Page 1

Ledande inom hemleverans av kvalitetsprodukter fรถr din hund & katt


Super premium torrfoder för valpar VALP

VALP MINI

Husse Valp är ett komplett foder för växande valpar och digivande tikar av mellanstorlek. Fodret tillför de extra näringsämnen, vitaminer och mineraler valpar behöver under sin uppväxt.

Husse Valp Mini är ett komplett foder för växande valpar av mindre raser. (vuxenvikt mindre än 10 kg). Högt energiinnehåll för att tillgodose valpar av mindre raser med högt energibehov.

29% 18% protein fett

Smältbarhet 90% Omsättningsbar energi 4200 kcal

2 kg 7 kg 15 kg

32% 21% protein fett

Smältbarhet 90% Omsättningsbar energi 4370 kcal

129 kr 299 kr 569 kr

2 kg 7 kg

129 kr 329 kr

Inneh

åller 67% ng

kyckli

Inneh

åller 63% ng

kyckli

VALP MAXI

VALP LAMM & RIS

Husse Valp Maxi är framtaget speciellt för medium och stora valpar. Det är berikat med glukosamin och kondroitin, komponenter för brosket i lederna; dessa ingredienser understödjer brosket för att ge mjuka och böjliga leder.

Lamm & Ris Valp är ett super premiumfoder som görs av lättsmälta ingredienser som lämpar sig för hundvalpar med känsliga magar och allergier. Fodret är helt glutenfritt. Lamm & Ris är fritt från konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel.

29% 18% protein fett

Smältbarhet 90% Omsättningsbar energi 4200 kcal

15 kg

Inneh

åller 58% ng

kyckli

2

569 kr

26% 15% protein fett

Smältbarhet 92% Omsättningsbar energi 4050 kcal

7 kg 15 kg

Inneh 60 åller lam% o m kyckclih ng

Besök www.husse.se för mer information.

369 kr 689 kr


Super premium torrfoder för vuxna hundar OPTIMAL

OPTIMAL MINI

Husse Optimal är ett komplett och välbalanserat foder för vuxna hundar av mellanstorlek. Innehåller bara de bästa ingredienserna där den största proteinkällan är kyckling.

Husse Optimal Mini är ett komplett foder för vuxna hundar av mindre raser. Hög mängd av protein och fett för att tillgodose det höga energibehovet hos små hundar. Bitarna är formade för att passa små tänder och käkar.

26% 16% protein fett

Smältbarhet 92% Omsättningsbar energi 4160 kcal

15 kg

28% 18% protein fett

Smältbarhet 92% Omsättningsbar energi 4180 kcal

669 kr

2 kg 7 kg

139 kr 369 kr

Inneh

åller 63% ng

kyckli

Inneh

åller 56% ng

kyckli

OPTIMAL GIANT Optimal Giant innehåller bara de bästa ingredienserna med hög smältbarhet och ett högt näringsvärde samt är speciellt utvecklat för att tillgodose den näringstillförsel som stora vuxna hundar behöver. Storleken på bitarna är speciellt anpassade för stora vuxna hundar. Innehåller kondroitin och glukosamin för bra leder och brosk.

23% 12% protein fett

Smältbarhet 92% Omsättningsbar energi 4090 kcal

15 kg

669 kr

Inneh

åller 51% ng

kyckli

Besök www.husse.se för mer information.

3


Super premium torrfoder för vuxna hundar LIGHT OPTIMAL

PRIMA PLUS

Husse Light Optimal för mindre aktiva hundar, överviktiga, hundar med diabetes samt hundar som har en tendens för att öka i vikt. Light Optimal innehåller endast de bästa ingredienserna med hög smältbarhet och ett högt näringsvärde. Detta foder är idealiskt för att hålla din hund i bästa form.

Prima plus är ett komplett foder för hundar med ett normalt eller lågt energibehov. Prima Plus är ett super premiumfoder innehållande bara de finaste ingredienserna utvalda för sin höga smältbarhet och med reducerat fettinnehåll. Det är därför ett idealiskt foder för att hålla din hund i god form och undvika fetma. Denna produkt är berikad med C-vitamin och även glukosamin.

