Page 1

2011 HUSQVARNA tilbehørskatalog


Behagelig, beskyttende og praktisk beklædning

Hjelme og høreværn

Sværd, kæder og fileudstyr

Sikkerhedsbeklædning, arbejdsbe­ klædning og produkttilbehør specifikt udviklet til effektivt arbejde


SIKKERHEDS­ STØVLER OG -SKO

SIKKERHEDSSTANDARDER

4

HUSQVARNAS SIKKERHEDSUDSTYR

5

Sikkerhedsbeklædning Sikkerhedsbeklædning, Technical Sikkerhedsbeklædning, Functional Sikkerhedsbeklædning, Classic Vælg den rigtige beklædning Beklædning i advarselsfarver Beklædning til al slags vejr Regntøj Varm beklædning Hjelme Sikkerhedsbriller Høreværn Handsker Støvler og sko

6 8 10 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Seler

24

SKÆREUDSTYR Sværd og kæder Fileudstyr Trimmerhoveder, trimmertråd og klinger Oversigt over skæreudstyr

26 28 30

Skov- og haveværktøj Olie Dunke Skovtilbehør Tasker

36 38 40 41 43

Stærkt, hold­bart og praktisk værktøj

Alle Husqvarnas produkter er resultatet af et omfattende udviklingsarbejde og mange års forskning. Når vi udvikler, designer og konstruerer tilbehør, foregår det altid i nært samarbejde med de mest krævende fagfolk, og vi lytter nøje til deres synspunkter. Vi bestræber os konstant på at udforme, udvikle og fremstille tilbehør, så du kan bevare kontrollen med arbejdet. Det betyder originalt Husqvarna-tilbehør, der fungerer, som det skal, og som du forventer det. Du vil opdage, at du i vores omfattende sortiment af sikkerhedsbeklædning, arbejdsbeklædning og produkttilbehør kan finde alt det, du har brug for, så du altid kan arbejde effektivt, godt beskyttet og uden unødvendigt besvær.

Husqvarna tilstræber løbende produktudvikling og forbeholder sig ret til at ændre design, specifikationer og udstyrsniveau uden foregående varsel. Alle produkter med bevægelige dele kan udgøre en fare ved forkert brug. Læs derfor altid instruktionerne omhyggeligt igennem før brug. Udstyr og ydelse kan variere fra marked til marked. Hos forhandleren kan du få flere oplysninger om udstyr og ydelse på dit marked. Alle tekniske oplysninger var korrekte på trykketidspunktet. Disse oplysninger kan dog ændres som følge af produktudvikling. Priserne i tilbehørskataloget er vejledende priser incl. moms. De gælder t.o.m. 31.12.2011. De enkelte forhandlere bestemmer selv den faktiske udsalgspris for hvert produkt. Prisændringer kan ske i tilknytning til ændringer i valutakurser osv. Der tages forbehold for trykfejl.

32 34


sikkerhedsstandarder

Føl dig tryg, i Husqvarnas sikkerhedsbeklædning

Når du arbejder med kraftige motorsave, er der ingen vej uden om sikkerhedsbeklædning af høj kvalitet. Udviklingen går hurtigt, når det gælder materialer til sikkerhedsbeklædning, men med den skrappe overvågning og kontrol af maskinfremstillet sikkerhedsbeklædning kan du føle dig tryg, når du ved, at det tøj, du har på, opfylder alle de krav, der er fastsat i standarder og testprocedurer. Det er vigtigt, at du bruger både praktisk sikkerhedsbeklædning og sikkerhedstilbehør, så du er beskyttet optimalt og kan arbejde så sikkert som muligt. Sikkerhedsudstyret fungerer kun efter hensigten, hvis du bruger det korrekt. Husk altid at læse bruger-

vejledningen og i øvrigt bruge din sunde fornuft, når du arbejder med maskiner i skoven eller haven. Vi bruger meget tid på at gøre sikkerhedsudstyr og -beklædning så behageligt og ergonomisk, at du kan bruge det uden at føle dig begrænset i dine udfoldelsesmuligheder eller generet af det, mens du arbejder. Godt sikkerhedsudstyr skal kunne modstå den slitage, som helt naturligt følger af lange arbejdsdage og krævende forhold. Sikkerhedsbeklædningens pasform og beskyttende egenskaber skal stadig være intakt, selv efter at tøjet har været brugt, vasket og renset. Derfor vælger Husqvarna kun de bedste materialer til det specifikke formål.

Sikkerheden testes efter de skrappeste krav Sikkerhedsbeklædning til skovarbejde skal være CE-mærket. Hvis det også har EuroTest-mærket, betyder det, at tilfældigt udvalgte prøver inspiceres løbende af et til formålet godkendt institut. EuroTest viser, at producenten på alle måder har forsøgt at sikre sig, at hvert eneste produkteksemplar, der fremstilles, opfylder sikkerhedskravene. CE-mærket og EuroTest-logoet findes på Husqvarnas certificerede beklædning. Mange beklædningsgenstande har numre, som har med sikkerhedsstandarder at gøre, f.eks. EN381. Disse standardmærker viser, at de pågældende produkter er grundigt testet i overensstemmelse med de testmetoder, der stilles krav om i EU. Selv om produkter har disse sikkerheds­ test­mærkater, kan de ikke yde 100 % beskyttelse, men sund fornuft bidrager også til sikkerheden, når du arbejder med en motorsav.

Model A.

FORAN

BAG

Model C.

Beskyttelse i flere lag Ved at udnytte avanceret teknologi har vi udviklet materialer bestående af færre lag, så sikkerhedsbeklædningen er lettere, men stadig beskytter optimalt under arbejdet med en motorsav. Hvis uheldet er ude, består materialet og lagene af lange fibre, der vikler sig ind i kæden.

4

Arbejd sikkert – brug sikkerhedsudstyr Det er vigtigt, at tøjet vaskes jævnligt, så de beskyttende egenskaber bevares. Samtidig kan du kontrollere, at det stadig er helt og fungerer efter hensigten. Det gælder alt sikkerhedsudstyr, inkl. handsker og hjelme. Udskift alle beskadigede produkter. Følg vejledningen på mærkaterne.

FORAN

BAG

Snit, der viser områderne med beskyttende materiale i model A og C. De skraverede områder er det blokeringsmateriale, der beskytter benene.


Husqvarnas sikkerhedsfunktioner

Sikkerheden ved Husqvarnas produkter har altid høj prioritet Vi lægger altid stor vægt på sikkerheden ved vores produkter. Det er ikke bare noget, vi tager hensyn til under produktudviklingen. Også vores tilbehør og olier udsættes for skrappe testprocedurer, der sikrer, at alt fungerer sikkert og bedst muligt.

Temperatur, krumtapleje Cylindervolumen under 55 cm³

Cylindervolumen over 55 cm³ Totaktsolie som reference

Tid 

Stor margen

Temperatur, krumtapsleje 

Temperatur, krumtapsleje 

Stor margen

Husqvarna XP-totaktsolie

Lejefejl Kritisk temperatur Harmløst temperaturniveau Tid 

Husvarnas olier bliver ved med at bestå krævende tests En vigtig del af udviklingen af en god totaktsolie er at sikre, at olien smører godt. Her hos Husqvarna har vi udviklet en helt unik testmetode, hvor vi kan måle temperaturen i krumtaplejet, mens maskinen kører. Hvis olien løber ved høj temperatur, er det et tegn på dårlig smøring. Hvis temperaturen når op i det gule område, som vist i diagrammet, er temperaturen for høj. Lejematerialet begynder at blive blødt, og det er kun et spørgsmål om tid, før lejet går i stykker. I diagrammet kan du også se, at Husqvarnas olie holder sig under den kritiske temperatur. Når du bruger en olie fra Husqvarna, kan du være sikker på, at motoren smøres korrekt.

Bøjeprøvning ifølge ISO

Slagprøvning ifølge ISO

Bøjeprøvning af sværd

Skrappe testprocedurer af hensyn til funktion og sikkerhed Testprocedurer og opfyldelse af ISO-, EN- og ANSI-standarder er en naturligt integreret del af udviklingen af nyt Husqvarna-tilbehør. Internationale standarder og vores egne interne krav betyder, at du trygt kan stole på, at du har valgt det bedste produkt til opgaven. Eftersom vi vil være sikre på, at vores produkter holder kvaliteten på længere sigt, udsættes komponenterne løbende for tests under produktionsprocessen. Test og vurdering af materialer og procesparametre er ligeledes en typisk del af Husqvarnas produktudvikling. Det materiale, vi har valgt at bruge til vores græsklinger, udgør f.eks. en ekstremt god kombination af stor styrke, hårdhed og holdbarhed. 5


Komplette hjelme med visir, høreværn, solskærm og nakkebeskytter. Nemme at indstille så de passer perfekt til netop dig

Funktionelle og smarte løsninger. Ventilation og lommer, der er designet med dig i tankerne

Technical Husqvarnas sikkerhedsbeklædning i Technicalserien er til dels af det nye strækmateriale, 4-way stretch. Netop fordi materialet kan strækkes i fire retninger, er det ekstra behageligt og giver god bevægelsesfrihed, hvilket har stor betydning, når man er iført sikkerhedsbeklædning hver eneste dag.

6

Jakker i et intelligent design – komfortable og praktiske

Functional Sikkerhedsbeklædningen i Functional-serien er en vellykket og velfungerende kombination af lav vægt og detaljer, der opfylder de gældende sikkerhedskrav.

Classic Gennem Husqvarnas nære samarbejde med erfarne skovarbejdere har vi kunnet udvikle en serie, der opfylder alle krav til sikkerheden. Classic-serien har skæreindlæg, tøjstilen er enklere.


INTELLIGENT DESIGN

Sikkerhedsbukser med Aramidforstærkning – beskyttelse dér, hvor det tæller 4-way stretch-materiale – større fleksibilitet, når du arbejder

Forstærkede og vand­ afvisende handsker med god pasform. De beskytter godt og er behagelige at have på

Cordura og Aramid Cordura er et slidstærkt, syntetisk materiale, som bruges i beklædning, der skal kunne klare hårdt arbejde under vanskelige forhold. Aramid bruges også til disse formål og er en betegnelse for stærke, syntetiske fibre med modstands­ dygtighed mod varme. Dette materiale bruges inden for luft- og rumfartsindustrien, og i militæret som stof til sikkerhedsudstyr. Aramids syntetiske fibre har et højt styrke/vægtforhold, og derfor er tøj af dette materiale både let og behageligt at have på.

Beskyttelsesklassen fremgår tydeligt af mærkaterne med værdiangivelser Disse mærkater findes på al vores sikkerheds­ beklædning til arbejde med motorsave. Beskyttel­ sesklassen angives udfra materialets evne til at stoppe kæden ved forskellige hastigheder. Alle vores beklædningsgenstande opfylder kravene til klasse 1 (20 m /s). Buksemodellen, Functional 24, overholder kravene til klasse 2 (24 m /s), mens det for handskernes vedkommende er klasse 0 (16 m /s), mens støvlerne passer til klasse 1 (20 m /s), klasse 2 (24 m /s) og klasse 3 (28 m /s).

Udskiftning af sikkerhedshjelm Hjelmene fremstilles af slidstærke materialer af høj kvalitet, men de holder ikke evigt. Hjelmens beskyttende egenskaber forringes, efterhånden som den udsættes for arbejds­ miljøet, ekstreme temperaturer, sollys og almindelig slitage. Du kan finde flere oplysninger om udskiftning af hjelmen i instruktionerne.

www.husqvarna.dk  7


Technical

Technical Avanceret sikkerheds­ beklædning, der passer til arbejdet og miljøet Udviklet til at opfylde alle krav til selv det mest krævende fuldtidsarbejde med skov- og havemaskiner. I Technical-serien finder du vores sikreste jakker, der giver god beskyttelse ved arbejde med motorsav uden at hæmme din bevægelsesfrihed i det daglige arbejde. Technical-bukserne er fremstillet af avancerede materialer, som beskytter godt ved arbejde med motorsav. De er specielt udformet, så de er lettere, stærkere og mere fleksible. Det er de ekstra detaljer, der gør forskellen, når bukserne skal holde til lange arbejdsdage. Technical-jakken er i 4-way stretchmateriale, så du får større bevægelses­ frihed i alle retninger.

Skovjakke, Technical Perfekt, hvis du arbejder professionelt med en motorsav. Skovjakken er i et ventilerende materiale med 4-way stretch, som er utroligt slidstærkt, og samtidig bevarer du din fulde bevægelsesfrihed. Åbent bærestykke som giver god ventilation og behagelig krave af fløjl.

Jakke, Arbor 20 Denne behagelige jakke er specielt udviklet til træpleje. Har godkendt skæreindlæg øverst på ærmerne og den øverste del af brystet. Den er i 100 % Ultra-polyester øverst og 80 % polyester med 20 % bomuld nederst. Gennemgående lynlås foran og justérbar talje fuldender designet.

Sikkerhedskrav Materiale, foran Materiale, bag Forstærket område Åndbarhed Ventilation Vandafvisende Vindtæt Forlænget ryg Vasketemperatur Farve Størrelser Produktnummer Pris = Indgår

8

Technical-jakken justeres nemt i taljen og forneden.

De indvendige manchetter på skov­ jakken holder fugt ude. Den udvendige Cordura-forstærkning beskytter den nedre del af ærmet mod slitage.

