Page 1

GARDENA BESPROEIINGSSYSTEMEN 2014

OMDAT UW TUIN WATER NODIG HEEFT. Meer plezier van uw tuin.


BESPROEIINGSSYSTEMEN. Hoge-kwaliteitsproducten. Prachtige tuinen.

GARDENA – dé tuinexpert

GARDENA – dankzij slimme systemen

GARDENA – in elk seizoen

GARDENA is dé expert aangaande tuinonderhoud. Zowel voor gazon-, boom-, als struikonderhoud, bodembewerking, besproeiing of pompen – U vindt het allemaal terug in GARDENA’s assortiment. Alles voor een prachtige tuin.

Het systeemconcept onderscheidt de producten van GARDENA en is in vele productgroepen terug te vinden.

Met GARDENA houdt u het gazon in topvorm het hele jaar door, ongeacht het seizoen.

Eenmaal GARDENA – altijd GARDENA

GARDENA – uw voordelen 1. Kwaliteit De GARDENA producten staan bekend voor hun extreem hoge kwaliteit en duurzaamheid. De hele productieketen wordt onderworpen aan de strengste controles en kwaliteitsnormen. 2. Innovatie/Technologie GARDENA ontwikkelt producten die het tuinieren zo efficiënt en comfortabel mogelijk maken. Daarom wordt de productportfolio voortdurend verder ontwikkeld en geoptimaliseerd – met de nieuwste technologie. 3. Ergonomie/Comfort GARDENA hecht veel waarde aan de ergonomie van de producten. Ze moeten comfortabel in de hand liggen en het tuinieren vereenvoudigen. 4. Service In geval van onderhoud of herstelling kan u zich richten tot de dienst-na-verkoop. Meer informatie vindt U op www.gardena.be.

2

BESPROEIINGSSYSTEMEN


Water transporteren

Water verdelen

Automatische tuin

Wanneer het niet regent, hebben planten water nodig. Met het Original GARDENA Systeem, kan u water rechtstreeks van de kraan afnemen en transporteren, met b.v. een tuinslang, tot waar u het nodig hebt.

GARDENA heeft de juiste producten voor doelgericht planten te besproeien. Verbindt de sproeier of broes met de slang en besproei uw planten of borders. Voor gazons zijn b.v. mobiele sproeiers ideaal.

Water dag en nacht, zelfs als u met vakantie bent – u kunt eenvoudig de tijd en duur vastleggen dankzij het GARDENA besproeiingssysteem. Na de installatie wordt uw tuin volautomatisch besproeid.

Meer op pagina 4

Meer op pagina 5

Meer op pagina 6

Besproeiingssysteem

Water controleren

Water pompen

Uw tuin besproeien met een GARDENA besproeiingssysteem ontlast u van deze taak. Het Sprinklersysteem besproeit efficiënt uw gazon en het Micro-DripSysteem is ideaal voor heggen, borders en serres.

Met de GARDENA besproeiingscomputers besproeit u uw tuin volledig automatisch. Programmeer eenvoudig de tijd van de besproeiing en geniet van meer vrije tijd.

Gebruik regenwater uit regenputten, tonnen of bronputten voor het besproeien van uw tuin – dankzij de GARDENA pompen. Er bestaan zelfs modellen geschikt voor huishoudelijk gebruik.

Meer op pagina 7

Meer op pagina 9

Meer op pagina 10

BESPROEIINGSSYSTEMEN

3


BESPROEIEN. En uw tuin zal groen en kleurrijk zijn.

eer informatie via: Alle producten en m a.be www.garden

Besproeien is belangrijk. Of u nu wenst te besproeien, handmatig, volledig of gedeeltelijk automatisch: met het GARDENA besproeiingssysteem, kiest u het minimum aan werk met het maximum aan comfort.

Waarom besproeien? Elke tuineigenaar wenst een groen en gezond gazon, en prachtige volumineuze struiken en bloemen. Wanneer het niet regent en uw planten dorst hebben, kan u een helpende hand wel gebruiken. Hoe vaker planten besproeid worden, hoe mooier en gezonder ze zullen bloeien en groeien.

Hoe besproeien? Om te garanderen dat uw planten en gazon groen en gezond blijven, zelfs gedurende lange droge en warme periodes, is de juiste besproeiing vitaal. Ongeacht of u kiest voor een traditioneel handmatige besproeiing of een geautomatiseerd systeem voor meer gemak: GARDENA heeft de juiste oplossing.