21% 9% protein fett

Smältbarhet 92% Omsättningsbar energi 3890 kcal

7 kg 15 kg

24% 11% protein fett

Smältbarhet 92% Omsättningsbar energi 3910 kcal

329 kr 569 kr

2 kg 7 kg 15 kg

Inneh

Inneh

åller 42% ng

åller 42% ng

kyckli

kyckli

SENIOR Husse Senior är specifikt framtaget för äldre hundar för att hålla dem i idealisk form och försena effekterna av åldrande. Kombinationen av Vitamin A, C, E och druvkärneextrakt för-stärker hundens immunförsvar och motverkar cellernas åldrande. Taurin stödjer hjärtats funktion och är viktigt i näringstillförseln för äldre hundar. En lägre fetthalt hjälper till att kontrollera hundens vikt.

22% 9% protein fett

Smältbarhet 90% Omsättningsbar energi 3850 kcal

7 kg 15 kg

299 kr 569 kr

Inneh

åller 42% ng

kyckli

4

Besök www.husse.se för mer information.

129 kr 299 kr 569 kr


Super premium torrfoder för vuxna hundar

KYCKLING & POTATIS

NYHE

Kyckling & Potatis har bra smältbarhet och är ett utomordentligt välsmakande foder, som framtagits för att bemöta näringsbehovet hos hundar med matsmältningsproblem och känslig hud. Kan naturligtvis användas som foder för hundar utan allergier eller matsmältningsproblem. Fritt från de ingredienser som är kända för att provocera fram matreaktioner, som t ex vetegluten, nötkött, soja och mejeriprodukter.

T

Kyckling & Potatis är naturligtvis fritt från konstgjord smaksättning och konstgjorda färgämnen. Konserveras naturligt med tokoferol (E-vitamin). Fodret innehåller mannan-oligosackarider för optimalt immunskydd.

Inneh

åller 5 0 kyckl% ing 26% 16% protein fett 15 kg

Smältbarhet 90% Omsättningsbar energi 4156 kcal

669 kr

Besök www.husse.se för mer information.

5


Super premium torrfoder för vuxna hundar LAMM & RIS Lax & Ris är ett glutenfritt super premiumfoder med omsorgsfullt utvalda råvaror av mycket hög kvalitet som gör det lättsmält. Lämpar sig för hundar med extra känsliga magar och allergier. Lax & Ris är fritt från konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel.

23% 14% protein fett

Smältbarhet 92% Omsättningsbar energi 4020 kcal

2 kg 7 kg 15 kg

139 kr 349 kr 669 kr

Inneh 55 åller lam% ochm lax

LAX & RIS Lax & Ris är ett glutenfritt super premiumfoder med omsorgsfullt utvalda råvaror av mycket hög kvalitet som gör det lättsmält. Lämpar sig för hundar med extra känsliga magar och allergier. Lax & Ris är fritt från konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel.

24% 14% protein fett

Smältbarhet 92% Omsättningsbar energi 4040 kcal

2 kg 7 kg 15 kg

Inneh

åller 50% lax

6

Besök www.husse.se för mer information.

139 kr 369 kr 689 kr


Super premium torrfoder för vuxna hundar

LAMM & RIS GIANT Hypoallergiskt foder baserat på lamm och ris. Lamm & Ris Giant är ett komplett super premium foder tillverkat av lättsmälta ingredienser som är anpassade för stora och jättestora hundar med känsliga magar.

NYHE

T

Innehåller lammkött som största proteinkälla vilket är känt för att sällan orsaka födoämnesallergier. Storleken på bitarna är anpassade för stora raser. Lamm & Ris Giant har kompletterats med kondroitin och glukosamin för att bidra till att stärka leder och brosk.

24% 14% protein fett 15 kg

Smältbarhet 92% Omsättningsbar energi 4020 kcal

749 kr

Inneh åller 55% lamm och lax

Besök www.husse.se för mer information.

7


Premium torrfoder för vuxna hundar PRIMA

LIGHT

Prima innehåller endast noggrant utvalda råvaror av högsta kvalitet och är fri från konstgjorda färgämnen. Passar för vuxna hundar av alla raser med normal aktivitetsnivå.

