Page 1

Flytter grensene

SKOG- OG HAGEPRODUKTER 2013


ARV OG UTVIKLING

Med 300 års erfaring...

Her i Husqvarna har ønsket om å oppnå det beste ikke endret seg på 300 år. Derimot har vi endret måten å tenke på, takket være samarbeidet med våre kunder, både profesjonelle skogsarbeidere og fritidsbrukere. Med suverent design og smarte funksjoner, fortsetter vi vår målsetning om å levere maskiner som kan håndtere de mest krevende bruksområder. Som Husqvarna-bruker kan du forvente høy yteevne og pålitelighet, men også banebrytende teknologi som lett og komfortabelt utfører enhver arbeidsoppgave, uansett hvor utfordrende den er.


‌ møter vi dagens utfordringer.


Robotgressklipping innovasjon.

Ledende innen nyskapning og teknologi. Fantastisk design, konstruksjon av høyeste teknisk kvalitet og innovative løsninger har gjort Husqvarnas maskiner til førstevalget for brukere over hele verden. Mange års erfaring med finmekanikk og produksjon, kombinert med en nyskapende innstilling til forskning og utvikling, har holdt Husqvarna i forkant når det gjelder produktinnovasjon. I dag fortsetter Husqvarnas gressklippere, hagetraktorer og skogsprodukter å oppfylle kravene fra brukere over hele verden.

Kraftige batteriprodukter fra Husqvarna.


Motorsager

6

Plenklipperkonsept

10

Robotgressklippere

12

Gressklippere

16

Ridere

18

Oversikt over produktsortiment

21 – 24

Hagetraktorer

26

Tilbehør for Ridere og hagetraktorer

28

Zero-turn gressklippere

29

Snøfresere

30

Kratt- / gressryddere, Trimmere og Skogsryddere

32

Verneklær

36

Tilbehør for skogsarbeid

38

Hekksakser

40

Blåsere / Jordfresere

42 – 43


MOTORSAGER

Gir deg styrken for bedre yteevne. Vi lytter, vi lærer og kan dermed skape et motorsagsortiment med funksjoner som er basert på brukernes behov. V   i slutter egentlig aldri å utvikles, og det gjør heller ikke samarbiedet med profesjonelle skogsarbeidere som bruker våre maskiner. V   i forbedrer design og funksjoner årlig, slik at vi kan tilby de ultimate maskinene med hensyn til effekt, ytelse og driftssikkerhet som gjør den jobben de er laget for.

RÅST YRKE

X-TORQ ®  Motorteknologien X-Torq® gir høyere dreiemoment og reduserer drivstoffforbruket med opp til 20 %, og eksosutslippene med opp til 75 %.

OPTIMAL YTELSE

AUTOTUNE ™  Automatisk finjustering av motoren for optimal drift basert på temperatur, drivstofftype og filterets tilstand etc.

RASK AKSELLERASJ

ON

REVBOOST ™  Gir rask aksellerasjon og høyere kjedehastighet i en kort periode for effektiv kvisting.


Se på 560 XP®-filmen, med motorsagen i aksjon. Last ned gratisprogrammet QR reader på din smarttelefon, og scan inn koden.

Hva du får. Og hvordan vi gjør det. PROBLEMFRI start

lengre driftstid

komfortabel bruk

SMART START ® Motoren og startmekanismen er konstruert for at maskinen skal starte raskt, med minst mulig anstrengelse. Trekkmotstanden i startsnoren er redusert med opptil 40 %.

AIR INJECTION ™ Sentrifugal luftrensing gir redusert slitasje og lengre driftstid mellom hver filterrensing. Du vil dermed kunne arbeide lengre arbeidsøkter.

LOW VIB ® Effektiv avvibrering som demper vibrasjoner og skåner brukerens armer og hender. For mer komfortabel bruk.

MOTORSAGER | 7


MOTORSAGER FOR ALLE SLAGS OPPGAVER

Yrkesarbeid på fulltid.

Når det kreves kraft, yteevne og høyeste effektivitetsnivå, kan vårt mest avanserte motorsagsortiment levere dette, og ennå mer. Med funksjoner som passer heltidsarbeidende tømmerhoggere og arborister med lange, krevende arbeidsøkter. XP ® -motor­sagene er utstyrt med alle de nyeste funksjonene, for å maksimere ytelsen i enhver situasjon. Air Injection™ holder motoren ren, Low Vib® teknologien reduserer vibrasjonene og gjør maskinen ekstra fleksibel, og AutoTune™ sikrer at motoren går optimalt under alle slags værforhold.

HUSQVARNA 560 XP ® 59,8 cm³, 3,5 kW, sverdlengde 33–60 cm, 5,6 kg. RevBoost™, AutoTune™, Air Injection™, X-Torq® og Low Vib®. Er å få med varme i håndtak og forgasser.

TILBEHØR AV BESTE KLASSE

Profesjonelt verneutstyr.

Foruten maksimal komfort og sikkerhet, har Husqvarna moderne design på sine verneklær. Det brukes høyteknologiske materialer med høy slitestyrke. Bruk alltid godkjent verneutstyr når du arbeider med motorsag. Les mer om Husqvarnas tilbehør for skogsarbeid på side 39.


Se alle modellene på midtsiden Les mer på husqvarna.no

Mindre frekvent yrkesbruk. Sterke, robuste og ideelle for yrkesbrukere som entreprenører og kommuner. Vårt sortiment av motorsager til profesjonell bruk, er fullpakket med funksjoner som er perfekte for kortere arbeidsøkter.

Allroundbruk. Lette å starte og lette å håndtere – perfekte for de som ikke arbeider så ofte med sag. Motorsagene er konstruert for alt fra kvisting til vedsaging. Takket være X-Torq ® motoren blir dessuten arbeidet mer komfortabelt.

Fritidsbruk. Disse motorsagene gir utmerket ytelse, er lette å starte, og har funksjoner som gjør bruken komfortabel og fleksibel. De er derfor perfekte for lette kappearbeider, inkludert mindre trær og ved.

innovative NYHETER

100% Husqvarna ytelse, uten en dråpe bensin.

Husqvarnas batteriserie introduserer noe nytt: en batteridrevet motorsag med samme ytelse som en bensindrevet sag, og en unik kombinasjon av høy effektivitet og ren drift. Samtidig som de direkte eksosutslippene er eliminert, gir maskinene mindre støy, lavere vibasjoner og enklere vedlikehold.

MOTORSAGER | 9


Svaret på dine gressklipperbehov. Når du leter etter en gressklipper, har du sikkert mange spørsmål.  Vi har et omfattende utvalg av gressklippere, som kan svare på alle sammen. Fra selv­ gående skyvegressklippere til kjøregressklippere, forskjellige klippemetoder og tilbehør som gir større allsidighet og helårsbruk.  Velger du Husqvarna kan du fremfor alt være sikker på at du ikke bare kjøper en maskin som innfrir dine krav, men som også har den kvalitet som skal til for å gjøre jobben sin år etter år.

Tradisjonell gress­k lipping blir bare lettere. For de som har bestemt seg for en spasertur bak gressklipperen, kan vi tilby et utvalg av gressklippere som vil passe både forskjellige plener og personene som skal bruke dem. Hvis du ønsker forskjellige, allsidige klippemetoder, er 3-i-1 klippesystemet å få på mange av våre maskiner. Og fordi vi forstår at alle plener er forskjellige, vil du finne en maskin som har alle de funksjoner du trenger for perfekt resultat, samtidig som livet blir enklere og arbeidet morsommere.

Gled deg over fantastiske klipperesultater uten å løfte en finger. Hvis du alltid har ønsket deg en egen gartner, kan du nå skaffe deg netteopp det i en Husqvarna Automower ®, den første robotgressklipperen som fremdeles er den udiskutable lederen av teknologi og ytelse. Den kan jobbe hele døgnet, dag etter dag, slik at du kan tenke på annet og samtideg vite at du alltid har en flott og velstelt plen.