Hoe vaak besproeien? Voor tijdens de belangrijke groeiperiode, hebben planten water nodig. Voldoende besproeien is belangrijk voor de planten in volle groei, op zonnige of winderige locaties.

Wanneer besproeien? Besproeien doet je best ‘s morgens. De wortels kunnen beter het water absorberen voor de middagwarmte eraan komt. Wanneer u ’s avonds besproeit, blijft de grond vochtig voor een lange tijd. Maar let op: Dit zijn de ideale omstandigheden voor slakken en schimmelziekten.

GARDENA tip Gericht besproeien: het is beter om minder vaak te besproeien maar wel grondig. Hierdoor bereikt het water beter de diepliggende wortels. Gelieve te noteren dat te koud water de plant beschadigd.

Water transporteren Met het Original GARDENA Systeem, kan u rechtstreeks van de kraan water afnemen en transporteren – b.v. met een tuinslang – tot waar u het nodig hebt.

1 2

(1) Kraanstuk

(3) Koppeling

Watermeter

Voor te verbinden aan de kraan. Makkelijk, gebruik zonder gereedschap.

Om een slang te verlengen. Om over te gaan van een 19 mm (3/4")-slang op een 13 mm (1/2")-slang.

Artikel nr. 901

Artikel nr. 931

(2) Slangstuk

(4) Waterstop

Loskoppelen door te trekken.

Ontkoppelen = watertoevoer stopt automatisch. Besproeiingsapparaat erop steken = water stroomt. Zonder naar de kraan te moeten lopen.

Dankzij de GARDENA Watermeter, kan u de waterconsumptie nauwlettend in het oog houden. Dit helpt om water te besparen en is ideaal om de juiste besproeiing voor elke plant te hebben. Dit maakt deel uit van het Original GARDENA System en kan aan de kraan, op de broes, op een sproeier of een pomp geplaatst worden.

Artikel nr. 915

Artikel nr. 913

3

4

4

BESPROEIINGSSYSTEMEN

Artikel nr. 8188


Classic slang

HighFLEX slang

Classic slangenwagen 60TS

Comfort wandslangenbox 25 roll-up automatic

NIEUW

NIEUW

PVC tuinslang met hoge kwaliteitsstructuur. Veilig gebruik met het Original GARDENA System.

Knikt en verdraait niet. Glijdt makkelijk langs obstakels. Bijzonder drukbestendig en vormvast. Met Power Grip profiel voor perfecte verbinding tussen de slang en de koppeling.

Lengte: 20 meter Voor middelmatig gebruik. Max. druk: 22 bar Garantie: 12 jaar

Lengte: 20 meter Middelmatig tot frequent gebruik. Max. druk: 30 bar Garantie: 25 jaar

Handige slangenwagen. Comfortabel in gebruik voor elke gebruiker. Handgreep in hoogte verstelbaar.

Voor middelgrote tuinen. Gelijkmatig de slang op- en afrollen. Een veilig, gelijkmatig en betrouwbare manier om uw slang op te bergen.

Artikel nr. 18002

Artikel nr. 18063

Artikel nr. 8000

Artikel nr. 8023

Water verdelen Of u nu een pot, een moestuin of uw gazon wenst te besproeien: GARDENA heeft het juiste product.

Comfort spuitpistool

Comfort multifunctionele broes

Comfort broes met verlangstruk

Tuindouche solo

Comfortbale sproeien met een fijne nevel. Waterstraal traploos regelbaar. Met aan/uit vastzetmogelijkheid.

De luxueuse broes. Voor diverse besproeiings- en schoonmaakklussen.

Ideaal voor sproeien met grote reikwijdte. Comfortabele broes met zachte componenten. Met aan/uit vastzetmogelijkheid.

Een GARDENA tuindouche kan makkelijk in de tuin geïnstalleerd worden en bezorgt u fantastische verkoelingsmomenten in de zomer.

Broesstraal, sproeinevel en spits straal

Broesstraal, sproeinevel en spits straal

Artikel nr. 8100

Artikel nr. 8106

Artikel nr. 8109

Artikel nr. 961

Comfort mobiele multi-instelbare AquaContour automatic

Zwenksproeier ZoomMaxx

Classic cirkelsproeier Samba

Comfort turbinesproeier

Voor het op maat besproeien van vrijwel iedere tuinvorm. Kan individueel geprogrammeerd worden.

Voor kleine tot middelmatige oppervlakken.

Voor ronde oppervlakken.

Voor grotere oppervlakken.