Husse Light är ett utmärkt foder när du önskar hålla din hunds vikt under kontroll. Light innehåller mindre fett och kalorier än andra foder men fyller fortfarande alla näringsbehov din hund har. Även lämpligt för äldre hundar och för inaktiva hundar med lägre energibehov. Fritt från konstgjorda färgämnen.

24% 11% protein fett

Smältbarhet 89% Omsättningsbar energi 3830 kcal

7 kg 15 kg

24% 9% protein fett

Smältbarhet 90% Omsättningsbar energi 3690 kcal

259 kr 479 kr

Inneh

åller 4k5% ött

7 kg 15 kg

Inneh

åller 4k2% ött

AKTIV Ej för svenska marknaden. Har du en aktiv hund så kontakta din lokala återförsäljare för alternativ.

8

Besök www.husse.se för mer information.

259 kr 479 kr


Vår kunskap – Din trygghet. Husse startades i Sverige 1987 och finns i stort sett i hela Europa. Recepten är svenska och i alla länder fungerar Husses koncept på exakt samma sätt, med exakt samma serviceanda och kunskap hos återförsäljarna!

Besök www.husse.se för mer information.

9


Healhty Lifestyle - Na

CARDIO+ Innehåller Taurin som stöder hjärtfunktionen.

GREEN TEA+ Grönt te är rikt på antioxidanter som bidrar till att cellerna skyddas.

CELL PROTECT Husse torrfoder innehåller antioxidanter som skyddar cellerna. Vitaminer som vitamin E och vitamin C, karotenoider (lutein och betakaroten) och druvextrakt är de vanligaste antioxidanterna som används i vår mat.

COAT+ Optimal balans av näringsämnen och Omega 6- fettsyra. Bidrar till blank och fin päls samt frisk hud.

FLORA STIMULE Fruktooligosackarider för god mag- och tarmhälsa. Vissa prebiotika såsom FOS (fruktooligosackarider) fungerar som en näringskälla för de goda bakterierna (lactobaciller och bifidobakterier) medan de inte kan användas av patogena bakterier. Genom att lägga FOS till dieten, är tillväxten av goda bakterier stimulerad medan dåliga bakterier undertrycks.

IMMUNE SYSTEM+ Karotenoider för optimal immunitet. Husse super premiumprodukter innehåller höga halter av lutein och betakroten. Dessa naturliga växtpigment har en antioxidantaktivitet i kroppens celler. Förutom detta så stimulerar karotenider immuniteten.

GLUTEN FREE Husse har utvecklat en glutenfri formula för hundar med allergier och känslig matsmältning.

HYPO ALLERGIC För födoämnesallergi, en diet med ris som enda spannmål kombinerad med en proteinkälla som hunden inte ätit regelbundet tidigare. Husse erbjuder produkter baserade på lax och ris eller lamm och ris.

10

Besök www.husse.se för mer information.


aturmedel för hundar

MOBILITY+ Kondroitin och glukosamin för friska leder och brosk. Kondroitin och glukosamin levererar råmaterialet som krävs för att producera nya brosk och kan även hjälpa till att återuppbygga slitna brosk.

GROWTH+ Foder som tillför extra näringsämnen, vitaminer och mineraler som valpar behöver under sin uppväxt.

DENTAL HEALTH Husse foder kan motverka att tandsten bildas och bidra till en bättre tandhälsa. Texturen på bitarna är optimerade för att öka mekanisk rengöring av tänderna under tuggning. Husse super premiumprodukter innehåller också knöltång (ascophyllum nodosum), en naturlig havsalg. Den gynnsamma effekten av dessa havsalger på tandhälsan har erkänts i över ett sekel.

BALANCED NUTRITION Balanserad näring är en förutsättning för sund kost till ditt husdjur. Med Husse foder kan du vara säker på att din hund och katt kommer att få i sig alla de näringsämnen de behöver för att hålla sig i friska och i form.

CHICKEN BASED Högkvalitativt protein från kyckling.

ENERGY CONTROL Reducerad fetthalt för bättre viktkontroll.

ENERGY+ Mer energi för aktiva hundar.