SKOVJAKKE, TECHNICAL

JAKKE, ARBOR 20

Ingen standardkrav 4-way stretch-materiale 4-way stretch-materiale Cordura nederst på ærmerne Normal God ventilation gennem hulfor på bærestykket og gennem forlommerne

EN 381 klasse 1, 20 m /s, CE, EuroTest 100 % Ultra-polyester 100 % Ultra-polyester Cordura nederst på ærmerne Normal

40°C Grå/Orange S 46 / 48, M 50 / 52, L 54 / 56, XL 58 / 60, XXL 62 / 64 505 49 74-xx 1.895,– (1.516,–)

60°C Grå/Orange S 46 / 48, M 50 / 52, L 54 / 56, XL 58 / 60 525 81 26-xx 1.295,– (1.036,–)

Ventilation i bærestykket bag


Technical

Al beklædning i Technical-serien er i et slidstærkt 4-way stretch-materiale, som er ekstra behageligt uanset omstændighederne.

Knæene er forstærket med Aramid, som giver ekstra slidstyrke.

Sikkerhedsbukser med skæreindlæg, Technical 20 A Disse bukser er særligt lette og meget behagelige pga. det specielle materiale bagpå. De er beregnet til professionelt arbejde med motorsav. De har desuden bred talje med elastik og forhøjet rygstykke. Fås som almindelige bukser eller overall. Bukserne fås også i orange.

Sikkerhedsbukser med skæreindlæg, Technical 20 C Disse bukser er udstyret med allround­ skæreindlæg, model C. Ellers er de i samme design og materialer som sikkerhedsbukserne Technical 20 A.

Bukserne har ventilationslommer bag på lårene og hulfor i taljen, så kroppen lettere kan ånde. (Ikke på model C).

Sikkerhedskrav Beskyttelsestype Materiale, foran Materiale, bag Forstærket område Elasticitet Åndbarhed Ventilation Vandafvisende Vindtæt Forlænget ryg Vasketemperatur Farve Størrelser Produktnummer Pris

SIKKERHEDSBUKSER, TECHNICAL 20 A

ORANGE SIKKERHEDSBUKSER, TECHNICAL 20 A

OVERALL, TECHNICAL 20 A

CE, EuroTest, EN 381, klasse 1, 20 m /s A 4-way stretch-materiale, Aramid og Cordura 4-way stretch-materiale og Cordura Over knæ og nedre del af ben Høj God Lynlåse bag på benene og lommer af netmateriale

CE, EuroTest, EN 381, klasse 1, 20 m /s A 4-way stretch-materiale, Aramid og Cordura 4-way stretch-materiale og Cordura Over knæ og nedre del af ben Høj God Lynlåse bag på benene og lommer af netmateriale

CE, EuroTest, EN 381, klasse 1, 20 m /s A 4-way stretch-materiale, Aramid og Cordura 4-way stretch-materiale og Cordura Over knæ og nedre del af ben Høj God Lynlåse bag på benene og lommer af netmateriale

40°C Grå/Orange S – XXL 505 49 72-xx 1.895,– (1.516,–)

40°C Orange S – XXL 523 07 82-xx 1.995,– (1.596,–)

40°C Grå/Orange S – XXL 505 49 73-xx 1.995,– (1.596,–)

SIKKERHEDSBUKSER, TECHNICAL 20 C

CE, EuroTest, EN 381, klasse 1, 20 m /s C 4-way stretch-materiale, Aramid og Cordura 4-way stretch-materiale og Cordura Over knæ og nedre del af ben Normal Normal Ventilation gennem lommerne

40°C Grå/Orange S – XXL 505 53 58-xx 2.495,– (1.996,–)

= Indgår

9


FUNCTIONAL

Funktionelt arbejdstøj med vægt på sikkerhed og holdbarhed Functional-jakken er slidstærk og let i en fin pasform, og den yder god beskyttelse. Det rigtige valg, hvis du går efter funktionel sikkerhedsbeklædning med god pasform, som kan bruges året rundt. Vores Functional-bukser giver dig den nødvendige beskyttelse på lange og besværlige arbejdsdage. De er i slidstærke materialer og gør arbejdsdagen lidt nemmere.

Cordura er et slidstærkt, syntetisk materiale, som bruges i beklædning, der skal kunne klare hårdt arbejde under vanskelige forhold.

Indvendige manchetter holder fugt væk. Udvendig Cordura-forstærkning beskytter den nedre del af ærmet mod slitage.

Skovjakke, Functional Skovjakke, hvor over- og underdelen af ryggen er af vandafvisende materiale. Der er fire lommer foran; hvoraf én har inderlomme til mobiltelefon. Ærmerne er i et nyt snit, der giver større bevægelsesfrihed. God ventilation gennem bærestykket med hulfor og behagelig krave af fløjl.

Der er ventilationslommer med lynlåse under ærmerne.

SKOVJAKKE, FUNCTIONAL

Sikkerhedskrav Materiale, foran Materiale, bag Forstærket område Åndbarhed Ventilation Vandafvisende Vindtæt Forlænget ryg Vasketemperatur Farve Størrelser Produktnummer Pris = Indgår

10

Ingen standardkrav 100 % mikropolyester 100 % mikropolyester Cordura nederst på ærmerne Normal Bag på bærestykket og lynlåse under armene med hulfor

60°C Grå/Orange S –XXL 504 10 24-xx 795,– (636,–)


FUNCTIONAL

Mærke med sikkerhedsoplysninger. En orange stribe betyder beskyttelsesgrad 24 m /s. Findes på tommestokslommen.

Bukserne har to forlommer og en baglomme. Alle lommer har lynlås.

Sikkerhedsbukser med skæreindlæg, Functional 24 A Disse sikkerhedsbukser er perfekte, hvis du jævnligt arbejder med en motorsav og sætter pris på den ekstra sikkerhed. Materialet foran er 4-way stretch, mens den nederste del foran på benet er Cordura-nylon ligesom bag på benet. Tre lommer med lynlås. Knapper til seler og tommestokslomme på højre ben.

Sikkerhedsbukser med skæreindlæg, Functional 20 A Tre lommer med lynlås. Forlænget bagstykke i orange, så du lettere kan ses. Tommestokslomme på højre ben. Fås også som overall med fem lommer.

Functional 24-bukserne er i slidstærkt 4-way stretch-materiale og opfylder kravene til 24 m /s.

Sikkerhedskrav Beskyttelsestype Materiale, foran Materiale, bag Forstærket område Elasticitet Åndbarhed Ventilation Vandafvisende Vindtæt Forlænget ryg Vasketemperatur Farve Størrelser Produktnummer Pris

SIKKERHEDSBUKSER, FUNCTIONAL 24A

SIKKERHEDSBUKSER, FUNCTIONAL 20 A

OVERALL, FUNCTIONAL 20 A

CE, EuroTest, EN 381, klasse 2, 24 m /s A 4-way stretch-materiale, Aramid og Cordura 100 % mikropolyester og Cordura Over knæ og nedre del af ben Normal Normal Ventilation gennem baglommer

CE, EuroTest, EN 381, klasse 1, 20 m /s A

CE, EuroTest, EN 381, klasse 1, 20 m /s A

Cordura

Cordura

100 % mikropolyester og Cordura ― Normal Normal ―

100 % mikropolyester og Cordura ― Normal Normal ―

40°C Grå/Orange 46 – 62 505 53 57-xx 1.495,– (1.196,–)

60°C Grå/Orange 46 – 62 504 10 20-xx 1.195,– (956,–)

60°C Grå/Orange 46 – 62 504 10 22-xx 1.350,– (1.080,–)

= Indgår  ― = Indgår ikke

11


CLASSIC

Klassisk sikkerhedsbeklædning, der giver dig den nødvendige beskyttelse Classic-serien er slidstærk sikkerhedsbeklædning til en fornuftig pris i materialer, som tillader kroppen at ånde. Alle beklædningsgenstande er udformet, så de opfylder sikkerhedsstandarderne, og ekstra detaljer gør dem til det oplagte valg, hvis du stiller store krav.

Tætvævet stof foran, mens de bagpå er af polyesterstrik, der giver god ventilation og lader kroppen ånde.

Chaps fås i én størrelse. Taljen kan justeres i højden, og taljemålet kan indstilles.

Sikkerhedsbukser med skæreindlæg, Classic 20 A To forlommer, en baglomme og elastik i taljen. Knapper til seler og tommestokslomme på højre ben.

Sikkerhedskrav Beskyttelsestype Materiale, foran Materiale, bag Forstærket område Elasticitet Åndbarhed Ventilation Vandafvisende Vindtæt Forlænget ryg Vasketemperatur Farve Størrelser Produktnummer Pris

12

= Indgår  ― = Indgår ikke

Chaps med skæreindlæg, Classic 20 A Perfekt til alle, der kun bruger motorsaven en gang imellem. Nemme at bruge og praktiske i varmt vejr. Lynlås i fuld længde bagpå. Kan justeres i længden.

Sikkerhedsudstyr Alt det basale sikkerhedsudstyr, du skal bruge, når du arbejder med en motorsav. Med chaps, hjelm og handsker. 544 96 58-01 kr. 1.295,– (1.036,–).

SIKKERHEDSBUKSER, CLASSIC 20 A

CHAPS, CLASSIC 20 A

CE, EuroTest, EN 381, klasse 1, 20 m / s A 100 % polyester 100 % strikket polyester ― Normal Ekstra god Strikket polyester gør det ekstra let for kroppen at ånde

CE, EuroTest, EN 381, klasse 1, 20 m / s A 100 % polyester 100 % polyester ― ― God

― 60°C Grå XS – XXL 504 10 15-xx 895,– (716,–)

― 60°C Grå En størrelse 504 10 18-01 895,– (716,–)

Åben bagtil


13


Du er mere sikker, når du kan ses

Sikkerhedsvest i advarselsfarve Vest i flourescerende orange/gul farve med 50 mm brede refleksbånd. Klasse 3.

Med faste refleksbånd på vest og bukser er du lettere at se i dårlig belysning eller tæt skov.

Sikkerhedsbukser i sikkerhedsfarve og med skæreindlæg, model A Overall i fluorescerende orange farve med to refleksbånd rundt om hvert ben. Klasse 2.

Klasse 3: Den samlede fluorescerende refleksoverflade skal udgøre hhv. 0,8 m² og 0,2 m². Klasse 2: Den samlede fluorescerende refleksoverflade skal udgøre hhv. 0,5 m² og 0,13 m². Klasse 1: Den samlede fluorescerende refleksoverflade skal udgøre hhv. 0,14 m² og 0,1 m². Der må ikke være et mellemrum på mere end 5 cm i den fluorescerende overflade eller refleksen. Det betyder, at en lynlås f.eks. skal være lukket på en jakke.

Sikkerhedskrav Åndbarhed Vandafvisende Vindtæt Vasketemperatur Farve Størrelser Produktnummer Pris = Indgår  ― = Indgår ikke

14

SIKKERHEDSBUKSER I ADVARSELSFARVE

SIKKERHEDSVEST I ADVARSELSFARVE

EN 381-5, EN 340 klasse 1, 20 m /s, EN 471 klasse 2 Normal

EN 471 klasse 3 Ekstra god ― ― 60°C Orange/Gul advarselsfarve L/XL 505 62 31-xx 110,– (88,–)

60°C Orange advarselsfarve S–XXL 505 62 32-xx 1.395,– (1.116,–)


Slidstærk og behagelig, men stadig med god beskyttelse

A

B

A. Arbejdsbukser til trimning og rydning Bukser til rydning og arbejde på grønne områder. Hulfor på indersiden og lynlås bag på buksebenet, som giver øget ventilation. To for- og baglommer samt benlomme med klap. Der kan indsættes ekstra beskyttelse i form af Thermoplast i særlige lommer på højre hofte og begge knæ. B. Arbejdsjakke til trimning og rydning Kort jakke specielt udviklet til rydning og arbejde på grønne områder. De fire forlommer og telefon­ lommen i venstre ærme er udformet, så de ikke kommer i vejen for selen. Der kan indsættes ekstra beskyttelse i form af Thermoplast i lommen på indersiden ved skuldrene. Gennemgående lynlås foran, høj krave og ærmelukning med trykknapper.