Hagens arbeidshest. Det beste for hagen din. Hvis du ønsker økt kjøreglede, samtidig som du lett kommer rundt ethvert hinder, er en Rider fra Husqvarna utvilsomt gressklipperen for deg. Den har mange funksjoner som får jobben gjort. Bakhjulstyringen gjør Rideren lett å svinge og styre, og gir en liten svingradius. Med klippeaggregatet foran er det lett å komme til på vanskelige steder. Det frontmonterte klippeaggregatet kan klippe under busker, eller langs gjerder uten problemer.

GRESSKLIPPER

Husqvarnas traktorer leverer ytelse av høyeste kvalitet, er enkle å bruke og en allsidig hjelp i hagearbeidet. Det store utvalget av tilbehør og flere klippemetoder, gjør våre hagetraktorer svært brukervennlige. Perfekt til effektiv gresspleie og diverse andre arbeidsoppgaver på eiendommen. Husqvarnas traktorer kan utstyres med blant annet tilhengere, spredere, snøfresere og annet som gjør dem til arbeidshester du kan bruke hele året.

AUTOMOWER ® RIDER HAGETRAKTOR

Suveren styrbarhet Allsidig klippesystem Oppsamler BioClip ® Til helårsbruk Batteridrevet

PLENKLIPPERKONSEPT | 11


robotgressklippere

Viser vei i robotklipping. Vi har hentet inspirasjonen fra beitende sauer som bare klipper litt, hele tiden, i et tilfeldig mønster. Husqvarna Automower® robotklipper ble konstruert for å gi en perfekt klippet plen, mens du gjør – ingenting. Ut fra dine krav og plenens størrelse, vil du finne en Husqvarna Automower®-modell som ikke bare passer dine behov og ønsker, men som også kan klippe komplekse hager med perfekt resultat og minimalt ettersyn. Etter 20 år med utvikling og for­bedringer er nå Husqvarna  Automower® å få i 3. generasjon med flere avanserte funksjoner enn noensinne.

SIKKERHETSSYSTEM

ER

Tyverialarm / Fjernstyring med GPS  Tilvalg for enkelte modeller. Utstyrt med tyverialarmsystem på flere nivåer, som gir klipperen økt beskyttelse.

PERFEKT KLIPPET

PLEN

KLIPPER I TILFELDIGE MØNSTRE  Bedre klipperesultater ved klipping i tilsyne­ latende tilfeldige mønstre. Klipper litt, hele tiden, og eliminerer dermed alle behov for oppsamling av gress.

MILJØVENNLIG

Ingen direkte eksosutslipp /  lavt støynivå  Klipper gresset uten å produsere skadelige eksosutslipp, og med svakt lydnivå er den like perfekt for bruk i bolig­ områder som utenfor soveromsvinduet ditt.


Hva du får. Og hvordan vi gjør det. PROBLEMFRIT T

FLOT T RESULTAT

Automatisk lading  Roboten vet når den trenger opplading. Da går den automatisk tilbake til ladestasjonen, uten å etterlate seg unønskede spor.

UNIK KLIPPING  De barberbladlignende knivene lager rene kutt. Kortere gressavklipp betyr bedre gjødsling, utmerket klipperesultat uten mose, og mindre energiforbruk.

STILL INN ARBEIDS

TIDEN

FORHÅNDSPROGRAMMERING  Du bestemmer selv om du vil at robotklipperen skal klippe plenen hele døgnet, 7 dager i uken.

ROBOTGRESSKLIPPERE | 13


robotgressklippere for alle slags plener

Hvordan Husqvarna Automower® finner veien og klipper i hagen din. En Husqvarna Automower® robotklipper kan klatre opp bakker med opp til 35 % helling. Takket være sensoren kan den arbeide rundt trær, busker og blomsterbed, selv om det regner. Installasjonen er også enkel. Så snart du har planlagt klippeområdet og lagt avgrensnings­ kabelen, er Automower® klar til å starte med hagearbeidet. Når den trenger opplading, vil guidekabelen hjelpe den å finne ladestasjonen. Sikkerheten er ikke noe problem, bladene stopper auto­matisk når maskinen løftes eller vippes opp.

For montering og flere tips om problemfri gressklipping se Husqvarna Automower® i arbeid.

gjør mest mulig ut av din Automower®

Smart tilbehør. Veggoppheng, myke transportvesker, GPS kommunikasjonsenheter, hjulbørstesett, hjulsett for hellinger, signalforsterker med mer. Vårt sortiment av smart tilbehør gjør ikke forberedelser og bruk enklere, men hjelper deg med å få en personlig utformet maskin som er morsom å bruke. Så hvorfor ikke også velge en egen farge i Automower ® fargesortiment?


Se alle modellene på midtsiden Les mer på husqvarna.no

Husqvarna Automower® er fortsatt foran når det gjelder robotgressklipping. Automower ® 265 ACX. Beste yteevne for ekstra store arealer, høyere klippehastighet og ultralydfølere. Utstyrt med GPS tyverisikring og SMS-varsling. Klippeareal: 6.000 m2 +/- 20 %. Stigningsevne: Opp til 35 %.

Automower® 220 AC / 230 ACX / Solar Hybrid. For store plener, Automower® 220 AC. Klippeareal: 1.800 m2 +/- 20 %. Stigningsevne: Opp til 35%. Automower® 230 ACX med to guidekabler som passer for store, komplekse plenarealer. Klippeareal: 3.000 m2 +/- 20 %. Stigningsevne: Opp til 35%. Automower® Solar Hybrid. Solcellepanel og batterilader. Utstyrt med GPS tyverisikring og SMS-varsling. Klippeareal: 2.200 m2 +/- 20 %. Stigningsevne: Opp til 35%.

N y h et !

Automower® 305 / 308. Automower® 305 er perfekt for mindre plener. Klippeareal: 500 m2 +/- 20 %. Stigningsevne: Opp til 25 %. Den kompakte Automower® 308 gir større allround­ produktivitet. Klippeareal: 800 m2 +/- 20 %. Stigningsevne: Opp til 25 %.

GRESSKLIPPINGEN BLIR SMARTERE

iPhone App og GPS. Gratis Automower® iPhone app som viser deg alle funksjonene, og hjelper deg med å finne den Automower®-modellen som er den optimale for akkurat din hage. Du får også hjelp med installasjonen, og så snart den er ferdig kan du bruke GPS-funksjonene til å fjernstyre maskinen.

ROBOTGRESSKLIPPERE | 15


gressklippere

Gressklipper for krevende plener og frekvent bruk. Alle våre gresskippere er konstruert for å gi høyeste yteevne og effektivitet, samtidig som de har nøye gjennomtenkte ergonomiske løsninger. De har høyspesifiserte, pålitelige motorer som er lette å starte, og dessuten slitesterke klippedeksler som gir førsteklasses klipperesultat, hver gang. Uansett hvilken Husqvarna-modell du velger, kan du forvente deg en robust og pålitelig gressklipper som vil gi deg en frisk og velklipt plen.

RYDDIG RESULTAT

OPPSAMLING  Bidrar til å hindre spredning av ugress, og fjerner hauger av løv og kvister for et pent og ryddig klipperesultat.

friske , sunne plener

strømlinjeformet klipping

BioClip ®  Mulcherfunksjon bidrar til å føre næringsstoffer, som nitrogen, tilbake til jorden. Dette gir en frisk og sunn plen og hindrer fremvekst av ugress.

bakutkast eller sideutkast  Disse klippesystemene har høy kapasitet, og er best egnet for høyt grovt gress som klippes sjelden.


GRESSKLIPPERE FOR ALLE SLAGS PLENER Se alle modellene på midtsiden Les mer på husqvarna.no

Semi pro-serien. Robuste og ekstra slitesterke gressklippere for intensiv bruk. Den kompakte konstruksjonen gir utmerket styrbarhet, og med vibrasjonsdempet styre og håndtak blir alle arbeids­ moment komfortable. Enkel og vedlikeholdsfri forhjulsdrift for lettere manøvrering.

