Page 1

Husse Sweden

Hund & Katt

Hemleverans av kvalitetsprodukter till hund och katt


Välkommen till Husse! Vi kan foder- och näringslära och har produkter av högsta kvalitet till just din hund och katt - vår kunskap, din trygghet! Dessutom levererar vi själva hem produkterna till dig. Gratis!

2

| Hitta mer information på husse.se


Är du osäker på vilken produkt som passar ditt husdjur bäst? Tveka inte att ta kontakt med din lokala återförsäljare, skicka en fråga med e-post eller ring och prata med oss via vårt ordernummer. Tillsammans kommer vi att hitta rätt produkt för ditt husdjur anpassat efter ras, ålder, vikt, aktivitetsnivå och hälsa. Hos Husse kan du prenumerera på din leverans och behöver inte tänka på att göra en beställning varje gång ditt foder eller din kattströ börjar ta slut – utan bindningstid!

3


tf | Torrfoder för hund

Torrfoder är det bästa fodret för din hund Vi använder en tillverkningsprocess som garanterar att fodret behåller sitt höga näringsvärde. Dessutom är våra Sensitive- och Superpremiumprodukter berikade med funktionella ingredienser som har en positiv effekt på hälsa och kondition.

4

| Hitta mer information på husse.se


Hur ska torrfoder utfodras? Rekommenderat dagligt intag för vuxna hundar bör serveras vid fasta tider och fördelas över två måltider per dag. Hunden ska alltid ha fri tillgång till friskt vatten. Vid utfodring av valpar bör dagsgivan delas på tre till fyra måltider per dag, och vid valpens två första månader blötläggas i vatten innan utfodring.

Hur byter man foder? En hunds matsmältningssystem kan behöva tid på sig att vänja sig vid ett nytt foder. För att undvika magproblem rekommenderar vi att en övergångsperiod tillämpas. 1—2 Dagar:

75% av tidigare foder + 25% nytt foder

3—4 Dagar:

50% av tidigare foder + 50% nytt foder

5—6 Dagar:

7 Dagar och framåt: 100% nytt foder

5


hl | Hälsosam livsstil

10

9

1

7

5 4

6

6

| Hitta mer information pĂĽ husse.se


1

Immune System+

Karotenoider för optimalt immunförsvar. Husses Super premiumprodukter innehåller höga halter av lutein och betakaroten. Dessa naturliga växtpigment har en antioxidant funktion i kroppens celler och tillsammans främjar det immunförsvaret.

2

Flora Stimuli

Frukto-oligosackarider för god tarmhälsa. Prebiotika som FOS (frukto-oligosackarider) fungerar som näringskälla för kroppens goda bakterier (lactobacils och bifidobakterier) medan det inte kan tas upp av patogena bakterier. Genom att addera FOS i fodret, stimuleras tillväxten av goda bakterier medan dåliga bakterier hålls undan.

3

Mobility+

Kondroitin och glukosamin för friska leder. Kondroitin och glukosamin är ingredienser som kroppen behöver för att producera nytt brosk, och som bidrar till att återuppbygga slitet brosk.

4

L-Carnitine L-karnitin för nedbrytning av fettvävnad.

2

5

Cardio+

Innehåller taurin som främjar hjärtat.

3 6

Calcium+

Kalcium för stabilitet och styrka i skelett och tänder.

8 7

Coat+

En optimal balans av näringsämnen och Omega-6fettsyror bidrar till en sund, glänsande päls och frisk hud.

8

Cell Protect

Husse torrfoder innehåller antioxidanter för att skydda cellerna. Vitaminer med antioxidantaktivitet (vitamin E och vitamin C), karotenoider (lutein och betakaroten) och vindruvsextrakt är de vanligaste av antioxidanter som används i våra livsmedel.

9

Dental Health

Husses foder bidrar till att reducera tandstensbildning och en bättre tandhälsa. Foderbitarnas textur är optimerad för att öka en mekanisk rengöring av tänderna under tuggning.

10

Omega 3 +

Omega 3 skyddar hjärncellerna och förbättrar inlärningskapaciteten hos valpar. Det har också en naturlig anti-inflammatorisk effekt som är extra viktigt för hundar med hud-, led- eller tarmproblem. Omega 3 är också viktigt för tillförsel av syre till kroppens celler.

7


sf | Spannmålsfritt för hund

Opus Ocean är ett spannmålsfritt foder inspirerat av vargarnas kost En naturlig kost för din hund innehåller en hög halt av protein, fett, vatten och få kolhydrater. Opus Ocean är ett monoprotein-foder som innehåller lax som enda proteinkälla och potatis med hög smältbarhet.

