Page 11

11

Efterårets hustjek Er tagrenden eller nedløbsrøret defekt eller beskadiget, kan det forårsage store skader på træværk og mure i form af fugt- og svampeangreb.

Få solceller på din bolig og reducer dit CO2 aftryk Danskerne har øget fokus på at reducere CO2 udledningen, og det giver bl.a. en stigende interesse for solcelleanlæg. Danmark har sat nye og skrappere klimamål. Vi skal reducere CO2 udslippet med 70% inden 2030 og være helt fossilfri i 2050.

Solceller reducerer dit CO2 udslip

Et gennemsnitligt tag på et enfamiliehus modtager hvert år omkring 100 tons nedbør, som skal ledes ned i afløbssystemet gennem tagrenderne. Mange er gamle og utætte, eller de er for små. En utæt tagrende eller nedløbsrør kan forårsage stor skade på mure og træværk i form af fugt- og svampeangreb.

I dag oplever mange husejere, at flere og flere forsikringsselskaber skærper kravene til at klimasikre boligen. Det betyder bl.a. at husejerne skal sørge for, at tagrender og afløb er vedligeholdt, hvis eventuelle vandskader på huset skal dækkes. Efteråret er derfor et oplagt tidspunkt at tjekke husets tagrender og afløb

Boligejere har en nem mulighed for at reducere CO2 udslippet. Med et solcelleanlæg kan du reducere dit CO2 udslip med ca. 80 tons. Derved sparer du faktisk mere på elregningen end afskrivningen af anlægget koster. I fremtiden spår man om manglende kapacitet i det danske elnet pga. af flere elbiler, og her vil et husstandsanlæg faktisk aflaste elnettet, da solenergien vil gå direkte ned i elbilen.

En god forretning

En investering i solceller giver ty-

”Interessen for solcelleanlæg er stigende, da mange boligejere ønsker at reducere deres CO2 udslip, og samtidig spare penge på elregningen.”

pisk 7-11% i afkast om året, og det er en markant bedre forrentning end hvad bankerne tilbyder.

Stor interesse for solceller

Viva Energi A/S er en af de store leverandører af solceller i Danmark, og her mærker man også den øgede efterspørgsel. ”Vi laver flere beregninger og tilbud end nogensinde før, og dermed også et øget salg. Folk er i dag opmærksomme på det miljørigtige i et solcelleanlæg, og besparelsen kan samtidig betale anlægget hjem”, siger direktør Lars Bjerg og fortsætter ”Det hjælper også, at vi netop nu kører en efterårskampagne med ekstra lave priser, samt at man kan benytte håndværkerfradrag”.

Er dit tag og tagrender efterårsklar? Nu kan du trygt overlade den årlige vedligeholdelse af dit tag og tagrender til Nanostone. Vi tømmer dine tagrender og behandler taget 1 gang årligt, så du får holdt ved lige uden bekymringer. Tagrenderens tilbud

15 % RABAT

Tagrenderens

FØR

EFTER

1.245 kr. inkl. moms (25 meter tagrende inkluderet, Max højde til tagrende 3 meter. Ekstra meter 32 kr.)

med en 2årig aftale. kun 1.05850 kr./år. (25 meter tagrende inkluderet / Max højde til tagrende 3 meter. Ekstra meter 27,2 kr.)

Algebehandling af tag

1.495 kr. inkl. moms

Du sparer 37350 kr. FØR

EFTER

(Gælder for alm. parcelhus / Max 200 m 2 tag). Du får 20 % rabat ved samtidig bestilling af tagrenderens.

info@nanostone.dk www.nanostone.dk Elitehåndværker 4,8/5

Landsdækkende uden kørselstillæg

Ring 69 13 58 20 alle ugens dage - hverdage 8-17.30, weekend 10-16

Profile for Hus & Have avisen

Hus & Have bladet oktober 2019  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Efterår oktober 2019

Hus & Have bladet oktober 2019  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Efterår oktober 2019