L-CARNITINE För att eliminera fettvävnader.

OMEGA 3+ Omega 3-fettsyra skyddar hjärncellerna och förbättrar inlärningskapaciteten hos valpar. Den har även naturliga antiinflammatoriska egenskaper som speciellt är bra för hundar med hud-, led-, eller tarmproblem. Vidare spelar Omega 3-fettsyra en roll för tillförseln av syre till kroppens celler.

OMEGA 6+ Omega 6-fettsyra finns i ett flertal av våra vanligaste vegetabiliska oljor. Den är nödvändig för att stärka hudens och pälsens kondition samt spelar även en viktig roll i reproduktionen.

Besök www.husse.se för mer information.

11


Våtfoder för hundar ADULT PÂTÉ

LIGHT PÂTÉ

JUNIOR PÂTÉ

Pâté med nötkött, ananas och ginseng för vuxna hundar med normal aktivitetsnivå. Denna produkt är gjord av utvalda ingredienser; högkvalitativt färskt kött med fördelarna av hälsosamma örter samt fruktextrakt.

En fettsnålare paté med kyckling, kalkon och echinacea för äldre hundar (över 6 år) och hundar med viktproblem. Den är tillverkad med utvalda ingredienser av mycket hög kvalitet, färskt kött och med välgörande medicinalväxter.

Junior paté med kalv och ginseng är idealiskt för valpar efter avvänjning. Det innehåller endast noggrant utvalda ingredienser av mycket hög kvalitet, färskt kött och med fördelarna av växtbaserade naturläkemedel.

400 g

17 kr

400 g

17 kr

400 g

17 kr

LIGHT BITAR I SÅS

ADULT BITAR I SÅS

Light bitar i sås är välsmakande ugnsbakade bitar av kalv för äldre hundar och hundar med viktproblem.

Adult bitar i sås är välsmakande ugnsbakade kycklingbitar för vuxna hundar med ett normalt leverne.

1275 g

29 kr

1275 g

29 kr

LIGHT BITAR I SÅS

GOURMET KYCKLING

Light bitar i sås är välsmakande ugnsbakade kycklingbitar för hundar med viktproblem och för äldre hundar.

Smakfull paté med kyckling för hundar.

400 g

17 kr

ADULT BITAR I SÅS Adult bitar i sås är välsmakande ugnsbakade kycklingbitar för vuxna hundar med ett normalt leverne.

300 g

12

25 kr

400 g

17 kr

Besök www.husse.se för mer information.


Kosttillskott LAXOLJA

ARTRO HUSSE

100 % naturlig Husse laxolja. Källan till den höga kvaliteten av Omega 3-fettsyra kommer från färsk lax från Norge. Omega 3-fettsyra har en viktig betydelse för optimal utveckling, underhåll och funktion för vävnader och organ, speciellt cellmembran, hjärnan, huden, pälsen, njurarna, blodkärlsväggarna, immunförsvaret etc. Passande för hund, katt och häst.

Artro Husse innehåller naturliga örter med viktiga näringsämnen som kondroitin och glykosamin - som bidrar till ökad flexibilitet, samt djävulsklo - vilken motverkar och bedövar smärta för stunden. Passande för hund och katt.

300 ml 159 kr

200 g 500 g

269 kr 599 kr

KRISTAL PASTE

VERMI HUSSE

Kristal Paste är ett fodertillskott för hundar och katter, som kan bidra till att reducera risken för njursten.

Vermi Husse bidrar till god mag- och tarmflora för hundar och katter. Det är ett örtbaserat kosttillskott som innehåller medicinalväxter som används för dess slemlösande, avstötande och desinficerande effekter.

En naturlig örtbehandling som innehåller en kraftfull kombination av örtextrakt, såsom ammoniumklorid och askträ för att bryta ner njursten.

60 ml

219 kr

200 g 50 g

159 kr 499 kr

Besök www.husse.se för mer information.