8

| Hitta mer information på husse.se


Grain Free

Opus Farm

Grain Free

Opus Ocean

Protein

38%

Protein

38%

Fett

20%

Fett

18%

84%

| Animaliskt protein

Spannmålsfri formula. Opus Farm är ett helfoder utan tillsatt färgämne, konserveringsmedel, gluten eller spannmål. Fodret är lämpligt för hundar vars ägare föredrar att ge hunden ett spannmålsfritt foder, baserat på kyckling och potatis. Opus Farm innehåller noga utvalda råvaror av högsta kvalitet och är även lämpligt för hundar med känsligt matsmältningssystem. 729.00SEK

| Animaliskt protein

Spannmålsfri formula. Opus Ocean är ett helfoder utan tillsatt färgämne, konserveringsmedel, gluten eller spannmål. Fodret är lämpligt för hundar vars ägare föredrar att ge hunden ett spannmålsfritt foder, baserat på lax och potatis. Produkten innehåller noga utvalda råvaror av högsta kvalitet och är även lämpligt för hundar med känsligt matsmältningssystem. 12 kg

859.00SEK

Ny produkt!

12 kg

82%

9


se | Sensitive

Sensitive

Sensitive

Digest

Digest Giant

Protein

23%

Protein

24%

Fett

14%

Fett

14%

72,5%

| Animaliskt protein

Känsligt tarmsystem. Digest är en Super premiumprodukt baserad på lamm och ris. Fodret innehåller lättsmälta ingredienser som lämpar sig för hundar med känsligt matsmältningssystem. Lamm och ris är mindre benägna än andra livsmedel att orsaka allergier. Produkten är fri från konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel.

2 kg

139.00SEK

7 kg

369.00SEK

15 kg

719.00SEK

10

73,5%

| Animaliskt protein

Känsligt tarmsystem – Stora och mycket stora raser. Digest Giant är en Super premium-produkt tillverkad av lättsmälta ingredienser, baserat på lamm och ris och lämpar sig för hundar av stora och mycket stora raser med känsligt matsmältningssystem. Fodrets begränsade energiinnehåll är perfekt för att hålla den vuxna hunden frisk och i god form. Storleken på foderbitarna är speciellt anpassade för stora käkar och tänder.

15 kg

799.00SEK

| Hitta mer information på husse.se


Sensitive

Valp Digest Protein

26%

Fett

15%

75%

| Animaliskt protein

7 kg

379.00SEK

15 kg

749.00SEK

Sensitive

Optimal Protein

26%

Fett

16%

82% 15 kg

| Animaliskt protein

Ocean Care Protein

24%

Fett

14%

75%

| Animaliskt protein

Känsligt tarmsystem. Ocean Care är en Super premiumprodukt baserad på lax och ris och innehåller lättsmälta ingredienser som lämpar sig för hundar med känsligt matsmältningssystem. Lax och ris är mindre benägna än andra livsmedel att orsaka allergier. Fodret är fritt från konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel.

749.00SEK

Sensitive

Light Protein

26%

Fett

9,5%

80,4% 15 kg

Känsligt tarmsystem – Aktiva hundar. Vuxna, aktiva hundar med känsligt matsmältningssystem behöver ett välbalanserat foder med ett högt energiinnehåll och med lättsmälta ingredienser. Sensitive Optimal är baserat på kyckling och ris, innehåller inte vete, majs eller soja och är glutenfritt.

779.00SEK

Sensitive

15 kg

Känsligt tarmsystem – Valpar. Valp Digest är en Super premiumprodukt tillverkad av lättsmälta ingredienser. Fodret lämpar sig för valpar med känsligt matsmältningssystem och är baserat på lamm och ris, ingredienser som är mindre benägna än andra livsmedel att orsaka allergier. Valp Digest tillhandahåller alla de extra näringsämnen, vitaminer och mineraler som valpar behöver och är fritt från artificiella färgämnen och konserveringsmedel.

| Animaliskt protein

Känsligt tarmsystem – Mindre aktiva hundar. Sensitive Light innehåller ingredienser med hög smältbarhet och ett högt näringsvärde. Fodret är speciellt utvecklat för att tillgodose näringsbehovet hos mindre aktiva hundar, överviktiga hundar eller hundar som tenderar att gå upp i vikt snabbt. Ett utmärkt foder för att hålla din hund i bra form baserat på kyckling och ris.

749.00SEK

11


vp | Valpar

Valpar har särskilda behov under sin uppväxt Husses sortiment av valpfoder tillgodoser valparna med alla näringsämnen, vitaminer och mineraler de behöver och samtliga valpfoder är lämpliga att börja stödfodra med när valparna är 3 veckor gamla. Från 4 veckor fram till vuxen ålder kan de utfodras med endast valpfoder. Husses valpfoder finns även i våra segment Sensitive för känsliga hundar och Mini för hundar av små raser, se sid 11 och 17.

