Page 1

Testaa rajojasi METSÄ- JA PUUTARHATYÖVÄLINEET 2014


PERINTEET JA KEHITYS

325 vuoden kokemus... Husqvarnan tavoitteet eivät ole muuttuneet 325 viime vuoden aikana, mutta ajattelutapamme on – ammattilaisten ja kotikäyttäjien kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta. Haluamme valmistaa koneita, jotka soveltuvat myös kaikkein haastavimpiin työtehtäviin, ja tähän pääsemme määrätietoisen suunnittelutyön ja nerokkaiden ominaisuuksien avulla. Husqvarna-koneen käyttäjä voi luottaa siihen, että koneemme tarjoavat parasta tehoa ja luotettavuutta sekä edistyksellisintä tekniikkaa, joilla jokainen työ voidaan hoitaa helposti ja mukavasti.


… auttaa meitä kohtaamaan nykypäivän haasteet.


Robottiruohonleikkaamisen innovaatio.

Innovaation ja teknologian edelläkävijä. Ainutlaatuinen suunnittelu, laadukas kehitystyö ja edistyksellinen ajattelutapa ovat nostaneet Husqvarna-koneet ykkösasemaan kaikkialla maailmassa. Vuosien kokemus hienomekaniikasta ja valmistuksesta yhdistettynä innovatiiviseen tutkimus- ja kehitystyöhön ovat pitäneet meidät alamme kehityksen kärjessä. Nykyisin Husqvarnan ruohonleikkurit, ajoleikkurit ja muutkin tuotteet valmistetaan vastaamaan käyttäjien jatkuvasti kasvavia vaatimuksia kaikkialla maailmassa.

Husqvarnan tehokkaat akkukoneet.


Moottorisahat

6

Ruohonleikkaamisen konseptit

10

Robottiruohonleikkurit

12

Ruohonleikkurit

16

Rider-ajoleikkurit

18

Tuotevalikoimat

21 – 24

Puutarhatraktorit

26

Ridereiden ja traktoreiden lisälaitteet

28

Lumilingot

29

Akkukoneet

30

Trimmerit, ruohon- ja metsänraivaussahat

32

Turva-asut

36

Metsätyövarusteet ja -tarvikkeet

38

Pensasleikkurit

40

Puhaltimet / Puutarhajyrsimet

42 – 43


MOOTTORISAHAT

Voimalla ja teholla yhä parempiin tuloksiin. Kuuntelemalla ja oppimalla kehitämme jatkuvasti moottorisahojamme, jotta niiden toiminnot perustuisivat aina käyttäjien todellisiin toivomuksiin. Kehitystyömme ei itse asiassa lopu koskaan eikä myöskään yhteistyömme koneitamme käyttävien ammattimetsureiden kanssa. Parannamme muotoilua ja toimintoja vuosi vuodelta voidaksemme tarjota käyttäjille heidän vaatimustensa mukaista huippuluokan voimaa, suorituskykyä ja luotettavuutta.

RAAKAA VOIMAA

X-TORQ ® X-Torq®-moottoritekniikka tuottaa reilusti vääntöä ja vähentää polttoaineenkulutusta jopa 20 % ja pakokaasupäästöjä noin 75 %.

OPTIMAALINEN SUORITUSKYKY

AUTOTUNE ™ Optimoi automaattisesti moottorin suorituskyvyn, koska se tunnistaa mm. lämpötilan, polttoainetyypin ja suodattimen tukkeutumisen.

NOPEA KIIHTY VY

YS

REVBOOST ™ Nopea kiihtyvyys ja suurempi teräketjun nopeus takaavat parhaan mahdollisen karsintatuloksen.


Katso 560 XP® -moottorisahaa esittelevä video ja tutustu sahan toimintaan. Lataa ilmainen QR-lukusovellus älypuhelimeesi ja skannaa koodi.

Tämän tarjoamme. Ja miten me sen teemme. ONgELMATON KÄYNNISTYS

SMART START ® Moottori ja käynnistin on suunniteltu käynnistämään moottori mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Käynnistysnarun vetovastus vähenee jopa 40 %.

PIdEMMÄT KÄYT TÖJAKSOT

AIR INJECTION ™ Keskipakovoimaan perustuva ilmanpuhdistusjärjestelmä vähentää koneen kulumista ja pidentää suodattimien vaihtoväliä, jolloin työtä voi tehdä pitkiäkin jaksoja ilman turhia keskeytyksiä.

S KÄYT TÖMUKAVUU

LOW VIB ® Tehokkaat vaimennuselementit vaimentavat tärinää ja vähentävät käsivarsiin ja käsiin kohdistuvaa rasitusta, mikä parantaa työmukavuutta.

MOOTTORISAHAT | 7


MOOTTORISAHAT ERILAISIIN TÖIHIN

Kokopäiväiseen ammattikäyttöön.

Husqvarnan edistyksellisin moottorisahavalikoima edustaa voimaa, suorituskykyä ja huipputehoa, silloin kun sitä todella tarvitaan. Ominaisuudet soveltuvat pitkiin, vaativiin työvuoroihin kokopäiväisesti toimiville metsureille ja arboristeille. XP ® -moottorisahat on varustettu edistyksellisillä ominaisuuksilla, jotka takaavat maksimaalisen suorituskyvyn joka tilanteessa. Air Injection™ pitää moottorin puhtaana, Low Vib ® -tekniikka vähentää tärinää ja lisää koneen käyttömukavuutta. AutoTune™ takaa moottorin parhaan mahdollisen käyntinopeuden kaikissa olosuhteissa.

HUSQVARNA 560 XP ® 59,8 cm³, 3,5 kW, terän pituus 33–60 cm, 5,6 kg. RevBoost™, AutoTune™, Air Injection™, X-Torq ® ja Low Vib ®. Saatavana lämpökahvoilla ja esilämmitetyllä kaasuttimella varustettuna.

HUIPPULUOKAN LISÄVARUSTEET

Pukeudu ammattimaisesti. Husqvarnan uusien turvavaatteiden käyttömukavuus ja turvallisuus ovat suunnittelutyömme lähtökohta. Vaatteiden materiaalit valitaan niiden teknisen edistyksellisyyden ja hyvän kulumiskestävyyden vuoksi. Käytä aina hyväksyttyjä turvavarusteita, kun käytät moottorisahaa.

Lisätietoja Husqvarnan metsätyövarusteista ja -tarvikkeista on sivulla 39.


Koko valikoima on esitelty keskiaukeamalla Lisätietoja osoitteessa husqvarna.f

Lyhytkestoiseen ammattikäyttöön. Tehokkaat ja kestävät sahat ammattikäyttöön. Soveltuvat ihanteellisesti mm. urakoitsijoille ja julkisten alueiden hoitajille. Husqvarnan ammattikäyttöön tarkoitetut moottorisahat on varustettu suorituskykyä tehostavilla ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu ja kehitetty lyhytkestoiseen vaativaan työhön.

Yleiskäyttöön. Helposti käynnistyvät ja helppokäyttöiset moottorisahat ovat loistava valinta moottorisahaa satunnaisesti tarvitsevalle. Suunniteltu vaihteleviin sahaustöihin, kuten karsintaan, kaatoon ja polttopuiden sahaamiseen. Lisäksi X-Torq ® -moottori parantaa käyttömukavuutta.

Satunnaiseen käyttöön. Tehokkaat ja helposti käynnistyvät moottorisahat on varustettu käyttömukavuutta ja joustavuutta lisäävillä ominaisuuksilla. Helppokäyttöisyytensä vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti kevyempiin sahaustöihin, kuten pienten puiden kaatoon ja polttopuiden sahaamiseen.

TRIOBRAKE™ – AINUTLAATUINEN HUSQVARNA-OMINAISUUS

TrioBrake™ lisää sahaustyön turvallisuutta, ergonomiaa ja tehokkuutta. Joissakin Husqvarnan moottorisahoissa on ainutlaatuinen TrioBrake™-ketjujarru, jonka voi aktivoida myös oikean käden kevyellä ranneliikkeellä. Tämä parantaa turvallisuutta sekä lisää työn tehokkuutta ja ergonomisuutta, sillä TrioBrake™ aktivoituu, jos sahaa ei käytetä oikealla tavalla.

MOOTTORISAHAT | 9


Vastaus nurmikonhoidon haasteisiin. Kun olet hankkimassa ruohonleikkuria, sinulla on varmaankin paljon kysymyksiä. Husqvarnan laaja ruohonleikkurivalikoima vastaa niihin kaikkiin: valikoimassamme on vetäviä ruohonleikkureita, ajoleikkureita ja erilaisia leikkuumenetelmiä sekä lisälaitteita, jotka tekevät ajoleikkureista ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia monitoimikoneita. Useimpien asiakkaidemme mielestä Husqvarna-koneiden laadukkuus takaa hyvän toiminnan vuosi toisensa jälkeen.

Perinteinen ruohon leikkaaminen on nyt entistä helpompaa. Husqvarnan valikoimassa on monia työnnettäviä ruohonleikkureita erityyppisten nurmikoiden ja käyttötarpeen mukaan. Erilaisia leikkuumenetelmiä haluavalle suosittelemme kerääviä leikkureita, joissa keruun lisäksi voi valita bio- tai taaksepuhaltavan leikkuutavan. Tiedämme, että jokainen nurmikko on erilainen, ja siksi tarjoammekin käyttöösi koneen, jossa on kaikki hyvän leikkuutuloksen edellyttämät ominaisuudet – ja samalla työstä tulee helpompaa ja hauskempaa.