C

C. Knæbeskyttelse Knæbeskyttelse af skumplast kan sættes i arbejdsbukserne til trimning og rydning. Leveres parvis i én størrelse. 505 62 26-99. kr. 75,– (60,–) D. Universaljakke, Typhone Med hulfor og af stærkt, vandafvisende materiale, som lader kroppen ånde. To brystlommer med lynlås, justérbar elastik i taljen og ryg med tapede sømme. Ærmelukningen er forsynet med lynlås og kile. E. Universalbukser, Typhone Af stærkt, vandafvisende materiale, som lader kroppen ånde. Bukserne har to ventilationsåbninger i siden, elastik i taljen med snor og gylp. D

E

G

G. Husqvarna-seler Ekstra brede seler, som kan justeres i længden. Fås i to modeller: med læderstropper (505 61 85-10) eller kraftige metalclips (505 61 85-00) kr. 165,– (132,–)

F

Sikkerhedskrav Åndbarhed Ventilation Vandafvisende Vindtæt Vasketemperatur Farve Størrelser Produktnummer Pris

F. Husqvarna Active Cleaning Sikkerhedsbeklædning skal vaskes jævnligt for at bevare de sikkerhedsmæssige egenskaber. Vaske­ pulveret er fosfatfrit og biologisk nedbrydeligt og klassificeret som miljøvenligt. Kan også bruges til rengøring af motorsave, havemaskiner, luftfiltre og lignende. 505 69 85-70. kr. 82,50 (66,–)

ARBEJDSBUKSER, BUSKRYDNING

ARBEJDSJAKKE, BUSKRYDNING

UNIVERSALJAKKE, TYPHONE

UNIVERSALBUKSER, TYPHONE

Ingen sikkerhedskrav Normal Lynlås bag på benene

Ingen sikkerhedskrav Normal Bærestykke bagtil

40°C Blå 46 – 60 505 62 41-xx 625,– (500,–)

40°C Blå S – XXL 505 62 40-xx 625,– (500,–)

EN 343 Normal ― Ekstra god Ekstra god 40°C Grå/Orange S–XXL 523 07 57-xx 895,– (716,–)

EN 343 Normal ― Ekstra god Ekstra god 40°C Grå S–XXL 523 07 58-54 495,– (396,–)

= Indgår  ― = Indgår ikke

15


Slidstærkt, men alligevel behageligt regntøj

A

B

A. Regnbukser Regnbukser i vandtæt stretchmateriale med syede og svejsede sømme. Lynlås forneden på benene gør det lettere at have bukserne på uden på et par støvler. Denne model har 10 cm brynje med hulfor foroven, hvilket giver god ventilation, og talje med elastik og snor. B. Regnjakke Regnjakke i vandtæt stretchmateriale med syede og svejsede sømme. Jakken har bærestykke over brystet, ryg og ærmer, hvilket giver god ventilation. Under bærestykket har jakken en kraftig brynje. Jakken har fløjlskrave med burrelukning, ekstra lange ærmer og forlænget ryg med regnfang. Brystlommen og den gennemgående lynlås foran er godt beskyttet med trykknaplukning.

D

C. Regnjakke, Garden Regnjakke i vandtæt stretchmateriale med syede og svejsede sømme. Modellen er designet til fagfolk og har åben talje med kile og trykknapper, så du lettere kan sidde på en Rider eller traktor. Tre praktiske lommer foran. Den er lang, så den beskytter benene, og hætten er rummelig med plads til høreværn.

C

D. Rygbeskyttelse med ærmer Rygbeskyttelse i frakkemodel med syede og svejsede sømme, justérbar knaplukning fortil, ekstra lange ærmer med trykknapper og forlænget ryg med regnfang. E. Løse ben Løse bukseben, som kan fæstnes til et bælte eller værktøjsbælte. Justérbar knapning til tre længder.

E

Åndbarhed Ventilation Vandafvisende Vindtæt Vasketemperatur Farve Størrelser Produktnummer Pris ― = Indgår ikke

16

F

F. Rydningsbukser Rydningsbukser i vandtæt stretchmateriale med syede og svejsede sømme. Bukserne har justérbare elastikseler, forhøjet ryg- og brystklap og justérbar knapning i taljen.

REGNBUKSER

REGNJAKKE

REGNJAKKE, GARDEN

RYGBESKYTTELSE

Normal

Normal Bærestykke for og bag Ekstra god Ekstra god 40°C Grå/Orange S – XL 523 07 92-xx 695,– (556,–)

Ekstra god

Normal Åben foran og under armene Ekstra god Ekstra god 40°C Grå/Orange En størrelse 505 63 16-10 395,– (316,–)

Hulfor i taljen Ekstra god Ekstra god 40°C Grå S – XL 523 08 05-xx 395,– (316,–)

― Ekstra god Normal 40°C Grå/Orange M – XL 505 63 11-xx 675,– (540,–)

LØSE BEN

RYDNINGSBUKSER

Ekstra god

Normal

Åben i taljen

Ekstra god Ekstra god 40°C Grå En størrelse 505 63 26-10 395,– (316,–)

Ekstra god Ekstra god 40°C Grå En størrelse 505 63 36-10 495,– (396,–)


HOLD DIG VARM

A

B

A. Softshell-jakke Vind- og vandtæt softshell-jakke fremstillet af behagelig membran i strækmateriale med blødt fleecefor. Perfekt til al slags vejr. Brug den oven på flere lag tøj eller alene. Cordura-forstærkning over skuldrene, bag på ærmerne og på siderne. Ærmerne er formsyede af hensyn til komforten og bevægelsesfriheden. De nedre dele kan justeres, og der er burrelukning nederst på ærmet. Fire lynlåslommer foran og to indvendige lommer. Kan købes fra efteråret 2011. B. Termovest Termovest af 100 % vandafvisende polyester, foret med fleece. Hav den på over en jakke eller sweater, så du holder dig varm og kan bevæge armene frit samtidig. Fire forlommer med lynlåslukning. Ryggen er forlænget, og der er justérbar elastik i taljen og nederst. Kraven er høj og lukker tæt. Kan købes fra efteråret 2011.

C

C. Jakke/vest af mikrofleece Behagelig mikrofleecejakke af 100 % polyesterfleece og 4-way stretch, der kun absorberer 6 % fugtighed. Lynlås i fuld længde foran, brystlomme og to lommer med lynlåslukning foran. Fås også som vest. Kan købes fra efteråret 2011. D. Arbejdsskjorte Blød og behagelig skjorte med plads til bevægelse, velegnet til både arbejde og fritid. 100 % forkrympet bomuld. Str. S–XXL. 544 14 06-xx. kr 185,– (148,–) E. Etlagsundertøj I interlock-strikket materiale af 100 % polyester med både spundet polyester og strukturpolyester. Denne kvalitet er med til at sikre, at stoffet fører fugten væk fra huden og videre til det næste lag tøj. Samtidig giver det god ventilation og gør arbejdet mere behageligt hver dag. Str. S–XL. Undertrøje, 544 96 41-xx. kr. 195,– (156,–) Lange underbukser, 544 96 42-xx. kr. 195,– (156,–)

D

E

Åndbarhed Ventilation Vandtæt Vindtæt Vasketemperatur Farve Størrelser Produktnummer

SOFTSHELL-JAKKE

TERMOVEST

Normal Åndbart materiale Ekstra god Ekstra god 40°C Grå/Sort/Orange S – XL 577 25 30-xx

Normal Ingen ærmer God Ekstra god 40°C Grå/Sort/Orange M – XXL 577 25 29-xx

17


Beskyt hovedet

Nyhed!

Sammenlignet med et standardvisir er lysreduktionen med UltraVision kun 20 % over hele netområdet.

Skovhjelm, Functional Denne nye hjelm er udviklet specielt til skovarbejdere, der går efter den bedste kombination af sikkerhed og optimal ergonomi i det daglige arbejde. Det nye UltraVision-visir med kun 20 % lysreduktion giver bedre udsyn, og en 6-punkts inderhjelm gør hjelmen behagelig at have på, uden at den trykker. Høreværnene er i et optimalt ergonomisk design og behagelige at have på selv i længere tid ad gangen. Det bedste valg, når det gælder komfort og individuel tilpasning.

Visiret giver godt udsyn, og vand løber af. Forstærket visirholder, som gør hjelmen mere stabil.

Sikkerhedshjelm, standard Hjelm med alt udstyr til arbejde i skoven eller haven med 6-punkts inderhjelm med støttende plastbøjle. Høreværnene er gennemtænkt ergonomi. Visir med metalnet giver god beskyttelse og godt udsyn. Unikt sammenfoldeligt design, hvor høreværnet nemt kan anbringes i tre forskellige positioner. Høreværnet kan også justeres i sideretningen.

Sikkerhedskrav, hjelm Sikkerhedskrav, høreværn Sikkerhedskrav, visir Godkendt temperatur Inderhjelm Stivhed Smeltet metal Tabel med datomærkning Nakkebeskytter Hjelmens solskærm Ekstra solskærm Visir Hagerem Høreværn Farve Produktnummer Pris = Indgår  ― = Indgår ikke

18

HJELM FUNCTIONAL

HJELM, STANDARD

HJELM, ARBORIST

EN 397/ ANSI Z89.1-2003 klasse G,E EN 352-3 SNR = 26dB(A) /  ANSI S3.19-1974 NRR=24dB(A) EN 1731:2006 – 40°C 6-punkt, tekstil

EN 397/ ANSI Z89.1-2003 klasse G

EN 397/ ANSI Z89.1-1997 klasse G,E EN 352-3 SNR = 26dB(A) /  ANSI S3.19-1974 NRR=24dB(A) EN 1731:1997 – 40°C 6-punkt, tekstil

EN 352-3 SNR=27dB(A) EN 1731:1997 – 20°C 6-punkt, plast ― ― ― ―

Fluorescerende eller Orange 576 41 24-01 fluorescerende / 576 41 24-02 Orange 495,– (396,–)

Orange

Kort ―

Orange

505 66 56-00

505 67 53-25

395,– (316,–)

495,– (396,–)


beskyt øjnene

Netvisir, metal Passer til alle vores sikkerhedshjelme og høreværn. 505 66 53-21 kr. 95,– (76,–)

Netvisir, nylon Passer til alle vores sikkerhedshjelme og høreværn. 505 66 53-19 kr. 105,– (84,–)

Perspex-visir Til alle vores sikkerhedshjelme og høreværn. 505 66 53-43 kr. 105,– (84,–)

UltraVision-visir Lysreduktionen er kun 20 % over hele netområdet. Mindre følsom over for vand, som ikke sætter sig fast i nettet. Mindre følsom over for permanent deformering. 574 61 35 01. kr. 195,– (156,–)

Dughæmmende visir Visir af polykarbonat behandlet med dughæmmende middel, som forhindrer emdannelse på indersiden. Ridsefri yderside. Til alle vores sikkerhedshjelme og høreværn. 505 66 53-63 kr. 195,– (156,–)

Sikkerhedsbriller Brillerne kan bæres sammen med et visir eller alene afhængigt af, hvad du foretager dig. Glas tonet i en gul farve gør det lettere at se, når lyset er dårligt. Glas tonet i en grå farve med UV-beskyttelse gør det lettere at se i sollys. Sikkerhedsbrillerne (Goggles), som er udviklet til folk, som bærer briller, er behandlet med et dug­hæm­ mende materiale og kan modstå slag, støv og luftbårne partikler samt kemikaliestænk og -sprøjt. 574 61 35 01. kr. 195,– (156,–) Det anbefales at bære sikkerhedsbriller under net- og Plexi-visir for at øge sikkerheden og reducere risikoen for at komme til skade, hvis småstykker o.l. sendes gennem luften.

Sikkerhedskrav Farve Glas Vinklede glas Stel UV-beskyttelse Dugfrit Produktnummer Pris

Fleksible stel, der kan forlænges og vinkles, så de er behagelige at have på, selv om arbejdsdagen er lang.

SIKKERHEDSBRILLER, GULE X

BRILLER, KLARE X

SIKKERHEDSBRILLER, SOL X

SIKKERHEDSBRILLER, KLARE

SIKKERHEDSBRILLER, SOL

SIKKERHEDSBRILLER, GOGGLES

EN 166 Gul toning Ridsefri

EN 166 ― Ridsefri

EN 166 Grå toning Ridsefri

EN 166 ― Ridsefri ―

EN 166 Grå toning Ridsefri ―

Kan indstilles

Kan indstilles

Kan indstilles

Statisk

Statisk

― ― 544 96 37-02 125,– (100,–)

― ― 544 96 37-01 115,– (92,–)

― 544 96 37-03 125,– (100,–)

― ― 544 96 38-01 80,– (64,–)

EN 166 ― ― ― Blød, indvendig, elastisk nakkerem ―

― 544 96 38-02 85,– (68,–)

544 96 39-01 150,– (120,–)

= Indgår  ― = Indgår ikke

19


Pas på hørelsen

Høreværn med Bluetooth og radio Behageligt høreværn som kan lette trykket mod hovedet med op til 20 %. Ud over at du får den nødvendige beskyttelse, kan du tilslutte din mobiltelefon eller lytte til musik fra en FM-radio eller ekstern enhed som f.eks. en MP3-afspiller. Du kan besvare dine indgående opkald ved ganske enkelt at trykke på ”tale­ knappen” på høreværnet. Det gør arbejdet nemmere og sikrere.

Hjelmmonteret høreværn med Bluetooth og FM-radio beskytter optimalt samtidig med, at du kan høre og besvare indgående telefonopkald eller lytte til din yndlingsmusik.

Alle funktioner kontrolleres med tre tydeligt markerede knapper, så radioen er nem og sikker at betjene.*

Høreværn med bøjle Høreværn, der giver dig mulighed for at justere trykket ca. 20 %. Forsynet med blød og luftig polstring ved bøjlen. Selve høreværnet er udformet på samme måde som vores sikkerhedshjelme.

Høreværn, Gardener, med eller uden Perspex-visir Et mere enkelt høreværn med ekstra bred bøjle uden polstring, men med sikker og behagelig pasform og lavere tryk mod hovedet. Fås også med visir.

Høreværn med Perspex- eller netvisir Behageligt høreværn, hvor du kan justere trykket ca. 20 %. Ideelt til græsrydning og trimning. Beskyttelse mellem visir og bøjle forhindrer, at græs og regn kan trænge ind. Skal altid bruges sammen med sikkerheds­ briller. Kan også udstyres med solskærm.

Trådløs kommunikation øger sikkerheden.*

* Funktion på høreværn med Bluetooth og radio.