Sproeioppervlak: max. 350 m² Reikwijdte: 2.5 – 9 m/4 – 10.5 m Variabel opbergen.

Sproeioppervlak: 9 – max. 216 m² Reikwijdte: 3 – max.18 m Sproeibreedte: max. 12 m

Sproeioppervlak: max. 250 m² Soproeibereik Ø: 3 – max. 18 m

Sproeioppervlak: 75 – max. 450 m² Sectorinstelling: 20° – 360° Reikwijdte: 5 – max. 12 m

Artikel nr. 8133

Artikel nr. 8127

Artikel nr. 2060

Artikel nr. 8144

BESPROEIINGSSYSTEMEN

5


atering via de Automatische ontw ingventielen. er at geïntegreerde ontw

Automatische tuin Bespaar tijd dankzij de intelligente technologie en uw automatische tuin. Tuinieren kan eenvoudiger zijn en u kan veel tijd besparen om bijvoorbeeld meer tijd door te brengen met uw familie of gewoon even te relaxen.

Waarom een automatische tuin? U kunt uw gazon achterlaten terwijl u geniet van een welverdiende vakantie. Wanneer u het GARDENA besproeiingssysteem hebt geïnstalleerd, kunnen uw planten volledig zelfstandig worden voorzien van de juiste waterhoeveelheid. En u zult eveneens water besparen aangezien besproeiingstijd en –duur optimaal geprogrammeerd kunnen worden. Het GARDENA besproeiingssysteem is betrouwbaar, werkt minutieus en geeft uw planten de exacte waterhoeveelheid die ze nodig hebben. Besproei minder vaak, maar regelmatig en efficiënt. Bespaar op uw waterverbruik, verbeter de groeiomstandigheden van uw planten en geniet van een prachtige tuin. De GARDENA besproeiingssysteem is onopvallend verzonken in de grond.

Welk systeem past het beste bij u? Kies een intelligente besproeiingsoplossing dat perfect bij uw noden past. Voor eenvoudige toepassingen is een watertimer perfect. Voor meer complexere taken, kan u kiezen voor een modulaire besproeiingscomputer. Een besproeiingscomputer is aanbevolen wanneer comfort een must is. Voor complexe oppervlakken is directe programmatie en modulaire besproeiingssysteem ideaal. Kies uw perfecte oplossing en laat het regenen hoe vaak en hoe intens uw planten het nodig hebben.

GARDENA tip Combineer op een intelligente manier verschillende elementen in uw tuin: maak gebruik van regenwater uit regentonnen, waterputten of citernes dankzij de GARDENA pompen in samenwerking met het GARDENA besproeiingssysteem.

Overzicht GARDENA Systemen

6

GARDENA Sprinklersysteem

GARDENA Micro-Drip-Systeem

GARDENA Pipeline

GARDENA Besproeiingscomputers

Het handige pop-up besproeiingsysteem in uw tuin. Dankzij de permanente verzonken sproeiers, kan uw gazon besproeid worden wanneer het nodig is. Automatische ontwateringventielen beschermen het systeem tegen vorst.

Besproeien dankzij druppelaars. Verdamping is zeer laag en het water wordt efficiënt getransporteerd. Ideaal voor bloemperken, moestuinen, heggen, struiken, serres en potplanten op balkons.

Water – als stroom uit het stopcontact. Het GARDENA Pipeline wordt onder de grond geïnstalleerd en dankzij de slang besproeit u uw tuin waar u maar wenst.

Dankzij de GARDENA besproeiingscomputers, bepaalt u wanneer en hoe lang uw tuin besproeid moet worden. Volledig automatisch – eenvoudiger kan niet.

BESPROEIINGSSYSTEMEN


en t plannen, installer Hulp nodig met he n het GARDENA va en programmeren dt u op: vin m ee st sy er kl rin Sp • www.gardena.be gssystemen” iin • Brochure “besproe

GARDENA Sprinklersysteem – Besproeien met een systeem Dankzij het GARDENA Sprinklersysteem, die permanent onder de grond is geïnstalleerd, besproeit u uw gazon door een pop-up functie. Afhankelijk van de vorm van uw gazon, verschillende verzonken sproeiers verdelen water waar nodig is. Wanneer hun werk erop zit, verdwijnen ze opnieuw onder de grond. Het resultaat is een prachtig, groen en gezond gazon.