Nauti erinomaisesta leikkuutuloksesta – tekemättä mitään. Jos olet aina halunnut oman puutarhurin, nyt voit saada sellaisen. Husqvarna Automower ® on maailman ensimmäinen robottileikkuri ja yhä ehdoton tekniikan ja suorituskyvyn edelläkävijä. Se ahertaa ympäri vuorokauden, päivästä toiseen, ja vapauttaa sinut tekemään muita asioita – samalla voit kuitenkin nauttia vastaleikatusta, kauniista ja terveestä nurmikosta.


Puutarhasi työjuhta.

Puutarhan paras valinta. Jos haluat nauttia ajamisen ilosta samalla, kun kierrät ketterästi pihan erilaiset esteet, on Husqvarna Rider juuri oikea valinta. Siinä on monia työtä helpottavia ominaisuuksia. Takarunko-ohjauksen ansiosta Rideria on helppo kääntää ja ohjata, ja leikkaamatta jäävä ympyrä on erittäin pieni. Eteen sijoitettu leikkuulaite helpottaa leikkaamista vaikeapääsyisillä alueilla, ja sillä pääsee leikkaamaan kätevästi myös pensaiden alustat ja seinien vierustat.

RUOHONLEIKKURI

Huippulaadukkaat, suorituskykyiset ja helppokäyttöiset Husqvarna-traktorit tuovat monipuolisuutta puutarhan erilaisiin töihin. Laaja lisälaitevalikoima ja leikkuutavan valintamahdollisuus lisäävät huomattavasti Husqvarnan puutarhatraktoreiden käytettävyyttä. Ruohon leikkaamisen ohella ne soveltuvat lisälaittein varustettuna monenlaisiin pihatöihin. Husqvarnatraktoriin voi kiinnittää esimerkiksi peräkärryn, levittimen tai lumilingon, jolloin koneen käyttö laajenee ympärivuotiseksi.

AUTOMOWER ®

RIDER

TRAKTORI

Erinomainen ohjattavuus Monipuolinen leikkuujärjestelmä Ruohonkerääjä BioClip ® Ympärivuotiseen käyttöön Akkukäyttöinen

RUOHONLEIKKUUN KONSEPTIT | 11


ROBOTTIRUOHONLEIKKURIT

Täydellinen nurmikko, kaikissa olosuhteissa. Mitä robottiruohonleikkurilta vaaditaan, jotta se leikkaa nurmikon täydellisesti kaikissa olosuhteissa, myös huonolla säällä, monimuotoisilla alueilla, kapeikoissa ja rinteissä sekä alueilla, joissa on kukkapenkkejä ja muita esteitä? Me tiedämme sen edellyttävän noin 20 vuoden kokemusta, haasteita ja jatkuvaa tuotekehittämistä. Olemme kehittäneet vuodesta 1995 lähtien alkuperäistä Husqvarna Automower ® -robottileikkuria, ja nyt tuloksena on markkinoiden testatuin, luotettavin ja laajin robottiruohonleikkurivalikoima. Nykyisen seitsemän Automower ® -mallin joukossa on sopiva malli jokaiseen puutaraan ja kaikkiin olosuhteisiin.

ASENNA JA UNOH

dA

LUOTETTAVUUS Husqvarna Automower® -robottiruohonleikkureiden edistykselliset tekniset ratkaisut varmistavat parhaan luotettavuuden ja laadun sekä erinomaisen leikkuutuloksen. Leikkureiden käyttö on huoletonta ja huollon tarve on minimaalinen.

EI HÄIRITSE NAAPU

REITA

EI MELUA EIKÄ PÄÄSTÖJÄ Ympäristöystävällinen ja hiljainen akkukäyttöinen robottiruohonleikkuri leikkaa ruohon ilman haitallisia päästöjä. Se hoitaa työnsä naapureitasi häiritsemättä.

ON MUKAUTUU RUOH N A A KASVUN MUK

SÄÄAJASTIN Automower® -robottiruohonleikkuri maksimoi automaattisesti leikkuuajan kausina, jolloin ruoho kasvaa voimakkaasti. Aurinkoisella tai kuivalla säällä, tai kauden lopulla, se ei leikkaa yhtä kauan ja usein, mikä vähentää niin nurmikon kuin leikkurinkin kulumista.


Tämän tarjoamme. Ja miten me sen teemme. EI HÄIRITSE

SIISTI TYÖN JÄLKI

AUTOMAATTINEN LATAUSTOIMINTO Robotti tietää itse, milloin sen akut tarvitsevat latausta. Silloin se palaa automaattisesti latausasemalle.

AINUTLAATUISTA LEIKKAAMISTA Kolme leikkuuterää leikkaavat tarkasti ja lyhyt silppu maatuu nurmikon ravinteeksi. Leikkuutulos on erinomainen, eikä sammalta muodostu lainkaan. Myös energiankulutus on alhainen.

VOIT OHJELMOIdA TYÖTUNNIT

OHJELMOINTI Voit halutessasi ohjelmoida Automowerin leikkaamaan nurmikkoa ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä.

ROBOTTIRUOHONLEIKKURIT | 13


ROBOTTIRUOHONLEIKKUREITA KAIKENLAISILLE NURMIKOILLE

Näin Husqvarna Automower® leikkaa pihanurmikon. Husqvarna Automower ® -robottileikkuri kulkee ja leikkaa myös kumpuilevassa maastossa ja rinteissä, joiden kaltevuus on jopa 45 %. Puut ja istutukset voi tarvittaessa rajata, jolloin leikkuri jättää ne rauhaan. Sadekaan ei ole este Automowerille. Asetusten tekeminen on helppoa. Kun leikkuualue on suunniteltu ja rajakaapeli asennettu, Automower ® -leikkuri on valmis työhön. Akun tyhjennyttyä hakukaapeli ohjaa leikkurin latausasemalle. Turvallisuus on taattu: jos koneen nostaa maasta, sen terät pysähtyvät automaattisesti.

Katso asennuksesta ja helposta leikkaamisesta kertova Husqvarna Automower® -video.

MAKSIMAALINEN HyÖTy AUTOMOWER® -LEIKKURISTA

Kätevät lisävarusteet. Suojakatoksia, seinätelineitä, ajovaloja, GPS-viestintäyksiköitä, pyöräsarjoja, pyöräharjasarjoja, pehmeitä kantolaukkuja, värikuoria, iPhone-sovelluksia ja paljon muuta. Erilaiset lisävarusteet helpottavat leikkurin käyttöä, ylläpitoa ja säilyttämistä.


Koko valikoima on esitelty keskiaukeamalla Lisätietoja osoitteessa husqvarna.f

Husqvarna Automower® -leikkureiden uusi sukupolvi on robottileikkaamisen edelläkävijä. Automower ® 330X / 320. Uutuu s!

Sääajastin säätää työskentelyajan ruohon kasvuvauhdin mukaan. GPS-avusteinen navigointi optimoi leikkaamisen kattavuuden. Kapeiden väylien automaattisen kartoituksen avulla leikkuri selviytyy ketterästi erilaisista kapeikoista. Automower ® 330X. Alue enintään 3 200 m². Kallistuma rinteessä: <45 %. Automower® 320. Alue enintään 2 200 m². Kallistuma rinteessä: <45 %.

Automower ® 265 ACX / 220 AC / Solar Hybrid. Automower® 265 ACX. Huipputason suorituskykyä todella suurille alueille, suurempi leikkuunopeus ja Ultrasonic-tunnistin. Varustettu GPS-paikantimella ja tekstiviestitoiminnolla. Alue: 6 000 m² +/– 20 % Kallistuma rinteessä: <35 %. Automower® 220 AC. Klassinen ja suosittu malli varmistaa ensiluokkaisen tuloksen myös monimuotoisilla nurmikoilla. Alue: 1 800 m² +/– 20 % Kallistuma rinteessä: <35 %. Automower® Solar Hybrid. Akku ladataan aurinkopaneelin ja latausaseman avulla. Varustettu GPS-paikantimella ja tekstiviestitoiminnolla. Alue: 2 200 m² +/– 20 % Kallistuma rinteessä: <35 %.

Automower ® 305 / 308. Automower® 305 sopii erinomaisesti pienemmille nurmikoille. Alue: 500 m2 +/– 20 %. Kallistuma rinteessä: <25 %. Kompakti Automower® 308 leikkaa tehokkaasti erilaiset alueet. Alue: 800 m2 +/– 20 %. Kallistuma rinteessä: <25 %.

RUOHONLEIKKAAMINEN MUUTTUU yHÄ ÄLyKKÄÄMMÄKSI

gPS-avusteinen navigointi. Koneen oma GPS-järjestelmä luo kartan puutarhasta ja maahan asennetuista raja- ja hakukaapeleista. Tämän jälkeen Automower® rekisteröi jo leikkaamansa nurmialueet ja sovittaa liikeratansa sen mukaisesti. Näin varmistetaan, että leikkuutulos on aina kaikkialla paras mahdollinen.

ROBOTTIRUOHONLEIKKURIT | 15


RUOHONLEIKKURIT

Ruohonleikkuri vaativalle nurmikolle ja usein toistuvaan käyttöön. Kaikki Husqvarnan ruohonleikkurit on suunniteltu mahdollisimman suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja ergonomisiksi. Niissä on edistyksellinen ja helposti käynnistyvä moottori sekä aina ensiluokkaisen leikkuutuloksen takaava kestävä leikkuulaite. Minkä Husqvarna-mallin valitsetkin, se on aina yhtä vankka ja luotettava ja pitää nurmikon hyvässä kunnossa ja hoidetun näköisenä.


