Page 1

PRODUCTCATALOGUS 2018


WEES OP ELKE UITDAGING VOORBEREID

Alle productiefaciliteiten van Husqvarna Construction Products zijn gecertificeerd conform ISO 9001 en 14001. Husqvarna Construction Products is aangesloten bij de oSa, de Organisation for the Safety of Abrasives.


WANDZAGEN DIAMANTGEREEDSCHAPPEN VOOR WANDZAGEN

16 24

KABELZAGEN DIAMANTGEREEDSCHAPPEN VOOR KABELZAGEN

30 36

VLOERZAGEN DIAMANTGEREEDSCHAPPEN VOOR VLOERZAGEN

38 44

ZAGEN VAN SNELLE EERSTE SNEDEN DIAMANTGEREEDSCHAPPEN VOOR HET ZAGEN VAN SNELLE EERSTE SNEDEN

50 53

OPPERVLAKTEBEHANDELING DIAMANTGEREEDSCHAPPEN VOOR OPPERVLAKTEBEHANDELING

54 62

STOF- EN SLIBBEHEER

72

BOREN DIAMANTGEREEDSCHAPPEN VOOR BOREN

80 92

DRAAGBARE DOORSLIJPMACHINES DIAMANTGEREEDSCHAPPEN VOOR DRAAGBARE DOORSLIJPMACHINES

102 112

DIAMANTGEREEDSCHAPPEN VOOR HAAKSE SLIJPERS

120

TAFEL- EN TEGELZAGEN DIAMANTBLADEN VOOR TAFEL- EN TEGELZAGEN

124 130

AFSTANDSGESTUURD SLOPEN GEREEDSCHAPPEN VOOR SLOOPROBOTS

132 138

CONTACTINFORMATIE

143

Als professionele aannemer weet u nooit precies wat uw volgende opdracht zal zijn en hoe de werkplek eruitziet. Misschien hebt u alleen wat gegevens over welke materialen er gezaagd, geboord, geslepen of gesloopt moeten worden, zodat u kunt inschatten welke apparatuur en gereedschappen u moet gebruiken. Bij Husqvarna zien wij het als onze missie u erbij te helpen uw machinevloot op elke uitdaging voor te bereiden. Daarnaast staan wij u graag bij met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van diamantschappen gereedschappen.   Met Husqvarna hebt u de beschikking over een breed assortiment sterke apparatuur en diamantgereedschappen voor de toepassingen. En alles bij de hand op één locatie. U beschikt over een keur aan systemen die specifiek voor u zijn ontworpen om u te helpen elk karwei zo snel, efficiënt en lonend mogelijk uit te voeren. En u hebt een partner die uw professionele noden goed genoeg begrijpt om u op alle mogelijke manieren te ondersteunen. Samen streven naar efficiëntere en slimmere manieren van werken.


WIJ HOUDEN U ONLINE OP DE HOOGTE! BEZOEK ONZE WEBSITE Hier vindt u bijgewerkte

informatie over onze machines en diamant­ gereedschappen, inclusief complete technische productinformatie, serviceliteratuur, gebruikers­ handleidingen, een interactieve gereedschaps­ gids, nieuws en nog veel meer. U vindt er ook nieuwtjes en informatie van ons bedrijf en uw plaatselijke organisatie, zoals Service Centers en erkende dealers. www.husqvarnacp.be

ABONNEER U OP ONS YOUTUBE-KANAAL Door onze hoogkwalitatieve video’s te bekijken leert u de functies en voordelen van onze producten optimaal kennen. Daarbij be­vatten ze nuttige tips en hints voor gebruik, onderhoud en reparatieprocedures van uw Husqvarna-uitrusting. Blijf op de hoogte van onze laatste video-updates door u op ons YouTube-kanaal te abonneren! www.youtube.com / HusqvarnaCP

GEBRUIK VAN UW SMARTPHONE Onze mobiele websites

bieden u onbeperkte toegang tot bijgewerkte product­ informatie en nuttige support voor uw apparatuur, inclusief een interactieve gereedschapsgids die u helpt het juiste gereedschap voor uw werkzaamheden te vinden, een bibliotheek met instructievideo’s, een doorzoekbaar archief met gebruikers­handleidingen voor de machines in PDF-formaat en contact­gegevens van al onze dealers. www.husqvarnacp.com

4


Zorg dat u de iPad app krijgt. Scan de QR-code voor uw gratis iPad app met gebruikershandleiding voor doorslijpmachines. Of download een PDF-versie op husqvarnacp.com

VOLG ONS OP FACEBOOK Dit mag

u niet missen als u in de business zit! Op onze Facebook-pagina kunt met Husqvarna in contact komen en Husqvarna-gebruikers uit de hele wereld ontmoeten. Vertel ons wat u vindt van onze producten en diensten, deel uw eigen verhalen en bekijk foto’s en video’s van onze tentoonstellingsshows en andere Husqvarna-evenementen. www.facebook.com /  HusqvarnaConstruction

DE GEÏLLUSTREERDE GIDS VOOR VEILIGER EN ERGONOMISCHER ZAGEN Veiligheid en ergonomie zijn altijd essentiële terreinen geweest bij de ontwikkeling van onze producten. Twee factoren die automatisch tot efficiënter werken leiden. Nu gaan we daarin nog een stap verder door de uitgebreide gebruikershandleiding voor door­slijpmachines te introduceren. Deze digitale handleiding is een aanvulling op de gebruikershandleiding. Het is een nuttige bron van informatie voor zowel fulltime als meer occasionele gebruikers van doorslijpmachines. Het opleidings­materiaal bestaat uit een groot aantal foto’s en videoclips, die laten zien waar u vóór, tijdens en na het zagen rekening mee moet houden. Dus word wijzer en laat u inspireren om zo veilig, ergonomisch en efficiënt mogelijk te werken. In elke situatie.

5


NIEUWE HUSQVARNAPRODUCTEN IN 2018

NIEUW!

UPDATE!

HUSQVARNA K 770 Onze nieuwe 14"/350 mm doorslijpmachine op

HUSQVARNA K 970 CHAIN Onze draagbare slijpmachine op benzine

benzine combineert de beste eigenschappen van de populaire K 760 en K 970: de soepele hantering, de sterke en eenvoudig te starten 74 cc X-Torq®-motor en de robuuste driebouts lagerbehuizing met veerbelast SmartTension™-systeem voor het spannen van de aandrijfriem. De nieuwe K 770 is ook verkrijgbaar in OilGuard-versie, wat vooral handig is voor verhuurbedrijven.

is nu verkrijgbaar in een bijgewerkte versie en is uitgerust met een robuuste, met twee bouten gemonteerd zwaard en een traditionele kettingspanning met een schroef.

NIEUW!

NIEUW!

HUSQVARNA K 4000 Deze bijgewerkte nieuwe versie van onze 14"/

KLEM BIJ HET DOORSLIJPEN VAN LEIDINGEN Met dit nieuwe accessoire

350 mm elektrische doorslijpmachine is de ideale keuze voor nat of droog doorslijpen binnenshuis. Omwille van de ultieme bescherming tegen slijtage wordt hij aangedreven door een 1-fasige motor van 2700 W met pop-upkoolborstels. Ook verkrijgbaar in Cut-n-Break-versie voor diep zagen.

kunt u met minder graafwerk en een geringere belasting van de gebruiker snel en resoluut leidingen doorslijpen. Het maakt het makkelijk om leidingen met een maximale diameter van 14"/350 mm met behulp van een Husqvarna Ring- of Chain-doorslijper vanaf één kant recht en nauwkeurig door te slijpen.

NIEUW! SLIMMERE BLADEN VOOR DRAAGBARE DOORSLIJPMACHINES Om de veiligheid en de prestaties

bij het gebruik van een draagbare doorslijpmachine te bevorderen, introduceert Husqvarna nu slimmere bladen in de series Elite-Cut, Vari-Cut en Tacti-Cut. Deze slimmere bladen bieden de gebruiker goed en direct zicht op de slijtage van het blad, de zijdelingse speling, de draairichting, de zaagdiepte en de beoogde toepassing. 6


7


NIEUWE HUSQVARNAPRODUCTEN IN 2018

NIEUW! WANDZAAGBLADEN SERIE HUSQVARNA W 1500

Een nieuwe serie wandzaagbladen die voor een betere zaagsnelheid en een langere levensduur zorgen. Elk blad heeft een breed toepassingsgebied en is geoptimaliseerd voor diverse groottes wandzaag en door te zagen materialen. Lasergelaste segmenten voor een grotere betrouwbaarheid en veiligheid. NIEUW! VLOERZAAGBLADEN SERIE HUSQVARNA F 1500

Een nieuwe serie zaagbladen voor krachtige vloerzaagmachines die voor een betere zaag­ snelheid en een langere levensduur zorgen. Het uitgebreide assortiment stelt de gebruiker in staat voor elke toepassing de juiste prestaties te selecteren. NIEUW! VLOERZAAGBLADEN SERIE HUSQVARNA F 500

Nieuw assortiment vloerzaagbladen ontwikkeld voor optimale prestaties bij het doorslijpen van beton met de Husqvarna-zaag FS 3500 G en elektrische vloerzagen. Lasergelaste segmenten voor een grotere betrouwbaarheid en veiligheid.

8

NIEUW! HUSQVARNA CG 200 Husqvarna lanceert deze populaire borstelmachine nu in een nieuwe en verbeterde hoogkwalitatieve versie, die is uitgerust met een moderne 3,6 kW Honda-motor en vernieuwde trillingsdempende handgrepen. Daarbij hoort een aangepast aanbod aan gereedschappen. De nieuwe CG 200 is tevens verkrijgbaar in een elektrisch aangedreven versie en maakt daarmee in een groot aantal verhuurbedrijven een langverwachte comeback.


NIEUW! EFFICIËNTE HANTERING VAN STOF EN SLIB Door stof en slib efficiënt en op slimme

en eenvoudige manier te hanteren, draagt u zorg voor uzelf, uw apparatuur en uw bedrijf. Daarom introduceert Husqvarna nu een nieuwe serie efficiënte apparatuur dat komaf maakt met het stof en slib dat wordt geproduceerd bij het doorslijpen, boren of schuren. Van bron tot afvoer en zonder uw productiviteit in gevaar te brengen. Of het nu om droge of natte karweien gaat, wij helpen u om van begin tot eind efficiënter te werken.

NIEUW! HUSQVARNA HIPERFLEX Een

NIEUW!

nieuwe serie flexibele schuurpads, die de gebruiker in staat stellen om sneller een betere afwerking te realiseren. De polijstdiamanten zijn bevestigd aan een flexibele steunschijf van klittenbandtype, die de onvolkomenheden van de vloer volgt en een perfecte verdeling van de belasting garandeert. Verkrijgbaar in versies voor het droog polijsten van betonvloeren en het nat polijsten van epoxy en het herstellen van terrazzo en marmer.

DRAAGBAAR POLIJSTGEREEDSCHAP P 1280

NIEUW! ONDERHOUDSPADS Een nieuwe

serie van met diamanten geïmpregneerde pads, die ideaal zijn om betonnen gepolijste vloeren te reinigen. Bestemd voor gebruik met slijpmachines Husqvarna PG 450, PG 530, PG 680 en PG 820.

Nieuw diamantgereedschap ontwikkeld voor het nat polijsten van beton, terrazzo en een aantal soorten natuursteen bij het gebruik van PG- of draagbare machines. Realiseert een maximale glans in minder stappen. Sterk aanbevolen voor gebruik in combinatie met Hiperhard™-vloerverdichter/ verharder uit het HIPERFLOOR®systeem voor het polijsten van beton.

NIEUW! GESINTERDE KABEL C 740

Ontwikkeld voor het professioneel zagen van gewapend beton en allround toepassingen in de bouwbranche. Biedt een goede balans tussen prestaties en prijs. Geschikt voor gebruik met de Husqvarna CS 10 en CS 2512.

9


10


SERVICE, ONDERSTEUNING EN OPLOSSINGEN DIE RONDOM U EN UW ACTIVITEITEN ZIJN GECREËERD Bij de servicecenters van Husqvarna kunt u altijd servicegericht en deskundig personeel verwachten, dat service, ondersteuning en zakelijke oplossingen van wereldklasse biedt die rondom u zijn gecreëerd. Zo bieden wij probleemloos eigenaarschap met een maximale bedrijfstijd.   Dat betekent dat u zich op uw werk, uw klanten en uw personeel kunt concentreren. Met een brede leverancier en een langdurige servicepartner als Husqvarna hebt u één contactpunt voor al uw apparatuur. Eenvoudig gezegd, u hebt alles op één plek.   Om in onze servicecenters een snelle en correcte (reparatie)service te kunnen bieden, hebben we een geavanceerde procedure ontwikkeld die gebruikmaakt van de nieuwste technologie. Dat is een hoeksteen voor onze doelstelling om u de beste service-ervaring in de branche te bieden.

11


VEILIGHEIDSUITRUSTING DIE WERKEN VEILIGER EN COMFORTABELER MAAKT In ons brede assortiment beschermende kleding vindt u producten die u het werken veiliger, comfortabeler en praktischer moeten maken, zodat u altijd optimale resultaten behaalt.

HANDSCHOENEN, KLASSIEK

Een duurzame handschoen in één maat, met een geitenleren palm en spandexmateriaal op de rug. Geitenleer biedt een goede bescherming tegen vocht, omdat het natuurlijk vet bevat en daarom is het geschikt voor veeleisende karweien. Met rubber gecoate manchetten met katoenen boordsel voor een perfecte pasvorm om de pols. 579 37 99-10

SOFTSHELL JACK Wind- en waterafstotend softshell jack, gemaakt van

VEILIGHEIDSLAARZEN Laarzen voor elektrisch zagen met

goedgekeurd brandbestendig rubber en versterkte neuskap. Antislipzool voorbereid voor spikes en enkelbescherming. Ruime pasvorm en randen op hiel voor eenvoudig uittrekken. Voldoen aan de eisen in EN 345 SB E. 544 96 53-xx Maat 37. 38. 39 en 46. 12

een comfortabel, elastisch membraan met een zachte fleecevoering. Perfect voor diverse weertypes, al dan niet over andere kleding gedragen. Cordura-versteviging op de schouders, op de achterkant van mouwen en aan de zijkanten. Met het oog op meer comfort en groter bewegingsgemak zijn de mouwen voorgevormd. Verstelbare onderstukken en manchetten. Voorop vier zakken met ritsen en twee binnenzakken. 577 25 30-xx Maat 46–58.


VEILIGHEIDSBRIL, CLEAR X Veiligheidsbril met krasvrije, heldere lenzen en uitschuifbaar montuur. Draaibare lenzen. Goedgekeurd conform EN 166 en Ansi Z87+. 544 96 37-01

GEHOORBESCHERMERS MET FM RADIO Gehoorbeschermers met FM Radio,

GEHOORBESCHERMERS MET BEUGEL Comfortabel en

verbeterde geluidskwaliteit en een goed ontworpen beugel, die de druk op uw oren vermindert. De oorbeschermers zijn speciaal ontworpen om de vorm van het hoofd te volgen. Daardoor passen ze perfect. Voorzien van een 3,5 mm audio-ingang (AUX) voor mp3 en communicatieradio. 578 27 49-01 (met beugel). 578 27 49-02 (helmgebaseerd).

lichtgewicht met een soepele, gevoerde beugel. Het ontwerp maakt het mogelijk de druk voor 20 % bij te stellen. Voldoen aan de eisen in de huidige ENnormen. 505 66 53-04

13


WIJ ZIJN EXPERTS IN DIAMANT­ GEREEDSCHAPPEN – EN DUS HOEFT U DAT NIET TE ZIJN Husqvarna is één van de meest toonaangevende ontwikkelaars en één van de grootste producenten van diamantgereedschappen voor zagen en boren in beton en andere harde constructiematerialen ter wereld. Wij leveren miljoenen diamantgereed­schappen – zaagbladen, boorbits, kabels en slijp­gereedschappen – aan professionele aannemers, vakmensen en verhuurbedrijven over de hele wereld. Een diamantgereedschap van Husqvarna is altijd een veilige keuze. Indien u twijfelt over het gereedschap dat u voor een specifiek karwei zou moeten gebruiken, raadpleeg dan onze adviesschema’s of vraag uw Husqvarna-verkoper.

Ga voor meer informatie naar www.husqvarnacp.be

Diamantgereedschappen die aan alle eisen voldoen. Als u een specialist bent in het zagen van beton en fulltime bezig bent met zagen en boren, stelt u andere eisen aan de diamantgereedschappen dan, bijvoorbeeld, een aannemer die zich bezighoudt met bestraten of het leggen van buizen. Om u te helpen het beste gereedschap voor uw karwei te vinden, zijn de diamantgereedschappen van Husqvarna verkrijgbaar in drie prestatieklassen: Goud, Zilver en Brons. GOUD Husqvarna-diamantgereedschappen op het niveau Goud zijn ontwikkeld voor gespecialiseerde aannemers. Gemaakt voor intensief professioneel gebruik bij specialis­ tische ­toepassingen. Voor een maximale zaag­snelheid en slijtvastheid bij veeleisende zaag-, slijp- en boorwerkzaamheden.

ZILVER

BRONZE

Husqvarna-diamantgereedschappen op het niveau Zilver zijn ontwikkeld voor aannemers in het algemeen. Gemaakt voor professioneel gebruik bij allround toepassingen. Leveren een hoge zaagsnelheid en slijtvastheid bij alle zaag-, slijp- en boorwerkzaamheden.

Husqvarna-diamantgereedschappen op het niveau Brons zijn ontwikkeld voor gelegenheids­ gebruikers. Gemaakt voor een goede balans tussen prestaties en prijs bij alle veelvoorkomende zaag- en boortoepassingen.

Adviesschema. Voor zagen in hardere materialen werkt een gereedschap met een zachter bindmiddel het beste, omdat de diamanten sneller worden blootgelegd, wat neerkomt op sneller zagen. Bij werken in zachtere of meer abrasieve materialen werkt een gereedschap met een harder bindmiddel het beste vanwege de grotere abrasiebestendigheid.

14

De mate waarin een gereedschap geschikt is voor verschillende materialen wordt aangegeven a.h.v. de volgende schaal:

Adviesschema’s zijn te vinden in de product­­t­abellen en ook in de interactieve gereedschapsgids op onze website.

= Optimaal • • •= Goed •  •= Acceptabel •  — = Niet aanbevolen

Voor draagbare toepassingen geeft de ver­ pakking van het gereedschap duidelijk aan voor welk materiaal het blad optimaal is.


Gereedschappen en apparatuur worden tesamen ontwikkeld. Als u zeker wilt weten dat u het maximale uit uw Husqvarna-apparatuur haalt, gebruik deze dan met diamantgereedschappen van Husqvarna. Wij zien het diamantgereedschap, de machine en de gebruiker als één geheel, dat optimaal moet samenwerken. Deze opvatting vormt de basis voor de productontwikkeling.

WANDZAAGBLADEN EN KETTINGEN – PAGINA 24

■■  W 1500 Diagrip™-serie – NIEUW! ■■  W 1100-serie ■■  PRO-serie kettingen voor de WSC 40 DRADEN VOOR DRAADZAGEN – PAGINA 36

■■  Vacuümgesoldeerde draden ■■  Draden met gesloten lus ■■  Gesinterde draden BLADEN VOOR VLOERZAGEN – PAGINA 44

■■  F 1500 Diagrip™-serie – NIEUW! ■■  F 1100-serie ■■  F 600-serie ■■  L 600-serie ■■  F 500 Diagrip™-serie – NIEUW! ■■  F 400 Diagrip™-serie – NIEUW! ■■  Serie Elite-Cut ■■  Serie Vari-Cut ■■  Serie Tacti-Cut SOFF-CUT-BLADEN – PAGINA 53

■■  XL14-serie ■■  XL10-serie ■■  XL6-serie GEREEDSCHAPPEN VOOR HET SLIJPEN EN POLIJSTEN VAN VLOEREN – PAGINA 62

■■  Serie Elite-Grind ■■  Serie Vari-Grind ■■  PCD ■■  Polijstgereedschappen ■■  Keramische gereedschappen voor droog slijpen en polijsten ■■  Onderhoudspads ■■  Komschijven ■■  Vloerbehandelingsproducten ■■  Borstelmachines DIAMANTBOORBITS – PAGINA 92

■■  Serie Elite-Drill ■■  Serie Vari-Drill ■■  Serie Tacti-Drill ■■  D 1210 ■■  D 810 ■■  D 05 ■■  D 25 ■■  D 35 BLADEN VOOR DRAAGBARE DOORSLIJPMACHINES – PAGINA 112

■■  Serie Elite-Cut ■■  Serie Vari-Cut ■■  Serie Tacti-Cut ■■  Serie S 1400 Diagrip™ ■■  Diamantgereedschappen voor grote zaagdieptes ■■  Diamantgereedschappen voor haakse slijpers TEGELZAAGBLADEN – PAGINA 130

■■  Serie Elite-Cut 15


VEELZIJDIGE WANDZAAGSYSTEMEN VOOR MEER EFFICIËNTIE Een Husqvarna-wandzaag is ideaal voor elk type opening in bijna alle bouwmaterialen, zoals baksteen en gewapend beton. Naast hun befaamde vermogen en duurzaamheid hebben alle Husqvarna-wandzaagsystemen één groot voordeel gemeen: ze hebben allemaal een modulair ontwerp met krachtbron en zaagunit gescheiden om u het werken te vereenvoudigen en u in staat te stellen sneller te werken. De zaagunits wegen bijzonder weinig en hebben een uitstekende verhouding tussen vermogen en gewicht. Onze elektrische hoogfrequentwandzagen worden bestuurd via een draadloze, ergonomische afstandsbediening, die heel eenvoudig te bedienen is en tevens voor totale bedieningscontrole zorgt. Tot de overige slimme oplossingen behoort de speciaal ontworpen transportwagen, die u helpt om alles probleemloos op de werkplek te verplaatsen.

Overzicht van assortiment. Husqvarna biedt één hydraulische en drie hoogfrequente elektrische wandzaagsystemen, met een zaagdiepte variërend van 395 tot 730 mm, met een spilvermogen van 6 tot 20 kW en een gewicht van de zaagkop van 19 tot 28 kg. Optimaliseer de productiviteit van uw systeem door de opstelling aan uw behoeften aan te passen.

730 mm

WS 482 HF

WS 463 40

37 kW

MAX. ZAAGDIEPTE [mm]

WS 440 HF

30

22 kW 19 kW

19 kW

20

530 mm

21 kW WS 220

VERMOGEN

13 kW

[kW]

395 mm

10

6 kW Electric

Electric

Electric

Hydraulic

8 kW

0

GEWICHT [kg]

15 19 kg 22 kg 30 Ingangsvermogen Afgegeven vermogen

16

25 kg 28 kg

Ga voor meer informatie naar www.husqvarnacp.be


ZAGEN VAN WANDEN

PRODUCTASSORTIMENT HUSQVARNA PRIME™ – LICHTE APPARATUUR VOOR ZWARE KARWEIEN Ons assortiment hoogfrequente PRIME™-apparatuur biedt een uitstekende verhouding tussen vermogen en gewicht en is buitengewoon handig. De Husqvarna WS 220 is compact en kan de meeste wandzaagwerkzaamheden hanteren. U kunt tevens boren en uit de hand zagen met gebruikmaking van dezelfde krachtbron. Kort samengevat, u klaart meer karweien met kleinere en lichtere apparatuur.

DRAADLOOS Alle Husqvarna-

wandzagen worden bediend met een draadloze afstands­ bediening, die voorzien is van een groot display. De werking is intuïtief en voor alle wandzagen gelijk.

FLEXIBEL VERMOGEN Wie voor een Husqvarna PP 490 als krachtbron kiest bij het gebruik van de grotere

wandzagen zoals de WS 482 HF en de WS 440 HF kan die tevens ook aanwenden om de kabelzaagmachine CS 10 of de kettingbevestiging voor de wandzaag WSC 40 mee aan te drijven. De PRIME™ doorslijpers of boormotoren kunnen er eveneens op aangesloten worden.

PRECISIE De WSC 40 kettingbevestiging

voor wandzaag biedt de mogelijkheid om netjes in en langs de hoeken te zagen zonder overcut. Reikt tot in de kleinste en smalste openingen.

17


WANDZAAGSYSTEMEN

WS 482 HF

WS 440 HF

WS 220

WS 463

TECHNISCHE SPECIFICATIES Min. bladdiameter, mm Max. startblad diameter, mm Max. bladdiameter, mm Max. zaagdiepte, mm Motor voor zaagblad Opgenomen vermogen, kW Max. spilvermogen, kW Bladsnelheid, tpm Voedingssysteem /sturing Gewicht zaagkop, kg Lange rail, m /kg Korte rail, m /kg

600 1000 1600 730 3-fase /32 A 22 19 0-950 /0-1200 Elektrisch /Auto 28 2,0 /18,5 1,2 /12,0

600 1000 1200 530 3-fase /32 A 21 13 0 –1200 Elektrisch /Auto 25 2,0 /18,5 1,2 /12,0

500 600 900 395 1-fase /3-fase /16 A 8 6 0 –1150 Elektrisch /Auto 19 2,16 /11,0 1,1 / 5,5

600 1000 1600 730 Hydraulisch 37 19 630 /1000 /1400 Hydraulisch /Auto 22 2,0 /18,5 1,2 /12,0

PP 490. W 70 P

PP 440 HF, PP 490. W 70 P

PP 220. W 70 P

PP 455 E, W 70 P

967 64 67-02. 380 – 400 V, 5 pin, ∅ 800 mm* 967 64 67-03. 380 – 400 V, 5 pin, ∅ 1000 mm*

967 64 66-02. 400 – 480 V, 5 pin, ∅ 800 mm* 967 64 66-03. 400 – 480 V, 5 pin, ∅ 1000 mm*

967 20 87-01. WS  220 **

965 15 60-01. ∅ 800 mm*** 965 15 60-02. ∅ 1000 mm***

AANBEVOLEN UITRUSTING

PRODUCTNUMMER

* Geleverd met: 4 wandmontagesteunen Railkoppeling Olie Beschermkap Rail 1,2 m (aansluitbaar) Rail 2,0 m (aansluitbaar) 2 × zaagslede Gereedschapsset Railhouder Beschermkapgeleider Afstandsbediening Multi kabel Water slangen Transport koffer met lader CAN-kabel

** Geleverd met: 2 wandmontagesteunen Beschermkap van 600 mm 2 × 1,1 m aansluitbare Weghalen. Railaansluitpunt Transportwagen Accessoirekist Afstandsbediening Multi kabel Water slangen Transport koffer met lader CAN-kabel

*** Geleverd met: 4 wandmontagesteunen Railkoppeling Olie Beschermkap Rail 1,2 m (aansluitbaar) Rail 2,0 m (aansluitbaar) 2 × zaagslede Gereedschapsset Railhouder Beschermkapgeleider

OVERZICHT VAN TOEPASSINGEN

Deur- en raamopeningen. De undercut wordt gemaakt via vlakzagen.

18

Verstekzagen. Onze draaibare steunen stellen u in staat om trapsgewijs sneden te maken onder een verstelbare hoek.

Zagen van treden of andere ongelijkmatige vormen.


ZAGEN VAN WANDEN

1 Versterkte stuurhendel, verplicht bij werken met de WSC 40

De Husqvarna WSC 40 is een werkelijk unieke en robuuste unit die uw Husqvarna WS 482 HF en WS 440 HF omzet van blad- naar kettingzaag. Maakt het efficiënt en nauwkeurig zagen van hoeken en kleine openingen zonder oversteek mogelijk. Is eenvoudig te installeren op de spil en past in de zaagsnede zonder de positie van de rail te wijzigen.

KETTINGBEVESTIGING WANDZAAG TECHNISCHE SPECIFICATIES Max. zaagdiepte*, mm Max. rechte zaagdiepte, mm Gewicht, standaardzaaguitrusting, incl. zwaard, ketting en kappen, kg

WSC 40 400 300 19

AANBEVOLEN UITRUSTING WS 482 HF, WS 440 HF ARTIKELINFORMATIE 967 25 23-01**

REKEN OP SLIMME, EENVOUDIGE EN EFFICIËNTE WIJZE AF MET STOF EN SLIB! ZIE DE SYSTEEMGIDS OP PAGINA 76

De WSC 40 maakt het efficiënt en nauwkeurig zagen van hoeken zonder oversteek mogelijk.

* Display geeft max. zaagdiepte 393-397 mm aan. ** Geleverd met: 2 standaardkappen, 2 vlakzaagkappen, gereedschapsset en transportkist.

ACCESSOIRES 1 Versterkte stuurhendelset (WS 482) 1 Versterkte hendelset (WS 440).

De WSC 40 zaagt met grote nauwkeurigheid kleine openingen.

592 89 64-01 592 89 63-01

De WSC 40 hanteert vlakzagen op nauwe locaties, dicht bij de vloer, plafond of wand.

19


1 Zaagkap voor WS 482 HF, WS 440 HF en WS 463

20

2 Zaagkap voor WS 220

3 Zaagkap voor bondig zagen, WS 482 HF, WS 440 HF en WS 463

4 Zaagkap voor bondig zagen, WS 220

5 Zaagkap geleider

6 Zaagslede

7 Naaf bladflens

8 Draagstel voor de afstandsbediening

9 Montagesteun, standaard, voor WS 482 HF, WS 440 HF en WS 463

10 Set met 2 montagesteunen, draaibaar, en 1 sjabloonhouder

11 Montagesteun, draaibaar, voor WS 482 HF, WS 440 HF en WS 463

12 Sjabloonhouder

13 Rail in 3 verschillende lengtes voor WS 482 HF, WS 440 HF en WS 463

14 Railhouder voor eenvoudiger monteren van rail voor WS 482 HF, WS 440 HF en WS 463

15 Koppelingspen voor het verbinden van rails voor WS 482 HF, WS 440 HF en WS 463

16 Meetpen voor montagesteun, universeel, voor WS 482 HF, WS 440 HF en WS 463

17 Extra rails voor WS 220

18 Montagesteun, draaibaar, voor WS 220

19 Montagesteun, standaard, voor WS 220

20 Ankers


ZAGEN VAN WANDEN

Husqvarna WS 482 HF, WS 440 HF en WS 463. ACCESSOIRES 1 Beschermkap, 800 mm 1 Beschermkap, 1000 mm 1 Beschermkap, 1200 mm 1 Beschermkap, 1600 mm (WS 482 HF, WS 463) 3 Beschermkap voor wandzaag, 800 mm 3 Beschermkap voor wandzaag, 1000 mm 3 Beschermkap voor wandzaag, 1200 mm Beschermkap voor wandzaag, 1600 mm 3 (WS 482 HF, WS 463) 5 Beschermkapgeleider 6 Zaagslede 7 Naaf bladflens, asgat 60 mm 7 Naaf bladflens, asgat 130 mm 8 Draagstel (WS 482 HF en WS 440 HF) 9 Montagesteun, standaard 11 Montagesteun, universeel 12 Sjabloonhouder, universeel 13 Rail, 1,2 m 13 Rail, 2,0 m 13 Rail, 2,2 m 14 Railhouder 15 Koppelingspen 16 Meetpen voor universele steun 20 Ankers, 50 st. (M12) 21 Waterslang, zaagkop naar bladflens 23 Gereedschapsset 24 Reinigingsborstel 25 Gardena-Tema wateradapter 28 Transportwagen Kastje voor afstandsbediening (WS 482 HF, WS 440 HF)

577 65 97-01 577 66 01-01 577 66 04-01 577 66 10-01 577 74 23-01 577 74 24-01 577 74 25-01 577 74 26-01 580 67 77-01 584 64 21-01 574 82 95-05 574 82 95-06 510 28 00-01 531 11 32-46 531 11 32-00 505 23 12-01 531 11 30-45 531 11 30-46 531 11 30-47 531 11 32-48 531 11 32-47 531 11 32-65 502 43 54-01 505 21 84-01 501 37 52-01 531 11 32-68 585 56 41-01 590 87 63-01 587 18 97-01

UITRUSTING VOOR KABELZAGEN 30 CS 10

21 Waterslang, zaagkop naar bladflens voor WS 482 HF, WS 440 HF en WS 463

Husqvarna WS 220. ACCESSOIRES 2 Beschermkap, 600 mm 2 Beschermkap, 900 mm 4 Beschermkap voor wandzaag, 600 mm 4 Beschermkap voor wandzaag, 900 mm 5 Beschermkapgeleider 8 Draagstel Set met 2 montagesteunen, universeel, 10 en 1 sjabloonhouder, universeel 12 Sjabloonhouder, universeel 15 Aansluitpunt 17 Rail, 1,1 m 17 Rail met vaste stop, 1,1 m 18 Montagesteun, universeel 19 Montagesteun, standaard 20 Ankers, 50 st. (M10) 22 Waterslang, zaagkop naar bladflens 24 Reinigingsborstel 25 Gardena-Tema wateradapter 27 Excentrische bout 29 Transportwagen Beschermkap voor dubbele zaagbladen, 600 mm* Kastje voor afstandsbediening Gereedschapskist

579 10 45-01 579 10 46-01 579 10 47-01 579 10 48-01 579 10 41-01 510 28 00-01 501 94 69-01 501 59 81-01 583 96 55-01 577 57 27-01 577 57 26-01 587 01 35-01 583 96 57-01 584 40 94-02 585 60 69-01 531 11 32-68 585 56 41-01 575 32 04-01 579 10 49-03 577 87 74-01 587 18 97-01 586 45 31-01

*max. totale afstand tussen bladen is 50 mm (afstand niet inbegrepen)

966 56 57-01

28 Transportwagen voor serie WS 400

22 Waterslang, zaagkop naar bladflens voor WS 220

29 Transportwagen voor WS 220

23 Gereedschapsset, complete sleutelset, inbussleutels en dopsleutels

24 Reinigingsborstel

25 Gardena-Tema wateradapter

26 Aansluitverbinding voor WS 220

27 Excentrische bout voor WS 220

30 Uw wandzaag kan worden gecombineerd met de CS 10, die er een krachtige draadzaag van maakt

21


KRACHTBRONNEN

PP 490

PP 440  HF

PP 220

PP 455 E

TECHNISCHE SPECIFICATIES Opgenomen vermogen, kW Vermogen, kW Nominale stroom, A Spanning, V Druk, bar Stroom, l /min. Gewicht, kg

22 20 32 /25 /16 gereduceerd 400 — — 25

21 15 32 /25 /16 gereduceerd 400 — — 18

8 6,5 16 /16 (3-fasig /1-fasig) 180 – 400 — — 10

37 25 63 /32 gereduceerd 400 230 65 139 (inclusief olie)

WS 482 HF, WS 440 HF, CS 10 WS 440 HF, CS 10 (samen met WS 482 HF of (samen met WS 440 HF) WS 440 HF), K 6500, K 6500 Ring, K 6500 Chain, DM 650

WS 220, K 6500, K 6500 Ring, K 6500 Chain, DM 650

WS 463, CS 2512

967 64 98-01, PP 490, 380 – 400  V, 5-pins

966 56 38-01, incl. adapterkabel voor 1-fasig

965 15 66-04, 400 V, 5-pins, met radio*

AANBEVOLEN UITRUSTING

ARTIKELINFORMATIE 967 64 97-03, PP 440 HF, 380 – 480 V, 5-pins

* Geleverd met: Afstandsbediening incl. CAN-kabel (6 m) Herladende adapter (12 V / 230 V) Tas voor afstandsbediening en accessoires Slangpakket (8 m)

WANDZAGEN WS 482 HF

KABELZAGEN WS 440 HF

WS 220

CS 10

DOORSLIJPEN MET DRAAGBARE MACHINES – ASSORTIMENT PRIME™-PRODUCTEN K 6500 K 6500 RING K 6500 CHAIN

PP 490

l

l

Met WS 482 HF of WS 440 HF

l

l

l

l

PP 440  HF

l

Met WS 440 HF

PP 220

l

l

l

l

l

Het modulaire ontwerp, het geringe gewicht van de zaagunits en de speciaal ontworpen zaagtrolleys maken dat de wandzaagsystemen van Husqvarna eenvoudig vervoerd en opgesteld kunnen worden door één persoon.

22

BOREN – PRIME™-PRODUCT DM 650


ZAGEN VAN WANDEN

1 Afstandsbediening

2 Draagstel voor de afstandsbediening Gedragen over één schouder

3 CAN-kabel

4 Waterklep voor debietregeling van het water naar het blad voor PP 490 en PP 440 HF

5 Waterslang voor PP 490 en PP 440 HF

6 Stroomkabel voor aansluiting op zagen voor PP 490 en PP 440 HF

7 Contact 32 A voor PP 490 en PP 440 HF

8 Stroomkabel voor PP 220

9 Adapter voedingskabels voor PP 220

10 Waterklep voor debietregeling van water naar het blad voor PP 220

11 Gardena-Tema wateradapter

12 Externe koeler, te gebruiken op momenten dat de behoefte aan extra koeling toeneemt

13 Extra koeler, te gebruiken op momenten dat de waterinlaat­ temperatuur hoger is dan 25 °C of de waterstroom bij de uitlaat van de machine lager dan 5 l /min

14 CAN-kabel voor PP 455 E

15 Slangenset inclusief koppelingen voor PP 455 E

16 Filter hydraulische olie

17 Aansluiting waterslang voor PP 455 E

Husqvarna PP 490 en PP 440 HF. ACCESSOIRES 1 Afstandsbediening incl. extra batterij 2 Draagstel 3 CAN-kabel 4 Waterklep 5 Waterslang, 8 m 6 Stroomkabel, 8 m 6 Stroomkabel, 15 m 7 Contrastekker 32 A Afstandsbediening incl. extra accu, lader, stroomkabel en CAN-kabel

Husqvarna PP 455 E. 576 25 93-02 510 28 00-01 577 05 99-02 505 42 42-01 505 11 53-01 579 16 44-01 577 41 87-01 531 11 71-31 587 11 35-01

ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 12 Externe koeler 13 Extra koeler 14 CAN-kabel, 6 m 15 Slangenset incl. koppelingen, 8 m 16 Filter hydraulische olie 17 Aansluiting waterslang

574 23 73-01 504 81 20-01 531 11 50-12 531 11 51-90 531 11 81-42 510 20 30-01

Husqvarna PP 220. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 3 CAN-kabel 8 Stroomkabel 9 Adapter voedingskabels 10 Water valve 11 Gardena-Tema wateradapter Afstandsbediening incl. extra batterij, oplader, voedingskabel en CANbus kabel

577 05 99-02 578 37 23-01 579 00 23-01 585 02 21-01 585 56 41-01 587 11 35-01

23


DIAMANTBLADEN EN -KETTINGEN VOOR WANDZAGEN Met hun geavanceerde ontwerp zorgen wandzaagbladen van Husqvarna voor topprestaties in termen van levensduur en zaageigenschappen. De serie W1500 heeft Diagrip™, maakt gebruik van een revolutionaire technologie voor de productie van segmenten. Deze levert een superieure zaagcapaciteit, een langere levensduur en een gelijkmatige, snelle snede op. Ook verkrijgbaar in een stille versie met een drielaagse sandwichkern, die 50 % minder lawaai maakt dan een massieve kern van standaardtype. De W1100-serie bestaat uit bladen met een hoge zaagsnelheid en een goede balans tussen kosten en prestaties. De Husqvarna PRO 20 en PRO 45 voor de WSC 40 zijn diamantkettingen die geoptimaliseerd zijn voor gebruik met de WSC 40 en dat maakt efficiënt zagen en een lange levensduur met een minimale kettingrek mogelijk.