HØREVÆRN MED BLUETOOTH OG RADIO

Sikkerhedskrav Bøjle Visir Dæmpningsværdi Produktnummer, bøjle Produktnummer, hjelmbaseret Pris = Indgår  ― = Indgår ikke

20

HØREVÆRN

EN 352-1

EN 352-1 /  EN 352-3

Polstret

Polstret

― SNR=24 dB 505 66 53-70 575 86 74-01

― SNR=27 dB 505 66 53-04 505 66 53-25 3.595,– (2.876,–)

3.495,– (2.796,–)

HØREVÆRN, GARDENER

HØREVÆRN, GARDENER, MED VISIR

HØREVÆRN MED PERSPEX-visir

HØREVÆRN MED NETVISIR

EN 352-1 /  EN 166

EN 352-1 /  EN 1731

Ekstra bred, uden polstring ― SNR=25 dB 505 69 90-12 ―

EN 352-1 /  EN 166 Ekstra bred, uden polstring Perspex SNR=25 dB 505 66 53-60 ―

Overtræk

Overtræk

Perspex SNR=27 dB 505 66 53-48 ―

Mesh SNR=27 dB 505 66 53-58 ―

125,– (100,–)

195,– (156,–)

345,– (276,–)

345,– (276,–)

EN 352-1


håndfast beskyttelse

Komforthandske, femfinger­ handske med skæreindlæg Faconsyet handske med forstærket håndflade. Udsatte steder er forstærket med skind. Har imprægneret, slidstærkt gedeskind i hånd­ fladen og vandafvisende polyestervæv på håndryggen. Skæreindlæg i venstre handske. Fås også uden skæreindlæg. Handsker med pegefinger er beregnet til at holde hænderne varme samtidig med, at du skal kunne arbejde effektivt med en motorsav eller andre maskiner.

Komforthandske, vinter Formsyet og forstærket håndflade. Skindforstærkning og ingen sømme på udsatte steder. Komfortluffe, pegefinger og skæreindlæg Faconsyet med forstærket håndflade. Udsatte steder er forstærket med skind. Har impræg­ neret, slidstærkt gedeskind på indersiden og vandafvisende polyestervæv på oversiden. Komfortluffe, pegefinger Imprægneret gedeskind på indersiden og slidstærkt, vandafvisende polyestervæv på oversiden.

Femfingerhandsker yder god beskyttelse hele året. De giver dig god bevægelses­ frihed og kontrol og har samtidig skæreindlæg i handsken til venstre hånd.

Spandexhandske, femfinger Handske med håndryg i vandafvisende og strækbart Spandex. God pasform med håndflade af skind.

KOMFORTHANDSKE, SKÆREINDLÆG

Krav Skæreindlæg Vandafvisende gedeskind, håndflade Vandafvisende nylon, overside Manchet Burrelukning Størrelse Produktnummer Pris

Handske, Arbor 16 En handske specielt udviklet til træklatring. Giver et bedre greb ved arbejde med reb.

KOMFORTHANDSKE

KOMFORTHANDSKE, VINTER

KOMFORTLUFFE, SKÆREINDLÆG M/PEGEFINGER

Husqvarna-handske Med forstærket tommelfinger af læder. Håndfladen er i kraftigt læder og håndryggen af polyester, der giver bedre komfort.

KOM­FORTLUFFE M/PEGE­ FINGER

SPANDEXHANDSKE

Handske, Garden Pro Havehandske med god komfort. Af vandafvisende gedeskind med håndryg i elastisk materiale. Forstærkede fingre og burrelukning rundt om håndleddet.

HANDSKE, ARBOR 16

HUSQVARNAHANDSKE

HANDSKE, GARDEN PRO

EN 420:1992, kategori 1

EN 420:1992, kategori 1

9-10 505 64 03-xx 295,– (236,–)

En størrelse 505 64 23-10 110,– (88,–)

6 –10 505 65 01-xx 110,– (88,–)

EN 381-4, -7, EN EN 381-4, -7, EN 381-4, -7, EN 420:1992, EN 420:1992, EN 420:1992, EN 420:1992, 420:1, EN 388, EN 420:1, EN 388, EN 420:1, EN 388, kategori 1 kategori 1 kategori 1 kategori 1 klasse 0, 16 m /s klasse 0, 16 m /s klasse 0, 16 m /s ― ― ― ―

Elastisk ― 7 –12 505 64 20-xx 195,– (156,–)

― Elastisk ― 7 –12 10–12 505 64 20-xx 505 64 24-xx 195,– (156,–) 230,– (184,–)

Elastisk ― 7–12 505 64 16-xx 205,– (164,–)

8 –12 8 –12 505 64 18-xx 505 64 25-xx 175,– (140,–) 145,– (116,–)

= Indgår  ― = Indgår ikke

21


Sikkert fodfæste under skrappe forhold

Sikkerhedsstøvle, Functional 28 Håndlavet støvle med skæreindlæg, ekstra forstærket overside med stålnæse og forstærkning rundt om sålen, der er forberedt til pigge. Dyb snøring bagpå, gribekanter og riller på skaftet samt en hælkappe, der gør det lettere at tage støvlen af og på. Kanvasfor. Sålen kan udstyres med pigge.

Sikkerhedsstøvle, Functional 24 Sikkerhedsstøvler, der holder fødderne tørre, sikre og klar til arbejdet dag ud og dag ind. De har stålnæse, skæreindlæg, ankelbeskyttelse, riller på hælen samt en skridsikker sål forberedt til pigge. Støvlerne er udviklet og gennemprøvet i nært samarbejde med fagfolk.

Gribekanter i et unikt design gør det lettere at tage støvlerne af selv efter en hård arbejdsdag.

Sikkerhedsstøvlerne Functional 24 og 28 har ekstra forstærkning rundt om sålen. Sålerne er desuden forberedt til pigge.

Pigge Pigge inkl. monteringsværktøj. 35 stk. 505 65 43-61. kr. 110,– (88,–) Sko / støvletørrer Tørrer hurtigt og nemt alt fodtøj, uden at læderet bliver hårdt eller revner. 1,1 meter ledning, 4 + 4 W/ 230 V. CE-godkendt. 544 96 40-01. kr. 150,– (120,–)

Sikkerhedskrav Skæreindlæg Materiale, udvendigt Materiale, indvendigt Stålnæse Vandtæt/vandafvisende Forstærkning Snørelukning Farve Størrelser Produktnummer Pris = Indgår  ― = Indgår ikke

22

SIKKERHEDSSTØVLE, FUNCTIONAL 28

SIKKERHEDSSTØVLE, FUNCTIONAL 24

EN 345 SB E, EN 381-3, klasse 3, 28 m / s.

EN 345 SB E, EN 381-3, klasse 2, 24 m / s.

Naturgummi

Naturgummi

Kanvasfor

Kanvasfor

Over stålnæse, hæl og sider

Over stålnæse, hæl og sider

Grå/Orange 37 – 50 573 95 59-xx 945,– (756,–)

Grå/Orange 37 – 47 573 95 58-xx 795,– (636,–)


sikkerhedsfodtøj i kvalitetslæder

Støbte såler er velegnede til arbejde i ujævnt terræn.

Læderstøvle med skæreindlæg, Technical 24 Denne nye læderstøvle i vandtæt læder af høj kvalitet har skæreindlæg, der opfylder kravene til klasse 2, 24 m /s. Sympatexmembranen gør støvlen 100 % vandtæt, og alligevel sikrer for og ydermateriale, at foden kan ånde. Snøringen justeres nemt med de øverste fem hægter med låsefunktion. Ekstra hægte foran på pløsen, så pløsen holder sig oppe under gang. Støvlens nederste del fra sålen og op har ekstra gummiforstærkning. Inklusiv fingerrem bagtil.

Læderstøvle med skæreindlæg, Technical 20 Forbedret design med bedre holdbarhed, komfort og stabilitet. Pasformen er god, og læderstøvlerne giver god støtte. Af poly­ uretanbehandlet læder. Sømme af kraftig Kevlar-tråd, som giver betydeligt bedre hold­ barhed. Slidstærk og vandtæt poly­ure­tansål, som går op til støvlens overdel. Indersål af støddæmpende Ergothan forebygger belastningsskader.

Metalsnøreringe og -hægter af høj kvalitet, så snørebåndene ikke løsner sig så let.

Sikkerhedsstøvle, Technical Vandtæt læder/nylon af høj kvalitet. Sympatexmembran gør støvlen 100 % vandtæt. Ekstra gummiforstærkning foran på skoen. Fingerrem bagtil og på pløsen. Snøren kan hurtigt strammes eller løsnes. Lav vægt.

Outlast-sok Behagelig sok i Outlast-materiale, som udligner temperaturen og holder dig kølig, når det er varmt, og varm, når det er koldt. Str. 37 – 48. 544 14 35-xx kr. 175,– (140,–)

Gravity®-sålen er olieafvisende og giver et perfekt greb. Støvlerne er velegnet til arbejde i skoven og haven samt til fritidsbrug i al slags vejr.

Husqvarna-sok En indersok, der via en kapillarfunktion absorberer fugt og trækker den væk. Str. 37 – 48. 505 61 60-xx. kr. 100,– (80,–)

LÆDERSTØVLE MED SKÆREINDLÆG, TECHNICAL 24

LÆDERSTØVLE MED SKÆREINDLÆG 20

SIKKERHEDSSTØVLE, TECHNICAL

EN ISO 20344, 20345, 13287 og 17249. SB, E, WRU, SRA, klasse 2, 24 m / s.

EN 345-2, S2, EN 381-3, klasse 1, 20 m / s.

EN ISO 20345, SB, SRA ― Vandafvisende nylon og ægte læder Åndbart, imprægneret Sympatex-for Kompositstålnæse

Velourspaltlæder

Polyuretanlæder

Åndbart, imprægneret Sympatex-for

Cambrelle-for

Foran

Over stålnæse og hæl

Foran på tåen og ekstra polstring

Grå/Orange 36 – 48 574 62 52-xx 2.495,– (1.995,–)

Sort 39 – 47 544 96 48-xx 1.795,– (1.436,–)

Grå/Orange 36 – 47 575 35 47-xx 1.095,– (876,–)

23


Nemt indstillelige, ergonomiske seler

Kropsformet rygplade giver bedre støtte. Kan justeres i tre positioner, så den passer til forskellige kropsstørrelser.*

Justérbar brystplade. I den lavere position overføres vægten fra skuldrene til hofterne og reducerer vægten over brystet. Dermed er selen også ideel til kvinder.*

Skulderremmene følger skuldrenes bevægelser og fordeler vægten endnu bedre.*

Balance Flex™ har forbedret løftekraft. Den er i et ergonomisk design, hvor det er let at fastgøre maskinen med åbne kroge.

* Kun på Balance XT™-selen.

Sele, Balance Flex™ Denne sele kan bruges sammen med alle stangmaskiner. Maskinen kobles til selen med åbne kroge, så det er nemt og hurtigt at starte og stoppe. Der bruges en løftekraft, som kan låses i en hvilken som helst position, og som hjælper med at holde og løfte produktet. Selen giver god støtte, når du arbejder med maskiner på en stang enten højt eller lavt, væk fra kroppen eller tæt på kroppen, og dermed bliver arbejdsstillingen mere ergonomisk.

Sele, Balance XT™ Balance XT™-selen fordeler belastningen over et stort område. Dermed fordeles vægten fantastisk godt mellem skuldrene, mellem skuldrene og brystet og mellem hofterne og skuldrene. Mange andre detaljer ved Balance XT™ er også med til at øge komforten. Brede, polstrede skulderremme, der sidder tæt til kroppen, og et bælte i taljen gør selen behagelig at have på også på lange arbejdsdage.

SELE, BALANCE XT™

Taljebælte Polstrede skuldre Hoftepuder Flydende pudesystem Græs/skovposition Rygplade (kan justeres) Drejelige skuldre Produktnummer Pris = Indgår  ― = Indgår ikke

24

SELE, BALANCE FLEX™

SELE, BALANCE X™

SELE, BALANCE 55

SELE, BALANCE 35

SELE, STANDARD

Polstret

Stødabsorberende

Almindelige

― ― 504 04 52-01 695,– (556,–)

― ― 537 27 57-01 550,– (440,–)

― ― 537 27 57-02 425,– (340,–)

― ― Almindelige ― ― ― ― 537 21 63-01 250,– (200,–)

― Polstret

505 20 42-01 895,– (716,–)

― ― ― ― ― 505 20 43-01 845,– (676,–)


Nemt indstillelige, ergonomiske seler

Hurtig nødudløsning til frigørelse af maskinen.

Flydende fastgøring til græs- eller skovrydderposition.

Sele, Balance X™ Balance X™-selen fordeler belastningen over et stort område, så arbejdet bliver mere behageligt. Det mindsker belastningen og fordeler vægten mellem skuldrene, mellem skuldrene og brystet og mellem hofterne og skuldrene. Værktøjstaske til Balance X™ Praktisk taske, som kan sættes på selen. 537 30 66-01. kr. 95,– (76,–)

Sele, Balance 55 og 35 Ergonomiske seler, der fordeler vægten godt over skuldrene, brystet og ryggen. Balance 35 har en almindelig hoftepude, mens Balance 55 har en stødabsorberende hoftepude. Hoftepuderne har flydende fastgøringer, så maskinen kan manøvreres med et minimum af kropsbevægelser, hvilket er med til at skåne ryggen.