RUOHONLEIKKUREITA JOKAISELLE NURMIKOLLE Koko valikoima on esitelty keskiaukeamalla Lisätietoja osoitteessa husqvarna.f

Semi pro -sarja. Vankkarakenteiset ruohonleikkurit on tehty kestämään kovaa käyttöä. Kompakti muotoilu helpottaa huomattavasti hallintaa, ja tärinänvaimennettu työntöaisa lisää käyttömukavuutta. Yksinkertainen ja huoltovapaa etupyöräveto helpottaa käsittelyä.

Ainutlaatuinen neliveto: LC 356 AWd -ruohonleikkuri. Nelivedolla varustettu, huipputehokas ja erittäin suorituskykyinen ruohonleikkuri on on suunniteltu kaikkein vaativimpia ja hankalimpia nurmikoita varten. Helppokäyttöinen nopeudensäätö ja nelivetotoiminto mahdollistavat käytön jyrkissä rinteissä ja helpottavat käyttöä harvoin leikattavilla alueilla. Suuri leikkuunopeus, leveä leikkuulaite ja kolme eri leikkuumenetelmää ovat esimerkkejä leikkurin erinomaisista ominaisuuksista.

OS SIISTI LEIKKUUTUL

KERUU Estää rikkaruohojen leviämistä ja siistii nurmikon keräämällä leikkuusilpun, lehdet ja pikkuoksat.

TERVE NURMIKKO

BIOCLIP ® Bioleikkuu lisää ravinteiden, mm. typen, imeytymistä maahan. Ravinteet edistävät ruohon kasvua, parantavat nurmikon ulkonäköä ja ehkäisevät rikkaruohojen kasvua.

VAIVATONTA LEIKKAAMISTA

SIVULLE- TAI TAAKSEPUHALLUS Tehokkaat leikkuujärjestelmät soveltuvat korkean ja karhean ruohon leikkaamiseen sekä harvoin leikattaville alueille.

INNOVATIIVISET UUTUUDET

Modernit ruohonleikkurit vaativaan käyttöön. Husqvarnan ruohonleikkurit edustavat modernia muotoilua, ja niiden reilu koko tarjoaa omakotiasujalle tarvittavan tehokkuuden ja luotettavuuden. AFTech™-järjestelmän ansiosta ruohonkerääjä täyttyy optimaalisesti ja säiliön tyhjennysväli pitenee. Suuritehoiset ja luotettavat koneet varmistavat ensiluokkaisen leikkuutuloksen.

RUOHONLEIKKURIT | 17


RIdERIT

Nurmikon leikkaaminen on nyt mukavampaa kuin koskaan. Husqvarna Riderit edustavat nerokasta suunnittelua ja korkealuokkaista teknistä osaamista, mutta tämän lisäksi ne tarjoavat monia muitakin etuja. Nurmikkotyypit ja työolosuhteet vaihtelevat paljon, minkä vuoksi haluamme tarjota erilaisia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Valikoimassamme on juuri sopiva kone jokaista käyttöä ja käyttäjää varten, ja olemme täysin varmoja siitä, että myös ajaminen on nautinto.

Tutustu Husqvarna Riderin tarjoamaan ympärivuotiseen työmukavuuteen.


RIDEREITA ERITYYPPISILLE NURMIKOILLE Koko valikoima on esitelty keskiaukeamalla Lisätietoja osoitteessa husqvarna.fi

Husqvarnan edistyksellisimmät Riderit.

Erinomainen tulos ympäri vuoden.

Vaivattomaan työskentelyyn.

400-sarja sopii erityisesti suurille viheralueille, jotka vaativat ammatti­ maista tehoa, mukavuutta ja suori­ tuskykyä. AWD-nelivetotoiminnolla varustetut koneet helpottavat työtä, ja jälki on erinomainen.

Laaja lisälaitevalikoima mahdollistaa 300-sarjan ympärivuotisen käytön. Valittavana kolme Combi-leikkuulai­ tetta nurmikon koon mukaan. Valitse AWD-malli, kun haluat paremman pidon ja ajettavuuden.

200-sarjan Riderit sopivat kotikäyt­ täjille, jotka arvostavat tehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä sekä ensiluok­ kaista hallittavuutta ja suorituskykyä. Valitse hyvän pidon tarjoava nelive­ toinen AWD-malli tai huipputehokas X-malli.

Pienet ja ketterät Rider-leikkurit.

Hiljainen Rider mukavaan ajoon. Rider Battery -ajoleikkuri mahdollis­ taa 90 minuutin ajoajan nurmikon ominaisuuksista riippuen. Akkukäyttöinen Rider ei tuota suoria pakokaasupäästöjä ja on käytössä hiljainen taaten Husqvarnan suorituskyvyn ja erinomaisen leik­ kuutuloksen. Ihanteellinen kone ympäristötietoisille omakotiasujille.

100-sarjan pienikokoisissa ajoleikkureissa on kaikki Husqvarnan tuotteille tunnusomaiset Rider-ominaisuudet, mutta pienemmässä, kompaktissa koossa.

ERINOMAINEN OHJATTAVUUS

LEIKKAA KÄTE VÄST

TAKARUNKO-OHJAUS  Takarunkoohjaus takaa ensiluokkaiset hallintaominaisuudet ja helpottaa leikkaamista esteiden, kuten puiden, pensaiden ja kukkapenkkien ympäriltä.

ETEEN ASENNETTU LEIKKUULAITE Työskentelyalue on hyvin näkyvissä, ja leikkaaminen sujuu kätevästi myös nurmikon reunoilta, kulmista ja pensaiden alta.

I

OPTIMOITU KA KULJET TAJANPAIK

Mukava kuljettajanpaikka Rider tarjoaa turvallisuutta, vakautta ja pitoa niin tasaisessa kuin rinteisessäkin maastossa. Riderin matala painopiste parantaa koneen vetoa ja käyttäjän istumamukavuutta.

RIDERIT | 19


Koko tuotevalikoima on esitelty keskiaukeamalla

Tuoreimmat tuoteuutiset, tekniset tiedot ja ohjeet. Husqvarnan kotisivulla ovat kaikki tarpeelliset tiedot tuotteistamme ja myös paljon muuta tietoa, joka auttaa sinua pääsemään työssäsi hyvään tulokseen. Kerromme sivullamme kampanjoista, ja opastamme niin oikean koneen valinnassa kuin käytössäkin. Esittelemme myös koneidemme monikäyttöisyyttä lisäävät lisälaitteet ja laajan valikoiman ammattimaisia turvavaatteita. Jos haluat keskustella suoraan edustajamme kanssa, jälleenmyyjähaku auttaa sinua löytämään lähimmän Husqvarna-asiantuntijan.

TUOTETIEDOT JA KÄYTTÖOHJEET Husqvarna.fi-sivulta voit ladata Husqvarna-koneiden käyttöohjeita ja monenlaista muutakin työtäsi helpottavaa tietoa.

Tee tuotehaustasi yksilöllinen Uusin hakutoimintomme mahdollistaa haun tarkentamisen tarpeen mukaan. Näin voimme opastaa hakijaa löytämään koneen, jossa on juuri hänelle oikeat ominaisuudet.

Tutustu Husqvarnan mobiilisivustoon Haluamme helpottaa Husqvarna-asiakkaiden tiedonhakua mahdollisimman paljon. Mobiilisivustomme on räätälöity kaikkia matkapuhelimia varten. Sivuston kautta saat käyttöösi Husqvarnan erilaiset tietokanavat  –  kotisivuston, tuoteluettelon ja muut painetut materiaalit sekä YouTube- ja Facebookpalveluissa olevat kanavamme.

