Page 1

Almere

Kwekers van huis uit

Het voorjaar begint bij Huyskweker Kijk voor het adres van uw Huyskweker op de achterzijde

Het geheim ???

Dat is de kwaliteitsformule van Huyskweker

: p i T u a e Cad

ngpot a h e d l u Gev izoen e s n e e r voo i! lang bloe

. Vrolijke zomerbloeiers . Slimme plantenbakken . Echte kwekerspotgrond . Voedzame meststoffen . Inplantservice . (Om)ruilsysteem . Cadeaubon

HET GEHEIM VAN EEN UITBUNDIGE BLOEI


Hangpo

met waterreser

Royal Top

Ø35 cm

(om Ruilser v

€4,- r

Royal T o hangpo p tten vanaf

€ 21,--

incl. be

voor ee n of Roya lt aankoo p nieuwe v g hangpo e t

plantin

g

Voedzame meststoffen Een plant die in volle bloei staat, heeft goede voeding nodig!

Huyskweker heeft daarom de allerbeste meststoffen geselecteerd. U kunt deze bij ons kopen in handige kleinverpakkingen. De meststoffen zijn samengesteld uit onmisbare voedingselementen. Ze zorgen ervoor dat de plant gezond en sterk blijft. U merkt dat aan de groei, een perfecte kleur en een prachtige bloei!

Nu ook voor de tuin organische meststof!! Uw Huyskweker geeft u graag advies

Zomerbloeiers in vele soorten voor tuinbeplanting in diverse potmaten


otten

rvoir

Het geheim ? Minder vaak gieten en toch volop genieten

Optimaxx

Ø27 cm

(alleen bij uw Huyskweker®)

gemen gd hangpo e tten vanaf

€ 15,95

incl.bep

lanting

Optim axx hangp ot

m) vice

€ 13,9

vanaf incl.be plant in 1 kle ing ur

retour

n Optim ax top bij x van een evulde

5

Foto’s geven een voorbeeld van de diverse mengsels, op de kwekerijen nog veel meer soorten

Echte Kwekers potgrond Het is belangrijk in welke potgrond uw zomerbloeier staat. Voor een goede groei en bloei heeft de plant water en voeding nodig.

Deze worden alleen door de wortels opgenomen, als de potgrond een goede luchtige structuur heeft. Potgrond mag niet hard worden, dan trekt het namelijk geen water en voeding meer aan, terwijl goede potgrond de basis voor de plant is. Verkrijgbaar in 20 en 40 ltr zakken.

Kwaliteit is onze grondgedachte.

Slimme plantenbakken

Met de speciale plantenbakken van Huyskweker bent u verzekerd van een uitbundige bloei..

Er is een bak ontwikkeld die het verzorgen van de bloemen voor iedereen eenvoudig maakt. De bak denkt namelijk met uw plant mee. Dankzij het verborgen waterreservoir in de bodem, voorziet de bak uw plant altijd van voldoende water. Het enige wat u hoeft te doen, is het reservoir regelmatig bijvullen. Krijgt de plant teveel water, dan laat de bak het overtollige water weglopen. Zodra de bovengrond opdroogt vult u weer bij, dit is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Uw Huyskweker kan u hierin adviseren.

Kweken is een ambacht, een proces. De juiste uitvoering zorgt voor Topkwalitieit


Inplantservice

Alweer zo’n handige service van uw Huyskweker Wilt u vanaf half mei genieten van fleurige plantenbakken? Maak het uzelf gemakkelijk en benut de inplantservice van uw Huyskweker.

Het werkt heel eenvoudig. De langwerpige (Venezia en Donau) balkonbakken en de vierkante terrasbakken (Aqua-top) di u koopt bij Huyskweker, kunt u volgend jaar februari/maart weer inleveren. U kiest het mengsel of de sortering in de kleuren die u aanspreken. Wij vullen de plantenbak en gaan uw bloemen alvast ‘voorkweken’. Rond half mei haalt u de kant en klare bakken op, royaal gevuld met bloemen. U betaalt hiervoor een vaste prijs. Bakken zijn ook geschikt voor winterbeplanting.

(om)Ruilservice Typisch Huyskweker

Een mooie gevulde (hang)plant was nog nooit zo gemakkelijk.

Elk jaar hebben we een groot assortiment kant en klare ronde potten (Royal Top en Optimaxx), in alle denkbare kleuren en mengsels. U kunt uw schone onbeschadigde hangpotten, met waterreservoir inleveren. (inclusief rooster en hanger). U ontvangt dan € 4,-- korting op een nieuwe Optimaxx of Royal Top. (een systeem van 1 op 1). Dit is goed voor het milieu en uw portemonnee, ‘n handige service van Huyskweker. De plant kunt u ophangen, maar er zijn ook diverse accesoires voor plaatsing op uw terras of balkon.

Cadeaubon

Mooi om te geven, nog fleuriger om te krijgen Nu ook verkrijgbaar bij uw Huyskweker een fleurige cadeaubon. Inwisselbaar bij alle Huyskwekers, voor als u niet kunt kiezen uit al het moois, dat er op de kwekerijen te vinden is.

Bij Huyskweker Almere vindt u: - Het grootste sortiment zomerbloeiers van Almere en omstreken - Vaste planten, violen en meer...... - Ook voor bedrijven, gemeente en woningbouw verenigingen Diverse mogelijkheden voor Lantaarnpaal beplantingen en andere soorten plantenbakken aan bruggen of op straat.

Huyskweker Almere Openingstijden E. Heimansweg 8 1331 AP Almere T 036 - 53 28 136 E info@huyskwekeralmere.nl

van maart t/m november maandag t/m vrijdag 09.00 - 18.00 uur zaterdag 09.00 - 17.00 uur AlIeen in de maand MEI: zondag 10.00 - 17.00 uur overige zondagen gesloten

www.huyskwekeralmere.nl

meer informatie

huyskweker.nl

Huyskweker krant Almere  

onze informatie folder

Huyskweker krant Almere  

onze informatie folder

Advertisement