1

2

3

4

5

1

2

3

4

5

6

6

Waterstopcontact

Verzonken turbinesproeier T 200

Verzonken zwenksproeier OS 140

Verzonken multi-instelbare sproeier AquaContour automatic

Aanvoerbuis

L- / T-stuk

Ondergronds ingebouwd wateraftappunt, met automatisch stopventiel.

Verzonken sproeier, volledig aanpasbaar aan individuele tuinvormen.

Besproeiing van rechthoekige oppervlakken. Handig in gebruik en makkelijk te installeren.

Besproeiingsoppervlakte individueel programmeerbaar; besproeit complexe oppervlakken dankzij 50 hoekpunten.

Boven- en ondergronds te plaatsen van het Sprinklersysteem.

L- en T-stuk voor het verbinden van de sproeiers.

Oppervlakken** tot 200 m²

Oppervlakken** tot 140 m²

Oppervlakken** tot 350 m²

Rol van 25 m

Artikel nr. 8203

Artikel nr. 8220

Artikel nr. 1559

Artikel nr. 2700

Artikel nr. 2722

Art. nr. 2780 / 2786

** De waterdruk (bar) bepaalt het te besproeien oppervlak! De opgegeven capaciteit voor de multi-instelbare verzonken sproeier AquaContour automatic is gebaseerd op 4 bar, bij alle andere verzonken sproeiers 2 bar, waterdruk voor de sproeier.

GARDENA Verbindingstechnologie Dankzij de “Quick & Easy”-snelverbindingstechniek en het breed assortiment aan installatie elementen, is het installeren van een GARDENA besproeiingssysteem makkelijk en flexibel voor alle tuinoppervlakken en volgens alle noden. GARDENA gepatenteerde Quick & Easy –snelverbindingstechniek voor het Sprinklersysteem

BESPROEIINGSSYSTEMEN

7


GARDENA Micro-Drip-Systeem Dankzij het Micro-Drip-Systeem, worden alle planten – behalve het gazon – besproeid op een gerichte en waterbesparende manier. Bloemen en groenten, moestuinen, serres en balkonplanten kunnen druppelsgewijs besproeit worden. De grond wordt gelijkmatig besproeit en verdamping, plassen en weggevloeid water zijn verleden tijd.

2

1

1

2

3

3

4

4

4

5

5

Basisapparaat 1000

Mestbijmengapparaat

Drukcompenserende einddruppelaar 2 l/u

Seriedruppelaar 2 l/u

Zwenksproeier OS 90

Aanvoerbuis 13 mm (½")

T-stuk 13 mm (½")

De start van het Micro-Drip-Systeem, reduceert de begindruk tot een werkdruk en filtert het water.

Voor het doelgericht bemesten van uw planten. Grote vulopening en inhoudsaanduiding.

Voor het besproeien van bv. potplanten. Constante waterafgifte onafhankelijk van de waterdruk.

Voor het besproeien van rijen planten.

De centrale leiding in het Micro-Dripsysteem. Kan bovenof ondergronds geplaatst worden.

Voor het aftakken van de verdeelbuis.

Aantal: 10 stuks

Aantal: 10 stuks

Flexibele besproeiing van zeer kleine vier kantige of rechthoekige opper vlaken tot max. 90m². Ideaal voor moestuinen en bloemperken.

Lengte: Rol van 15 m

Aantal: 2 stuks

Artikel nr. 8310

Artikel nr. 8343

Artikel nr. 8361

Artikel nr. 1346

Artikel nr. 8329

Artikel nr. 1355

Artikel nr. 8313

GARDENA Pipeline De GARDENA Pipeline wordt permanent ondergronds geïnstalleerd. U kunt afscheid nemen van de slang in de tuin. Verbind de slang en geniet van water exact waar u het nodig hebt.

Pipeline starterset

Waterstekker

Pipeline spiral slangenbox

Starterset voor installatie van 2 wateraftappunten in de tuin.

Bovengronds geïnstalleerd wateraftappunt, met automatisch stopventiel.

Ondergrondse aansluiting met 10 m spiraalslang en Classic tuinspuit inbegrepen.

Artikel nr. 8255

Artikel nr. 8254

Artikel nr. 8253

KIT

8

BESPROEIINGSSYSTEMEN


Water controleren Met het GARDENA besproeiingssysteem, kan u uw tuin volledig automatisch besproeien. Programmeer wanneer uw tuin moet besproeid worden en geniet van meer vrije tijd.

Watertimer

Besproeiingscomputer FlexControl

Besproeiingscomputer MultiControl

Besproeiingscomputer SelectControl

NIEUW

Schakelt automatisch uit.