Moderne gressklippere for krevende bruk. En pålitelig og effektiv gressklipper-serie med topp moderne design og kraftig konstruksjon. Den avanserte luftstrøm­ teknologien (AFT) gjør at oppsamleren fylles optimalt, slik at du ikke trenger å tømme den så ofte. Dette er maskiner med høy kapasitet som du kan stole på, og som vil hjelpe deg med et førsteklasses klipperesultat.

Hva man bør tenke på ved kjøp av gressklipper: • Hvis plenen er middels stor eller stor, anbefaler vi at du kjøper en selvgående modell. • Hvis plenen er liten, kanskje du foretrekker en manuell gress­ klipper uten eksosutslipp, og som ikke forstyrrer naboene. • Hvis hagen din har flere hindere, vil en mindre modell være mer effektiv. Hvis du ikke er sikker å hvilket klippesystem som passer deg best, gå inn på husqvarna.no der du finner mer informasjon som vil hjelpe deg med å velge riktig gressklipper.

Innovative NYHETER

Den nye LC 56 AWD har en driftskapasitet som tidligere har vært utenkelig. Drift på alle hjul (AWD), ektra effektiv og med høy yteevne. Husqvarnas nyeste gressklippere er utstyrt for å klare de mest utfordrende og vanskelige hager. Intuitiv hastighetskontroll og drift på alle hjul, betyr at bratte skråninger og andre vanskelige arealer ikke lenger står uklipte. Høy klippehastighet, bredt klippeaggregat og 3 klippemetoder å velge mellom, er bare noen av funksjonene som vil gjøre en forskjell både for deg og gressplenene dine.

GRESSKLIPPERE | 17


RIDERE

Gressklipping har aldri vært så inspirerende. Husqvarna Ridere står for suveren konstruksjon og funksjoner av høyeste kvalitet. Men Husqvarnas gressklippere har enda mer å by på. Med så mange forskjellige gressplener og arbeidsforhold, er vårt Rider-sortiment spesial­konstruert for forskjellige arbeidsløsninger som dekker ulike behov. V   i er sikre på at du vil finne den rette maskinen, og overbevist om at du dessuten får mye kjøreglede.

Se hvor mye kjøreglede du får, hele året, med en Rider fra Husqvarna.

SUVEREN ST YRBA

RHET

BAKHJULSTYRING  Bakhjulstyringen gir førsteklasses styreegenskaper, og letter kjøring rundt hindre som trær, busker og blomsterbed.

LETT Å KOMME TIL

FRONTMONTERT KLIPPEAGGREGAT Gir suveren oversikt over arbeidsområdet, slik at du kan trimme kanter og lett komme til i hjørner og under busker.

OPTIMERT KJØRES

TILLING

God sittekomfort Sikkerhet, stabilitet og trekkraft på både plant underlag og i bakker. Riderens lave midtpunkt bidrar til ekstra god trekkraft og brukerkomfort.


RIDeRe FoR aLLe SLaGS PLeneR Se alle modellene på midtsiden Les mer på husqvarna.no

Våre mest avanserte Ridere.

Fantastiske resultater hele året.

Få jobben gjort med minimal anstrengelse.

400-serien er et utmerkeet valg for grunneiere, idrettsklubber og hoteller der det kreves profesjonell styrke, komfort og kapasitet. Maskinen tar seg av alle typer arbeidet – enkelt og smidig. For bedre fremkommelighet velger du en modell med AWD.

Disse allsidige 300-maskinene kan brukes året rundt takket være det store utvalget av tilbehør. Du kan velge mellom forskjellige Combiklippeaggregater, for både store arealer og mindre plener. For bedre fremkommelighet velger du en modell med AWD.

Ridere i 200-serien passer for villaeiere som krever høy effektivitet, brukervennlighet, førsteklasses styrbarhet og ytelse. Velg en modell med AWD for bedre fremkommelighet og X-modellen for økt effektivitet.

Mindre maskiner med Rider-egenskaper.

100-serien består av kompakte maskiner som er perfekte for mindre hager. De har alle de typiske Rideregenskapene du kan forvente deg, men i en mindre, mer kompakt pakke.

En stille og komfortabel Rider. Batteridrevet Rider med 90 minutters driftstid, avhengig av plentype. Denne Rideren er komfortabel å kjøre, har lavt støynivå og ingen direkte eksosutslipp. Det er bare å glede seg over Husqvarnas velkjente yteevne og gode resultater. Den perfekte maskinen for miljøbevisste villaeiere.

InnovatIve nYHeteR

Vår nyeste Rider tar kommandoen over gressplenen. Husqvarna R 115B er en av de mest avanserte kompakte Riderne i sin klasse. Den ekstra gode styrbarheten sikrer effektiv klipping og intiutiv kjøring. Bygget av høykvalitetskomponenter som gir alle ekte Rider-egenskaper i en prisgunstig pakke. Kan utstyres med snøskjær for allsidig bruk året rundt.

RIDERE | 19


For siste nytt, produktinformasjon og hjelp. Husqvarnas nettsted tilbyr all den produktinformasjon du kan forvente, men du vil også finne mye mer som hjelper deg med å få det perfekte resultatet. Her vil du finne kampanjetilbud, hjelp og råd om produkter, samt tilbehør som gjør maskinene dine ekstra allsidige. og dessuten et omfattende sortiment med profesjonelle verneklær. Hvis du har behov for å snakke med noen av våre representanter direkte, vil forhandlersøket gi deg adresseinformasjon til din nærmeste Husqvarna-spesialist.

PRoDUktInFoRmaSJon oG InStRUkSJonSbøkeR Her på nettstedet husqvarna.no kan du laste ned håndbøker for alle Husqvarnamaskiner, og dessuten finne ytterligere informasjon som kan hjelpe deg i arbeidet.

PeRSonLIG PRoDUktSøk Vår nyeste søkefunksjon tillater deg å avgrense søket med spesiell informasjon. Dette hjelper oss med å guide deg til den beste maskinen, som dekker dine behov.

beSøk vÅRe mobILe nettSteDeR Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder å motta og finne informasjon fra Husqvarna. Vårt mobile nettsted er skreddersydd for at alle mobile smarttelefoner skal kunne koble seg til våre forskjellige informasjonskanaler – nettstedet, produktkatalogen og annet trykt materiell, samt youtube og Facebook.

20 | IntERnEtt


motoRSAGeR

Bensindrevne motorsager

HUSQVARNA 3120 XPæ Motorkropp. 118.8 cm³, 6.2 kW, 60 – 105 cm, 10.4 kg.

HUSQVARNA 390 XPæ G Motorkropp. 87.9 cm³, 4.8 kW, 45 – 71 cm, 7.2 kg.

HUSQVARNA 576 XPæ G AUtotUNe™ Motorkropp. 73.5 cm³, 4.2 kW, 38 – 71 cm, 7 kg.

HUSQVARNA 372 XPæ G X-toRQæ Motorkropp. 70.7 cm³, 4.1 kW, 38 – 71 cm, 6.6 kg.

HUSQVARNA 560 XPæ G 59.8 cm³, 3.5 kW, 33 – 60 cm, 5.8 kg.

HUSQVARNA 560 XPæ 59.8 cm³, 3.5 kW, 33 – 60 cm, 5.6 kg.

HUSQVARNA 550 XPæ G tRioBRAke™ 50.1 cm³, 2.8 kW, 33 – 50 cm, 5.2 kg.

HUSQVARNA 550 XPæ G 50.1 cm³, 2.8 kW, 33 – 50 cm, 5.1 kg.

HUSQVARNA 550 XPæ 50.1 cm³, 2.8 kW, 33 – 50 cm, 4.9 kg.

HUSQVARNA 543 XPæ G 43.1 cm³, 2.2 kW, 33 – 45 cm, 4.5 kg.