12

| Hitta mer information på husse.se


Super Premium

Super Premium

Valp

Valp Maxi

Protein

29%

Protein

29%

Fett

18%

Fett

18%

81%

| Animaliskt protein

Storlek på foderkulorna

8,5mm

Valpar, dräktiga- och digivande tikar. Helfoder för växande valpar, en Super premiumprodukt som tillhandahåller alla de näringsämnen, vitaminer och mineraler som valpar behöver under sin uppväxt. Fodret kan börja ges som komplement till valpar från 3 veckors ålder och som komplett foder från 4 veckor till vuxen ålder. Valp är också lämpligt att ge till dräktiga och digivande tikar. Baserat på kyckling. 2kg

139.00SEK

7kg

329.00SEK

15 kg

629.00SEK

81%

| Animaliskt protein

Storlek på foderkulorna

14,5mm

Valpar – Stora och mycker stora raser. Valp Maxi är en Super premium-produkt som tillhandahåller alla de näringsämnen, vitaminer och mineraler som valpar behöver under sin uppväxt. Fodret kan börja ges till valpar från 4 veckor upp till vuxen ålder. Storleken på foderkulorna är anpassade till valpar av stora och mycket stora raser. Valp Maxi innehåller 1000 mg/kg glukosamin och kondroitin och är baserat på kyckling.

15 kg

599.00SEK

13


vx | Vuxna hundar

Super Premium

Super Premium

Senior Protein

Sterilised 22% 9%

Fett

58%

| Animaliskt protein

Äldre hundar. Senior innehåller ingredienser av högsta kvalitet med hög smältbarhet och ett högt näringsvärde. Fodret är framtaget för att tillgodose näringsbehovet hos äldre hundar och en låg fetthalt bidrar till att hålla hundarna i fin form. Tilsatt kondroitin och glukosamin bidrar till smidiga leder och taurin främjar hjärtfunktionen. Baserat på kyckling.

15 kg

14

599.00SEK

Protein

28%

Fett

18%

81%

| Animaliskt protein

Steriliserade/Kastrerade hundar. Sterilised är ett helfoder för steriliserade/ kastrerade hundar över 12 månader gamla. Fodret kombinerar ett begränsat energiinnehåll med en hög proteinhalt och tillsatt l-karnitin för att underlätta nedbrytningen av fett. Sterilised är en Super premium-produkt baserad på kyckling.

15 kg

759.00SEK

| Hitta mer information på husse.se


Super Premium

Optimal Giant

Super Premium

Optimal Light

Protein

23%

Protein

Fett

13%

Fett

71%

| Animaliskt protein

Storlek på foderkulorna 25,0mm

Stora och mycket stora raser. Optimal Giant innehåller ingredienser av högsta kvalitet med hög smältbarhet och ett högt näringsvärde som håller din hund frisk och i god form. Fodret har ett energiinnehåll anpassat för stora raser och storleken på foderbitarna är anpassade till hundar av stora och mycket stora raser. Baserat på kyckling.

15 kg

699.00SEK

21% 9%

60%

| Animaliskt protein

Mindre aktiva hundar, överviktiga hundar och hundar som lätt går upp i vikt. Optimal Light innehåller ingredienser av högsta kvalitet med hög smältbarhet och ett högt näringsvärde. Det är särskilt framtaget för att tillgodose näringsbehovet hos överviktiga hundar, hundar med diabetes eller hundar som lätt går upp i vikt. Baserat på kyckling.

7 kg

349.00SEK

15 kg

609.00SEK

Super Premium

Super Premium

Optimal

Prima Plus

Protein

26%

Protein

Fett

16%

Fett

71%

| Animaliskt protein

Aktiva hundar – Mellanstora till stora raser. Optimal är en Super premiumprodukt som innehåller ingredienser av högsta kvalitet. Det huvusakliga proteininnehållet baseras på kyckling och fodret erbjuder ett högt energiinnehåll anpassat till hundar av mellanstora- till stora raser med ett högre energibehov. Det passar även unga hundar och dräktiga- eller digivande tikar. Optimal är fritt från färgämnen och tillsatser. 15 kg

699.00SEK

24% 11%

60%

| Animaliskt protein

Normalt energibehov. Prima Plus är en Super premiumprodukt som innehåller ingredienser av högsta kvalitet med hög smältbarhet. Fodret har ett reducerat fettinnehåll och är därför perfekt för att hålla din hund i fin form och för att undvika övervikt. Prima Plus är berikat med C-vitamin och är fritt från färgämnen och tillsatser. Baserat på kyckling.

2 kg

139.00SEK

7 kg

329.00SEK

15 kg

599.00SEK

15


mi | Mini

Torrfoder speciellt framtaget för små hundar Storleken på foderkulorna är mindre och anpassade för små käkar och små tänder.

