{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 47

Har du tørre øjne? Kan bru ges samtidig med

kontak tlins & make er up

spray – den naturlige løsning til dine tørre øjne Tørre øjne skyldes ofte en for stor fordampning af tårevæsken. Årsagen kan være, at øjets yderste lag er defekt, og dermed ikke formår at holde på tåre­ væsken. Tearsagain® spray reparerer laget, og hjælper dermed øjet med at genoprette den naturlige fugtighed.

• Nem og effektiv, og let at have med på farten • Anvendes 3–4 gange dagligt, eller efter behov

Kan købes på apoteket og i Matas.

• Tearsagain Sensitive – uden konserveringsmiddel

Se instruktionsfilmen og læs mere på tearsagain.dk

• Holdbarhed: 6 mdr. efter åbning

ABIGO Pharma A/S • 46 49 86 76

ANNONCE

NY MAGNESIUM KAPSEL TIL DINE MUSKLER

Slut med uro i benene

Inge havde en frygtelig uro i sine ben hver aften når hun gik i seng. –Jeg kunne ikke finde ro nogen steder, og det endte tit med, at jeg måtte stå op igen. Det forstyrrede min nattesøvn. Nu tager hun et dagligt tilskud af magnesium™ fra New Nordic. – Det har givet mig ro og endelig kan jeg sove om natten.

I

Sov dårligt

– Al den glæde og fornøjelse ved tilværelsen, blev

dog overskygget af, at jeg sov så frygteligt om natten. Jeg havde en forfærdelig uro i mine ben om natten og sov meget uroligt. Det betød, at jeg var træt om dagen og i virkelig dårligt humør.

Fik det kun om natten

– Jeg ved, at det lyder skørt, men allerede inden jeg skulle i seng koncentrerede mine tanker sig om, at jeg

Magnesium Magnesium-malat er en frugtsyre – baseret på magnesiumsalt og æblesyre, dvs. en organisk bundet magnesiumkilde. Magnesium reducerer træthed og udmattelse samt bidrager til opretholdelse af normal muskelfunktion. Derudover bidrager magnesium til elektrolytbalancen og til nervesystemets normale funktion og til et normalt energistofskifte.

endnu en nat skulle sove dårligt pga. mine urolige ben. Det var som om, det kun kom om aftenen og om natten.

Modelfoto

nge blev pensionist for 5 år siden. – Jeg så frem til, at jeg skulle nyde min hverdag. Nu skulle jeg rigtig have tid til at gøre alle de ting, jeg rigtig godt kunne lide ; spille kort, ordne i haven og gå lange ture langs havet, hvor vi bor.

Fik et tip om at prøve magnesium malat

– Jeg fik et tip af min nabo om, at prøve et nyt produkt der hedder Magnesium™ med magnesium-malat. Hun var meget glad for det, og tog det for sine muskler.

fra New Nordic til alle jeg hører fortælle, at de har uro i deres ben – og det er der mange i min alder der har, fortæller Inge.

Nu sover jeg om natten

Vil du også prøve Magnesium™ ?

– Jeg er helt forandret. Jeg tager 3 kapsler om dagen, og allerede efter få dage forsvandt uroen i mine ben. Jeg vidste ikke at jeg manglede magnesium til mine musklers normale funktion og nerverne. Jeg har det fantastisk, og jeg sover helt vidunderligt. Jeg anbefaler Magnesium™

Magnesium™ kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også online på www. newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Det gode råd gør forskellen www.matas.dk Nordic på 46 33 76 00. Din lokale

helsekost Det gode råd gør forskellen

www.newnordic.dk

Online Store

Profile for Hus & Have avisen

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020