HUSQVARNA 543 XPæ 43.1 cm³, 2.2 kW, 33 – 45 cm, 4.5 kg.

HUSQVARNA 545 50.1 cm³, 2.5 kW, 33 – 50 cm, 4.9 kg.

HUSQVARNA 455e RANcHeR tRioBRAke™ 55.5 cm³, 2.6 kW, 33 – 50 cm, 6.2 kg.

HUSQVARNA 450e 50.2 cm³, 2.4 kW, 33 – 50 cm, 5.1 kg.

HUSQVARNA 445e tRioBRAke™ 45.7 cm³, 2.1 kW, 33 – 50 cm, 5.1 kg.

HUSQVARNA 445e 45.7 cm³, 2.1 kW, 33 – 50 cm, 5.1 kg.

HUSQVARNA 440e tRioBRAke™ 40.9 cm³, 1.8 kW, 33 – 46 cm, 4.6 kg.

HUSQVARNA 440e 40.9 cm³, 1.8 kW, 33 – 45 cm, 4.4 kg.

HUSQVARNA 435e 40.9 cm³, 1.6 kW, 33 – 45 cm, 4.4 kg.

HUSQVARNA 135e 40.9 cm³, 1.4 kW, 36 – 40 cm, 4.6 kg.

HUSQVARNA t540 XPæ 37.7 cm³, 1.8 kW, 30 – 40 cm, 3.7 kg.

Elekstriske motorsager

HUSQVARNA 321 electRic 230 V, 2000 W, 35 – 40 cm.

HUSQVARNA 317 electRic 230 V, 1700 W, 35 – 40 cm.

HUSQVARNA t435 35.2 cm³, 1.5 kW, 30 – 35 cm, 3.4 kg.

Batteridrevne motorsager

HUSQVARNA 436 li 36 V, 330 W, 10 – 16", 2.5 kg ekskl. batteri. Komplett med 2 batterier BLi 110 og batterilader QC 120, eller uten.

HUSQVARNA 536 li XPæ 36 V, 330 W, 10 – 16", 2.4 kg ekskl. batteri. Komplett med 2 batterier BLi 110 og batterilader QC 330, eller uten.

HUSQVARNA t536 li XPæ 36 V, 330 W, 10 – 14 cm, 2.3 kg ekskl. batteri. Komplett med 2 batterier BLi 110 og batterilader QC 330, eller uten. Ett BLi110 batteri väger 1.2 kg.


GReSSkliPPeRe

HUSQVARNA lc 56 AWD Honda, TrioClip®, AWD, 56 cm.

HUSQVARNA lc 56 B Honda, TrioClip®, BBC, 56 cm.

HUSQVARNA lc 56 Honda, TrioClip®, 56 cm.

HUSQVARNA lc 48V B & S, selvgående, oppsamling / BioClip®, 48 cm.

HUSQVARNA lB 48V B & S, selvgående, 48 cm.

HUSQVARNA R 152SVH Honda, selvgående, TrioClip®, 53 cm.

HUSQVARNA lc 48Ve B & S, selvgående, oppsamling / BioClip®, 48 cm.

HUSQVARNA R 147S B & S, selvgående, TrioClip®, 46 cm.

HUSQVARNA J 55l B & S, 56 cm.

luftputEklippER

HUSQVARNA m 145 B & S, skyv, BioClip® / sideutkast, 44 cm.

HUSQVARNA m 53S PRo Honda, GCV160, BioClip®, 53 cm.

HUSQVARNA m 46 B & S, skyv, 46 cm.

HUSQVARNA GX 560 Honda, 50.5 cm.

Automower ®

Håndgressklippere HUSQVARNA AUtomoWeRæ 265 AcX 6.000 m² (+/- 20 % ).

HUSQVARNA AUtomoWeRæ 220 Ac 1.800 m² (+/- 20 % ).

HUSQVARNA AUtomoWeRæ SolAR HyBRiD 2.200 m² (+/- 20 % ).

HUSQVARNA 540 40 cm, 12 – 38 mm, 9.1 kg.

HUSQVARNA AUtomoWeRæ 230 AcX 3.000 m² (+/- 20 % ). HUSQVARNA AUtomoWeRæ 308 800 m² (+/- 20 %).

HUSQVARNA AUtomoWeRæ 305 500 m² (+/- 20 % ).

HUSQVARNA 54 40 cm, 12 – 38 mm, 8.6 kg.

HekkSAkSeR

Elektriske hekksakser HUSQVARNA 226HS75S 23.6 cm³, 0.85 kW, 75 cm, 5.8 kg.

HUSQVARNA 226HD75S 23.6 cm³, 0.85 kW, 75 cm, 5.9 kg.

HUSQVARNA 226HD60S 23.6 cm³, 0.85 kW, 60 cm, 5.7 kg.

HUSQVARNA 327He4X 24.5 cm³, 0.9 kW, 55 cm, 6.6 kg.

HUSQVARNA 700HD 60el 700 W, 60 cm, 3.6 kg.

HUSQVARNA 580HD 56el 580 W, 56 cm, 3.3 kg.

Batteri hekksaks HUSQVARNA 327He3X 24.5 cm³, 0.9 kW, 55 cm, 6.5 kg.

HUSQVARNA 327HDA65X 24.5 cm³, 0.9 kW, 65 cm, 6.2 kg.

HUSQVARNA 122HD60 21.7 cm³, 0.6 kW, 60 cm, 4.9 kg.

HUSQVARNA 122HD45 21.7 cm³, 0.6 kW, 45 cm, 4.6 kg.

HUSQVARNA 136 li HD50 30/40 min, 3.8 kg ekskl. batteri (1 stk. BLi 60 batteri veier 0.8 kg). Komplett med batteri BLi 60 og batterilader QC 120, eller uten.

SNØFReSeRe

HUSQVARNA St 121e LCT, et-trinns, 53 cm.

HUSQVARNA 5524St B & S, to-trinn, 61 cm.

HUSQVARNA St 261e B & S, to-trinn, 61 cm.

HUSQVARNA St 268eP B & S, to-trinn, 68 cm.

HUSQVARNA St 276eP B & S, to-trinn, 76 cm.

HUSQVARNA St 268ePt B & S, to-trinn, 68 cm.

HUSQVARNA St 276ePt B & S, to-trinn, 76 cm.


RiDeRe

HUSQVARNA RiDeR 422ts AWD B & S, 12.6 kW @ 3000 rpm, hydrostatisk AWD, 112 – 122 cm.

HUSQVARNA PR 17 AWD Kawasaki, 10.9 kW @ 2900 rpm, hydrostatisk AWD, 94 – 112 cm.

HUSQVARNA RiDeR 316tXs AWD Kawasaki, 9.8 kW @ 3100 rpm, hydrostatisk AWD, 94 – 112 cm.

HUSQVARNA RiDeR 316ts AWD Kawasaki, 9.6 kW @ 2900 rpm, hydrostatisk AWD, 94 – 112 cm.

HUSQVARNA RiDeR 316t Kawasaki, 9.6 kW @ 2900 rpm, hydrostatisk, 94 – 112 cm.

HUSQVARNA RiDeR 320 AWD B & S, 10.6 kW @ 2900 rpm, hydrostatisk AWD, 94 – 112 cm.

HUSQVARNA RiDeR 318 B & S, 9.6 kW @ 2900 rpm, hydrostatisk, 94 – 112 cm.

HUSQVARNA RiDeR 216 AWD B & S, 9.6 kW @ 2900 rpm, hydrostatisk AWD, 94 – 103 cm.

HUSQVARNA RiDeR 216 B & S, 9.6 kW @ 2900 rpm, hydrostatisk, 94 – 103 cm.

HUSQVARNA RiDeR 213c B & S, 6.7 kW @ 3000 rpm, hydrostatisk, 94 cm.