16

| Hitta mer information på husse.se


Super Premium

Valp Mini

Storlek på foderkulorna 5,5mm

Protein

32%

Fett

21%

84%

| Animaliskt protein

2 kg

139.00SEK

7 kg

359.00SEK

Super Premium

Optimal Mini

Storlek på foderkulorna 8,5mm

Protein

28%

Fett

18%

82.1%

| Animaliskt protein

2 kg

149.00SEK

7 kg

399.00SEK

Sensitive

Ocean Care Mini Storlek på foderkulorna 8,5mm

Protein

24%

Fett

14%

75%

149.00SEK

7 kg

399.00SEK

Super Premium

Senior Mini

Storlek på foderkulorna 8,5mm

protein

22% 9%

fat

7 kg

Aktiva hundar – Små raser. Optimal Mini är en Super premiumprodukt som innehåller ingredienser av högsta kvalitet. Det huvudsakliga proteininnehållet baseras på kyckling och fodret innehåller en hög fetthalt och nödvändiga näringsämnen som behövs för att tillgodose små rasers energibehov.

Känsligt tarmsystem. Ocean Care Mini är baserad på lax och ris med ingredienser med hög smältbarhet för hundar med känsligt matsmältningssystem. Lax och ris är ingredienser mindre benägna än andra att förorsaka allergi. Fodret är fritt från färgämnen och tillsatser.

| Animaliskt protein

2 kg

58%

Valpar – Små raser. Valp Mini är en Super premiumprodukt för valpar av små raser och tillgodoser de extra näringsbehov, vitaminer och mineraler valpar behöver under sin uppväxt. Fodret kan börja ges som komplement till valpar från 3 veckors ålder och som komplett foder från 4 veckor till vuxen ålder. Valp Mini är också lämpligt att ge till dräktiga och digivande tikar. Baserat på kyckling.

| animal protein

329.00SEK

Äldre hundar – Små raser. Senior innehåller ingredienser av högsta kvalitet med hög smältbarhet och ett högt näringsvärde. Fodret är speciellt framtaget för att tillgodose näringsbehovet hos äldre hundar och bidrar till att hålla dem friska. Det låga fettinnehållet hjälper dem att hålla vikten och tillsatt kondroitin och glukosamin bidrar till smidiga leder, taurin främjar hjärtfunktionen. Baserat på kyckling.

17


vf | Våtfoder för hundar

Smakfulla och köttrika bitar i sås och patér av hög kvalitet Kontakta oss eller besök vår webshop för mer information! Paté

Gourmet Kyckling Junior Adult Senior

Bitar i sås

Light Kalv Light Kyckling Kalv Kyckling

300 g

25.00SEK

400 g

400 g

17.00SEK

1275 g 29.00SEK

18

| Hitta mer information på husse.se

17.00SEK


19


sn | Snacks till hundar

Glutenfria belöningsbitar Dental Glutenfria tuggben för vuxna hundar. Om du ger din hund ett tuggben per dag bidrar det till att hålla din hunds tänder rena och det kan förhindra att ny tandsten bildas. Utan tandsten en bättre andedräkt! S | 20 st x12cm

149.00SEK

L | 4 st x23cm

119.00SEK

Bravo Ett perfekt träningssnacks – mjuka och lätta att dela i mindre bitar. Baserat på lamm och glutenfritt. Tips på lek: göm Bravo snacks i en av din hunds leksaker och låt hunden komma på hur man får ut det. 150 g

20

| Hitta mer information på husse.se

25.00SEK


Snacks

Snacks

Snacks

Snacks

Benformade godsaker innehållande mjölk och grönsaker som inte smular i fickan och doftar gott. Berikade med vitaminer och kalcium och främjar en god tandhälsa.

Benformade godsaker innehållande mjölk och grönsaker som inte smular i fickan och doftar gott. Berikade med vitaminer och kalcium och främjar en god tandhälsa.

Köttsmakande kexrullar berikade med antioxidantvitaminerna A, D och E för ett friskt immunförsvar – ett oemotståndligt snacks!

Hälsosamma ugnsrostade kycklingsnacks med hög proteinhalt, låg fetthalt och tillsatt glukosamin och kondroitin.

Kex L

400 g

39.00SEK

Kex XS

500 g

45.00SEK

Rollies

500 g

45.00SEK

Kycklingfilé

100 g

59.00SEK

Snacks

Snacks

Snacks

Snacks

Tandvänliga tuggben som bidrar till minskad plackbildning, reducerad tandsten och massage av tandköttet. 100% smältbara och naturliga. Innehåller antioxidanter.

Kycklingbaserade snacks, perfekta som belöningsgodis när du tränar din hund. Lätta att bryta i mindre bitar till små hundar och valpar.

Mjuka, goda vitaminberikade snacks av ugnsbakad kyckling, nötkött och skinka. Perfekta för all typ av träning av vuxna hundar och valpar eller annat kul du hittar på med din hund.

Tuggben med grönt te. 100% lättsmält och naturlig. Innehåller antioxidanter.