Revolutionair diamantgereedschap voor superieure zaagcapaciteit en duurzaamheid. Een van de grootste voordelen van de Diagrip™-technologie is de snelheid en soepelheid waarmee de diamantgereedschappen door elk type constructiemateriaal gaan. Diagrip™ garandeert probleemloos boren, met name in zwaar gewapend beton.

De diamanten hebben een speciale behandeling ondergaan. Daarmee blijven ze langer in de segmenten zitten en worden ze optimaal verdeeld. Dat geeft elke diamant een maximale efficiëntie. Met Diagrip™ worden de diamanten in een gelijkmatig tempo blootgelegd en verbruikt. Dat maakt de rand zeer gelijkmatig en krachtig, ook bij het boren van harde materialen als gewapend beton.

NIEUW

GOUD ZILVER Zie pagina 14 –15 voor meer informatie.

W 1500 DIAGRIP™ MOTORVERMOGEN PRODUCT

W 1100

5 –19 KW

19 –25 KW

<10 KW

10 –15 KW

>15 KW

W 1510

W 1525

W 1105

W 1110

W 1120

SEGMENTVORM MATERIAAL Gewapend beton, hard Gewapend beton, middelhard Gewapend beton, zacht Baksteen

l l l

l l l

l l l

l l

l

l l l

l l l

l l

l l l

l l

l l

l l l

l

l l l

l l l

l l

l l

l

l l

WS 220

WS 440 HF

WS 220

WS 440 HF

WS 482 HF

AANBEVOLEN UITRUSTING

l l l

24

= Optimaal 

l l

= Goed 

l

= Acceptabel 

 –   = Niet aanbevolen


ZAGEN VAN WANDEN

DIAMANTKETTINGEN MOTORVERMOGEN PRODUCT

PRO 20 WSC 40 PRO 45 WSC 40

MATERIAAL Gewapend beton, hard Gewapend beton, middelhard Gewapend beton, zacht Baksteen

l l l

l l

l l

l l l

l

l l l

l

l l

WSC 40

WSC 40

AANBEVOLEN UITRUSTING

l l l

= Optimaal 

l l

= Goed 

l

= Acceptabel 

 –   = Niet aanbevolen

25


Husqvarna W1510 Diagrip™. Bladen van de klasse goud voor hard beton, zaagmachines van 5–19 kW. DIAMETER, MM

SEGMENTLENGTE, MM

SEGMENTBREEDTE, MM

SEGMENTHOOGTE, MM

ASGAT, MM

WANDZAAGBLADEN, STANDAARDTYPE 592 74 91-01 592 74 91-02 592 74 92-01 592 74 92-02 592 74 94-01 592 74 94-02 592 74 95-01 592 74 95-02 591 35 65-01 591 35 65-02 591 35 65-07 591 35 65-08 592 74 96-01 592 74 96-02 592 74 97-01 592 74 97-02 592 74 98-01 592 74 98-02 592 74 99-01 592 74 99-02

600 650 700 750 800 800 900 1000 1200 1500

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

4,7 4,7 4,7 4,7 4,7 6,0 4,7 4,5 4,5 4,5

10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0

60 60 60 60 60 60 60 60 60 60

STILLE WANDZAAGBLADEN 592 74 91-03 592 74 91-04 592 74 94-03 592 74 94-04 591 35 65-03 591 35 65-04 592 74 96-03 592 74 96-04 592 74 97-03 592 74 97-04 592 74 98-03 592 74 98-04

600 700 800 900 1000 1200

40 40 40 40 40 40

5,0 5,0 5,0 5,0 4,7 4,7

10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0

60 60 60 60 60 60

DIAMETER, MM

SEGMENTLENGTE, MM

SEGMENTBREEDTE, MM

SEGMENTHOOGTE, MM

ASGAT, MM

WANDZAAGBLADEN VOOR WS 220, ZAAGMACHINES MET GERING VERMOGEN 592 74 91-05 592 74 91-06 600 592 74 91-07 592 74 91-08 600 591 35 65-05 591 35 65-06 800 592 74 96-05 592 74 96-06 900

40 40 40 40

3,8 4,2 3,8 3,8

10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0

60 60 60 60

STILLE WANDZAAGBLADEN VOOR WS 220, ZAAGMACHINES MET GERING VERMOGEN 592 74 91-09 592 74 91-10 600 592 74 91-03 592 74 91-12 600 592 74 96-07 592 74 96-08 900

40 40 40

4,7 5,0 4,7

10-0+3,0 10-0+3,0 10-0+3,0

60 60 60

PRODUCTNUMMER – ASGAT VAN 60 MM

PRODUCTNUMMER – ASGAT VAN 60 MM

PRODUCTNUMMER – MULTIVLAKZAAGTEKENING PL3012 VOOR WS 440 HF, WS 463, WS 482 HF

PRODUCTNUMMER – MULTIVLAKZAAGTEKENING PL70061 VOOR WS 220

Husqvarna W 1525 Diagrip™. Bladen van de klasse goud voor hard tot middelhard beton, zaagmachines van 19–25 kW. DIAMETER, MM

SEGMENTLENGTE, MM

SEGMENTBREEDTE, MM

SEGMENTHOOGTE, MM

ASGAT, MM

WANDZAAGBLADEN, STANDAARDTYPE 590 77 89-01 590 77 89-04 590 88 29-01 590 88 29-01 590 77 90-01 590 77 90-03 592 75 05-01 592 75 05-02 590 77 91-01 590 77 91-03 589 72 73-03 589 72 73-04 590 77 92-01 590 77 92-03 590 77 93-03 590 77 93-04 590 77 94-03 590 77 94-04 592 75 06-01 592 75 06-02

600 650 700 750 800 800 900 1000 1200 1500

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

4,7 4,7 4,7 4,7 4,7 6,0 4,7 4,5 4,5 4,5

10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0

60 60 60 60 60 60 60 60 60 60

STILLE WANDZAAGBLADEN 590 77 89-05 590 77 89-06 590 77 90-04 590 77 90-05 590 77 91-04 590 77 91-05 590 77 92-04 590 77 92-05 590 77 93-05 590 77 93-06 590 77 94-05 590 77 94-06

600 700 800 900 1000 1200

40 40 40 40 40 40

5,0 5,0 5,0 5,0 4,7 4,7

10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0

60 60 60 60 60 60

PRODUCTNUMMER – ASGAT VAN 60 MM

26

PRODUCTNUMMER – MULTIVLAKZAAGTEKENING PL3012 VOOR WS 440 HF, WS 463, WS 482 HF


ZAGEN VAN WANDEN

SEGMENTLENGTE, MM

SEGMENTBREEDTE, MM

SEGMENTHOOGTE, MM

ASGAT, MM

WANDZAAGBLADEN VOOR WS 220, ZAAGMACHINES MET GERING VERMOGEN 590 77 89-03 590 77 89-07 600 590 77 89-08 590 77 89-09 600 590 77 91-06 590 77 91-07 800 590 77 92-06 590 77 92-07 900

40 40 40 40

3,8 4,2 3,8 3,8

10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0

60 60 60 60

STILLE WANDZAAGBLADEN VOOR WS 220, ZAAGMACHINES MET GERING VERMOGEN 590 77 89-10 590 77 89-11 600 590 77 89-05 590 77 89-13 600 590 77 92-08 590 77 92-09 900

40 40 40

4,7 5,0 4,7

10,0 +3,0 10,0 +3,0 10,0 +3,0

60 60 60

PRODUCTNUMMER – ASGAT VAN 60 MM

PRODUCTNUMMER – MULTIVLAKZAAGTEKENING PL70061 VOOR WS 220

DIAMETER, MM

27


Husqvarna W 1430 Diagrip™. Professionele bladen voor hard tot middelhard beton, zaagmachines van >19 kW. DIAMETER, MM

LSEGMENTLENGTE, MM

SEGMENTBREEDTE, MM

SEGMENTHOOGTE, MM

ASGAT, MM

WANDZAAGBLADEN, STANDAARDTYPE 581 24 83-01 581 24 83-02 581 24 84-01 581 24 84-02 581 24 85-01 581 24 85-02 581 24 86-01 581 24 86-02 581 24 87-01 581 24 87-02 581 24 88-01 581 24 88-02 581 24 89-01 581 24 89-02 581 24 90-01 581 24 90-02 581 24 91-01 581 24 91-02

600 650 700 750 800 900 1000 1200 1500

49 49 49 49 49 49 49 49 49

5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 4,7 4,7 4,7

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

60 60 60 60 60 60 60 60 60

STILLE WANDZAAGBLADEN 581 24 83-08 581 24 83-09 581 24 85-04 581 24 85-05 581 24 87-11 581 24 87-10 581 24 88-05 581 24 88-06 581 24 89-05 581 24 89-06 581 24 90-05 581 24 90-06

600 700 800 900 1000 1200

49 49 49 49 49 49

5,0 5,0 5,0 5,0 4,7 5,0

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

60 60 60 60 60 60

PRODUCTNUMMER – 60 MM ASGAT

PRODUCTNUMMER – MET GATEN VOOR VLAKZAGEN PL3011 WS 440, WS 463, WS 482

Husqvarna W 1105. Bladen van de klasse zilver voor hard beton, zaagmachines van <10 kW. PRODUCTNUMMER – 60 MM ASGAT

PRODUCTNUMMER – MET GATEN VOOR WANDZAGEN PL3011 WS 440, WS 463, WS 482

WANDZAAGBLADEN, STANDAARDTYPE 581 63 33-01 581 63 33-02 581 63 34-01 581 63 34-02 581 63 35-01 581 63 35-02 581 63 57-01 581 63 57-02 581 63 36-01 581 63 36-02 581 63 37-01 581 63 37-02 PRODUCTNUMMER – 60 MM ASGAT

PRODUCTNUMMER – MET GATEN VOOR WANDZAGEN PL70061 WS 220

WANDZAAGBLADEN VOOR WS 220 581 63 33-04 581 63 33-08 581 63 33-05 581 63 33-09 581 63 35-04 581 63 35-06 581 63 57-04 581 63 57-06

DIAMETER, MM

SEGMENTBREEDTE, MM

ASGAT, MM

600 700 800 900 1000 1200

4,7 4,7 4,7 4,7 4,5 4,5

60 60 60 60 60 60

DIAMETER, MM

SEGMENTBREEDTE, MM

ASGAT, MM

600 600 800 900

3,8 4,5 3,8 3,8

60 60 60 60

DIAMETER, MM

SEGMENTBREEDTE, MM

ASGAT, MM

600 700 800 900 1000 1200

4,7 4,7 4,7 4,7 4,5 4,5

60 60 60 60 60 60

DIAMETER, MM

SEGMENTBREEDTE, MM

ASGAT, MM

600 700 800 900 1000 1200

4,7 4,7 4,7 4,7 4,5 4,5

60 60 60 60 60 60

Husqvarna W 1110. Bladen van de klasse zilver voor hard tot middelhard beton, zaagmachines van 10-15 kW. PRODUCTNUMMER – 60 MM ASGAT

PRODUCTNUMMER – MET GATEN VOOR WANDZAGEN PL3011 WS 440, WS 463, WS 482

WANDZAAGBLADEN, STANDAARDTYPE 581 63 44-01 581 63 44-02 581 63 45-01 581 63 45-02 581 63 46-01 581 63 46-02 581 63 49-01 581 63 49-02 581 63 50-01 581 63 50-02 581 63 51-01 581 63 51-02

Husqvarna W 1120. Bladen van de klasse zilver voor zacht beton, zaagmachines van >15 kW. PRODUCTNUMMER – 60 MM ASGAT

PRODUCTNUMMER – MET GATEN VOOR WANDZAGEN PL3011 WS 440, WS 463, WS 482

WANDZAAGBLADEN, STANDAARDTYPE 581 63 52-01 581 63 52-02 581 63 53-01 581 63 53-02 581 63 54-01 581 63 54-02 581 63 55-01 581 63 55-02 581 63 58-01 581 63 58-02 581 63 56-01 581 63 56-02

28


ZAGEN VAN WANDEN

Husqvarna PRO-diamantkettingen voor de WSC 40. Diamantketting van de klasse goud, die is geoptimaliseerd voor gebruik met de WSC 40 en is ontwikkeld voor zagen in gewapend beton en andere bouwmaterialen van verschillende hardheid. PRODUCTNUMMER

KETTINGSTEEK, INCH

KETTING/ZWAARDLENGTE, AANTAL SEGMENTEN MM/INCH

SEGMENTBREEDTE, MM

PRO 20 WSC 40 589 55 46-01

0.444"

400 /16

37

5,7

PRO 45 WSC 40 588 15 04-03

0.444"

400 /16

37

5,7

ZWAARD 400 mm/16" (0.444")

589 00 00-01

KETTINGACCESSOIRE Reparatiekit voor kettingschakel en – segment (0.444") Reparatiekit voor kettingschakel (0.444")

588 10 68-11 588 10 68-12

29


ONBEPERKTE ZAAGDIEPTE VOOR ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN Onze eersteklas kabelzaagsystemen werden ontworpen voor verhoogde productiviteit. Ze zijn flexibel, sterk en eenvoudig in gebruik. En dat helpt om een karwei snel en rendabel uit te voeren. Maar steeds met een geweldig resultaat. Dankzij een slim ontwerp dat de wrijving tussen de draad en het aandrijfwiel vergroot, kunt u moeiteloos en efficiënt kabelzagen. Het modulaire poeliesysteem kan eenvoudig worden afgestemd op een breed scala aan toepassingen en dit biedt bijgevolg onbeperkte mogelijkheden met betrekking tot zaagdiepte of zaagprofiel. Ook onze diamantkabels stellen u in staat uiterste complexe constructies door te zagen, zowel van steen als zwaar gewapend beton en zelfs staal, gietijzer, messing, aluminium,

Overzicht van assortiment. Husqvarna biedt twee kabelzaagsystemen met verschillende opstellingen: De Husqvarna CS 2512 wordt aangedreven door een geïntegreerde hydraulische motor van 20 kW, weegt 150 kg en heeft een kabelmagazijn van 12 m. De Husqvarna CS 10 wordt aangedreven door de hoogfrequente elektrische zaagkop van het wandzaagsysteem WS 482 HF van 19 kW. Hij weegt 110 kg zonder zaagkop en heeft een draadmagazijn van 10 m.

CAPACITEIT De kabelzaag van Husqvarna heeft een grote magazijncapaciteit en dus kunnen er grotere sneden gemaakt worden.

MODULAIR De CS 2512 is modulair en

dus eenvoudig te installeren en te hanteren. Hij kan zowel verticaal als horizontaal worden geplaatst. De motor kan gedemonteerd worden voor eenvoudiger transport. Werkt ook onder water.

VERSTELBAAR De CS 2512 is voorzien van wartelblokken. Dat zorgt, in combinatie met het vermogen zowel verticale als horizontale sneden te maken, voor een uitmuntende flexibiliteit.

30


KABELZAGEN

TWEE IN EEN Breid uw Husqvarna WS 482- of WS 440-systeem uit met een CS 10 en u heeft eigenlijk

twee machines in één. Een efficiënte investering die flexibel en eenvoudig in gebruik is en ook ideaal voor kleinere karweien.

FLEXIBEL De CS 10 kan worden gecombineerd met de wandzaag WS 482 HF, waarmee een compleet en flexibel kabel- en wandzaagsysteem ontstaat. Geschikte krachtbronnen zijn de PP 490.

DUURZAAM Alle Husqvarna-diamantdraden hebben een speciaal

geel rubberbindmiddel. Dat garandeert een langere levensduur door de betere aanhechting aan kern en parels, en daarbij een hogere weerstand tegen UV-straling. De zichtbaarheid tijdens zaagwerkzaamheden onder water is eveneens verbeterd.

Ga voor meer informatie naar www.husqvarnacp.be

31


Husqvarna PP 455 E

Husqvarna CS 2512. DRAADZAAG

CS 2512

TECHNISCHE SPECIFICATIES Vermogen kW Motor voor kabelaandrijving Max. aandrijfkoppel op het aandrijfwiel, Nm Startkoppel, Nm Voedingssysteem /sturing Draadsnelheid, m /s Magazijncapaciteit, m Draadlengte, m Luchtstroom, l /min. Druk, bar Afmetingen (L × B × H), mm Gewicht, kg

20 Meervoudige hydraulische overbrenging 200 190 Hydraulisch /Auto 20 or 25 12 m 15 m 65 230 1100 × 750 × 900 150

AANBEVOLEN UITRUSTING PP 455 E*, W 70 P PRODUCTNUMMER 965 15 62-01 965 15 62-02, (incl. 15 m C 1000 kabel)

* Meer informatie over de PP 455 E op page 22.

Met de CS 10 kunt u zowel verticaal als horizontaal zagen. De zaagkop kan aan weerszijden van de rail worden gemonteerd en u kunt de draairichting van de draad kiezen. Dat alles bij elkaar maakt kabelzagen bijzonder flexibel en efficiënt.

OVERZICHT VAN TOEPASSINGEN

Kabelzagen voor grote karweien, zoals funderingen en bruggen.

32

Zagen in dikke muren en openingen met exacte hoeken.

Diep kabelzagen in krappe ruimtes.


KABELZAGEN

Husqvarna CS 10. KABELZAAG

CS 10

TECHNISCHE SPECIFICATIES Vermogen met WS 482 HF en PP 490 Snelheid Kabelsnelheid bij 1200 tpm Magazijncapaciteit Kabellengte, max. /min. Kolomhoogte Gewicht, WS 482 HF

19 kW 0 –1200 rpm 24 m /s 10 m 11,7/1,7 m 1200 mm 138 kg

AANBEVOLEN UITRUSTING WS 482 HF en PP 490* W 70 P PRODUCTNUMMER 966 56 57-01, versie met 2 wartelblokken 966 56 57-10, incl. WS 482 HF, PP 490 en wartelblokken 966 56 57-08, incl. WS 440 HF, PP 440 en wartelblokken 588 65 61-10

*Meer informatie over de WS 482 HF en de WS 440 HF op pagina 18. Kan ook draaien met de WS 440 HF en PP 440

De CS 10 kan worden gecombineerd met de wandzaag WS 482 HF, waarmee een compleet kabelen wandzaagsysteem ontstaat.

REKEN OP SLIMME, EENVOUDIGE EN EFFICIËNTE WIJZE AF MET STOF EN SLIB! ZIE DE SYSTEEMGIDS OP PAGINA 76

De CS 10 heeft een flexibel ontwerp en kan eenvoudig worden gemonteerd op voorwerpen als buizen.

De CS 10 kan worden geïnstalleerd voor zagen aan rechter- of linkerkant. Dat zorgt bij de installatie voor een uitstekende flexibiliteit én de zaagrichting kan worden geselecteerd.

Verticaal zagen met CS 10 en externe poelies.

Duwzagen met CS 10 en externe poelies.

Duwzagen met CS 10 en de duwzaagset.

Horizontaal zagen met CS 10 en externe poelies.

33


Husqvarna CS 2512 en CS 10. ACCESSOIRES 1 Offset poelie, dubbel, sleuf 2 Offset poelie, dubbel, sleuf / lager 3 Offset poelie, enkel 4 Offset poelieset, ronde buis 5 Duwzaagset 6 Steunset 7 Draaipoelie – lager voor ronde buizen 8 Draaipoelie – glijvlak voor ronde buizen 9 Offset poelie, ronde buis 10 Draaiwiel, lager 11 Draaiwiel, sleuf 12 Poelie gemont. 13 Offset poelie 14 Voet 15 Voetplaat 16 Verbindingshuls, kruis 17 Verbindingshuls 18 Steun bodemplaat 19 Bodemplaat gemont. 20 Steun parallel gemont. 21 Hoeksteun, enkele poelie 22 Hoeksteun, dubbele poelie 23 Ronde buizen, 3 m 23 Ronde buizen, 2 m 23 Ronde buizen, 1 m 23 Ronde buizen, 0,25 m 24 Kolom ronde buis 25 Vierkante buizen, 1,15 m 25 Vierkante buizen, 2 m 26 Ankerplaat 27 Stabilisatiesteun 28 Stabilisatiesteun (CS 10) 29 Dubbele klem 30 Koppeling 90° 31 Koppeling, draaiend 32 Steun ∅ 300 mm 33 Steun ∅ 250 mm 34 Houder gemont. 35 Waterspuit 36 Sleutel 18 mm 37 Sleutel 22 –24 mm

588 73 04-01 588 73 05-01 587 44 30-01 588 53 99-01 587 46 85-01 587 46 83-01 531 11 44-67 531 11 44-69 586 53 87-01 586 53 58-01 586 53 84-01 581 31 59-01 586 53 67-01 501 35 76-01 585 64 19-01 585 64 05-01 585 64 30-01 586 53 72-01 586 54 17-01 586 53 92-01 586 54 21-01 587 44 33-01 531 11 95-80 531 12 06-42 531 12 06-41 531 11 44-72 531 11 44-71 576 29 35-01 587 46 69-01 586 87 00-01 584 25 38-01 584 25 93-01 531 11 44-60 531 11 95-71 522 80 99-01 586 54 08-01 586 54 05-01 586 54 11-01 531 12 15-25 531 11 90-65 531 11 95-73

RESERVEONDERDELEN 38 Wielafdekking 39 Drukregelingsblok (PP 455 E) 40 Rubberring, aandrijfpoelie Aandrijfwiel van slijtrubber, ∅ 400 mm (CS 10)

586 53 99-01 531 11 44-26 587 70 15-01 531 12 00-50

5 Duwzaagset:  – Bodemplaat gemont.  – Steun parallel gemont.  – Draaiwiel, lager  – Draaiwiel, sleuf  – Wielafdekking  – Steun ∅ 300 mm  – Steun ∅ 250 mm  – Houder gemont

34

1 Offset poelie, dubbel, sleuf

2 Offset poelie, dubbel, sleuf /lager

3 Offset poelie, enkel

4 Offset poelieset, ronde buis

6 Steunset:  – Ankerplaat  – Stabilisatiesteun  – Stabilisatiesteun voor CS 10  – Koppeling, draaiend


DRAADZAGEN

7 Draaipoelie – lager voor ronde buizen

8 Draaipoelie – glijvlak voor ronde buizen

9 Offset poelie voor ronde buis

10 Draaiwiel, lager

11 Draaiwiel, sleuf

12 Poelie gemont.

13 Offset poelie

14 Voet

15 Voetplaat

16 Verbindingshuls, kruis

17 Verbindingshuls

18 Steun bodemplaat

19 Bodemplaat gemont.

20 Steun parallel gemont.

21 Hoeksteun, enkele poelie

22 Hoeksteun, dubbele poelie

27 Stabilisatiesteun voor CS 2512

28 Stabilisatiesteun voor CS 10

34 Houder gemont

35 Waterspuit

23 Ronde buizen

29 Dubbele klem

36 Sleutel 18 mm

24 Kolom ronde buis

30 Koppeling 90°

37 Sleutel 22 –24 mm

25 Vierkante buizen

31 Koppeling, draaiend

38 Wielafdekking

32 Steun ∅ 300 mm

39 Drukregelingsblok

26 Ankerplaat

33 Steun ∅ 250 mm

40 Rubberring, aandrijfpoelie

35


DIAMANTGEREEDSCHAPPEN VOOR KABELZAGEN Husqvarna biedt een compleet gamma aan diamantkabels, ontwikkeld voor de meest uiteenlopende toepassingen. De stalen diamantkabels worden met synthetisch rubber geïnjecteerd, wat hen bijzonder flexibel en gebruiksvriendelijk maakt. Tegelijkertijd beperkt dit het risico op ongelijkmatige slijtage van de diamantparels tot een minimum. De diamantkabels bevatten minstens 40 parels per meter, hetgeen een intensiever contact impliceert tussen de snijdiamanten en de te zagen oppervlakte. Dit resulteert in een hogere snelheid en een langere levensduur van de diamantparels. Bovendien wordt de afstand tussen de parels kleiner, hetgeen een gelijkmatigere snede bevordert. Ook verkrijgbaar in gesloten lus om zodoende de zwakste schakel uit te sluiten ; de aansluiting. GOUD Zie pagina 14 –15 voor meer informatie.

VACUÜMGESOLDEERD MACHINEVERMOGEN

> 20 KW

PRODUCT

C 1200

MATERIAAL Beton Gewapend beton Zwaar gewapend beton Metaal AANBEVOLEN UITRUSTING

36

= Optimaal 

l l

= Goed 

l

= Acceptabel 

15 KW C 1000

C 950

ALLROUND C 900

C 777

C 770

C 740 – NIEUW!

l

l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l l

l l l

l l

l l

l

l

l

l l l

l l l

l l

l l

CS 2512 l l l

GESINTERD

 —  = Niet aanbevolen

CS 10. CS 2512

CS 10. CS 2512


KABELZAGEN

Husqvarna vacuümgesoldeerde kabels. Uiterst doeltreffende, vacuümgesoldeerde kabels van de klasse goud voor het zagen van staal, legeringen en zwaar gewapend beton. PRODUCTNUMMER

AANTAL PARELS /M

DIAMETER PARELS, MM

BEVESTIGING

ZAAGSYSTEEM

C 1200 543 07 77-08

53

10,3

Veren + rubber, vacuümgesoldeerde parels

Droog /nat

C 1000 588 90 96-01

44

10,3

Veren + rubber, vacuümgesoldeerde parels

Droog /nat

C 950 577 67 81-01

40

10,3

Veren + rubber, vacuümgesoldeerde parels

Droog /nat

C 900 521 95 36-01

40

9,8

Veren + rubber, vacuümgesoldeerde parels

Droog /nat

Husqvarna kabels met gesloten lus. Draad van de klasse goud zonder aansluiting, ideaal voor zagen in staal en sandwich- en holle constructies. PRODUCTNUMMER

AANTAL PARELS / M

DIAMETER PARELS, MM

BEVESTIGING

ZAAGSYSTEEM

C 1200 SPL 521 98 30-01

53

10,3

Veren + rubber, vacuümgesoldeerde parels, gesloten lus

Droog /nat

C 1000 SPL 521 98 29-01

44

10,3

Veren + rubber, vacuümgesoldeerde parels, gesloten lus

Droog /nat

C 950 SPL 577 67 82-01

40

10,3

Veren + rubber, vacuümgesoldeerde parels, gesloten lus

Droog /nat

C 900 SPL 577 05 91-01

40

9,8

Veren + rubber, vacuümgesoldeerde parels, gesloten lus

Droog /nat

Husqvarna koppeling. Voor vacuüm gesoldeerde kabel. PRODUCTNUMMER BUITEN­DIAMETER, BINNEN­DIAMETER, MM MM 577 32 55-01 8,4 (diamantparel 9,5) 5,1

LENGTE, MM 24

KABELDIAMETER, MM 5

TYPE

DRUK, TON 4,5

SCR

MATRIJSDRUK PC(HT45)H5F-70

GEBRUIK OP DRAAD C 900

Gegalvaniseerde kabel Hoogkwalitatieve gesinterde draad voor gewapend beton. PRODUCTNUMMER

AANTAL PARELS/M

DIAMETER PARELS, MM

BEVESTIGING

ZAAGSYSTEEM

C 770 543 06 44-04

40

11

Veren+rubber, gegalvaniseerde parels

Nat

C 777 586 60 69-01

40

11

Veren+rubber, gegalvaniseerde parels

Nat

C 740 591 39 63-01

40

11

Veren+rubber, gegalvaniseerde parels

Nat

Accessoires voor diamantkabels. Husqvarna biedt een compleet scala aan speciaal ontworpen kabel koppelingen. Er zijn tevens geschikte hydraulische handpersen en corresponderende matrijzen voor het vastzetten van de koppelingen. PRODUCT­NUMMER

BUITEN­DIAMETER, MM

BINNEN­DIAMETER, MM

LENGTE, MM

KABELDIAMETER, MM

TYPE

DRUK, TON

MATRIJSDRUK

AANSLUITING, CILINDER 16 543 08 07-19 9

5,1

16

5

CYL9

4,5

PC(HT45)H5F-66*

AANSLUITING, CILINDER 20 543 02 16-70 9

5,1

20

5

CYL9

4,5

PC(HT45)H5F-66*

AANSLUITING GESCHROEFD 543 02 15-15 9,5

5

24

5

SCR

4,5

PC(HT45)H5F-70*

AANSLUITING CARDAN 543 02 15-84 9,5

5

27

5

CRD

4,5

PC(HT45)H5F-70*

* Verklaring van de code: H5F-66 / H5F-70 wil zeggen dat de matrijslengte 5 mm bedraagt en dat de afstand tussen de parallelle zijden van de zeshoek 6,6 / 7,0 mm is.

Draadkoeling voor het droog zagen van staal Matrijzen, pers 66 Matrijzen, pers 70 Pers, cembre 4,5 ton Reservepin voor cardankoppeling

576 37 83-01 543 00 28-89 543 00 28-78 543 00 06-70 543 02 15-90

37


WAAR INNOVATIEVE TECHNIEKEN EN HOGE KWALITEITSEISEN MEKAAR TEGEMOET KOMEN De Husqvarna dieselzagen beschikken als enige in hun klasse over hypermoderne Tier 4Final motoren. Hierdoor is een investering in een Husqvarna ook op langere termijn een garantie dat u kunt voldoen aan de steeds strengere milieu-eisen van overheden en opdrachtgevers. Het hoge koppel en de zeer efficiënte overbrenging zorgen daarbij voor onovertroffen zaagkracht. Als u in uw investeringsbeslissing ook nog kijkt naar de hoge betrouwbaarheid, lage onderhoudskosten en de sterke service, dan begrijpt u waarom wereldwijd professionals de voorkeur geven aan Husqvarna vloerzaagmachines. GERING ONDERHOUD

HOGE EFFICIËNTIE

De meeste vloerzagen van Husqvarna zijn voorzien van het IntelliSeal-bladas­ systeem, dat het dagelijks smeren van de bladaslagers overbodig maakt.

Het overbrengingssysteem met een tandwielkast met rechte hoek zet met een minimaal verlies van vermogen en een optimaal koppel vermogen op de bladas.

Overzicht van assortiment. Het complete assortiment Husqvarna-vloerzagen bestaat uit 13 modellen met een zaagdiepte van 122 tot 625 mm. Ze worden aangedreven door motoren met een vermogen van 4,2 (benzine) tot 55,4 kW (diesel) en hebben een gewicht van 54 tot 1038 kg. Al onze vloerzagen leveren een vermogen en koppel die toonaangevend zijn in hun klasse. Dat betekent bij diep zagen een grotere productiviteit. Hier vindt u eenvoudig de vlakzaag die u de hoogste productiesnelheid biedt.

Zelfaandrijvende vloerzagen en dieselzagen

MAX. BLADDIAMETER [mm]

FS 7000 D/DL

FS 6800 D*

FS 5000 D

FS 4800 D

FS 3500 G

1000 /1500 mm

1000 mm

900 mm

900 mm

750 mm

415 mm

374 mm

381 mm

311 mm

35,5 kW

35,0 kW

MAX. ZAAGDIEPTE [mm]

411 /625 mm

75 55,4 kW

VERMOGEN

55,4 kW

50

[kW]

27,5 kW 25

0

38

* Verkrijgbaar in Australië, Latijns-Amerika, Afrika en delen van Azië.


VLOERZAGEN

ERGONOMISCH

De stuurhendels zijn af te stellen op de voorkeuren van de individuele gebruiker, terwijl de opzet van de bedieningsorganen intuïtieve bediening mogelijk maakt. Alle zaagmachines zijn ontwikkeld met het oog op een grote wendbaarheid en lage trillingen, wat uiteindelijk de vermoeidheid van de gebruiker vermindert.

RECHTE SNEDEN Op het gebruikersvriendelijke bedieningspaneel van de FS 5000 D en FS 7000 D zit een digitale monitor, die hier de modus Elektronische Geleidehulp laat zien. Deze vereenvoudigt het maken van rechte sneden, wat een hoge productiviteit mogelijk maakt zonder dat de gebruiker buitensporig wordt belast.

Zelf rijdende vloerzagen

Reken op productiviteit. Verlaag de uitstoot. De Husqvarna FS 7000 D en 5000 D zijn sneller en schoner. De sterke, moderne dieselmotoren hebben een geringe uitstoot, die voldoet aan Tier 4 / Fase IIIB, en ze garanderen snel en efficiënt zagen. Dankzij het intuïtieve digitale bedieningspaneel en andere praktische functies kunt u efficiënter werken.

Duwzagen

FS 500 serie

FS 400 serie

FS 400 LV

FS 300 serie

MAX. BLADDIAMETER

600 mm

500 mm

450/500 mm

350 mm

MAX. ZAAGDIEPTE

241 mm

Ga voor meer informatie naar www.husqvarnacp.be

[mm]

[mm]

15

VERMOGEN

10

[kW]

162/189 mm

189 mm

FS 524

FS 513

FS 413 FS 410 D

5

122 mm

FS 309 FS 305

0

39


VLOERZAGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES* Max. zaagdiepte, mm Bladdieptecontrole Max. bladdiameter, mm Asdiameter, mm Max. overbrengingssnelheid, m /min. Motorfabrikant Motorkoeling Max. vermogen, kW** Vermogen op bladas, kW Aantal ribbels op riemen Afmetingen, mm (L × B × H) Gewicht, kg

FS 7000 DL

FS 7000 D

FS 6800 D***

FS 5000 D

625 (500 zonder verlengset) Elektrohydraulisch 1500 (1200 zonder verlengset) 25,4 76 Deutz Vloeistof / Lucht 55,4 50,0 16 2710 × 974 × 1499 (2370 × 974 × 1499 zonder verlengset) 1338 (1150 zonder verlengset)

411 Elektrohydraulisch 1000 25,4 76 Deutz Vloeistof / Lucht 55,4 50,0 16 1961 × 974 × 1499

415 Elektrohydraulisch 1000 25,4 91 Yanmar Vloeistof / Lucht 50,7 44,7 16 1701 × 965 × 1448

374 Elektrohydraulisch 900 25,4 40 Yanmar Vloeistof / Lucht 35,5 31,0 12 1753 × 844 × 1313

1032

857

771

W 70 P

W 70 P

W 70 P

W 70 P

967 05 60-09, beschermkap van 1200 mm, tandwielkast met 3 versnellingen met spil vóór, koppeling en elektrisch geleidesysteem

967 20 79-53, beschermkap van 900 mm, tandwielkast met 3 versnellingen met spil vóór, koppeling en elektrisch geleidesysteem 967 20 79-54, beschermkap van 1000 mm, tandwielkast met 3 versnellingen met spil vóór, koppeling en elektrisch geleidesysteem

AANBEVOLEN UITRUSTING ARTIKELINFORMATIE

967 05 60-08, beschermkap van 1500 mm, tandwielkast met 3 versnellingen met spil vóór, koppeling, elektrisch geleidesysteem en vijfde wiel

967 20 73-39, beschermkap van 500 mm, spil vóór met koppeling en elektrisch geleidesysteem 967 20 73-38, beschermkap van 750 mm, tandwielkast met 3 versnellingen met spil vóór, koppeling en elektrisch geleidesysteem

In de tabel wordt slechts een aantal varianten getoond. Neem contact op met de verkoper voor alle verkrijgbare varianten.  * Volledige technische specificaties zijn beschikbaar op onze website.  ** Volgens opgave van de motorfabrikant.  *** Verkrijgbaar in Australië, Latijns-Amerika, Afrika en delen van Azië.

Husqvarna FS 7000 DL en FS 7000 D. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 2 Slip-on beschermkap, 500 mm 2 Slip-on beschermkap, 600 mm 2 Slip-on beschermkap, 750 mm 2 Slip-on beschermkap, 900 mm 2 Slip-on beschermkap, 1000 mm 3 Dubbele lichtset 4 Waterpompset 5 Gewichtset, 30 kg 5 Gewichtset, 15 kg Vanuit fabriek geïnstalleerde set voor 5e wiel zonder set voor 6 gewichtsbeugel (FS 7000 D) Vanuit fabriek geïnstalleerde set voor 5e wiel met set voor 6 gewichtsbeugel (FS 7000 D) 6 Ter plekke geïnstalleerde set voor 5e wiel (FS 7000 D) Set voor conversie van de eenheid 900-1000 mm met versnellingsbak voor 3 snelheden Set voor conversie van de eenheid 1500 mm voor versnellingsbak voor 3 snelheden Riem bladas met 1 snelheid, 900 mm Riem bladas met 3 snelheden, 900 mm Beschermkap met boutsysteem, 1200 mm voor versnellingsbak met 3 snelheden Beschermkap met boutsysteem, 1500 mm voor versnellingsbak met 3 snelheden Flensset (buitenflens met aandrijfpen), 114 mm Flensset (buitenflens met aandrijfpen), 127 mm Flensset (buitenflens met aandrijfpen), 152 mm Flensset (buitenflens met aandrijfpen), 178 mm As sleutel Aandrijfpen, 350-750 mm Aandrijfpen, 900-1000 mm

40

Husqvarna FS 6800 D. 586 34 32-01 586 34 33-01 586 34 34-01 586 34 35-01 586 34 36-01 585 92 46-01 586 01 23-01 581 67 89-02 581 67 89-01 582 55 72-01 501 74 47-01 582 30 79-01 589 55 36-01 589 55 38-01 524 19 97-64 541 20 08-47 582 55 35-01 582 55 36-01 586 00 92-01 586 00 93-01 586 00 94-01 586 00 95-01 504 62 64-03 505 53 19-01 539 30 00-10

ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 1 Slip-on beschermkap, 350 mm 1 Slip-on beschermkap, 450 mm 1 Slip-on beschermkap, 600 mm 1 Slip-on beschermkap, 750 mm 1 Slip-on beschermkap, 900 mm 1 Slip-on beschermkap, 1000 mm Flensset (buitenflens met aandrijfpen), 114 mm Flensset (buitenflens met aandrijfpen), 127 mm Flensset (buitenflens met aandrijfpen), 152 mm As sleutel (buitenflens met aandrijfpen), 178 mm Riemen bladas, 1000 mm × 4 Riemen bladas, 450, 600 en 900 mm × 4 Riemen bladas, 800 mm × 4 As sleutel Aandrijfpen, 400-1000 mm 5e wiel (af fabriek geïnstalleerd) 5e wiel (af fabriek geïnstalleerd)

541 20 83-67 542 19 81-63 542 19 81-64 542 19 81-65 542 19 81-66 504 01 94-01 542 16 31-72 542 16 63-07 542 16 32-72 542 19 93-78 542 19 97-64 542 16 66-29 542 16 63-62 000 00 00-00 505 53 19-01 576 01 85-02 576 01 85-01


VLOERZAGEN

NIEUW

FS 4800 D

FS 3500 G

381 Elektrohydraulisch 900 25,4 49 Yanmar Vloeistof / Lucht 35,0 30,0 12 1422 × 845 × 1295

311 Elektrohydraulisch 750 25,4 45 Kohler Lucht 27,5 21,5 25 1410 × 800 × 1135

680 – 695

419

1 Slip-on beschermkap voor FS 4800 D en FS 6800 D

2 Slip-on beschermkap voor FS 7000 DL /D en FS 5000 D

4 Waterpompset

3 Dubbele lichtset

5 Gewichtenset voor FS 7000 DL /FS 7000 D

W 70 P

W 70 P

967 60 80-62, beschermkap van 900 mm, spil vóór met koppeling en elektrisch geleidesysteem

967 67 37-06, beschermkap van 650 mm

967 60 80-60, beschermkap van 900 mm, tandwielkast met 3 versnellingen met spil vóór, koppeling en elektrisch geleidesysteem

967 67 37-07, beschermkap van 750 mm

6 Set voor 5e wiel voor de FS 7000 DL /FS 7000 D en FS 5000 D

ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN Riemen bladas met 3 snelheden, 355, 450, 650 en 750 mm × 4 As sleutel (buitenflens met aandrijfpen), 114 mm As sleutel (buitenflens met aandrijfpen), 127 mm As sleutel Aandrijfpen, 350-750 mm Aandrijfpen, 900-1000 mm

542 20 64-47 542 16 31-72 542 16 63-07 504 62 64-03 505 53 19-01 539 30 00-10

Husqvarna FS 3500 G.