13


Insektsskydd för hundar och hästar

INSEKT MINUS CONCENTRATE Insekt Minus Concentrate är ett naturligt skyddsalternativ för ditt djur. Produkten förändrar din hund eller hästs doft på ett sätt som är omärkbart för både djuret och människor. Samtidigt är doften outhärdlig för insekter som mygg, flugor, fästingar och loppor etc. Gjord av högsta kvaliteten av eteriska oljor som t ex Melaleuca Alternifolia, Macademia Ternifolia, Carthamus Tinctorius, Helianthus Annuss, Buxuss Chinesis, Eucalyptu Globulus och Lavendula Angustifolia oil. Om produkten används regelbundet året runt kommer produkten skydda djuret från loppor permanent.

50 ml

14

319 kr

Besök www.husse.se för mer information.


Kosttillskott

CALM PLUS Calm Plus har en lugnande effekt och hjälper till att reducera stress i stressiga situationer. (transport, veterinär etc). Calm Plus är gjort av endast naturliga ingredienser – olika smaksammansättningar, inga kemikalier är tillsatta till produkten. Blandad från 100 % äkta växtextrakt – högt koncentrerad med en blandning av Citronmeliss (Melissa officinalis) och Johannesört (Hypericum perforatum).

20 ml

199 kr

100% nat urligt

Doseringsanvisning för hund: • Ges 15-30 minuter före stressande situationer. • Doseras 2-20 droppar direkt in i munnen (20 droppar = ca 0,5 ml). • Upprepa om 2 timmar om nödvändigt. Mängden beror inte på vikten på djuret utan på ras, fysiskt och psykologiskt tillstånd för varje djur. Passar till hundar och hästar.

Besök www.husse.se för mer information.

15


Hundg AGILITY SNACKS Mjukt välsmakande vitaminberikat ugnsbakat snacks med kyckling, nötkött och skinka. Utmärkt belöning vid agilityträning eller annan träning med din hund.

125 g

24 kr

TUGG PLUS Tugg Plus är 100 % smältbart och naturligt tuggben för tänderna. Till för hundar och innehåller grönt te.

11 cm 20 cm 10x11cm 3x20cm

19 kr 59 kr 159 kr 159 kr

TANDREP PLUS Tandvänligt tuggben för hundar. 100 % smältbart och naturligt. Innehåller antioxidanter.

20 st/fp 159 kr

HUSSE SNACKS Kycklingbaserat hälsosamt träningsgodis.

900 g

16

59 kr

Besök www.husse.se för mer information.


godis KYCKLINGFILÉ Kycklingfilé är ett friskt ugnsrostat hundgodis, behandlat med högt protein och låg fetthalt. Glukosamin och kondroitin bidrar till att bibehålla friska leder.

100 g

59 kr

HUND KEX XL Smakliga hundkex med kyckling som kan användas som daglig belöning under träning eller liknande.

1,7 kg

159 kr

HUND KEX Hund Kex är krispiga och lätta kex gjorda på färska äpplen och morötter berikade med vitaminer och extra kalcium.

1 kg

Besök www.husse.se för mer information.

109 kr

17


A

M H US SE

TE

Agility

Hälsosam kost är en av de viktigaste faktorerna för framgång med tävlingshundar. De bästa Agilityinstruktörerna och tränarna som hör till Husse Team ger Hussefoder till sina tävlingshundar.

18

Besök www.husse.se för mer information.


MOBILITY+

SENIOR Inn

VALP MAXI

1000 emhåller gluko g/kg samin oc kond h roitin

Inn

1000 emhåller gluko g/kg samin

PRIMA PLUS

OPTIMAL GIANT

500 mhåller gluko g/kg sam

oc kond h roitin

Inne

in oc kond h roitin

Inn

1000 emhåller gluko g/kg samin

LAMM & RIS GIANT

LIGHT OPTIMAL

1000 emhåller gluco g/kg samin

oc kond h roitin

Inn

Det finns ett antal näringsämnen som erbjuder viktiga komponenter för friska leder, struktur, funktion och rörlighet. Dessa näringsämnen benämns “kondroprotektiva faktorer” och innefattar glukosamin och kondroitin. Dessa ämnen förser råvaran med de egenskaper som krävs för att producera nytt brosk, och kan även hjälpa till att återuppbygga slitna brosk. Tillskott av glukosamin och kondroitin kan med fördel ges till äldre hundar och stora hundar. Äldre hundar är ofta stela i sitt rörelsemönster eftersom åldrandet orsakar brosknedbrytning. Stora hundar har ofta ledproblem på grund av sin högre kroppsvikt eftersom brosket måste absorbera en större tyngd. Besök www.husse.se för mer information om detta och andra Husse produkter.

