Page 1

Kevät – kesä | 2011

Uutuu s!

Avoimien ovien päivät!

Monipuolinen yhdistelmätrimmeri

Robottiruohonleikkuri Husqvarna Automower® 305

Uut uu s!

Tervetuloa Husqvarnalle

Uusi 122LD lisälaitteineen


Varustaudu kesyttämään keväinen luonto. Husqvarnan huippuluokan puutarhakonevalikoiman ainutlaatuisilla koneilla pystyt kesyt­tämään ympäristön sekä hoitamaan maaperää ja sen kasvustoa. Kevät on tulossa kovaa vauhtia, ja Husqvarnan tuotteet ovat valmiina villiintyneen puutarhasi kesyttämiseen.

Made for professionals. Powered by you.


Puutarhakausi käyntiin! Onko sinunkin puutarhasi päässyt villiintymään? Husqvarnan koneet ja varusteet auttavat sen kesyttämisessä. Tänä keväänä tapahtuu paljon, ei vain sinun puutarhassasi, vaan myös Husqvarnan jäl­leen­myyntiliikkeessä. Tule tutustumaan laajaan puutarhakoneiden valikoimaamme sekä upeisiin tarjouksiimme, joista on hyötyä kevättöiden lisäksi myös muina vuodenaikoina. Lisätietoja kauden avauk­ses­ta on kotisivullamme osoitteessa husqvarna.fi

Uutuu s! ® 5 Automower 30

Alkuperäinen Husqvarna Automower ® -malli tuotiin markkinoille vuonna 1995, ja sen jälkeen olemme ­j atkaneet robottitekniikan kehittämistä. Robotti­ ruohonleikkureiden valikoimamme täydentyy nyt pienten pihojen kätevän­ kokoisella leikkurilla.

Kilpaile upeista palkinnoista. Osallistu tänä keväänä internetissä järjestettävään Taming the Wild™ -kilpailuun, jossa voit voittaa Husqvarnatuotteita 5 000 euron arvosta. Kerro hie­­man itsestäsi ja pihastasi sekä perustele, miksi juuri sinun pitäisi voittaa yksi kolmesta tuotepake­tista. Kilpailuun voi osallistua maaliskuusta kesäkuuhun 2011.


Villiintyneen puutarhan pelastaja. Husqvarnan ruohonleikkurin työnteleminen saattaa kuulostaa mukavalta hyötyliikunnalta. Leikkurin käyttö ei kuitenkaan ole r­ asittavaa kuntoliikuntaa, sillä olemme pyrkineet tekemään ruohonleikkuusta mahdollisimman mukavaa ja vaivatonta. Lue lisää miten Husqvarnan ruohonleikkurit auttavat sinua pihan hoitotöissä.

Husqvarna LB 48

Ruohonleikkurin 2-in-1-leikkuujärjestelmässä on valittavana BioClip- ja sivullepuhallustoiminto. Leikkuuleveys 48 cm.

349 €

(Sh. 395 €)

Husqvarna LC 48V / VE

Portaattomalla nopeudensäädöllä varustetussa vetävässä ruohonleikkurissa on kolme tehokasta leikkuumenetelmää: keruu, BioClip ja taaksepuhallus. Leikkuuleveys 48 cm. Saatavana myös malli LC 48VE, jossa on käyttöä helpottava sähkökäynnistys. LC 48V: (Sh. 599 €)

539 €

LC 48VE:

4

569 €

(Sh. 639 €)


2-in-1-leikkuujärjestelmä. Husqvarna LB 48 e

Vetävässä ruohonleikkurissa on Twin Control™ ja tehokas 2-in-1-järjestelmä, joka tarjoaa kaksi leikkuumenetelmää: BioClipin ja sivullepuhalluksen. Leikkuuleveys 48 cm.

539 € (Sh. 575 €)

Kätevät ominaisuudet. Säädettävä kahvankorkeus.

Kahvan ainutlaatuisen suunnittelun ansiosta käyttäjä voi säätää kahvankorkeuden portaattomasti mukavaan työasentoon, mikä parantaa myös koneen hallintaominaisuuksia. Vain e-malleissa.

Keskitetty leikkuukorkeuden säätö.

Leikkuukorkeutta voi muuttaa kätevästi yhdellä kädellä ja vaihdella tarpeen mukaan nurmialueen eri osia leikattaessa. Vain e-malleissa.

