{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 36

ANNONCE

ANNE ANBEFALER KOSTTILSKUD TIL FEDTFORBRÆNDING

Forbrænd fedt med Fat Burner Anne var ked af sin figur, men en livsstilsændring og Fat Burner™ blev et stort vendepunkt i hendes liv.

D

et hele startede, da jeg skulle til en sommerfest på min arbejdsplads. Uanset hvilken kjole jeg fandt frem fra skabet, lignende jeg en ”stoppet pølse”. Det havde stået på i nogle år, og jeg var slet ikke glad for det, jeg så, når jeg kiggede mig i spejlet. Jeg havde bevidst, i mange år, undgået vægten på badeværelset.

Fik et chok da jeg gik på vægten –Da jeg tog på sommerferie gik jeg alligevel på vægten. Den viste 86 kg. Jeg besluttede mig for, at lave en livsstilsændring. Jeg ændrede min kost, og jeg gik minimum 10.000 skridt hver dag. Jeg har ikke dyrket motion i 16 år, så jeg vidste,

at jeg ikke bare kunne begynde at løbe for at få forbrændingen i vejret.

Ønskede naturlig hjælp til min fedtforbrænding –Jeg ønskede at have noget støtte undervejs i min forandring og gerne noget naturligt. Hos Matas købte jeg Fat Burner™, som indeholder Yerba mate, der støtter et vægttab og cholin, som bidrager til normal omsætning af fedt.

Jeg forbrænder kalorier –Jeg kan virkelig mærke, at Fat Burner er god for mig og tabletterne har virkelig været en fantastisk støtte. Jeg spiser sundt, jeg føler mig glad og positiv. Nu

skal jeg ikke tænke på, hvilken kjole jeg skal have på til fest. Denne kombination har været den helt rigtige for mig. Fat Burner har virkelig sat gang i min forbrænding.

Har du prøvet alt ?

HUDPIGMENTERING

Mine alderspletter er væk 73-årige Ingemarie er meget glad. – Endelig er mine pigmentpletter i ansigtet væk. Efter jeg er begyndt på Skin Care™ Pigment Clear, som jeg fik anbefalet af min hudlæge, er solpletterne på mine kinder forsvundet. Selv mine døtre har bemærket det.

I

ngemarie nyder livet som pensionist. Hun rejser meget, og går op i sit ydre og sin sundhed. –For ca. 2 år siden opdagede jeg nogle røde pletter på mine kinder. –Hudlægen fortalte, at det var pigmentpletter og at jeg havde fået dem, fordi jeg dyrkede meget sol som ung. Min hud er meget lys og min mand og jeg rejser meget, så jeg er meget eksponeret for sol. Jeg har heller aldrig været så god til at passe på min hud. Det kendte man jo ikke vigtigheden af, da jeg var ung.

Fat Burner arbejder i harmoni med din krop hud er så flot og min familie har også bemærket det.

Her forhandles Skin Care™ Pigment Clear Skin Care™ Pigment Clear kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også online på www. newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på 46 33 76 00.

–Hudlægen anbefalede mig at prøve Pigment Clear fra New Nordic sammen med solcreme. I maj måned købte jeg den første æske. Jeg tager 2 tabletter til frokost hver dag.

Vil aldrig undvære mine piller –Jeg har været rigtig glad for Pigment Clear hen over sommeren. Mine alderspletter Det gode råd gør forskellen er væk, så jeg vil aldrig www.matas.dk undvære disse tabletter igen. Min

helsekost Det gode råd gør forskellen

Her vejer Anne 86 kg. Det er tydeligt at se, hvor meget hun har tabt sig. næringsstoffet cholin. Cholin er et vandopløseligt vitaminlignende næringsstof, som er nært beslægtet med B-vitaminer og hjælper din krop med en normal omsætning af fedtstoffer. Yerba mate blade støtter dit vægttab og bidrager til nedbrydning af fedt i kombination med sunde kostvaner.

Blev anbefalet Pigment Clear

Din lokale

Spiser du sundt og træner, men de sidste par kilo nægter at forsvinde? Hvorfor ikke prøve Fat Burner™ tabletten. Et helt nyt kosttilskud med yerba mate, cholin og grøn te. Fat Burner støtter en effektiv fedtforbrænding og hjælper dig med at vedligeholde en sund kropsvægt.

www.newnordic.dk

Online Store

Hvor kan man købe Fat Burner ?

Fat Burner tabletten indeholder en avanceret blanding af velafprøvede ingredienser, der støtter en effektiv fedtforbrænding. Yerba mate er kombineret Det gode råd gør forskellen www.matas.dk med sort kommen, ingefær, grøn te og marietidsel. Urterne er kombineret med Din lokale

Fat Burner kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også på udvalgte apoteker eller køb det online på www.newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på telefon 46 33 76 00.

helsekost Det gode råd gør forskellen

www.newnordic.dk

Online Store

Profile for Hus & Have avisen

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020