20 | kotisivusto


MOOTTORISAHAT Bensiinikäyttöiset moottorisahat

HUSQVARNA 3120 XP® 118.8 cm³, 6.2 kW, 60 – 105 cm, 10.4 kg. 1.720 €

HUSQVARNA 390 XP® G 87.9 cm³, 4.8 kW, 45 – 71 cm, 7.2 kg. 1.560 €

HUSQVARNA 576 XP® G autotune™ 73.5 cm³, 4.2 kW, 38 – 71 cm, 7 kg. 1.280 €

HUSQVARNA 372 XP® G X-Torq® 70.7 cm³, 4.1 kW, 38 – 71 cm, 6.6 kg. 1.210 €

HUSQVARNA 560 XP® G 59.8 cm³, 3.5 kW, 33 – 60 cm, 5.8 kg. 1.075 €

HUSQVARNA 560 XP® 59.8 cm³, 3.5 kW, 33 – 60 cm, 5.6 kg. 975 €

HUSQVARNA 550 XP® G TrioBrake™ 50.1 cm³, 2.8 kW, 33 – 50 cm, 5.2 kg. 935 €

HUSQVARNA 550 XP® G 50.1 cm³, 2.8 kW, 33 – 50 cm, 5.1 kg. 930 €

HUSQVARNA 550 XP® 50.1 cm³, 2.8 kW, 33 – 50 cm, 4.9 kg. 820 €

HUSQVARNA 543 XP® G 43.1 cm³, 2.2 kW, 33 – 45 cm, 4.7 kg. 665 €

HUSQVARNA 543 XP® 43.1 cm³, 2.2 kW, 33 – 45 cm, 4.5 kg. 595 €

HUSQVARNA 545 TrioBrake™ 50.1 cm³, 2.5 kW, 33 – 50 cm, 4.9 kg. 625 €

HUSQVARNA 545 50.1 cm³, 2.5 kW, 33 – 50 cm, 4.9 kg. 615 €

HUSQVARNA 439 45.2 cm³, 1.5 kW, 30 – 40 cm, 3.9 kg. 435 €

HUSQVARNA 450e 50.2 cm³, 2.4 kW, 33 – 50 cm, 5.1 kg. 585 €

HUSQVARNA 445e TrioBrake™ 45.7 cm³, 2.1 kW, 33 – 50 cm, 5.1 kg. 535 €

HUSQVARNA 445e 45.7 cm³, 2.1 kW, 33 – 50 cm, 5.1 kg. 525 €

HUSQVARNA 440e TrioBrake™ 40.9 cm³, 1.8 kW, 33 – 46 cm, 4.6 kg. 460 €

HUSQVARNA 440e 40.9 cm³, 1.8 kW, 33 – 45 cm, 4.4 kg. 440 €

HUSQVARNA 435e 40.9 cm³, 1.6 kW, 33 – 45 cm, 4.4 kg. 395 €

HUSQVARNA 435 40.9 cm³, 1.6 kW, 33 – 45 cm, 4.2 kg. 360 €

HUSQVARNA 135e 40.9 cm³, 1.4 kW, 36 – 40 cm, 4.6 kg. 305 €

HUSQVARNA 135 40.9 cm³, 1.4 kW, 36 – 40 cm, 4.4 kg. 265 €

HUSQVARNA 236 38.2 cm³, 1.4 kW, 33 – 40 cm, 4.7 kg. 200 €

HUSQVARNA T540 XP® 37.7 cm³, 1.8 kW, 30 – 40 cm, 3.7 kg. 600 €

HUSQVARNA T435 35.2 cm³, 1.5 kW, 30 – 35 cm, 3.4 kg. 385 €

Sähkösahat

Akkusahat

HUSQVARNA 321 Electric 230 V, 2000 W, 35 – 40 cm. 215 €

HUSQVARNA 436Li 36 V, 330 W, 25 – 36 cm, 2.5 kg (paino ilman akkua). 625 € Mukana 1× BLi 110 -akku ja 1× QC 330 -laturi. Saatavana myös ilman akkua ja laturia.

HUSQVARNA 317 Electric 230 V, 1700 W, 35 – 40 cm. 185 €

HUSQVARNA 536Li XP® 36 V, 330 W, 25 – 36 cm, 2.4 kg (paino ilman akkua), 430 × 255 × 230 cm. 925 € Mukana 2× BLi 110 -akku ja 1× QC 330 -laturi. Saatavana myös ilman akkua ja laturia.

HUSQVARNA T536Li XP® 36 V, 330 W, 25 – 36 cm, 2.4 kg (paino ilman akkua), 265 × 215 × 230 cm. 950 € Mukana 2× BLi 110 -akku ja 1× QC 330 -laturi. Saatavana myös ilman akkua ja laturia. BLi110 -akun paino on 1,2 kg.


RUOHONLEIKKURIT

HUSQVARNA LC 356 AWD Honda, TrioClip®, neliveto, 56 cm. 799 €

HUSQVARNA LC 356VB Honda, TrioClip®, BBC, 56 cm. 699 €

HUSQVARNA LC 356V Honda, TrioClip®, 56 cm. 649 €

HUSQVARNA LC 48VE B & S, TrioClip®, vetävä, 48 cm. 599 €

HUSQVARNA LC 48V B & S, TrioClip®, vetävä, 48 cm. 580 €

r Hover mowe

HUSQVARNA LC 153 B & S, työnnettävä, keräävä /  BioClip®, 53 cm. 369 €

HUSQVARNA LC 153S B & S, vetävä, 1 nopeus, TrioClip, 53 cm. 549 €

HUSQVARNA GX 560 Honda, 50.5 cm. 599 €

HUSQVARNA LB 155S Honda, GVC 160, BioClip®, 53 cm. 489 €

HUSQVARNA LB 553S Honda, GCV 160, BioClip®, 53 cm. 949 €

HUSQVARNA LB 146 HUSQVARNA B & S, BioClip®, työnnettävä, LB 48V ® 46 cm. 309 € B & S, vetävä, BioClip  /  sivullepuhallus, 48 cm. 495 €

Robottileikkurit

HUSQVARNA Automower® 265 ACX 6.000 m² (+/- 20 % ). 4.290 €

Kelaleikkurit

HUSQVARNA Automower® Solar hybrid 2.200 m² (+/– 20 % ). 2.790 €

HUSQVARNA Automower® 308 800 m² (+/– 20 %). 1.690 €

HUSQVARNA Automower® 220 AC 1.800 m² (+/– 20 % ). 2.190 €

HUSQVARNA Automower® 305 500 m² (+/- 20 % ). 1.250 €

HUSQVARNA Automower® 330X 3.200 m² (+/- 20 % ). 2.990 €

HUSQVARNA 540 40 cm, 12 – 38 mm, 9.1 kg. 150 €

HUSQVARNA 54 40 cm, 12 – 38 mm, 8.6 kg. 109 €

HUSQVARNA Automower® 320 2.200 m² (+/- 20 % ). 2.490 €

PUHALTIMET

HUSQVARNA 580BTS 75.6 cm³, 25.7 m³/min, 11.8 kg. 899 €

HUSQVARNA 570BTS 65.6 cm³, 21.8 m³/min, 11.2 kg. 759 €

HUSQVARNA 356BTX 51.7 cm³, 13.4 m³/min, 10.4 kg. 749 €

HUSQVARNA 530BT 29.5 cm³, 10.2 m³/min, 6.7 kg. 449 €

HUSQVARNA 125BVX 28 cm³, 12.03 m³/min, 4.35 kg. 349 € Mukana imurisarja.

HUSQVARNA 125B 28 cm³, 12.03 m³/min, 4.26 kg. 229 €

PUUTARHAJYRSIMET

HUSQVARNA T300RS compact pro Subaru, EH035, 24 cm. 555 €

HUSQVARNA TR 430 Dual Subaru, EX17, 43 cm. 1.450 €

HUSQVARNA TR 430 Subaru, EX17, 43 cm. 1.350 €

HUSQVARNA TF 434P Subaru, EP17, 80 cm. 1.070 €

HUSQVARNA TF 334 Subaru, EP17, 80 cm. 799 €

HUSQVARNA TF 324 Subaru, EP16, 60 cm. 669 €

HUSQVARNA TF 224 Subaru, EP16, 60 cm. 549 €

LUMILINGOT

HUSQVARNA ST 276EPT B & S, 2-vaihe, 76 cm. 3.690 €

HUSQVARNA ST 268EPT B & S, 2-vaihe, 68 cm. 3.190 €

HUSQVARNA ST 276EP B & S, 2-vaihe, 76 cm. 2.290 €

HUSQVARNA ST 268EP B & S, 2-vaihe, 68 cm. 2.090 €

HUSQVARNA ST 261E B & S, 2-vaihe, 61 cm. 1.810 €

HUSQVARNA 5524ST B & S, 2-vaihe, 61 cm. 1.365 €

HUSQVARNA ST 121E LCT, 1-vaihe, 53 cm. 659 €


RIDERIT riders

HUSQVARNA Rider 422Ts AWD B & S, 12.6 kW @  3000 rpm, hydrostaattinen, AWD, 112 – 122 cm. 11.480 €*

HUSQVARNA Rider 418Ts AWD Kawasaki, 10.6 kW @  2900 rpm, hydro­ staattinen, AWD, 94 – 112 cm. 10.780 €*

HUSQVARNA Rider 316TXs AWD Kawasaki, 9.8 kW @  3100 rpm, hydro­ staattinen, AWD, 94 – 112 cm. 8.490 €*

HUSQVARNA Rider 316Ts AWD Kawasaki, 9.6 kW @  2900 rpm, hydro­ staattinen, AWD, 94 – 112 cm. 8.290 €*

HUSQVARNA Rider 316T AWD Kawasaki, 9.6 kW @  2900 rpm, hydro­ staattinen, AWD, 94 – 112 cm. 7.690 €*

HUSQVARNA Rider 316T Kawasaki, 9.6 kW @  2900 rpm, hydro­ staattinen, 94 – 112 cm. 6.490 €*

HUSQVARNA Rider 320 AWD B & S, 10.6 kW @  2900 rpm, hydro­ staattinen, AWD, 94 – 112 cm. 6.690 €*

HUSQVARNA Rider 318 B & S, 9.6 kW @  2900 rpm, hydrostaattinen, 94 – 112 cm. 5.390 €*

HUSQVARNA Rider 216 AWD B & S, 9.6 kW @  2900 rpm, hydrostaattinen, AWD, 94 – 103 cm. 5.250 €*

HUSQVARNA Rider 216 B & S, 9.6 kW @  2900 rpm, hydrostaattinen, 94 – 103 cm. 4.250 €*

HUSQVARNA Rider 213C B & S, 6.7 kW @  3000 rpm, hydrostaattinen, 94 cm. 3.990 €

HUSQVARNA Rider 115C B & S, 9.5 kW @  3000 rpm, hydrostaattinen, 95 cm. 3.550 €

Akkukäyttöinen Rider HUSQVARNA Rider battery 135 Ah, 3×12 V, 85 cm. 4.290 € Mukana akut ja laturi. HUSQVARNA Rider 112C B & S, 6.8 kW @  3000 rpm, hydrostaattinen, 85 cm. 2.990 € *  Osaan

HUSQVARNA Rider 112C5 B & S, 6.8 kW @  3000 rpm, manuaalinen, 85 cm. 2.750  €

ridereista on saatavana erilevyisiä leikkuulaitteita.Yllä olevissa hinnoissa on mukana edullisin leikkuulaite (Combi 94).