Rider Battery

HUSQVARNA RiDeR 115B B & S, 9.5 kW @ 3000 rpm, hydrostatisk, 95 cm.

HUSQVARNA RiDeR 111B B & S, 6.8 kW @ 3000 rpm, hydrostatisk, 85 cm.

HUSQVARNA RiDeR 111B5 B & S, 6.8 kW @ 3000 rpm, manuell, 85 cm.

HUSQVARNA RiDeR BAtteRy 135 Ah, 3×12 V, 85 cm. Komplett med batterier og batterilader.

ZeRo-tURN GReSSkliPPeRe HUSQVARNA eZ 24t B & S, Endurance V-Twin, 11.9 kW @ 2450 rpm, 122 cm.

HUSQVARNA mZ 28t B & S, Endurance V-Twin, 15.7 kW @ 2950 rpm, 132 cm.

HUSQVARNA RZ 19 B & S, Endurance, 9.6 kW @ 2600 rpm, 107 cm.

tRAktoReR

HUSQVARNA ytH 224t Kawasaki, 11.8 kW @ 2550 rpm, hydrostatisk, 117 cm.

HUSQVARNA ctH 164t Kawasaki, 9.2 kW @ 2550 rpm, hydrostatisk, 97 cm.

HUSQVARNA ytH 184t Kawasaki, 10 kW @ 2550 rpm, hydrostatisk, 107 cm.

HUSQVARNA ctH 184t Kawasaki, 10 kW @ 2550 rpm, hydrostatisk, 107 cm.

HUSQVARNA ctH 126 B & S, 6.4 kW @ 2800 rpm, hydrostatisk, 77 cm.

HUSQVARNA ct 154 Kohler, 8.1 kW @ 2500 rpm, manuell, 97 cm.

HUSQVARNA ct 126 B & S, 6.4 kW @ 2800 rpm, manuell, 77 cm.

HUSQVARNA ltH 174 Kohler, 8.8 kW @ 2500 rpm, hydrostatisk, 107 cm.

HUSQVARNA ctH 174 Kohler, 8.8 kW @ 2500 rpm, hydrostatisk, 97 cm.

HUSQVARNA ltH 154 / lt 154 Kohler, 8.1 kW @ 2500 rpm, hydrostatisk / manuell, 97 cm.

HUSQVARNA ltH 126 / lt 126 B & S, 6.4 kW @ 2800 rpm, hydrostatisk / manuell, 77 cm.

JoRDFReSeRe

HUSQVARNA t300RS comPAct PRo Subaru, EH035, 24 cm.

HUSQVARNA tF 224 Subaru, EP16, 60 cm.

HUSQVARNA tF 324 Subaru, EP16, 60 cm.

HUSQVARNA tF 334 Subaru, EP17, 80 cm.

HUSQVARNA tF 434P Subaru, EP17, 80 cm.

HUSQVARNA tR 430 Subaru, EX17, 43 cm.

HUSQVARNA tR 430 DUAl Subaru, EX17, 43 cm.


RyDDeSAGeR

HUSQVARNA 555FX 53.3 cm³, 2.8 kW, 8.9 kg.*

HUSQVARNA 555FXt 53.3 cm³, 2.8 kW, 9.1 kg.* * Leveres

HUSQVARNA 545FXt 45.7 cm³, 2.2 kW, 8.3 kg.*

HUSQVARNA 545FX 45.7 cm³, 2.2 kW, 8.1 kg.*

HUSQVARNA 535FBX 34.6 cm³, 1.6 kW, 33 cm.

med sagblad Scarlett 225-24T (1") og ergonomisk sele Balance XT™.

GReSSRyDDeRe HUSQVARNA 545RXt 45.7 cm³, 2.1 kW, 8.5 kg.**

HUSQVARNA 555RXt 53.3 cm³, 2.8 kW, 9.2 kg. **

HUSQVARNA 535RXt 34.6 cm³, 2.1 kW, 8.5 kg.**

** Leveres

HUSQVARNA 135R 34.6 cm³, 1.4 kW, 6.8 kg.

HUSQVARNA 336FR 34.6 cm³, 1.4 kW, 7 kg.***

HUSQVARNA 345FR 45.7 cm³, 2.1 kW, 8.3 kg.*** med trimmerhode, gresskniv og ergonomisk sele Balance XT™.

*** Leveres

med trimmerhode, gresskniv, sagblad og ergonomisk sele.

GReSStRimmeRe

HUSQVARNA 324lDX 25 cm³, 0.8 kW, 5.4 kg. Kun motorenhet. Leveres med trimmerhode.

HUSQVARNA 323R-ii 24.5 cm³, 0.9 kW, 5.1 kg. Leveres med trimmerhode, gressblad og ergonomisk sele.

HUSQVARNA 324RX 25 cm³, 0.8 kW, 5.5 kg. Leveres med trimmerhode, gressblad og ergonomisk sele.

HUSQVARNA 128c 28 cm³, 0.8 kW, 4.4 kg.

HUSQVARNA 122c 21.7 cm³, 0.6 kW, 4.4 kg. Leveres med trimmerhode.

HUSQVARNA 128R 28 cm³, 0.8 kW, 5 kg. Leveres med trimmerhode og gressblad.

HUSQVARNA 122lD 21.7 cm³, 0.6 kW, 4.7 kg. Leveres med trimmerhode.

Gresstrimmere batteri HUSQVARNA 536 li R 36 V, 330 W, 3.8 kg ekskl. batteri. Komplett med 2 batterier BLi 110 og batterilader QC 330, eller uten.

HUSQVARNA 536 li l 36 V, 330 W, 3 kg ekskl. batteri.

HUSQVARNA 136 li c 36 V, 330 W, 3.1 kg ekskl. batteri.

Komplett med batteri BLi 110 og batterilader QC 330, eller uten.

Komplett med batteri BLi 110 og batterilader QC 120, eller uten.

iSBoR

StANGSAGeR

HUSQVARNA 326Ai25 24.5 cm³, 0.9 kW, 5.8 kg.

HUSQVARNA 327Pt5S Stangsag teleskop. 24.5 cm³, 0.9 kW, 7.3 kg. Leveres med ergonomisk sele Balance Flex™.

Ett BLi110 batteri väger 1.2 kg.

HUSQVARNA 327P5X Stangsag. 24.5 cm³, 0.9 kW, 6.4 kg. Leveres med ergonomisk sele Balance Flex™.

BlÅSeRe

HUSQVARNA 580BtS 75.6 cm³, 25.7 m³/min, 11.8 kg.

HUSQVARNA 570BtS 65.6 cm³, 21.8 m³/min, 11.2 kg.

HUSQVARNA 356BtX 51.7 cm³, 13.4 m³/min, 10.4 kg.

HUSQVARNA 530Bt 29.5 cm³, 10.2 m³/min, 6.7 kg.

HUSQVARNA 125BVX 28 cm³, 12.03 m³/min, 4.35 kg. Leveres med VAC-kit.

StUBBeFReSeR

VeRtikAlSkJÆReR

HUSQVARNA SG13B Honda, 8.7 kW @ 3600 tr/min, 163 cm³, 115 kg .

HUSQVARNA Dt22 Honda, 3.6 kW @ 3600 tr/min, 163 cm³, 56 cm, 65.3 kg.

HUSQVARNA 125B 28 cm³, 12.03 m³/min, 4.26 kg.


Husqvarnas forhandlere hjelper deg med å få mest mulig ut av dine maskiner. Alle Husqvarna-maskiner blir eksklusivt solgt gjennom våre registrerte forhandlere, som får opplæring slik at de har nødvendig ekspertise og kunnskap om alle våre maskiner. Du kan være sikker på at de vil hjelpe deg å finne den rette løsningen for den jobben du skal gjøre.

FInn DIn næRmeSte HUSQvaRna-FoRHanDLeR Du finner en søkefunksjon på Husqvarnas nettsted, der du bare skriver inn ditt postnummer. Et kart med alle detaljer vil da vise hvor du finner din nærmeste Husqvarna-forhandler.