Husqvarna FS 5000 D. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 2 Slip-on beschermkap, 350 mm 2 Slip-on beschermkap, 500 mm 2 Slip-on beschermkap, 600 mm 2 Slip-on beschermkap, 750 mm 2 Slip-on beschermkap, 900 mm 3 Dubbele lichtset 4 Waterpompset 6 5e wiel (af fabriek geïnstalleerd) 6 5e wiel (ter plekke geïnstalleerd) Riem bladas met 3 snelheden, 750 mm As sleutel (buitenflens met aandrijfpen), 114 mm As sleutel (buitenflens met aandrijfpen), 127 mm As sleutel (buitenflens met aandrijfpen), 152 mm As sleutel Aandrijfpen, 350-750 mm Aandrijfpen, 900-1000 mm

586 34 31-01 586 34 32-01 586 34 33-01 586 34 34-01 586 34 35-01 585 92 46-01 586 01 23-01 501 74 46-01 582 30 78-01 585 51 50-01 586 00 92-01 586 00 93-01 586 00 94-01 504 62 64-03 505 53 19-01 539 30 00-10

ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 4 Waterpompset (af fabriek geïnstalleerd) 4 Waterpompset (ter plekke geïnstalleerd) Aansluiting van 12 V (af fabriek geïnstalleerd) Aansluiting van 12 V (ter plekke geïnstalleerd) Transportwiel (af fabriek geïnstalleerd) Transportwiel (ter plekke geïnstalleerd) Waterveiligheidsschakelaar (af fabriek geïnstalleerd) Waterveiligheidsschakelaar (ter plekke geïnstalleerd) Lichtset (af fabriek geïnstalleerd) Lichtset (ter plekke geïnstalleerd) Parkeerrem (af fabriek geïnstalleerd) Parkeerrem (ter plekke geïnstalleerd) Eenvoudige smering (af fabriek geïnstalleerd) Eenvoudige smering (ter plekke geïnstalleerd) Gewicht, 1 st., max. 2

590 86 96-01 592 91 67-01 591 11 75-01 592 91 73-01 590 87 98-01 592 91 69-01 590 87 13-01 592 91 68-01 591 13 96-01 592 91 75-01 590 89 45-01 592 91 72-01 590 88 80-01 592 91 71-01 501 74 66-01

Zie voor een complete lijst van reserveonderdelen de geïllustreerde reserveonderdelenlijst (IPL) op onze website.

Husqvarna FS 4800 D. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 1 Slip-on beschermkap, 900 mm 1 Slip-on beschermkap, 750 mm 1 Slip-on beschermkap, 600 mm 1 Slip-on beschermkap, 450 mm 1 Slip-on beschermkap, 350 mm 3 Dubbele lichtset 4 Waterpompset Riem bladas met 1 snelheid, 355 mm × 4 Riem bladas met 1 snelheid, 450 mm × 4 Riemen bladas met 1 snelheid, 650 en 750 mm × 4

541 20 83-67 542 20 33-05 542 20 32-66 542 19 87-78 541 20 83-66 542 18 11-17 542 19 96-26 542 18 60-48 542 19 04-16 542 16 31-72

REKEN OP SLIMME, EENVOUDIGE EN EFFICIËNTE WIJZE AF MET STOF EN SLIB! ZIE DE SYSTEEMGIDS OP PAGINA 76 41


VLOERZAGEN

FS 524

FS 513

FS 413

TECHNISCHE SPECIFICATIES* Max. zaagdiepte, mm Bladdieptecontrole Max. bladdiameter, mm Asdiameter, mm Motorfabrikant Motorkoeling Max. vermogen, kW* Afmetingen, mm (L × B × H) Gewicht, kg

241 Handwiel 600 25,4 Honda Lucht 15,5 1750 × 660 × 1200 231

179 Handwiel 500 25,4 Honda Lucht 8,7 1700 × 660 × 1200 197

189 Handwiel 500 25,4 Honda Lucht 8,7 1550 × 655 × 1200 163

W 70 P

W 70 P

W 70 P

967 04 61-02. incl. water tank

967 04 59-01

965 15 01-02. incl. water tank

AANBEVOLEN UITRUSTING ARTIKELINFORMATIE

Volledige technische specificaties zijn beschikbaar op onze website.  *Volgens opgave van de motorfabrikant.

42


VLOERZAGEN

Husqvarna FS 500 Series.

Husqvarna FS 300 Series.

ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 1 Watertankset Bladmoer Bovenste transmissieriem Buitenste bladflens met pen Onderste transmissieriem Riem bladas (FS 513) Riem bladas (FS 524) Sleutel 27 mm

541 20 82-86 542 16 78-46 510 23 72-01 542 16 79-62 505 24 62-01 542 20 21-50 504 06 83-01 542 20 22-92

ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN Bladschroef Buitenste bladflens Riem bladas (FS 305) Riem bladas (FS 309) Sleutel 13 mm Sleutel 16 /18 mm

725 25 34-71 504 06 40-01 543 85 03-68 502 08 31-01 543 04 58-91 543 04 59-04

Zie voor een complete lijst van reserveonderdelen de geïllustreerde reserveonderdelenlijst (IPL) op onze website.

Husqvarna FS 400 Series. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 2 Hijsjuk (FS 410 D) 2 Hijsjuk (FS 413) Buitenste bladflens met pen Riem bladas (FS 410 D) Riem bladas (FS 413) Sleutel 27 mm Watertankset

522 47 87-02 522 47 87-01 542 16 79-62 543 04 49-63 542 20 21-50 542 20 22-92 541 20 82-86

Husqvarna FS 400 LV. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN Bladflensset (binnenste en buitenste flens, schroef, sleutel) Riem bladas Sleutel 16 /18 mm

1 Watertankset voor FS 400-serie

2 Hijsjuk voor FS 400-serie

585 31 35-01 543 04 49-64 543 04 59-04

FS 410 D

FS 400 LV

FS 309

FS 305

189 Handwiel 500 25,4 Yanmar Lucht 6,6 1550 × 655 × 1200 163

162 Handwiel 450/500 25,4 Honda Lucht 8,7 1150 × 590 × 940 99

122 Handwiel 350 25,4 Honda Lucht 6,6 915 × 381 × 990 64

125 Handwiel 350 25,4 Honda Lucht 3,6 915 × 381 × 990 54

W 70 P

W 70 P

W 70 P

W 70 P

965 15 01-01. incl. water tank

965 14 82-01. 450 mm 967 79 65-01. 500 mm

967 67 83-03. incl. water tank

965 15 00-26. incl. water tank

REKEN OP SLIMME, EENVOUDIGE EN EFFICIËNTE WIJZE AF MET STOF EN SLIB! ZIE DE SYSTEEMGIDS OP PAGINA 76 43


Bladen voor vloerzagen met hoog en gemiddeld vermogen.

MOTORVERMOGEN PRODUCT SEGMENTVORM MATERIAAL Doorgehard beton, hard Doorgehard beton, middelhard Doorgehard beton, zacht Groen beton, hard Groen beton, zacht Asfalt, hard Asfalt, zacht AANBEVOLEN VOORBladen voor vloerzagen met gering vermogen

NIEUW

DIAMANTBLADEN VOOR VLOERZAGEN

MOTORVERMOGEN PRODUCT SEGMENTVORM MATERIAAL Natuursteen Gewapend beton Abrasief materiaal Groen beton Asfalt

De Husqvarna-diamantbladen voor vloerzagen dekken de meeste toepassingen, uiteen­ lopend van het zagen van asfalt tot het zagen in zwaar gewapend beton, met apparatuur die varieert van kleine elektrische units tot grote dieselmachines. Husqvarna heeft tevens bladen voor het frezen van sleuven voor elektrische en elektronische kabels, zoals een lusinstallatie. De bladen voor het frezen van sleuven kunnen ook gebruikt worden bij andere toepassingen waarbij het verwijden van verbindingen noodzakelijk is.

AANBEVOLEN VOORRevolutionaire technologie voor superieure zaagcapaciteit en duurzaamheid. Een van de grootste voordelen van de Diagrip™-technologie is de snelheid en soepelheid waarmee de diamantgereedschappen door elk type constructiemateriaal gaan. Diagrip™-gereedschappen garanderen probleemloos zagen, met name in zwaar gewapend beton.   De diamanten hebben een speciale behandeling ondergaan. Daarmee blijven ze langer in de segmenten zitten en worden ze optimaal verdeeld. Dat geeft elke diamant een maximale efficiëntie. Met Diagrip™ worden de diamanten in een gelijkmatig tempo blootgelegd en verbruikt. Dat maakt de rand zeer gelijkmatig en sterk, ook bij het zagen van harde materialen zoals gewapend beton.

44


VLOERZAGEN

NIEUW

NIEUW

NIEUW F 1500 DIAGRIP™ ➞ 35 KW

35 KW F 1510

F 1570

F 1520

F 1530

F 600

➞ 35 KW

F 1570

F 1170

F 635

— — — — —

— — — — —

l l

l l l

l l l

l l

l l

l l

l l

l l l

l l l

l l

— — — — —

l l

l l

l l l

— — — —

— — — —

— — — — FS 7000 D

L 600

25 – 50 KW

F 1540

l l l

FS 4800. FS 5000 D

F 1100

F 675

F 685

l l l

l l

l l

l l l

l

l l

— — —

— — — —

— — — —

— — — — —

FS 7000 D FS 5000 D

l l l

— —

F 525

l l

— — — — —

l l

— — — —

l l l l l l

F 530

F 465

l l l

l l

l l

l l l

— — — — —

l l l

— — —

l l l l l l

FS 5000 D, FS 4800 D = Optimaal 

l l

= Goed 

S 85

S 45

l l l l l l

— —

l

= Acceptabel 

FS 524. FS 513

 –  = Niet aanbevolen

TACTI-CUT

3,5 –25 KW S 65

— — — —

Elektrisch en FS 3500 G

VARI-CUT

3,5 –25 KW S 45

➞ 25 KW

L 680

l l l

S 35

25 – 35 KW

L 630

l l l

FS 5000 D, FS 4800 D

ELITE-CUT

F 400

35 ➞ KW

F 640

l l

F 500 DIAGRIP™

3,5 –25 KW

S 65 PLUS

S 85

S 50 PLUS

S 65

S 85

l l l

l l

l l l

l l

— —

l l l

— —

l l

l l

l l l

— —

l

l l

l l l

l

l l

l l l

l

l l

l l l

l

— —

l

l l

l

l l

l

l

l

l l l

l

l l l

— —

l l

— —

l

l l l

FS 524 / 513. FS 413 / 410 D, FS 400 LV, FS 309 / 305 l l l

= Optimaal 

l l

= Goed 

l

= Acceptabel 

 –  = Niet aanbevolen

GOUD ZILVER BRONZE Zie pagina 14 –15 voor meer informatie.

SNELHEIDSBRUG Het Elite-Cut S 35 blad heeft een speciaal ontworpen snelheidsbrug tussen de segmenten. Dit ontwerp verbetert de zaagsnelheid en flexibiliteit nog verder dankzij een verminderde zijdelingse wrijving, een betere koeling en een verbeterde stofafvoer.

45


Husqvarna F 1510 / F 1520 / F 1530 / F 1540 Diagrip™. Bladen van de klasse goud voor krachtige vloerzaagmachines. Breed assortiment bladen, dat bij elke toepassing voor optimale prestaties zorgt. PRODUCTNUMMER

DIAMETER, MM

WATERSLEUVEN

SEGMENTLENGTE, MM

SEGMENTBREEDTE, MM ASGAT, MM

HUSQVARNA F 1510 592 75 23-02 592 75 23-03 592 75 23-04 592 75 23-05 592 75 23-06 592 75 23-07 592 75 23-09 592 75 23-11 592 75 23-12 592 75 23-14 593 75 23-15

500 600 600 650 700 750 800 900 1000 1200 1500

Nauw Nauw Nauw Nauw Nauw Nauw Nauw Nauw Breed Breed Breed

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

3,8 4,2 4,7 4,2 4,2 4,2 4,2 4,2 4,5 4,5 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA F 1520 591 09 86-02 591 09 86-03 592 09 86-04 591 09 86-05 591 09 86-06 591 09 86-07 591 09 86-09 591 09 86-11 591 09 86-12 591 09 86-19 591 09 86-20

500 600 600 650 700 750 800 900 1000 1200 1500

Nauw Nauw Nauw Nauw Nauw Nauw Nauw Nauw Breed Breed Breed

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

3,8 4,2 4,7 4,2 4,2 4,2 4,2 4,2 4,5 4,5 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA F 1530 591 09 87-02 591 09 87-03 591 09 87-04 591 09 87-05 591 09 87-06 591 09 87-07 591 09 87-09 591 09 87-11 591 09 87-12 591 09 87-16 591 09 87-17

500 600 600 650 700 750 800 900 1000 1200 1500

Nauw Nauw Nauw Nauw Nauw Nauw Nauw Nauw Breed Breed Breed

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

3,8 4,2 4,7 4,2 4,2 4,2 4,2 4,2 4,5 4,5 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA F 1540 591 12 40-02 591 12 40-03 591 12 40-04 591 12 40-05 591 12 40-06 591 12 40-07 591 12 40-09 591 12 40-11 591 12 40-12 591 12 40-14 591 12 40-15

500 600 600 650 700 750 800 900 1000 1200 1500

Nauw Nauw Nauw Nauw Nauw Nauw Nauw Nauw Breed Breed Breed

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

3,8 4,2 4,7 4,2 4,2 4,2 4,2 4,2 4,5 4,5 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

SEGMENTLENGTE, MM 40 40 40 40 40 40

SEGMENTBREEDTE, MM 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5

ASGAT, MM

De betonbladen van 1200 en 1500 mm uit de serie F1500 worden standaard geleverd met het gatenpatroon PL70135.

Husqvarna F 1570 Diagrip™ . Asfaltbladen van de klasse goud met verzonken of verlaagde segmenten als undercut-bescherming. PRODUCTNUMMER 592 74 62-01 592 74 62-02 592 74 62-03 592 74 62-04 592 74 62-05 592 74 62-06

UNDERCUTBESCHERMING Verzonken Verzonken Verzonken Verzonken Verzonken Verzonken

Overige afmetingen op aanvraag verkrijgbaar.

46

DIAMETER, MM

WATERSLEUVEN

500 600 650 700 750 800

Nauw Nauw Nauw Nauw Nauw Nauw

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4


VLOERZAGEN

Husqvarna F 1170. Asfaltbladen van de klasse zilver met verzonken of verlaagde segmenten als undercut-bescherming. PRODUCTNUMMER 589 55 42-01 583 81 17-02 589 55 43-01 582 88 09-02 589 55 44-01 583 81 20-05 589 35 44-02 589 55 45-01 589 35 66-02

UNDERCUTBESCHERMING Verzonken Verzonken Verzonken Verzonken Verzonken Verzonken Verzonken Verzonken Verzonken

DIAMETER, MM

WATERSLEUVEN

500 600 650 700 750 800 900 1000 1200

Breed Breed Breed Breed Breed Breed Breed Breed Breed

SEGMENTLENGTE, MM 40 40 40 40 40 40 40 40 40

SEGMENT­BREEDTE, MM 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5

ASGAT, MM 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

Overige afmetingen op aanvraag verkrijgbaar.

Husqvarna F 635 / F 640. Bladen van de klasse goud voor doorgehard beton. Met een scala aan brede en nauwe watersleuven. PRODUCT­NUMMER

UNDERCUTBESCHERMING

DIAMETER, MM

WATERSLEUVEN

SEGMENT­LENGTE, MM

SEGMENT­BREEDTE, MM

SEGMENT­HOOGTE, MM

ASGAT, MM

HUSQVARNA F 635 53115 90-23 53115 90-24 53115 90-25 53115 90-26 53115 90-27 53115 90-29 53115 90-30 53115 90-31 53115 90-32 53115 90-33

— — — — — — — — — —

350 400 450 500 600 700 800 900 1000 1200

Nauw Nauw Nauw Nauw Breed Breed Breed Breed Breed Breed

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

3,2 3,2 3,2 3,6 4,2 4,2 4,5 4,5 4,5 4,5

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA F 640 53115 90-34 53115 90-35 53115 90-36 53115 90-37 53115 90-38 53115 90-39 53115 90-41 53115 90-42 53115 90-43 53115 90-44 53115 90-45

— — — — — — — — — — —

300 350 400 450 500 600 700 800 900 1000 1200

Nauw Nauw Nauw Nauw Nauw Breed Breed Breed Breed Breed Breed

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

2,8 3,2 3,2 3,2 3,6 4,2 4,2 4,5 4,5 4,5 4,5

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

Overige afmetingen op aanvraag verkrijgbaar.

Husqvarna F 672 /F 675. Bladen van de klasse goud voor groen beton, met nauwe watersleuven. PRODUCT­NUMMER

UNDERCUTBESCHERMING

DIAMETER, MM

WATERSLEUVEN

SEGMENT­LENGTE, MM

SEGMENT­BREEDTE, MM

SEGMENT­HOOGTE, MM

ASGAT, MM

HUSQVARNA F 672 531 15 90 -89 531 15 90 -91 531 15 90 -86 531 15 90 -87

— — Verzonken Verzonken

300 350 300 350

Nauw Nauw Nauw Nauw

40 40 40 40

2,4 2,8 2,8 2,8

8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0

25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA F 675 531 15 91-60 531 15 91-62 531 15 91-57 531 15 91-58

— — Verzonken Verzonken

300 350 300 350

Nauw Nauw Nauw Nauw

40 40 40 40

2,4 2,8 2,8 2,8

8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0

25,4 25,4 25,4 25,4

SEGMENT­BREEDTE, MM 3,8 3,8 4,5 4,5 4,5

SEGMENT­HOOGTE, MM 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0

ASGAT, MM

Husqvarna F 685. Asfaltbladen van de klasse goud met verzonken of verlaagde segmenten als undercut-bescherming. PRODUCT­NUMMER 53115 90-50 53115 90-51 53115 90-52 53115 90-53 53115 90-54

UNDERCUTBESCHERMING Verlaagd Verlaagd Verzonken Verzonken Verzonken

DIAMETER, MM

WATERSLEUVEN

500 600 700 800 900

Breed Breed Breed Breed Breed

SEGMENT­LENGTE, MM 40 40 40 40 40

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

Overige afmetingen op aanvraag verkrijgbaar.

47


Husqvarna L 630 / L 680. Bladen van de klasse goud voor het frezen van sleuven en verkeerslussen, met een sandwichontwerp dat hen helpt hun vorm te behouden. PRODUCT­NUMMER

DIAMETER, MM

WATERSLEUVEN

SEGMENT­LENGTE, MM

SEGMENT­BREEDTE, MM

SEGMENT­HOOGTE, MM

ASGAT, MM

HUSQVARNA L 630 531 16 15-65 531 16 15-66 531 16 15-59 531 15 92-13 531 16 15-25 531 16 15-24

350 350 350 450 450 450

Breed Breed Breed Breed Breed Breed

40 40 40 40 40 40

6 8 10 6 8 10

8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA L 680 531 16 15-03 531 10 18-79 531 16 15-02 531 16 05-02 531 16 05-03 531 16 05-04

350 350 350 450 450 450

Breed Breed Breed Breed Breed Breed

40 40 40 40 40 40

6 8 10 6 8 10

8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

Overige afmetingen op aanvraag verkrijgbaar.

Husqvarna F 525 / F 530 Diagrip™. Bladen van de klasse goud voor zagen in doorgehard beton. Laagactief zaagoppervlak met gelijkmatig verdeelde snijranden en diamantkristallen. Voor elektrische vloerzagen tot 18 kW. PRODUCTNUMMER

DIAMETER, MM

WATERSLEUVEN

SEGMENTLENGTE, MM

SEGMENTBREEDTE, MM

ASGAT, MM

HUSQVARNA F 525 DIAGRIP™ 592 75 72-01 500 592 75 73-01 520 592 75 74-01 550 592 75 75-01 600 592 75 75-02 600 592 75 76-01 650 592 75 77-01 700 592 75 78-01 800 592 75 78-02 800

Breed Breed Breed Breed Breed Breed Breed Breed Breed

40 40 40 40 40 40 40 40 40

3,7 3,7 3,7 3,7 4,5 4,5 3,7 3,7 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA F 530 DIAGRIP™ 592 75 79-01 500 592 75 80-01 520 592 75 81-01 550 592 75 82-01 600 592 75 82-02 600 592 75 83-01 650 592 75 84-01 700 592 75 85-01 800 592 75 85-02 800

Breed Breed Breed Breed Breed Breed Breed Breed Breed

40 40 40 40 40 40 40 40 40

3,7 3,7 3,7 3,7 4,5 4,5 3,7 3,7 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

Overige afmetingen op aanvraag verkrijgbaar.

Husqvarna F 465. Veelzijdig blad van de klasse goud voor groen beton, met nauwe watersleuven. Voor vloerzagen met gering tot gemiddeld vermogen. PRODUCTNUMMER

DIAMETER, MM

WATERSLEUVEN

SEGMENTLENGTE, MM

SEGMENTBREEDTE, MM

SEGMENTHOOGTE, MM

ASGAT, MM

53115 90-81 53115 90-83

300 350

Nauw Nauw

40 40

2,4 2,8

8,0 + 3,0 8,0 + 3,0

25,4 25,4

Overige afmetingen op aanvraag verkrijgbaar.

48


VLOERZAGEN

Husqvarna Elite-Cut-bladen voor vloerzagen. Bladen van de klasse goud voor eenvoudig werken, zelfs in zwaar gewapend beton. Innovatief segmentontwerp voor het op efficiënte wijze zagen, koelen en afvoeren van slib, wat zowel de zaagsnelheid als de levensduur vergroot. Diagrip™-technologie ingebouwd in S 35, S 45, S 65 en S 85. PRODUCTNUMMER

DIAMETER, MM

BLADVORM

SEGMENTVORM

SEGMENTHOOGTE, MM

ASGAT, MM

S 35 579 81 15-10 579 81 15-20 579 81 15-30 579 82 06-50 579 82 06-60

300 350 400 450 500

Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd

Brug Brug Brug Brug Brug

15 15 15 15 15

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20 25,4 25,4

S 45 579 81 16-10 579 81 16-20 579 81 16-30 579 82 07-50 579 82 07-60 579 82 07-70

300 350 400 450 500 600

Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd

Dubbele kerf Dubbele kerf Dubbele kerf Dubbele kerf Dubbele kerf Dubbele kerf

12 12 12 12 12 12

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20 25,4 25,4 25,4

S 65 579 81 19-10 579 81 19-20 579 81 19-30 579 82 08-50 579 82 08-60 579 82 08-70

300 350 400 450 500 600

Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd

Dubbele kerf Dubbele kerf Dubbele kerf Dubbele kerf Dubbele kerf Dubbele kerf

12 12 12 12 12 12

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20 25,4 25,4 25,4

S 85 579 81 20-10 579 81 20-20 579 81 20-30 579 80 95-50 579 80 95-60 579 80 95-70

300 350 400 450 500 600

Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd

Plat /Plat+ Plat /Plat+ Plat /Plat+ Plat /Plat+ Plat /Plat+ Plat /Plat+

12 12 12 12 12 12

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20 25,4 25,4 25,4

Husqvarna Vari-Cut-bladen voor vloerzagen. Bladen van de klasse zilver met hoge zaagsnelheid en een goede slijtvastheid, wat uitstekende prestaties en geringe kosten per gezaagde vierkante meter garandeert. PRODUCTNUMMER

DIAMETER, MM

BLADVORM

SEGMENTVORM

SEGMENTHOOGTE, MM

ASGAT, MM

S 45 579 81 74-10 579 81 74-20 579 81 74-30 579 82 09-50 579 82 09-60

300 350 400 450 500

Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd

Turbo/Plat Turbo/Plat Turbo/Plat Turbo/Plat Turbo/Plat

10 10 10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20 25,4 25,4

S 65 PLUS 587 90 44-01 587 90 45-01 587 90 53-01 587 90 54-01 579 82 10-60

300 350 400 450 500

Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd

Turbo/Plat /Plat + Turbo/Plat /Plat + Turbo/Plat /Plat + Turbo/Plat /Plat + Turbo/Plat /Plat +

10 10 10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20 25,4 25,4

S 85 579 81 77-10 579 81 77-20 579 81 77-30 579 80 96-50 579 80 96-60

300 350 400 450 500

Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd

Plat+ Plat+ Plat+ Plat+ Plat+

10 10 10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20 25,4 25,4

Husqvarna Tacti-Cut-bladen voor vloerzagen. Bladen van de klasse brons die zijn geoptimaliseerd voor minder intensief professioneel zagen in de meeste materialen, met een goede balans tussen prestaties en prijs. PRODUCTNUMMER

DIAMETER, MM

BLADVORM

SEGMENTVORM

SEGMENTHOOGTE, MM

ASGAT, MM

S 50 PLUS 579 81 56-10 579 81 56-20 579 81 56-30

300 350 400

Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd

Plat Plat Plat

13 13 13

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 65 579 81 65-10 579 81 65-20 579 81 65-30

300 350 400

Aansluitend gesegmenteerd Aansluitend gesegmenteerd Aansluitend gesegmenteerd

Turbo/Plat+ Turbo/Plat+ Turbo/Plat+

10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 85 579 81 66-10 579 81 66-20 579 81 66-30

300 350 400

Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd

Plat+ Plat+ Plat+

10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

49


ZAAG DIRECT NA HET STORTEN EN EGALISEREN VAN HET ASFALT Husqvarna Soff-Cut® is een ideaal systeem voor het ultravroeg zagen van krimpverbindingen na het storten van betonplaten of asfalt. Het is een oplossing om het risico van willekeurige barsten te minimaliseren. Dat is een van de duurste en hinderlijkste problemen waar aannemers in de betonbranche mee te maken hebben. De grootste voordelen zijn de hoge productiecijfers in combinatie met de mogelijkheid om op dezelfde dag te storten en te zagen, en uiteraard, het nette eindresultaat dat bekomen wordt dankzij het ondiepe zagen.

Overzicht van assortiment. Het Husqvarna Soff-Cut assortiment bestaat uit vier modellen met een zaagdiepte van 30 tot 76 mm. Ze worden aangedreven door motoren met een vermogen van 2,2 tot 17,2 kW en hebben een gewicht van 39 tot 221 kg.

SOFF-CUT 4200

SOFF-CUT 4000

SOFF-CUT 2000

SOFF-CUT 150

30 mm

38 mm

MAX. ZAAGDIEPTE [mm]

70 mm

76 mm

GEMIDDELDE GROOTTE VAN GIETSEL [m²]

20

VERMOGEN [kW]

17 kW

15 kW

10

6,5 kW 3,3 kW

0

PRODUCTIE­ SNELHEDEN* [m /min]

2 –3 m /min 5 4,6 –7,6 m /min 6 – 9 m /min

6 – 9 m /min

10 *PRODUCTIESNELHEDEN Denk eraan dat de productiesnelheden ruwe gemiddelden zijn en dat deze kunnen variëren, onder meer door: de zaagdiepte, de juiste bladkeuze of zagen in de groene zone.

50


ZAGEN VAN VERS BETON

De uitdaging. Als beton opdroogt en uithardt, ontwikkelen er zich interne spanningen. Het doel is deze spanningen gecontroleerd te laten vrijkomen vóór zij hun eigen ontsnappingsweg in de vorm van een willekeurige krimpbarst zoeken.

De oplossing. Met het Husqvarna Soff-Cut Ultra Early Entry™ systeem voor droog zagen, vindt het zagen van naden plaats in de groene zone – binnen een uur of twee na voltooiing. De Husqvarna Soff-Cut-technologie is gebaseerd op de combinatie van het Soff-Cut-blad en een glijplaat. Naast de opwaarts zagende draaibeweging van het blad zorgt de glijplaat voor druk op het oppervlak om afbladderen en afsplinteren te voorkomen. Soff-Cut stelt u in staat om als onderdeel van het afwerkingsproces in de groene zone te zagen. Voor een efficiënte controle over krimpbarsten. Ga voor meer informatie naar www.husqvarnacp.be

Het ontstaan van willekeurige barsten is een van de kostbaarste en hinderlijkste problemen waar aannemers in de betonbranche mee te maken hebben.

Soff-Cut heeft het Ultra Early Entry™-systeem voor droog zagen, dat willekeurige barstjes controleert door de snede in een vroeg stadium te maken. 51


ULTRA EARLY ENTRY™ SAW

SOFF-CUT 4200

SOFF-CUT 4000

SOFF-CUT 2000

SOFF-CUT 150

TECHNISCHE SPECIFICATIES Motorfabrikant Max. vermogen, kW * Max. bladdiameter, mm Max. zaagdiepte, mm Gewicht, kg

Kohler 17,2 350 76 257

Kohler 14,9 350 70 191

Robin 6,5 250 38 144

Robin 3,3 150 30 39

966 84 56-02

966 84 55-02

966 84 53-02

966 84 48-06

ARTIKELINFORMATIE

*Volgens opgave van de motorfabrikant.

Husqvarna Soff-Cut 4200. ACCESSOIRES Vacuümunit

505 49 40-06

RESERVEONDERDELEN Luchtfilter, 2 stuks Accu, 12 VDC Oliefilter, 2 stuks Zijlichten Bougie, 2 stuks

505 48 74-02 505 48 76-01 505 48 77-01 505 48 69-02 505 48 28-03

Husqvarna Soff-Cut 4000. STOFAFZUIGER

SOFF-CUT 1000 VAC

TECHNISCHE SPECIFICATIES Motor Max. vermogen, kW* Diameter inlaatslang, mm Capaciteit voor afvalopvang (primair), l Capaciteit voor afvalopvang (secundair), l Gewicht, kg Afmetingen, mm (L × B × H)

Benzine 8 76 114 34 232 1473 × 771 × 1829

ARTIKELINFORMATIE 966 84 52-01

*Volgens opgave van de motorfabrikant.

ACCESSOIRES Koplampset Vacuümunit

505 48 47-02 505 49 40-05

RESERVEONDERDELEN Luchtfilter, 2 stuks Bougie, 2 stuks Schijfsleutel Pompriem Bougie, 2 stuks

505 48 23-06 505 48 39-02 505 48 31-03 505 48 48-01 505 66 66-01

Husqvarna Soff-Cut 2000. ACCESSOIRES Headlight kit Vacuümunit

505 48 47-01 505 49 40-04

RESERVEONDERDELEN Luchtfilter Bladriem Schijfsleutel Pompriem Bougie

505 48 23-02 505 48 22-02 505 48 31-03 505 48 40-02 505 48 28-01

Koplampset

Husqvarna Soff-Cut 150.

Vacuümunit

52

ACCESSOIRES Vacuümunit

589 94 90-01

RESERVEONDERDELEN Luchtfilter Bladriem, 2 stuks Schijfsleutel Bougie, 2 stuks

505 48 23-01 505 48 22-01 505 48 31-02 505 48 28-01


ZAGEN VAN VERS BETON

GOUD Zie pagina 14 –15 voor meer informatie.

XL14 PRODUCT

2000

MATERIAAL Beton met zeer hard tot hard aggregaat Beton met hard tot middelhard aggregaat Beton met zacht tot zeer zacht aggregaat

XL10

3000

5000

2000

l l l

— —

l l l

— —

l l l

XL6

3000

5000

2000

3000

5000

l l l

— —

l l l

— —

l l l

— —

l l l

— —

l l l

l l l

AANBEVOLEN UITRUSTING SC 4200, SC 4000 l l l

= Optimaal 

l l

= Goed 

l

= Acceptabel 

SC 2000e

SC 150

 –   = Niet aanbevolen

Husqvarna XL14 / XL10 / XL6. PRODUCTNUMMER NAAM

DIAMETER, MM

SEGMENTVORM

SEGMENTLENGTE, MM

SEGMENT­DIKTE, MM

SEGMENTHOOGTE, AANTAL MM SEGMENTEN

ASGAT

XL14 542 75 61-13 542 75 61-14 542 75 61-16

XL14-2000 XL14-3000 XL14-5000

350 350 350

Plat Plat Plat

40 40 40

3,2 3,2 3,2

9 + 2,5 9 + 2,5 9 + 2,5

24 24 24

Soff-Cut Triangular Soff-Cut Triangular Soff-Cut Triangular

XL10 542 75 61-01 542 75 61-02 542 75 61-04

XL10-2000 XL10-3000 XL10-5000

250 250 250

Plat Plat Plat

40 40 40

2,6 2,6 2,6

9 + 2,5 9 + 2,5 9 + 2,5

17 17 17

Soff-Cut Triangular Soff-Cut Triangular Soff-Cut Triangular

XL6 542 77 70-06 542 77 70-07 542 77 70-09

XL6-2000 XL6-3000 XL6-5000

150 150 150

Plat Plat Plat

32 32 32

2,6 2,6 2,6

8 + 1,5 8 + 1,5 8 + 1,5

12 12 12

Soff-Cut Triangular Soff-Cut Triangular Soff-Cut Triangular

Extra bladen op aanvraag verkrijgbaar.

Gebruik Soff-Cut naadbeschermers bij snijpunten van zaagsneden alvorens dwarsdraads te zagen. Zo voorkomt u dat de hoeken afbreken

NAADBESCHERMERS Blauw, 150 stuks – bladen van 300 en 350 mm Rood, 150 stuks – bladen van 150, 200 en 250 mm

Alle XL-bladen worden geleverd met Soff-Cut, niet-krassende glijplaten. Dat maakt zagen op dezelfde dag mogelijk zonder afbladderen en afsplinteren.

505 48 32-03 505 48 32-02

REKEN OP SLIMME, EENVOUDIGE EN EFFICIËNTE WIJZE AF MET STOF EN SLIB! ZIE DE SYSTEEMGIDS OP PAGINA 76 53


SYSTEMEN VOOR HET SLIJPEN VAN VLOEREN MET UITSTEKENDE PRODUCTIESNELHEDEN Het voorbereiden, slijpen en polijsten van betonvloeren, alsook het repareren en polijsten van terrazzo en ander natuursteen, zijn veeleisende karweien. Wij zien het als onze missie om u in staat te stellen op het topje van uw kunnen te presteren door een systeem te bieden dat de gepatenteerde Dual Drive Technology™, de machines PG 820 RC en PG 680 RC met draadloze afstandsbediening en het efficiënte assortiment voor stofbeheer omvat. Ons productprogramma omvat tevens ons assortiment eenvoudig te vervoeren en uiterst nuttige kleine PG-modellen. Zoals alle Husqvarna PG-machines zijn deze standaard uitgerust met ons snel te monteren systeem van Redi Lock®-diamantgereedschappen.

Overzicht van het assortiment. Het assortiment vloerschuurmachines van Husqvarna bestaat uit zeven modellen met een slijpbreedte van 280 tot 820 mm, een vermogen van 2,2 tot 13 kW en een gewicht van 70 tot 536 kg. U vindt altijd een Husqvarna PG model dat optimaal op uw type werkzaamheid is toegesneden. Planetair met Dual Drive Technology™

SCHUURKOP

PG 820 RC 3-fasig

PG 820 3-fasig

PG 680 RC 3-fasig

PG 680 3-fasig

PG 530 3-fasig

PG 530 1-fasig

820 mm

820 mm

680 mm

680 mm

530 mm

530 mm

SCHUURBREEDTE [mm]

13 kW

12,5 kW

13 kW

12,5 kW

12

8

VERMOGEN

4,75 kW

[kW]

3,75 kW

4

0

15 –30 m²/h

40

20 – 40 m²/h

PRODUCTIE­ SNELHEDEN* [m²/h]

30 – 50 m²/h 25 – 60 m²/h 80

30 – 80 m²/h

30 –75 m²/h

35 – 95 m²/h 120

54

8 –25 m²/h

60 –100 m²/h 80 –120 m²/h

95 –145 m²/h

70 –115 m²/h


OPPERVLAKTEBEHANDELING

GEREEDSCHAPSSYSTEEM REDI LOCK®

Voor het eenvoudig verwisselen van diamantgereedschappen. Er is geen gereedschap nodig voor het wijzigen van instellingen of afstellingen. Standaard op alle Husqvarna PG modellen.

AFSTANDSBEDIENING De zelfaandrijvende PG 820 RC en PG 680 RC met draadloze afstandsbediening biedt naast een ergonomischer bediening en vervoer een aanmerkelijk hogere productiviteit en nog betere werkresultaten.

Planetair

HUSQVARNA HIPERFLOOR® Een methode voor het mechanisch slijpen, behandelen en polijsten van betonvloeren. Het resultaat is een vloer met spectaculaire spiegelende kwaliteiten en een grotere hardheid en duurzaamheid.

Borstelmachines

Eén schijf

PG 450 1-fasig

PG 400 3-fasig

PG 280 1-fasig

CG 200 Benzine

CG 200 1-fasig

450 mm

400 mm

280 mm

200 mm

200 mm

12

8

4,0 kW 2,2 kW

3,6 kW 2,2 kW

4 2,2 kW

DUAL DRIVE TECHNOLOGY™ Deze gepatenteerde technologie verhoogt de productiviteit, geeft de operator meer controle en verruimt de toepassingsmogelijkheden aanzienlijk.