PUUTARHATRAKTORIT

HUSQVARNA YTH 224T Kawasaki, 11.8 kW @  2550 rpm, hydrostaattinen, 117 cm. 3.550 €

HUSQVARNA YTH 184T Kawasaki, 10 kW @  2550 rpm, hydrostaattinen, 107 cm. 3.190 €

HUSQVARNA CTH 174 Kohler, 8.8 kW @  2500 rpm, hydrostaattinen, 97 cm. 3.150 €

HUSQVARNA CTH 126 B & S, 6.4 kW @  2800 rpm, hydrostaattinen, 77 cm. 2.090 €

HUSQVARNA CT 126 B & S, 6.4 kW @  2800 rpm, manuaalinen, 77 cm. 1.990 €

HUSQVARNA LTH 174 Kohler, 8.8 kW @  2500 rpm, hydrostaattinen, 107 cm. 2.590 €

HUSQVARNA CT 154 Kohler, 8.1 kW @  2500 rpm, manuaalinen, 97 cm. 2.899 €

HUSQVARNA LTH 154 Kohler, 8.1 kW @  2500 rpm, hydrostaattinen, 97 cm. 2.199 €

MOOTTORIMAAKAIRA

HUSQVARNA LT 154 Kohler, 8.1 kW @  2500 rpm, manuaalinen, 97 cm. 1.899 €

HUSQVARNA LTH 126 B & S, 6.4 kW @  2800 rpm, hydrostaattinen, 77 cm. 1.990 €

HUSQVARNA LT 126 B & S, 6.4 kW @  2800 rpm, manuaalinen, 77 cm. 1.599 €

HUSQVARNA 543AE15 40,1 cm³, 1,5 kW, 9,2 kg 990 € (ei sis. kairaa)


METSÄNRAIVAUSSAHAT

HUSQVARNA 555FXT 53.3 cm³, 2.8 kW, 9.1 kg. 1.140 €* *  Mukana

HUSQVARNA 555FX 53.3 cm³, 2.8 kW, 8.9 kg. 1.000 €*

HUSQVARNA 545FXT 45.7 cm³, 2.2 kW, 8.3 kg. 940 €*

HUSQVARNA 545FX 45.7 cm³, 2.2 kW, 8.1 kg. 840 €*

HUSQVARNA 535FBX 34.6 cm³, 1.6 kW, 33 cm. 1.030 €*

Scarlett 225-24T (1") -raivausterä ja ergonomiset Balance XT ™ -valjaat.

RUOHONRAIVAUSSAHAT HUSQVARNA 545RXT 45.7 cm³, 2.1 kW, 8.5 kg. 950 € **

HUSQVARNA 555RXT 53.3 cm³, 2.8 kW, 9.2 kg. 1.140 € **

HUSQVARNA 535RXT 34.6 cm³, 2.1 kW, 8.5 kg. 560 € **

HUSQVARNA 135R 34.6 cm³, 1.4 kW, 6.8 kg. 495 €

HUSQVARNA 345FR 45.7 cm³, 2.1 kW, 8.3 kg. 765 € *** **

Mukana siimapää, ruohoterä ja ergonomiset Balance XT ™ -valjaat.

***

HUSQVARNA 336FR / RK 34.6 cm³, 1.4 kW, 7 kg. 555 € / 555 € ***

Monitoimiraivurin mukana siimapää, vesakkoterä, raivausterä ja ergonomiset valjaat.

TRIMMERIT

HUSQVARNA 324LDX 25 cm³, 0.8 kW, 5.4 kg. 599 €

HUSQVARNA 129C 27.6 cm³, 0.8 kW, 4.4 kg. 219 €

HUSQVARNA 324RX 25 cm³, 0.8 kW, 5.5 kg. 545 € Mukana siimapää, ruohoterä ja ergonomiset valjaat.

HUSQVARNA 323R-II 24.5 cm³, 0.9 kW, 5.1 kg. 465 € Mukana siimapää, ruohoterä ja ergonomiset valjaat.

HUSQVARNA 128R 28 cm³, 0,8 kW, 5 kg. 355 € Mukana siimapää ja ruohoterä.

HUSQVARNA 129LK 27.6 cm³, 0.8 kW, 4.7 kg. 269 €

HUSQVARNA 122LD 21.7 cm³, 0.6 kW, 4.7 kg. 199 € Mukana siimapää.

HUSQVARNA 122C 21.7 cm³, 0.6 kW, 4.4 kg. 152 € Mukana siimapää.

Akkutrimmerit HUSQVARNA 536LiR 36 V, 330 W, 25/35 min, 3.8 kg (paino ilman akkua), 1850 × 211 × 291 mm. 939 € Mukana 2× BLi 110 -akku ja 1× QC 330 -laturi. Saatavana myös ilman akkua ja laturia.

HUSQVARNA 536LiL 36 V, 330 W, 25/35 min, 3 kg (paino ilman akkua), 1850 × 211 × 291 mm. 669 € Mukana 1× BLi 110 -akku ja 1× QC 330 -laturi. Saatavana myös ilman akkua ja laturia.

OKSASAHAT

HUSQVARNA 136LiC 36 V, 120W, 3.1 kg (paino ilman akkua). 4  99 € Mukana 1× BLi 110 -akku ja 1× QC 120 -laturi. Saatavana myös ilman akkua ja laturia.

BLi110 -akun paino on 1,2 kg.

MOOTTORIJÄÄKAIRA

HUSQVARNA 327PT5S Teleskooppivarsi. 24.5 cm³, 0.9 kW, 7.3 kg. 975 € Mukana ergonomiset Balance Flex™ -valjaat.

HUSQVARNA 327P5X Jaettava runkoputki. 24.5 cm³, 0.9 kW, 6.4 kg. 949 € Mukana ergonomiset Balance Flex™ -valjaat.

HUSQVARNA 326AI25 24.5 cm³, 0.9 kW, 5.8 kg. 7  15 € (kaira ei sisälly hintaan)

PENSASLEIKKURIT

HUSQVARNA 226HD60 23.6 cm³, 0.85 kW, 60 cm, 5.8 kg. 629 €

HUSQVARNA 226HD75S 23.6 cm³, 0.85 kW, 75 cm, 5.9 kg. 649 €

HUSQVARNA 122HD60 21.7 cm³, 0.6 kW, 60 cm, 4.9 kg. 255 €

HUSQVARNA 122HD45 21.7 cm³, 0.6 kW, 45 cm, 4.6 kg. 225 €

Akkupensasleikkuri HUSQVARNA 327HE4X 24.5 cm³, 0.9 kW, 55 cm, 6.6 kg. 895 €

HUSQVARNA 327HE3X 24.5 cm³, 0.9 kW, 55 cm, 6.5 kg. 815 €

HUSQVARNA 327HDA65X 24.5 cm³, 0.9 kW, 65 cm, 6.2 kg. 749 €

HUSQVARNA 136 Li HD50 30/40 min, 3.8 kg (paino ilman akkua, yksi BLi 60 -akku painaa 0,8 kg). 559 € Mukana 1× BLi 60 -akku ja 1× QC 120 -laturi. Saatavana myös ilman akkua ja laturia.


Koko tuotevalikoima on esitelty keskiaukeamalla

Husqvarnan jälleenmyyjät auttavat sinua saamaan parhaan mahdollisen hyödyn koneestasi. Husqvarna-tuotteiden myynnistä vastaavat valtuutetut jälleenmyyjämme. He ovat koulutettuja, ja heillä on tietoa ja asiantuntemusta kaikista Husqvarna-koneista. He auttavat sinua löytämään oikean ratkaisun työhösi.

ETSI LÄHIN HUSQVARNAJÄLLEENMYYJÄ Kirjoita Husqvarna-kotisivuston jälleenmyyjähakuun postinumerosi. Järjestelmä tuo sen jälkeen esiin lähimmän Husqvarna-jälleenmyyjän tiedot ja osoittaa sen myös kartalla.

MITEN JÄLLEENMYYJÄMME AUTTAVAT SINUA Paikalliset edustajamme vastaavat kysymyksiisi, antavat neuvoja ja opastavat sopivan koneen valinnassa. He ovat saaneet erikoiskoulutuksen, ja heillä on taidot, työvälineet ja resurssit kaikkien Husqvarna-koneiden huoltoon. Hyvä palvelu on huoltopalveluja tarjoavien jälleenmyyjiemme tunnusmerkki. ƒƒ Apua ja neuvoja kaikissa Husqvarnakoneita koskevissa asioissa ƒƒ Varaosat ja lisävarusteet ƒƒ Huolto ja korjaus

turvavaatteet ja varusteet koneiden kanssa työskentelyyn Husqvarna-tuotteiden kanssa käytettävien varusteiden valikoima on laaja sisältäen mm. vaatteita, varaosia ja metsä­ työvarusteita, jotka ovat sekä toimivia että monikäyttöisiä. Alkuperäiset Husqvarna-varusteet toimivat kuten pitääkin, ja tekevät työnteosta helpompaa. Käy tutustumassa osoitteessa husqvarna.fi.

huoltopalveluja tarjoavat jälleenmyyjät | 25


TRAKTORIT

Monipuoliset traktorit ympärivuotiseen käyttöön. Laaja lisälaitevalikoima ja koneen tarjoamat leikkuumenetelmävaihtoehdot monipuolistavat Husqvarnan puutarhatraktoreiden käyttöä. Tehokkaan nurmikonhoidon lisäksi ne soveltuvat moniin muihinkin pihan töihin. Valitse sopivin kolmesta eri leikkuumenetelmästä ja varusta monikäyttöinen traktorisi esim. peräkärryllä, levittimellä tai lumilingolla.

Tutustu Husqvarnatraktoreiden ympärivuotiseen käyttöön.

leikkaamatta jäävä alue entistä pienempi

UUSI OHJAUSTEKNIIKKA  U-cut™ -ohjaus­tekniikalla varustetut Husqvarnan huipputason traktorit ovat ennennäkemättömän ketteriä. Leik­kaa­matta jäävä alue on entistä pienempi, leikkaaminen on tehokkaampaa ja ohjaus kätevämpää.