Sele, Standard Beregnet til lettere buskryddere. Polstrede og justérbare skulder­ remme. Enkel og hurtig at betjene, nødudløsning på brystet.

Der er flere oplysninger på vores hjemmeside. Her kan du sammenligne modeller, se videoer og finde alle oplysninger om, hvilke seler der leveres med hvilke produkter. Du kan også finde flere gode råd, så du kan vælge den helt rigtige buskrydder til opgaven. www.husqvarna.dk

25


Halvautomatiske trimmerhoveder. Et let tryk mod jorden fører ny snøre frem – Tap ’n go

Hos Husqvarna finder du det sværd, du skal bruge

Specielle filmål – gør det nemt at file i den rigtige vinkel. En korrekt slebet kæde giver det bedste resultat

Sværd og kæder Svag kurveform og lille næseradius nedsætter risikoen for kast og giver god kontrol med snittet. Til arbejde i hårde træsorter, hård bark eller sandede omgivelser anbefales vores solide sværd med hårde næser. Følg vejledningen om sværd og kæder, så du er sikker på at få den rigtige kæde til din Husqvarna-motorsav.

26

Fileudstyr og filmål Hold kæden i god stand med en fil og et filmål fra Husqvarna. Arbejdet bliver både nemmere og mere sikkert, når kæden er filet korrekt, så saven kan arbejde optimalt. Husqvarnas kombi­ mål sikrer, at filen holdes i den rigtige vinkel.

Trimmerhoveder Effektive trimmerhoveder som opfylder selv vores mest krævende brugeres krav. Der er trimmerhoveder til alt fra besværligt terræn til let havearbejde. Alle trimmerhoveder er udviklet med specielle arbejdsområder for øje.


Sværd, kæder, fileudstyr og filmål

Et omfattende sortiment af tilbehør til alle formål

Trimmertråd Whisper – reducerer støjniveauet med 50 %

Kæder med lavt vibrationsniveau – øger komforten og er mindre trættende at arbejde med

Trimmertråd De trimmertråde, som vi tilbyder, har forskellig tykkelser og længder til forskellige formål. De er udviklet vha. unikke materialer og produktionsteknikker, som sikrer, at de fungerer optimalt.

Klinger Ved at kombinere materialer af høj kvalitet og tage udgangspunkt i vores kunders krav og ønsker kan vi levere klinger til alt fra skovrydning til græstrimning.

Originale reservedele Der udvikles konstant nye, originale Husqvarna-reservedele, der udnytter de nyeste materialer og seneste produktionsteknikker. Vi vil have, at du får den bedste oplevelse, hver gang du arbejder med vores udstyr.

www.husqvarna.dk  27


sværd, kæder og fileudstyr

Sværd og kæder til mere sikkert og effektivt arbejde Originalt Husqvarna-udstyr og alt tilbehør til motorsave fremstilles, så de opfylder de samme høje krav som selve savene. Vi bruger materialer af høj kvalitet, og i produktudviklingen tager vi udgangspunkt i fagfolkenes krav. Denne kombination giver os mulighed for at tilbyde en lang række forskellige sværd, kæder og file, der byder på maksimal effektivitet og sikkerhed i kombination med en af vores motorsave. A. Laminerede sværd med næsehjul De laminerede sværds svage kurveform og lille næseradius nedsætter risikoen for kast og giver god kontrol med snittet. Lakering beskytter sværdene mod ridser og korrosion. Fås med 3/8" Mini, .325" og 3/8" kædedeling i længder på 10  – 20". Fås også i TechLite™ til Husqvarna 540XP®T. B. TechLite™ – laminerede sværd med udskiftelig spids Sammenlignet med vores almindelige, meget solide sværd, er TechLite™-sværdet op til 25 % lettere, men med en stivhed, der er næsten 25 % bedre, hvilket kan lade sig gøre ved at udnytte teknologi fra fly og racerbiler. Mindre belastning og øget effektivitet er oplagte og vigtige fordele. Fås i længder på 22" og 28".

A

Nyhed!

B

C. Solide sværd med udskifteligt næsehjul Anvendes fortrinsvis med lange sværd for at aflaste sværdnæsen. Belastningen overføres til kvalitetsrullelejet. Friktionstabet reduceres med 8–10 % afhængigt af sværdlængden sammenlignet med solide sværd med hårde næser. Lakering beskytter sværdene mod ridser og korrosion. Næsehjulet kan fås som reservedel. Fås med 3/8" kædedeling i længder på 18 – 28". D. Solide sværd Bruges til hårdt træ, grov bark og i omgivelser med meget sand, støv og sod. Lakering beskytter sværdene mod ridser og korrosion. Fås i længder på 24 – 42".

C

D

Fås også: Udskiftelige næsehjul til sværd samt lejer og nitter til udskiftelige næsehjul til alle vores laminerede sværd.

Forskellige kæder Husqvarna tilbyder kæder til mange forskellige formål. Find flere oplysninger om kæder på vores hjemmeside.

Champfer Chisel-kæde

Micro Chisel-kæde

Chipper-kæde

Semi-Chisel-kæde

1 / 4" kædedeling anbefales op til 38 cc Ekstremt let kæde til et rent og jævnt snit. Med Micro Chisel-tænder. Hobby 3 / 8" kædedeling anbefales op til 45 cc Kæde med lavt vibrationsniveau og Chamfer Chisel-tænder. Til træskæring med mindre save i intensivt produktionsmiljø. Fås også i en model, der mindsker risikoen for kast. Pixel .325" kædedeling anbefales til 35 – 55 cc En kæde, der er udviklet specielt til de moderne lette motorsave. Skærer en smallere fuge end en almindelig .325" kæde, det kræver mindre kraft fra saven. Nedsat risiko for kast og lavt vibrationsniveau med Micro Chisel-tænder. Anbefales ikke til tungt arbejde, f.eks. i en skov med stormskader.

Chisel-kæde

.325" kædedeling anbefales til 35 – 60 cc Stærk kæde med lavt vibrationsniveau og Micro Chisel-tænder. Ideel til krævende forhold. 3 / 8" kædedeling anbefales til 50 – 100 cc Kæde med lavt vibrationsniveau og høj ydelse. Med Chisel tænder til intensiv træfældning. .404" kædedeling anbefales til 85 cc og større En stor tømmerkæde specielt udviklet til professionelt brug. Den fås i tre udgaver: Med Chisel-tænder, som er velegnet til intensiv produktion og renskæring af træ med større motorsave. Med Micro Chisel-tænder til hurtig skæring og nem filning. En komplet Chipper-variant med fremragende ydelse. Den er nem at file, slidstærk og holdbar.

28

Sporbredde

Sværd- og kædesæt Sæt bestående af et sværd med lille sværdfæste og to kæder. 531 00 38-13 13" .325 kr. 695,– (556,–) 531 00 38-17 15" .325 kr. 795,– (636,–) 531 00 38-92 15" pixel kr. 775,– (620,–)

Kædedeling


VEJLEDENDE OVERSIGT

3120 XP®

390 XP® * / 395 XP®

385 XP®

570 / 576 XP®

460 Rancher / 357 XP® / 359

365 / 372 XP®

55 / 455 Rancher / 455 e-series Rancher

353 / 346 XP®

450 e-series / 445 / 445 e-series

339 XP®

435 e-series / 435 / 440 e-series

236 e-series

Stort sværdfæste

240 e-series

317 Electric / 321 Electric

338 XP® T /  T540 XP®

T435 / 334T

327P4 / 327P5X / 327PT5S

T425

Lille sværdfæste

Sværdlængde, Kædedeling, Sporbredde, Produkttommer/cm tommer tommer/mm nummer

Drivkæder

Type

Produktnummer

LAMINEREDE SVÆRD MED NÆSEHJUL

10 / 25

3 / 8

.050 / 1,3

505 89 16-40 40

H36 LowVib

501 84 21-40

12 / 30

3 / 8

.043 / 1,1

501 95 95-45 45

90SG

501 84 23-45

12 / 30

3 / 8

.050 / 1,3

501 95 92-45 45

H36 LowVib

501 84 21-45

14 / 36

3 / 8

.050 / 1,3

501 95 92-52 52

H36 LowVib

501 84 21-52

16 / 40

3 / 8

.050 / 1,3

501 95 92-56 56

H36 LowVib

501 84 21-56

13 / 33

.325

.050 / 1,3

508 92 61-56 56

H30 LowVib

501 84 06-56

15 / 38

.325

.050 / 1,3

508 92 61-64 64

H30 LowVib

501 84 06-64

16 / 40

.325

.050 / 1,3

508 92 61-66 66

H30 LowVib

501 84 06-66

18 / 45

.325

.050 / 1.3

508 92 61-72 72

H30 LowVib

501 84 06-72

20 / 50

.325

.050 / 1,3

508 92 61-80 80

H30 LowVib

501 84 06-80

13 / 33

.325

.058 / 1,5

508 91 21-56 56

H25 LowVib

501 84 04-56

15 / 38

.325

.058 / 1,5

508 91 21-64 64

H25 LowVib

501 84 04-64

16 / 40

.325

.058 / 1,5

508 91 21-66 66

H25 LowVib

501 84 04-66

18 / 45

.325

.058 / 1,5

508 91 21-72 72

H25 LowVib

501 84 04-72

20 / 50

.325

.058 / 1,5

508 91 21-80 80

H25 LowVib

501 84 04-80

15 / 38

3 / 8

.058 / 1,5

508 91 41-56 56

H42 LowVib

501 84 14-56

16 / 40

3 / 8

.058 / 1,5

508 91 41-60 60

H42 LowVib

501 84 14-60

18 / 45

3 / 8

.058 / 1,5

508 91 41-68 68

H42 LowVib

501 84 14-68

20 / 50

3 / 8

.058 / 1,5

510 15 35-72 72

H42 LowVib

501 84 14-72

15 / 38

3 / 8

.058 / 1,5

508 91 31-56 56

H42 LowVib

501 84 14-56

16 / 40

3 / 8

.058 / 1,5

508 91 31-60 60

H42 LowVib

501 84 14-60

18 / 45

3 / 8

.058 / 1,5

508 91 31-68 68

H42 LowVib

501 84 14-68

20 / 50

3 / 8

.058 / 1,5

544 28 55-72 72

H42 LowVib

501 84 14-72

12 / 30

3 / 8

.050 / 1,3

576 83 07-45 93

H37 LowVib

576 93 65-45

14 / 36

3 / 8

.050 / 1,3

576 83 07-52 93

H37 LowVib

576 93 65-52

16 / 36

3 / 8

.050 / 1,3

576 93 65-56 93

H37 LowVib

576 93 65-56

20 / 50

3 / 8

.058 / 1,5

544 90 25-72 72

H42 LowVib

501 84 14-72

28 / 72

3 / 8

.058/1,5

544 90 25-92 92

H42 LowVib

501 84 14-92

18 / 45

3 / 8

.058 / 1,5

501 95 77-68 68

H42 LowVib

501 84 14-68

20 / 50

3 / 8

.058 / 1,5

501 95 77-72 72

H42 LowVib

501 84 14-72

18 / 45

3 / 8

.058 / 1,5

501 95 69-68 68

H42 LowVib

501 84 14-68

20 / 50

3 / 8

.058 / 1,5

501 95 69-72 72

H42 LowVib

501 84 14-72

24 / 60

3 / 8

.058 / 1,5

501 95 69-84 84

H42 LowVib

501 84 14-84

28 / 72

3 / 8

.058 / 1,5

501 95 69-92 92

H42 LowVib

501 84 14-92

10 / 25

1 / 4

.050 / 1,3

505 89 15-60 60

H00

501 84 40-60

18 / 45

3 / 8

.058 / 1,5

501 95 80-68 68

H42 LowVib

501 84 14-68

20 / 50

3 / 8

.058 / 1,5

501 95 80-72 72

H42 LowVib

501 84 14-72

24 / 60

3 / 8

.058 / 1,5

501 95 80-84 84

H42 LowVib

501 84 14-84

28 / 72

3 / 8

.058 / 1,5

501 95 80-92 92

H42 LowVib

501 84 14-92

24 / 60

.404

.063 / 1,6

507 47 60-46 76

H64

501 84 31-76

28 / 72

.404

.063 / 1,6

501 58 96-01 84

H64

501 84 31-84

30 / 75

.404

.063 / 1,6

501 95 81-92 92

H64

501 84 31-92

36 / 90

.404

.063 / 1,6

501 95 81-04 104

H64

501 84 31-04

42 / 105

.404

.063 / 1,6

501 92 18-24 124

H64

501 84 31-24

LAMINEREDE SVÆRD MED NÆSEHJUL, TECHLITE™

LAMINEREDE SVÆRD MED UDSKIFTELIGE NÆSEHJUL, TECHLITE™

SOLID SVÆRD MED UDSKIFTELIGE NÆSEHJUL

SOLIDE SVÆRD

* Solidt sværd med en kædedeling på 0,404 på 390 XP er tilbehør på nogle markeder.

29


fileteknikker

En skarp kæde er lige så vigtig som en stærk motor Hvis motorsaven skal kunne arbejde effektivt, sikkert og præcist, er det en forudsætning, at kæden er skarp. Hvor ofte den skal files afhænger selvfølgelig af, hvor ofte du bruger den og til hvilke opgaver. Træspånerne giver et godt indtryk af kædens tilstand. En skarp kæde giver fine, jævne træspåner, mens en sløv kæde producerer savsmuld.