0

* PRODUCTIE SNELHEDEN Afvlakken van verregend beton Verwijderen van coatings & dikke tapijtlijm De cijfers zijn indicatief. Productie kan sterk variëren als gevolg van:  – Hardheid van het te schuren materiaal  – Kwaliteit van de gebruikte diamant gereedschappen  – Korrelgrootte  – Type diamant gereedschap (bijv. metaal vs. Piranha™)  – Ervaring / vaardigheid van de operator  – Type toepassing (bijv. verwijderen vs. polijsten)  – Type toepassing

Ga voor meer informatie naar www.husqvarnacp.be

55


SLIJPMACHINES TECHNISCHE SPECIFICATIES Vermogen, kW Spanning, V Nominale stroom, A Stroomvoorziening Slijpbreedte, mm Slijpschijf, mm Slijpdruk totaal, kg Snelheid slijpschijf, tpm Draairichting Afmetingen (L × B × H), mm Gewicht, kg AFSTAND GESTUURDE FUNCTIES Zelfrijdend Accuvermogen voor vervoer Parameterinstellingen /waarde

PG 820 RC

PG 820

PG 680 RC

13,0 400 32 3-fasig 820 3 × 270 290 250 –1100 Onafhankelijke Vooruit /Achteruitrichtingscontrole op zowel slijpschijven als planetairkop 1370 × 820 × 1230 533

12,5 400 32 3-fasig 820 3 × 270 335 250 –1100 Onafhankelijke Vooruit /Achteruitrichtingscontrole op zowel slijpschijven als planetairkop 1370 × 820 × 1230 455

13,0 400 32 3-fasig 680 3 × 230 269 250 –1100 Onafhankelijke Vooruit /Achteruitrichtingscontrole op zowel slijpschijven als planetairkop 1150 × 680 × 1220 500

l

l

l

— — —

DC 6000. T 10000. T 7500

DC 6000. T 10000. T 7500

DC 6000. T 10000. T 7500

967 30 29-01

965 19 56-07

967 62 27-01

l

l l

AANBEVOLEN VOOR ARTIKELINFORMATIE

56


OPPERVLAKTEBEHANDELING

PG 680

PG 530

PG 450

PG 400

PG 280

12,5 400 32 3-fasig 680 3 × 230 300 250 –1100 Onafhankelijke Vooruit /Achteruitrichtingscontrole op zowel slijpschijven als planetairkop 1150 × 680 × 1220 400

4,75 / 3,75 400 /230 16 3-fasig /1-fasig 530 3 × 230 134 200 –1000 /200 –710 Vooruit /Achteruit met draaien van slijpschijven en planetairkop in dezelfde richting (geen tegendraaiing) 1100 × 530 × 1150 210

2,2 230 13 1-fasig 450 3 × 180 69 705 —

4,0 400 16 3-fasig 400 400 73 1445 —

2,2 230 16 1-fasig 280 280 41 1400 —

1310 × 482 × 1144 109

1400 × 435 × 1050 115

1200 × 305 × 1000 70

— — —

— — —

— — —

— — —

— — —

DC 6000. T 10000. T 7500

T 7500 (3-fasig) / S 36 (1-fasig)

S 26

S 36

S 26

965 19 57-07

965 19 58-12. 3-fasig 965 19 58-11. 1-fasig

967 64 86-01

967 64 85-01. 5 pin

967 27 82-01

REKEN OP SLIMME, EENVOUDIGE EN EFFICIËNTE WIJZE AF MET STOF EN SLIB! ZIE DE SYSTEEMGIDS OP PAGINA 76


1 Schijf voor diamanthouders, Redi Lock, voor PG 820

2 Schijf voor diamanthouders, Redi Lock, voor PG 680 en PG 530

3 Schijf voor diamanthouders, Redi Lock, voor PG 450

4 Verende stalen vervanging voor flexibele schuurkop voor PG 820

5 Verende stalen vervanging voor flexibele schuurkop voor PG 680

6 Schijf voor harshouders

7 Vervangende rubberpad voor schijf voor harshouders

8 Vervangende klittenbandpad voor schijf voor harshouders

9 Redi Lock-adapter voor pads, voor PG 400 en PG 280

10 Waterset voor PG 820 en PG 680

11 Kop HR 820, voor Heavy Duty werkzaamheden

12 Kop HR 680, voor Heavy Duty werkzaamheden

13 Vervangende flexibele schuurkop voor PG 530

14 Siliconenring, voor Heavy Duty kop

15 Siliconenring

16 Pen voor Heavy Duty kop

17 Kopvergrendeling

18 Bout voor kopvergrendeling

19 Rubber rand, laat geen afdrukken achter

20 Heupriem, afstandsbediening

24 Transportwagen

Gereedschapskist 25 21 Transportwiel voor de PG 820 RC en PG 680 RC

22 Borstellijst voor PG 450 en PG 400

23 Borstellijstset, achterkant, voorkant en zijkanten voor PG 280

Husqvarna PG 820 RC en PG 820. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 1 Schijf met diamanthouders, Redi Lock 4 Verende stalen vervanging van flexibele schuurkop 6 Schijf met harshouders 7 Vervangende rubberpad van schijf met harshouders 8 Vervangende klittenbandpad van schijf met harshouders 10 Waterset Kop HR 820, voor zware verwijderings- en 11 voorbereidingswerkzaamheden 14 Siliconenring (voor zware verwijderingswerkzaamheden kop) 15 Siliconenring 16 Pen 17 Kopvergrendeling 18 Bout kopvergrendeling 19 Rubber rand, laat geen afdrukken achter 20 Heupriem, afstandsbediening (PG 820 RC) 21 Transportwiel (PG 820 RC) 24 Transportwagen 25 Gereedschapskist Onderdelenset voor op de werkplek (PG 820 RC)

58

26 Contragewichten

Husqvarna PG 680 RC en PG 680. 502 53 22-01 502 53 42-01 587 15 49-02 502 53 19-01 587 15 47-01 505 45 32-01 502 53 38-01 502 53 43-01 502 53 39-01 522 65 98-03 502 53 44-01 725 53 70-51 590 49 92-03 501 79 31-01 586 73 46-01 501 68 51-02 501 68 51-01 588 46 63-01

ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 2 Schijf met diamanthouders, Redi Lock 5 Verende stalen vervanging van flexibele schuurkop 6 Schijf met harshouders 7 Vervangende rubberpad van schijf met harshouders 8 Vervangende klittenbandpad van schijf met harshouders 10 Waterset Kop HR 680, voor zware verwijderings- en 12 voorbereidingswerkzaamheden 14 Siliconenring (voor zware verwijderingswerkzaamheden kop) 15 Siliconenring 16 Pen 17 Kopvergrendeling 18 Bout kopvergrendeling 19 Rubber rand, laat geen afdrukken achter 20 Heupriem, afstandsbediening (PG 820 RC) 21 Transportwiel (PG 680 RC) 24 Transportwagen 25 Gereedschapskist Onderdelenset voor op de werkplek (PG 680 RC)

502 54 58-01 502 54 82-01 587 15 95-02 502 54 55-01 587 15 94-01 505 45 32-01 502 54 78-01 502 53 43-01 502 53 39-01 522 65 98-03 502 53 44-01 725 53 70-51 502 54 86-01 501 79 31-01 588 76 79-01 501 68 51-02 501 68 51-01 501 44 14-01


OPPERVLAKTEBEHANDELING

Husqvarna PG 530. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 2 Schijf met diamanthouders, Redi Lock 6 Schijf met harshouders 7 Vervangende rubberpad van schijf met harshouders 8 Vervangende klittenbandpad van schijf met harshouders 13 Vervangende flexibele schuurkop 15 Siliconenring 16 Pen 17 Kopvergrendeling 18 Bout kopvergrendeling 19 Rubber rand, laat geen afdrukken achter 24 Transportwagen 25 Gereedschapskist

Husqvarna PG 400 en PG 280. 502 54 58-01 587 15 95-02 502 54 55-01 587 15 94-01 502 55 82-01 502 53 39-01 522 65 98-03 725 53 70-55 725 53 70-51 502 55 89-01 501 68 51-02 501 68 51-01

Husqvarna PG 450. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 3 Schijf met diamanthouders, Redi Lock 6 Schijf met harshouders 22 Borstellijst 24 Transportwagen 25 Gereedschapskist Vervangende rubberpad van schijf met harshouders Vervangende klittenbandpad van schijf met harshouders

ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 9 Redi Lock-adapter voor pads met hars, ∅ 75 mm 22 Borstellijst (PG 400) 23 Borstellijstset, achterkant, voorkant, zijkanten (PG 280) 24 Transportwagen 25 Gereedschapskist 26 Contragewicht, 3 kg 4× schroef voor contragewicht, 3 kg 4× sluitring voor contragewicht, 3 kg 26 Contragewicht, 4 kg 4× schroef voor contragewicht, 4 kg 4× sluitring voor contragewicht, 4 kg 2× bus voor contragewicht, 4 kg Vervangende rubberpad voor schijf voor harshouders Vervangende klittenbandpad voor schijf voor harshouders

587 65 27-01 585 13 84-04 501 82 88-01 501 68 51-02 501 68 51-01 589 83 72-01 725 54 53-01 734 11 63-01 589 83 71-01 725 54 60-01 734 11 63-01 590 20 34-01 588 16 90-01 587 65 17-01

584 85 02-01 587 41 02-02 585 13 84-05 501 68 51-02 501 68 51-01 585 59 19-01 587 41 01-01

59


BORSTELMACHINES

CG 200

CG 200

TECHNISCHE SPECIFICATIES Vermogen, kW Spanning, V Nominale stroom, A Stroomvoorziening Slijpbreedte, mm Zaagdiepte, max., mm Aanbevolen zaagdiepte, mm Aansluiting vacuümpoort, Ø mm Riem Draaisnelheid trommel (maximaal onbelast), tpm Afmetingen (L×B ×H), mm Gewicht (exclusief gereedschapstrommel), kg

3,6 N.v.t. N.v.t. Benzine 200 13 0 -4 50 Enkel, poly-V 1350 780 × 470 × 730 54

2,2 220 -240 13 1-fasig 200 13 0 -4 50 Enkel, poly-V 1350 780 × 475 × 730 58

S 36

S 36

967 66 23-01, Benzine, Honda 3,6 kW

967 66 24-01, 230 V, 50 Hz, 2,2 kW, 1-fasig

AANBEVOLEN UITRUSTING ARTIKELINFORMATIE

Husqvarna CG 200. RESERVEONDERDELEN Reserveas Losse borstel, staal Riem (versies op benzine en elektriciteit) Lager compleet, rechts Lager compleet, links As compleet Wiel vóór Sleutel

543 04 02-11 543 04 60-23 543 04 49-80 543 04 18-71 543 04 50-51 543 04 18-30 543 04 59-36 543 04 58-93

De Husqvarna CG 200 is een uiterst productieve borstelmachine, die beton sneller en op agressievere wijze verwijdert dan slijpmachines. De toepassingen omvatten het verwijderen van coatings (ook zware vloertegelkit en rubberachtige elastomeren of epoxymaterialen), lichte of zware freeswerkzaamheden, het opruwen van voetpaden om deze antislip te maken, het verwijderen van struikelrisico’s op trottoirs en het egaliseren van oneffen betonverbindingen en ongelijke oppervlakken. Vanwege het gebruiksgemak voorzien van trillingsdempende handgrepen, een millimeterinstelling voor een nauwkeurige diepte van de werk­ instelling en een centrale uitlaat voor stofafzuiging voor een schonere werkomgeving.

REKEN OP SLIMME, EENVOUDIGE EN EFFICIËNTE WIJZE AF MET STOF EN SLIB! ZIE DE SYSTEEMGIDS OP PAGINA 76 60


OPPERVLAKTEBEHANDELING


DIAMANTGEREEDSCHAPPEN VOOR OPPERVLAKTE­BEHANDELING EN VLOERBEHANDELINGSPRODUCTEN Bij oppervlaktebehandeling en gereedschappen die betonoppervlakken polijsten en schuren of eerdere behan­delingen verwijderen, hebben we het veelal over moeilijk, inspannend en tijdrovend werk. Door goed naar onze klanten te luisteren hebben we een assortiment diamantgereedschappen kunnen opbouwen dat op elke stap van het oppervlaktebehandelingsproces is afgestemd. Welk afwerkingsniveau u ook verlangt, Husqvarna biedt een scala aan gereedschappen die ontwikkeld zijn voor gebruik met de meeste materialen, van de hardste tot de meer poreuze betonvloeren. Zo kunnen we aan de eisen t.a.v. zaagsnelheid en oppervlaktefinish voldoen.

Diamantgereedschappen met metaalbindmiddel – Redi Lock. Robuuste diamantgereedschappen met metaalbindmiddel, voor elke toepassing. Een snel en soepel systeem – vervang de complete sets diamanten gelijktijdig zonder enig gereedschap. De sterke bodemplaat is geïntegreerd en dat maakt het vergrendelingssysteem uiterst robuust en betrouwbaar. Meerdere diamantzaagbladen met diamanthouders voor verschillende sets diamantgereedschappen zijn niet langer nodig. Het systeem is verkrijgbaar voor een aantal machinefabrikanten. Met zes ver­ schillende soorten producten biedt serie G 1400 een uitstekend verwijderingstempo en een zeer goede levensduur en zorgt zo bij elk type toepassing voor maximale rentabiliteit en prestaties. Serie G 600 biedt een goed, eenvoudig alternatief. Perfect voor kleinere karweien.

GOUD ZILVER Zie pagina 14 –15 voor meer informatie.

TOEPASSINGSGIDS

ELITE-GRIND G 1400

PRODUCT VERWIJDEREN – MATERIAAL Lijmen poreus keramiek Lijmen kunststofachtig keramiek Vinyllijmen* Verf en dunne epoxy (< 2 mm) Dikke epoxy (15 – 40 mm) SLIJPEN – MATERIAAL Door regen beschadigd beton Beton, zacht Beton, middelhard Beton, hard Semi gepolijst beton

G 1410

G 1420

— —

VARI-GRIND G 600

G 1440

G 1470

G 1480

G 620

l l l

l l

l

l l l

l

l l

l l l

l

l

l l

l l l

l

— — — l l l l l l

G 640

G 670

l l l

l l l

l

l l l

l l l

l

l l

l l l

l

l

l

l l

l l l

l

— —

l l l

l

l

l l l

l

l l l

— —

— —

l l

l l l

l l

l

l l

— —

l

l l l

l l

l l l

l

l

l l l

l

l

l l l

l

l l l

l

l

— —

l l l

l

— — —

l

— —

— — —

AANBEVOLEN UITRUSTING PG 820. PG 820 RC, PG 680. PG 680 RC, PG 530. PG 450. PG 400. PG 280 l l l

= Optimaal 

l l

= Goed 

l

= Acceptabel 

 –   = Niet aanbevolen

* Welke gereedschappen voor deze toepassing geschikt zijn, hangt af van het type beton dat onder het te verwijderen materiaal ligt. Husqvarna raadt aan met een harder bindmiddel (G1170 of G1150) te beginnen en over te gaan op een zachter bindmiddel als het resultaat niet bevredigend is.

62

PCD


OPPERVLAKTEBEHANDELING

A

B

C

D

E

G 14 44 D A TOEPASSING G voor slijptoepassing

B PRESTATIENIVEAU G 1400

G 600

D 2 3 4 5 6

SLIJPEN

C TYPE BINDMIDDEL G 1410

AANVERWANTE TOEPASSING Zeer zacht gereedschap om de hardste vloeren te slijpen

G 1420

Zacht gereedschap voor slijpen van harde oppervlakken

G 1440

Middelhard gereedschap voor middelhard beton

G 1470

Hard gereedschap voor zacht en abrasief beton

G 1480

Zeer hard gereedschap voor zeer abrasief beton

G 620

Zacht gereedschap voor slijpen van harde oppervlakken

G 640

Middelhard gereedschap voor beton van middelhard type

G 670

Hard gereedschap voor zacht en abrasief beton

GERELATEERDE MAASGROOTTE 16 20 30 50 100

E S D T

REF.

SEGMENT Enkel Dubbel Driedubbel

63


Husqvarna Elite-Grind G 1400. Een serie diamantgereedschappen van de klasse goud met metaalbindmiddel voor het Redi Lock-systeem, met een maximale productiviteit en uitstekende resultaten. Ideaal voor HIPERFLOOR-karweien. Verkrijgbaar in een breed assortiment met diverse hardheidsgraden van het bindmiddel en korrelgroottes, allemaal eenvoudig herkenbaar aan de kleur en de vorm van het segment.

Korrelgrootte

20

30

50

100 EXTRA ZACHT

64

ZACHT

MIDDELHARD

HARD

EXTRA HARD

Hardheid van het bindmiddel

PRODUCTNUMMER

NAAM

KLEUR

ENKEL/DUBBEL

SEGMENTHOOGTE, MM

KORRELGROOTTE (MAAS)

VORM

HARDHEID VAN HET BINDMIDDEL

G 1410 (3 pcs) 501 89 79-01 501 89 79-02 501 89 89-01 501 89 89-02 501 89 92-01 501 89 92-02 501 89 97-01 501 89 97-02

G1413S G1413D G1414S G1414D G1415S G1415D G1416S G1416D

Oranje Oranje Oranje Oranje Oranje Oranje Oranje Oranje

Enkel Dubbel Enkel Dubbel Enkel Dubbel Enkel Dubbel

13 13 13 13 13 13 13 13

20 20 30 30 50 50 100 100

Twee kerven Twee kerven Eén kerf Eén kerf Rond Rond Rond Rond

Extra zacht Extra zacht Extra zacht Extra zacht Extra zacht Extra zacht Extra zacht Extra zacht

G 1420 (3 pcs) 501 89 99-01 501 89 99-02 501 90 07-01 501 90 07-02 501 90 08-01 501 90 08-02 501 90 15-01 501 90 15-02

G 1423S G 1423D G 1424S G 1424D G 1425S G 1425D G 1426S G 1426D

Geel Geel Geel Geel Geel Geel Geel Geel

Enkel Dubbel Enkel Dubbel Enkel Dubbel Enkel Dubbel

13 13 13 13 13 13 13 13

20 20 30 30 50 50 100 100

Twee kerven Twee kerven Eén kerf Eén kerf Rond Rond Rond Rond

Zacht Zacht Zacht Zacht Zacht Zacht Zacht Zacht

G 1440 (3 pcs) 501 90 25-01 501 90 25-02 501 90 49-01 501 90 49-02 501 90 65-01 501 90 65-02 501 90 74-01 501 90 74-02

G 1443S G 1443D G 1444S G 1444D G 1445S G 1445D G 1446S G 1446D

Roze Roze Roze Roze Roze Roze Roze Roze

Enkel Dubbel Enkel Dubbel Enkel Dubbel Enkel Dubbel

13 13 13 13 13 13 13 13

20 20 30 30 50 50 100 100

Twee kerven Twee kerven Eén kerf Eén kerf Rond Rond Rond Rond

Medium Medium Medium Medium Medium Medium Medium Medium

G 1470 (3 pcs) 501 90 77-01 501 90 77-02 501 90 79-01 501 90 79-02 501 90 81-01 501 90 81-02

G 1473S G 1473D G 1474S G 1474D G 1475S G 1475D

Rood Rood Rood Rood Rood Rood

Enkel Dubbel Enkel Dubbel Enkel Dubbel

13 13 13 13 13 13

20 20 30 30 50 50

Twee kerven Twee kerven Eén kerf Eén kerf Rond Rond

Hard Hard Hard Hard Hard Hard

G 1480 (3 pcs) 501 90 82-01 501 90 82-02 501 90 83-01 501 90 83-02

G 1483D G 1483T G 1484D G 1484T

Blauw Blauw Blauw Blauw

Dubbel Driedubbel Dubbel Driedubbel

13 13 13 13

20 20 30 30

Twee kerven Twee kerven Eén kerf Eén kerf

Extra hard Extra hard Extra hard Extra hard


OPPERVLAKTEBEHANDELING

Husqvarna Vari-Grind G 600. Een assortiment diamantgereedschappen van de klasse zilver met metaalbindmiddel voor het Redi Lock-systeem, met uitstekende werkresultaten in allround oppervlakvoorbereidende toepassingen. Ideaal voor gebruik in huis en voor verhuur. Verkrijgbaar met diverse hardheidsgraden van het bindmiddel en korrelgroottes, eenvoudig herkenbaar aan de kleur en de vorm van het segment. Korrelgrootte

16

20

30

50

100 ZACHT

MIDDELHARD

HARD

Hardheid van het bindmiddel

PRODUCTNUMMER

NAAM

KLEUR

ENKEL / DUBBEL

SEGMENT HEIGHT, MM

KORRELGROOTTE (MAAS)

VORM

HARDHEID VAN HET BINDMIDDEL

G 620 (3 pcs) 503 84 79-01 503 84 79-02 503 84 79-03 503 84 79-04 503 84 79-05 503 84 79-06 503 84 79-07 503 84 79-08 503 84 79-09

G 622D G 623S G 623D G 624S G 624D G 625S G 625D G 627S G 627D

Groen Groen Groen Groen Groen Groen Groen Groen Groen

Dubbel Enkel Dubbel Enkel Dubbel Enkel Dubbel Enkel Dubbel

10 10 10 10 10 10 10 10 10

16 20 20 30 30 50 50 100 100

Zeshoekig Zeshoekig Zeshoekig Zeshoekig Zeshoekig Rond Rond Rond Rond

Zacht Zacht Zacht Zacht Zacht Zacht Zacht Zacht Zacht

G 640 (3 pcs) 503 88 34-01 503 88 34-02 503 88 34-03 503 88 34-04 503 88 34-05 503 88 34-06 503 88 34-07 503 88 34-08

G 643S G 643D G 644S G 644D G 645S G 645D G 647S G 647D

Grijs Grijs Grijs Grijs Grijs Grijs Grijs Grijs

Enkel Dubbel Enkel Dubbel Enkel Dubbel Enkel Dubbel

10 10 10 10 10 10 10 10

20 20 30 30 50 50 100 100

Zeshoekig Zeshoekig Zeshoekig Zeshoekig Rond Rond Rond Rond

Medium Medium Medium Medium Medium Medium Medium Medium

G 670 (3 pcs) 503 88 55-01 503 88 55-02 503 88 55-03 503 88 55-04

G 673S G 673D G 674S G 674D

Goud Goud Goud Goud

Enkel Dubbel Enkel Dubbel

10 10 10 10

20 20 30 30

Zeshoekig Zeshoekig Zeshoekig Zeshoekig

Hard Hard Hard Hard

Husqvarna G 11X1 / G 11Y1. Voor verwijderen van lastig te verwijderen coatings en afdeklagen. Maximale slijtvastheid en productiviteit met de Piranha™-diamantschraper van Husqvarna. Voor gebruik in combinatie met het Redi Lock-systeem. PRODUCTNUMMER

NAAM

BESCHRIJVING

DRAAIRICHTING

AANBEVOLEN MET

543 32 73-01 543 32 73-02 543 32 73-03

G 11X1S G 11X1D G 11Y1D

Enkele PCD plaat Dubbele PCD plaat Dubbele PCD plaat

Linksom Linksom Rechtsom

PG 820, PG 820 RC, PG 680, PG 680 RC, PG 530, PG 450, PG 400, PG 280 PG 820, PG 820 RC, PG 680, PG 680 RC, PG 530, PG 450, PG 400, PG 280

65


POLIJSTGEREEDSCHAPPEN VOOR DROGE EN NATTE TOEPASSINGEN Schuurpads die voor een buitengewone glans en helderheid zorgen bij het droog en nat polijsten van beton, terrazzo en bepaalde types natuursteen. Sterk aanbevolen voor gebruik in combinatie met Hiperhard™-vloerverdichter/verharder uit het HIPERFLOOR-systeem voor het polijsten van beton.

Overzicht polijstassortiment. DROOG POLIJSTEN

NAT POLIJSTEN

Husqvarna P 1200. Professionele gereedschappen die zijn ontwikkeld om in minder stappen een maximale glans te bereiken. Dat bespaart tijd en reduceert het verbruik van gereedschappen en zorgt voor een beter eindresultaat. PRODUCTNUMMER

NAAM

KLEUR

DIAMETER, MM

KORRELGROOTTE (MAAS)

DIAMANTHOOGTE, MM

VOOR PG-MACHINES, DROGE TOEPASSING 574 42 82-01 P1242 574 42 83-01 P1243 574 42 84-01 P1244 574 42 85-01 P1245 574 42 86-01 P1246 574 42 87-01 P1247 574 42 88-01 P1248

Donkergroen Zwart Rood Geel Wit Blauw Grijs

76 76 76 76 76 76 76

50 100 200 400 800 1500 3000

6,5 6,5 6,5 6,5 6,5 6,5 6,5

VOOR DRAAGBARE MACHINES, DROGE TOEPASSING 574 42 89-01 P1242 574 42 90-01 P1243 574 42 91-01 P1244 574 42 92-01 P1245 574 42 93-01 P1246 574 42 96-01 P1247 575 42 97-01 P1248

Donkergroen Zwart Rood Geel Wit Blauw Grijs

125 125 125 125 125 125 125

50 100 200 400 800 1500 3000

2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8

VOOR PG-MACHINES, NATTE TOEPASSING 582 32 59-05 P1282 582 32 59-04 P1283 582 32 59-01 P1284 582 32 59-03 P1285 582 32 59-06 P1286 582 32 79-07 P1287 582 32 59-08 P1288

Donkergroen Zwart Rood Geel Wit Blauw Grijs

76 76 76 76 76 76 76

50 100 200 400 800 1500 3000

6,5 6,5 6,5 6,5 6,5 6,5 6,5

VOOR DRAAGBARE MACHINES, NATTE TOEPASSING 589 77 19-01 P1282 589 77 19-02 P1283 589 77 19-03 P1284 589 77 19-04 P1285 589 77 19-05 P1286 589 77 19-06 P1287 589 77 19-07 P1288

Donkergroen Zwart Rood Geel Wit Blauw Grijs

125 125 125 125 125 125 125

50 100 200 400 800 1500 3000

2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8

Adapters voor harswerktuigen.

66

PRODUCTNUMMER

NAAM

580 28 96-01 505 49 05-01

Redi Lock-adapter voor pads met hars, ∅ 75 mm Padadapter voor draagbare machines, ∅ 125 mm


OPPERVLAKTEBEHANDELING

Husqvarna HiperFlex. Harsgebonden polijstgereedschappen op een flexibele steunschijf. Droog gebruikt voor deklagen en hoogwaardige gepolijste betonoppervlakken. Voor al onze planetaire schuurmachines. PRODUCTNUMMER

NAAM

AFMETING, MM

KORRELGROOTTE (MAAS)

MACHINETOEPASSING

HIPERFLEX FP 40 DROOG 587 54 67-01 587 54 67-02 587 54 67-03 587 54 67-04 587 54 67-05 542 77 93-16 542 77 93-17 542 77 93-18 542 77 93-19 542 77 93-20 542 87 00-56 542 86 84-07 542 86 84-08 542 86 84-09 542 86 84-10

FP44 FP45 FP46 FP47 FP48 FP44 FP45 FP46 FP47 FP48 FP44 FP45 FP46 FP47 FP48

180 180 180 180 180 230 230 230 230 230 270 270 270 270 270

200 400 800 1500 3000 200 400 800 1500 3000 200 400 800 1500 3000

PG 450 PG 450 PG 450 PG 450 PG 450 PG 680 / PG 530 PG 680 / PG 530 PG 680 / PG 530 PG 680 / PG 530 PG 680 / PG 530 PG 820 PG 820 PG 820 PG 820 PG 820

HIPERFLEX FP 80 NAT 589 63 37-01 589 63 37-02 589 63 37-03 589 63 37-04 589 63 37-05 589 63 39-01 589 63 39-02 589 63 39-03 589 63 39-04 589 63 39-05 589 63 41-01 589 63 41-02 589 63 41-03 589 63 41-04 589 63 41-05

FP84 FP85 FP86 FP87 FP88 FP84 FP85 FP86 FP87 FP88 FP84 FP85 FP86 FP87 FP88

180 180 180 180 180 230 230 230 230 230 270 270 270 270 270

200 400 800 1500 3000 200 400 800 1500 3000 200 400 800 1500 3000

PG 450 PG 450 PG 450 PG 450 PG 450 PG 530 / PG 680 PG 530 / PG 680 PG 530 / PG 680 PG 530 / PG 680 PG 530 / PG 680 PG 820 PG 820 PG 820 PG 820 PG 820

HIPERFLEX FT 80 NAT 589 63 36-01 589 63 36-02 589 63 36-03 589 63 38-01 589 63 38-02 589 63 38-03 589 63 40-01 589 63 40-02 589 63 40-03

FT82 FT83 FT84 FT82 FT83 FT84 FT82 FT83 FT84

180 180 180 230 230 230 270 270 270

50 100 200 50 100 200 50 100 200

PG 450 PG 450 PG 450 PG 530 / PG 680 PG 530 / PG 680 PG 530 / PG 680 PG 820 PG 820 PG 820

67


KERAMISCHE GEREEDSCHAPPEN VOOR DROOG SCHUREN EN POLIJSTEN Keramische gereedschappen voor droog slijpen en polijsten van beton. Agressief gereedschap voor het schuren en slijpen van beton, wat tot een uitstekend kraspatroon leidt. Een lange levensduur garandeert waar voor uw geld.

Husqvarna CP 1200. Eersteklas gereedschappen voor afgewerkte betonvloeren. PRODUCTNUMMER

NAAM

KLEUR

DIAMETER, MM

577 31 70-04 577 31 70-01 577 31 70-02 577 31 70-05 577 31 70-03

CP 1241 CP 1242 CP 1243 CP 1244 CP 1245

Purper Donkergroen Zwart Rood Geel

75 75 75 75 75

KORRELGROOTTE (MAAS) 30 50 100 200 400

DIAMANTHOOGTE, MM 6,5 6,5 6,5 6,5 6,5

ONDERHOUDSPADS Met diamanten geïmpregneerde pads, die ideaal zijn om betonnen gepolijste vloeren te reinigen. Gebruiken met schuurmachines Husqvarna PG 450, PG 530, PG 680 en PG 820.

Droge Husqvarna Hiperclean-pads. Ideaal voor het reinigen van betonnen gepolijste vloeren. Gebruiken met slijpmachines Husqvarna PG 450, PG 530, PG 680 en PG 820, handgereedschap en polijstmachines

68

PRODUCTNUMMER

AFMETING, MM

501 76 40-07 501 76 40-01 501 76 40-02 501 76 40-03 501 76 40-08 501 76 40-04 501 76 40-05 501 76 40-06 501 76 40-09 501 76 40-10 501 76 40-11 501 76 40-12

180 180 180 180 230 230 230 230 270 270 270 270

KORRELGROOTTE (MAAS) 400 800 1500 3000 400 800 1500 3000 400 800 1500 3000

MACHINETOEPASSING PG 450 PG 450 PG 450 PG 450 PG 530, PG 680 PG 530, PG 680 PG 530, PG 680 PG 530, PG 680 PG 820 PG 820 PG 820 PG 820


OPPERVLAKTEBEHANDELING

KOMDIAMANTZAAGBLADEN VOOR OPPERVLAKTEBEHANDELING Slijpgereedschappen van de klasse goud voor haakse slijpers, bedoeld voor vloerspecialisten en bouwprofessionals. Dit productassortiment staat garant voor optimale prestaties voor alle toepassingen waarbij de vloer wordt behandeld. De diamantzaagbladen zijn verkrijgbaar met asgat 22,2 en een M14-adapter, zodat de gebruiker meer mogelijkheden heeft. De antivibratieaansluiting reduceert de trillingen voor de gebruiker en maakt werken minder vermoeiend. Het effect kan opgeheven worden door gebruik te maken van de M14-adapter.

Husqvarna G 10X1. Voor de verwijdering van epoxy, vinyl en lijmen. PRODUCTNUMMER

NAAM

AANSLUITING

DIAMETER, MM

543 09 34-65

G 10X1

22,2 / M 14

125

Husqvarna G 1042. Voor verwijderen van epoxy en lijmresten. PRODUCTNUMMER

NAAM

AANSLUITING

DIAMETER, MM

543 09 34-66

G 1042

22,2 / M 14

125

Husqvarna G 1073 / G 1043 / G 1013. Voor betonreparaties, egaliseren van vloeren en zichtbaar maken van aggregaat. PRODUCTNUMMER

NAAM

TOEPASSING

AANSLUITING

DIAMETER, MM

KORRELGROOTTE (MAAS)

543 09 34-68 543 09 34-69 543 09 34-70

G 1013 G 1043 G 1073

Hard tot zeer hard beton Normaal beton Abrasief materiaal

22,2 / M 14 22,2 / M 14 22,2 / M 14

125 125 125

20 /30 20 /30 20 /30

Husqvarna G 1045 / G 1015. Ter voorbereiding van het leggen van epoxy en verzegeling. PRODUCTNUMMER

NAAM

TOEPASSING

AANSLUITING

DIAMETER, MM

KORRELGROOTTE (MAAS)

543 09 34-72 543 09 34-74

G 1015 G 1045

Normaal tot hard en zeer hard beton Normaal tot zacht en abrasief beton

22,2 / M 14 22,2 / M 14

125 125

40 / 50 40 / 50

Husqvarna G 1017. Ter verwijdering van krassen en voorbereiden van polijsten. PRODUCTNUMMER

NAAM

AANSLUITING

DIAMETER, MM

KORRELGROOTTE (MAAS)

543 09 34-75

G 1017

22,2 / M 14

125

100 /120

69


INDUSTRIËLE AFWERKING

COMMERCIËLE AFWERKING

PREMIUM AFWERKING

VLOERBEHANDELINGSPRODUCTEN Beton is een van de duurzaamste ondergronden die we kennen. Maar door het oppervlak mechanisch via schuren, polijsten en chemische behandelingen te verfijnen, kunnen we het naar een geheel nieuw niveau qua esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid brengen. Met verschillende specifieke processen kan een vloeroplossing dusdanig op maat worden gemaakt dat deze aan alle eisen voldoet, zowel op het gebied van esthetiek, gladheid, glans als prijs. Alleen door apparatuur, diamantgereedschappen en betonchemicaliën van Husqvarna te gebruiken mag een gepolijste betonvloer met recht HIPERFLOOR worden genoemd. Husqvarna heeft een uitgebreid assortiment aan vloerbehandelingsproducten die in het HIPERFLOORproces gebruikt worden. Ze helpen u een eersteklas mechanische en esthetische afwerking te realiseren.

Husqvarna GM 3000™. Specifiek ontwikkeld voor het opnieuw bepleisteren van en het vullen van gaten in betonoppervlakken. PRODUCTNUMMER

NAAM

543 08 71-61

GM 3000™, 20 l

Husqvarna Hiperhard™. Een silicaat dat op beton wordt aangebracht, maakt de vloer enerzijds aanzienlijk harder en tegelijkertijd verbetert het de abrasiebestendigheid en het uitzicht van de vloer. PRODUCTNUMMER

NAAM

543 08 71-65

Hiperhard™, 20 l

Husqvarna Hiperguard™ Premium Enhance. Eersteklas impregneermiddel van het oppervlak, dat de absorptie van water, olie, vetten en vuil beperkt. Vlekken blijven beperkt tot de oppervlaktelaag, waardoor onderhoud eenvoudiger wordt en de levensduur van de vloer wordt verlengd. Het verbetert tevens de kleur van het materiaal dat wordt verzegeld. PRODUCTNUMMER

NAAM

543 08 74-47 543 08 74-48

Hiperguard™ PE, 5 l Hiperguard™ PE, 10 l

Husqvarna-polijstpads. Aanbevolen voor gebruik in combinatie met Hiperguard™ Premium Enhance.

70

PRODUCTNUMMER

NAAM

543 08 73-44 543 08 73-49 574 51 36-01 574 51 36-02

Polijstpad voor de PG 530 en PG 680, ∅ 240 mm Polijstpad voor de PG 820, ∅ 270 mm Klittenband voor polijstpads, 240 mm Klittenband voor polijstpads, 270 mm


OPPERVLAKTEBEHANDELING

BORSTELMACHINES Een assortiment borsteltrommels van de klasse goud met diverse stalen en carbidewieltjes voor toepassing uiteenlopend van het verwijderen van coating tot opruwen.

Husqvarna-snijder met tandwieltjes. Voor het behandelen van beton en asfalt, het egaliseren van oppervlakken, voor antislipgroeven (gangen, opritten, stallen enz.) en het afbijten van stalen dekvloeren. Door de ringen/afstandsstukken op de vier assen van de trommel van positie te laten wisselen, kan de gebruiker de gewenste oppervlakconditie creëren: zeer ruw, medium of zeer glad.

A

Husqvarna-snijder met TCT-wieltjes (met punten van wolfraamcarbide). Hoogkwalitatief gereedschap voor het bewerken van de oppervlaktestructuur van asfalt en beton. Zeer hoge slijtvastheid (10 maal langere levensduur). Door de ringen/afstandsstukken op de vier assen van de trommel van positie te laten wisselen, kan de gebruiker de gewenste oppervlakconditie creëren: zeer ruw, medium of zeer glad.

B

Husqvarna-snijder met sterwieltjes. Voor het reinigen van beton en verwijderen van epoxyverf, olie, vet, lijm en wegmarkeringen van thermoplast. Door de ringen/afstandsstukken op de vier assen van de trommel van positie te laten wisselen, kan de gebruiker de gewenste oppervlakconditie creëren: zeer ruw, medium of zeer glad. Verkrijgbaar in “klaar voor gebruik”-sets of als reserveonderdelen.

Husqvarna-staalborstel. Voor verwijderen van roest en aanslag, reinigen tussen openingen, polijsten van staal enz.

C

D

Wielen. PRODUCTNUMMER

BESCHRIJVING

DIAMETER, MM

DIKTE, MM

MACHINETOEPASSING CG200 CG200 CG200 CG200

543 04 02-14 543 04 02-09 543 04 02-16 543 04 02-17

Sterwieltje (bewerkt staal) 60 × 2 mm Tandwieltje (bewerkt staal) 62 × 5 mm Carbidewieltje 56 × 6,5 mm Afstandsstuk (3 mm dik)

60 62 56

2 5 6,5 3

PRODUCTNUMMER

BESCHRIJVING

DIAMETER, MM

DIKTE, MM

543 04 02-10 543 04 02-11

Trommel 200 mm groot (apart) Reserveas

MACHINETOEPASSING CG200 CG200

BESCHRIJVING

DIAMETER, MM

DIKTE, MM

160 sterwieltjes en 164 afstandsstukken 84 carbidewieltjes en 84 afstandsstukken Staalborstel Vervangend borstelelement (6 vereist)

60 58 180 180

2 7

MACHINETOEPASSING CG200 CG200 CG200 CG200

Kale trommel met as. A

Complete koppensets. PRODUCTNUMMER 543 04 02-21 543 04 02-24 D 543 04 98-45 543 04 60-23 B

C

71


COMPLETE SYSTEMEN VOOR HET BESTE STOF- EN SLIBBEHEER Betonstof en slib moeten op een veilige en efficiënte manier worden verwijderd om u en uw team te beschermen tegen blootstelling aan stof. Met Husqvarna beschikt u over begeleiding, kennis en een breed, volledig geïntegreerd assortiment uiterst efficiënte apparatuur voor stof- en slibbeheer, dat u in staat stelt om aan regels en voorschriften te voldoen zonder dat uw productiviteit in gevaar komt.   Door onze branchekennis van het doorslijpen, boren en slijpen van beton te combineren met de modernste technologie t.a.v. stof- en slibbeheer, weet Husqvarna hoe het u kan voorzien van gebruiksvriendelijke oplossingen die gedurende lange tijd voor een hoge efficiëntie zorgen. Het efficiënter hanteren van stof en slib leidt tot een betere manier van werken.