IL KÄTE VÄSTI POLKIM

LA

POLJINKÄYTTÖINEN HYDROSTAATTINEN VOIMANSIIRTO  Nopeutta ja ajosuuntaa on helppo hallita poljinkäyttöisellä hydrostaattisella voimansiirrolla. Erilliset polkimet eteen- ja taaksepäin ajoa varten.

Ensiluokkaista leikkuutyötä

vankat leikkuulaitteet  Järeät, pulverimaalatut leikkuulaitteet ovat lujia ja korroosionkestäviä.


TrakToreiTa monenlaiseen ruohonleikkaamiseen koko valikoima on esitelty keskiaukeamalla Lisätietoja osoitteessa husqvarna.f

BioClip® lannoittaa nurmikon. BioClip® ­leikkuulaite leikkaa ruohon pieneksi silpuksi, joka maatuu nopeasti nurmikon ravinteeksi. Kaikissa Husqvarna­traktoreissa voidaan käyttää BioClip® ­leikkuumenetelmää. Useimmissa integroidulla ruohonkerääjällä varustetuissa traktoreissa BioClip® on vakiovarusteena. Sivulle puhaltaviin traktoreihin BioClip® on saatavana lisävarusteena.

Keruujärjestelmällä varustetut traktorit. Jos haluat kerätä leikkuujätteen, lehdet ja roskat talteen, integroidulla ruohonke­ rääjällä varustettu traktori on erinomainen valinta. Ruohonkerääjä on helppo tyhjentää kuljettajan paikalta, ja äänimerkki ilmoittaa, kun säiliö on täynnä.

Sivulle puhaltavat puutarhatraktorit.

Tehokkaaseen leikkaamiseen harvoin leikattavilla alueilla, joilla kasvaa korkeaa, villiintynyttä ja karheaa ruohoa, sopii parhaiten sivulle puhaltava traktori.

Kompaktit puutarhatraktorit.

Kotipihan pienet puutarhatraktorit tarjoavat m m. erinomaisen ajomukavuuden. Pienikokoista traktoria on helppo käsitellä ahtaimmissakin paikoissa, ja traktori vaatii myös vähemmän varastointitilaa.

innovaaTio

RapidReplace™ -teräjärjestelmä. Leikkuuterät voidaan irrottaa ja vaihtaa helposti ilman työkaluja, minkä ansiosta leikkuuterien huoltaminen on turvallista ja nopeaa. Terävät terät pitävät nurmikon myös kauniimpana ja elinvoimaisena.

TRAKTORIT | 27


ridereiden ja TrakToreiden lisÄlaiTTeeT lisätietoja osoitteessa husqvarna.f

Yksi kone – monia vaihtoehtoja. Husqvarnan laaja lisälaitevalikoima monipuolistaa merkittävästi Husqvarna­ajoleikkurin käyttöä. Valittavana on mm. peräkärryjä, katuharjoja, lumilinkoja, levittimiä ja sammalenrepijöitä, joiden avulla koneesi on valmis erilaisiin työtehtäviin vuoden ympäri.

lisÄlaiTerunko 300­sarjan Ridereissa on lisälaiterunko, jonka avulla leikkuulaitteen tilalle on helppo vaihtaa erilaisia eteen asennettavia laitteita, kuten kelamurskain, katuharja, lumilinko ja lumilevy. leviTin Tehokas levitin nurmikon­ hoitoaineiden, kuten lannoitteiden ja rikka­ ruohontorjunta­aineiden, tasaiseen levitykseen.

kaTuharja Pyörivä katuharja mm. lehtien ja lumen lakaisuun. Kääntyy molempiin suuntiin.

lumilinko Kaksivaihelumilinko kulkuväylien ja polkujen tehokkaaseen lumenauraukseen.

perÄkÄrryT Vahvasta teräksestä valmistetut tilavat peräkärryt. Avattava takalaita helpottaa kuormaamista ja purkamista.

28 | AJOLEIKKURIN LISÄLAITTEET

lumilevy Leveä, vakaa lumilevy esim. kulkuväylien ja autotallin edustan puhdistamiseen.


LumiLingOt

husqvarnan avulla talven työt sujuvat. Ensilumi on aina iloinen yllätys, mutta sitä seuraava pitkä ja kylmä talvi merkitsee usein rankkaa työrupeamaa. Ja kun työn on saanut kerran päätökseen, sama aherrus saattaa sääolojen vaihdellessa olla taas pian edessä. Husqvarnan suorituskykyiset lumilingot eivät lyhennä talvea, mutta niiden avulla lumenraivaus sujuu sekä tehokkaasti että mukavasti.

uhvaihteLe vien OLOS a ta in teiden haLL

huippuLuOKan haLLit tavuuS

taRKKaa LumenLinKOuSta

hYdROStaattinen vOimanSiiRtO Lumilinkoa ohjataan käyttöpaneelin ohjausvivulla. Portaaton nopeudensäätö eteen­ ja taaksepäin helpottaa koneen hallintaa ja parantaa suorituskykyä.

OhjauStehOStin Toiminnon avulla koneen molempia pyöriä/teloja voidaan ohjata erikseen ja kääntää kone kätevästi jopa 180º.

taRKKaa auRauSta Husqvarnan yksivaihemalleissa on helppokäyttöinen kauko­ohjattava heittotorvi, jonka avulla voidaan ohjata lumen linkoussuuntaa.

lumilinkoja erilaisiin Tarpeisiin

Yksi- vai kaksivaihejärjestelmä? Helppo kysymys, ja vastauskin on yhtä helppo. Kaksivaihelu­ milingot ovat tehokkaampia erityisesti silloin, kun aurattavaa on paljon. Yksivaiheinen lumilinko taas sopii erinomaisesti käytettäväksi pienillä kotipihoilla.

koko valikoima on esitelty keskiaukeamalla Lisätietoja osoitteessa husqvarna.f

2-vaihejärjestelmä. Syöttökela syöttää lunta koteloon, josta heitto­ pyörän puhallin puhaltaa sen heittotorven läpi ulos. Toimivin ratkaisu suurten pihojen ja julkisten alueiden lumitöihin.

1-vaihejärjestelmä. Vahva, moniteräinen syöttökierukka pyyhkäisee lumen maasta erittäin tehokkaasti. Erinomainen ratkaisu autotallin edustan, pihakäytävien ja terassien auraamiseen. 2­vaihejärjestelmä.

1­vaihejärjestelmä.

LUMILINGOT | 29


aKKuKOneet

husqvarnan tehokkaat akkukoneet käyvät puhtaasti ja hiljaa. Husqvarnan huipputehokkaiden akkukäyttöisten kannettavien koneiden tehonlähteenä on tehokas 36 V:n Li­ion­akku. Akussa on riittävästi tehoa koko käytön ajaksi, ja kone on yhtä suorituskykyinen kuin Husqvarnan bensiinikäyttöiset koneet. Melutaso ja tärinäarvot ovat huomattavasti alhaisemmat ja huollon tarve erittäin vähäinen – eivätkä ne tuota lainkaan suoria päästöjä. Akun voi myös kätevästi vaihtaa koneesta toiseen. Koneiden mukana toimitetaan erittäin nopea laturi. Akkuja on saatavana kahta eri kapasiteettia (2,1 Ah ja 4,2 Ah) erilaisia vaatimuksia varten.

heLppO KÄYt tÄÄ

heLppOKÄYttÖiSet nÄppÄimet Kaikissa Husqvarnan akkukäyttöisissä koneissa on helppokäyttöiset näppäinpainikkeet.

ei hÄiRiÖitÄ

hiLjainen KÄYntiÄÄni Hiljainen patentoitu moottori tarjoaa miellyttävän työympäristön eikä häiritse ympäristöä.

maKSimaaLinen KÄYt tÖaiKa

save ™ Kaikissa Husqvarnan akkutuotteissa on akun savE™­säästötila, jonka avulla käyttöaika voidaan maksimoida.


akkukÄyTTÖiseT mooTTorisahaT, ruohoraivuriT ja pensasleikkuriT koko valikoima on esitelty keskiaukeamalla Lisätietoja osoitteessa husqvarna.f

tehokkaat moottorisahat. husqvarna 536li Xp® Tehokas akkukäyttöinen saha kokopäiväiseen ammattikäyttöön. husqvarna 436li Tehokas akkukäyttöinen moottorisaha yleiskäyttöön. husqvarna T536li Xp® Nopea, kevyt akkukäyttöinen moottorisaha ammattiarboristeille.

tasapainoiset ruohoraivurit ja trimmerit husqvarna 536lir Vahvassa akkukäyttöisessä ammattiraivurissa on korkea kahvasto ja mukavat valjaat. husqvarna 536lil Tehokkaassa akkukäyttöisessä ammattiraivurissa on säädettävä kahvasto. husqvarna 136liC Kotikäyttöön kehitetty kevyt akkukäyttöinen trimmeri.

hiljaiset pensasleikkurit. husqvarna 536lihd70X Tehokas ammattilaisen akkukäyttöinen pensasleikkuri, terä 70 cm. husqvarna 536lihd60X Kätevä ja nopea, ammattikäyttöön suunniteltu akkupensasleikkuri, terä 60 cm. husqvarna 136lihd50 Kotikäyttöön kehitetty kevyt akkukäyttöinen pensasleikkuri.