Dette FÅR DU HoS vÅRe FoRHanDLeRe Våre lokale representanter svarer på alle dine spørsmål, gir råd og hjelper deg med å velge den maskin som passer deg best. Alle har fått spesialopplæring og de har kunnskaper, verktøy og ressurser til å håndtere alle maskiner fra Husqvarna. De er tross alt serviceytende fagforhandlere med service som kjennetegn. ƒ Hjelp og råd om alle Husqvarna-maskiner ƒ Reservedeler og tilbehør ƒ Service og reparasjon

veRnekLæR oG tILbeHøR FoR aRbeID meD DIne maSkIneR Det finnes et stort utvalg av tilbehør til våre produkter, fra klær til reservedeler og tilbehør for skogsarbeid, slik at du kan nyte både funksjon og allsidighet. Vårt originale Husqvarna-tilbehør vil gi deg forventet kapasitet, og full kontroll slik at du får det resultatet du ønsker. For fullstendig oversikt over alt tilbehør, gå inn på husqvarna.no.

SERVICEytEnDE FAgFoRHAnDlERE | 25


HAGETRAKTORER

Hagetraktorer bygget for å hjelpe deg hele året. Et stort utvalg av tilbehør og flere innebygde klippemetoder, gjør våre hage­ traktorer anvendelige til mange arbeidsoppgaver. Perfekte til effektiv gresspleie og diverse andre oppgaver på eiendommen. Velg mellom tre klippesystemer til plenen, og monter deretter tilhenger, spreder eller snøfreser for mer allsidighet.

Se Husqvarnas hagetraktor i aksjon, hele året.

MINDRE uKLIPTE ARE ALER

LETT bETJENING MED PEDALER

NY STYRETEKNOLOGI Du kan forvente deg mer fra våre hagetraktorer i toppsegmentet, som blant annet har har U-cut™ styreteknologi. Dette betyr mindre uklipte arealer, ekstra effektiv klipping og forbedret styrbarhet.

PEDALSTYRT HYDROSTATISK TRANSMISJON Den pedalstyrte hydrostatiske transmisjonen sikrer enkel kontroll av hastighet og styring. Separate pedaler for forover og revers.

FøRSTEKL ASSES KLIPPERESuLTAT

RObuSTE KLIPPEAGGREGATER De forsterkede og pulverlakkerte klippeaggregatene gir økt slitestyrke og rustbestandighet.


Hagetraktorer for all slags gressklipping Se alle modellene på midtsiden Les mer på husqvarna.no

BioClip® for gjødsling av plenen. BioClip® (mulcherfunksjon) innebærer at gresset klippes i små biter som raskt brytes ned og blir til gjødsel i plenen. Alle Husqvarnas hagetraktorer har BioClip® -funksjonen. På de fleste hagetraktorer med integrert oppsamling inngår BioClip® som standard. For hagetraktorer med sideutkast, har vi tilbehør for BioClip®.

Hagetraktorer med integrert oppsamling. Hvis du ønsker å samle opp gress, løv og annet avfall, er en traktor med integrert oppsamler et godt valg. Oppsamleren tømmes enkelt fra førersetet, og gir et lydsignal når den må tømmes.

Hagetraktorer med sideutkast.

Kompakte hagetraktorer.

En hagetraktor med sideutkast er det perfekte valget for effektiv klipping av plener som klippes sjelden med høyt, villvokst og grovt gress.

Disse hagetraktorene for villaeiere tilbyr komfortabel kjøregressklipping i et kompakt format. Størrelsen gjør at de er lette å manøvrere selv på de trangeste steder, og enkle å lagre der det er liten lagringsplass.

innovasjon

Husqvarna U-cut™. Husqvarnas styreteknologi U-cut™ muliggjør krappere svinger rundt hindre som trær, busker og blomster­urner. Dette gir en mindre uklipt sirkel og mer effektiv gressklipping sammenlignet med andre traktorer.

HAGETRAKTORER | 27


Tilbehør for Ridere og hagetraktorer Les mer på husqvarna.no

En maskin – mange muligheter. Tilpass din Husqvarna Rider eller hagetraktor til alle årstider og mange forskjellige oppgaver med vårt omfattende utvalg av tilbehør. Velg mellom tilhengere, børster, snøfresere, spredere, moseriver og mer, som gjør maskinen din fullstendig allsidig – klar til å takle jobb etter jobb.

Ramme for tilbehør Ridere i 300-serien er utstyrt med en tilbehørsramme som gjør det lett å skifte mellom klippeaggregat og frontmontert utstyr som slagklipper, børste, snøfreser og snøskjær. spreder Effektiv spreder for jevn dekning av plenpleiemidler som gjødsel og ugressmidler.

Børste Roterende børste til feiing av løv, snø, osv. Kan vinkles til begge sider.

SNØFRESER To-trinns snøfreser for effektiv snørydding på oppkjørsler og stier.

tilhengere Romslige tilhengere av solid stål. Hengslet baklem som forenkler av- og pålessing.

28 | tilbehør for KJØREKLIPPERE

Snøskjær Bredt, stabilt snøskjær til rydding av f.eks. gangveier, garasjeoppkjørsel og andre arealer.


zero-turn gressklippere

Rask gressklipping med suveren utførelse. Disse maskinene arbeider på dine vilkår, og svinger seg effektivt over plenen med full kontroll. Hydraulisk drift på hvert hjul gir svært nøyaktig styring, og tillater maskinen å svinge rundt sin egen aksel uten å etterlate seg uklipte sirkler – uansett om svingene er krappe eller plenen er liten.

Se alle modellene på midtsiden Les mer på husqvarna.no

Gressklipping uten grenser. Zero-turn gressklippere spesialkonstruert for villaeiere og grunneiere med store plenarealer å vedlikeholde. Med oppsamler som tilbehør er disse maskinene perfekte for rask gressklipping med pent resultat.

Komfortabel ergonomi

enkelt vedlikehold

Ingen uklipte sirkler

komfortabel bruk Ergonomisk kjøre­stilling med utmerket oversikt over arbeids­ området. Alle betjeningshendler er plassert lett tilgjengelig for brukeren.

Lett tilgjengelige service­ punkter  Områder som trenger vedlikehold er plassert lett tilgjengelig, slik at du kan fortsette med arbeidet nesten omgående.

Presisjonsklipping  Hydraulisk drift på alle hjulene gjør at maskinen kan rotere rundt sin egen aksel, uten å etterlate seg uklipte sirkler.

zero-turn gressklippere | 29


snøfresere

Vi gjør vinterarbeidet morsommere. Den første snøen er alltid en hyggelig overraskelse, men lange, kalde vintere betyr ofte hardt arbeid. Og når jobben er gjort, må den ofte gjøres igjen, avhengig av værforhold og værmelding. Selv med sin høye kapasitet kan ikke Husqvarnas snøfresere gjøre vinteren kortere, men de kan bidra til at snøryddingen blir både effektiv og morsom.

HÅNDTERER ENDE FORHOLD ER RI VA

Hydrostatisk transmisjon  Med joysticken på styrepanelet får du variabel kjørehastighet forover og i revers, som gir økt styrbarhet og optimal ytelse.

Suveren styrbarhet

Retningsstyrt snøutkast

Powerstyring  Med den lettilgjengelige spaken, betjener du powerstyringen som gjør at du kan styre hvert hjul/belte separat opp til 180º.

nøyaktig snørydding Vår ett-trinnsmodell er utstyrt med en brukervennlig utkastertut som hjelper deg å styre snøens retning.


snøfresere for alle slags jobber Se alle modellene på midtsiden Les mer på husqvarna.no

Ett-trinns eller to-trinns snøfreser? Enkelt spørsmål med et enkelt svar. To-trinns snøfresere er mer effektive, spesielt hvis du har store arealer som skal ryddes. For villaeiere med mindre snørydding, er en ett-trinns snøfreser det rette valget.