Fileudstyr Du skal bruge en rundfil, en fladfil og et filmål, når du skal file kæden korrekt. Husqvarna har udviklet et helt specielt kombimål, der består af både filmål og ryttermål i ét og samme værktøj. Når det bruges sammen med en rundfil og en fladfil, er du sikker på at file i den rigtige vinkel. Det anbefales desuden, at du sætter sværdet fast i en filklo, så du har begge hænder fri til filearbejdet. Komplet filsæt fås også.

1. Fil tanden Sæt filmålet på kæden. På filmålet er der pile, der skal pege i samme retning, som kæden roterer. Fil med let og jævnt fordelt tryk med blide, skubbende strøg parallelt med filmålet. Fil ned, til tanden har en ren, ny kant. Forsøg at file alle tænder ned til samme længde. Fil hver anden tand fra højre og de mellemliggende tænder fra venstre. Det nemmeste er at file fra én retning først og derefter vende saven om og arbejde videre i den anden retning.

30

2. Fil rytterne Sæt ryttermålet på kæden, og fil rytterne ned med fladfilen. Hvis du filer uden et ryttermål, risikerer du at file for langt ned. I så fald skærer kæden for tykke spåner af. Det øger vibrationerne, forringer præcisionen og kan øge risikoen for kast.

FILEUDSTYR

PRODUKTNUMMER

PRIS

FILEUDSTYR

PRODUKTNUMMER

PRIS

Intensive Cut 4,0 mm, 2 stk Intensive Cut 4,5 mm, 2 stk Intensive Cut 4,8 mm, 2 stk Intensive Cut 4,8 mm, 12 stk Intensive Cut 5,2 mm, 12 stk Intensive Cut 5,5 mm, 2 stk Intensive Cut 5,5 mm, 12 stk Rundfile, Ø 4,0 mm, 2 stk Rundfile, Ø 4,0 mm, 12 stk Rundfile, Ø 4,5 mm, 2 stk Rundfile, Ø 4,8 mm, 2 stk Rundfile, Ø 4,8 mm, 12 stk Rundfile, Ø 5,2 mm, 12 stk Rundfile, Ø 5,5 mm, 2 stk Rundfile, Ø 5,5 mm, 12 stk, Fladfile, 6", 1 stk Fladfile, 6", 12 stk Fladfile, 8", 1 stk Fladfile, 8", 12 stk,

510 09 57-01 577 23 37-01 510 09 55-01 510 09 55-02 577 23 38-01 510 09 56-01 510 09 56-02 544 03 69-40 505 69 81-41 544 03 69-45 544 03 69-48 505 69 81-49 505 69 81-52 544 03 69-55 505 69 81-56 505 69 81-60 505 69 81-61 505 69 81-80 505 69 81-81

40,– (32,–) 40,– (32,–) 40,– (32,–) 190,– (152,–) 190,– (152,–) 40,– (32,–) 190,– (152,–) 37,– (30,–) 180,– (144,–) 37,– (30,–) 37,– (30,–) 180,– (144,–) 180,– (144,–) 37,– (30,–) 37,– (30,–) 37,– (30,–) 360,– (288,–) 360,– (288,–) 520,– (416,–)

Filmål, .325" H25 Filmål, 3 / 8" MINI Filmål, .404" H64 Filmål 1/4" H00 Ryttermål, .325" Ryttermål, 3 / 8" Ryttermål, .404" Ryttermål, 3 / 8" MINI Kombimål, .325" / 1,3" PIXEL H30 Kombimål, .325" / 1,5" H25 Kombimål, 3 / 8" H42 Kombimål Semichisel 3 / 8" H51, H54, H58 Fileklo Filskaft, Ø 4,5 – 5,5 mm Filskaft, flat files Filsæt .325" Filsæt .325" PIXEL Filsæt 3 / 8" Filsæt 3 / 8" MINI Filsæt .404"

505 69 81-10 505 24 37-01 505 69 81-15 505 69 81-18 505 69 81-00 505 69 81-01 505 69 81-02 505 69 81-03 505 69 81-08 505 69 81-09 505 24 35-01 575 99 15-01 505 66 52-56 505 69 78-01 505 69 78-10 505 69 81-25 505 69 81-27 505 69 81-30 505 69 81-38 505 69 81-92

75,– (60,–) 75,– (60,–) 75,– (60,–) 75,– (60,–) 26,– (21,–) 26,– (21,–) 26,– (21,–) 26,– (21,–) 85,– (68,–) 85,– (68,–) 85,– (68,–) – 125,– (100,–) 30,– (24,–) 25,– (20,–) 175,– (140,–) 175,– (140,–) 175,– (140,–) 175,– (140,–) 175,– (140,–)


file og filmål

Husqvarna Intensive Cut Nyt, opgraderet design, som skærer 20 % bedre og holder længere. Hvis du vil holde kæden i bedste stand, skal du bruge en rundfil og et filmål, så du kan file kædens tænder korrekt. Når kæden er filet korrekt, bliver arbejdet både nemmere og mere sikkert.

Samlet vægtreduktion på tand (g)

Sammenligning af rundfile

Antal strøg

Husqvarna Intensive Cut

Største konkurrent

Vi sammenligner antallet af strøg og den mængde materiale, der fjernes fra tanden ved hvert strøg. På den måde kan vi fastslå, at Husqvarnas file fjerner mere materiale med færre strøg sammenlignet med konkurrerende produkter.

A. Husqvarnas rund- og fladfile Kvalitetsfile, der giver tanden den rigtige geometri.

A

B

B. Filskaft Patenteret befæstelse af fil. Passer til alle vores file. 25°- og 30°-vinger giver den rette filevinkel. C. Filmål Specialkonstruerede filmål, som giver den rigtige filevinkel og bruges sammen med vores rundfile.

D

D. Ryttermål Specialkonstruerede ryttermål, som giver den rigtige filehøjde på rytteren. Bruges sammen med vores fladfile. C G

E. Kombimål De specialkonstruerede kombimål har både filmål og rytter­mål i ét og samme værktøj. De giver den rigtige filevinkel, når de bruges sammen med vores rund- og fladfile. F. Fileklo Til sikker fastgøring af motorsaven, mens der files. Konstrueret af smedet stål.

F

E

G. Vedligeholdelsessæt til motorsave Vedligeholdelsessættet til motorsaven omfatter brændstoffilter, tændrør og luftfilter. Husqvarna 340/340e /345/345e /350 og 346 XP/353, 510 27 62–01. kr. 199,– (159,–) Husqvarna 346 XP/353, 510 27 63–01. kr. 199,– (159,–)

31


Trimmerhoveder, trimmertråd og klinger

Arbejd mere effektivt med den rigtige klinge eller det rigtige trimmerhoved Vores trimmerhoveder, trimmertråd og klinger er konstrueret til lang tids brug. Markant design, kvalitetsmaterialer og et avanceret teknisk udgangspunkt betyder, at de byder på maksimal ydelse, effektivitet og sikkerhed. Oven i købet er vores sortiment nu udvidet med nye produkter, hvor begreber som trimning og rydning får helt ny betydning.

Fuldautomatiske trimmerhoveder, 25 – 55 cc

Halvautomatiske trimmerhoveder, 25 – 55 cc

Manuelle trimmerhoveder, 25 – 55 cc

Trimmerhoveder med fuldautomatisk trådfremføring. Tråden føres frem automatisk, når den bliver for kort til at have nogen effekt. Trådens længde justeres automatisk, så virkningen bliver bedst mulig.

Med Tap’n go-funktion. På disse trimmerhoveder føres tråden frem, når hovedet skubbes ned mod jorden. På den måde har du fuld kontrol med arbejdet. X-modellerne er specielt beregnet til at kunne holde længere, fordi de er udstyret med tap’n go-knap med kugleleje. T35 Universal har de samme egenskaber som den almindelige T35, men leveres desuden med adaptere, så den også kan bruges til de fleste andre maskiner.

Tråden føres frem manuelt, når du trykker på en knap og trækker i tråden. På den måde kan du selv bestemme, hvor lang tråden skal være.

Nyhed!

Pre-Cuttrimmerhoved Disse trimmerhoveder er lette at bruge. Tråden fremføres let og hurtigt, og vedligeholdelsen er minimal. Tråden kan sættes i, uden at det er nødvendigt at åbne trimmerhovedet. Alle typer trimmertråd fra Husqvarnas sortiment kan bruges. Trimmerhovedet er universalt, passer til de fleste mærker og kan bruges på mange forskellige maskiner i meget forskellig vegetation.

TRIMMERHOVED

PRODUKTDIMENSION LINE NUMMER (MM) FULDAUTOMATISK TRIMMERHOVED

PRIS

Trimmy Superauto II Trimmy Auto 55

425,– (340,–) 650,– (520,–)

531 00 60-93 531 00 92-26

2,4 2,7 – 3,3

HALVAUTOMATISK TRIMMERHOVED

Trimmerhoved, Alloy

Tri-Cut-trimmerhoved

Et robust og driftsikkert trimmerhoved med hurtig og nem trådfremføring. Passer til alle Husqvarnas trimmertråde og er udformet til at låse tråden optimalt. Vedligeholdelsen er minimal, og den lave trimmehøjde giver et indbydende og ryddeligt resultat.

Trimmerhoved med karakteristisk design og plastknive i stedet for trimmertråd. Det er uhyre velegnet til grovere græs og stenet terræn. Det har udskiftelige plastknive, som kan bruges sikkert rundt om træer og buske.

T25 C T25 3/8" T25 M10 T35 M10 T35 M12 T35 X M10 T35 X M12 T45 X M12 T55 X M12

531 00 92-61 531 00 92-78 531 00 92-79 531 00 92-25 531 00 92-69 544 90 90-01 544 90 90-02 531 00 92-62 544 90 91-01

2,0 – 2,4 2,0 – 2,4 2,0 – 2,4 2,4 – 2,7 2,4 – 2,7 2,4 – 2,7 2,4 – 2,7 2,7 – 3,3 3,0 – 4,0

175,– (140,–) 175,– (140,–) 175,– (140,–) 225,– (180,–) 225,– (180,–) 375,– (300,–) 375,– (300,–) 425,– (340,–) 450,– (360,–)

2,4 – 2,7 2,4 – 2,7 2,0 – 3,3

175,– (140,–) 175,– (140,–) 540,– (432,–)

2,0 – 3,5 2,0 – 3,5 2,0 – 3,3

295,– (236,–) 395,– (316,–) –

– –

425,– (340,–) 425,– (340,–)

MANUELT TRIMMERHOVED

S35 M10 S35 M12 Trimmy SII

531 00 92-24 531 00 92-68 502 26 08-15

PRE-CUT-TRIMMERHOVED

F35 F55 Alloy

504 04 48-01 504 04 49-01 575 98 98-01

TRI-CUT-TRIMMERHOVED

Tri-Cut M10 Tri-Cut M12

525 46 07-01 525 46 08-01

Savklinger Græsknive

Græsklinger

255 / 3T, 275 / 4T, 300 / 3T, 350 / 3T.

225 / 8T, 225 / 4T, 200 / 4T. Til tætvoksende, kraftigt græs, men ikke til kviste o.l. Lægger græsset på klingen til strenglægning. Fås med 4 eller 8 tænder.

Til tætvoksende, kraftigt græs, men ikke til kviste o.l. Fås med 3 eller 4 tænder.

32

Scarlett 200 / 22T, 225 / 24T. Udviklet i nært samarbejde med fagfolk, der er vant til at arbejde med ryddere. Den byder på maksimal skærekapacitet med lavt vibrationsniveau. Fås med 22 eller 24 tænder. Maxi 200 / 22T, 200 / 26T, 225 / 22T.

Fås med 22 eller 26 tænder.


