Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Leerdamhof 121 , 1108 BK Amsterdam

Uniek appartement Op de hoogste etage

Prachtig uitzicht

Vier slaapkamers Eigen parkeerplaats H16


Kenmerken Soort Kamers

bovenwoning 5

Woonoppervlakte

111 m²

Inhoud

380 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

1980 geen tuin parkeerplaats c.v.-ketel

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Uniek appartement met een fantastisch uitzicht!

Te koop bij

Amsterdam: Purmerplein 2 - 4, T 020 634 13 32


huizen van hoekstra & van eck

Lichte woonka mer

toegang tot het balkon ruim opgezet De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartij. Deze is lekker ruim opgezet waardoor er voldoende ruimte is voor een grote zithoek waar je lekker kunt ontspannen voor de televisie en een gezellige eethoek waar je ‘s morgens geniet van een kopje koffie/thee terwijl je de krant leest en waar je ‘s avonds gezellig samen eet met vrienden en familie. Door de lichte kleuren op de wanden en de nette laminaatvloer kun je hier met veel verschillende interieurstijlen uit de voeten.


huizen van hoekstra & van eck

Ne tte keuken

handige berging separaat toilet Het tweede deel van het appartement is bereikbaar via de hal. Hier tref je een handige berging waar je bijvoorbeeld extra voorraden op kunt slaan, het toilet met fonteintje en heb je toegang tot de gesloten keuken. Hier is een hoekkeuken geplaatst in een lichte kleurstelling. De nieuwe eigenaar zal hier een nieuwe keuken willen plaatsen en daar leent de ruimte zich uitstekend voor. Wat gaat het worden? Een keuken met een landelijke, moderne of eigentijdse uitstraling? Jij mag het beslissen!


huizen van hoekstra & van eck

goede afmetingen voldoende lichtinval In totaal beschikt het appartement over maar liefst vier slaapkamers. Alle kamers hebben een goede afmeting, zijn netjes afgewerkt en hebben een aangename lichtinval. Heb je niet alle kamers nodig om in te slapen? Dan kun je deze natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een walk-in-closet, werk-/studeerkamer of een hobbykamer.

4 prima slaapka mers


huizen van hoekstra & van eck

Twee badka mers

spoel de dag van je af! Met maar liefst twee badkamers hoef je nooit meer te wachten tot je kunt douchen, ideaal! De eerste badkamer is voorzien van de aansluiting voor de wasmachine, tweede toilet, wastafel en een heerlijk ligbad om in te relaxen of in te douchen. De andere badkamer is gelegen aan het einde van de hal en beschikt over een douche.


huizen van hoekstra & van eck

veel groen genieten De grote ramen in de woonkamer zorgen niet alleen voor lichtinval, je kunt hier ook van het fantastische uitzicht genieten terwijl je in je luie stoel zit! Vanuit de woonkamer is ook het ruim bemeten balkon bereikbaar. Deze is ideaal gelegen voor zonaanbidders: op het zuiden! Hier is het heerlijk vertoeven.

Fa nta stisch uitzicht


huizen van hoekstra & van eck

Groene woonomgev ing

uniek kindvriendelijk Leuke wetenswaardigheid is dat de A9 aan de overkant van het complex compleet onder een park zal verdwijnen. Dit park is straks twee keer zo groot als het Vondelpark in Amsterdam. En dat binnen enkele loopminuten te bereiken! Het complex is zeer centraal gelegen. Uitvalswegen ring A10/A9/A1/A2 zijn binnen enkele minuten te bereiken net zoals Metro lijn 53, waarmee je binnen 20 minuten in het hart van Amsterdam staat. Voor recreatie en ontspanning kun je terecht bij de nabij gelegen Gaasperplas.


Leerdamhof 121 1108 BK Amsterdam


Amsterdam

noorden kadastrale kaart

Het Stadsdeel De meer dan 130 nationaliteiten zorgen voor een multiculturele sfeer in Zuidoost. Het wereldbeeld van de inwoners bestaat uit Amsterdam, Londen, Paramaribo en Accra. De inwoners van Zuidoost spreken Fries en Papiamento, Twi en Sranan Tongo. Amsterdam Zuidoost heeft een uitgebreid netwerk van openbaar vervoer. Behalve met de metro of bus, kunt u ook per trein van en naar Zuidoost reizen. Winkelen Voor mensen die van winkelen houden, is Zuidoost de ultieme “place to be”. In de winkelcentra kunt u terecht voor alle benodigdheden; van kleding tot high tech apparatuur. Vrijwel elke dag van de week is er markt in Amsterdam Zuidoost. U vindt er talloze in- en uitheemse producten. Daar ziet u goed dat u in het meest multiculturele stadsdeel van Amsterdam bent. Sport en recreatie Zuidoost is het groenste stadsdeel van Amsterdam met prachtige natuur- en recreatiegebieden. U kunt er bijvoorbeeld picknicken, barbecueën en zwemmen. En genieten van de natuur tijdens een wandeling of fietstocht.

heerlijk wonen in Amsterda m


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 020 634 13 32 amsterdamnoord@hoekstraenvaneck.nl erik.smit@hoekstraenvaneck.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Purmerplein 2 - 4 1023 BD Amsterdam T 020 634 13 32 hveadamnoord, amsterdamnoord@hoekstraenvaneck.nl

Méér makelaar.

Amsterda, Leerdamhof,121  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you