e oc kond h roitin

Inne

400 mhåller gluko g/kg sam

in oc kond h roitin

ARTRO HUSSE Inn

KYCKLINGFILÉ

56000ehåller gluko mg/kg samin oc kond h roitin

Inne

250 mhåller gluko g/kg sam

in oc kond h roitin

Besök www.husse.se för mer information.

19


Hygienprodukt AVENA SHAMPOO Extra milt schampo med avena extrakt speciellt framtaget för hundar (husdjur) som behöver bada ofta. Irriterar inte hundens hud tack vare sitt basiska PH-värde.

250 ml 129 kr

CALENDULA SHAMPOO Extra milt schampo med callendula officinalis extrakt speciellt framtaget för valpar och för alla hundar med känslig hud. Sammansatt av svaga och milda ingredienser. Irriterar inte hundens hud tack vare sitt basiska PH-värde.

250 ml 129 kr

CITRONELLA SHAMPOO Milt schampo med citronella extrakt speciellt framtaget för att förhindra angrepp av yttre parasiter t ex loppor, fästingar t ex. Irriterar inte hundens hud tack vare sitt basiska PH-värde.

250 ml 129 kr

TASS PLUS Tassvård med bivax. Mjukgör och skyddar tassarna. Långvarig effekt. Passar både hundar och katter..

40 g

20

59 kr

Besök www.husse.se för mer information.


ter för hundar

SHAMPOO

MOUSSE SHAMPOO

Ett milt schampo som rengör och lindrar huden för att undvika irritation. Detta schampo innehåller bara naturliga substanser. Neutralt PH-värde passar speciellt bra för känslig hud. Drygt tack vare den koncentrerade formulan.

Torrschampo med Tea Tree Oil. Inget vatten eller sköljning behövs. Har utmärkta rengöringsegenskaper.

250 ml 199 kr

150 ml 199 kr

r ålle l h e Inn ee Oi Tr Tea rån f n! alie r t s Au

KENNEL WASH

PET CARE SPRAY

Koncentrerat desinfektionsmedel som används där husdjuret vistats. Innehåller citronella- och lavendelolja som fungerar mot löss, fästingar och annan ohyra. Innehåller dessutom Tea Tree olja och eukalyptusolja som har antibakteriella egenskaper. Ammoniumblandning som hjälper till att minska bakteriehalten.

Pälsvårdsspray baserad på australiensk Tea Tree Oil, som hjälper till att reda ut tovor och ger glans till pälsen. Innehåller endast naturliga ingredienser. Tack vare att den innehåller rosmarinolja och lavendelolja är den speciellt lämplig för känslig hud. Inga fetter är tillsatta i denna produkt.

500 ml 299 kr

200 ml 169 kr

Besök www.husse.se för mer information.

21


Torrfoder för katter KATTUNGE Detta super premiumfoder baserat på kyckling-protein tillhandahåller optimalt med protein för att ge näring åt din kattunges växande muskler, kroppssystem, hud och päls. Taurin som hjälper din katt att behålla hälsosamma ögon, hjärta och reproduktiva organ. Husse Kattunge är rekommenderad för kattungar från avvänjning till 12 månader. Även för dräktiga och digivande katter.

34% 21% protein fett

Smältbarhet 90% Omsättningsbar energi 4450 kcal Inneh

2 kg

åller 60% ng

149 kr

kyckli

EXCLUSIVE LIGHT

EXCLUSIVE OUTDOOR

Exclusive Light är ett helfoder för mindre aktiva, överviktiga eller äldre katter. Det baseras på kyckling och innehåller all den näring som din katt behöver samtidigt som det hjälper till att kontrollera dess vikt. Med en optimal balans av protein och fett kommer Husse Exclusive Light bidra till din katts hälsa.