Twin Control™

Twin Control auttaa sinua valitsemaan nurmikollesi sopivimman ajonopeuden, joka myös jää leikkurin muistiin. Kätevä ohjauskahva tekee ajamisesta ja käytöstä helppoa. Vain e-malleissa.

Husqvarna LC 53E e

Vankassa vetävässä ruohonleikkurissa on Twin Control™ -toiminto. Tehokas 3-in-1-leikkuujärjestelmä mahdollistaa kolme leikkuumenetelmää: keruun, bioleikkuun ja taaksepuhalluksen. Leikkuuleveys 53 cm. Sh. 749 €

Vaihda puhtaampaan!

Etu on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää ja enintään 30.7.2011 asti. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Jokainen ruohonleikkuri tarjoaa useita erilaisia leikkuumenetelmiä. Voit valita jokaisella leikkuukerralla itsellesi ja nurmikollesi parhaiten sopivan ja optimaalisen tuloksen antavan menetelmän.Voit valita keruumenetelmän, kun haluat siistin ja hyvin leikatun nurmikon, tai BioClip-menetelmän, kun haluat samalla lannoittaa nurmikkoasi. Harvemmin leikattavilla alueilla voit vuorostaan valita ulospuhalluksen.

Suunniteltu sinua varten. Ominaisuus Twin Control

LC 53E e

LB 48 e

LB 48

LC 48V

LC 48 VE

l

l

l

l

l

Portaaton nopeudensäätö

l

l

l

l

l

Sähkökäynnistys

l

l

l

l

l

Kuvitus: Tove Edlund Dreiman

Testaa nyt Aspen-alkylaatti­bensiiniä ja totea ero tavalliseen bensiiniin nähden. Saat nyt litran pullon Aspenin 2-tai 4-tahti-bensiiniä 1 euron hintaan (sh. 4 €)! Lisätiedot osoitteessa www.husqvarna.fi / omakoti.

Useita leikkuumenetelmiä.

Aspen-alkylaattibensiini on 99 % puhtaampaa kuin tavallinen bensiini. Sinä ja naapurisi voitte nauttia puhtaammasta ilmasta. Osoitteesta www.aspen.se/SF voit tulostaa etukupongin, jota vastaan saat Husqvarna-jälleenmyyjältäsi litran Aspen-alkylaattibensiiniä 1 eurolla.

5


Siisti ja kaunis piha ympäri vuoden. Asiakkaidemme mieltymykset vaihtelevat, ja sen vuoksi tarjoamme jopa kolmenlaisia ajoleikkureita – Ridereita, traktoreita ja sauvaohjattavia ajoleikkureita. Valinta määräytyy paljolti pihatyypin mukaan. Sauvaohjattavat ajoleikkurit on tarkoitettu suurten alueiden tehokkaaseen leikkaamiseen, kun taas Riderit ja traktorit toimivat sekä ruohonleikkureina että kätevien lisälaitteiden kanssa eri vuodenaikoina käytettävinä yleiskoneina.

Uutuu s!

Husqvarna Rider 16C/16C AWD Ketterässä hydrostaattileikkurissa ajoa eteen- ja taaksepäin ohjataan erillisillä polkimilla. Ainutlaatuinen takarunko-ohjaus helpottaa ajoa erilaisessa ympärivuotisessa käytössä. 9,8 kW, leikkuuleveys 94 cm. AWD on nelivetoinen malli.

3.990 €

16C: (Sh. 4.369 €) Tai 399 € / kk. Todellinen vuosikorko 3,90 % ja luottohinta 4.060 €. 6

Husqvarna LTH151

Sivullepuhaltava tehokas puutarhatraktori on varustettu ajoa helpottavalla hydrostaattivaihteistolla. Ketterä traktori voidaan varustaa ruohonkerääjällä ja BioClip-sarjalla. 8,1 kW, leikkuuleveys 97 cm.

2.090 €

(Sh. 2.290 €) Tai 209 € / kk. Todellinen vuosikorko 7,58 % ja luottohinta 2.160 €. Traktorit alk. 1.390 € (LT131).

Husqvarna RZ 19

Voimakas, sauvaohjattava ajoleikkuri laajojen alueiden vaativaan ruohonleikkuuseen. Tehokas leikkuulaite mahdollistaa bioleikkuun, keruun tai sivullepuhalluksen. 9,6 kW/2600 rpm, leikkuuleveys 107 cm.