Trimmerhoveder, trimmertråd og klinger

Trimmertråd i ergonomisk design Eftersom der ikke er to opgaver, der er helt ens, tilbyder Husqvarna flere forskellige typer trimmertråd i forskellige mål, længder og faconer til mange forskellige formål og opgaver. Specielle produktionsteknikker gør det muligt at kombinere materialerne, så vi ud over bedre holdbarhed også kan reducere støjniveauet med det patenterede Whisper-mønster samtidig med, at tråden ikke knækker så let. PRODUKTNAVN

BESKRIVELSE

MÅL, Ø MM

“X” Force

• Bedre trimning med robust overfladedesign og ny copolymerformel • Coekstruderet trimmertråd med fremragende holdbarhed og forbedret modstandsdygtighed mod slitage • Overfladefinish minimerer svejsebehovet • Knækker ikke så let • Passer til alle Husqvarnas trimmerhoveder

2,0

LÆNGDE, M / FOD

PRODUKTNUMMER

PRIS

15 / 50 Donut

575 57 20-01

50,– (40,–)

58 / 190 Donut

575 57 20-02

130 / 425 Spool

575 57 20-03

195,– (156,–)

15 / 50 Donut

574 88 29-01

50,– (40,–)

50 / 164 Donut

574 88 29-02

90 / 300 Donut

574 88 29-03

195,– (156,–)

240 / 800 Spool

574 88 29-04

575,– (460,–)

12 / 40 Donut

574 88 29-05

55,– (44,–)

43 / 141 Donut

574 88 29-06

70 / 233 Donut

574 88 29-07

195,– (156,–)

240 / 800 Spool

574 88 29-08

575,– (460,–)

10 / 33 Donut

574 88 29-09

55,– (44,–)

32 / 105 Donut

574 88 29-10

56 / 186 Donut

574 88 29-11

195,– (156,–)

240 / 800 Spool

574 88 29-12

725,– (580,–)

75 / 250 Donut

574 88 29-13

235,– (188,–)

240 / 800 Donut

574 88 29-14

940,– (752,–)

90 / 300 Donut

544 96 52-07

195,– (156,–)

240 / 800 Spool

544 96 52-08

575,– (460,–)

70 / 233 Donut

544 96 52-01

195,– (156,–)

240 / 800 Spool

544 96 52-04

575,– (460,–)

56 / 186 Donut

544 96 52-02

195,– (156,–)

240 / 800 Spool

544 96 52-05

725,– (580,–)

75 / 250 Spool

544 96 52-03

235,– (188,–)

240 / 800 Spool

544 96 52-06

940,– (752,–)

1,5

15 / 50 Donut

531 00 92-10

33,– (26,–)

2,0

15 / 50 Donut

531 00 92-11

38,– (30,–)

130 / 425 Donut

531 00 92-30

190,– (152,–)

15 / 50 Donut

531 00 92-12

45,– (36,–)

90 /300 Donut

531 00 92-31

190,– (152,–)

240 /800 Spool

531 00 60-86

440,– (352,–)

12 / 40 Donut

531 00 92-13

45,– (36,–)

70 / 233 Donut

531 00 92-32

190,– (152,–)

240 / 800 Spool

531 00 75-65

550,– (440,–)

10 / 33 Donut

531 00 92-14

45,– (36,–)

56 / 186 Donut

531 00 92-33

180,– (144,–)

240 / 800 Spool

531 00 60-88

695,– (556,–)

1,5

15 / 50 Donut

531 00 92-15

26,– (21,–)

2,0

15 / 50 Donut

531 00 92-16

32,– (26,–)

130 /425 Donut

531 00 92-35

140,– (112,–)

15 / 50 Donut

531 00 92-17

35,– (28,–)

90 / 300 Donut

531 00 92-36

140,– (112,–)

240 / 800 Spool

531 00 60-52

322,– (256,–)

12 / 40 Donut

531 00 92-18

35,– (28,–)

70 / 233 Donut

531 00 92-37

35,– (28,–)

240 / 800 Spool

531 00 75-68

417,– (334,–)

10 / 33 Donut

531 00 92-19

35,– (28,–)

56 / 186 Donut

531 00 92-38

137,– (110,–)

240 / 800 Spool

531 00 60-54

520,– (416,–)

3,3

75 / 250 Spool

531 00 92-39

205,– (164,–)

3,5

25 stk. Pre-cut

504 04 50-01

110,– (88,–)

205 stk. Pre-cut

504 04 51-01

355,– (284,–)

2,4

2,7

3,0

3,3 Whisper X

Whisper

• Coekstruderet trimmertråd er ensbetydende 2,4 med stor holdbarhed • Patenteret Whisper-mønster – støjniveau reduceret med 50 % (7 – 8 dBA) sammenlignet 2,7 med runde tråde • Overfladefinish minimerer svejsebehovet 3,0 • Knækker ikke så let • Passer til alle Husqvarnas trimmerhoveder 3,3 • Patenteret Whisper-mønster – støjniveau reduceret med 50 % (7 – 8 dBA) sammenlignet med runde tråde • Overfladefinish minimerer svejsebehovet • Vælg de rigtige mål på basis af farvekoden • Passer til alle Husqvarnas trimmerhoveder

2,4

2,7

3,0

Round

• Trimmertråd af høj kvalitet til almindeligt græs • Vælg de rigtige mål på basis af farvekoden • Passer til alle Husqvarnas trimmerhoveder

2,4

2,7

3,0

F Line

• Pre-cut-trimmertråd, der er optimeret til F 35 og F 55

FARVEKODE

33


Oversigt over skæreudstyr

MODEL

GRÆS

122C 128C 128L 323L / 327LS / 224L / 326LS 324LDX / 327LDX 122LD 128LDX 535LS 128RJ 233RJ / 327RJX 535RJ 128R 323R / 323RII / 324RX / 233R 327RX / 327RDX / 133R / 226R 535RX / 535RXT / 336FR 235R / 135R 345FR / 545RX / 545RXT 555RXT 343F / 545FX / 545FXT 555FX / 555FXT 555FRM 143R / 153R 143RII / 241R S. Am / 236R 243RJ / 253RJ / 253RB / 243R / 253R

TRIMMERBESKYTTELSE

34

SAVKLINGEBESKYTTELSE

SÆT

KOMBINATIONSBESKYTTELSE

PLANTESKÆRME

KLINGESKÆRME

STØDKOPPER


Oversigt over skæreudstyr

KRAFTIGT GRÆS

TILBEHØR

BUSKE OG TRÆER

SKÆREUDSTYR

Markedsføres ikke i Danmark.

35


Udviklet til at fungere optimalt. Der foregår løbende forskning og produktudvikling inden for alle Husqvarnas olier og produkter

Kombidunk til to formål.Transporterer benzin og olie uden at spilde

Olie Husqvarnas forskellige typer olie er specielt udviklet til at fungere optimalt og opfylde de skrappe krav, der stilles til alt vores udstyr.

36

Dunke Gennem mange års samarbejde med professionelle skovarbejdere har vi udviklet en række dunke, og andet tilbehør, der opfylder selv de strengeste krav.

Værktøjsbælte Du har alt værktøj inden for rækkevidde med dette værktøjsbælte. To hylstre, bagstykke til værktøj, løftekrog, løftesaks, og målebånd.


intelligent solutions

Komplet værktøjsbælte. Du kan tage det roligt, når du ved, at du har alt det nødvendige med til opgaven

Kroge, sakse, bånd og kiler – gør arbejdet nemmere!

Håndholdt værktøj Vi kan tilbyde meget forskelligt robust og pålideligt værktøj til skoven og haven, som er med til at lette det daglige arbejde, såsom økser, knive, løftekroge, fældejern m.m. I den typiske Husqvarna-kvalitet, som du med rette kan forvente.

Tilbehør fra Husqvarna Husqvarna af navn, Husqvarna af natur – det er din garanti for værktøj og produkter af høj kvalitet. Alle vores produkter testes grundigt og er specielt udviklet til de forskellige opgaver.

Sikkerhed i skoven Man er nødt til at tænke sig om, når man arbejder med maskiner. Det er vigtigt at være forberedt på, at noget kan ske. Derfor skal du altid have førstehjælpsudstyr med.

www.husqvarna.dk  37


olier og smøremidler

Husqvarnas olier udvikles til at fungere optimalt Du kan altid stole på, at Husqvarna leverer en olie, der passer til arbejdsforholdene, og at den er optimeret i overensstemmelse med udviklingen af vores motorer. Husqvarna har valgt altid at anvende den perfekte blanding af syntetiske og højt raffinerede mineralske olier. Sammen med specielt udviklede additiver giver det den perfekte smøring, så motoren holder sig renere med mindre risiko for skader. Husqvarnas totaktsolie, XP Denne totaktsolie er udviklet til skrappe, professionelle opgaver, hvor der arbejdes med stor belastning og høje omdrejninger. Den giver et fremragende resultat med alle Husqvarnas produkter, specielt til motorer med en cylindervolumen over 55 cm³. Den har ekstremt gode smøreegenskaber på motordele, der udsættes for særlig hård belastning som f.eks. plejlstangslejet. Når store dobbeltvirkende komponenter (stempel og plejlstang) kombineres med høj hastighed og stor belastning, er det nød­ vendigt, at en olie har specielle smøreegenskaber. XP-olien giver også en renere motor og mindre belægning på stemplet og krumtaphuset i forhold til tilsvarende olier. Husqvarna Low Smoke-olie Totaktsolie med højere indhold af udvalgte syntetiske komponenter, som giver mindre udstødningsrøg og utroligt god smøring. Oliens lave indhold af aske skåner katalysatorer og giver færre belægninger i motoren.

Husqvarnas totaktsolie, HP Husqvarnas HP-olie er udviklet til at kunne fungere godt med lavkvalitetsbenzin. Omhyggeligt udvalgte additiver i denne delvist syntetiske olie holder ­motoren renere med mindre belægning på stempel, cylinder, udstødning og krumtaphus. Sammenligning mellem motorolier Tests, der er udført med Husqvarnas motorsave, viser forskellene mellem en almindelig totaktsolie og Husqvarnas totaktsolier. Cylinder- og stempelsammenligningen foregik under de samme omstændigheder, men med en anden motorolie. Cylinderne blev kørt på samme motorblok. Testen blev udført med en Husqvarna 346XP under voldsom belastning efter en særligt udviklet laboratoriemetode. Husqvarnas olier beskytter stemplet bedre mod ­problemer med benzin/olieblanding og kulstof.

Ifølge test danner Husqvarnas olier færre belægninger på stempel og cylinder. Det reducerer risikoen for, at komponenter går i stykker ved høje temperaturer.

Almindelige totaktsolier danner belægninger på stempel og cylinder, hvilket kan give problemer ved høje temperaturer.

38


olier og smøremidler

Husqvarnas totaktsolie, XP Anbefales til højtydende motorsave, græstrimmere og buskryddere. Opfylder kravene i JASO FB/ISO EGB og Rotax 253-snescootertest. 0,1 liter, 544 45 01-01. 1 liter, 544 45 01-02. 4 liter, 544 45 01-04. 10 liter, 544 45 01-03. 208 liter, 531 00 92-67. Dagspris.

Husqvarnas totaktsolie, LS Opfylder kravene i JASO FD/ISO EGB og Rotax 253-snescootertest. 0,1 liter, 544 45 02-01. 1 liter, 544 45 02-02. 4 liter, 544 45 02-03. 10 liter, 544 45 02-04. 208 liter, 531 00 50-76. Dagspris.

Husqvarnas totaktsolie, HP Opfylder kravene i JASO FB/ISO EGB og Rotax 253-snescootertest. 0,1 liter, 544 01 58-05. 1 liter (standardflaske), 544 01 58-08. 1 liter (portionsflaske), 544 01 58-09. 4 liter, 544 01 58-10. 10 liter, 544 01 58-11. Dagspris.

Nyhed!

Motorolie, WP 4T 10W / 40 Motorolie af høj kvalitet til alle havemaskiner med firtaktsmotorer Udviklet til nem start ved lave temperaturer, perfekt smøring under alle driftsforhold og lavt olieforbrug. Olien holder motoren fri for belægninger og tilsmudsning og er dermed med til at forlænge motorens holdbarhed. Opfylder kravene i API SL (CF), ACEA A3 (B3). 0,08 liter, 531 00 92-71. 1,4 liter, 531 00 92-85. Dagspris.

Motorolie, SAE 10W-50 Fuldt syntetisk motorolie, der er udviklet specielt til transmissionen på Husqvarnas AWD-maskiner. Olien er ekstremt stabil i alle temperaturer og egner sig godt til både koldt og varmt vejr. I overensstemmelse med API SM, ACEA A3/B4, API GL-1&4. 4 liter, 576 61 96-01. Dagspris.

Husqvarnas savkædeolie, Vegoil En vegetabilsk kædeolie, som er nøje testet af Husqvarna for at opnå en meget effektivt smørende og samtidig miljøvenlig olie. Biologisk nedbrydelig og økonomisk i brug – kræver op til 40 % mindre olie i forhold til gængse olietyper. Letløbende også i streng kulde. Kan vaskes af med almindeligt opvaskemiddel. 1 liter, 544 04 51-01. 5 liter, 531 00 75-78. 20 liter, 531 00 75-77. Dagspris.

Motorolie, WP 4T SAE 30 Olie af høj kvalitet til plæneklippere med firtaktsmotor. Fremragende beskyttelse af motoren. Godkendt i henhold til API SG. 0,6 liter, 544 04 18-01. 1,4 liter, 544 04 18-02. Dagspris. Luftfilterolie Biologisk nedbrydelig. Opsamler og binder effektivt partikler i filtret, hvilket giver en renere motor og mindre slitage. Kan vaskes af med vand og sæbe. 1 liter, 531 00 92-48. Dagspris.

Universalfedt Til generel smøring. 225 g. 502 51 27-01. kr. 70,– (56,–) ECO-smørefedt Til vinkelgear på buskryddere. Gennemprøvet vinkelgearfedt, som smører transmissionen og absorberer de aksiale kræfter. Miljøvenligt. Biologisk nedbrydeligt. 100 g. 503 97 64-01. kr. 60,– (48,–)

39


TILBEHØR I SKOVEN

Husqvarnas dunke er i et ergonomisk design af hensyn til arbejdsforholdene Mange års samarbejde med professionelle skovarbejdere har betydet, at vi har kunnet udviklet en række dunke og andet tilbehør, hvoraf en del har flere funktioner. Praktiske og robuste dunke, der er godkendt i henhold til FN's anbefalinger.

Kombidunk Kombidunken, som vi selv har udviklet, rummer 6 l benzin og 2,5 l olie. Benzindunken er forsynet med en effektiv overløbsventil. Når tanken er fuld, lukkes der automatisk for tilførslen, så du kan løfte dunken uden at spilde. Benzindunken kan adskilles fra oliedunken og sælges også separat. Der er plads til file og andet værktøj mellem dunkene. Godkendt i overensstemmelse med FN’s anbefalinger. 505 69 80-00 kr. 295,– (236–)

Med oplysningerne på mærkaterne kan du nemt se, hvordan disse special­designede dunke skal bruges.

