{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 46

ANNONCE

”NYT LIV TIL DIN TARM”

Jeg har bøvlet med maven i mange år Mange danskere døjer med træg mave og det er ødelæggende for humøret i hverdagen. Anne er en af dem, men så prøvede hun Wild Biotic™ en kapsel med mælkesyrer fra honning og pollen.

A

nne bor udenfor København. I mange år har hun, som så mange andre danskere, været påvirket af en fordøjelse der ikke fungerede helt, som man kan forvente. Men en dag fandt Anne løsningen, og nu er hun den glade Anne igen, fuld af overskud og smil. –Jeg har siden ungdomsårene bøvlet meget med hård mave og oppustethed. Nogen gange har det været bedre, men det har aldrig været helt godt.

–Jeg har været ked af det, for det påvirker min hverdag. Når min mave ikke fungerer, føler jeg mig ikke tilpas. En dag læste jeg om Wild Biotic™ med et naturligt indhold af mælkesyrebakterier fra honning og bi-produkter. Jeg har før hørt at rå honning indeholder mange gode fordøjelsesenzymer, men jeg var ikke klar over, at rå honning også kan indeholde naturlige mælkesyrebakterier. Min skepsis til naturprodukter har altid været stor, men mit ønske om en velfungerende mave var alligevel større, så jeg besluttede mig for at købe en pakke.

DERFOR ER WILD BIOTIC™ KAPSLEN SÅ GOD

• Et væld af forskellige mælkesyrebakterier • Flere forskellige fordøjelsesenzymer • En vifte af naturlige antioxidanter

PRISVINDENDE KOSTTILSKUD Wild Biotic™ det første produkt i verden af sin art og vandt den prestigefulde Danish Health and Science Award i 2018, da det først blev lanceret.

Kapslerne er virkelig gode –Det viste sig at være et lykketræf, og at min skepsis var ubegrundet. Wild Biotic™ kapslerne er virkelig gode. Allerede indenfor den første måned kunne jeg mærke det i min krop og ikke mindst i maven. Min fordøjelse fungerer som et urværk, og jeg har det rigtig godt. Åh hvor ville jeg dog ønske, at jeg kunne have fået Wild Biotic™ for mange år siden. Min familie siger også, at jeg er blevet en helt ny og glad mor. Det er skønt.

Nyt liv til din tarm Wild Biotic™ kapslen indeholder de undersøgte råvarer i kombination med andre tilsatte mælkesyrebakterier. Wild Biotic™ tilfører ”nyt liv” til din tarm og fordøjelsessystem i form af en bred vifte af forskellige mælkesyrebakterier inklusive bakterier der naturligt findes i bi-produkter. Alle kan tage Wild Biotic™. Tag to kapsler daglig i forbindelse med et måltid.

Her forhandles Wild Biotic™ Wild Biotic™ kan købes i Matas, Helsam, Helsehuset, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Den fås også online på www. newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på telefon 46 33 76 00. www.newnordic.dk

Din lokale

helsekost

Online Store

Det gode råd gør forskellen

s 20 1

Danish

ard

He

nd Science A ha w alt

˚˚

˚

8

˚ ˚˚

v id

en

o g vid e nsk

ab

HJÆLP TIL DIT HÅR

Mit hår betyder alt – Mit hår er en stor del af min identitet, men pludselig, fra den ene dag til den anden, kunne jeg, når jeg kørte en hånd igennem håret trække 20 –30 hår ud. Der var hår alle steder, det var virkelig frustrerende. Nu tager jeg Hair Volume hver dag, og jeg stopper ikke igen !

L

issi har tidligere læst om hårtabletten Hair Volume™. –Jeg må indrømme, at jeg var meget skeptisk, for man læser så meget. Alligevel besluttede jeg mig for at købe en pakke.

Jeg stopper ikke igen –Jeg har taget Hair Volume i 3 måneder, og jeg fælder slet ikke mere, så jeg tør slet ikke stoppe igen. Jeg synes, håret er så stor en del af vores identitet, og man kommer hurtig til at se 10 år ældre ud, hvis man mangler det. Jeg har netop været nede i min lokale Matas for at købe en ny æske. Her anbefalede jeg varmt tabletten til ekspedienten, som netop også var begyndt at tage den.

Modelfoto

Honning har været brugt i årtusinder som husråd til sundhed og velvære. Man har længe været klar over, at rå honning indeholder et væld af fordøjelsesenzymer. I dag har svenske forskere fundet sammenhængen mellem rå honning og tarmens mikroflora. Rå honning indeholder fra naturens side mange forskelligartede mælkesyrebakterier, og det er sandsynligvis den fødevare med det rigeste naturlige indhold af forskellige Det gode råd gør forskellen www.matas.dk gode bakterier.

Modelfoto

Var ked af maven

VIDSTE DU AT RÅ HONNING INDEHOLDER :

brug. 8 ud af 10 kvinder var tilfredse med Hair Volume. De følte at deres hår var blevet tykkere, smukkere og mere glansfuldt.

Her køber du Hair Volume Hair Volume kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost samt på apoteket. Fås også online på www.newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på 46 33 76 00.

Klinisk afprøvet hårtablet Nyt klinisk studie bekræfter effekten af Hair Volume tabletten. Studiet viste synligt tykkere hår. Effekten kunne ses allerede efter 2 måneder og blev yderligere bekræftet efter 4 måneders

Det gode råd gør forskellen www.matas.dk

Din lokale

helsekost Det gode råd gør forskellen

www.newnordic.dk

Online Store

Profile for Hus & Have avisen

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020