3.490 €

(Sh. 3.790 €) Tai 349 € / kk. Todellinen vuosikorko 4,47 % ja luottohinta 3.560 €.


Edistyksellistä nelivetotekniikkaa. Husqvarna rider 18 AWD

Husqvarnan tehokkaimpiin ja edistyksellisimpiin ajoleikkureihin kuuluva nelive­toinen malli ympärivuotiseen käyttöön.Veto jakautuu neljälle pyörälle, ja ajaminen on turvallista myös liukkaalla ja liejuisella alustalla sekä jyrkissä rinteissä. Rider 18 AWD -malliin on saatavana valikoima kätevästi kiinnitettäviä lisälaitteita. 9,7 kW. Leikkuuleveys 94 –112 cm. Kysy tarjous neliveto-Riderista.

Husqvarnan ajoleikkureiden ominaisuudet. Husqvarnan Riderit.

Ainutlaatuinen takarunko-ohjaus tarjoaa erinomaiset hallintaominaisuudet. Matalan, eteen asennetun leikkuulaitteen ja korotetun kuljettajanistuimen ansiosta työalue on hyvin näkyvissä, ja leikkurilla on helppo leikata myös penkkien ja pensaiden alustat. Erittäin pieni kääntösäde helpottaa leikkuuta ja lisää ajomukavuutta.

Husqvarnan traktorit.

Valikoimassa on suorituskykyisiä työkoneita, joissa on sähköisellä tyhjennystoiminnolla varustettu tehokas ruohonkerääjä, sekä pieniä, ketteriä malleja, jotka eivät vaadi paljon varastointitilaa. Kaikissa on valittavana useita leikkuujärjestelmiä: lannoittava BioClip (silppuaminen), siistin tuloksen takaava keruu sekä ulospuhallus harvemmin leikattaville alueille. Manuaalinen tai automaattivaihteisto.

Husqvarna Rider 111B / 111B5

Husqvarnan takarunko-ohjauksella varustetuilla Ridereilla myös pienten pihojen nurmikot voidaan leikata mukavasti ja tarkasti.Voit valita manuaalisella tai hydro­staattivaih­ teistolla varustetun mallin. 6,8 kW, leikkuuleveys 85 cm.

Husqvarnan sauvaohjattavat leikkurit.

Kone toimii täysin käyttäjän ehdoilla, tehokkaasti ja ilman tarpeettomia keskeytyksiä. Itsenäisesti toimivien hydraulisten pyörämoottorien ja sauvaohjauksen avulla työn hallinta on erittäin tarkkaa, ja kone voi pyörähtää oman akselinsa ympäri ilman kääntösädettä. Leveällä leikkuulaitteella varustettua paikallaan ketterästi kääntyvää konetta on erittäin helppo hallita.

Rider 111B: hydrostaattivaihteisto.

2.990 € (Sh. 3.090 €)

Rider 111B5: manuaalinen.

2.690 € (Sh. 2.790 €)

Tai 299 / 269 € / kk. Todellinen vuosikorko 5,24 / 5,84 % ja luottohinta 3.060 / 2.760 €.

Käy kotisivullamme! Ajankohtaiset tarjoukset kotisivullamme.

www.husqvarna.fi

Peräkärry

Vankka peräkärry, jossa on avattava takalaita. Mitat 123 × 90 × 30 cm (kuvassa Profi). Sh. alk. 215 € (Promo)

Husqvarna CTH173

Tehokkaan puutarhatraktorin erinomainen keruutoiminto takaa siistin leikkuutuloksen. Tilava integroitu ruohonkerääjä on helppo tyhjentää kuljettajanpaikalta. Edistyksellinen, täysin painevoideltu Kohler-moottori ja käyttömukavuutta parantava poljinkäyttöinen ­hydrostaattinen voimansiirto.

2.990 €

(Sh. 3.190 €) Tai 299 € / kk. Todellinen vuosikorko 5,24 % ja luottohinta 3.060 €.