Overzicht van assortiment. Het assortiment apparatuur van Husqvarna voor stof- en slibbeheer omvat alle behoeften en toepassingen in de bouwsector – van de compacte 1-staps stofafzuigers en efficiënte slibzuigers tot de grote, krachtige 3-staps stofafzuigers voor zware karweien. De eenvoudig draagbare luchtreinigers, die zijn uitgerust met HEPA H13-filters, maken het pakket compleet voor maximale veiligheid op de werkplek.

T 10000

T 7500

S 36

S 26

S 13

W 70 P

A 2000

A 1000

Kernboormotoren Doorslijpmachines Wandzagen Haakse slijpers Tafelzagen Vloerschuurmachines DXR

900

900 m³/h

900 600 m³/h

600

600 m³/h

LUCHTSTROOM

600

300

2000 m³/h

1400 1000 m³/h

[m³/u]

200 m³/h

200 m³/h

300

700

0

0

0

10

10

50

700

0

40 m²

WERKZONE*

VACUÜM [kPa]

30

30 kPa

28 kPa

22 kPa

22 kPa

50

65 m²

[m²]

20 22 kPa

2100

1400

LUCHTSTROOM

400 m³/h

[m³/u]

2100

20

100

30

150

80 m²

100

22 kPa 130 m²

150

*OPMERKINGEN BIJ DE WERKRUIMTE Denk eraan dat de berekening van de werkruimte is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 m. Bij 6 luchtverversingen/u Bij 10 luchtverversingen/u

72


STOF- EN SLIBBEHEER

AANBEVOLEN WERKMETHODEN VOOR VEILIGER EN EFFICIËNTERE STOFBESTRIJDING Een van de beste manieren om stof te bestrijden, is het gebruik van water. Gebruik bij nat doorslijpen/boren zo mogelijk genoeg water om het stof direct bij de bron te binden aan water. Er kan een slibvanger aan de slibzuiger worden bevestigd om de werkplek schoon te houden.   Als het gebruik van water geen optie is op de werkplek, moet de doorslijp-/boor-/slijpapparatuur worden gebruikt met een ingebouwde stofopvang-accessoire of een strak zittend stofafzuigmondstuk, dat stof rechtstreeks bij de bron opvangt. Dit apparaat moet worden aangesloten op een stofafzuiger met de juiste luchtstroom en capaciteit voor de toepassing en het moet tevens zijn uitgerust met HEPA H13-filters.

Gebruik bij het reinigen van het werkterrein een schraper in plaats van een bezem om de vloer te reinigen. Gebruik bij stofzuigen altijd een stofafzuiger voorzien van HEPA H13-filters. OPMERKING: Stofzuigers van standaardtype/voor huishoudelijk gebruik kunnen geen respirabele stofdeeltjes opvangen en mogen niet voor dit doel worden gebruikt.   Aanvullend is het gebruik van een of meer draagbare luchtreinigers/ scrubbers, uitgerust met efficiënte HEPA H13-filters, een eenvoudige manier om het niveau van respirabel stof in de lucht verder te reduceren en dat biedt alle werknemers in de omgeving extra bescherming. Voor voldoende bescherming bij intensieve of langdurige blootstelling aan stof moet de gebruiker ook een luchtzuiverend ademhalingstoestel dragen.

Nat doorslijpen/boren bindt het stof met water rechtstreeks bij de bron. De aan een slibzuiger bevestigde slibvanger houdt de werkplek schoon.

Droog doorslijpen/boren met een geïntegreerde stofafzuiging vangt stof rechtstreeks af bij de bron. Een stofafzuiger met de juiste luchtstroom en capaciteit voor de toepassing en ook uitgerust met HEPA-filters neemt het stof voor zijn rekening. De omringende lucht wordt 6-10 keer per uur gefilterd door een draagbare reiniger/scrubber.

73


TECHNISCHE SPECIFICATIES Vermogen, kW Spanning, V Max. nominale stroom, A Extra aansluiting, W Stroomvoorziening Luchtstroom, m³/ u Max. vacuüm, kPa Diameter zuiginlaat, mm Oppervlakte primair filter, m² Oppervlakte HEPA H13-filter, m² Aantal HEPA H13-filters* Classificatie Afmetingen (L × B × H), mm Gewicht, kg

T 10000

T 7500

DC 6000

11 400 19,1 N.v.t. 3-fasig 900 30 76 3,9 7,5 3 – 1400 × 736 × 1727 336

5,5 400 9,8 N.v.t. 3-fasig 600 28 76 2,9 5 2 H 1250 × 690 × 1780 206

5,75 380- 480 16 Ja 3-fasig 700 – 76 3 7,8 1 – 1252 × 766 × 1899 305

PG 820 RC, PG 820, PG 680 RC, PG 680, PG 530

PG 820 RC, PG 820, PG 680 RC, PG 680, PG 530

PG 820 RC, PG 820, PG 680, PG 680 RC, PG 530

967 66 37-04. Geleverd met: Eén 76 mm-slang (10 m) Camlock-adapter 76-50 mm Eén 50 mm-slang (7,5 m) Staaf 50 mm, Vloergereedschap 50 mm, 450 mm breed. Eén Longopac®-zak

967 66 41-04. Geleverd met: Eén 76 mm-slang (10 m) Camlock-adapter 76-50 mm Eén 50 mm-slang (7,5 m) Staaf 50 mm. Vloergereedschap 50 mm, 450 mm breed. Eén Longopac-zak

967 62 50-01. Geleverd met: Eén 75 mm-slang (10 m) Eén 50 mm-slang (10 m) Vacuümstaaf Vloergereedschap Twee Longopac-zakken

AANBEVOLEN UITRUSTING

ARTIKELINFORMATIE

OPMERKING: Elk HEPA-filter is afzonderlijk getest en gecertificeerd bij een filtratiecijfer van 99,99% en 0,3 micron.

W 70 P TECHNISCHE SPECIFICATIES Vermogen, kW Spanning, V Max. nominale stroom, A Stroomvoorziening Luchtstroom, m³/ u Max. vacuüm, kPa Diameter zuiginlaat, mm Pompvermogen, kW Pompafvoer, liter/min Tankinhoud, liter Afmetingen (L×B ×H), mm Gewicht, kg

1,2 230 5,2 1-fasig 200 22 51 0,65 260 70 600 × 570 × 1250 45

AANBEVOLEN UITRUSTING Wand- en draadzagen, vloerzagen, ­ kernboormotoren, doorslijpmachines, tafel- en tegelzaagmachines ARTIKELINFORMATIE 967 66 47-04 Geleverd met 1 slang, 38 mm (3 m), 1 staaf, 38 mm, 1 vloergereedschap, 38 mm, 450 mm breed en 1 wegwerpzak

74

TECHNISCHE SPECIFICATIES Diameter zuiginlaat, mm Volume, liter Gewicht, kg

C 5500

C 3000

76 100 46

63 37 22

T 10000, T 7500

S 36, S 26

967 66 46-01

967 66 45-01

AANBEVOLEN UITRUSTING ARTIKELINFORMATIE


STOF- EN SLIBBEHEER

S 36

S 26

S 13

3,6 230 15,7 N.v.t. 1-fasig 600 22 63 4,5 3,6 3 H 840 × 400 × 1100 63

2,4 230 10,4 N.v.t. 1-fasig 400 22 63 3 2,4 2 H 756 × 546 × 1275 47

1,2 230 5,2 Ja (1200 W max.) 1-fasig 200 22 51 1,5 1,2 1 (H optioneel) 840 × 400 × 1100 29

PG 530, PG 450, PG 400, PG 280

PG 280, PG 450, kernboormotoren, doorslijpmachines, draagbaar elektrisch gereedschap

Kernboormotoren, doorslijpmachines, draagbaar elektrisch gereedschap

967 66 38-07. Geleverd met: Eén 63 mm-slang (10 m) Eén 50 mm-slang (7,5 m) Staaf 50 mm. Vloergereedschap 50 mm, 450 mm breed. Eén Longopac-zak

967 66 39-05. Geleverd met: Eén 50 mm-slang (4 m) Staaf 50 mm. Vloergereedschap 50 mm, 450 mm breed. Eén Longopac-zak

967 66 40-04. Geleverd met: Eén 38 mm-slang (4 m) Staaf 38 mm Vloergereedschap 38 mm, 370 mm breed Vijf stofzakken

TECHNISCHE SPECIFICATIES Vermogen, kW Spanning, V Max. nominale stroom, A Max. belasting extra aansluiting, W Stroomvoorziening Luchtstroom, m³/ u Oppervlakte primair filter, m² Oppervlakte HEPA H13-filter, m² Afmetingen (L×B ×H), mm Gewicht, kg

A 2000

A 1000

0,75 230 3,3 1200 1-fasig 2000 0,64 10,5 724 × 424 × 810 38

0,285 230 1,2 1600 1-fasig 1000 0,16 3,5 465 × 385 × 466 20

967 67 22-02 Geleverd met: Voorfilter, 1 st. Hepa H13-filter, 1 st. Kap voorfilter, 1 st.

967 67 23-02 Geleverd met: Voorfilter, 1 st. Hepa H13-filter, 1 st. Kap voorfilter, 1 st.

ARTIKELINFORMATIE

OPMERKING: Elk HEPA-filter is afzonderlijk getest en gecertificeerd bij een filtratiecijfer van 99,99% en 0,3 micron.

75


SYSTEEMGIDS

DROGE TOEPASSINGEN

T 10000

T 7500

DC 6000

C 5500

VLOEREN SLIJPEN, BORSTELEN EN POLIJSTEN PG 820/PG 820 RC 

PG 680/PG 680 RC

PG 530

PG 450

C 3000

 

PG 400 

S 36

PG 280

CG 200

DROOG KERNBOREN DM 340

Stofzak 

DM 280 DM 230 DM 220 DROOG DOORSLIJPEN K 3000 / K 4000 OVERIGE TOEPASSINGEN Haakse slijper 115-125 mm Haakse slijper 150-230 mm Handslijper 100-125 mm Handslijper 150-180 mm Boren Hamers

Stofkap 

 Bevestigd aan de machine  + Onderdeel van de oplossing

Stofzak voor DM 340 en DM 280

Stofafzuigmondstuk voor haakse slijper 150– 230 mm Stofkap

Stofzak voor DM 230 en DM 220 Verloopstuk stofafzuiging

76

Stofkap voor haakse slijper 150–230 mm

Stofkap voor haakse slijper 115–125 mm

Stofafzuigmondstuk voor haakse slijper 115–125 mm

Waterdruktank


STOF- EN SLIBBEHEER

S 26

S 13

A 2000

NATTE TOEPASSINGEN

W 70 P

+

WANDZAGEN WS 482 HF

Slibvanger 

+

WS 440 HF

Slibvanger 

+

WS 220

Slibvanger 

+

DRAADZAGEN CS 2512

+

+

CS 10

+

VLOERZAGEN FS 7000 D/DL 

+

 Waterpompset

FS 5000 D

+

 Waterpompset

Stofzak 

FS 4800 D

+

 Waterpompset

DEA/Stofzak 

FS 3500 G

+

 Waterpompset

FS 500-serie

+

 Watertankset

FS 400-serie

+

 Watertankset

Vacuümunit 

FS 300-serie 

+

 Watertankset

Stofkap 

NAT KERNBOREN DM 650

Slibvanger 

DM 340

Slibvanger 

DM 280

Slibvanger 

Stofafzuigmondstuk 

DM 230

Slibvanger 

 WT 15 / PWT

Stofkap 

DM 220

Slibvanger 

 WT 15 / PWT

A 1000

+

 +

Stofzak 

Stofkap  Stofafzuigmondstuk 

Stofkap 

NAT DOORSLIJPEN

Slibvanger voor wandzagen

Husqvarna WT 15 Husqvarna KV 9/12

Slibvanger voor nat kernboren

WATERTOEVOER

K 3000 / K 4000 vacuümunit

K 770

+

K 970

+

K 1270

+

K 3000 / K 4000

+

 WT 15 / PWT / KV 7  WT 15 / PWT/ KV 9 /12  WT 15 / PWT/ KV 9 /12  WT 15 / PWT

K 6500

+

 WT 15 / PWT

NAT TAFEL- EN TEGELZAGEN TS 400 F

+

TS 350 E

+

TS 300 E

+

TS 100 R

+

TS 73 R

+

TS 66 R

+

TS 60

+

Husqvarna KV 7

77


Husqvarna T 10000. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 1 Longopac-zakken, 4 st. 2 Filter HEPA T-Line 3 Voorfilter PU 76 mm/10 m geaarde PU-slang Camlock Camlock-adapter 102 vrouwelijk – 2 × 76 mm mannelijk Vacuüm trailer Aansluitset voorscheider Slang met aansluitstukken, 76 mm PIPE Camlock Reducer connector 76 mm naar 50 mm

Husqvarna S 13. 590 42 92-01 590 12 97-01 590 43 86-01 590 43 70-01 590 42 91-01 590 43 33-01 590 43 49-01 591 94 78-01 590 43 65-01

Husqvarna T 7500. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 1 Longopac-zakken, 4 st. 2 Filter HEPA T-Line PU 76 mm/10 m geaarde PU-slang Camlock Slang met aansluitstukken, 76 mm PIPE Camlock Reducer connector 76 mm naar 50 mm H 51 mm/7,5 m slang S staaf 2 st. (∅ 50 mm) S 450 vloergereedschap 50 mm × 450 mm Voorfilter Vacuüm trailer

590 42 92-01 590 12 97-01 590 43 70-01 591 94 78-01 590 43 65-01 590 42 81-01 590 82 94-01 590 42 83-02 590 43 88-01 590 43 33-02

Husqvarna DC 6000. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 4 Vacuümslangen van 50 mm met aansluitstukken (10 m) 4 Vacuümslangen van 75 mm met aansluitstukken (10 m) 5 Vloergereedschap met vacuümstaaf 6 Kunststof adapter 7 Vervangende borstelset 8 Vervangende set rubberstrips 9 Longopac-zakken, 25 m 10 Zwarte ring van 75 mm 11 Vervangende band 12 HEPA 13-filter

585 87 10-01 525 58 46-01 585 87 09-01 585 64 76-01 510 27 85-01 521 91 21-01 584 65 02-01 502 53 40-05 584 61 87-01 579 75 88-01

Husqvarna S 36. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 1 Longopac-zakken, 4 st. 12 HEPA-filter 14 Stofkap 15 Trommelvoorscheider 15 Trommelvoorscheider PIPE Camlock Reducer connector 76 mm naar 50 mm S staaf 2 st. (∅ 50 mm) S 450 vloergereedschap 50 mm × 450 mm Voorfilter PU 63 mm/10 m slang, compleet S 51 mm/7,5 m slang (L = 7,5 m) compleet Vacuüm trailer Dubbele set slangen

590 42 92-01 590 42 98-01 590 65 19-01 593 05 44–01 593 05 42–01 590 43 65-01 590 82 94-01 590 42 83-02 590 43 02-02 590 43 74-01 590 43 73-01 590 43 33-03 590 43 84-01

Husqvarna S 26. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 1 Longopac-zakken, 4 st. 12 HEPA-filter 13 Stofzak 90 13 Stofzak 180 15 Trommelvoorscheider 15 Trommelvoorscheider 16 Stofkappen 127 mm/5" -178 mm/7" schuurmachine 16 Stofkappen 178 mm/7"-228 mm/9" schuurmachine 17 Stofafzuigmondstuk 178 mm/7" S 51 mm/4 m slang compleet (L = 4 m) S staaf 2 st. (∅ 50 mm) S 450 vloergereedschap 50 mm × 450 mm Voorfilter Vacuüm trailer Dubbele set slangen

78

590 42 92-01 590 42 98-01 593 05 54-01 593 05 54-02 590 65 26-01 590 65 16-01 590 65 18-01 590 65 18-02 593 01 04-03 590 82 96-01 590 82 94-01 590 42 83-02 590 43 02-01 590 43 33-04 590 43 84-01

ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 1 Longopac-zakken, 4 st. 3 Voorfilter 12 Filter HEPA 13 Stofzak 90 16 Stofkappen 100 mm/4"-127 mm/5" schuurmachine 17 Stofafzuigmondstuk 127 mm/5" 18 Vacuümunit S 38 mm/4 m slang compleet KC 004 S staaf 38 mm, 3-delig zwart GRD 370 vloergereedschap, rubber (∅ 38 mm × 370 mm) 1300 / 25 plastic zak, 460 × 600 (25 st.)

590 42 92-01 590 43 00-03 590 42 98-01 593 05 54-01 590 65 18-01 590 65 23-01 523 09 50-01 590 43 72-01 590 42 86-01 590 42 84-01 590 39 61-02

Husqvarna C 5500. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 1 Longopac-zakken, 4 st. PU 76 mm/10 m geaarde PU-slang Camlock Slang met aansluitstukken, 76 mm

590 42 92-01 590 43 70-01 591 94 78-01

Husqvarna C 3000. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 1 Longopac-zakken, 4 st. Slang met aansluitstukken, 63 mm PU 63 mm/2,5 m slangenset G 63 S 50 adapter 63 mm – 50 mm (bijv. S36) I 63 G 51 adapter (63 mm – 51 mm) compleet

590 42 92-01 591 97 09-01 590 43 74-01 590 43 76-01 590 42 89-01

Husqvarna W 70 P. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 19 Slibvanger 110 mm 19 Slibvanger 160 mm 19 Slibvanger 180 mm 19 Slibvanger 220 mm 19 Slibvanger 260 mm 19 Slibvanger 310 mm 20 Slibvanger V-vormig 350 mm 20 Slibvanger V-vormig 700 mm Filter zak, nat Filter zak, droog PS 37 A slang (38 mm × 3 m) zwart KC 004 S staaf 38 mm, 3-delig zwart S 400 vloergereedschap 38 mm × 400 mm

531 28 00-01 531 28 00-02 531 28 02-96 531 07 46-82 531 28 00-04 531 28 00-05 531 07 46-22 531 28 00-07 591 36 55-01 591 36 56-01 590 42 79-01 590 42 86-01 590 42 83-01

Husqvarna A 2000. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 3 Voorfilter (pakket van 20) 12 HEPA-filter Transportafdekking Slangadapter 200 mm/254 mm

590 43 00-02 590 42 77-01 590 42 95-01 590 43 78-01

Husqvarna A 1000. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 3 Voorfilter (pakket van 20) 12 HEPA-filter Slangadapter 200 mm/254 mm

590 43 00-01 590 42 99-01 590 43 79-01


STOF- EN SLIBBEHEER

1 Longopac

2 Filter HEPA T-Line

3 Voorfilter

4 Vacuümslangen met aansluitstukken

5 Vloergereedschap met vacuümstaaf

6 Kunststof adapter

7 Vervangende borstelset

8 Vervangende set rubberstrips

9 Longopac-zakken, 25 m, voor DC 6000

10 Zwarte ring van 75 mm

11 Vervangende band

12 HEPA 13-filter voor DC 6000

13 Stofzak

14 Stofkap

15 Trommelvoorscheider

16 Stofkap

17 Stofafzuigmondstuk

18 Vacuümunit

19 Slibvanger

20 Slibvanger

Wat is een H-geclassificeerde stofafzuiger? De internationale normen voor het testen van natte en droge afzuigers, stofafzuigers (IEC-60335-2-69, EN-60335-2-69), gaan uit van drie categorieën – L voor laag, M voor medium en H voor hoog – waarbij de H-categorie de strengste is (niet te verwarren met de “H” in HEPA H13). De Husqvarna S 26, S 36 en T 7500 zijn H-geclassificeerd.

Wat is een HEPA H13-filter? HEPA is een acroniem voor High Efficiency Particulate Air filters, hoogefficiënte filters voor het uit de lucht verwijderen van deeltjes. De strenge HEPA-norm (EN 1822-1) wordt onderverdeeld in een aantal niveaus (E10 tot H14), afhankelijk van de effectiviteit van het filter. Husqvarna past niveau H13 toe, dat erop is berekend om max. 99,95% van de deeltjes met een afmeting van 0,15 tot 0,30 μm af te scheiden. Deze deeltjesgrootte is het moeilijkst om af te scheiden: zowel grotere als kleinere deeltjes zijn makkelijker op te vangen in een filter. Daarnaast test Husqvarna elk filter afzonderlijk vóór levering om te bevestigen dat het filter werkelijk voldoet aan de HEPA H13-norm.

79


DIT MAAKT HET WERK VAN BOORSPECIALISTEN EFFICIËNTER Bij het ontwikkelen en verbeteren van onze boormotoren, boorstatieven en diamantboorbits kijken we naar het hele systeem, waarbij we elk stukje omdraaien om te zien hoe we bekwame booroperators nog efficiënter en met nog minder inspanningen kunnen laten werken. Meer gaten boren per werkuur. Grotere omzet per gebruiker. Daar is een kernboorsysteem van Husqvarna voor bestemd.

Overzicht van assortiment. De Husqvarna-boorsystemen bestaan uit sterke boormotoren en stevige statieven. Vermogensopties lopen uiteen van de draagbare elektrische DM 220 met 1,9 kW tot de hydraulische DM 406 H met 9,3 kW. De aanbevolen maximale boordiameters variëren van 150 tot 650 mm. Ga voor verhoogde productiveit en kies het optimale systeem afgestemd op uw behoefte.

DM 406 H + statief DS 900

DM 650 + statief DS 900

DM 340 + statief DS 450

DM 280 + statief DS 450

DM 230

DM 220

80 mm

80 mm UIT DE HAND

AANBEV. MAX. BOORDIAMETER

650 mm

600 mm

400 mm

350 mm

[mm]

MET STATIEF

150 mm

150 mm

9,3 kW

10

80

2,3 kW

1,9 kW

Elektrisch

Elektrisch

Elektrisch

3,3 kW Elektrisch

0

Hydraulisch

[kW]

5

Elektrisch

6 kW

VERMOGEN

1,9 kW


BOREN

PRODUCTASSORTIMENT HUSQVARNA PRIME™ – LICHTE APPARATUUR VOOR HET ZWARE WERK

Ons nieuwe assortiment hoogfrequente PRIME™-apparatuur biedt een uitstekende verhouding tussen vermogen en gewicht en is buitengewoon handig. U kunt wanden zagen, boren en uit de hand zagen door gebruik te maken van dezelfde krachtbron. Samengevat: u klaart meer karweien met kleinere, lichtere apparatuur.

FLEXIBEL VERMOGEN U kunt de Husqvarna

DM 650 / PP 65 gebruiken met zowel 3- als 1-fasig vermogen. Met 1-fasig vermogen levert het systeem 3 kW op de spil, wat de DM 650 tot één van de sterkste 1-fasige boormotoren op de markt maakt.

De HUSQVARNA DM 650 is een bijzonder sterke en veelzijdige elektrische boormotor, die is voorzien van hoogfrequente PRIME™technologie. Het hoge vermogen, het geringe gewicht, de gebruiksvriendelijke opstelling en het slimme ontwerp maken de Husqvarna DM 650 voor de meeste boortoepassingen geschikt. De boorsnelheid kan tijdens het werken in 9 stappen geoptimaliseerd worden.

Met het DS 50 GYRO-STATIEF kunt u vanuit één positie en in diverse richtingen en hoeken een groot aantal gaten boren. Ideaal voor efficiënt puntsgewijs boren! Zeer snel te plaatsen zonder zonder verankeringsbouten.

De HUSQVARNA AD 10, ons automatische boorsysteem, communiceert met de boor­ motor om de invoersnelheid te optimaliseren. Dat resulteert in sneller boren en minder slijtage van het diamantgereedschap. Omdat u de invoer niet handmatig hoeft te draaien, kan u nog efficiënter werken.

Ga voor meer informatie naar www.husqvarnacp.be

81


BOORMOTOREN

DM 650

DM 340

DM 280

3300 1-fasig, elektrisch 230

2700 1-fasig, elektrisch 230 /110

3 310 / 690 /1190

Aanbev. boordiameter, mm

6000 /3000 3-fasig /1-fasig, elektrisch 400 /230, werkt met PP 65, PP 220 18 (2 mechanische, 9 electronische) 126 – 242* (1 snelheid) /  273 – 502* (2 snelheden) 113 – 218* (1 snelheid) /  246 – 452* (2 snelheden) 112– 600

Aanbev. boordiameter uit de hand, mm Montagekraag, mm Schroefdraad, uitwendig Schroefdraad, inwendig UNC-wateraansluiting Geluidsdrukniveau, dB (A) Geluidsvermogen, dB (A) Gewicht, kg Luchtstroom, max. l /min. Druk, max. bar

— — 1 1 /4" 7 UNC — G 1 /4" 98 113 14,0 — —

— — 1 1 /4" 7 UNC — G 1 /4" 88 97 14,0 — —

3 450 /1000 /1730** 310 / 690 /1190*** 360 /800 /1380** 250 / 550 /950*** Hoge snelheid 25–250 Lage snelheid 50 –350 — — 1 1 /4" 7 UNC — G 1 /4" 88 97 13,0 — —

AANBEVOLEN UITRUSTING Krachtbron Boorstatief Stofafzuigers

PP 490. PP 65. PP 220 DS 900 W 70 P

DS 450. DS 50 Gyro W 70 P, S 36

DS 450. DS 50 Gyro W 70 P

966 56 36-01. DM 650

965 98 72-07

966 55 41-06, 230 V, hoge snelheid

TECHNISCHE SPECIFICATIES Vermogen, W Motor Spanning, V Snelheden Spilsnelheid onbelast, tpm Spilsnelheid, belast, tpm

240 / 530 /915 50 – 400

ARTIKELINFORMATIE

966 56 37-01. PP 65 967 22 79-01. DM 650 / PP 65

966 55 41-01, 230 V, lage snelheid

*9 elektronische versnellingen  **Hoge-snelheidsversie.  ***Lage-snelheidsversie.

OVERZICHT TOEPASSINGEN

82

Verticaal boren, omhoog en omlaag.

Horizontaal boren.

Boren voor kanalen, buizen en kabels.

Boren voor afscheidingen.

Verticaal boren.

Automatisch boren in alle situaties.


BOREN

DM 230

DM 220

DM 406 H

1850 1-fasig, electrisch 230 /110

1850 1-fasig electrisch 230 /110

9,3 kW at 40 l /min Hydraulic —

3 730 /1700 /3600

3 730 /1700 /3600

6 120 /230 /340 / 580 / 980 /1400

580 /1400 /2900

580 /1400 /2900

Niet van toepassing

150

150

0 – 650

80 60 1 1 /4" 7 UNC G 1 /2" or 5 / 8" 11 UNC G 1 /4" 90 94 7,0 — —

80 — 1 1 /4" 7 UNC G 1 /2" or 5 / 8" 11 UNC G 1 /4" 90 94 7,5 — —

— — 1 1 /4" 7 UNC / CR 128 — R 1 /2" — — 16,0 40 140

DS 150. DS 250 W 70 P, S 26. S 13 Dry

DS 250 W 70 P, S 13 Dry

PP 325 E, DS 900 W 70 P

968 41 10-01, 1 /2" binnendraad, 230 V

966 56 35-01, 1 1 /4" buitendraad 1 /2" binnendraad, 230 V

965 15 82-07, 1 1 /4" 7 UNC spil

Boren voor de afvoer van water.

Puntsgewijs boren.

Boren onder een hoek.

Droog boren uit de hand.

Grote diameters en diepe gaten.

Boren in moeilijke omstandigheden. 83


1 Verankeringsset, incl. grote moer, spanschroef, wijzer en 5 verankeringen

2 Verankeringssystemen voor verankering in abrasieve materialen

3 Groot assortiment adapterboorbits voor aansluiting op diverse maten schroefdraad

4 Snelontgrendeling om de schroefdraad van de boormotor los te nemen van het boorbit

6 Met een boorklem kan de boor eenvoudig uit het gat worden getikt

5 Verlengstuk boorbits, voor diep boren met boorbits van standaardtype

7 Afstandsstuk, voor snelle montage

8 Ringadapter

9 WT 15 – watertank met een mobiele accu

10 De waterdruktank heeft een inhoud van 13,3 liter en is incl. een slang van 3 meter

11 Dust extraction adapter

12 Verloopstuk stofafzuiging

13 Telescopisch starthulpmechanisme voor een gemakkelijke en veilige aanzet. Voor DM 230

14 Telescopisch starthulpmechanisme voor een gemakkelijke en veilige aanzet. Voor DM 220

15 Reservegreep vóór, voor DM 220, ontworpen voor een goed gebruiksgemak

16 Sleutels boormotoren

REKEN OP SLIMME, EENVOUDIGE EN EFFICIËNTE WIJZE AF MET STOF EN SLIB! ZIE DE SYSTEEMGIDS OP PAGINA 76 84


BOREN

Husqvarna DM 650.

Husqvarna DM 220.

ACCESSOIRES 1 Ankering kit, incl. 5 expanders 2 Verankeringssysteem, 1 m 2 Verankeringssysteem, 1,5 m 3 Adapter boorbit, 1 1 /4" F – 1 /2" G F 4 Snelontgrendeling 5 Verlengstuk boorbit, 300 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, staal 5 Verlengstuk boorbit, 500 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, staal 5 Verlengstuk boorbit, 1000 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, staal 6 Boorklem, 1 1 /4" 6 Boorklem, CR 128 7 Afstandsstuk, voor snelle montage 9 Waterpomp, WT 15, 230 V 10 Waterdruktank Expanders voor verankering, 50 st. Afstandshuls, 200 mm

502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 543 04 64-26 543 05 28-78 543 04 65-02 543 04 65-04 543 04 65-05 531 07 46-74 531 07 20-03 579 50 10-01 966 70 83-01 506 32 63-02 502 43 54-01 586 87 99-01

RESERVEONDERDELEN 17 Sleutels boormotor, 32 mm

531 14 09-52

Husqvarna DM 340 en DM 280. ACCESSOIRES 1 Ankering kit, incl. 5 expanders 2 Verankeringssysteem, 1 m 2 Verankeringssysteem, 1,5 m 3 Adapter boorbit, 1 1 /4" F – 1 /2" G F 3 Adapter boorbit, 1 1 /4" F – CR 128 M 4 Snelontgrendeling 5 Verlengstuk boorbit, 300 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, staal 5 Verlengstuk boorbit, 500 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, staal 5 Verlengstuk boorbit, 1000 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, staal 6 Boorklem, CR 128 6 Boorklem, 1 1 /4" 7 Afstandsstuk, voor snelle montage 9 Waterpomp, WT 15, 230 V 10 Waterdruktank AD 10 Expanders voor verankering, 50 st.

ACCESSOIRES 1 Ankering kit, incl. 5 expanders 2 Verankeringssysteem, 1 m 2 Verankeringssysteem, 1,5 m 3 Adapter boorbit, 1 1 /4" F – CR 128 M 3 Adapter boorbit, 1 /2" G M – 1 /2" G M 3 Adapter boorbit, 1 /2" G M – CR 128 M 4 Snelontgrendeling 5 Verlengstuk boorbit, 100 mm, 1 /2" G M – 1 /2" G F 5 Verlengstuk boorbit, 500 mm, 1 /2" G M – 1 /2" G F 6 Boorklem, 1 1 /4" 6 Boorklem, CR 128 9 Waterpomp, WT 15, 230 V 10 Waterdruktank 13 Telescopisch starthulpmechanisme Expanders voor verankering, 50 st.

502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 531 07 20-02 543 09 35-28 531 07 20-00 543 05 28-78 543 04 62-99 543 04 64-22 531 07 46-74 531 07 20-03 966 70 83-01 506 32 63-02 522 93 50-01 502 43 54-01

RESERVEONDERDELEN 15 Voorgreep Transportkist

504 04 47-01 502 29 45-01

Husqvarna DM 406 H. 502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 543 04 64-26 531 07 20-02 543 05 28-78 543 04 65-02 543 04 65-04 543 04 65-05 531 07 20-03 531 07 46-74 579 50 10-01 966 70 83-01 506 32 63-02 966 66 66-01 502 43 54-01

ACCESSOIRES 1 Ankering kit, incl. 5 expanders 2 Verankeringssysteem, 1 m 2 Verankeringssysteem, 1,5 m 3 Adapter boorbit, 1 1 /4" F – CR 128 M 3 Adapter boorbit, 1 1 /4" F – 1 /2" G F 4 Snelontgrendeling 5 Verlengstuk boorbit, 300 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, staal 5 Verlengstuk boorbit, 500 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, staal 5 Verlengstuk boorbit, 1000 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, staal 6 Boorklem, 1 1 /4" 6 Boorklem, CR 128 7 Afstandsstuk, voor snelle montage 9 Waterpomp, WT 15, 230 V 10 Waterdruktank Expanders voor verankering, 50 st. Afstandshuls, 200 mm

502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 531 07 20-02 543 04 64-26 543 05 28-78 543 04 65-02 543 04 65-04 543 04 65-05 531 07 46-74 531 07 20-03 579 50 10-01 966 70 83-01 506 32 63-02 502 43 54-01 586 87 99-01

Husqvarna DM 230. ACCESSOIRES 1 Ankering kit, incl. 5 expanders 2 Verankeringsysteem, 1 m 2 Verankeringsysteem, 1,5 m 3 Adapter boorbit, 1 1 /4" F – CR 128 M 3 Adapter boorbit, 1 /2" G M – CR 128 M 3 Adapter boorbit, 1 /2" G M – 1 /2" G M 4 Snelontgrendeling 5 Verlengstuk boorbit, 100 mm, 1 /2" G M – 1 /2" G F 5 Verlengstuk boorbit, 500 mm, 1 /2" G M – 1 /2" G F 6 Boorklem, 1 1 /4" 6 Boorklem, CR 128 8 Ringadapter 9 Waterpomp, WT 15, 230 V 10 Waterdruktank 11 Verloopstuk stofafzuiging, 1 /2" G M –1 1 /4" M 12 Telescopisch starthulpmechanisme Expanders voor verankering, 50 st.

502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 531 07 20-02 531 07 20-00 586 17 17-01 543 05 28-78 543 04 62-99 543 04 65-00 531 07 46-74 531 07 20-03 581 25 71-01 966 70 83-01 506 32 63-02 543 07 70-61 522 93 50-01 502 43 54-01

RESERVEONDERDELEN 14 Voorgreep 16 Sleutels boormotor, 24 mm 16 Sleutels boormotor, 32 mm Transportkist

504 04 47-01 531 14 09-51 531 14 09-52 502 29 45-01

85


BOORSTATIEVEN

DS 900

DS 450

DS 50 GYRO

TECHNISCHE SPECIFICATIES Aanbevolen max. boordiameter, mm Lengte, max. mm Lengte telescopische stut, m Draaibeweging Hoekbeweging Gewicht incl. slede, kg

900 950 — — 0 – 60° 24,0

450 648 — — 0 – 60° 24,0

350 670 3,1 Continu verstelbaar + / – 90° 56,0

AANBEVOLEN UITRUSTING Drill motor

DM 650. DM 406 H

DM 340. DM 280

DM 340. DM 280

967 30 16-02

966 82 98-07

965 15 78-20, incl. bodemplaat 50 AT

ARTIKELINFORMATIE

965 15 78-21, excl. bodemplaat 50 AT 965 15 78-22, extended, excl. baseplate 50 AT

De AD 10 maakt boorwerkzaam­ heden sneller en eenvoudiger en stelt zo de gebruiker in staat om in kortere tijd en met minder belasting meer te produceren. Dit uitstekende automatische boorsysteem optimaliseert de invoersnelheid t.a.v. de gebruikte boormotor en zorgt daarmee voor een uiterst efficiënte en nauwkeurige werking. Met slechts één regelaar kan de gebruiker eenvoudig de snelheid, de richting en het vermogen afstellen.

86


BOREN

DS 40 GYRO

DS 250

DS 250 SINGLE SPEED

DS 150

150 600 3,1 Continu verstelbaar + / – 90° 30,0

250 685 — — 0 – 60° 16,0

250 685 — — 0 – 60° 16,0

150 495 — — 0 – 60° 15,5

DM 230

DM 280. DM 230. DM 220

DM 280. DM 230. DM 220

DM 230

965 15 76-05, incl. DM-montageset handgedragen 965 15 76-07, incl. DM-montage compleet

966 82 73-01. EU-RoW

966 82 73-03

966 82 72-01

966 82 73-05, DS 250 Single speed kort, incl. ringadapter

AUTOMATISCH BOREN

AD 10

TECHNISCHE SPECIFICATIES Snelheid, m /min. Gewicht, kg

0 –3,2 in beide richtingen 3,6

AANBEVOLEN UITRUSTING Boormotoren Boorstatieven

DM 280, DM 340 DS 450, DS 50 Gyro

ARTIKELINFORMATIE 966 66 66-01

87


1 Statiefset excl. kolom voor DS 900

2 Kolom van 2 meter voor DS 900

3 Kolom van 2 meter voor DS 450

4 Vacuümpomp met sterke elektromotor en buisvormige tank

7 Vacuümpakking

5 Verankeringsset, incl. grote moer, spanschroef, wijzer en 5 verankeringen 6 Vacuümplaat

11 Ringadapter

9 Afstandsstuk, voor snelle montage

8 Verankeringssystemen voor verankering in abrasieve materialen

Met het automatische boorsysteem 10 AD 10 wordt boren efficiënter en minder inspannend

Husqvarna DS 900 en DS 450.

88

12 Wielset

13 Lange achtersteun

Husqvarna DS 250 en DS 150.

ACCESSOIRES 1 Statief kit, excl. rail /kolom (DS 900) 2 2-meter column (DS 900) 3 2-meter kolom (DS 450) 4 Vacuümpomp VP 200 5 Verankeringsset, incl. 5 expanders 6 Vacuümplaat 8 Verankeringssysteem, 1 m 8 Verankeringssysteem, 1,5 m 9 Afstandsstuk voor snelaansluiting 10 AD 10 adapter (DS 900 / DM 340) 11 Ringadapter 12 Wiel kit (DS 900) 12 Wiel kit (DS 450) 13 Lange achtersteun (DS 900) 14 AD 10 Expanders voor verankering, 50 st.