To-trinnssystem. Snøen mates inn av en mateskrue og kastes deretter gjennom utkastertuten av en turbinvifte. Dette er den beste løsningen for større områder.

Beltedriftsystem  Belte med dekkmønster gir uslåelig fremkommelighet i dyp snø og på glatte underlag. For kjøring i bakker og vanskelig terreng med perfekt resultat.

Ett-trinnssystem. Freseknivene med flerlags forsterkning, soper unna snøen med stor effektivitet og direkte bakkekontakt. En utmerket løsning for garasjeoppkjørsler, hageganger og stier.

Innovative NYHETER

Lyser opp tilværelsen. Effektive LED-lys som letter kjøringen når det er mørkt. Gjør at du kan arbeide tidlig om morgenen og sent om kvelden.

SNØFRESERE | 31


KRATT- / GRESSRYDDERE, TRIMMERE OG SKOGSRYDDERE

Topp resultater, uansett behov. Å finne riktig maskin for brukerens spesielle behov kan være en vanskelig oppgave. V   åre kratt-/gressryddere, trimmere og ryddesager kombinerer effekt med lav vekt.  De er lette og ergonomiske å håndtere, og sikrer at du får et resultat du kan være stolt av.  De er ekstremt effektive og lette å bruke.  Og de innovative nyhetene stopper ikke med det.  Den ergonomiske Husqvarna-selen fordeler belastningen optimalt mellom skuldre, bryst og rygg for å sikre at arbeidet blir så komfortabelt og effektivt som mulig.

rå kraft

X-Torq ® X-Torq®-teknologien reduserer skadelige eksosutslipp med opp til 75 %, og reduserer drivstofforbruket med opp til 20 %. Arbeidet blir dermed både mer komfortabelt og ergonomisk.

Lang driftstid

Low Vib ®  Motorer med ekstra effektiv avvibrering som skåner armer og hender, slik at du kan arbeide mer komfortabelt i lengre arbeidsøkter.

problemfri start

smart start ®  Motor og startmekanisme er konstruert for at maskinen skal starte raskt, med minst mulig anstrengelse. Og for at du skal kommer raskere i gang med arbeidet.


Hva du får. Og hvordan vi gjør det. Robust design

for kommersiell bruk  Felles for alle Husqvarnas kratt- og gressryddere er at de er kraftige, effektive maskiner, med ergonomisk design for mange års krevende bruk.

Velbalansert

Ergonomi  Håndtakene er spesialkonstruert for justering og avvibrering. Det høye styretårnet gjør dessuten arbeid i hellinger mer efffektivt.

til mange oppgaver

ALLSIDIG  Delbart riggrør gjør det lett å bytte skjæreutstyr. Det gir deg også større fleksibilitet i arbeidet. Transport og lagring blir aldri noe problem.

KRATT- / GRESSRYDDERE, TRIMMERE OG SKOGSRYDDERE | 33


KRATT- / GRESSRYDDERE, TRIMMERE OG SKOGSRYDDERE

Bare én maskin for hele hagen.

ÈN MASKIN SOM HÅNDTERER MANGE JOBBER 327LDX er en lett kombimaskin med høy ytelse. Utstyrt med Husqvarna’s E-Tech® II-motor med katalysator, og myke, komfortable håndtak. Et stort utvalg av tilbehør gjør denne maskinen om til hekksaks, sweeper, kantskjærer, stangsag med ekstra lang rekkevidde, jordfreser eller løvblåser.

Hvis du vil ha en allsidig trimmer som gjør det enklere og mindre slitsomt å klippe vanskelig gress, er en kombitrimmer det rette valget for deg. Med et stort utvalg av utskiftbart tilbehør kan du faktisk trimme gresset, klippe hekken, feie, blåse, beskjære trær, kantskjære og frese jord med én og samme grunnmodell.

La oss få vise deg fordelene med å bruke sele når du arbeider.

TILBEHØR

Arbeid tryggere med økt effektivitet og komfort. Det rette tilbehøret, verneutstyret og klærne, vil gjøre arbeidet ditt tryggere og mer effektivt. Vårt utvalg av tilbehør for ryddesager, gress- og krattryddere, samt trimmere inneholder alt du trenger for velvære, gode arbeidsforhold og høy produktivitet. Inkludert de mest ergonomisk avanserte selene på markedet. De fordeler maskinens vekt effektivt og gir maksimal balanse – slik at maskinen føles lettere, mer manøvrerbare og mindre anstrengende å arbeide med.

Les mer om Husqvarnas tilbehør for skogsarbeid på side 39.


Se alle modellene på midtsiden Les mer på husqvarna.no

En sterk arbeidskar. Husqvarnas kratt- og gressryddere har mange ansikter. Flere modeller er utstyrt med gressblad, trimmerhode og sagblad som er lette å feste. Alle modeller leveres dessuten med X-Torq® motor som reduserer skadelige eksosutslipp med opp til 75 %, og reduserer drivstofforbruket med opp til 20 %. Gress

Busker og kratt

Små trær

For flott sluttresultat. Disse trimmerne garanterer enestående ytelse, selv i de mest krevende situasjoner. De er lette å oppbevare, og tar den siste finpussen for et flott sluttresultat. Gress

Rydder mindre trær. Brukervennlig, robust skogsrydder med høy yteevne. Kort, praktisk riggrør med vinkelgir, som er vinklet 24º, letter ved rettet felling i tett skog. Små trær

Innovative NYHETER

Et nytt trimmersortiment med en ny kraftkilde. I Husqvarnas batteriserie kan du velge mellom tre forskjellige batteridrevne trimmere med noen viktige, felles egenskaper: lavt vekt, perfekt balanse, ekstremt høy effekt og optimal hoderotasjon. Direkte eksosutslipp er eliminert, samtidig som støynivå, vibrasjoner og vedlikehold er redusert.

KRATT- / GRESSRYDDERE, TRIMMERE OG SKOGSRYDDERE | 35


verneklær

Verneklær designet for sikkerhet og god passform. Godt verneutstyr skal tåle krevende forhold og gi nødvendig sikkerhet.  Derfor bruker vi bare materialer av høyeste kvalitet. Alle arbeidsoppgaver har forskjellige krav. Vårt sortiment av verneklær tar hensyn til alle typer av arbeid som skal gjøres. Vårt omfattende utvalg av verneklær, som tilbyr det siste av innovativt design og materialer, gir deg den sikkerhet og komfort du trenger for å få jobben gjort.


verneklær for alt slags skogsarbeid Les mer på husqvarna.no

Beskyttelse fra topp til tå. Vi sørger for de rette værneklærne. Husqvarna har et stort sortiment av verneklær, for alle typer av arbeidsoppgaver, og som hjelper deg å arbeide raskere og mer effektivt.

Omfattende beskyttelse for tungt arbeid. Technical Extreme-serien består av arbeidstøy designet for krevende bruk. Det meste avanserte innen arbeidsklær, laget av et sterkt materiale med komfortabel passform. Har egenskaper som vann­avisende glidelåser og forsterkninger på alle utsatte områder.

Balansert beskyttelse med god komfort. Technichal-serien bruker avanserte sagvernmaterialer, og er designet for å være lettere, sterkere og mer fleksible. Med ekstra funksjonalitet som gjør stor forskjell ved bruk under lange arbeidsdager.

En kombinasjon av slitestyrke og beskyttelse. Functional-serien har verneklær i robuste og slitesterke materialer med god passform, og er designet for helårsbruk.

N y h et !

Oppfyller sikkerhetsstandarder. Classic-serien tilbyr prisgunstige verneklær med gode pusteegenskaper. Klærne har et rent, moderne design med kvalitet i detaljene, slik at de er perfekte for sporadisk, men likevel krevende arbeid.