Afneembaar invoerpaneel.

Afneembaar invoerpaneel

Afneembaar invoerpaneel. Eenvoudige programmatie dankzij 5 verschillende applicaties.

Voor sproeiers, MDS1 Besproeiingsduur: 5 min. – 120 min. Start van de besproeiing: wanneer hij gestart wordt Werking: mechanisch

Voor sproeiers, MDS1, Sprinklersysteem Besproeiingsduur: 1 min. – 120 min. Frequentie aanpasbaar Start van de besproeiing: vrij in te stellen Werking: batterij (1 x 9 V)

Voor sproeiers, MDS1, Sprinklersystem Besproeiingsduur: 1 min. – 7 h 59 min. Frequentie aanpasbaar: variabel Start van de besproeiing: vrij in te stellen Werking: batterij (1 x 9 V)

Voor sproeiers, MDS1, Sprinklersysteem Besproeiingsduur: 1 – 2 h 59 min. Frequentie aanpasbaar: variabel Start van de besproeiing: vrij in te stellen Werking: batterij (1 x 9 V)

Artikel nr. 1169

Artikel nr. 1883

Artikel nr. 1862

Artikel nr. 1885

Bodemvochtigheidssensor

Elektronische regensensor

Automatische watervedeler

Onderbreekt of voorkomt het automatisch besproeien wanneer de grond vochtig genoeg is.

Onderbreekt of voorkomt het automatisch besproeien wanneer het regent.

Voor de automatische besturing van max. 6 besproeiingssectoren (bv. bloemenperken, gazon, potplanten, bloemenbedden en heggen).

Geschikt voor de GARDENA besproeiingscomputers en watertimers.

Geschikt voor de GARDENA besproeiingscomputers en watertimers.

Geschikt voor de GARDENA besproeiingscomputer MasterControl

Artikel nr. 1188

Artikel nr. 1189

Artikel nr. 1197

1

Micro-Drip-Systeem

BESPROEIINGSSYSTEMEN

9


Waterpompen Om makkelijk gebruik te maken van regenwater, hebt u een betrouwbare pomp nodig die u de nodige druk geeft. Uiteindelijk, moet uw tuin regelmatig en gelijk besproeid worden. Gebruik eenvoudig regenwater uit regentonnen, waterputten of citernes. De hoge kost van drinkwater en de betrekking tot het milieu maakt regenwater een uitstekend alternatief. GARDENA heeft de juiste pomp voor elk gebruik.

GARDENA tip Door water te verzamelen, uw drinkwater consumptie kan verminderen tot 50 %!

Waarom pompen? Water moet overal in de tuin beschikbaar zijn. Waarom geen gratis regenwater gebruiken van citernes, regentonnen of regenputten? Gebruik het om uw tuin te besproeien of voor andere huishoudelijke taken. Met de GARDENA pompen, kunt u makkelijk water oppompen waar u het nodig hebt, flexibel wanneer en waar nodig is. De pompen zijn eenvoudig te gebruiken, krachtig en betrouwbaar. De pomp bestaat uit milieuvriendelijke materialen. U kiest voor het milieu en de kwaliteit. GARDENA pompen bestaan ruim 35 jaar.

Overzicht GARDENA pompen

10

Ontwateren

Besproeiing

Watervoorziening voor huishoudelijk gebruik

Dompel- en vuilwaterpompen zijn ontwateringpompen. Ze worden gebruikt om bv. weg te pompen uit zwembaden, vijvers of ondergelopen kelders. Dankzij hun veilig gebruik, kunt u grote hoeveelheden water oppompen in zeer korte tijd en voorkomt u zo eventuele waterschade.

Met de hulp van besproeiingspompen, zoals tuinpompen, regentonpompen en dompel-drukopvoerpompen, kunt u het water uit citernes en regentonpompen gebruiken. Uw tuinbesproeiing is gelijkmatig, krachtig, makkelijk en betrouwbaar. En u bespaart op uw drinkwater en zorgt u voor het milieu.

Elektronische hydrofoorpompen, hydrofoorpompen met tank en dompel-drukopvoerpompen worden gebruikt voor watervoorziening voor huishoudelijk gebruik. Gebruik water vanuit alternatieve bronnen om bv. uw toilet door te spoelen of uw wasmachine. U zorgt voor de natuur, bespaart drinkwater en pompt water op.