Exclusive Outdoor är ett välbalanserat helfoder med högt energiinnehåll för aktiva katter som lever utomhus eller har tillgång till uteliv med känslig hud. Detta uppfyller energibehovet för aktiva katter och har ett väl avvägt samt noga balanserat innehåll för att din katt ska få ett hälsosamt liv samt bra hud och vacker päls.

29% 11% protein fett

Smältbarhet 92% Omsättningsbar energi 3970 kcal

2 kg 7 kg

Smältbarhet 92% Omsättningsbar energi 4490 kcal

149 kr 399 kr

2 kg 7 kg

149 kr 399 kr

Inneh

Inneh

åller 45% ng

åller 60% ng

kyckli

kyckli

KROKETTER FISK

KROKETTER KYCKLING

Välbalanserat foder med fisk som innehåller alla de näringsämnen, vitaminer och mineraler som din katt behöver. Fodret är rikt på animaliskt protein och taurin som stödjer kattens hjärtfunktion samt syn.

Välbalanserat foder med kyckling som innehåller alla de näringsämnen, vitaminer och mineraler som din katt behöver det är även berikat med extra taurin för att stödja hjärtats funktion.

32% 16% protein fett

Smältbarhet 90% Omsättningsbar energi 4080 kcal

3 kg 7 kg

Inneh åller 6 % fisk3 ,k ochött kyckli ng

22

32% 21% protein fett

169 kr 319 kr

32% 16% protein fett

Smältbarhet 90% Omsättningsbar energi 4080 kcal

3 kg 7 kg

Inneh åller 6 % kyc0 kli och ng kött

Besök www.husse.se för mer information.

169 kr 319 kr


Torrfoder för katter

KATT URINARY Katt Urinary är framtaget för vuxna katter med urinvägsproblem. Ser till att hålla ett lågt PH-värde på kattens urin vilket främjar hälsan. Låga halter av magnesium och kontrollerade halter av kalcium förhindrar uppkomsten av urinsten. Extrakt från tranbär ger god urinvägshälsa. Kan även ges i förebyggande syfte.

Inneh åller 20

00 mg /kg

26% 20% protein fett 2 kg 7 kg

Smältbarhet 92% Omsättningsbar energi 4420 kcal

taurin

149 kr 399 kr

Besök www.husse.se för mer information.

23


Våtfoder för katter LÄCKERBITAR S:T PERS FISK & LAX KYCKLING & KALKON ANKA & LEVER BIFF Läckra bitar, ugnsbakade och kryddade med läcker sås.

400 g

15 kr

EXCLUSIVE PÂTÉ KALKON

Smakrikt monoproteinsfoder för katter, tillverkat av 100 % färskt kalkonkött. Kalkon som enda källa till animaliskt protein minskar risken för allergier. Även lämplig för katter med känslig mage. Fritt från konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel.

400 g

39 kr

PÂTÉ ANKA & LAX

80 % färskt kött och fisk.

SKINKA & HARE

80 % färsk skinka och hare.

NATURLIG TONFISK 80 % färsk fisk och kött.

KYCKLINGLEVER 80 % färsk kött.

Husse smakliga Pâté är tillverkade av högkvalitativt färskt kött och fisk.

400 g

16 kr

GOURMET Smaklig gourmet med kyckling eller lax för katter.

Kyckling: 100 g 10 kr Lax: 100 g 10 kr

24

Besök www.husse.se för mer information.


Healthy Lifestyle – naturmedel för katter GROWTH+

Foder för kattungar tillhandahåller en perfekt mängd protein för att kattungens växande muskler, kroppssystem, hud och päls skall växa till sig och bli starka och friska. Tillräckliga mängder av taurin hjälper katten bibehålla friska ögon, hjärta och fortplantningsorgan.

FEWER HAIRBALLS

Innehåller naturliga fibrer som förhindrar att hårbollar kan bildas i tarmkanalen.

YUCCA+

Yuccasaponiner har ammoniakbindande egenskaper. Dessa passerar genom mag-tarmkanalen där de utsöndras i avföringen. Yuccan binds till den ammoniak som bildas naturligt och vissa andra luktgivande ämnen vilket förhindrar att de släpps ut i luften.