586 90 51-01 531 11 30-46 525 85 76-02 544 92 90-01 502 43 48-01 541 40 50-93 502 43 49-01 502 43 50-01 579 50 10-01 586 74 84-01 581 25 71-01 587 08 81-01 541 40 50-83 582 87 29-01 966 66 66-01 502 43 54-01

RESERVEONDERDELEN 18 3 spaaks hendel

541 40 50-39

ACCESSOIRES 4 Vacuümpomp, VP 200 5 Verankeringsset, incl. 5 expanders 8 Verankeringssysteem, 1 m 8 Verankeringssysteem, 1,5 m 11 Ringadapter voor de DS 250 Double Speed Expanders voor verankering, 50 st. Steekfitting Onderplaat met wielen

544 92 90-01 502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 581 25 71-01 502 43 54-01 541 40 40-71 541 40 50-89

RESERVEONDERDELEN 7 Vacuümpakking Vacuümkap

578 93 21-01 541 40 49-04


BOREN

14 Automatisch boorsysteem AD 10

15 Gehoekte ankersteun

16 Verlengstang voor het vergroten van de capaciteit van boorstatief

Husqvarna DS 50 Gyro. ACCESSOIRES 9 Afstandsstuk, voor snelle montage 11 Ringadapter voor de DS 250 Double Speed 14 AD 10 15 Verankeringssysteem 16 Verlengstuk binnenkant 16 Verlengstuk buitenkant 17 Offset arm 18 Stopring 18 Stoprubber voet Support (achter) Support (boven)

579 50 10-01 581 25 71-01 966 66 66-01 544 96 60-01 506 40 05-03 506 40 85-05 544 96 96-01 544 14 02-01 544 96 69-01 506 40 76-10 506 40 84-01

RESERVEONDERDELEN 19 3-stangs hendel 20 Gereedschapsset

541 40 50-39 506 40 86-01

17 Offset arm voor boren in kleine ruimtes

18 Om boren onder een hoek te vereenvoudigen en om de boordiepte te meten: voet stoprubber en stopring

19 3-stangs hendel

20 Gereedschapsset kit

89


BOORMOTOREN MET STATIEF

DMS 240

DMS 160 AT

DMS 160 A

TECHNISCHE SPECIFICATIES Vermogen, W Motor Spanning, V Spilsnelheid onbelast, tpm Spilsnelheid belast, tpm Boorbevestiging Boordiameter, max. mm Lengte, max. mm Kolomhoogte, mm Totaalgewicht, kg Geluidsdrukniveau, dB (A) Geluidsvermogen, dB (A) Geluidsdrukniveau, dB (A) Geluidsvermogen, dB (A) Gewicht, kg

2400 1-fasig, elektrisch 230 /110 390 / 890 280 / 640 1 1 /4" 7 UNC 250 685 1000 20,4 99 106 98 113 14,0

1550 1-fasig, elektrisch 230 /110 1100 700 R 1 /2" 120 700 890 12,0 89 102 88 97 14,0

1550 1-fasig, elektrisch 230 /110 1100 700 R 1 /2" 120 700 840 10,5 89 102 88 97 13,0

965 17 36-03. 230 V

965 15 75-04. 230 V

965 15 75-02. 230 V

PRODUCTNUMMER

KRACHTBRONNEN

PP 490

PP 65

PP 325 E

PP 518

TECHNISCHE SPECIFICATIES Vermogen, kW Nominale stroom, A Spanning, V Druk, bar Luchtstroom, l /min. Gewicht incl. olie, kg

20 32 /25 /16 gereduceerd 400 — — 25

7 /4 16 /16 (3-fasig /1-fasig) 200 –240 — — 9,5

9,3 16  400 140 40 95

10,4 — Benzinegestuurd 140 20, 30, 40 145 incl. olie en slangen

WS 482 HF, WS 440 HF, CS 10 DM 650, K 6500, K 6500 Ring (samen met WS 482 HF of WS 440 HF), K 6500, K 6500 Ring, K 6500 Chain, DM 650

DM 406 H, K 3600 MK II, K 2500

DM 406 H, K 3600 MK II, K 2500

967 64 98-01, PP 490, 380 – 400  V, 5-pins Zie pagina 23 voor accessoires

965 15 64-02, 400 V, 5-pins SoftStart™ 965 15 64-07, 230 /400 V, 5-pins ster-driehoek-inschakeling 965 15 64-04, 400 V, 4-pins SoftStart™

967 15 36-02, incl. set hydraulische slangen, 1 /2" × 7,6 m

AANBEVOLEN VOOR

PRODUCTNUMMER

90

966 56 37-01 588 65 61-16


BOREN

Husqvarna DMS 240. ACCESSOIRES 1 Adapter drill bit, 1 1 /4" F – CR 128 M 1 Adapter boorbit, 1 1 /4" F – 1 /2" G F 2 Verlengstuk boorbit, 300 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, staal 2 Verlengstuk boorbit, 500 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, staal 2 Verlengstuk boorbit, 1000 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, staal 3 Verloopstuk stofafzuiging, 1 /2" G M –1 1 /4" M 4 Washer quick release 5 Boorklem, CR 128 5 Boorklem, 1 1 /4" 6 Verankeringsset, incl. 5 expanders 7 Verankeringssysteem, 1 m 7 Verankeringssysteem, 1,5 m 10 Waterpomp, WT 15, 230 V 11 Waterdruktank 12 Vacuümpomp VP 200 Expanders voor verankering, 50 st.

531 07 20-02 543 04 64-26 543 04 65-02 543 04 65-04 543 04 65-05 543 07 70-61 585 36 69-01 531 07 20-03 531 07 46-74 502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 966 70 83-01 506 32 63-02 544 92 90-01 502 43 54-01

1 Groot assortiment adapters voor aansluiting op diverse maten schroefdraad

2 Verlengstukken voor diep boren met boorbits van standaardtype

3 Verloopstuk stofafzuiging

4 Snelontgrendeling

5 Stamper

6 Verankeringsset, incl. grote moer, spanschroef, wijzer en 5 verankeringen

Husqvarna DMS 160 AT en DMS 160 A. ACCESSOIRES 1 Adapter, 1 /2" G M –1 1 /4" M 1 Adapter, 1 /2" G M – CR 128 M 2 Verlengstuk, 100 mm, 1 /2" G M – 1 /2" G F 2 Verlengstuk, 500 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, staal 3 Verloopstuk stofafzuiging, 1 /2" G M –1 1 /4" M 5 Boorklem 1 1 /4" 5 Boorklem, CR 128 6 Verankeringsset, incl. 5 expanders 8 Verankeringssysteem, 1 m 8 Verankeringssysteem, 1,5 m 9 Vacuümplaat met kleine diameter voor DMS 160 AT en DMS 160 A 10 Waterpomp, WT 15, 230 V 11 Waterdruktank 12 Vacuümpomp VP 200 13 Sleutels boormotor, 27 mm Expanders voor verankering, 50 st. Vacuümplaat met kleine diameter Controlemechanisme stof en slib, 132 mm

543 04 64-98 531 07 20-00 543 04 62-99 543 04 65-04 543 07 70-61 531 07 46-74 531 07 20-03 502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 544 45 84-01 966 70 83-01 506 32 63-02 544 92 90-01 531 11 95-18 502 43 54-01 544 45 84-01 531 28 02-95

RESERVEONDERDELEN 14 Gereedschapsset, incl. in standaardpakket

506 40 86-01 10 WT 15 watertank met een mobiele accu

Husqvarna PP 65. RESERVEONDERDELEN 15 Gardena-Tema wateradapter 16 Stroomkabel 17 Adapter voedingskabels

11 De waterdruktank heeft een inhoud van 13,3 liter en is incl. een slang van 3 meter

585 56 41-01 578 37 23-01 579 00 23-01

Husqvarna PP 325 E. RESERVEONDERDELEN 18 Filter hydraulische olie 19 Aansluiting waterslang

7 Verankeringssystemen voor DMS 240 8 Verankeringssystemen voor DMS 160 AT en DMS 160 A

9 Vacuümplaat met kleine diameter voor DMS 160 AT en DMS 160 A

12 Vacuümpomp met sterke elektro­ motor en buisvormige tank

14 Gereedschapsset voor DMS 160 AT en DMS 160 A

13 Sleutels boormotoren

531 11 82-49 510 20 30-01

Husqvarna PP 518. RESERVEONDERDELEN 20 Set hydraulische slangen, 1 /2" ×7,6 m 20 Set hydraulische slangen, 5 / 8" ×7,6 m 20 Hydraulische slang, 5 / 8" × 15,2 m Vervangende accu, 12 V

510 20 23-06 510 20 23-08 510 20 23-10 522 95 02-01

15 Gardena-Tema wateradapter

16 Stroomkabel

17 Adapter voedingskabels

18 Filter hydraulische olie

19 Aansluiting waterslang

20 Set hydraulische slangen

91


DIAMANTBOREN Met meer dan 70 jaar ervaring blijft Husqvarna doorgaan met het ontwikkelen van geavanceerde diamantboorbits voor professionals en regelmatige gebruikers. Ons assortiment boorbits bestaat uit vier series. Serie Elite-Drill omvat boorbits met Diagrip™, de revolutionaire technologie die een superieure zaagcapaciteit, een langere levensduur en een gelijkmatige, snelle snede oplevert. Serie Vari-Drill bestaat uit lasergelaste, hoogkwalitatieve diamantgereedsschappen, die duurzaamheid en vrijsnijdende eigenschappen garanderen. Serie D 600 is bestemd voor het boren in tegels. Serie Tacti-Drill omvat betrouwbare, lasergelaste bits met een hoge aanschafwaarde voor niet-intensief gebruik bij zwaardere toepassingen.

Revolutionair diamantgereedschap voor superieure zaagcapaciteit en duurzaamheid. Met de Diagrip™-technologie worden de diamanten gelijkmatig binnen het segment verdeeld. Tijdens het zagen worden de diamanten in een gelijkmatig tempo blootgelegd en verbruikt. Dat resulteert in het opmerkelijk snel en soepel doorzagen van elk type constructiemateriaal. Vooral bij werken in extreme materialen als zwaar gewapend beton.

De diamanten hebben een speciale behandeling ondergaan. Daarmee blijven ze langer in de segmenten zitten en worden ze optimaal verdeeld. Dat geeft elke diamant een maximale efficiëntie. Met Diagrip™ worden de diamanten in een gelijkmatig tempo blootgelegd en verbruikt. Dat maakt de rand zeer gelijkmatig en krachtig, ook bij het boren van harde materialen als gewapend beton.

GOUD ZILVER BRONZE Zie pagina 14 –15 voor meer informatie.

ELITE-DRILL PRODUCT

D 1405

VARI-DRILL

D 1410

D 1420

D1425 – NIEUW

D 20

D 65

— l l l

— — —

SEGMENTVORM MATERIAL Tegels Natuursteen, graniet Beton, hard Beton, middelhard Beton, zacht Beton, abrasief Asfalt Baksteen Betonblokken

l l l

l l

l

l l l

l l l

l l

— — —

l l

l l

l l l

l l l

l l

l l

— — — — —

— — — — —

l l

l l l

l

l l

— — — —

l l

— — — —

l l l

AANBEVOLEN UITRUSTING Boormotor l l l

92

= Optimaal 

l l

= Goed 

— — —

l l l

DM 650, DM 406 H, DM 340, DM 280, DMS 240 l

= Acceptabel 

 –   = Niet aanbevolen

l l l l l l


BOREN

TACTI-DRILL D 20

D 1210

D 810

D 05

D 25

D 35

l l l

l l

l l

l l l

l l l

l

l

l l

l l l

l l

l

l l l

l l

l l l

l l l

l l

l

l l l

l l l

l l

l l l

l l

l

l l l

l l l

l

l l

l l

l

l l

l l

l

l

l

l

l

l

l l

l l

l

l l l

l l

l

l l

l l

l

l l l

l l l

DM 280, DM 230, DM 220, DMS 240, DMS 160 AT / A

DM 230, DM 220, DMS 160 AT / A

93


Husqvarna Elite-Drill D 1405. Boorbit van de klasse goud met Diagrip™-technologie voor eenvoudig boren in hard beton. Voor motoren vanaf 2,4 kW en hoger. Een kernlengte van 500 mm is standaard. DIAMETER, MM

SEGMENTAFMETINGEN, MM (L × B × H)

AANTAL SEGMENTEN

52 62 72 82 92 102 107 112 122 127 132 142 152 162 172 182 200 225 250 300 350

24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2

5 6 6 7 7 8 9 9 10 10 11 11 12 12 13 13 14 15 16 18 21

PRODUCTNUMMER AANSLUITING 1 1/4" 582 06 29-03 582 06 30-03 582 06 31-03 582 18 62-03 582 49 89-03 582 18 93-03 582 18 94-03 582 18 95-03 582 18 96-03 582 18 97-03 582 06 32-03 582 18 98-03 582 19 51-03 582 19 52-03 582 19 53-03 582 19 54-03 582 19 55-03 582 19 56-03 582 19 57-03 582 19 58-03 582 19 59-03

Andere diameters op aanvraag verkrijgbaar.

Husqvarna Elite-Drill D 1410. Boorbit van de klasse goud met Diagrip™-technologie voor eenvoudig boren op hoge snelheden. Voor motoren vanaf 2,4 kW en hoger. Een kernlengte van 500 mm is standaard. DIAMETER, MM

SEGMENTAFMETINGEN, MM (L × B × H)

AANTAL SEGMENTEN

82 92 102 107 112 122 127 132 142 152 162 172 182 192 200 225 250 275 300 350

24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4

8 9 9 10 10 11 12 12 12 13 13 14 14 15 15 16 17 19 19 22

Andere diameters op aanvraag verkrijgbaar.

94

PRODUCTNUMMER AANSLUITING 1 1/4" 585 20 98-02 585 21 01-02 585 21 02-02 585 21 04-02 585 21 05-02 585 21 06-02 585 21 08-02 585 21 10-02 585 21 12-02 585 21 13-02 585 21 14-02 585 21 16-02 585 21 18-02 585 21 20-02 585 21 21-02 585 21 24-02 585 21 28-02 585 27 88-02 585 21 32-02 585 21 34-02


BOREN

Husqvarna Elite-Drill D 1420. Boorbit van de klasse goud met Diagrip™-technologie voor duurzaamheid in zware omstandigheden. Voor motoren vanaf 2,4 kW en hoger. Een kernlengte van 500 mm is standaard. DIAMETER, MM

SEGMENTAFMETINGEN, MM (L × B × H)

AANTAL SEGMENTEN

16 18 20 22 24 25 26 28 29 32 35 38 40 45 52 62 72 82 92 102 107 112 122 127 132 142 152 162 172 182 200 225 250 275 300 350

3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2

Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon 5 6 6 7 8 8 9 9 10 10 11 11 12 12 13 13 14 15 16 18 18 21

PRODUCTNUMMER AANSLUITING 1 1/4" 586 42 46-04 586 42 52-15 586 42 53-14 586 42 57-11 586 42 59-11 586 42 60-08 586 42 62-06 586 42 63-11 586 42 66-04 586 42 69-05 586 42 75-11 586 42 77-04 587 86 48-05 586 42 84-05 586 08 35-02 586 08 37-02 586 08 41-02 586 08 45-02 586 08 48-02 586 08 50-02 586 08 51-02 586 08 52-02 586 08 55-02 586 08 57-02 586 08 59-02 586 08 61-02 586 08 63-02 586 08 64-02 586 08 67-02 586 08 70-02 586 08 75-02 586 08 81-02 586 08 84-02 586 08 88-02 586 08 90-02 586 08 95-02

Andere diameters op aanvraag verkrijgbaar.

Husqvarna Elite-Drill D 1425. Diagrip™-boorbit van de klasse goud met lange levensduur. Zwaar gewapend beton. Een kernlengte van 500 mm is standaard. DIAMETER, MM

SEGMENTAFMETINGEN, MM (L × B × H)

AANTAL SEGMENTEN

52 62 72 82 92 102 107 112 122 127 132 142 152 162 172 182 200 225 250 300 350

24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2

5 6 6 7 7 8 9 9 10 10 11 11 12 12 13 13 14 15 16 18 21

PRODUCTNUMMER AANSLUITING 1 1/4" 591 14 07-02 591 14 09-02 591 14 11-02 591 14 13-02 592 88 11-01 591 14 15-02 591 14 16-02 591 14 17-02 591 14 18-02 591 14 19-02 591 14 20-02 591 1421-02 591 14 22-02 591 14 23-02 591 14 24-02 591 14 25-02 591 14 26-02 591 14 28-02 591 14 29-02 591 14 30-02 591 14 31-02

Andere diameters op aanvraag verkrijgbaar.

95


Husqvarna Vari-Drill D 20. Boorbit van de klasse zilver voor veeleisende toepassingen bij normaal tot hard beton. Voor motoren van 1,5–4 kW. DIAMETER, MM

CONNECTOR

BUISLENGTE, MM

18 20 22 24 25 26 28 29 30 32 35 38 39 40 42 45 52 57 62 72 82 87 102 107 112 122 132 152 162 172 182 200 225 250 300

1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4"

450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450

SEGMENTAFMETINGEN, MM (L × B × H) 18,0 × 3,2 × 7,5+ 2 20,0 × 3,2 × 7,5+ 2 22,0 × 3,2 × 7,5+ 2 24,0 × 3,2 × 7,5+ 2 25,0 × 3,2 × 7,5+ 2 26,0 × 3,2 × 7,5+ 2 28,0 × 3,2 × 7,5+ 2 29,0 × 3,2 × 7,5+ 2 30,0 × 3,2 × 7,5+ 2 32,0 × 3,2 × 7,5+ 2 35,0 × 3,2 × 7,5+ 2 38,0 × 3,2 × 7,5+ 2 39,0 × 3,2 × 7,5+ 2 40,0 × 3,2 × 7,5+ 2 42,0 × 3,2 × 7,5+ 2 45,0 × 3,2 × 7,5+ 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,3 × 9,0 + 2 24,0 × 4,3 × 9,0 + 2 24,0 × 4,3 × 9,0 + 2

AANTAL SEGMENTEN

PRODUCTNUMMER

Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon 5 5 6 6 7 7 8 9 9 10 11 12 12 13 13 14 16 17 21

582 00 29-01 582 00 30-01 582 00 36-01 582 00 37-01 582 00 39-01 582 00 40-01 582 00 42-01 582 00 43-01 582 19 71-01 582 00 44-01 582 00 45-01 582 00 46-01 582 00 47-01 582 19 72-01 582 00 48-01 582 00 50-01 582 00 51-01 582 00 52-01 582 00 53-01 582 00 54-01 582 00 55-01 582 00 56-01 582 00 57-01 582 00 58-01 582 00 59-01 582 00 60-01 582 00 61-01 582 00 62-01 582 00 63-01 582 00 64-01 582 00 65-01 582 00 66-01 582 00 67-01 582 00 68-01 582 00 69-01

AANTAL SEGMENTEN

PRODUCTNUMMER

5 5 6 6 7 7 8 9 9 10 11 12 12 13 13 14 16 17 21

581 99 63-01 581 99 64-01 581 99 65-01 581 99 66-01 581 99 67-01 581 99 68-01 581 99 74-01 581 99 75-01 581 99 76-01 581 99 78-01 581 99 79-01 581 99 80-01 581 99 88-01 581 99 89-01 581 99 90-01 581 99 91-01 581 99 92-01 581 99 93-01 581 99 94-01

Husqvarna Vari-Drill D 65. Boorbit van de klasse zilver met uitstekende prestaties en duurzaamheid in veeleisende toepassingen. Voor motoren van 1,5–4 kW.

96

DIAMETER, MM

CONNECTOR

BUISLENGTE, MM

52 57 62 72 82 87 102 107 112 122 132 152 162 172 182 200 225 250 300

1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4"

450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450

SEGMENTAFMETINGEN, MM (L × B × H) 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,3 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2


BOREN

Husqvarna Tacti-Drill D 20. Boorbit van de klasse brons voor hoge snelheid en vrijsnijden. Voor motoren van 1,5–4 kW. DIAMETER, MM

CONNECTOR

BUISLENGTE, MM

20 22 24 25 26 28 29 30 32 35 38 39 40 42 45 52 57 62 72 82 87 102 107 112 122 132 152 162 182 200 225 250 300

1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4"

450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450

SEGMENTAFMETINGEN, MM (L × B × H) 20,0 × 3,2 × 7,5+ 2 22,0 × 3,2 × 7,5+ 2 24,0 × 3,2 × 7,5+ 2 25,0 × 3,2 × 7,5+ 2 26,0 × 3,2 × 7,5+ 2 28,0 × 3,2 × 7,5+ 2 29,0 × 3,2 × 7,5+ 2 30,0 × 3,2 × 7,5+ 2 32,0 × 3,2 × 7,5+ 2 35,0 × 3,2 × 7,5+ 2 38,0 × 3,2 × 7,5+ 2 39,0 × 3,2 × 7,5+ 2 40,0 × 3,2 × 7,5+ 2 42,0 × 3,2 × 7,5+ 2 45,0 × 3,2 × 7,5+ 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,7 × 7,0 + 2 24,0 × 3,7 × 7,0 + 2 24,0 × 3,7 × 7,0 + 2 24,0 × 4,0 × 7,0 + 2 24,0 × 4,0 × 7,0 + 2 24,0 × 4,0 × 7,0 + 2 24,0 × 4,0 × 7,0 + 2 24,0 × 4,3 × 7,0 + 2 24,0 × 4,3 × 7,0 + 2

AANTAL SEGMENTEN

PRODUCTNUMMER

Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon 5 5 5 6 7 7 8 9 9 10 11 12 12 13 13 14 17 21

582 07 10-01 582 07 20-01 582 07 25-01 582 07 26-01 582 07 28-01 582 07 29-01 582 07 31-01 582 19 68-01 582 07 48-01 582 07 57-01 582 07 65-01 582 07 66-01 582 19 70-01 582 07 67-01 582 07 68-01 582 07 69-01 582 07 70-01 582 07 71-01 582 07 73-01 582 07 74-01 582 07 75-01 582 07 76-01 582 07 77-01 582 07 80-01 582 07 81-01 582 07 82-01 582 07 83-01 582 07 84-01 582 07 85-01 582 07 86-01 582 07 87-01 582 07 88-01 582 07 89-01

SEGMENTAFMETINGEN, MM (L × B × H) 8,0 × 2,3 × 7,0 + 2 10,0 × 2,3 × 7,0 + 2 12,0 × 2,3 × 7,0 + 2 14,0 × 2,3 × 7,0 + 2 16,0 × 2,3 × 7,0 + 2 18,0 × 2,3 × 7,0 + 2 20,0 × 2,3 × 7,0 + 2 22,0 × 2,3 × 7,0 + 2 24,0 × 2,3 × 7,0 + 2 25,0 × 2,3 × 7,0 + 2 26,0 × 2,3 × 7,0 + 2 28,0 × 2,3 × 7,0 + 2 30,0 × 2,3 × 7,0 + 2 32,0 × 2,3 × 7,0 + 2 35,0 × 2,3 × 7,0 + 2 40,0 × 2,3 × 7,0 + 2 45,0 × 2,3 × 7,0 + 2 50,0 × 2,3 × 7,0 + 2 24,0 × 2,5 × 7,5 + 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2

PRODUCTNUMMER

Husqvarna dunwandig D 1210. Het boorbit D1210 van de klasse goud biedt een zeer hoge snelheid. Voor motoren van 1,5–-2,5 kW. DIAMETER, MM

CONNECTOR

LENGTE, MM

TYPE

8 10 12 14 16 18 20 22 24 25 26 28 30 32 35 40 45 50 55 61 66 71 76 81 91 101 111 120 125 131 141 151

1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G

200 200 200 200 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350

Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon 5 6 6 7 7 7 8 9 10 11 11 11 12 12

522 68 05-01 522 68 06-01 522 68 07-01 522 68 08-01 522 68 09-01 522 68 10-01 522 68 11-01 522 68 12-01 522 68 13-01 522 68 14-01 522 68 15-01 522 68 16-01 522 68 17-01 522 68 18-01 522 68 19-01 522 68 20-01 522 68 22-01 522 68 23-01 522 68 25-01 522 68 26-01 522 68 28-01 522 68 29-01 522 68 21-01 522 68 31-01 522 68 34-01 522 68 35-01 522 68 38-01 522 68 40-01 573 94 83-01 522 68 43-01 573 94 84-01 573 94 86-01

Andere diameters op aanvraag verkrijgbaar.

97


Husqvarna Dunwandig D 810. Boorbit van de klasse zilver met grote veelzijdigheid voor draagbaar nat zagen. Voor motoren van 1,5–-2,5 kW. DIAMETER, MM

AANSLUITING

BUISLENGTE, MM

10 12 14 16 18 20 22 25 28 30 32 35 40 42 45 50 56 61 66 71 81 91 101 111 121 131

1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G

150 150 250 250 250 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350

SEGMENTAFMETINGEN, MM (L × B × H) 10,0 × 2,3 ×7,5 + 2 12,0 × 2,3 ×7,5 + 2 14,0 × 2,3 ×7,5 + 2 16,0 × 2,3 ×7,5 + 2 18,0 × 2,3 ×7,5 + 2 20,0 × 2,3 ×7,5 + 2 22,0 × 2,3 ×7,5 + 2 25,0 × 2,3 ×7,5 + 2 28,0 × 2,3 ×7,5 + 2 30,0 × 2,3 ×7,5 + 2 32,0 × 2,3 ×7,5 + 2 35,0 × 2,3 ×7,5 + 2 40,0 × 2,3 ×7,5 + 2 42,0 × 2,3 ×7,5 + 2 45,0 × 2,3 ×7,5 + 2 50,0 × 2,3 ×7,5 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2

AANTAL SEGMENTEN Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon Kroon 5 6 6 6 7 8 8 9 10 11

SEGMENT AFMETINGEN, MM (L x B x H) 16,3 × 3,0 × 6,5 24,0 × 3,5 × 6,5 24,0 × 3,5 × 6,5 24,0 × 3,5 × 6,5 24,0 × 3,5 × 6,5 24,0 × 4,0 × 6,5 24,0 × 4,0 × 6,5 24,0 × 4,0 × 6,5 24,0 × 4,0 × 6,5 24,0 × 4,0 × 6,5

AANTAL SEGMENTEN 4 4 4 5 6 8 9 12 12 14

PRODUCT­NUMMER 522 88 30-01 522 88 31-01 522 88 32-01 522 88 33-01 522 88 34-01 522 88 35-01 522 88 36-01 522 88 37-01 522 88 38-01 522 88 39-01 522 88 40-01 522 88 41-01 522 88 42-01 574 52 67-01 522 88 43-01 522 88 44-01 522 78 79-01 522 78 80-01 522 78 81-01 522 78 82-01 522 78 83-01 522 78 84-01 522 78 85-01 522 78 86-01 522 78 87-01 522 78 88-01

Husqvarna Vari-Drill D35. Boorbit van de klasse zilver voor droog en nat boren. Voor motoren van 1,8–-3 kW. DIAMETER, MM

AANSLUITING

BUIS LENGTE, MM

37 47 57 72 87 112 127 152 162 200

1 1 /4" 1 1 /4" 1 1 /4" 1 1 /4" 1 1 /4" 1 1 /4" 1 1 /4" 1 1 /4" 1 1 /4" 1 1 /4"

350 350 350 350 350 350 350 350 350 350

PRODUCTNUMMER 522 79 04-01 522 79 05-01 522 79 06-01 522 79 07-01 522 79 08-01 522 79 09-01 522 79 10-01 522 79 11-01 522 79 12-01 522 79 13-01

Accessoires Vari-Drill D35.

98

TYPE

PRODUCTNUMMER

Centreerhulpmiddel, ∅ 37 mm Centreerhulpmiddel, ∅ 47 mm Centreerhulpmiddel, ∅ 57 mm Centreerhulpmiddel, ∅ 72 mm Centreerhulpmiddel, ∅ 87 mm Centreerhulpmiddel, ∅ 112 mm Centreerhulpmiddel, ∅ 127 mm Centreerhulpmiddel, ∅ 152 mm Centreerhulpmiddel, ∅ 162 mm Centreerhulpmiddel, ∅ 200 mm Verloopstuk stofafzuiging, 1 /2" G M –1 1 /4" M Vacuümverlengstukken, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M

543 09 54-31 543 08 80-12 543 08 80-14 543 08 34-74 543 08 34-76 543 08 96-13 543 08 34-78 543 08 34-79 543 08 34-80 543 09 54-32 543 07 70-61 543 08 08-32


BOREN

Husqvarna Vari-Drill D25. Boorbit van de klasse zilver voor het met hoge snelheid droog boren met draagbare boormotoren. Vanaf 1 kW. DIAMETER, MM

BUISLENGTE, MM

SEGMENTAFMETINGEN, MM (L × B × H)

AANTAL SEGMENTEN

PRODUCT­NUMMER

VARI-DRILL D 25 MET AANSLUITING M 16 EN BUISLENGTE 150 MM 37 150 52 150 57 150 68 150 85 150 107 150 117 150 127 150 152 150 162 150 200 150

16,0 × 3,0 × 9,0 24,0 × 3,5 × 9,0 24,0 × 3,5 × 9,0 24,0 × 3,5 × 9,0 24,0 × 3,5 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0

4 4 4 4 4 5 5 6 7 8 9

586 09 96-01 586 09 97-01 586 09 98-01 586 09 99-01 586 10 00-01 586 10 01-01 586 10 02-01 586 10 03-01 586 10 04-01 586 10 05-01 586 10 06-01

VARI-DRILL D 25 MET AANSLUITING 1 / 2" GF 37 150 52 150 65 150 107 150 117 150 127 150 152 150

16,0 × 3,0 × 9,0 24,0 × 3,5 × 9,0 24,0 × 3,5 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0

4 4 4 5 5 6 7

586 10 08-01 586 10 09-01 586 10 10-01 586 10 11-01 586 10 12-01 586 10 13-01 586 10 14-01

VARI-DRILL D 25 MET AANSLUITING M 16 EN BUISLENGTE 62 MM 68 62 82 62

24,0 × 3,5 × 9,0 24,0 × 3,5 × 9,0

4 4

586 10 16-01 586 10 17-01

Accessoires Vari-Drill D 25. TYPE

PRODUCT­NUMMER

Verloopstuk boorbit, conisch 10 mm*, HEX – 1 /2" G M Verloopstuk boorbit, conisch 10 mm*, SDS + – 1 /2" G M Verloopstuk boorbit, conisch 10 mm*, 1 /2" G M – 1 /2" G M Verloopstuk boorbit, conisch 10 mm*, M 16 F – 1 /2" G M Verloopstuk boorbit, conisch 8 mm*, HEX – M 16 M Verloopstuk boorbit, conisch 8 mm*, SDS + – M 16 M Verloopstuk boorbit, conisch 8 mm*, 1 /2" G M – M 16 M Centreerhulpmiddel + verwijderaar centrering, conisch 8 mm*, voor M 16 lengte 150 mm Centreerhulpmiddel + verwijderaar centrering, conisch 10 mm*, voor 1 /2" G M lengte 150 mm Centreerhulpmiddel + verwijderaar centrering, conisch 8 mm*, voor M 16 lengte 62 mm Verlengstuk boorbit, lengte 250 mm, M 16 F – M 16 M Verlengstuk boorbit, lengte 250 mm, 1 /2" GF – 1 /2" GM

586 17 15-01 586 17 16-01 586 17 17-01 586 17 18-01 586 17 19-01 586 17 20-01 586 17 21-01 586 17 22-01 586 17 23-01 586 17 24-01 586 17 25-01 586 17 26-01

* Type centrering.

Airconditioningset Vari-Drill D 25 M 16. Complete pakketoplossing. Gewicht 6 kg. PRODUCT­NUMMER 586 09 97-01 586 09 98-01 586 09 99-01 586 10 00-01 586 10 01-01 586 17 22-01 586 17 19-01 586 17 20-01 586 17 21-01 586 17 25-01

BESCHRIJVING D 25 Vari-Drill ∅ 52 mm Connector M16 / lengte 150 mm D 25 Vari-Drill ∅ 57 mm Connector M16 / lengte 150 mm D 25 Vari-Drill ∅ 68 mm Connector M16 / lengte 150 mm D 25 Vari-Drill ∅ 85 mm Connector M16 / lengte 150 mm D 25 Vari-Drill ∅ 107 mm Connector M16 / lengte 150 mm Centreerhulpmiddel + verwijderaar centrering, conisch 8 mm*, voor M 16 lengte 150 mm (D 25) Verloopstukken bits HEX Rapido – M 16 M Verloopstukken bits SDS + – M 16 M Verloopstukken bits 1 / 2" G M – M 16 M Verlengstuk boorbit, lengte 250 mm, M 16 F – M 16 M (D 25)

AANTAL 1 1 1 1 1 1

PRODUCT­NUMMER, SET 586 10 07-01

1 1 1 1

Airconditioningset Vari-Drill D 25 1 /2" GF. Complete pakketoplossing. Gewicht 6 kg. PRODUCT­NUMMER 586 10 08-01 586 10 09-01 586 10 11-01 586 10 12-01 586 10 13-01 586 17 23-01 586 17 15-01 586 17 16-01 586 17 17-01 586 17 26-01

BESCHRIJVING D 25 Vari-Drill ∅ 37 mm Connector 1/2" GF / lengte 150 mm D 25 Vari-Drill ∅ 52 mm Connector 1/2" GF / lengte 150 mm D 25 Vari-Drill ∅ 107 mm Connector 1/2" GF / lengte 150 mm D 25 Vari-Drill ∅ 117 mm Connector 1/2" GF / lengte 150 mm D 25 Vari-Drill ∅ 127 mm Connector 1/2" GF / lengte 150 mm Centreerhulpmiddel (D25) Verloopstuk boorbit, HEX – 1 / 2" G M (D 25) Verloopstuk boorbit, SDS + – 1 / 2" G M (D 25) Verloopstuk boorbit, 1 / 2" G M – 1 / 2" G M (D 25) Verlengstuk boorbit, 250 mm, 1 / 2" G F – 1 / 2" G M (D 25)

AANTAL 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

PRODUCT­NUMMER, SET 586 10 15-01

99


Husqvarna Vari-Drill D 05. Eenvoudig te gebruiken boorbit voor keramische en stenen tegels. Voor motoren vanaf 650 W en haakse slijpers. DIAMETER, MM

AANSLUITING

LENGTE, MM

6 8 10 12 20 27 35 45 50 55 60 65

HEX HEX HEX HEX M 14 M 14 M 14 M 14 M 14 M 14 M 14 M 14

25 25 25 25 35 35 35 35 35 35 35 35

SEGMENTAFMETINGEN, MM (L × W × H) 1,5 × 1,5 1,5 × 1,5 1,5 × 1,5 1,5 × 1,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5

PRODUCT­NUMMER 522 97 05-01 522 97 07-01 522 97 08-01 522 97 09-01 522 97 11-01 522 97 12-01 522 97 13-01 522 97 14-01 522 97 15-01 522 97 16-01 522 97 17-01 522 97 18-01

Accessoires Vari-Drill D 05. TYPE

PRODUCT­NUMMER

Adapter M 14 – HEX Centreerhulp 5 –12 mm Centreerhulpmiddel 20 – 65 mm

575 31 73-01 522 97 51-01 522 97 52-01

Set voor tegels met kleine diameters. Complete pakketoplossing. Voor motoren tot 1 kW. PRODUCT­NUMMER

BESCHRIJVING

522 97 04-01 522 97 05-01 522 97 06-01 522 97 07-01 522 97 08-01 522 97 09-01 522 97 51-01 575 31 73-01

Vari-Drill D 05 boorbit, ∅ 5 mm, 25 mm, aansluitning HEX Vari-Drill D 05 boorbit, ∅ 6 mm, 25 mm, aansluitning HEX Vari-Drill D 05 boorbit, ∅ 7 mm, 25 mm, aansluitning HEX Vari-Drill D 05 boorbit, ∅ 8 mm, 25 mm, aansluitning HEX Vari-Drill D 05 boorbit, ∅ 10 mm, 25 mm, aansluitning HEX Vari-Drill D 05 boorbit, ∅ 12 mm, 25 mm, aansluitning HEX Centreerhulpmiddel 5 –12 mm Adapter, HEX – M 16 M

AANTAL 1 1 1 1 1 1 1 1

PRODUCT­NUMMER, SET 522 97 61-01

Set voor tegels met grote diameters. Complete pakketoplossing. Voor motoren tot 1 kW.

100

PRODUCT­NUMMER

BESCHRIJVING

522 97 11-01 522 97 12-01 522 97 13-01 522 97 14-01 522 97 16-01 522 97 18-01 522 97 52-01 575 31 73-01

D 05 Vari-Drill ∅ 20 mm connector M 14 D 05 Vari-Drill ∅ 27 mm connector M 14 D 05 Vari-Drill ∅ 35 mm connector M 14 D 05 Vari-Drill ∅ 45 mm connector M 14 D 05 Vari-Drill ∅ 55 mm connector M 14 D 05 Vari-Drill ∅ 65 mm connector M 14 Centreerhulpmiddel 20 – 65 mm (D 05) Adapter M 14 – HEX (D05)

AANTAL 1 1 1 1 1 1 1 1

PRODUCT­NUMMER, SET 522 97 62-01


BOREN

Algemene verloopstukken. Groot assortiment verloopstukken, geschikt voor verschillende schroefdraden die voor zowel droge als natte boorbits worden gebruikt. De meeste in de boorindustrie doorgaans gebruikte schroefdraden zijn verkrijgbaar. BESCHRIJVING

PRODUCT­NUMMER

VOOR BITS M 16 F HEX Rapido – M 16 M SDS + – M 16 M 1 /2" G M – M 16 M

586 17 19-01 586 17 20-01 586 17 21-01

VOOR BITS 1 /2" G M 1 1 /4" F – 1 /2" G F 1 /2" G F – 1 /2" G F Hilti L –1 1 /4" M /1 /2" G F Hilti U – 1 1 /4" M /1 /2" G F CR 128 F – 1 /2" G F SDS + –1 /2" G F

543 04 64-26 543 05 80-35 543 08 16-29 543 05 85-57 531 07 20-01 531 07 71-08

VOOR BITS 1 /2" G HEX –1 /2" G M SDS + – 1 /2" G M 1 /2" GM – 1 /2" G M M 16 F – 1 /2" GM

586 17 15-01 586 17 16-01 586 17 17-01 586 17 18-01

VOOR BITS 1 1 /4" F 1 /2" G M –1 1 /4" M Hilti L –1 1 /4" M /1 /2" G F Hilti U – 1 1 /4" M /1 /2" G F CR 128 F – 1 1 /4" M

543 04 64-98 543 08 16-29 543 05 85-57 531 07 40-04

VOOR PIXIE BITS 1 1 /4" F – CR 128 M 1 /2" G M – CR 128 M

531 07 20-02 531 07 20-00

VOOR STOFAFZUIGING 1 /2" G M –1 1 /4" M

543 07 70-61

Verlengstukken. Deze verlengstukken worden gebruikt wanneer er met standaardboorbits diepere gaten moeten worden geboord. Verkrijgbaar in zowel staal als aluminium voor een lichter alternatief. PRODUCT­NUMMER

BESCHRIJVING

LENGTE, MM

MATERIAAL

VOOR BITS 1 /2" G M 543 04 62-99 543 05 73-68 543 03 71-25 543 05 73-83 543 04 65-00

1 /2" G M – 1 /2" G F 1 /2" G M – 1 /2" G F 1 /2" G M – 1 /2" G F 1 /2" G M – 1 /2" G F 1 /2" G M – 1 /2" G F

100 200 300 400 500

Staal Staal Staal Staal Staal

VOOR BITS 1 /2" G F 586 17 26-01

1 /2" G M – 1 /2" G M

250

Staal

VOOR BITS 1 1 /4" F 543 05 97-78 543 04 65-01 543 04 65-02 543 04 65-03 543 04 65-04 543 04 65-05

1 1 /4" F – 1 1 /4" M 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 1 1 /4" F – 1 1 /4" M

100 200 300 400 500 1000

Staal Staal Staal Staal Staal Staal

VOOR PIXIE BITS 531 07 20-04 531 07 20-05

CR 128 F – CR 128 M CR 128 F – CR 128 M

250 500

Staal Staal

VOOR STOFAFZUIGING 543 08 08-32

1 1 /4" F – 1 1 /4" M

300

Staal

101


STELT U ZICH EENS UW FAVORIETE DOORSLIJPMACHINE VOOR – EN ­VERVOLGENS DAT DEZE BETER EN BETER WORDT Hoe goed onze doorslijpmachines en diamantgereedschappen ook zijn, we maken ze altijd nog weer beter. De reden is onze belangrijkste drijvende kracht. En dat bent u. Door om de gebruiker heen te ontwerpen, krijgt u perfect uitgebalanceerde, eenvoudig te gebruiken, lichtgewicht machines. En als we daar dan nog een uitstekende betrouwbaarheid en vermogen aan toevoegen, dan kunt u zich concentreren op het uitvoeren van uw werk. Telkens weer met een geweldig resultaat. Eenvoudig gezegd, u kunt altijd meer verwachten van een Husqvarna.

