Page 31

31

Ømme og stive led?

Forkæl planterne med kompost Har du ikke en kompostbunke eller -beholder i haven er efteråret et godt tidspunkt at komme i gang med at kompostere.

Langt over 700.000 danskere oplever og døjer med gener fra deres led. Oftest mærkes det ved ømhed og stivhed i leddene og mange kender følelsen ”Kroppen skal lige i gang”. Men for nogen er generne så store, at de begrænses i dagligdagen og deres livskvalitet påvirkes negativt.

Her i efteråret er der ofte visne blomster og afklip fra buske og hække, der kan bruges til en kompostbunke. Komposten er god for dine planter til foråret, og du slipper for at køre til genbrugsstationen. Du kan putte alt fra små grene og kviste til kartoffelskræller og efterladenskaber fra kaniner og høns i

kompostbunken. Læg helst nogle grene i bunden – den kan få komposteringen til at gå hurtigere. Det er dog ikke alt du kan smide i kompostbunken. Undgå f.eks. aske fra brændeovnen og sprøjtede bananer og citrusfrugter. Undgå også ukrudt, da du risikerer at det spreder sig, når du senere lægger komposten ud i haven.

Free Flex er et produkt med ingredienser, der på hver sin måde bidrager til sunde led. Free Flex indeholder bl.a. chondroitin samt ingefær og gurkemeje, der bidrager til at bevarer smidige led. Derudover indeholder Free Flex også de vitaminer og mineraler, man ved har særlig stor betydning for vedligeholdelse af leddene. I serien findes også Free Flex gel der anvendes udvortes. Free Flex gel har en lindrende virkning på ømhed i leddene, og kan anvendes både i akutte situationer og ved længerevarende led gener.

Free Flex kan købes i helsekostforretninger i Matas eller på www. mezina.dk For yderligere info kan du kontakte producenten på telefon 75 18 16 11 eller læse mere på www.mezina.dk

Har du problemer med fugt i kælderen?

–få fjernet kælderfugt, skimmelsvamp og lugtgener Hvorfor Drystone? Forebygger skimmelsvamp Nedsætter lugtgener Nedsætter fugt i murværk Forbedrer indeklimaet Virkningsgaranti Trådløs installation uden boringer

20NKÅTIORNSSFU I* GARANT

Drystone System

Vi giver

20% RABAT indtil 1. december 2019

Vi har 10 års erfaring med fugt i beton. Teknologien bag Drystone System kaldes elektroosmose og har været anvendt i over 50 år til udtørring af kældre. Fordelen ved Drystone System, er, at den installeres trådløst uden at bore eller ligge omfangsdræn. Boksen sender svage jævnstrøms­ impulser ind i væggene så vandet bliver positivt ladet og begynder at søge tilbage i jorden, da jorden er svagt negativt ladet.

FØR

EFTER 12 MDR

Elitehåndværker 4,8/5

Ring 69 13 58 20 alle ugens dage - hverdage 8-16, weekend 10-15

www.drystone.dk info@drystone.dk

– en del af Nanostone A/S

Profile for Hus & Have avisen

Hus & Have bladet oktober 2019  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Efterår oktober 2019

Hus & Have bladet oktober 2019  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Efterår oktober 2019