Page 43

ANNONCE

Effektiv mod forkølelse Kan Jang lindrer effektivt forkølelsessymptomer og vintertræthed.

Forkølelse kommer oftest, når man er træt og har lav modstandskraft. De fleste kender følelsen af, at en forkølelse er på vej. Tegnene på forkølelse kan være tilstoppet næse, ondt i halsen, let hovedpine, nysen og træthed i kroppen og viser sig typisk 1 – 3 dage efter smitte. Måske får man let feber og næsen begynder at løbe efter et par dage. Kan Jang er et dokumenteret naturlægemiddel Hvis forkølelsen først er brudt ud, kan du mindske symptomerne og forkølelsestrætheden med Kan Jang. Kan Jang er et godkendt naturlægemiddel baseret på ekstrakter fra urterne Andrographis paniculata og russisk rod (Eleutherococcus senticosus). Kan Jang tabletterne tages ved første tegn på forkølelse, og hjælper kroppen med at dæmpe inflammationen. Kan Jang kan købes på apoteket, Matas og i helsekostforretninger.

Kan Jang, filmovertrukne tabletter. Indeholder ekstrakt af Andrographis paniculata og russisk rod. Virkning: Naturlægemiddel til lindring af forkølelsessymptomer og ved træthed og rekonvalescens. Advarsler og forsigtighedsregler: Må ikke anvendes til børn under 12 år uden lægens anvisning. Må ikke anvendes ved overfølsomhed overfor indholdsstofferne. Anvendes med forsigtighed ved forhøjet blodtryk. Indeholder lactose og bør derfor ikke anvendes ved arvelig galactoseintolerans, Lapp Lactase deficiency (arvelig lactasemangel) eller glucose/galactosemalabsorption. Indeholder methylparahydroxybenzoat, der kan give allergiske reaktioner (kan optræde efter behandlingen). Kan Jang bør ikke anvendes under graviditet og amning, da der ikke er tilstrækkelig dokumentation. Bivirkninger: Meget sjældne: uregelmæssig hjerterytme og/eller blodtryksstigning hos personer med forhøjet blodtryk. Sjældne: allergiske hudreaktioner. Frekvens ukendt: Søvnløshed. Dosering: Voksne: 4 tabletter 3 gange dagligt i højst 2-3 måneder. Pakninger: 30 tabletter, 100 tabletter. Læs indlægssedlen grundigt inden brug. - Midsona Danmark A/S, Klostermarken 20, 9550 Mariager, tlf: 9854 2288.

ANNONCE

HUDPIGMENTERING

Modelfoto

Ked af mine mørke pletter

–Jeg har i rigtig mange år haft pigmentpletter i ansigtet. Jeg brugte hver dag foundation til at dække dem. Det var først, da jeg hørte om Skin Care™ Pigment Clear, at jeg fik hjælp til en flot og normal hudpigmentering.

H

anne er 56 år. Sammen med sin mand driver hun en restaurant. –Jeg har i mange år haft nogle grimme mørke pletter i Det gode råd gør forskellen ansigtet. www.matas.dk

Din lokale

De mørke pletter skæmmede mit ansigt

–Jeg synes det skæmmede mit ansigt utrolig meget, og jeg var virkelig ked af det. Det gør noget

helsekost Det gode råd gør forskellen

www.newnordic.dk

Online Store

ved ens selvværd. Jeg er dagligt i kontakt med mange mennesker, og er det første ansigt, som vores kunder møder i restauranten. Derfor brugte jeg hver morgen timer på, at lægge makeup. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange timer af mit liv jeg har brugt på at lægge foundation. Jeg var grædefærdig, og det eneste jeg bare håbede var, at pletterne en dag ville forsvinde.

Prøvede Skin Care™ Pigment Clear

–Jeg har en veninde, som arbejder i Matas. For ca. et halvt år siden fortalte hun mig, at de havde fået et nyt produkt på hylden. Det hedder Skin Care™ Pigment Clear, og er til normal hudpigmentering. Hun anbefalede mig at prøve det – fordi det arbejdede indefra. Hun har før givet mig nogle gode råd, så jeg besluttede mig for at prøve.

Smuk hud med naturlig glød

–Jeg er lykkelig for, at jeg lyttede til min veninde. Jeg kan ikke huske hvornår jeg har været glad, når jeg har set mit eget spejlbillede. Førhen overskyggede pletterne alt.

Det er første gang i årevis, at jeg ikke behøver at gå med foundation. Min hud ser frisk og klar ud, og jeg har fået masser af selvtillid, fortæller Hanne glad.

Her forhandles Skin Care™ Pigment Clear

Skin Care™ Pigment Clear kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også online på www.newnordic. dk . Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på 46 33 76 00.

Profile for Hus & Have avisen

Hus & Have bladet oktober 2019  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Efterår oktober 2019

Hus & Have bladet oktober 2019  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Efterår oktober 2019