Page 1


Ingrediente: Carne de pui, orez, grăsime animală, grâu, pulpă de sfeclă, proteină hidrolizată din carne de pui, seminţe de in, peşte uscat, ulei de somon, drojdie, sare, alge marine, fructo-oligozaharide, praf de ou, lecitină, extract de gălbenele, extract din seminţe de struguri.

Ingrediente: Carne de pui, orez, grăsime animală, făină de gâu, grâu, pulpă de sfeclă, proteină hidrolizată din carne de pui, seminţe de in, făină din peşte uscat, ulei de somon, drojdie, sare, fructo-oligozaharide, praf de ou, lecitină, extract de gălbenele, alge marine, extract din seminţe de struguri, extract din midii verzi.

Ingrediente: Carne de pui, orez, grăsime animală, făină de gâu, grâu, pulpă de sfeclă, proteină hidrolizată din carne de pui, seminţe de in, făină din peşte uscat, ulei de somon, drojdie, sare, minerale din făina de peşte, lecitină, fructo-oligozaharide, extract de gălbenele.


Ingrediente:

Carne, grâu, făină de grâu, grăsime animală, proteină hidrolizată din carne de pui, pulpă de sfeclă, legume, seminţe de in, porumb, sare, fructo-oligozaharide.


:


Ingrediente:

Ingrediente:

Ingrediente:

Ingrediente:

Ingrediente:

Ingrediente:


Ingrediente: Carne proaspătă şi sub-produse din carne 80% (din care 14% viţel), ulei de floarea soarelui, emulsificatori, extract de gingseng 0,5% min.,extract de ananas 0,5% min., săruri minerale.

Ingrediente:

Ingrediente: Carne proaspătă şi sub-produse din carne 80% (din care 14% viţel), ulei de floarea soarelui, emulsificatori, extract de gingseng 0,5% min., săruri minerale.

Ingrediente:

Carne proaspătă şi sub-produse din Carne si sub-produse din carne carne 42% (din care 5,5% vitel), cereale, 42% (din care 5,5% vitel), cereale, oua, minerale, cicoare, caragenan oua, minerale, cicoare, caragenan (polizaharid natural din alge) (polizaharid natural din alge).

Ingrediente: Carne proaspătă şi sub-produse din carne 80% (din care 14% pui, 8% curcan), ulei de floarea soarelui, emulsificatori, extract de echinacea 0,5% min., săruri minerale.

Ingrediente:

Ingrediente:


Ingrediente:

Carne şi sub-produse din carne 80% (din care 12% ficat de pui), extract din iarba de mare şi algă roşie, ulei de floarea soarelui, minerale, vitamine.

Ingrediente:

Carne şi sub-produse din carne 80% (din care 6% şuncă, iepure 6%), extract din din iarba de mare şi algă roşie, ulei de floarea soarelui, minerale, vitamine.

Ingrediente:

Carne şi sub-produse din carne 50% (din care 9% carne de raţă), peşte şi sub-produse din peşte 30% (somon 8%), extract din iarba de mare şi algă roşie, ulei de floarea soarelui, minerale, vitamine.

Ingrediente:

40% carne proaspătă de ton, carne proaspătă şi sub-produse 40%, extract din iarbă de mare şi algă roşie, ulei din floarea soarelui, minerale, vitamine.

Ingrediente:

100% carne proaspătă de curcan, emulsificatori şi agenţi de gelificare, minerale, vitamine.

Sortimente:


Ingrediente:

Carne şi sub-produse din carne 45% (din care 16% carne de vită), minerale, extract din iarba de mare şi algă roşie

Ingrediente:

Carne şi sub-produse din carne 45% (din care 8% carne de raţă şi 6% ficat), minerale, extract din iarba de mare şi algă roşie

4 Sorter - 4 sortimente de mancare umeda la pliculete intr-un singur ambalaj practic. Ingrediente:

Carne şi sub-produse din carne 45% (din care 18% carne de pui şi 12% curcan), minerale, extract din iarba de mare si algă roşie

Ingrediente:

Carne şi sub-produse din carne 20%, peşte şi sub-produse din carne de peşte 25% (din care 6% doradă şi 5% somon), minerale, extract din iarba de mare si algă roşie


Ingrediente:

Ingrediente: Ingrediente:

Ingrediente:

Ingrediente:


Ingrediente: Ingrediente:

Ingrediente: Ingrediente:

Ingrediente:

Ingrediente:


Catalog Husse 2013