Sama akku sopii kaikkiin laitteisiin. Kaikissa Husqvarnan akkutuotteissa käytetään samantyyppistä Li­Ion­akkua: voit vaihtaa akun koneesta toiseen ja jatkaa työskentelyä. Erittäin nopea laturi ehtii ladata akun valmiiksi ruokatauon aikana.

innovaTiiviseT uuTuudeT

Selässä kannettavaa tehoa jatkuvaan työskentelyyn. Uusi selässä kannettava akku tarjoaa mahdollisuuden käyttää Husqvarnan kannettavaa akkukonetta yhdellä latauksella koko päivän ajan. Saatavana kapasiteetit 14,4 Ah ja 26,1 Ah. Kestävä rakenne ja ergonomiset valjaat varmistavat, että työskentely sujuu tehokkaasti ja mukavasti. Innovatiivinen Li­Ion­tekniikka ja monet nerokkaat ominaisuudet edustavat varmaa ammattitasoa.

AKKUKONEET | 31


tRimmeRit, RuOhOnja metSÄnRaivauSSahat

erinomainen tulos kaikissa olosuhteissa. Oikean koneen valitseminen omiin, erityisiin tarpeisiin voi olla vaikea tehtävä. Husqvarnan trimmereissä ja raivaussahoissa yhdistyvät teho ja keveys. Koneiden käsitteleminen on helppoa ja ergonomista, ja työnjälki antaa aiheen ylpeyteen. Ne ovat erittäin kestäviä ja helppokäyttöisiä, mutta tarjoavat myös monia muita innovatiivisia ominaisuuksia. Haluamme varmistaa, että työ sujuu mahdollisimman mukavasti, ja siksi Husqvarna­valjaiden ergonomia jakaa painon optimaalisesti hartioille, rinnalle ja selkään, jolloin työskentely on erittäin tehokasta.

RaaKaa vOimaa

X-tORq ® X­Torq®­tekniikka vähentää haitallisia pakokaasupäästöjä jopa 75 % ja polttoaineen­ kulutusta noin 20 %. Työ on mukavampaa ja taloudellisempaa.

pitKÄjaKSOiSeen KÄYt tÖÖn

LOw viB ® Moottoreiden tärinänvaimennus­ elementit vaimentavat tehokkaasti tärinää ja vähentävät käsivarsiin ja käsiin kohdistuvaa rasitusta. Työskentely on mukavaa myös pitkäkestoisessa käytössä.

vaivatOn KÄYnn

iStYS

SmaRt StaRt ® Moottori ja käynnistin on suunniteltu käynnistämään moottori mahdollisim­ man nopeasti ja vaivattomasti.


tämän tarjoamme. ja näin me sen teemme. e vanKKa RaKenn

ammattiLaatua Kaikille ruohoraivureille on yhteistä tehokkuus, hyvä ergonomia ja tuottavuus. Ne ovat koneita, jotka kestävät vaativaa käyttöä monien vuosien ajan.

taSapainO

eRgOnOmia Tärinänvaimennettuja kahvoja voi säätää. Korkeat kahvakonsolit tehostavat työskentelyä rinteessä.

mOniKÄY ttÖiSY YS

mOniKÄYttÖinen Jaettava runkoputki helpottaa terävarustuksen vaihtoa ja tuo työhön joustavuutta. Kuljetus ja säilytys eivät myöskään aiheuta ongelmia.

TRIMMERIT, RUOHON­ JA METSÄNRAIVAUSSAHAT | 33


TrimmeriT, ruohon- ja meTsÄnraivaussahaT

Koko pihan työt yhdellä koneella.

yksi kone monenlaisiin TÖihin 327LDX on kevyt ja huipputehokas yhdistelmäkone, jossa on Husqvarnan E­Tech® II ­katalysaattorimoottori sekä pehmeä ja mukava kahva. Lisävarusteiden avulla konetta voi käyttää pensasleikkurina, harjalaitteena, reunaleikkurina, pitkävartisena pensasleikkurina, puutarhajyrsimenä tai oksasahana.

Jos etsit monikäyttöistä trimmeriä helpottamaan hankalia viimeistelytöitä, on yhdistelmätrimmeri oikea valinta. Monipuolisilla lisälaitteilla varustettuna se soveltuu nurmikon trimmaamisen ohella pensaiden leikkaamiseen, lakaisemiseen, puhaltamiseen, puunhoitotöihin, nurmikon reunojen siistimiseen ja maaperän muokkaamiseen.

Katso, miten valjaiden käyttö voi muuttaa työskentelyä.

lisÄvarusTeeT

paranna tehokkuutta ja mukavuutta sekä työskentele turvallisemmin. Oikeat lisävarusteet, suojavarusteet ja vaatteet parantavat työn turvallisuutta ja tehokkuutta. Raivaussahojen, ruoho­ raivureiden ja trimmereiden lisävarustevalikoimassa on kaikki tarpeellinen. Oikeanlaiset varusteet edistävät ja parantavat yleistä hyvinvointia ja työoloja sekä työn tuot­ tavuutta. Markkinoiden edistyksellisintä ergonomiaa tarjoavat Husqvarna­valjaat jakavat koneen painon tehokkaasti ja tasapainoisesti. Kone tuntuu kevyemmältä, sen hallinta on helpompaa, ja työ on vähemmän rasittavaa.

Lisätietoja Husqvarnan metsätyövarusteista ja ­tarvikkeista on sivulla 39.


koko valikoima on esitelty keskiaukeamalla Lisätietoja osoitteessa husqvarna.f

tehopakkaus. Monitoimiraivurin vakiovarusteita ovat helposti kiinni­ tettävät ruoho­/vesakkoterä, siimapää ja raivausterä. Kaikissa malleissa on myös X­Torq® ­moottori, joka vähentää haitallisia pakokaasuja noin 75 % ja poltto­ aineenkulutusta jopa 20 %.

Ruoho

Vesakko

Pienet puut

taimikonhoitoon. Helppokäyttöinen, kestävä ja erittäin tehokas metsänraivaussaha. Lyhyt ja kätevä runkoputki. Kulmavaihde on käännetty 24 asteen kulmaan, mikä helpottaa suunnattua kaatoa tiheässä metsässä. Pienet puut

viimeistelytyöhön. Husqvarnan trimmerit ja raivurit toimivat erinomaisesti myös vaikeapääsyisissä paikoissa. Sarjan koneet tekevät todella siistiä jälkeä, eivätkä ne vaadi paljon varastointitilaa. Ruoho

innovaTiiviseT uuTuudeT

erityisesti raivaustyöhön suunnitellut vaatteet. Husqvarnan uudessa raivaustyöhön tarkoitetussa vaatevalikoimassa on mukavia ja toimivia asuja töihin, joissa käytetään pitkään raivaussahaa, trimmeriä tai valjaita. Vaatteissa on monia käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten pehmusteita, vetoketjulliset taskut, miellyttäväntuntuinen vuori, vetoketjulliset tuuletusaukot ja lentävältä soralta suojaavat kestävät vahvisteet.

TRIMMERIT, RUOHON­ JA METSÄNRAIVAUSSAHAT | 35


tuRva-aSut

turvallisuutta parantavat ja hyvin istuvat turvavaatteet. Hyvän turvavarustuksen täytyy kestää haastavia olosuhteita ja tarjota vaadittua turvallisuutta. Siksi käytämme ainoastaan korkealuokkaisia materiaaleja. Jokaisessa työssä on omat vaatimuksensa, jotka olemme halunneet huomioida valikoimassamme. Suunnittelutyössä painotamme alan uusimpia innovaatioita, ja materiaalit valitaan siten, että asujen mukavuus ja suojaavat ominaisuudet täyttävät erittäin korkeat vaatimukset.


TurvavaaTTeiTa erilaisiin meTsÄTÖihin Lisätietoja osoitteessa husqvarna.f

turvallisesti päästä varpaisiin. Suojaa koko keho. Husqvarnan laaja turva­asuvalikoima on suunniteltu moneen erilaiseen käyttöön sekä turvalliseen, helppoon ja tehokkaaseen työhön.

Luotettavaa suojausta vaativaan työhön. Technical Extreme on sarja vaativaan ammattikäyttöön suunni­ teltuja työvaatteita. Huippulaadukkaissa, kestävistä materiaa­ leista valmistetuissa asuissa on vedenpitävät vetoketjut, ja kulumiselle alttiit kohdat on vahvistettu. Kapealinjainen malli istuu erinomaisesti.

Suojaus ja mukavuus tasapainossa. Technical­sarjan viiltosuojamateriaali on erittäin edistyk sellinen. Vaatteet ovat kevyitä, kestäviä ja joustavia, ja nämä ominaisuudet ovat tarpeellisia erityisesti pitkinä työpäivinä.

Suojaavaa kestävyyttä. Functional on sarja erinomaisesti istuvia, tukevasta ja kestävästä materiaalista valmistettuja, ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia turvavaatteita.

täyttää turvavaatimukset. Classic­sarja tarjoaa hinnaltaan edullisia, hengittäviä turvavaat­ teita. Selkeät, modernit mallit ja laadukkaat yksityiskohdat teke­ vät asuista ihanteellisia satunnaiseen, mutta vaativaan työhön.

KÄSineet Husqvarnan uudessa käsinesar­ jassa on materiaalina mm. vuohennahka. Hyvin istuvista ja mukavista käsineistä on saatavana eri malleja työn ja tarpeen mukaan. Saatavana myös viiltosuojalla varustettuna.

SuOjaKYpÄRÄ,, teChniCaL Vankka, mutta silti kevyt y kypärä on täysin uudenmallinen. Keveyden ohella kypärän ominaisuuksia ovat m.m. yksilölliset säätömahdollisuudet ja lämpötilan pysyminen miellyttävänä myös pitkäaikai­ sessa käytössä.

viiLtOSuOjaLLiSet KengÄt Laadukkaat, vedenpitävät nahkakengät. Pehmusteet lisäävät kenkien mukavuutta pitkinä työpäivinä.

muKava ja eRgOnOminen

LuOtet tavaa tuRvaLLiSuutta

SuOjauS

muKavat ja SuOjaavat vaatteet Husqvarnan turvavarusteissa ja vaatteissa pyritään käyttömukavuuteen ja ergonomiaan, joka ei rajoita liikkumista ja tehostaa siten työtä.