Tandrep Plus

20 st

159.00SEK

Snacks

900 g

59.00SEK

Agility

125 g

25.00SEK

Tugg Plus

S S x10 L L x3

19.00SEK 159.00SEK 59.00SEK 159.00SEK

21


ot | Omtanke

Omtanke

Omtanke

Omtanke

Extra milt schampo med ringblomme-extrakt (Calendula officinalis). Speciellt framtaget för valpar och hundar med känslig hud.

Milt schampo med citronella. Utvecklat för att motverka angrepp av loppor, fästingar, etc.

Extra milt schampo för vuxna hundar som behöver bada ofta. Irriterar inte hundens hud tack vare ett basiskt pH-värde.

Calendula

250 ml 129.00SEK

22

Citronella

250 ml 129.00SEK

| Hitta mer information på husse.se

Avena

250 ml 129.00SEK


hg | Hygien

Omtanke

Pälsvårdsspray Underlättar borstning och kamning av hundens päls. Fri från färgämnen och icke djurtestat.

200 ml 169.00SEK

Omtanke

Healing Cream Kräm med desinficerande egenskaper. Tillsatt timjan för dess antibakteriella egenskaper, zinkoxid för minskad risk för sårinflammation samt lera för att främja läkning. Doftar eukalyptus och citron vilket bidrar till att stöta bort insekter. 100 ml 179.00SEK

Omtanke

Mousse Schampo Ett torrschampo av hög kvalitet för en snabb vattenfri tvätt. Innehåller Tea Tree-olja.

150 ml 199.00SEK

Omtanke

Hygien

Ett milt och drygt schampo som rengör och lenar huden. Innehåller inga färgämnen och är icke djurtestat. Innehåller Tea Tree-olja.

Använd servetterna för att rengöra djurets öron. Det lugnar irritationer och minskar illaluktande bakterier. En toppenprodukt!

Schampo

250 ml 199.00SEK

Våtservetter

70 st

199.00SEK

Omtanke

Omtanke

Hygien

Naturligt insektsmedel mot fästingar, mygg, flugor och loppor.

Skyddar och återfuktar din hunds trampdynor. Innehåller bivax och ger tassarna ett långvarigt skydd. Lämpligt för både hundar och katter.

När din hund gör ifrån sig måste du plocka upp. Även om ingen ser dig! Rulle om 50 st bajspåsar.

Insekt Minus Concentrate

50 ml 319.00SEK

Tass Plus

40 ml

59.00SEK

Bajspåse

1 st

25.00SEK

23


hs | Hälsa

Växtbaserat kosttillskott till hundar och katter. Bidrar till en god tarmhälsa. Vermi

Vermi Tabs

Bidrar till att öka tarmens välbefinnande och bekämpa inälvsmask. Vermi innehåller växtextrakt från vitlök, renfana och gråbo för en naturlig avmaskning och rengöring av tarmarna. Kan ges upp till 2-3 gånger/år, eller vid behov.

Kosttillskott i tablettform. Bidrar till en god tarmhälsa och en naturlig avmaskning tack vare sitt innehåll av bl.a. kanel, gullris, renfana, gråbo och pumpa. Kan även ges till valpar och kattungar.

50 g

24

159.00SEK

| Hitta mer information på husse.se

15 st

159.00SEK


Hälsa

Hälsa

Ett kosttillskott rikt på omega 3-fettsyror som förbättrar kvaliteten på hud och päls. Laxolja är också en naturlig smakförstärkare och en perfekt energikälla att ge till hundar med ett högt energibehov.

Bidrar till en balanserad bakterieflora i tarmen. Effektiv vid t.ex. antibiotikabehandling, kostomläggning eller vid tillfällen då djurets mage hamnar i obalans. Kan ges till både hundar och katter, dräktiga och digivande samt till valpar och kattungar från 3 veckors ålder.

Laxolja

Digestion+

300 ml 159.00SEK

200 g 249.00SEK

1l

500 g 459.00SEK

449.00SEK

Hälsa

Hälsa

Ett naturläkemedel som skyddar lederna, saktar ned och kan förhindra artrit i ett tidigt skede. Innehåller örter och viktiga näringsämnen, tillsatt kondroitin och glukosamin hjälper till att öka flexibilitet och att bygga upp skadat brosk och tillsatt Djävulsklo kan motverka smärta. Lämplig för både hundar och katter.

Bidrar till att neutralisera hormoner som frigörs vid stress, rädsla eller upphetsning i samband med t.ex. transporter.