Overzicht van assortiment. Husqvarna heeft het grootste assortiment draagbare doorslijpmachines. Het bestaat uit maar liefst 20 verschillende modellen, met zaagdieptes tot 450 mm. Ongeacht de stroombron – benzine, elektriciteit, hydraulica of pneumatiek – hieronder vindt u vast de doorslijpmachine die u zoekt.

K 770 Doorslijpmachines op benzine

K 970 Doorslijpmachines op benzine

K 1270 Doorslijpmachines op benzine

K 4000 Elektrische doorslijpmachines

K 6500 Elektrische doorslijpmachines

K 2500 / K 3600 MK II K 40 Hydraulische Luchtaangedreven doorslijpmachines doorslijpmachine

0

100

K 760 Rescue K 770

K 970 Rescue K 970

MAX ZAAGDIEPTE

K 4000

K 1270. K 1270 Rail

K 6500

K 2500

K 6500 Ring

K 3600 MK II

K 40

200 K 970 Ring

[mm]

300

K 4000 Cut-n-Break

K 970 Chain

K 760 Cut-n-Break

400

K 6500 Chain

6 K 2500 K 3600 MK II

GEWICHT [kg]

10

20

102

K 6500 Chain

K 970 Chain K 970. K 970 Rescue

K 970 Ring

K 1270

K 1270 Rail

K 6500 K 6500 Ring

Lucht

Hydraulisch

Elektrisch

Elektrisch

Benzine

0

Benzine

3

[kW]

Benzine

VERMOGEN


DOORSLIJPERS

HUSQVARNA K 6500 RING Onze

PRODUCTASSORTIMENT HUSQVARNA PRIME™ – LICHTE APPARATUUR VOOR HET ZWARE WERK

eerste en sterkste elektrische ringzaag ooit. Met een zaagdiepte van 270 mm is deze machine een uitstekende aanvulling op onze wandzagen. De K 6500 Ring kan worden aangedreven door de PP 65, de PP 220 en de PP 490.

Ons assortiment hoogfrequente PRIME™-apparatuur biedt een uitstekende verhouding tussen vermogen en gewicht en is buitengewoon handig. U kunt wanden zagen, boren en uit de hand zagen gebruik makend van dezelfde krachtbron. Samengevat: u klaart meer karweien met kleinere, lichtere apparatuur.

HUSQVARNA K 6500 Onze sterkste

draagbare elektrische doorslijpmachine ooit. Het vermogen, de uitgebalanceerde behuizing en de lage trillingsniveaus maken hem uiterst efficiënt en eenvoudig te gebruiken. De K 6500 kan worden aangedreven door de PP 65, de PP 220 en de PP 490.

SMARTTENSION™ De Husqvarna K 770 en

HUSQVARNA K 6500 CHAIN Onze eerste

K 970 zijn uitgerust met het halfautomatische, veerbelaste SmartTension™-systeem, dat voor een optimale riemspanning en daarmee voor een maximale levensduur van de riem zorgt.

elektrische ketting­zaag. Licht en sterk. Kan openingen vanaf 110 × 110 mm breed tot 450 mm diep doorslijpen. Aangedreven door de PP 65, PP 220 en PP 490.

MET RECHT EEN UNIVERSELE DOORSLIJPMACHINE De Husqvarna K 770 is sinds de start in 1960

onze 10e generatie doorslijpmachines op benzine. Met een ontwerp gebaseerd op bijna 60 jaar werkervaring is deze machine geconstrueerd met het oog op een in elke werksituatie ongehinderde productiviteit. Waar ook ter wereld. De K 770 is zonder enige twijfel dé Husqvarna-machine die de traditie, erfenis, identiteit en mondiale knowhow van ons merk het beste belichaamt. OVERZICHT ZAAGMETHODEN Standaard zagen

RELATIEVE ZAAGSNELHEID

MAX ZAAGDIEPTE

Diep zagen

300 MM BLADE

350 MM BLADE

400 MM BLADE

RING

CUT-N-BREAK

CHAIN

Hoog

Hoog

Hoog

Medium

Laag

Laag

100 mm

125 mm

155 mm 270 mm

[mm]

400 mm

450 mm

103


VOL TROTS PRESENTEERT HUSQVARNA: SNEL EN RESOLUUT LEIDINGEN DOORSLIJPEN Wanneer er heel nauwkeurig en snel leidingen moeten worden doorgeslepen, biedt Husqvarna een snelle en resolute werkmethode. De mogelijkheid om de leiding volledig vanaf één kant door te slijpen met de draagbare, diep zagende uitrusting van Husqvarna, maakt het karwei een stuk minder ingewikkeld en bespaart tijd, geld en inspanningen. En wanneer u de Husqvarna-leidingklem gebruikt bij doorslijpen, kunt u nog nauwkeuriger, veiliger en ergonomischer werken. Alle apparatuur die u nodig hebt, is verkrijgbaar bij één leverancier: Husqvarna. Reuzehandig.

DOORSLIJPMACHINE HUSQVARNA RING MET LEIDINGKLEM

DOORSLIJPMACHINE HUSQVARNA CHAIN MET LEIDINGKLEM

 Zaagdiepte tot 270 mm

 Zaagdiepte tot 450 mm

 Hogere zaagsnelheid

 Eenvoudig te hanteren en te onderhouden

 Lagere gereedschapskosten per snede

 Robuust en flexibel

 Unieke Husqvarna-oplossing

 Insteeksneden zonder oversteek

HUSQVARNA K 6500 RING Sterke en uit­gebalanceerde elektrische doorslijpmachine van 5,5 kW met hoogfrequent-PRIME™technologie, die een hoge zaagsnelheid mogelijk maakt. Het ringzaagblad van 370 mm produceert een zaagdiepte van 270 mm.

104

HUSQVARNA K 970 RING Snelsnijdende doorslijpmachine op benzine met een vermogen van 4,8 kW en een ringzaagblad van 370 mm, dat een zaagdiepte van 270 mm produceert. Robuuste en betrouwbare zaagmachine met een goede zaagcapaciteit en een hoge verhouding tussen vermogen en gewicht.

HUSQVARNA K 6500 CHAIN Sterke en uitgebalanceerde elektrische doorslijpmachine met een vermogen van 5,5 kW en de hoog­ frequent-PRIME™-technologie, die een zaag­­diepte produceert van maximaal 450 mm. Hetzelfde zwaard past ook op de nieuwe versie van de K 970 Chain.


DOORSLIJPERS

Klem hem op de leiding. Bevestig een Husqvarna Ring of Chain doorslijpmachine. Snijd vanuit één positie recht en nauwkeurig leidingen af met een maximale diameter van 14"/350 mm De Husqvarna-leidingklem die u bij het doorslijpen gebuikt, kan eenvoudig en stevig op de leiding worden vastgezet

Flexibel ontwerp met een aantal bevestigingspunten om de doorslijpmachine vast te maken. Verkrijgbaar voor zowel de Ring als de Chain doorslijpmachines van Husqvarna

Als je de hele snede van bovenaf maakt, hoef je minder te graven rondom de leiding, wat flink wat werktijd en inspanningen bespaart

NIEUW HUSQVARNA K 970 CHAIN Sterke en betrouwbare doorslijpmachine op benzine met een vermogen van 4,8 kW, die een zaagdiepte produceert van maximaal 450 mm. Een van de nieuwe functies is de robuuste tweebouts zwaardmontage met de traditionele schroef voor de kettingspanning, net als bij de K 6500 Chain.

NIEUW KLEM BIJ HET DOORSLIJPEN VAN LEIDINGEN Hiermee kunt u met een geringere belasting van de gebruiker snel en resoluut leidingen doorslijpen. Maakt het makkelijk om leidingen met een maximale diameter van 14"/350 mm met behulp van een Husqvarna Ring- of Chain-doorslijper vanaf één kant recht en nauwkeurig door te slijpen.

105


NIEUW

BENZINE DOORSLIJPMACHINES TECHNISCHE SPECIFICATIES Luchtgekoelde 2-taktmotor Cilinderinhoud, cc Vermogen, kW Verhouding tussen vermogen en gewicht Gewicht zonder brandstof en zaaguitrusting, kg Blad /zwaard, mm Max. zaagdiepte, mm Active Air Filtration™ X-Torq® SmartCarb™ DuraStarter™ EasyStart decompressieklep Air Purge Poly V-riem Omsloten aandrijving Omkeerbare zaagarm Brandstofindicator in de tank Gemakkelijk verstelbare beschermkap Waterkit Verwisselbare asring /asgat SmartTension™ Geluidsvermogenniveau Lwa, dB(A)  Geluidsdrukniveau, dB(A) 

NIEUW

K 770

K 770 WITH OILGUARD

K 970

K 1270

l

l

l

l

74 3,7 0,37 9,9 300/350 100/125

74 3,7 0,37  10,1 300/350 100/125

94 4,8 0,44 /0,41 11,0 /11,6 350 /400 125 /155

119 5,8 0,43 / 0,42 13,3 /13,7 350 /400 118 /145

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

115 101

115 101

115 104

— 117 104

KV 7. WT 15

KV 7. WT 15

KV 9 / 12. WT 15

KV 9 / 12. WT 15

1 zaagblad Elite-Cut Sxx/300 mm as 20/25,4 mm* 953 43 56-01 1 zaagblad Vari-Cut™ Sxx/300 mm as 20/25,4 mm* 953 43 57-01 1 zaagblad Elite-Cut Sxx/350 mm as 20/25,4 mm* 953 42 18-07 1 zaagblad Vari-Cut™ Sxx/350 mm as 20/25,4 mm* 953 43 49-01

1 zaagblad Elite-Cut Sxx/350 mm as 20/25,4 mm* 953 43 26-01 1 zaagblad Vari-Cut™ Sxx/350 mm as 20/25,4 mm* 953 43 50-01

1 zaagblad Elite-Cut™ S/ 350 mm as 20/25,4 mm* 953 42 96-01

1 zaagblad Elite-Cut™ S/ 350 mm as 20/25,4 mm* 953 43 21-01

1 zaagblad Vari-Cut™ S/ 350 mm as 20/25,4 mm* 953 43 51-01

1 zaagblad Vari-Cut™ S/ 350 mm as 20/25,4 mm* 953 43 53-01

1 zaagblad Elite-Cut™ S/ 400 mm as 20/25,4 mm* 953 42 97-01

1 zaagblad Elite-Cut™ S/ 400 mm as 20/25,4 mm* 953 43 22-01

1 zaagblad Vari-Cut™ S/ 400 mm as 20/25,4 mm* 953 43 52-01

1 zaagblad Vari-Cut™ S/ 400 mm as 20/25,4 mm* 953 43 54-01

AANBEVOLEN COMBINATIE PRODUCTNUMMER

• Heeft standaard een kit voor nat zagen.

106


DOORSLIJPERS

NIEUW

K 760 CUT-N-BREAK

K 970 RING

K 970 CHAIN

K 970 RESCUE

K 760 RESCUE

K 1270 RAIL

l

l

l

l

l

l

74 3,7 0,33 11,1 (incl. zaaguitrusting) 230 400

94 4,8 0,49 9,7 350 450 —

94 4,8 0,44 11,0 350 125

74 3,7 0,39 9,6 300 100

119 5,8 0,28 / 0,27 20,5 /21,2 350 /400 118 /145

l

94 4,8 0,35 13,8 370 270 —

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

— — —

l

l

l

l

l

l

l

— — —

l

l

l

l

l

l

l

— — l

l

l

l

l

l

l

— — 115 101

— — 115 104

— — 115 104

l

l

l

— 115 104

— 115 101

— 117 104

WT 15

Leidingklem

Leidingklem

967 19 57-01. blade EL 35*

967 27 23-01*

967 29 08 01*

RA 10. RA 10 S 967 28 81-01, beschermkap 967 18 15-01, beschermkap 967 04 63-01, incl. RA 10, 350 mm, as 25,4 mm 300 mm, as 20,0 /25,4 mm beschermkap 350 mm, as 25,4 mm 967 07 11-01, incl. RA 10 S, beschermkap 350 mm, as 25,4 mm 967 07 12-01, incl. RA 10, beschermkap 400 mm, as 25,4 mm Met beschermkap 400 mm incl RA 10 S as 25,4 mm* 967 07 13-01

REKEN OP SLIMME, EENVOUDIGE EN EFFICIËNTE WIJZE AF MET STOF EN SLIB! ZIE DE SYSTEEMGIDS OP PAGINA 76 107


ELEKTRISCHE DOORSLIJPMACHINES TECHNISCHE SPECIFICATIES Elektromotor, V Vermogen, W Nominale stroom, A Gewicht excl. kabel en zaaguitrusting, kg Zaagblad, mm Zaagdiepte, mm Elgard™, overbelastingsbeveiliging „Trekkende” rotatie Eenvoudige vervanging zaagblad Verwisselbare asring /asgat Waterkit Geluidsvermogenniveau Lwa, dB(A) Geluidsdrukniveau, dB(A) Trillingen voorgreep equivalent, m /s² Trillingen achtergreep equivalent, m /s²

K 6500

K 6500 RING

K 6500 CHAIN

230 /400 5,5 kW (3-fasig) /  3,0 kW (1-fasig) 16 /10 9,8 400 155

230 /400 5,5 kW (3-fasig) /  3,0 kW (1-fasig) 16 /10 13,1 370 270

230 /400 5,5 kW (3-fasig) /  3,0 kW (1-fasig) 16 /10 9,1 400 450

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

104 93 < 2,5 < 2,5

111 99 < 2,5 < 2,5

— — — 122 99 2,7 2,1

PP 490*, PP 65. PP 220*, WT 15. W 70 P

PP 490*, PP 65. PP 220*, WA 20. Leidingklem

PP 490*, PP 65. PP 220*, WT 15. Leidingklem

1 zaagblad Elite-Cut S 25/ 400 mm as 20/25,4 mm* 953 53 56-01

1 zaagblad R 1420 415 mm 953 53 57-01

Zwaard 400 mm Ketting PRO 45 967 10 85-01

AANBEVOLEN COMBINATIE

PRODUCTNUMMER

* Lees meer over de PP 220 op pagina 22. 

HYDRAULISCHE DOORSLIJPMACHINES TECHNISCHE SPECIFICATIES Hydraulische tandwielmotor Max. druk /stroom, bar / l /min. Vermogen, kW Gewicht zonder zaaguitrusting, kg Zaagblad, mm Zaagdiepte, mm Excentrische aandrijfas Verstelbare voorhandgreep Automatische starter voor de waterstroom Zaagbladrem Servo voor snelheidsregeling Omkeerbare zaagarm Waterkit Verwisselbare asring /asgat Geluidsvermogenniveau Lwa, dB(A) Geluidsdrukniveau, dB(A) Trillingen voorgreep equivalent, m /s² Trillingen achtergreep equivalent, m /s²

K 3600 MK II

K 2500

l

l

150 /40 4,3 8,3 370 270

150 /40 5,2 8,3 400 145 — — —

l l l

— — — Integrated — 111 99 4,3 6,0

l

PP 518, PP 325 E, FC 40, WA 20

PP 518, PP 325 E, FC 40, WA 20

968 42 41-01

968 36 54-01, beschermkap 400 mm, as 25,4 mm*

l l l l

107 85 7,5 5,2

AANBEVOLEN UITRUSTING PRODUCTNUMMER

• Heeft standaard een kit voor nat zagen.

108


DOORSLIJPERS

NIEUW

NIEUW

K 4000

K 4000 CUT-N-BREAK

230 /120 /110 2700 /1800 /2200

230 /120 /110 2700 /1800 /2200

12 /15 /20 8,5 350 125

12 /15 /20 8,9 (incl. zaaguitrusting) 230 400

l

l

l

l

l

l

l

l

l

105 95 3,5 3,5

109 95 3,2 3,4

K 3000 / K 4000 vacuümunit, WT 15. S 13. W 70 P

WT 15

1 zaagblad Elite-Cut S/350 mm as 20/25,4 mm* 953 43 24-01

967 07 97-01. 230 V, zaagbladen EL 10 CNB

DOOR PERSLUCHT AANGEDREVEN DOORSLIJPMACHINES TECHNISCHE SPECIFICATIES Persluchtmotor Luchtaanvoer, m³ /min. Max. luchtdruk, kp /cm², bar Vermogen, kW Gewicht zonder slang, nevelsmering en zaaguitrusting, kg Zaagblad, mm Zaagdiepte, mm Automatische nevelsmering Omkeerbare zaagarm Waterkit Verwisselbare bladopname Geluidsvermogenniveau Lwa, dB(A) Geluidsdrukniveau, dB(A) Trillingen voorgreep equivalent, m /s² Trillingen achtergreep equivalent, m /s²

K 40

l

2,8 –3,5 7 3,2 9,9 350 125 l l l l

107 92 9,5 5,2

ARTIKELINFORMATIE 968 37 24-01, beschermkap 350 mm, as 20 /25,4 mm*

*Heeft standaard een kit voor nat zagen.

1 zaagblad Vari-Cut S/350 mm as 20/25,4 mm* 953 43 55-01

KRACHTBRONNEN

PP 490

PP 65

PP 325 E

PP 518

TECHNISCHE SPECIFICATIES Vermogen, kW Nominale stroom, A Spanning, V Druk, bar Luchtstroom, l /min. Gewicht incl. olie, kg

20 32 /25 /16 gereduceerd 400 — — 25

7 /4 16 /16 (3-fasig /1-fasig) 200 –240 — — 9,5

9,3 16  400 140 40 95,0

10,4 — Benzinegestuurd 140 20, 30, 40 145,0 incl. olie en slangen

WS 482 HF, WS 440 HF, CS 10 DM 650, K 6500, K 6500 Ring (samen met WS 482 HF of WS 440 HF), K 6500, K 6500 Ring, K 6500 Chain, DM 650

DM 406 H, K 3600 MK II, K 2500

DM 406 H, K 3600 MK II, K 2500

967 64 98-01, PP 490, 380 – 400  V, 5-pins Zie pagina 23 voor accessoires

965 15 64-02, 400 V, 5-pins SoftStart™ 965 15 64-07, 230 /400 V, 5-pins ster-driehoek-inschakeling 965 15 64-04, 400 V, 4-pins SoftStart™

967 15 36-02, incl. set hydraulische slangen, 1 /2" × 7,6 m

AANBEVOLEN VOOR

PRODUCTNUMMER 966 56 37-01 588 65 61-16

109


ACCESSOIRES DOORSLIJPMACHINES

A

C

A

E

Husqvarna KV 9 / 12 en KV 7.

587 76 84-02 587 76 84-01

Husqvarna WT 15.

Compacte en eenvoudig te gebruiken watertank met elektrische pomp. Gardena Li-Ion accumulatorsysteem, 18,5 V. 15 liter. WT 15, 220 V C

966 70 83-01

Waterdruktank.

De tank heeft een inhoud van 13,3 liter en is incl. een slang van 3 meter. Waterdruktank met slang Waterslang D

Husqvarna FC 40.

Oliestroomregelaar voor elke hydraulische krachtbron. FC 40 F

B

H

F

E

Trolleys met snelaansluitingen en eenvoudig in te stellen zaagdiepte. KV 9 / 12. watertank 13,3 liter KV 7. watertank 13,3 liter

G

D

B

506 32 63-02 506 32 89-34

506 19 75-01

Wandzaagunit.

Compleet met slede, montagesteunen en twee rails van 1 meter lengte. De doorslijpmachine wordt met behulp van een draaischroef eenvoudig op de slede gemonteerd. Geschikt voor gebruik met de K 6500 Ring, K 3600 MK II en K 2500. WA 20, twee rails van 1 meter lengte en slede Extra rail Adapter K 2500 Adapter K 3600 Ring Adapter K 6500 Ring G

506 31 93-02 506 33 87-03 506 32 35-01 506 32 33-01 590 70 88-01

Leidingklemset.

Voor gebruik met de Husqvarna K 970 Ring en Chain en de K 6500 Ring en Chain. Een handig accessoire om rechte, nauwkeurige sneden in betonnen leidingen te maken.

K 3000 / K 4000 vacuümunit.

Dankzij een voortreffelijke stofopvang kunt u zagen zonder water. Snelaansluiting. K 3000 / K 4000 vacuümunit

Leidingklemset

589 39 39-01

523 09 50-01

OVERZICHT VAN TOEPASSINGEN

110

Zagen in vloeren en muren.

Zagen van bouwblokken, trottoirbanden en stenen in tuinen.

Aanpassingen aan raam- en deuropeningen.

Zagen van gestort beton.

Zagen van buizen.

Diep zagen in sleuven.


DOORSLIJPERS

I

K

N

L

J

H

Wielset.

L

Voor gebruik met de Husqvarna K 760, K 770, K 970 en K 1270. Neemt de spanning weg van de gebruiker en beschermt de onderkant van de machine bij het doorslijpen van wanden en vloeren. Wielset I

589 33 43-01

Railklem.

Met naald- en kogellagers met zeer hoge precisie. Snel te bevestigen op de rail, tot 135 mm. Voor perfect haaks slijpen. RA 10 RA 10 S J

M

506 22 66-11 506 22 66-12

Cut-n-Break-gereedschap.

Brandstoftank met anti-mors schenktuit.

Gemaakt van duurzaam kunststof. Goedgekeurd volgens VN-regelgeving. 6 liter. Brandstoftank met anti-mors schenktuit M

505 69 80-01

Tweetaktolie.

Ons assortiment tweetaktoliën is gemaakt van componenten van de hoogste kwaliteit. Het voldoet aan de hoge eisen die aan uw product stelt. Husqvarna Tweetaktolie HP, 1 liter Husqvarna Tweetaktolie HP, 1 liter doseerfles OilGuard-olie, 1 liter doseerfles OilGuard-olie, 0,1 liter N

587 80 85-10 587 80 85-11 544 97 65-01 544 97 65-02

Motorkit.

Een compleet carter met gemonteerde krukas, zuiger en cilinder. Cut-n-Break-gereedschap K

544 17 80-03

Transportkisten.

De kisten zijn gemaakt van hout met metalen beschermranden en hoeken. K 970, K 6500 K 1270 K 970 Ring, K 3600 MK II, K 6500 Ring K 970 Chain K 1270 Rail

506 31 08-02 575 46 53-01 575 42 28-01 575 46 51-01 575 46 53-01

K 1260 K 970 Engine kort blok K 970 Cylinder K 970 Cylinder* K 760 Cut-n-Break

576 22 40-01 588 48 71-02 586 35 10-01 588 48 71-01 588 06 14-02

* Voor machines vanaf 2014.

Zagen van groeven voor expansievoegen en het herstellen van scheuren.

Wegwerken van signaalkabels.

Zagen van asfalt bij wegwerkzaamheden.

Zagen van rails.

Zagen bij reddingswerkzaamheden.

Onregelmatig diep zagen. 111


DIAMANTGEREEDSCHAPPEN VOOR DOORSLIJPERS Husqvarna biedt diamantgereedschappen voor het doorzagen van elk type constructiemateriaal met elk type draagbare machine. Van gereedschappen voor specifieke machines als ringzagen en kettingzagen tot standaarddiamantbladen voor meer occasioneel zaagwerk. De eigenschappen van een diamantzaagblad worden bepaald op basis van de toepassing, het te zagen materiaal en de machine waarmee het zaagblad wordt gebruikt. Daarom is ons assortiment diamantbladen ingedeeld in verschillende niveaus en duidelijk gelabeld, zodat het nog makkelijker wordt om precies dat blad te kiezen dat optimaal bij uw type zaagwerk past.

ZAAGBLADEN VOOR K 6500 EN HYDRAULISCHE DOORSLIJPMACHINES

Superieure zaagsnelheid en langere levensduur dankzij de revolutionaire DIAGRIP™ technologie.

PRODUCT

S 1410

S 1420

l l l

SEGMENTVORM

Met de Diagrip™-technologie worden de diamanten speciaal behandeld met het oog op een optimale positie in het segment, zodat elke diamant de maximale efficiëntie heeft. Tijdens het zagen worden de diamanten in een gelijkmatig tempo blootgelegd en verbruikt. Dat maakt de rand zeer gelijkmatig en sterk, vooral bij werken in harde materialen als gewapend beton. Dat resulteert in het opmerkelijk snel en soepel doorzagen van elk type constructiemateriaal. constructiemateriaal.

MATERIAL Steen Beton, hard Beton, middelhard Beton, zacht Baksteen Abrasieve baksteen

l l l

l

l l

l l l

l

l l l

— —

l l l

AANBEVOLEN UITRUSTING K 6500, K 2500 l l l

= Optimaal 

l l

= Goed 

l

= Acceptabel 

GOUD

 –   = Niet aanbevolen

ZILVER BRONZE Zie pagina 14 –15 voor meer informatie.

NIEUW ELITE-CUT PRODUCT

S 25

S 35

S 45

S 50

S 65

S 85

— —

— — —

SEGMENTVORM MATERIAAL Harde tegels, porselein Keramische tegels Natuursteen Doorgehard beton Gewapend beton Baksteen Dakpannen Abrasief materiaal Groen beton Asfalt IJzer Nodulair ijzer

l

l

l

l

l l l

l l l

— — —

l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l

l l l

— — — — — — —

— — — — —

— — — — —

l

l

l l l

l l

— — — —

— — — —

l l

l l

l

l l l

— —

— —

l

AANBEVOLEN UITRUSTING K 770, K 970, K 1270, K 6500, K 4000, K 40 l l l

112

= Optimaal 

l l

= Goed 

l

= Acceptabel 

 –   = Niet aanbevolen


DOORSLIJPERS

SLIMME BLADEN VOOR DRAAGBARE DOORSLIJPMACHINES De slimmere zaagbladen van

Husqvarna in de series Elite-cut, Vari-Cut en Tacti-Cut zijn ontwikkeld om de veiligheid en prestaties bij het gebruik van een draagbare doorslijpmachine te vergroten. Deze slimme bladen hebben diverse indicatoren die de gebruiker een goed en direct inzicht bieden op de slijtage van het blad, de zijdelingse speling, de draairichting, de geoptimaliseerde zaagdiepte voor het beoogde resultaat.

Draairichting

Toepassingscode

Slijtage-indicator voor zijdelingse speling Slijtage-indicator snijsegment

SNELHEIDSBRUG De Elite-Cut-bladen hebben nu een speciaal ontworpen snelheidsbrug tussen de segmenten. Dit ontwerp verbetert de zaagsnelheid en flexibiliteit nog verder dankzij een verminderde zijdelingse wrijving, een betere koeling en een verbeterde stofafvoer. De kleur van de brug geeft het materiaal aan waarvoor het blad is geoptimaliseerd.

VARI-CUT

TACTI-CUT

S 35 TURBO

S 45

S 50

S 65 PLUS

S 85

S 35

S 50

S 50 PLUS

S 65

S 85

l

— —

— —

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

— — — — — — —

— —

l

— — —

l

l l l

— — —

— — — — — — —

— — — — —

l

l

l l l

l l

— — — —

— — — —

l l

l l

l

l l l

— —

— —

l

l l l

l

l

— — —

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

— — — — —

l

l

l l l

l

— — — —

— — — —

l l

l l

l

l l l

— —

— —

l

K 770, K 970, K 1270, K 6500, K 4000, K 40

113


Husqvarna Elite-Cut zaagbladen. Bladen van de klasse goud voor eenvoudig werken, zelfs in zwaar gewapend beton. Innovatief segmentontwerp voor het op efficiënte wijze zagen, koelen en afvoeren van slib, wat zowel de zaagsnelheid als de levensduur vergroot. De S 25 met turbo-aangesloten segmenten voor toepassingen die een hoogkwalitatief afgewerkte snede vereisen.

114

PRODUCTNUMMER

DIAMETER, MM

BLADVORM

SEGMENTVORM

SEGMENTHOOGTE, MM

ASGAT, MM

S 25 579 81 14-10 579 81 14-20 579 81 14-30

300 350 400

Aansluitend gesegmenteerd Aansluitend gesegmenteerd Aansluitend gesegmenteerd – geluidsarm

Turbo Turbo Turbo

12 12 12

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 35 579 81 15-10 579 81 15-20 579 81 15-30

300 350 400

Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd

Brug Brug Brug

15 15 15

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 45 579 81 16-10 579 81 16-20 579 81 16-30

300 350 400

Segmented Segmented Segmented

Double notch Double notch Double notch

12 12 12

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 50 579 81 18-10 579 81 18-20 579 81 18-30

300 350 400

Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd

Brug Brug Brug

15 15 15

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 65 579 81 19-10 579 81 19-20 579 81 19-30

300 350 400

Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd

Dubbele kerf Dubbele kerf Dubbele kerf

12 12 12

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 85 579 81 20-10 579 81 20-20 579 81 20-30

300 350 400

Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd

Plat Plat Plat

12 12 12

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20


DOORSLIJPERS

Husqvarna Vari-Cut zaagbladen. Bladen van de klasse zilver met hoge zaagsnelheid en een goede slijtvastheid, wat uitstekende prestaties en geringe kosten per gezaagde vierkante meter garandeert. PRODUCTNUMMER

DIAMETER, MM

BLADVORM

SEGMENTVORM

SEGMENTHOOGTE, MM

ASGAT, MM

S 35 TURBO 587 90 57-01 587 90 58-01 587 90 59-01

300 350 400

Segmented Segmented Segmented

Turbo Turbo Turbo

10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 45 579 81 7410 579 81 7420 579 81 7430

300 350 400

Segmented Segmented Segmented

Turbo/Flat Turbo/Flat Turbo/Flat

10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 50 586 59 55-01 586 59 55-02 586 59 55-03

300 350 400

Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd

Turbo/Plat Turbo/Plat Turbo/Plat

10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 65 PLUS 587 90 44-01 587 90 45-01 587 90 53-01

300 350 400

Segmented Segmented Segmented

Turbo/Flat /Flat + Turbo/Flat /Flat + Turbo/Flat /Flat +

10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 85 579 81 77-10 579 81 77-20 579 81 77-30

300 350 400

Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd

Plat /Plat+ Plat /Plat+ Plat /Plat+

10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

115


DIAMANTGEREEDSCHAPPEN VOOR DOORSLIJPEN MET GROTE ZAAGDIEPTES Husqvarna heeft jarenlange ervaring op het gebied van het ontwikkelen van diamantgereedschappen voor speciale zaagtoepassingen en begrijpt bijgevolg de behoeften van de gebruikers als geen ander. De innovaties op het gebied van draagbaar zagen omvatten onze ringzagen, kettingzaag en Cut-n-Break-gereedschap, met zaagdieptes tot 400 mm. De serie R 1400-­ringzaagbladen heeft de Diagrip™-technologie en dat resulteert in een ringzaagblad met een zeer hoge zaagsnelheid, een lange levensduur en een gelijkmatige snede.

GOUD ZILVER BRONZE Zie pagina 14 –15 voor meer informatie.

RINGZAAGBLADEN PRODUCT

R 1410

R 1420

R 1445

R 820

l l l

l l

l

l l l

l l

l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l l

l l

l

l

l

BLADEN VOOR CUT-N-BREAK R 845

R 870

EL 10 CNB

EL 35 CNB

EL 70 CNB

l l

l

l l l

l l l l l

— — —

l l l

l

l l l

l l

l

l l l

— — —

l l l

l

— — —

l

l

l l l

l l l

l

l

l l l

l l l

l

l l l

SEGMENTVORM MATERIAAL Steen Beton, hard Beton, middelhard Beton, zacht Baksteen Abrasieve baksteen AANBEVOLEN VOOR K 970 Ring, K 6500 Ring, K 3600 MK II

116

K 4000 Cut-n-Break


DOORSLIJPERS

DIAMANTKETTINGEN PRODUCT

PRO 45

PXC 45

ELC 45

ELC 70

SLC 45

— —

l l

SEGMENTVORM MATERIAAL Steen Beton, hard Beton, middelhard Beton, zacht Baksteen Abrasieve baksteen

l l

l l

l l

l l l

l l l

l l

l

l l l

l l l

l l l

l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l

l l

l

l l l

l

l

l l l

l

AANBEVOLEN VOOR K 6500 Chain, K 970 Chain l l l

= Optimaal 

l l

= Goed 

l

= Acceptabel 

 –  = Niet aanbevolen

117


Husqvarna-diamantzaagbladen voor ringzagen. Een serie bladen van de klassen goud en zilver met zelfscherpende segmenten, die resulteren in een vrijsnijdend gereedschap, ongeacht de richting waarin het blad draait. PRODUCTNUMMER

DIAMETER, MM

SEGMENTLENGTE, MM

SEGMENTBREEDTE, MM

SEGMENTHOOGTE, MM

R 1410 DIAGRIP™ 583 80 23-01

370

33

4,2

9,0

R 1420 DIAGRIP™ 587 02 42-01

370

33

4,2

9,0

R 1445 DIAGRIP™ 587 02 43-01

370

33

4,2

9,0

R 820 574 83 63-01

370

33

4,2

9,0

R 845 574 83 63-02

370

33

4,2

9,0

R 870 574 83 63-03

370

33

4,2

9,0

PRE-CUT RING BLADE 583 80 23-02

370

33

6,0

9,0

Husqvarna-diamantzaagbladen voor Cut-n-Break-doorslijpmachines. Bladen van de klasse goud die stapsgewijs door wanden tot 400 mm dik zagen. Met een zeer geringe investering in diamantgereedschap. PRODUCTNUMMER

SEGMENTLENGTE, MM

SEGMENTBREEDTE, MM

SEGMENTHOOGTE, MM

AANTAL BLADEN

EL 10 CNB 574 83 62-01

40

2,4

8,5

2

EL 35 CNB 574 83 62-02

40

2,4

8,5

2

EL 70 CNB 574 83 62-03

40

2,4

8,5

2

Husqvarna-diamantkettingen en -zwaarden voor kettingzagen. Een assortiment professionele, eersteklas en kwaliteitskettingen voor zagen in gewapend beton en andere constructiematerialen van verschillende hardheden.

118

PRODUCTNUMMER

KETTINGSTEEK, INCH

KETTING/ZWAARDLENGTE, MM/INCH

AANTAL SEGMENTEN

SEGMENTBREEDTE, MM

PRO 45 588 15 04-01 588 15 04-02

0.444 0.444

300 /12 400 /16

25 29

5,7 5,7

PXC 45 590 32 98-01

3 /8

350 /14

32

5,7

ELC 45 590 32 99-01

3 /8

350 /14

32

5,7

ELC 70 590 33 00-01

3 /8

350 /14

32

5,7

SLC 45 590 33 01-01

3 /8

350 /14

32

5,7

ZWAARDEN 300 mm/12" (0.444") 350 mm/14" (3/8") 400 mm/16" (0.444")

587 78 14-01 506 34 62-14 587 78 14-02

KETTINGACCESSOIRES Reparatiekit voor kettingsegmenten (0.444") Reparatiekit voor kettingschakels (0.444") Reparatiekit voor kettingsegmenten (3/8") Reparatiekit voor kettingschakels (3/8")

588 10 68-11 588 10 68-12 531 10 11-94 531 10 11-95


DOORSLIJPERS

VACUÜMGESOLDEERD RESCUE-BLAD Speciaal rescue-blad met vacuümgesoldeerde diamantrand, dat met de hoogste snijsnelheid door alle bouw- en voertuigmaterialen kan zagen.

RESCUE-ZAAGBLADEN PRODUCT

VARI-CUT FR3

SEGMENTVORM MATERIAAL Doorgehard beton Gewapend beton Baksteen Dakpannen Abrasief materiaal Groen beton Asfalt IJzer Nodulair ijzer

l l l l l l l l l l l l l

AANBEVOLEN UITRUSTING K 970 Rescue, K 760 Rescue

Husqvarna Rescue-zaagbladen. Een laag vacuümgesoldeerde diamanten maakt het blad geschikt voor het supersnel en gemakkelijk zagen van bijna alle materialen die je in noodsituaties zoal tegenkomt. PRODUCTNUMMER VARI-CUT FR3 574 85 39-01 574 85 40-01 574 85 41-01

DIAMETER, MM

BLADVORM

300 350 400

Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd

119


DIAMANT­GEREEDSCHAPPEN VOOR HAAKSE SLIJPERS Onze diamantgereedschappen voor haakse slijpers worden gekenmerkt door voortdurende innovatie en verbetering. Elite-Cut bladen zijn speciaal ontwikkeld voor Heavy Users terwijl de professionele Vari-Cut bladen voor een hoge zaagsnelheid en een goede balans tussen aanschafkosten en prestaties zorgen. De komschijven van Husqvarna geven professionele gebruikers meer waar voor hun geld.

SNELHEIDSBRUG De Elite-Cut-bladen hebben nu een speciaal ontworpen snelheidsbrug tussen de segmenten. Dit ontwerp verbetert de zaagsnelheid en flexibiliteit nog verder dankzij een verminderde zijdelingse wrijving, een betere koeling en een verbeterde stofafvoer. De kleur van de brug geeft het materiaal aan waarvoor het blad is geoptimaliseerd.

GOUD ZILVER BRONZE Zie pagina 14 –15 voor meer informatie.