Ruohonkerääjä

Säädettävä korkeudensäätö.Voidaan tyhjentää kuljettajanpaikalta. Työleveys 82 tai 96 cm. Sh. alk. 530 € Aktiiviraha MasterCard Kortti: Luottoaika 10 kk, ­ tilinhoitopalkkio 4 € / kk, kampanjan perustamismaksu 30 € 1. laskulla. 7


Evoluutio antoi meille erinomaisen ruohonleikkurin. Husqvarna on kehittänyt sen vielä kätevämmäksi. Laiduntavat lampaat näyttävät meille, miten nurmikko voidaan pitää hyvässä kunnossa leikkaamalla sitä jatkuvasti, vähän kerrallaan satunnaisen liikeradan mukaisesti. Alkuperäinen Husqvarna Automower® -robottiruohonleikkuri toimii vaivattomasti satunnaista liikerataa noudattaen ja auttaa sinua pysymään mukana nykyelämän vaativassa rytmissä. Nurmikkosi leikataan huolellisesti silloin, kun olet itse töissä, harrastamassa tai nukut. Voit valvoa leikkuria puhelimellasi ja seurata sen toimintaa GPS-toiminnon avulla. Hiljainen, sähkökäyttöinen ja täysin automaattinen kone hoitaa työnsä itsenäisesti, ja sinulle jää aikaa muuhun puuhailuun.

Käyttövalmis.

Helppo asentaa ja käyttää. Li-ion-akkutek­ niikka parantaa suorituskykyä lämpimällä säällä, pidentää akun käyttöikää ja keventää koneen painoa. Työalue rajataan heikkovirtakaapelilla, ja ruohonleikkuri hakeutuu tarpeen tullen latausasemalle.

Automower® 220 AC

Robottiruohonleikkuri leikkaa erinomaisin tuloksin jopa 1800 m2:n (+/- 20 %) kokoisia nurmikoita. Leikkaa tasaisesti ja turvallisesti kukkapenkkien ja kiveysten läheltä. PINkoodilukitus, hälytin ja valaistu ohjauspaneeli.

2.190 €

Sh. Tai 219 € / kk. Todellinen vuosikorko 7,22 % ja luottohinta 2.260 €. 8

Automower® Solar Hybrid

Ympäristöystävällinen ja energiaa säästävä robottiruohonleikkuri saa lisäenergiaa integroidusta aurinkokennosta. Se leikkaa kaikenmuotoisia jopa 2200 m2:n (+/- 20 %) suuruisia alueita lyhyemmässä ajassa kuin pelkän akun voimin. Sh. Tai 269 € / kk. Todellinen vuosikorko 5,84 % ja luottohinta 2.760 €.

2.690 €

Automower® 260 ACX

Husqvarnan ainutlaatuisen robottiruohonleikkurivalikoiman edistyksellisin malli leikkaa jopa 5500 m2:n (+/- 20 %) kokoisia alueita.

4.290 €

Sh. Tai 429 € / kk. Todellinen vuosikorko 3,62 % ja luottohinta 4.360 €.


Edistykselliset robottileikkurit erikokoisille nurmikoille. Husqvarna Automower® 230 ACX

Tehokas robottiruohonleikkuri leikkaa erinomaisin tuloksin jopa 3000 m²:n (+/- 20 %) kokoisia monimuotoisia nurmikoita. Leikkuri hakeutuu tarvittaessa automaattisesti latausasemalle. PIN-koodilukitus, hälytin ja valaistu ohjauspaneeli.

2.790 €

Sh. Tai 279 € / kk.Todellinen vuosikorko 5,63 % ja luottohinta 2.860 €.

Automower ® Colour Collection! Husqvarna Automower® -leikkurin voi myös varustaa metallivärikuorella. Väreinä: ­oranssi, sininen, valkoinen ja ruskea. Värikuoren saa lisävarusteena malleihin 220 AC ja 230 ACX.

U ut u u s ! Automower® 305

Ympäristöä säästävä ilmastoystävällinen robottileikkuri on erinomainen ratkaisu alle 500 m²:n nurmialueille. Pienikokoinen ja kevyt kone on helppo siirtää paikasta toiseen. Selkeä ja helppokäyt­ töinen ohjauspaneeli.

1.490 €

Sh. Tai 149 € / kk. Todellinen vuosikorko 10,79 % ja luottohinta 1.560 €.