Artro

Antistress

200 g 269.00SEK 500 g 599.00SEK

200 st. 269.00SEK

25


lt | Leksaker och Tillbehör

Underhåll din hund med leksaker ur vårt sortiment Kontakta oss eller besök vår webshop för mer information

Leksaker

Kägel

26

S

45.00SEK

L

79.00SEK

| Hitta mer information på husse.se

Leksaker

Syssla 1 st

105.00SEK


Leksaker

Bitring

Leksaker

Boll

Tillbehör

Underlägg

Tillbehör

Matskål

M

55.00SEK

S

45.00SEK

46x31 cm 69.00SEK

S

69.00SEK

L

145.00SEK

L

105.00SEK

70x47 cm 79.00SEK

L

99.00SEK

Tillbehör

Portabel skål

Tillbehör

Fodertunna S

Tillbehör

Paus, Hundsäng

69.00SEK

S

339.00SEK

Tillbehör

Halsband Mjukt läder

1l

25.00SEK

М

99.00SEK

М

459.00SEK

S

229.00SEK

1.8 l

29.00SEK

L

159.00SEK

L

659.00SEK

L

429.00SEK

Tillbehör

Koppel Mjukt läder 1 st

449.00SEK

27


kf | Kattfoder

Våra produkter till katt är rika på animaliskt protein och tillgodoser all den näring katter behöver för en god hälsa Fodret har ett tillskott av taurin och innehåller naturliga fibrer för att reducera bildandet av hårbollar och är berikat med fettsyrorna omega 3 och omega 6.

28

| Hitta mer information på husse.se


Hur ska torrfoder utfodras? Torrfoder ska alltid finnas tillgängligt för din katt. Katter äter ofta och i små portioner. Katten ska dessutom alltid ha fri tillgång till friskt vatten.

Ge inte din katt för mycket mat! Övervikt leder till många följdsjukdomar och förkortar din katts liv och minskar dess livskvaliet.

29


hl | Hälsosam livsstil

10

9

7

5

1

4

6

30

| Hitta mer information pĂĽ husse.se


1

Immune System+

Karotenoider för optimalt immunförsvar. Husses Super premiumprodukter innehåller höga halter av lutein och betakaroten. Dessa naturliga växtpigment har en antioxidant aktivitet i kroppens celler och tillsammans främjar det immunförsvaret.

2

Flora Stimuli

Frukto-oligosackarider för god tarmhälsa. Vissa prebiotika som FOS (fruktooligosackarider) fungerar som näringskälla för kroppens goda bakterier (lactobacils och bifidobakterier) medan det inte kan tas upp av patogena bakterier. Genom att addera FOS i fodret, stimuleras tillväxten av goda bakterier medan dåliga bakterier hålls undan.

3

Mobility+

Kondroitin och glukosamin för friska leder. Kondroitin och glukosamin tillhandahåller ingredienser som behövs för att kroppen ska producera nytt brosk, och bidrar också till att återuppbygga slitet brosk.

4

L-Carnitine L-karnitin för nedbrytning av fettvävnad.

5

Cardio+

Innehåller taurin för bra hjärtfunktion.

6

Calcium+

3

Kalcium för stabilitet och styrka i skelett och tänder.

2

7

Coat+

En optimal balans av näringsämnen och Omega-6fettsyror bidrar till en sund, glänsande päls och frisk hud.

8

8

Cell Protect

Husse torrfoder innehåller antioxidanter för att skydda cellerna. Vitaminer med antioxidantaktivitet (vitamin E och vitamin C), karotenoider (lutein och betakaroten) och vindruvsextrakt är de vanligaste av antioxidanter som används i våra livsmedel.

9

Dental Health

Husses foder hjälper till att minska tandstensbildning och bidrar till en bättre tandhälsa. Foderbitarnas textur är optimerad för att öka en mekanisk rengöring av tänderna under tuggning.

10

Omega 3 +

Omega 3 skyddar hjärncellerna och förbättrar inlärningskapacitet hos kattungar. Det har också en naturlig anti-inflammatorisk effekt som är extra viktigt för katter med hud-, led- eller tarmproblem. Omega 3 är också viktigt för tillförsel av syre till kroppens celler.

31


sf | Spannmålsfritt för katter

Fritt från spannmål och gluten – baserad på kyckling och potatis Mycket lättsmält med väl utvalda råvaror. Potatis är en lättsmält energikälla och en glutenfri ingrediens. Grain Free

Opus Lynx Protein

40%

Fett

20%

90%

| Animaliskt protein

Spannmålsfri formula. Hög halt av protein och fett, låg halt kolhydrater – ett Super premium-foder baserat på kyckling och potatis. Opus Lynx är ett spannmålsfritt foder rikt på animaliskt protein och inspirerat av Lodjurets diet. Ingredienserna är noga utvalda och av hög kvalitet och lämpligt för katter vars ägare föredrar att ge ett spannmålsfritt foder och lämpligt för katter med känsligt tarmsystem. Fritt från färgämnen, konserveringsmedel, gluten och spannmål.