Når tanken er fuld, lukkes tilførslen automatisk, og du kan løfte dunken op uden at spilde.

Benzindunk 6 liter, orange Dunk med effektiv overløbssikring. Når tanken er fuld, lukkes tilførslen automatisk, og du kan løfte dunken op uden at spilde. Godkendt i overens­stemmelse med FN’s anbefalinger. 505 69 80-01. kr. 275,– (220,–)

40

Benzindunk 6 liter, grøn Specielt tilpasset til plæneklippere. Godkendt i overensstemmelse med FN’s anbefalinger. 505 69 80-40. kr. 215,– (172,–) Påfyldningsstuds til grøn benzindunk. 505 69 80-41. kr. 85,– (68,–)

Mellemrummet mellem dunkene kan bruges til opbevaring af file m.m.

RESERVEDELE TIL DUNKE

PRODUKTNUMMER

PRIS

Miljøsæt med holder til oliedunk, benzinventil, olieventil, låg, oliedunk og adapter Påfyldningsstuds til Husqvarnas benzindunk Påfyldningsstuds til Husqvarnas oliedunk og kombidunk Adapter til påfyldningsstuds; til påsætning på 5 liter-engangsdunk Låg med fastgøring Holder til fastgøring af oliedunk på 5 liter-engangsdunk Klingeholder med plads til 3– 4 klinger Klingenøgle

505 69 80-60 505 69 80-02 505 69 80-03 505 69 80-19 505 69 80-11 505 69 80-50 505 69 80-23 505 69 80-24

395,– (316,–) 120,– (96,–) 60,– (48,–) 60,– (48,–) 45,– (36,–) 185,– (148,–) 215,– (172,–) 95,– (76,–)


TILBEHØR I SKOVEN

Uundværligt tilbehør til arbejdet i skoven Som du ved, bruger vi al vores tid her hos Husqvarna på at udvikle og forbedre vores udendørs produkter, så de opfylder brugernes krav og ønsker, men det betyder ikke, at vi glemmer det mindre værktøj. Hvert eneste stykke værktøj i vores produktsortiment er nøje udvalgt for at sikre, at du har det værktøj, du skal bruge for at kunne gøre dit arbejde ordentligt. Vi kan tilbyde meget forskelligt robust og pålideligt værktøj og tilbehør, som er med til at lette det daglige arbejde, f.eks. økser, knive, løftekroge, fældejern m.m. A. Komplet værktøjsbælte Komplet værktøjsbælte med to hylstre, løftekrog, løftesaks, bagstykke og 15 m målebånd. Værktøjsbæltet er ekstra bredt og støtter derfor ryggen bedre. 505 69 90-15. kr. 1.295,– (1.036,–) B. Løfte / tømmersaks Ny, skarpere og bedre krog med fræsede kanter. Specielt hærdet og overfladebehandlet stål gør dem robuste og mere modstandsdygtige over for rust. Håndtaget er i et ergonomisk design, der giver et godt greb. Grebvidde på henholdsvis 20 cm (574 38 75-01) og 30 cm (574 38 76-01). kr. 275,– (220,-), 375,– (300,–) C. Løftekrog. Forlænget krog med større greblængde og -vidde, der giver et bedre greb under arbejdet. Håndtaget er i et nyt, behageligt design. Specielt hærdet og overfladebehandlet stål gør den robuste og mere modstandsdygtige over for rust. Med måletabel til måling af topdiameter. 574 38 74-01 kr. 175,– (140,–)

A

Nyhed!

D. Målebånd Nemt at bruge. Letvægtsdesign, der er ideelt til opmåling af stammer. Kan justeres og anvendes helt uden værktøj. Afmærkning på begge sider. Robust med aluminiumtop. 20 m, 505 69 73-20. kr. 465,– (372,–), 15 m, 505 69 73-15. kr. 425,– (340,–). Hylster, 505 69 75-00. kr. 40,– (32,–)

Nyhed!

D

B C

E. Fældejern med vendekrog Fuldt smedet med plasthåndtag, holdegreb og vendekrog, 505 69 43-01. kr. 450,– (360,–) Vendekrog, 505 69 43-02. kr. 169,– (135,–) F. Langt fældejern Nyt design med forbedret specifikation. De nederste dele er smedet, hvilket giver ekstra styrke til udsatte områder. Tænderne foran giver et godt greb. Længden giver ekstra kraft, og det ekstra lange håndtag gør det muligt at holde med to hænder. Knop for enden forhindrer, at fødderne glider. Udstyret med en krog, så du kan vende træstammer og grene. Længde 130 cm, 574 38 72-01. kr. 650,– (520,–)

E

G. Trædefældejern, Viktor Teleskopisk trædefældejern. Kan bæres i et hylster i et bælte, 504 98 16-92. kr. 515,– (412,–) Hylster, 505 69 32-92. kr. 75,– (60,–)

F

Nyhed!

H. Slagjern Ny konstruktion og forbedret materialespecifikation giver et holdbart og robust produkt. Håndtaget har et optimeret greb, og tænderne foran giver et bedre greb i træet. En slaghæl dæmper vibrationerne i hånden, når der arbejdes med en kile. 47 cm, 574 38 71-01. kr. 395,– (316,–)

G

H

Nyhed!

I. Bælter PVC, 505 69 00-00. Læder, 505 69 00-01. kr. 95,– (76,–)/175,– (140,–) J. Spændebånd 8 m, 5.000 kg. 505 69 80-33. kr. 275,– (220,–) K. Spændebånd 5 m, 500 kg. 505 69 80-34 kr. 95,– (76,–) L. Vendebånd Til nedtagning/vending af fastfældede træer og som bærerem til dunk. 505 69 80-20 kr. 195,– (156,–)

I

J

K

L

41


TILBEHØR I SKOVEN

A. Rydningsøkse Med hickory-skaft og udskifteligt blad, der er slebet på begge sider. 505 21 71-01. kr. 345,– (276,–). Reserveskaft, 505 69 45-27. kr. 95,– (76,–) B. Barkspade 115 cm lang, 12 cm bredt skær, 575 57 23-01. C. Rydningskniv Med hærdet stålblad og træhåndtag af hickory. Leveres med plastbeskyttelse til skæret. Bruges til buskrydning og afgrening. Samlet længde 60 cm (skaft 31 cm). 575 57 22-01

Nyhed!

A

B

C

D. Clup Med volumentabel, centimeterinddeling på 2 sider. 36 cm, 505 69 47-30 kr. 195,– (156,–), 46 cm, 505 69 47-46. kr. 210,– (168,–) Hylster, 505 69 32-04. kr. 85,– (68,–) E. Fældekiler I slagfast polyamid. 14 cm, 505 69 47-02 kr. 80,– (64,–), 20 cm, 505 69 47-03 kr. 85,– (68,–), 25 cm, 505 69 47-04. kr 95,– (76,–) F. Fældekile i magnesium I magnesium, 12 cm, 505 69 47-00. kr. 99,– (79,–) G. Fældekile i aluminium Gør det nemmere at få træet til at falde i den rigtige retning. 500 g, 22 cm. 576 92 99-01. 800 g, 26 cm, 576 92 99-02.

Nyhed!

D

E

F I

G

H. Kløvekile Drejet kile til kløvning af stammer. Bruges sammen med en mukkert eller fældeøkse. 577 25 92-01 I. Afmærkningsbånd 100 % viskose, biologisk nedbrydeligt. Fås i to udførelser: Tofarvet, 25 mm bredt og ca. 70 m langt. Ensfarvet, 20 mm bredt og ca. 75 m langt. Orange 574 28 77-00, rødt 574 28 77-01, blåt 574 28 77-02, gult 574 28 77-03, hvidt 574 28 77-04, rødt/hvidt 574 28 77-05, orange/gult 574 28 77-06, blåt/hvidt 574 28 77-07. 01-05 kr. 26,– (21,-), 06-07 kr. 45,– (36,–)

Nyhed!

Nyhed! J H

J. Markeringsfarve, spraydåse Spraydåse, ca. 400 ml. Orange 505 69 84-00, rød 505 69 84-01, blå 505 69 84-02, gul 505 69 84-03, hvid 505 69 84-04, fluorescerende orange 505 69 84-10. Markedsføres ikke i Danmark.

L

K. Plastdunk med markeringsfarve Plastdunk, 5 liter. Orange 505 69 85-80 137,– (110,–), rød 505 69 85-81, blå 505 69 85-82, kr. 575,– (460,–) fluorescerende orange 505 69 85-90. kr. 725,- (580,–)

K

L. Kridt Kridt 11 mm, 12 stk., 505 69 46-02 kr. 137,– (110,–) Kridtholder 505 69 46-00. Indvendig beskyttelse 505 69 46-01. kr. 725,– (580,–) M. Førstehjælpssæt Førstehjælpsbandage, 9 plastre i forskellige størrelser, 2 servietter til rensning af sår, 1 spejl, 1 vatpind. 504 09 53-01. kr. 105,– (84,–)

M

N. Sammenklappelig grensav 180/220. Let grensav med ergonomisk håndtag. Bladet kan foldes ned og låses. Fås i to størrelser: 18 cm, 510 19 21-01. kr. 175,– (140,–) og 22 cm, 510 19 21-04. kr. 225,– (180,–) O. Grensav med forskærer Krum klinge med krog i spidsen sammen med såkaldt forskærer til skæring af bark, så den ikke splintrer. Når ind til planterødderne. 33,3 cm. Fås med 505 69 45-66. kr. 525,– (420,–) eller uden forskærer 505 69 45-76. kr. 215,– (172,–) P. Lige grensav med hylster 240/300 Praktisk hylster, der kan sættes i bæltet, medfølger. Fås i to størrelser: 24 cm, 510 19 21 03. kr. 195,– (156,–) og 30 cm, (510 19 21-04) Q. Teleskopskaft 2,5 – 5 meter. Med enkel længdejustering. 502 42 73-01. kr. 675,– (540,–) 42

N

O

P Q


TILBEHØR I SKOVEN

A

Skærpning

Nyhed! B

Konvekst skær til beskæring af grene, fældning og kløvning.

Lige skær til hugning.

Hvis en økse skærpes i en vinkel, bliver den farlig at bruge, fordi den nemt kan glide.

Hvis skæret er konkavt, er der stor risiko for, at øksen kløves.

C

Nyhed!

Nyhed!

D

Nyhed!

Husqvarnas økser – håndværk, når det er bedst Husqvarna har et bredt udvalg af økser til alle formål. De smedes i Sverige af svenske øksestål, som altid er af meget høj kvalitet. Hvis du passer godt på øksen, holder den længe. Opbevar ikke øksen for varmt, da det kan få træet i skaftet til at tørre ind og trække sig sammen. Tør altid snavs og fugt af, før du sætter skeden på. Hvis øksen skal gemmes væk i længere tid, skal du smøre den ind for at undgå, at den ruster. A. Campingøkse Lille økse til vandre- og campingture. 37,5 cm, 576 92 63-01. Reserveskaft, 576 92 63-02. B. Fældeøkse Til kløvning af brænde og store træstykker, kan også bruges som mukkert. 80 cm, 576 92 66 01. Reserveskaft, 576 92 66-02.

E

C. Kløveøkse Til kløvning af hårdere træ og brænde. 75 cm, 576 92 67-01. Reserveskaft, 576 92 67-02.

Nyhed! F

D. Lille kløveøkse Til brændehugning o.l. 50 cm, 576 92 68-01. Reserveskaft, 576 92 68-02. Nyhed!

E. Skovøkse Til fældning af mindre træer og afkvistning. 65 cm, 576 92 62-01. Reserveskaft 576 92 62-02.

G

F. Snedkerøkse Til træarbejde. Indhak i hovedet ved skaftet. 50 cm, 576 92 65-01. Reserveskaft, 576 92 68-02.

Nyhed!

G. Fritidsøkse Til mindre brændehugning og havearbejde. 37,5 cm, 576 92 64-01. Nyhed!

Nyhed!

Taske Rummelig taske, perfekt til alt sikkerhedsudstyr. Hård og stabil bund, håndtag på siderne, sidelommer og bæreremme. 105 litros, 576 85 95-01. kr. 395,– (316,–)

Nyhed!

Motorsavstaske Særlige lommer til file til motorsaven. Lommen fastgøres med velcro på ydersiden. Passer til alle vores motorsave. 48 liter, 576 85 91-01. kr. 395,– (316,–)

Taske med hjul Teleskophåndtag. Hård og stabil bund med hjul. Sidelommer. Håndtag på siderne og bære­ remme. 105 liter, 576 85 90-01.

Nyhed!

Rygsæk Hård og stabil bund og indvendige lommer. Åbning til hovedtelefoner og MP3-afspiller. Regndække. Behagelig skulder­ rem. 29 liter, 505 69 99-94. kr. 395,– (316,–) 43


Copyright © 2010 Husqvarna AB (publ). Alle rettigheder forbeholdes. Husqvarna og andre produkt- og funktionsmærkenavne er varemærker, der tilhører Husqvarna-koncernen, som det i øvrigt fremgår af www.international.husqvarna.com

Stendahls. XXX XX XX-XX DK.

Husqvarna Skov & Have. Birkerød Kongevej 25A, 3460 Birkerød. Tlf.: 45 87 79 79. Fax: 45 87 72 25. www.husqvarna.dk

Husqvarna Accessory 2011 Denmark  

Husqvarna Accessory 2011 Denmark