Käy kotisivullamme! Ajankohtaiset tarjoukset kotisivullamme.

www.husqvarna.fi

GPS-ETÄVIESTIYKSIKKÖ

Kantolaukku

Teline

Katos

Automower®-leikkurin voi tarvittaessa ­jäljittää varasjäljittimen GPS-satelliittinavi­ goinnin avulla. Sh. 399 €

Käytännöllinen teline Automower®-leikkurin säilytykseen talvikauden ajaksi. Sh. 59 €

Vetoketjulla varustettu kätevä ja kestävä laukku kausisäilytystä ja eri leikkuukohteiden välisiä kuljetuksia varten. Saatavana kaikille malleille eri hintaluokissa. Sh. 39 – 49 €

Suojaa robottiruohonleikkuria ja sen latausasemaa voimakkaalta auringonvalolta ja sateelta. Sh. 220 €

9


Husqvarna 122LD -trimmeri. Tehokas ja hiljainen. Täysin uudessa, monikäyttöisessä ja kevyessä trimmerissä on erityisen hiljainen käyntiääni, joten se sopii myös tiheästi asutuille omakotialueille. Moottori käy pienillä kierroksilla ja pehmeästi, mikä häiritsee ympäristöä vähemmän.

Uutuu s! Monitoimitrimmeri

Husqvarna 122LD

Kevyt ja hiljainen yhdistelmätrimmeri sopii omako­titalon pihatöihin. Käytännöllisen ja tehokkaan trimmerin jaettavaan runkoputkeen voidaan kiinnittää erilaisiin töihin sopivia lisälaitteita 21,7 cm³, 0,6 kW, 4,7 kg.

Uuteen Husqvarna 122LD -yhdistelmätrimmeriin on saatavana erilaisia lisälaitteita, kuten reunaleikkuri jyrsin, oksasaha, pensasleikkuri, harjalaite. Lisätietoja trimmerin monipuolisista käyttömah­dollisuuk­ sista saat Husqvarna-kauppiaalta.

179 € (Sh. 199 €)

Uut uu s!

X-Torq-moott ori

Husqvarna 122C

Kevyt ja hiljainen kotipuutarhurin trimmeri. Helppokäyttöisessä koneessa on Smart Start® -kevytkäynnistysmekanismi. 21,7 cm³, 0,6 kW, 4,4 kg.

139 €

(Sh. 159 €)

U ut u u s !

Husqvarna 345FR

Monitoimiraivurin mukana on siimapää, ruohoterä ja raivausterä sekä Balance X™ -valjaat. Leikkuuvarustus on helppo vaihtaa tarpeen mukaan. Varustettu Husqvarnan tehokkaalla X-Torq-moottorilla. 45,7 cm3, 2,1 kW, 8,3 kg. FR-raivurit alk. (336FR, sh. 620 €)

539 €

Kuulonsuojaimet

FM-radiokuulonsuojaimet. Saatavana myös langattomalla Bluetoothyhteydellä varustettuna (kuvassa, sh. 469 €). FM-kuulonsuojaimet

Husqvarna 122HD60

Kevyt ja hiljainen pensasleikkuri sopii omakotitalon ­pihatöihin. Helppokäyttöiset toiminnot, kuten Smart Start® ja käännettävä takakahva parantavat käyttömuka­vuutta ja helpottavat koneen käsittelyä. 21,7 cm³, 0,6 kW, 60 cm, 4,9 kg. Sh. 259 €

10

129 €

(Sh. 145 €)

Suojalasit

Clear X -suojalaseissa on naarmuuntumattomat linssit ja säädettävät sangat. Sh. 16 €


Husqvarna TrioBrake™ – huippuluokan turvallisuutta. Moottorisahan käytössä turvallisuus on aina erittäin tärkää. Olemmekin ylpeitä voidessamme esitellä Husqvarnan ainutlaatuisen TrioBrake™-ketjujarrun, joka nostaa turvallisuusajattelun uusiin ulottuvuuksiin.

lisempi Entist ä turval a. moott oris ah Husqvarna 240e TrioBrake™

Ihanteellinen omakotiasujalle, joka tarvitsee luotettavan sahan polttopuiden tekoon, puiden hoitotöihin ja pienten puiden kaatoon. Helposti käynnistyvässä, tasapainoisessa ja ergonomisessa sahassa on polttoaineenkulutusta vähentävä pienipäästöinen ja tehokas X-Torq-moottori. (Sh. 235 €) 236 240e TrioBrake™