Hansker Husqvarnas nye serie vernehansker i geiteskinn, som er designet for å gjøre krevende arbeidsopp­gaver mer komfortable. Er også å få med sagvern.

komfortable og ergonomiske

KOMFORTABLE, beskyttende klær Vi lager verneutstyr og verneklær som er så komfortable og ergonomiske at du kan bruke dem uten å føle at de hemmer arbeidet.

HJELM med hørselvern Alle Husqvarnas hjelmer er utviklet for å gi optimal ergonomi og komfort, kombinert med god beskyttelse.

trygt og sikkert

REGELMESSIG testing  Alle verneklær skal være CE-merket. EuroTest®-merket viser at produktene testes og inspiseres regelmessig av et akkreditert institutt.

Lærstøvler med sagvern Høykvalitativ, vanntett lærstøvel med sagvern. Polstring og stabilitet gjør disse støvlene perfekte for lange arbeidsdager.

BESKYT TELSE

Merkelapper med gradering viser verneklasse Klassifisert etter vernets evne til å stanse kjedet i forskjellige hastigheter.

PERSONLIG VERNEUTSTYR | 37


TILBEHØR for skogsarbeid

Husqvarnas tilbehør er designet for at du skal ha det du trenger for å gjøre en god jobb. Husqvarnas originaltilbehør vil gi deg den ytelse du forventer og trenger, samtidig som høy arbeidskapasitet og komfortabelt arbeidsmiljø opprettholdes. V   årt omfattende utvalg av tilbehør, gir deg alt du trenger i enhver arbeidssituasjon.

Se hvordan yrkesbrukerne arbeider sikkert og effektivt med en Husqvarna motorsag.


tilbehør for alle typer skogsarbeid Les mer på husqvarna.no

Øk yteevnen. Våre trimmerhoder, trimmertråder og blader er konstruert for å gjøre jobben godt. De gir optimal yteevne og effektivitet på alle nivåer.

Robust verktøy for skogsarbeid. Vi tilbyr et stort utvalg av kraftige og drifts­ sikre supplerende verktøy og tilbehør for å gjøre arbeidet ditt lettere: økser, kniver, løftekroker, brytejern m. m.

Et hakk foran de andre. Husqvarnas kjeder og sverd er bygget etter samme høye standarder som våre motorsager. Ved å kombinere høykvalitative materialer med kundetilpasset produktutvikling, kan vi fremstille sager med maksimal effektivitet og sikkerhet.

Innovative nyheter

Oljer som er optimert for førsteklasses ytelse. Husqvarnas oljer er optimert for bruk sammen med våre maskiner. XP ® Synthetic, er vårt nyeste produkt som gir ualminnelig god smøring, lite røyk, renere motor og mindre avleiring på stempel og veivhus, sammenlignet med andre oljer på markedet.

tilbehør for skogsarbeid | 39


Hekksakser

Du kan sikre deg et førsteklasses resultat når du klipper hekken. En hekk trenger tid og pleie for å holde seg frisk og pen.  En velstelt hekk verner om privatlivet, samtidig som det gir hagen flotte linjer og et attraktivt utseende. Ulike hekker trenger ulike typer av verktøy, og omgivelsene er også viktig å tenke på når du skal kjøpe en hekksaks.  Alle Husqvarnas hekksakser er sterke, nøyaktige og effektive, slik at du får et flott resultat hver eneste gang.

Å HOLDE KONSTRUERT FOR

robust design  Robust design som øker levetiden og gjør hekksaksen klar for tøffe arbeidsoppgaver.

styrke for miljøet

X-torq ®  En motorteknologi som reduserer skadelige eksosutslipp med opp til 75 % og reduserer drivstofforbruket med opp til 20 %.

Stille og rolige omgivelser

lavt støynivå  Innovativ tekologi som gir lavt støynivå. En viktig egenskap for alle som arbeider i boligområder.


hekksakser for alle typer hekker Se alle modellene på midtsiden Les mer på husqvarna.no

Fleksibel håndtering i alle vinkler.

Rette skjær i én bevegelse.

Dobbeltsidige hekksakser er designet til formklipping av hekker. De gir effektiv og komfortabel bruk, og de fleste modeller har funksjoner som Smart Start ® og Low Vib®.

Enkeltsidige hekksakser gjør det lettere å lage rette, nøyaktige linjer, og det lange klippeaggregatet kan klippe brede hekker i én eneste bevegelse.

Du når dit du ønsker. Stanghekksakser er perfekte for å komme til på høye, vanskelige steder uten at arbeidsytelsen blir nedsatt. Disse hekksaksene har suveren ergonomi, de er lette å starte, passer både høye og lave hekker, og med klippeaggregat som kan slås sammen er de også lette å lagre og transportere.

INNOVATIVE NYHETER

Vi setter standarden for batteridrevne hekksakser. Lavt støynivå. Ingen direkte eksosutslipp. Lave vibrasjoner. Perfekt balanse. Høy yteevne. Det er hva du får av en hekksaks i Husqvarnas batteriserie. Dessuten får du et batteri­drevet verktøy som krever lite vedlikehold.

HEKKSAKSER | 41


blåsere

Blås bort det tunge arbeidet. Bli kvitt løv, strå, gress, spindelvev, sand, grus – og det slitsomme arbeidet. Husqvarnas blåsere er ergonomisk designet, effektive og morsomme å arbeide med. Uansett arbeidsoppgave kan du være sikker på at disse blåserne gjør jobben uten anstrengelse.

Se alle modellene på midtsiden Les mer på husqvarna.no

Arbeid enkelt på store områder.

Allsidig og effektiv.

Ryggbårne blåsere er sterke maskiner som gir brukeren full kontroll. De er perfekte for store arealer og lange perioder med tungt arbeid.

Våre håndholdte blåsere kombinerer effekt med brukervennlig ergonomi. De er perfekt utformet for mindre hagearbeider og en mengde mindre oppgaver.

HØY EFFEKT

HØYSPESIFISERTE MOTORER  Sterke nok til å flytte løv og hageavfall i hauger dit du vil ha det.

42 | BLÅSERE

BL ÅSE ELLER SUGE

sugefunksjon  Enkelte blåsere har suge­funksjon for oppsamling av avfall.

lavt støynivå

lavt støynivå  Husqvarnas blåsere avgir lite støy, og passer derfor godt for boligområder.


jordfresere

Kraftige, allsidige jordfresere. Husqvarnas jordfresere er konstruert for å tåle tøff behandling, og er bygget for intensiv drift i mange år. Komfortabelt håndtaksystem og godt samlede betjeningshendler,  gjør de enkle å arbeide med, og knivene som roterer mot urviseren bryter opp matjorden enkelt og effektivt.

Se alle modellene på midtsiden Les mer på husqvarna.no

Krevende bruk.

Mindre arealer.

For større og mer åpne arealer vil en jordfreser med bakmonterte kniver gi nok styrke til å bryte opp tettpakket jord på en effektiv måte. Maskinene er komfortable å bruke takket være sitt ergonomiske design.

For allsidige oppgaver i hagen, vil en jordfreser med frontmonterte kniver gjøre jobben. Den kan dessuten utstyres med tilbehør som moserive, kantskjærer, plenlufter, lukeverktøy og hyppeplog.

styrke

høyspesifiserte motorer Pålitelig og kraftig Subaru OHV/OHC-motorer med lave eksosutslipp under belastning.

STILLE DRIF T

Batteridrevet jordfreser  For stille og miljøvennlig bruk, velg Husqvarnas batteridrevne jordfreser TB1000.

ergonomi

ergonomisk styre  Ergonomisk utformet styre med myke grep og lett tilgjengelige betjeningshender.

JORDFRESERE | 43


Copyright © 2013 Husqvarna AB (publ). All rights reserved. Husqvarna and other product and feature marks are trademarks of the Husqvarna Group as displayed at www.international.husqvarna.com

581 14 44-21 NO.

husqvarna.no

Husqvarna product brocheur 2013 norway(norweigan)  

Husqvarna product brocheur 2013 norway

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you