32

| Hitta mer information på husse.se

2 kg

189.00SEK

7 kg

499.00SEK


33


ex | Exclusive torrfoder

Exclusive

Active Protein

32%

Fett

21%

78%

| Animaliskt protein

2 kg

159.00SEK

7 kg

419.00SEK

Exclusive

Light Protein

29%

Fett

11%

70%

159.00SEK

7 kg

419.00SEK

Exclusive

Urinary Protein

26%

Fett

20% | Animaliskt protein

2 kg

159.00SEK

7 kg

429.00SEK

Exclusive

Sterilised Protein

29,5% 9,5%

Fett

70%

| Animaliskt protein

2 kg

159.00SEK

7 kg

429.00SEK

34

Mindre aktiva, överviktiga, äldre katter eller katter med känsligt tarmsystem. Ett Super premiumfoder baserat på kyckling som ger din katt all den näring den behöver för att må bra och hålla sig i fin form.

| Animaliskt protein

2 kg

55%

Aktiva katter och katter med känslig hud.Ett välbalanserat helfoder med högt energiinnehåll för aktiva katter som lever utomhus eller har tillgång till utevistelse. Active är en Super premiumprodukt som ger din aktiva katt all den näring och energi den behöver. Fodret är även lämpligt för katter med känslig hud.

| Hitta mer information på husse.se

För en sund urinhälsa. Ett Super premium-foder som främjar ett lågt pH-värde i kattens urin. Ett balanserat innehåll av magnesium, kalcium och fosfor ger din katt de bästa förusättningarna. Bör inte ges till kattungar eller dräktiga och digivande katter.

Steriliserade/Kastrerade katter. Speciellt utvecklat för att tillgodose näringsbehovet hos kastrerade och steriliserade katter. Ett Super premium-foder baserat på kyckling med ett balanserat innehåll av protein och fett för att hålla din katt frisk och i god form. Även lämpligt för katter med känsligt matsmältningssystem.


Exclusive

Digest Protein

33%

Fett

19%

65%

| Animaliskt protein

Hög smältbarhet. Ett välbalanserat, lättsmält och näringsfyllt Super premium-foder baserat på lamm och ris, ingredienser som är mindre benägna att förorsaka allergiska reaktioner än andra livsmedel. 2 kg

169.00SEK

7 kg

429.00SEK

35


ex | Exclusive torrfoder

Torrfoder för kattungar från avvänjning upp till 12 månaders ålder Exclusive

Kattunge Protein

34%

Fett

21%

79,5%

| Animaliskt protein

Kattungar från avvänjning upp till 12 månaders ålder. Ett Super premium-foder baserat på kyckling som innehåller all det protein och den näring växande kattungar behöver för att uveckla muskler, kroppssystem, hud och päls. Tillsatt taurin hjälper kattungarna att bevara friska ögon, hjärta och fortplantningsorgan. Fodret är även lämpligt för dräktiga och digivande katter.

36

| Hitta mer information på husse.se

2 kg

159.00SEK

7 kg

439.00SEK


37


ex | Exclusive våtfoder

Kompletteringsfoder

för katter

Ett hälsosamt kompletteringsfoder med naturliga ingredienser, fria från färgämnen och konserveringsmedel. Finns i smakerna kyckling, tonfisk och makrill. Kyckling 80 g

38

14.00SEK

Tonfisk 80 g

14.00SEK

| Hitta mer information på husse.se

Makrill 80 g

10.00SEK


Exclusive våtfoder Smakrik och fräsch kattmat i sås. Finns i smakerna kyckling och tonfisk. Kyckling 70 g x12

139.00SEK

Tonfisk 70 g x12

139.00SEK

39


pt | Premium torrfoder

vf | Våtfoder för katter

Premium

Kroketter Kyckling Protein

38%

Fett

18%

76,5%

| Animaliskt protein

Välsmakande helfoder för katter. Ett premium-foder som innehåller alla de näringsämnen som katter behöver. Rik på animaliskt protein, berikad med taurin gör Kroketter Kyckling till en hälsosam kost lämplig för alla katter. 3 kg

179.00SEK

7 kg

339.00SEK

Premium

Kroketter Fisk Protein

38%

Fett

18%

76,5%

| Animaliskt protein

Välsmakande helfoder för katter. Ett premium-foder som innehåller alla de näringsämnen som katter behöver. Rik på animaliskt protein, berikad med taurin gör Kroketter Fisk till en hälsosam kost lämplig för alla katter. 3 kg

40

179.00SEK

7 kg

339.00SEK

| Hitta mer information på husse.se


Ge din katt något riktigt gott Bitar i sås

Paté

Gourmet

Goda, ugnskokta bitar i läcker sås.

Goda, smakrika Patéer tillverkade av färskt kött och fisk.

Välsmakande gourmetfoder för katter med smak av kyckling eller lax.