199 € 299 €

(Sh. 350 €)

Husqvarna 440e TrioBrake™

Kevyessä yleissahassa on polttoaineenkulutusta vähentävä Husqvarnan X-Torq-moottori, jonka alhaiset päästöarvot täyttävät maailman tiukimmat ympäristövaatimukset. Saha on keveytensä ja harkittujen ergonomisten ominaisuuksiensa ansiosta kätevä ja helppokäyttöinen.

va llisempi Entist ä t ur ha . a mo ott oris

429 €

440e alkaen (Sh. 515 €; 440e TrioBrake™ sh. 535 €)

Husqvarna TrioBrake ™ SUOJAKYPÄRÄ

Tehokkaasti suojaavassa kypärässä on kuudesta kohdasta kiinnitettävä sisäosa sekä kuulonsuojaimet ja visiiri.

39 €

(Sh. 45 €)

– sensaatiomainen maailman­u utuus parantaa turvallisuutta.

TrioBrake™ mahdollistaa ketjun nopean pysäyttämisen kolmella eri tavalla. Ketjujarru aktivoituu joko automaattisesti takapotkussa tai se voidaan aktivoida manuaalisesti vasemmalla tai oikealla kädellä. Käyttö helpottuu ja työskenteleminen on turvallisempaa.

Turvahousut Classic

Viiltosuojallisten turva­ housujen etuosa on erittäin vahvaa polyesteriä.

99 €

(Sh. 109 €)

11


Kuulonsuojaimet ja suojalasit kaupan päälle. Husqvarna 327Rx

Kevyt ja monikäyttöinen raivuri p­ itkäkestoiseen työskentelyyn.Varu­s­tettu ympäristöä säästävällä Husqvarnan E-Tech® II -moottorilla. Helposti vaih­dettava terävarustus erilaisiin töihin sekä kätevä yhdistelmäsuojus. Nyt kaupan päälle kuulonsuojaimet ja suojalasit!

Bonu s

485 €

(Sh. 511 €)

Husqvarna M46

Kevyessä ja helppokäyttöisessä bioleikkaavassa ruohonleikkurissa on ääntä vaimentava ABS-runko. Kuulalaakeroidut pyörät sekä helppo ja nopea korkeudensäätö. Leikkuuleveys 46 cm.

299 €

(Sh. 322 €)

MAKSA EDULLISESTI ERISSÄ!

Aktiiviraha MasterCard Kortti -tililuotolla voit jakaa isommankin hankinnan kulut useammalle kuukaudelle. Kortin vuosimaksu on 30 euroa toisesta vuodesta alkaen. Perusehtoisen Aktiiviraha MasterCard Kortti -tililuoton todellinen vuosikorko on 17,59 % (03 / 11), kun luoton määrä on 1.500 euroa. Lisätietoja esitteessä ja Husqvarna-kauppiaalta.

HUSQVARNA-JÄLLEENMYYJÄN tarjoamat edut

Husqvarna tarjoaa monia etuja, kuten johtavan tuotemerkin korkea laatu, luotettavuus ja investoinnin pitkäikäinen taloudellisuus. Monipuolinen valikoimamme tarjoaa sopivan koneen erilaisiin töihin. Lisäksi saat meiltä alkuperäiset Husqvarna-varaosat, -tarvikkeet ja -varusteet sekä ammattiliikkeen kattavat huoltopalvelut.

Esitteen hinnat ovat voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää ja enintään 31.7.2011 saakka. Esitteessä olevia etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Valikoima saattaa vaihdella paikkakunnittain ja jälleenmyyjät määrittävät itse kunkin tuotteen täsmällisen myyntihinnan. Hintoihin voivat vaikuttaa myös valuuttakurssimuutokset. Husqvarna kehittää tuotteitaan jatkuvasti ja pidättää itselleen oikeuden tehdä rakennetta, teknisiä ominaisuuksia ja varusteita koskevia muutoksia niistä ennalta ilmoittamatta. Painovirhevarauksin.

Copyright © 2011 Husqvarna AB (publ). All rights reserved. Husqvarna and other product and feature marks are trademarks of the Husqvarna Group as displayed at www.international.husqvarna.com

Husqvarna erbjudanden våren 2011  

Husqvarna erbjudanden våren 2011

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you