Page 12

12

Mere naturligt lys i boligen

Lille bær med stor effekt

Ekstra kvadratmeter, tættere på naturen og masser af naturligt lys – en udestue bliver hurtigt familiens foretrukne opholdsrum.

”Verdens bedste antioxidant”. Aronia, der er sprængfyldt med mange aktive stoffer og gode vitaminer, samt forskellige antioxidanter, menes at have en gunstig indvirkning på bl.a. kolesterol, blodtryk og diabetes ved regelmæssig indtagelse og samtidig styrke immunforsvaret. Når aroniabær koldpresses bevares de gode egenskaber.

Mærk effekten på egen krop

Planteskoleejer (Staudeengen) Hanne Rasmussen blev som 54 årig ramt af en blodprop i hjernen, og kom efter 13 ugers hospitalsophold og 6 måneders genoptræning hjem med tale-, førlighed- og balanceproblemer. Herefter begyndte Hanne Rasmussen at undersøge aronia. Pga. det ekstremt høje indhold af antioxidanter, kan aronia være medvirkende til at holde blodtryk og kolesterolniveau stabilt. ”I løbet af 1/2 år aftog trætheden og min førlighed blev bedre”, fortæller Hanne Rasmussen, der i dag er medicinfri.

tilbygninger og udestuer på eksisterende boliger. ”En af udfordringerne er at lave et resultat, der bliver en naturlig integreret del af boligen. Og selvfølgelig også øger boligens værdi”, fortæller Benny Jørgensen.

Aroniafestival er en succes

Næste års Aroniafestival er planlagt til den 22-23 august. Her kan du opleve spændende foredrag med læge Jerk W. Langer: ”Er du klar til den store forandring?” samt Zoneterapeut Vibeke Bøgh-Kristensen fortælle om kombinationen af aroniabærrets fantastiske egenskaber og zoneterapiens måde at skabe balance i kroppen. Hanne Rasmussen, Staudeenden, fortæller om kampen tilbage til livet efter en blodprop i hjernen, og om hvordan aroniasaft havde en positiv indvirkning herpå. Aroniaprodukter forhandles af Staudeengen samt mange Kvickly, Superbrugsen og Menu. Mere info. på tlf.: 6154 8485 el. 6154 8484 samt på staudeengen.dk

Der er mange flotte løsninger på en udestue eller tilbygning. I dag kombineres glaspartier og flotte materialer, der giver selv ældre villaer et moderne udtryk. De ekstra kvadratmeter med mere lysindfald skaber hyggelige opholdsrum, der giver følelsen af at være tættere på naturen. ”Når man bygger en udestue, er der mulighed for at lege med lyset. Ovenlys i spændende vinkler afhængig af tagets hældning kan give fantastiske virkninger”, siger Benny Jørgensen fra Vj-b Udestuer og Tilbygninger, der har specialiseret sig i at designe og bygge individuelle

I dag er der meget fokus på at få naturligt lys i boligen og store glaspartier. Man skal dog være opmærksom på Bygningsreglementet, der skelner mellem opvarmede og uopvarmede tilbygninger. Vj-b Udestuer og Tilbygninger tilbyder gratis konsulentbesøg, og er selvfølgelig opdateret med reglerne i Bygningsreglement, ligesom de hjælper med byggeansøgning og varmetabsberegning, hvor det er påkrævet. Benny Jørgensen tilføjer: ”Uanset om det er en udestue, vinterhave eller tilbygning tilbyder vi vores kunder en god oplevelse ved at få udvidet boligarealet med et solidt produkt.”. Du kan få yderligere inspiration og information på www.vjb-udestuer.dk eller på tlf. 97 15 27 88.

botved.dk Efterårskampagne:

10% rabat på alle indendørs lifte

– gælder til og med 30.11.19

BLIV BOENDE I DIT EGET HJEM

- en stolelift koster langt mindre end at flytte Ring nu på 80 37 37 37 og få et uforpligtende tilbud. Se mere på opadtrappen.dk

Med en stolelift genvinder du bevægelsesfriheden i dit hjem,og løsningen koster mindre, end du regner med. Hos Botved kan du både købe og leje. Få klarhed over økonomien og mulighederne – ring 80 37 37 37 og bestil et gratis og uforpligtende konsulentbesøg.

Profile for Hus & Have avisen

Hus & Have bladet oktober 2019  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Efterår oktober 2019

Hus & Have bladet oktober 2019  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Efterår oktober 2019