400 g

15.00SEK

400 g

16.00SEK

100 g

10.00SEK

41


sn | Snacks till katter

Ge din katt lite extra uppskattning Snacks till katter. Ett halvmjukt kattgodis med smak av kyckling och lax att ges som belöning eller som mellanmål. Använd gärna snacksen i kombination med lek; göm det i en leksak och låt din katt räkna ut hur den ska komma åt godiset. Ett roligt sätt att kombinera belöning med aktivitet. 150 g

25.00SEK

Snacks

Kycklingfilé Goda, hälsosamma ugnsrostade kycklingsnacks med hög halt protein, låg fetthalt och tilsatt glukosamin och kondroitin. 80 g

42

| Hitta mer information på husse.se

49.00SEK


tl | Tillbehör

En plats för din katt att vila, stretcha och flexa sina kroppar Speciellt utformad för din katt eller kattunge att vässa sina klor på utan att skada möbler eller mattor. Miljövänligt tillverkad av återvinningsbar wellpapp och lätt att använda, ingen montering krävs. Naturprodukt.

Knut 490x225x200mm 1 st

Krusa ±750g 199.00SEK

460x230x105mm 1 st

±360g 149.00SEK

43


kt | Kattströ

Klumpbildande kattströ med pH-indikator Kattströ med tillsatt kol för luktkontroll och timjan för sina antiseptiska egenskaper. En ny innovativ klumpbildande kattsand med utmärkt uppsugningsförmåga tillverkad av vit bentonitlera av finaste kvalitet.

PH-indikatorn (silika protein detektor) hjälper till att upptäcka urinsjukdomar. Köp 2 eller fler: 169.00SEK 6l

189.00SEK

Nyhet!

44

| Hitta mer information på husse.se


Ny miljövänlig kattsand - lukt och dammfri. En 100% naturlig produkt framställd av sågspån från gran och tall. Fritt från tillsatser och bindemedel.

Kattströ

Kattströ

Ett Super premium-kattströ tillverkad av grå kanadensisk bentonitlera. 100% naturlig och 99% dammfri.

Klumpbildande kattströ tillverkad av vit turkisk bentonit. 100% naturlig.

Kattströ Röd

Kattströ Vit

Köp 2 eller fler: 239.00SEK

Köp 2 eller fler: 199.00SEK

15 kg

15 l

259.00SEK

Hygien

Green Tea Deo Kattströdeoderant med doft av färskt grönt te är en mineralbaserad produkt som genom luktabsorbering fräschar upp miljön runt din kattlåda. Det bidrar också till att ditt kattströ håller sig fräscht längre. 750 g 109.00SEK

En 100% naturlig produkt framställd av sågspån från gran och tall, fritt från tillsatser och bindemedel. Den fantastiska absorptioseffekten (300%) av ECO Kattströ gör användningen av produkten mycket ekonomisk och håller kattens tassar torra. Rengör den nedre delen av lådan regelbundet. Skaka silen lite innan tömning så eventuellt kvarvarande sågspån i den övre delen faller ner i den nedre delen innan du rengör den. Köp 5 st: 295.00SEK 3 kg

69.00SEK

219.00SEK

Kattströ

Kattlåda, system Köp en kattlåda och kombinera med sil och/eller tak. Kontakt din lokala återförsäljare för mer information. Kattlåda

210.00SEK

Sil

65.00SEK

Tak

290.00SEK

45


hs | Hälsa

Hälsa

Kattmalt Ett mycket välsmakande malt för katter som reglerar ämnesomsättningen, reducerar tillkomsten av hårbollar och hårbollskräkningar 100 ml 79.00SEK

46

| Hitta mer information på husse.se


Hälsa

Kristal Paste Lindrar symtom vid urinsten. Innehåller en naturlig, men kraftfull, kombination av örtextrakt som ammoniumklorid från Askträdet för nedbrytning av urinsten, kvickrot och sparrisextrakt för underlättande av tarmtömning vilket i sin tur förhindrar bildandet av nya stenar. Lämplig för både katter och hundar. 60 ml 199.00SEK

Hälsa

Kristal Kompletteringsfoder som tenderar att minska risken för bildande av urinsten. En effektiv produkt, särskilt i kombination med traditionella behandlingar och fungerar perfekt som förebyggande.

200 ml 219.00SEK

47


Din lokala Husse återförsäljare kan hjälpa dig att välja det foder och det tillbehör som just du och ditt husdjur efterfrågar. Våra produkter levereras sen hem till din dörr av Husses distributörer. Vi bryr oss om alla djur men även miljö är viktigt för oss. Med korta transportvägar, ett centraliserat lager och produkter med ett naturligt innehåll försöker vi minska vår påverkan på miljön.

Din lokala Husseåterförsäljare:

Du hittar Husse på:

husse.se

facebook.com/ HusseSverige

020-466 466

Petfood Svea AB Torstenssonsgatan 9 SE-114 56 Stockholm Sweden

Husse Dog & Cat Catalog 2017 - SV  
Husse Dog & Cat Catalog 2017 - SV  
Advertisement