ENERGY CONTROL

Reducerad fetthalt för bättre viktkontroll.

ENERGY+

Mer energi för aktiva katter.

IMMUNE SYSTEM+ Karotenoider för optimal immunitet.

GLUTEN FREE Glutenfri formula.

CELL PROTECT

Antioxidanter som skyddar cellerna.

PH LOW

Formulerad för ett lägre pH-värde i urinen.

MG LOW

Lägre magnesium och kontrollerade nivåer av kalcium och fosfor för att stödja urinhälsan.

CRANBERRY+

Tranbär, för att stöda urinhälsan.

EYE HEALTH+

Med taurin för att stödja ögats funktion. Taurin är en essentiell aminosyra som katter inte kan tillverka själva. Det hjälper till att förebygga blindhet och främjar ett bra mörkerseende.

CARDIO+

Med taurin för att stödja ögats funktion. Taurin är en essentiell aminosyra som katter inte kan tillverka själva. Det hjälper till att förebygga blindhet och främjar ett bra mörkerseende.

Besök www.husse.se för mer information.

25


Produkter för katter ECO KATTSTRÖ

ECO KATTSTRÖ TRAY

ECO Kattströ är ny miljövänlig kattsand, lukt och dammfri. En 100 % naturlig produkt som tillverkas av gran- och tallsågspån utan tillsatser eller bindemedel.

Specialkonstruerad kattströlåda I 2 delar för ECO KATTSTRÖ.

14 L

139 kr

1 st

KATTSTRÖ

KATT KEX

Super premium klumpbildande grå kattsand från Kanadensisk bentonit. 100 % naturlig, innehåller max. 1 % damm och fastnar inte på kattens tassar. Tillgänglig i 15 kg. Super premium klumpbildande vit kattsand från Turkisk bentonit. 100 % naturlig, innehåller max. 1 % damm och fastnar inte på kattens tassar. Tillgänglig i 15 L.

Hälsosamt belöningsgodis för katter. Utan spannmål med naturliga antioxidanter, berikat med vitaminer, fritt från färgämnen och inget tillsatt socker.

150 g

Grå 15 kg 239 kr/st 2 st för 214 kr/st Vit 15 kg 199 kr/st 2 st för 179 kr/st

KATT MALT Kattmalt är ett kosttillskott för katter, som reglerar kattens ämnesomsättning. Malt och specifika fettstrukturer minskar risken för uppkomst av hårbollar och motverkar onödig uppkastning av hårbollar.

30 g 100 g

26

199 kr

39 kr 79 kr

Besök www.husse.se för mer information.

30 kr


Produkter för hästar

Använd endast högkvalitetsprodukter från växter och naturliga örter till din häst. För mer produkter för hästar så besök vår webshop eller kontakta din lokala återförsäljare.

CALM LIQUID CALM PASTE Kosttillskott för att minimera stressreaktioner. Tillgänglig i flytande form eller som pasta.

Flytande: 1L 239 kr Pasta: 30 ml 169 kr

HÄST SNACKS Hälsosamma kex med äppelsmak som är gjorda av majs och vete.

1,5 kg

139 kr

ARTIFLEX Innehåller naturliga örter med viktiga näringsämnen som kondroitin och glukosamin som bidrar till ökad flexibilitet. Artiflex kompletterar kroppens naturliga led och broskskydd.

1L

599 kr

VERMI MINUS VERMICELLI VERMI MINUS PASTE Näringsgivande avmaskningsmedel för hästar. Särskild formel som bidrar till god mag- och tarmflora. Tillgänglig i granulat eller pasta.

Granulat: 1 kg 499 kr Pasta: 60 ml 269 kr

Besök www.husse.se för mer information.

27


BLI DIN EGEN CHEF! Bli en del i ett nätverk av 600 Husseåterförsäljare över hela Europa. Husse söker franchisetagare/återförsäljare. Kontakta oss för mer information: www.husse.se eller per@husse.se eller ring 020-466 466

Din lokala Husse återförsäljare:

Husse katalog 2012  
Husse katalog 2012  

Bläddra gärna i våran katalog och se de senaste produkterna.

Advertisement