BESPROEIINGSSYSTEMEN


mpengids: GARDENA online po be a. en rd www.ga

Water pompen Waarom geen regenwater gebruiken vanuit een citerne, regenton of waterput voor uw tuin – dankzij de GARDENA pompen? Er zijn eveneens modellen voor het ontwateren en voor huishoudelijk gebruik.

Besproeiing Comfort regentonpomp 4000/2 automatic

Classic dompel-drukopvoerpomp 5500/3

Classic besproeiingspomp 3000/4

KIT

Nominaal vermogen: 500 W Max. doorvoercapaciteit: 4000 l/h Max. opvoerhoogte / druk: 20 m / 2,0 bar Max. dompeldiepte: 7 m Aansluitkabel: 10 m (H05 RNF) Droogloopbeveiliging Capaciteit van sproeiers: 1 Gewicht: ong. 5 kg Automatische in-/uitschakeling

Nominaal vermogen: 900 W Max. doorvoercapaciteit: 5500 l/h Max. opvoerhoogte / druk: 30 m / 3,0 bar Max. dompeldiepte: 12 m Aansluitkabel: 15 m (H07 RNF) Vlotterschakelaar Capaciteit van sproeiers: 2 Gewicht: ong. 9,6 kg Bevestigingskoord: 15 m

Complete kit met pomp 3000/4, 3.5m aanzuiggarnituur en 20 m 13 mm (1/2")-slang met Original GARDENA System accessoires

Artikel nr. 1742

Artikel nr. 1461

Artikel nr. 1717

Ontwateren Comfort dompelpomp 9000 aquasensor

Gemeten SWL (dB)A 78 Gecertifieerd SWL (dB)A 81 Ongecert. meting. (dB)A 2,5

Watervoorziening voor huishoudelijk gebruik Comfort vuilwaterpomp 8500 aquasensor

Comfort hydrofoorpomp 4000/5 LCD

Classic hydrofoorpomp 4000/5 eco

NIEUW

Nominaal vermogen: 320 W Max. doorvoercapaciteit: 9000 l/h Max. opvoerhoogte / druk: 7 m / 0,7 bar aquasensor schakelt automatisch in op 5 mm Max. dompeldiepte: 7 m Max. korrelgrootte: 5 mm Gewicht: ong. 3,8 kg

Artikel nr. 1783

Nominaal vermogen: 380 W Max. doorvoercapaciteit: 8300 l/h Max. opvoerhoogte / druk: 6 m / 0,6 bar aquasensor schakelt automatisch in op 65 mm Max. dompeldiepte: 7 m Max. korrelgrootte: 30 mm Gewicht: ong. 4,0 kg

Artikel nr. 1797

Nominaal vermogen: 1000 W Max. doorvoercapaciteit: 3600 l/h Max. opvoerhoogte / druk: 50 m / 5,0 bar Inschakeldruk: 2,0 bar ± 0,2 bar Max. zelfaanzuighoogte: 8 m Gewicht: ong. 11,0 kg Capaciteit van sproeiers: 2 Speciaal kenmerk: LCD scherm

Nominaal vermogen: 850 W Max. doorvoercapaciteit: 3500 l/h Max. opvoerhoogte/druk: 45 m / 4,5 bar Inschakeldruk: 1,5 bar ± 0,1 bar Max. zelfaanzuighoogte: 8 m Gewicht: ong. 15 kg Capaciteit van sproeiers: 2

Gemeten SWL (dB)A 75 Gecertifieerd SWL (dB)A 79 Ongecert. meting. (dB)A 2,6

Gemeten SWL (dB)A 78,5 Gecertifieerd SWL (dB)A 81 Ongecert. meting. (dB)A 2,2

Artikel nr. 1765

Artikel nr. 1753

BESPROEIINGSSYSTEMEN

11


Meer over GARDENA Deze brochure omvat enkel een klein gedeelte van het GARDENA assortiment. Op onze website www.gardena.be vindt u het complete assortiment alsook tuintips en ideeĂŤn voor uw tuinontwerp. Of schrijf u simpelweg in op onze gratis nieuwsbrief via www.gardena.be, die u maandelijks op de hoogte brengt van de nieuwigheden en handige tuintips.

Husqvarna Belgium NV/SA Retail Channel Egide Van Ophemstraat 111 1180 Ukkel Tel: (+32) 02 720 92 12 Fax: (+32) 02 720 57 19 E-mail: info@gardena.be Fouten en afwijkingen in afbeeldingen, prijzen en omschrijvingen voorbehouden!

Art. nr. 47201-35

Bewaesserung 2014 BE-NL  

Bewaesserung 2014 BE-NL

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you