ELITE-CUT PRODUCT

S 6

S 25

S 35*

S 45*

S 50

S 65

S 4

S 6

S 25

l l l

l

— —

l

l l l

l

l l l

l l l

— — —

l l l

l l

— — —

l l l

l

— —

l l l

l l l

l l

l l

l l l

l

l l

l l l

l l l

l l l

l l

l

l

l l

l

l l

l l

l l l

l l l

l l l

l

l

l l

— — — —

l

l

l l

l

l l l

— — —

— — —

— — —

— — —

— — — —

— — — —

— — —

SEGMENTVORM MATERIAAL Harde tegels, porselein Keramische tegels Natuursteen Beton Baksteen Abrasief materiaal Mortel krabben IJzer Nodulair ijzer l l l

= Optimaal 

l l

* Niet beschikbaar in België

120

= Goed 

l

= Acceptabel 

 —  = Niet aanbevolen

l

l

l


DIAMANT GEREEDSCHAP VOOR HAAKSE SLIJPERS

VARI-GRIND PRODUCT

G 35

MATERIAAL Natuursteen Beton zacht Beton middelhard Beton hard Baksteen l l l

= Optimaal 

l l

= Goed 

l

= Acceptabel 

G 45

TACTI-GRIND G 50

G 65

G 45

G 50

G 65

l

l

l l

l

l

l l

l

l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l l

l l

l l

l

l

l l

l l

l

l l

l l

 —  = Niet aanbevolen

VARI-CUT

TACTI-CUT

S 35*

S 45*

S 50

S 65

S 90

FR3

S 4

— —

— —

l l l

— — —

l

— — —

— — —

l l

l l

l

l l l

l l l

l l l

l l

l

l

l l

l l l

l l

l l

l l l

l l l

l l l

l

l

l l

l l

l l l

l

l l

l

l l l

— — — — — —

l

l l

l l l

— — —

— — —

l l l

l

— —

l l l

— — — —

l

— — —

— — —

— — —

— — —

l l l

S 35 TURBO*

S 50*

S 65*

l l

l l l

l l

— —

— — —

121


Husqvarna Elite-Cut-bladen voor haakse slijper. Bladen van de klasse goud zorgen voor een maximale zaagsnelheid en levensduur. PRODUCTNUMMER

DIAMETER, MM

BLADVORM

SEGMENTVORM

SEGMENTHOOGTE, MM

ASGAT, MM

S6 579 81 88-30 579 81 88-40

115 125

Doorlopend Doorlopend

Plat Plat

10 10

22,2 22,2

S25 579 80 44-30 579 80 44-40 579 80 44-80

115 125 230

Aansluitend gesegmenteerd Aansluitend gesegmenteerd Aansluitend gesegmenteerd

Turbo Turbo Turbo

12 12 12

22,2 22,2 22,2

S35 579 80 45-80

230

Gesegmenteerd

Brug

15

22,2

S50 579 80 47-30 579 80 47-40 579 80 47-50 579 80 47-80

115 125 150 230

Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd

Brug Brug Brug Brug

12 12 12 15

22,2 22,2 22,2 22,2

S65 579 80 51-80

230

Gesegmenteerd

Brug

15

22,2

Husqvarna Vari-Cut-bladen voor haakse slijper. Bladen van de klasse zilver met een hoge zaagsnelheid en slijtvastheid in alle materialen.

122

PRODUCTNUMMER

DIAMETER, MM

BLADVORM

SEGMENTVORM

SEGMENTHOOGTE, MM

ASGAT, MM

S4 579 81 89-30 579 81 89-40

115 125

Doorlopend Doorlopend

Plat Plat

10 10

22,2 22,2

S6 582 21 11-30 582 21 11-40 582 21 11-80

115 125 230

Doorlopend Doorlopend Doorlopend

Turbo Turbo Turbo

10 10 10

22,2 22,2 22,2

S25 579 80 72-30 579 80 72-80

115 230

Aansluitend gesegmenteerd Aansluitend gesegmenteerd

Turbo Turbo

10 10

22,2 22,2

S50 579 80 79-30 579 80 79-40 579 80 79-50 579 80 79-51 579 80 79-60 579 80 79-80

115 125 150 150 180 230

Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd

Turbo/Plat Turbo/Plat Turbo/Plat Turbo/Plat Turbo/Plat Turbo/Plat

10 10 10 10 10 10

22,2 22,2 22,2 30,0 22,2 22,2

S65 579 80 80-80

230

Gesegmenteerd

Turbo/Plat /Plat +

10

22,2

S90 579 80 81-40

125

Gesegmenteerd

Plat

10

22,2

FR3 RESCUE 577 10 36-01 574 85 37-01 574 85 38-01

115 125 230

Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd

— — —

— — —

22,2 22,2 22,2


DIAMANTZAAGBLADEN VOOR HAAKSE SLIJPERS

Husqvarna Tacti-Cut-bladen voor haakse slijper. Bladen van de klasse brons, geoptimaliseerd voor minder intensief professioneel zagen in de meeste materialen. PRODUCTNUMMER

DIAMETER, MM

BLADVORM

SEGMENTVORM

SEGMENTHOOGTE, MM

ASGAT, MM

S4 579 81 96-30 579 81 96-40 579 81 96-80

115 125 230

Doorlopend Doorlopend Doorlopend

Plat Plat Plat

10 10 10

22,2 22,2 22,2

Husqvarna Vari-Grind komschijven. Komschijven van de klasse zilver voor professioneel gebruik. Slijpen efficiënt in alle materialen. PRODUCTNUMMER

DIAMETER, MM

SEGMENTHOOGTE, MM

CONNECTOR

KOMVORM

G 35 579 82 11-01 579 82 11-30 579 82 11-40 579 82 11-50 579 82 11-60

100 115 125 150 180

5 5 5 5 5

22,2/M 22,2/M 22,2/M 19,0 22,2

Ventilator Ventilator Ventilator Ventilator Ventilator

G 45 579 82 13-30 579 82 13-40 579 82 13-60

115 125 180

5 5 5

22,2/M 22,2/M 22,2

Enkele rij Enkele rij Enkele rij

G 50 579 82 14-30 579 82 14-40 579 82 14-60

115 125 180

5 5 5

22,2/M 22,2/M 22,2

Turbo Turbo Turbo

G 65 579 82 15-30 579 82 15-40 579 82 15-60

115 125 180

5 5 5

22,2/M 22,2/M 22,2

Dubbele rij Dubbele rij Dubbele rij

Husqvarna Tacti-Grind komschijven. Komschijven van de klasse brons, ontwikkeld voor minder intensief gebruik met een goede verhouding tussen prijs en prestaties. PRODUCTNUMMER

DIAMETER, MM

SEGMENTHOOGTE, MM

CONNECTOR

KOMVORM

G 45 582 23 89-30 582 23 89-40 582 23 89-60

115 125 180

5 5 5

22,2 22,2 22,2

Enkele rij Enkele rij Enkele rij

G 50 582 24 22-30 582 24 22-40 582 24 22-60

115 125 180

5 5 5

22,2 22,2 22,2

Turbo Turbo Turbo

G 65 582 24 23-30 582 24 23-40 582 24 23-60

115 125 180

5 5 5

22,2 22,2 22,2

Dubbele rij Dubbele rij Dubbele rij

123


INNOVATIEVE EN DEGELIJKE ZAAG­ TAFELS VOOR SCHOON, GELUIDSARM EN ERGONOMISCH WERKEN De zaagtafels van Husqvarna zijn efficiënt, zeer goed te verplaatsen en eenvoudig in gebruik. Voor ons is het belangrijk dat er een perfecte match is tussen het materiaal, de machine en het diamantgereedschap.

BETROUWBAAR De sterke en

betrouwbare motor garandeert een uitstekende productiviteit en een lange levensduur.

DEGELIJK Het frame uit één stuk met

geïntegreerde transportrails zorgt voor een uitstekende stabiliteit en garandeert een langere levensduur.

Overzicht van assortiment. Het assortiment Husqvarna-tafelzagen bestaat uit 8 modellen.

TAFELZAGEN Husqvarna-tafelzagen zijn ontwikkeld voor het efficiënt en nauwkeurig zagen van elk type baksteen en bouwblok. Door hun stevige en degelijke ontwerp zijn ze stabiel genoeg voor het doorzagen van grote, zware blokken. Ze kunnen eenvoudig door één persoon vervoerd, opgesteld en bediend worden.

TS 400 F

TS 350 E

TS 300 E

1000

TS 100 R

1000

900

MAX ZAAGLENGTE

800

[mm]

700

700

700

695

600 0

MAX. ZAAGDIEPTE

100

100

[mm]

200 230

124

80

105


TAFEL- EN TEGELZAGEN

VEELZIJDIG Met de TS 60 kunt u insteek-, verstek- en hoeksneden maken.

De HUSQVARNA TS 60 is voorzien van het innovatieve en gepatenteerde Water Containment System, wat betekent dat het water en slib in de wagen blijven en tijdens het zagen opnieuw worden gebruikt. Door middel van een waterstroom door de sleuf in de wagen wordt de hoeveelheid slib tot een minimum gereduceerd en blijft de zone rondom de zaag schoon en vrij van waternevel.

TEGELZAGEN Husqvarna-tegelzagen zijn ontwikkeld

TS 230 F

TS 73 R

TS 66 R

voor het efficiënt en nauwkeurig zagen van elk type en elk formaat baksteen. Ze zijn voorzien van handige geleiders om nauwkeurig verstek te kunnen zagen. Ze kunnen eenvoudig door één persoon vervoerd, opgesteld en gehanteerd worden.

TS 60

1000

900

Ga voor meer informatie naar www.husqvarnacp.be

800 730

726

700

660 600 0 46

50

40 78

100 200

125


TAFELZAGEN

TS 400 F

TS 350 E

TS 300 E

TS 100 R

TECHNISCHE SPECIFICATIES Vermogen, W Spanning, V Cycli, Hz Bladas, tpm Max. bladdiameter, mm Max. zaagdiepte, mm Max. zaaglengte, mm Asdiameter, mm Afmetingen (L × B × H),  mm Gewicht, kg

1500 /2200 115 /230 /400 50 2800 400 125 /230 700 25,4 1120 × 600 × 600 96,0

1500 /2200 115 /230 /400 50 2800 350 100 700 25,4 1120 × 600 × 600 92,0

2200 230 /400 50 2800 300 (350) 80 (100) 695 25,4 1120 × 600 × 600 82,0

2200 230 /400 50 2800 350 105 1000 25,4 1400 × 840 × 1400 106,0

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

4

2

l

l

l

— — — —

l

l

l

l

l

l

l

— — — — — —

965 14 81-01, 230 V, 1-fasig, zaagblad GS 50 S + 400 mm, hoogkwalitatief blad

965 14 80-01, 230 V, 1-fasig, zaagblad GS 50 S + 350 mm hoogkwalitatief blad

965 15 46-03, 230 V, 1-fasig, zaagblad GS 50 350 mm, hoogkwalitatief blad

965 15 40-02, 230 V, 1-fasig, zaagblad GS 50 S + 350 mm hoogkwalitatief blad

EIGENSCHAPPEN Nulspanningsschakelaar Insteekkop Schijfassleutel Rechte snijgeleider Waterpomp Elektrische pomp met snelaansluiting Transportwielen Geleider voor versteksnede Snel los te nemen flens Inklapbare poten Bladaanpassing 300 –350 mm Bladaanpassing 300, 350 en 400 mm ARTIKELINFORMATIE

126


TAFEL- EN TEGELZAGEN

TEGELZAAGMACHINES

TS 230 F

TS 73 R

TS 66 R

TS 60

TECHNISCHE SPECIFICATIES Vermogen, W Spanning, V Cycli, Hz Max. bladdiameter, mm Max. zaagdiepte, mm Max. zaaglengte, mm Asdiameter, mm Afmetingen (L × B × H),  mm Gewicht, kg

800 115 /230 50 230 46 /37* — 25,4 630 × 520 × 330 16,5

1000 115 /230 50 230 50 /100 730 25,4 1060 × 575 × 600 47,0

800 230 50 200 40 660 25,4 950 × 480 × 490 41,0

1800 230 50 254 78 / 45* 726 16 932 ×700 × 468 36,0

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

— — —

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

965 15 36-01, 230 V

965 15 38-02, 230 V

965 15 37-01, 230 V

966 61 07-02, 230 V

EIGENSCHAPPEN Schijfassleutel Geleider voor versteksnede Verstelbare zaaggeleider Waterpomp Insteekkop Zijwaarts verlengstuk voor tafel Incl. blad met doorlopende rand ARTIKELINFORMATIE

* Bij zagen onder een hoek van 45°.

REKEN OP SLIMME, EENVOUDIGE EN EFFICIËNTE WIJZE AF MET STOF EN SLIB! ZIE DE SYSTEEMGIDS OP PAGINA 76 127


128


TAFEL- EN TEGELZAGEN

4 Complete snijgeleider en geleider voor versteksnede

1 Snelaansluitmoer voor zaagblad

2 Geleider voor verstekzagen voor TS 300 E

3 Geleider voor verstekzagen voor TS 73 R

9 Inklapbare dakstandaard voor eenvoudiger werkomstandigheden

5 Scherpend blok, 2 zijden

6 Differentiële stroomkabel

7 Zijgeleiding

Husqvarna TS 400 F. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 1 Snelaansluitmoer voor zaagblad 2 Geleider voor versteksnede 5 Scherpend blok, 2 zijden 6 Differentiële stroomkabel, PRCD, 1-fasig, 16 A –30 mA 10 Lasergeleiderset Stekker voor tank Waterpomp, 230 /400 V

543 04 33-57 543 04 61-46 543 05 91-20 543 04 14-10 540 06 62-01 543 04 60-51 587 49 22-01

543 85 01-75 543 04 61-46 543 05 91-20 543 04 14-10 543 04 60-51 587 49 22-01 543 04 59-00

501 17 99-01 543 04 62-73 543 04 62-74 543 05 91-20 543 04 14-10 543 07 20-29

ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 1 Bladmoer 3 Geleider voor versteksnede 5 Scherpend blok, 2 zijden 6 Differentiële stroomkabel, PRCD, 1-fasig, 16 A –30 mA 7 Zijgeleiding Stekker waterbak Waterpomp, 230 V Sleutel, bladmoer

543 07 20-02 543 06 98-41 543 05 91-20 543 04 14-10 544 94 53-01 543 04 60-51 587 49 22-02 543 04 58-95

Husqvarna TS 66 R. 543 85 01-75 543 04 61-46 543 05 91-20 543 04 14-10 543 04 60-51 587 49 22-03 543 04 34-50

ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 1 Bladmoer 5 Scherpend blok, 2 zijden 6 Differentiële stroomkabel, PRCD, 1-fasig, 16 A –30 mA Waterpomp

543 85 01-75 543 05 91-20 543 04 14-10 543 04 60-51 587 49 22-03 543 06 64-23

543 85 03-28 543 05 91-20 543 04 14-10 543 04 05-03

Husqvarna TS 60. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 5 Scherpend blok, 2 zijden 8 Wielen voor statief Waterpomp, 230 V

Husqvarna TS 100 R. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 1 Bladmoer 5 Scherpend blok, 2 zijden 6 Differentiële stroomkabel, PRCD, 1-fasig, 16 A –30 mA Stekker voor tank Waterpomp, 230 /400 V Sleutel, bladmoer

ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 1 Bladmoer 2 Geleider voor versteksnede 4 Complete snijgeleider 5 Scherpend blok, 2 zijden 6 Differentiële stroomkabel, PRCD, 1-fasig, 16 A –30 mA 9 Dakstandaard

Husqvarna TS 73 R.

Husqvarna TS 300 E. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 1 Bladmoer 2 Geleider voor versteksnede 5 Scherpend blok, 2 zijden 6 Differentiële stroomkabel, PRCD, 1-fasig, 16 A –30 mA Stekker voor tank Waterpomp, 230 /400 V Sleutel, bladmoer

10 Lasergeleiderset (TS 400 F)

Husqvarna TS 230 F.

Husqvarna TS 350 E. ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN 1 Bladmoer 2 Geleider voor versteksnede 5 Scherpend blok, 2 zijden 6 Differentiële stroomkabel, PRCD, 1-fasig, 16 A –30 mA Stekker voor tank Waterpomp, 230 /400 V Sleutel, bladmoer

8 Wielen voor statief

543 05 91-20 577 94 71-01 577 52 01-05

Zie voor een complete lijst van reserveonderdelen de geïllustreerde reserveonderdelenlijst (IPL) op onze website.

129


DIAMANTBLADEN VOOR TAFEL- EN TEGELZAAGMACHINES Dit professionele assortiment is ontwikkeld voor intensief gebruik. Het is geoptimaliseerd voor buitengewoon veeleisende werkomgevingen en materialen, van harde keramische tegels tot sterk abrasieve bakstenen en blokken met lage dichtheid. De eigenschappen zijn gebaseerd op onze wereldwijde ervaringen met zwaar werk. Het assortiment bladen omvat verscheidene stille kernbladen met een speciale stalen kern die het geluid met 50% vermindert in vergelijking met gewone bladen. Sterk aanbevolen door zowel gebruikers als omgeving.

GOUD Zie pagina 14 –15 voor meer informatie.

ELITE-CUT PRODUCT

GS 2

GS 50

— l l l

— —

l l l

l

l l

l

SEGMENTVORM MATERIAAL Glazen tegels Harde tegels, porselein Keramische tegels Graniet, hard Marmer Graniet, zacht Beton Baksteen Abrasieve materialen

l l

l

l l

l l

— — —

l l l l l l l l

AANBEVOLEN UITRUSTING TS 350 E, TS 300 E, TS 100 R, TS 230 F, TS 73 R, TS 66 R, TS 60 l l l

= Optimaal 

l l

= Goed 

l

= Acceptabel 

TS 400 F, TS 350 E, TS 300 E

 –   = Niet aanbevolen 

Husqvarna Elite-Cut-bladen voor tafelzagen. Professionele bladen voor tegel- en tafelzaagmachines met een zeer breed scala aan toepassingen om de meeste materialen te zagen. PRODUCTNUMMER

DIAMETER, MM

BLADVORM

SEGMENTVORM

SEGMENTHOOGTE, MM

ASGAT, MM

OVERIG

GS 2 579 80 34-60 579 80 34-70 579 80 34-80 579 80 34-90 579 79 81-10 579 79 81-20

180 200 230 250 300 350

Doorlopend Doorlopend Doorlopend Doorlopend Doorlopend Doorlopend

Plat Plat Plat Plat Plat Plat

10,0 10,0 10,0 10,0 10,0 10,0

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

Stille kern Stille kern Stille kern Stille kern Stille kern Stille kern

GS 50 579 80 4110 579 80 41-20 579 80 41-30 579 80 41-60 579 80 41-70 579 80 41-80 579 80 41-90

300 350 400 500 600 900 1000

Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd Gesegmenteerd

Plat Plat Plat Plat Plat Plat Plat

12,0 12,0 12,0 12,0 12,0 12,0 12,0

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 60,0 60,0

Stille kern Stille kern Stille kern — — — —

Bladdiameters zijn nominaal.

130


TAFEL- EN TEGELZAGEN

131


KRACHTIGE EN COMPACTE ROBOTS VOOR VEILIG SLOPEN Onze op afstand bediende slooprobots zijn toonaangevend op het gebied van sloopmachines. Ze worden gekenmerkt door hun hoge vermogen, geringe gewicht en functionele ontwerp. Ze zijn een logische keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een wendbare, maar toch uiterste sterke en stabiele machine met een groot bereik. Onze machines van het type DXR hebben een moderne en eenvoudige afstandsbediening, met een gebruikersvriendelijkheid die toonaangevend is in hun klasse en met een doordacht ontwerp. Zo bent u, in combinatie met onze ervaring, knowhow en wereldwijde aanwezigheid, tevens verzekerd van een uitstekend beschikbaar en competent netwerk voor service en ondersteuning.

GEBRUIKERSGIDS DXR Zie de Husqvarna DXR’s in actie en leer op www.dxruserguide.com hoe u ze de baas wordt

Ga voor meer informatie naar www.husqvarnacp.be

Overzicht van assortiment. Het assortiment slooprobots van Husqvarna bestaat uit vier basismodellen, van de DXR 140 van 15 kW met zijn oneindige draaiarm van 360°+ tot de DXR 310 van 22 kW met telescopische arm. Het gewicht loopt uiteen van 985 tot 2020 kg. Met de functiepakketten meegerekend is de DXR-serie verkrijgbaar in 14 verschillende varianten. Kies voor een maximale productiviteit de voor uw type werkzaamheid optimale configuratie. [m]

DXR 300

DXR 140

m 5,1

4

4,5

rts

Om

a wa

m 3,7 ; Om

22 kW 19 kW

hoog

22 kW

DXR 270

2

4,4 m

20

m;

or

3 DXR 310

15 kW

VERMOGEN

m 5,5 m og 5,5 ho m og 4,8 Om mho og ho ;O

DXR 310  +  DXR 300 SB 20 2V  + S o B3 DXR 02 orwa 270 a Vo  + S or w r ts 5 B2 ,2 aa DXR 02 m; r ts Vo 140 o  + S rw aa B1 rts 52 Vo

5

1

10

[kW]

[m]

0 0

1000

2000

132

2

3

BEREIK, VOORWAARTS & OMHOOG

GEWICHT [kg]

1

985 kg

1750 kg 2020 kg

1960 kg

[m]

4

5


AFSTANDSGESTUURD SLOPEN

COMPACT De machines zijn zo smal dat ze door iedere deuropening kunnen. Door de compacte afmetingen passen ze in liften, bestelwagens en op pallets.

VEELZIJDIG Met een breed en groeiend assortiment aan te

sluiten gereedschappen en accessoires zijn de Husqvarna DXR-machines nuttig en efficiënt voor letterlijk alle zware en gevaarlijke werkzaamheden op elke bouw- of renovatielocatie: slopen, beitelen, vergruizen, snijden, graven, schuiven, grijpen, freeswalsen… zeg het maar!

DRAADLOOS De Husqvarna DXR heeft een van de modernste en eenvoudigste afstandsbedieningen die er zijn, met een unieke gebruikersvriendelijkheid en een doordacht ontwerp. Deze regelt op eenvoudige en handige wijze alles wat de machine doet. Het controlekastje maakt gebruik van industriële Bluetoothtechnologie en is voorzien van een kleurendisplay van 3,5 inch, dat eenvoudig is af te lezen.

PRODUCTIEF Deze machines hebben een perfecte verhouding tussen vermogen en gewicht. Ze zijn eenvoudig te bedienen dankzij een slim en functioneel ontwerp, en een innovatieve technologie. Ze zijn snel gebruiksklaar en kunnen zonder tijdrovende voorbereidingen aan het werk.

133


OPTIE PAKKETTEN VOOR SPECIALE WERKOMSTANDIGHEDEN U kunt nu voor aflevering van uw Husqvarna DXR met een aantal extra functies kiezen. Dat leidt tot een nog grotere nauwkeurigheid, nog betere prestaties en nog meer bescherming. Door deze pakketten in een schone fabrieksomgeving te laten installeren, bespaart u tijd en geld en krijgt u een installatie van maximale kwaliteit. Er zijn af fabriek op dit moment drie functiepakketten verkrijgbaar: P1, P2 en P3 (de inbegrepen componenten zijn tevens beschikbaar voor aftermarket-installatie). Ga naar www.husqvarnacp.be voor meer informatie.

HYDRAULISCHE FUNCTIE (P1) UITGEBREIDE KOELING (P2) HITTEBESCHERMING (P3)

UITGEBREIDE KOELING (P2)

Laat de DXR bij hogere omgevingstemperaturen onafgebroken op vol vermogen werken en dat resulteert bij diverse toepassingen, zoals cementovens en staalfabrieken, in een hogere productiviteit. Verkrijgbaar voor DXR 310, DXR 300 and DXR 270.

HYDRAULISCHE FUNCTIE (P1)

Stelt de gebruiker in staat één extra hydraulische functie te gebruiken, zoals rotatie van grijpers en staalsnijder. Omvat tevens bescherming voor de buitenste hydraulische cilinders. Verkrijgbaar voor alle DXR-modellen.

134


AFSTANDSGESTUURD SLOPEN

af

H

ra yd

u

he lisc

se

oo tv B

xtr re

h esc

er

= Installatie af fabriek

u

ti nc

ng mi

sse

es

t

cil

B

er ind

s eve

tig

(C2

3 +C

ss ing

et

) lp koe S

ak

g lan

ket

be

e sch

rm

ing O

br N-

a

b nd

are

hy

u dra S

lisc

en tal

he

rai

 /  02 B2 llen) S de ste rh voo oor te be v g t in sse lijk oel ing nder tk e m s r o gs che 2 (afz s din i e e br teb 30 Uit Hit SB e am

olie

ls S

en tal

pot

en

r

= Aftermarket-installatie

Slangbescherming & onbrandbare hydraulische olie HITTEBESCHERMING (P3) Zorgt ervoor dat de DXR kan worden gebruikt voor het ontslakken van hete smeltinstallaties en soortgelijke toepassingen. Beschermt essentiële onderdelen tegen schade veroorzaakt door stralings- en geleidingswarmte. Verkrijgbaar voor DXR 270, DXR 300 en DXR 310.

Stalen rails

Stalen poten

Uitbreidingsset koeling voor hamer

Hittebeschermingsset voor de SB202 / SB302 (afzonderlijk te bestellen)

135


SLOOPROBOTS TECHNICAL SPECIFICATIONS Vermogen, kW Gewicht, kg Bereik omhoog / naar voren, m * Bulldozerblad /stempelpoten Telescopisch / niet-telescopisch Stroom 50 /60 Hz, l /min. Systeemdruk, nominaal max., bar Systeemdruk, verhoogd max., bar Variabele stroom naar gereedschappen en systeem, l /min. Pomptype Breedte, machinebehuizing, mm Lengte, machinebehuizing, mm Hoogte, machinebehuizing, mm Afstandsbediening Communicatie Bereik, radio

DXR 310

DXR 300

22 2020 5,5 / 5,2 Stempelpoten Telescopisch 75 200 250 0 –75

22 1960 5,5 / 5,1 Stempelpoten Niet-telescopisch 75 200 250 0 –75

Variabele lastafhankelijke axiale zuigerpomp 780 2057 (incl. stempelpoten) 1035 Draagbaar Bluetooth of kabel Max. 100 m.

Variabele lastafhankelijke axiale zuigerpomp 780 2057 (incl. stempelpoten) 1035 Draagbaar Bluetooth of kabel Max. 100 m.

965 99 53-02 965 99 53-06, incl. hydraulisch functiepakket (P1) 965 99 53-07, incl. koelpakket (P2) 965 99 53-08, incl. hittebeschermingspakket (P3)

967 19 56-01 967 19 56-02, incl. hydraulisch functiepakket (P1) 967 19 56-03, incl. koelpakket (P2) 967 19 56-04, incl. hittebeschermingspakket (P3)

ARTIKELINFORMATIE

* Bereik gemeten op machine met breekhamer SB 302 (DXR 300), SB 202 (DXR 310, DXR 270), SB 152 (DXR 140), vanaf het middelpunt van de rotatie tot de punt van de breekhamer, met de arm van de machine maximaal uitgeschoven.

136


AFSTANDSGESTUURD SLOPEN

DXR 270

DXR 140

19 1750 4,8 / 4,5 Stempelpoten Niet-telescopisch 65 200 250 0 – 65

15 985 4,4 / 3,7 Stempelpoten Niet-telescopisch 52 200 250 0 – 52

Variabele lastafhankelijke axiale zuigerpomp 780 2057 (incl. stempelpoten) 1035 Draagbaar Bluetooth of kabel Max. 100 m.

Variabele lastafhankelijke axiale zuigerpomp 771 1614 (incl. stempelpoten) 854 Draagbaar Bluetooth of kabel Max. 100 m.

967 19 55-01 967 19 55-02, incl. hydraulisch functiepakket (P1) 967 19 55-03, incl. koelpakket (P2) 967 19 55-04, incl. hittebeschermingspakket (P3)

966 52 93-02 966 52 93-06, incl. hydraulisch functiepakket (P1)

REKEN OP SLIMME, EENVOUDIGE EN EFFICIËNTE WIJZE AF MET STOF EN SLIB! ZIE DE SYSTEEMGIDS OP PAGINA 76 137


VERGRUIZERS

DCR 300

DCR 100

OPMERKING

TECHNISCHE SPECIFICATIES Gewicht, kg Max. kaakopening, mm Breekkracht, kN / t

274 430 440 /45

Werkdiepte, mm

200

192 425* /325** 335 /34 317 /32 193**

Grootte wapeningen, mm

30

28

DXR 310 /300 /270 

DXR 140

966 78 64-01, incl. slangen en adapterplaat

966 78 63-01, incl. slangen en adapterplaat

Max. vermogen aan de punten (in max. geopende stand, start van vergruizen) Grote diepte, die voor een hoge werkefficiency zorgt

AANBEVOLEN VOOR ARTIKELINFORMATIE

*Pennen in buitenste stand.  **Pennen in binnenste stand.

Vergruisplaat voor DCR 300

STAALSNIJDER

DSS 200

TECHNISCHE SPECIFICATIES Gewicht, kg Max. kaakopening, mm Max. breekkracht, kN / t Werkdiepte, mm

185 200 841 / 85,7 135

MAX. SNIJAFMETINGEN Balken / profielen,  mm / inch Vierkant ijzer,  mm / inch Buis,  mm / inch Vierkante buis,  mm / inch U-balk,  mm / inch

IPE 120 (120 × 64 /4,7 × 2,5) 30 × 30 /1,18 × 1,18 75 × 5,0 /2,95 × 0,20 60 × 60 × 5,0 /2,4 × 2,4 × 0,2 UPE 100 (55 × 100 /2,2 × 3,9)

AANBEVOLEN VOOR DXR 310 /300 /270 /140

Vergruisplaat voor DCR 100

ACCESSOIRES DCR 300 Vergruisplaat

579 02 65-01

RESERVEONDERDELEN DCR 300 Vergruizerpunt Snijrand voor wapening

579 01 85-01 579 00 93-01

ACCESSOIRES DCR 100 Vergruisplaat

579 02 66-01

RESERVEONDERDELEN DCR 100 Snijrand voor wapening

579 02 42-01

RESERVEONDERDELEN DSS 200 Zaagblad, recht Zaagblad, gebogen

587 01 94-01 587 01 95-01

ARTIKELINFORMATIE 967 27 80-01, incl. slangen en adapterplaat

DXR 310 /300 /270 

BAK

TECHNISCHE SPECIFICATIES Gewicht, kg Breedte, mm Volume, L

DXR 140

BREED

STANDAARD

SMAL

BREED

STANDAARD

SMAL

90 770 105

70 520 85

50 300 40

60 770 60

58 520 55

50 300 40

587 97 57-01

587 31 07-01

587 31 08-01

587 31 09-01

587 31 10-01

587 31 08-02

ARTIKELINFORMATIE

138


AFSTANDSGESTUURD SLOPEN

MULTIGRIJPER

MG 200

MG 100

TECHNISCHE SPECIFICATIES Gewicht, kg Max. kaakopening, mm Kracht, kN / t Breedte, mm

175 750 15 /1,5 450

90 600 5,9 /0,6 300

DXR 310 /300 /270 

DXR 140

586 74 30-01, incl. slangen en adapterplaat

586 74 29-01, incl. slangen en adapterplaat

SLOOPHAMERS

SB 302

SB 202

SB 152

TECHNICAL SPECIFICATIONS Gewicht, kg

300

200

140

DXR 300

DXR 310 /300 /270 

DXR 140

586 50 13-01, incl. slangen en adapterplaat 587 05 02-01. hittebescherming, incl. slangen en adapterplaat

522 48 24-01, incl. slangen en adapterplaat 580 90 21-01. hittebescherming, incl. slangen en adapterplaat

576 18 91-01, incl. slangen en adapterplaat

AANBEVOLEN VOOR ARTIKELINFORMATIE

AANBEVOLEN VOOR ARTIKELINFORMATIE

Kruisbeitel

Brede beitel

Puntbeitel

Bus-pad

ACCESSOIRES SB 302 Hittebeschermingsset voor sloophamer Kruisbeitel, 80 cm Brede beitel, 77 cm Puntbeitel, 80 cm Puntbeitel, lang, 100 cm Bus-pad Stofreductieset, hamer

586 70 28-02 586 50 11-01 586 50 12-01 586 50 10-01 586 50 10-02 590 15 25-03 583 80 72-02

ACCESSOIRES SB 202 Hittebeschermingsset voor sloophamer Kruisbeitel, 60 cm Brede beitel, 65 cm Puntbeitel, 60 cm Puntbeitel, lang, 90 cm Bus-pad Dust reduction kit, hammer

586 70 26-02 522 86 95-02 522 86 95-03 522 86 95-01 522 86 95-04 590 15 25-02 583 80 72-02

ACCESSOIRES SB 152 Kruisbeitel, 51 cm Brede beitel, 48 cm Puntbeitel, 51 cm Bus-pad Stofreductieset, hamer

576 63 35-02 576 63 35-03 576 63 35-01 590 15 25-01 583 80 72-01

TROMMELSNIJDER

DC 200

TECHNICAL SPECIFICATIONS Gewicht bedrijfsklaar, kg Totale breedte zaagkop, mm Diameter van trommel, mm Aantal pikhouweeltjes, st. Maximale zaagkracht@350bar, kN Maximaal koppel@350 bar, kNm Maximale steenhardheid, MPA

200 500 240 56 12,6 1,4 25

AANBEVOLEN VOOR DXR 310 /300 /270 /140 ARTIKELINFORMATIE 583 80 70-01, incl. slangen en adapterplaat

139


Husqvarna DXR 310 / DXR 300 / DXR 270 . ACCESSOIRES DXR 310 1 Hydraulische set voor extra functies* 2 Beschermingsset cilinder (C2+C3) 3 Bevestigingsset koelpakket 4 Bevestigingsset hittebeschermingspakket** 5 Stalen rupsband, 1 st. 6 Stofreductieset, machine 7 Aftapset gereedschap 8 Heupriem, afstandsbediening 9 Serviceregelaar 11 Slangenset extern gereedschap Draagstel

582 71 50-01 586 70 13-01 586 70 25-01 582 71 54-01 579 21 73-01 583 80 71-04 583 80 73-04 501 79 31-01 587 73 82-01 589 57 79-01 501 79 30-01

ACCESSOIRES DXR 300 1 Hydraulische set voor extra functies* 2 Beschermingsset cilinder (C2+C3) 3 Bevestigingsset koelpakket 4 Bevestigingsset hittebeschermingspakket** 5 Stalen rupsband, 1 st. 6 Stofreductieset, machine 7 Aftapset gereedschap 8 Heupriem, afstandsbediening 9 Serviceregelaar 11 Slangenset extern gereedschap Draagstel

582 71 51-01 586 70 21-01 586 70 25-01 582 71 55-01 579 21 73-01 583 80 71-03 583 80 73-03 501 79 31-01 587 73 82-01 589 57 79-01 501 79 30-01

ACCESSOIRES DXR 270 1 Hydraulische set voor extra functies* 2 Beschermingsset cilinder (C2+C3) 3 Bevestigingsset koelpakket 4 Bevestigingsset hittebeschermingspakket** 5 Stalen rupsband, 1 st. 6 Stofreductieset, machine 7 Aftapset gereedschap 8 Heupriem, afstandsbediening 9 Serviceregelaar 11 Slangenset extern gereedschap Draagstel

582 71 52-01 586 70 21-01 586 70 27-01 582 71 57-01 579 21 73-01 583 80 71-02 583 80 73-02 501 79 31-01 587 73 82-01 589 57 79-01 501 79 30-01

RESERVEONDERDELEN Accu Acculader Vet sloophamer Kabel, afstandsbediening Multi Advanced-vet Oliefilter Vet voor snelkoppeling, vrouwelijk Vet voor snelkoppeling, mannelijk Gereedschap voor snelkoppeling, vrouwelijk Gereedschap voor snelkoppeling, mannelijk Rubberpoot Rubberbanden Contact 63 A (vrouwelijk) Contact 63 A (mannelijk) Stalen voetset

587 31 16-01 510 28 50-03 521 91 77-01 510 28 20-01 588 81 48-01 510 14 45-01 510 26 78-01 510 26 79-01 510 26 81-01 510 26 80-01 587 18 63-03 505 26 87-01 531 11 71-32 510 27 77-01 587 18 63-01

RESERVEONDERDELEN Accu Acculader Vet sloophamer Kabel, afstandsbediening Multi Advanced-vet Oliefilter Vet voor snelkoppeling, vrouwelijk Vet voor snelkoppeling, mannelijk Gereedschap voor snelkoppeling, vrouwelijk Gereedschap voor snelkoppeling, mannelijk Rubberpoot Rubberbanden Contact 32 A (vrouwelijk) Contact 32 A (mannelijk) Stalen voet

587 31 16-01 510 28 50-03 521 91 77-01 510 28 20-01 588 81 48-01 574 71 39-01 510 26 78-01 510 26 79-01 510 26 81-01 510 26 80-01 505 03 46-02 579 32 84-01 531 11 71-31 510 27 77-02 587 18 63-01

* Hydraulische set voor extra functies is noodzakelijk om de MG 200, MG 100 en DSS 200 te kunnen gebruiken. ** Olie niet inbegrepen.

1 Hydraulische set voor extra functie

2 Beschermingsset cilinder (C2+C3)

Husqvarna DXR 140. ACCESSOIRES 1 Hydraulische set voor extra functies* 2 Beschermingsset cilinder (C2+C3) 6 Stofreductieset, machine 7 Aftapset gereedschap 8 Heupriem, afstandsbediening 9 Serviceregelaar 10 Contragewicht 11 Slangenset extern gereedschap Adapterplaat DSS 200 Adapterplaat DC 200 Draagstel

582 71 53-01 586 70 20-01 583 80 71-01 583 80 73-01 501 79 31-01 587 73 82-01 579 39 44-01 589 57 79-01 586 41 67-01 588 61 14-01 501 79 30-01

3 Bevestigingsset koelpakket

4 Bevestigingsset hittebeschermingspakket

140


AFSTANDSGESTUURD SLOPEN

5 Stalen rupsband

9 Serviceregelaar

7 Set voor drukloze retour

11 Slangenset extern gereedschap

6 Stofreductie, machine

8 Heupriem voor afstandsbediening

10 Contragewicht

141


CONTACTINFORMATIE

HUSQVARNA BELGIË – LUXEMBURG Avenue des Artisans, 50 7822 ATH BELGIUM Tel: 068 /251,362 Fax: 068 /251,296 Email: bds.customerservices@husqvarnagroup.com

Husqvarna Construction Products is een leider op wereldvlak op het gebied van machines en diamantgereedschap voor de bouwindustrie en de steenverwerkende nijverheid. Wij voorzien professionele gebruikers over de hele wereld, met efficiënt en betrouwbaar materiaal, zodat zij trots kunnen zijn op een goed uitgevoerde job. Trotse professionals zijn onze mooiste beloning. www.husqvarnacp.be


Copyright Š 2017 Husqvarna AB (publ). All rights reserved. Husqvarna and other product and feature marks are trademarks of the Husqvarna Group as displayed at www.international.husqvarna.com We reserve the right to make changes in technology and specifications without prior notice.

Stendahls. 115 03 84-37 BE-NL.

PRODUCTCATALOGUS 2018

www.husqvarnacp.be

(BE-NL) 2018 Product Catalogue - Husqvarna Construction Products  
(BE-NL) 2018 Product Catalogue - Husqvarna Construction Products