SÄÄnnÖLLiSet teStit Kaikissa turvavaat­ teissa on oltava CE­merkintä. EuroTest®­merkki osoittaa, että puolueeton laitos tarkastaa ja testaa tuotteet säännöllisesti.

etiKetit OSOittavat viiLtOSuOjan eRi SuOjauSLuOKat Luokitus osoittaa, miten nopeasti viiltosuoja pysäyttää teräketjun eri nopeuksissa.

TURVA­ASUT JA VARUSTEET | 37


metSÄtYÖvaRuSteet ja -taRviKKeet

husqvarnan varusteet ja tarvikkeet on suunniteltu keventämään työtä. Alkuperäiset Husqvarna­lisävarusteet toimivat odotusten ja vaatimusten mukaisesti varmistaen tehokkuuden ja optimaalisen työmukavuuden eri töissä. Laaja valikoimamme kattaa monipuolisesti erilaiset työtilanteet.

Tutustu ammatti­ laisten turvalliseen ja tehokkaaseen Husqvarna­moottori­ sahan käyttöön.


meTsÄTyÖvarusTeiTa ja -TarvikkeiTa erilaisiin TÖihin Lisätietoja osoitteessa husqvarna.f

Lisää suorituskykyä. Husqvarnan siimapäät, siimat ja ruoho­/vesakkoterät on suunniteltu tekemään laadukasta jälkeä. Ne takaavat optimaalisen suorituskyvyn ja tehokkuuden kaikissa töissä.

vankat metsätyökalut. Tarjoamme laajan valikoiman kestäviä, luotettavia ja työtä helpottavia työkaluja, kuten kirveitä, sahoja, nostokoukkuja ja kaatorautoja.

aivan omaa luokkaansa. Husqvarnan terälevyt ja ketjut ovat yhtä korkea­ luokkaisia kuin itse sahatkin. Niiden jatkuva tuotekehittely ja huippulaadukkaat materiaalit varmistavat maksimaalisen tehokkuuden ja turvallisuuden, kun niitä käytetään Husqvarnan moottorisahoissa.

innovaTiiviseT uuTuudeT

uusi, optimaalinen kombikannu. Suunniteltu bensiinin ja ketjuöljyn turvallista, mukavaa ja tehokasta kuljettamista ja täyttöä varten. Bensiini­/öljykapasiteetin suhde on optimoitu moderneja moottorisahoja varten, ja nestemäärät on helppo tarkistaa tarkistusikkunoista. Kannussa on myös uudenlainen lokero usein käytettäviä työkaluja, moottorisahan varaosia ja lisävarusteita varten.

METSÄTYÖVARUSTEET JA ­TARVIKKEET | 39


penSaSLeiKKuRit

varmista, että saat leikkuutyössä aina ensiluokkaisen tuloksen. Pensasaita vaatii aikaa ja huolenpitoa pysyäkseen kauniina ja hyvässä kunnossa. Hoidettu pensasaita on kaunis, se rajaa puutarhan selkeällä tavalla ja tarjoaa yksityisyyttä. Erilaiset pensasaidat vaativat erityyppisiä työvälineitä, ja myös ympäristö on hyvä pitää mielessä pensasleikkuria ostettaessa. Kaikki Husqvarnan pensasleikkurit leikkaavat tehokkaasti ja tarkasti taaten joka kerta erinomaisen tuloksen.

teht Y KeStÄmÄÄ

n

vanKKa RaKenne Vankka rakenne pidentää käyttöikää ja takaa pensasleikkurin kestävyyden kovassa käytössä.

YmpÄRiStÖÄ a SÄÄStÄvÄÄ tehO

X-tORq ® Moottoritekniikka vähentää haitallisia pakokaasupäästöjä jopa 75 % ja polttoaineenkulu­ tusta noin 20 %.

hiLjainen naapu

RuStO

hiLjainen KÄYntiÄÄni Innovatiivinen tekniikka vaimentaa huomattavasti moottorin ääntä. Tärkeä ominaisuus asuinalueella työskenneltäessä.


pensasleikkureiTa kaikenTyyppisiin kohTeisiin koko valikoima on esitelty keskiaukeamalla Lisätietoja osoitteessa husqvarna.f

joustavaa käsittelyä joka kulmasta.

Suora leikkausjälki yhdellä pyyhkäisyllä.

Kaksipuolisella terällä varustetut pensasleikkurit on suunniteltu pensaiden leikkaamiseen ja muotoiluun. Ne tuovat työhön tehokkuutta ja käyttömukavuutta, ja useimmissa malleissa on mm. Smart Start ® ja Low Vib® sekä säädettävä kahva.

Yksipuolisella terällä varustetuilla pensasleikkureilla on helppo leikata suoraan ja tarkasti, ja pidempi terä mahdollistaa leveiden pensasaitojen leikkaamisen yhdellä pyyhkäisyllä.

ulottuvuutta ja suorituskykyä.

Pitkävartisilla pensasleikkureilla yletyt leikkaamaan hankalatkin kohdat aina yhtä tehokkaasti. Helposti käynnistyvät ja erittäin ergonomiset koneet soveltuvat sekä korkeiden että matalien pensaiden leikkaamiseen. Terän voi kääntää runkoa vasten, mikä helpottaa säilytystä ja kuljetusta.

innovaTiiviseT uuTuudeT

uudet akkukäyttöiset pensasleikkurit ammattikäyttöön. Husqvarnan akkukonevalikoima on täydentynyt kahdella uudella ammattipensasleikkurilla. Molemmissa malleissa on pitkät, tehokkaat terät, suuritehoinen moottori ja hyvän työasennon varmistava kääntyvä takakahva. Lisätietoja Husqvarnan akkukoneista on sivulla 30.

PENSASLEIKKURIT | 41


puhaLtimet

puhalla raskaat työt pois. Puhalla pois lehdet, oljet, leikkuujätteet, hämähäkinseitit, hiekka ja sora – kätevästi ja nopeasti. Husqvarnan puhaltimet ovat ergonomisia, tehokkaita ja helppokäyttöisiä työvälineitä. Olipa työ mikä tahansa, se sujuu vaivattomasti Husqvarnalla.

koko valikoima on esitelty keskiaukeamalla lisätietoja osoitteessa husqvarna.f

helposti hallittavat, suurten alueiden puhaltimet. Selässä kannettavat, tehokkaat puhaltimet ovat hyvin käyttäjän hallinnassa. Ne sopivat ihanteelli­ sesti suurille alueille, haastaviin töihin ja pitkäkestoiseen, vaativaan käyttöön.

eRinOmainen tehO

ediStYKSeLLiSet mOOttORit Tarpeeksi tehoa siirtämään ja keräämään lehdet ja puutarhan roskat sinne, minne ne halutaan.

42 | PUHALTIMET

monipuolinen ja tehokas. Pienimuotoiseen työhön sopivissa kannettavissa puhaltimissa yhdistyvät suuri puhallusteho ja hyvä ergonomia. Loistovalinta pihapiirin monenlaiseen siistimiseen.

puhaLL a tai KeRÄ

Ä

KeRuutOimintO Joidenkin puhaltimien puhallustoiminto voidaan muuttaa keruutoimin­ noksi roskien keräämistä varten.

hiLjainen puhaLLuSÄÄni

hiLjainen KÄYntiÄÄni Husqvarnan hiljaiset puhaltimet sopivat hyvin käytettäväksi myös asuinalueilla.


puutaRhajYRSimet

tehokkaat, monikäyttöiset puutarhajyrsimet. Husqvarnan puutarhajyrsimet on suunniteltu kovaa käsittelyä ja pitkäkestoista tehokasta käyttöä varten. Käyttömukavuutta parantava työntöaisa ja kätevästi ulottuville sijoitetut hallintalaitteet helpottavat työtä. Vastapäivään pyörivät terät muokkaavat maan helposti ja tehokkaasti.

koko valikoima on esitelty keskiaukeamalla Lisätietoja osoitteessa husqvarna.f

vaativaan käyttöön.

Kevyempään maanmuokkaukseen.

Suurilla ja avoimilla alueilla pyöräve­ toinen jyrsin möyhentää tiiviin maaperän tehokkaasti. Ergonomisen muotoilun ansiosta työskentely on helppoa.

Terävetoinen jyrsin soveltuu erinomaisesti kevyisiin maanmuokkaustöihin. Jyrsimeen on saatavana myös lisälaitteita, mm. sammalenrepijä, reunaleik­ kuri, nurmikonilmaaja ja vakoaura.

tehOKaS

ediStYKSeLLiSet mOOttORit Luotettavat ja tehokkaat moottorit ovat pienipäästöisiä.

KeStÄvÄ

LuOtettava vOimanSiiRtO Kestävä ja irrotettava vaihteiston kotelo ja rasvanippa helpottavat ylläpitotoimia.

eRgOnOminen

eRgOnOminen tYÖntÖaiSa Ergonomisessa, pehmustetussa työntöaisassa hallintalaitteet ovat helposti ulottuvilla.

PUUTARHAJYRSIMET | 43


Copyright © 2014 Husqvarna AB (publ). All rights reserved. Husqvarna and other product and feature marks are trademarks of the Husqvarna Group as displayed at www.international.husqvarna.com. Annetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa 31.12.2014 saakka lumilinkoja lukuun ottamatta, jolloin hinnat ovat voimassa 31.3.2014 saakka. Painovirhe- ja muutosvarauksin.

585 57 67-11 FI.

husqvarna.fi

Product Brochure 2014 FI  

Product Brochure 2014 FI