{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 34

FORPUSTET OG STAKÅNDET

Jeg får færre hosteanfald ™ med Deep Breath For ca. 2 år siden begyndte Ole at hoste en del. Han følte sig træt og måtte opgive at lave fysisk arbejde og aktivitet. –Jeg blev forpustet, og var utrolig længe om det. Det var som om jeg havde en slimklat i halsen, jeg ikke kunne få op, fordi jeg ikke kun få luft nok ned i lungerne. Jeg har nu taget Deep Breath™ i et halvt år, og der er blevet længere og længere imellem mine hosteanfald. Åndenød og hosteanfald

Ole er pensionist. Det meste af hans liv har han arbejdet som selvstændig i maskinbranchen. Ole har altid været meget aktiv. Han elsker at cykle og lave fysisk arbejde og særligt noget med hænderne. –Jeg begyndte at blive forpustet ved det mindste. Jeg følte mig træt og jeg hostede en del. Det føltes som om mine luft veje ikke var åbne. Særligt om natten var det slemt, og jeg sov ikke meget.

Faldt over en annonce for Deep Breath

–For ca. et halvt år siden faldt jeg over en annonce for Deep Breath™ i et ugeblad. Produktet indeholder sort peber, der hjælper

med at holde luft vejene åbne, og det var præcis det jeg havde behov for. Jeg købte en æske på mit lokale apotek. Men jeg ved også at man kan købe dem i Matas og helsekostbutikker.

Hoster mindre

–Efter ca. en måned kunne jeg tydeligt mærke, at jeg ikke hostede så meget mere, jeg føler mig ikke længere træt som jeg gjorde før. Det er skønt at have fundet noget der hjælper mig med at holde mine luft veje åbne, så jeg kan sove godt hele natten og ikke forstyrre min familie med mine voldsomme hosteanfald. Jeg føler helt klart at Deep Breath hjælper mig.

Pas godt på dine lunger

JEG FIK HJÆLP AF CLEAR BRAIN

Min hukommelse svigtede mig I januar 2015 fik Jean, 75 år, konstateret Alzheimer. – Jeg kunne tage bilen ind til byen, og gå hjem, fordi jeg havde glemt, at jeg var i bil. En dag, da jeg tilfældigt gik i Matas, faldt jeg over Clear Brain tabletterne. Siden har jeg ikke haft nogle episoder. Jeg håber, at Clear Brain tabletterne kan hjælpe andre, som de har hjulpet mig. Tilbage i januar fi k Jean konstateret Alzheimer. Forud for diagnosen lå en masse undersøgelser, som var gået rigtig dårligt. –Jeg kunne overhovedet ikke genkende nogle billeder, og jeg fi k at vide, at jeg havde belægning på begge sider. –Jeg havde det godt nok på fornemmelsen, inden jeg gik ind til lægen, men jeg må indrømme, at jeg blev noget tam, da jeg fi k beskeden.

Jeg glemte helt almindelige hverdagsting

–Månederne op til, at jeg fi k diagnosen, havde min hverdag været alt andet end normal. Jeg havde flere gange taget bilen ind til byen for at handle, men jeg gik hjem, fordi jeg havde glemt, at jeg var i bil. Når jeg kørte ind i en rundkørsel kunne jeg glemme hvad jeg skulle.

Faldt over Clear Brain tabletterne i Matas

–En dag gik jeg ind i Matas. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, men ud af øjenkrogen så jeg Clear Brain tabletterne. Jeg besluttede mig for at købe en æske. Da jeg kom hjem, tog jeg de 2 første tabletter.

Med alderen falder lungekapaciteten, og omkring pensionsalderen er kapaciteten faldet med mere end 20 % i forhold til, da vi var unge. Herefter fortsætter den med at falde. Særligt rygere og personer der har arbejdet i forurenet luft, eller bor i storbyen kan have svært ved at få vejret. At have problemer med luft vejene kan skyldes mange ting lige fra bron-kitis, astma, KOL og lungebetændelse. Vi ved at 40 – 50 % af alle rygere er disponeret for KOL. Når lungekapaciteten når ned omkring 50 – 30 % bliver åndenød et problem i hverdagen. Så hvis du gerne vil kunne gå ture og leve et liv, hvor du er uafhængig af andres hjælp, er det vigtigt at du passer godt på dine lunger.

Jeg håber Clear Brain kan hjælpe andre

Dine luft veje holdes åbne af et fleksibelt og kollagenrigt bindevæv, kaldet brusk. På den måde kan dine lunger slippe af med “gammel luft”, hvor ilten er opbrugt, og få plads til ny frisk luft med masser af ilt.

Aktiv langt op i alderen

Deep Breath indeholder også C-vitamin som bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende brusk.

Få luft til et langt liv

Hvis du gerne vil blive ved med at holde dig aktiv langt op i alderen, så er Deep Breath et rigtig godt tilskud. Tag 2 tabletter dagligt i en måned, og mærk selv om det er noget for dig. Brug Deep Breath som en daglig vitaminpille til dine luft veje.

–Det er helt fantastisk! Siden jeg startede med tabletterne, har jeg ikke haft nogle episoder. Jeg har valgt at stå frem, og fortælle min historie, fordi jeg håber, at Clear Brain kan hjælpe andre, som er i samme situation som mig. Du kan se mere om Clear Brain på www.newnordic.dk eller få yderligere information på tlf. 46 33 76 00.

Åbne luftveje

Har du svært ved at trække vejret og får du hurtigt åndenød? Deep Breath™ hjælper med at holde luftvejene åbne og forbedre vejrtrækningen.

Deep Breath til dine lunger

Deep Breath™ er et helt nyt kosttilskud baseret på naturlige ingredienser som sort kommen og sort peber, som hjælper med at holde luft vejne åbne. Indholdsstofferne når lungevævet allerede i løbet af få timer. Sort kommen og sort peber virker antiinflammatoriske og antibakterielle. Samtidig hjælper de med at afslappe bronkierne og bekæmpe hoste, samt renser luft vejene for slim. Bronkierne er de rør, der forbinder luft røret til lungerne. De sørger for ilt til kroppen, og derfor er det vigtigt at holde dem sunde og i form.

Du kan se mere om Deep Breath på www.newnordic.dk eller få yderligere information på tlf. 46 33 76 00.

Profile for Hus & Have avisen

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020