{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 27

27

Husk eftersyn af tilbygningen Problemer med

hovedbunden?

Ved større byggeri foretages der eftersyn efter at byggeriet er blevet afleveret. Afhængig af hvor stor en tilbygning du har fået bygget, er det for det meste nok at få en et-årsgennemgang.

Detox din hovedbund og få bedre vækstbetingelser Sådan skriver danske JUHLDAL om deres PSO Shampoo No 4. Vi har testet. Den holder hvad den lover, og mere til.

Når du indgår en aftale om at få bygget en tilbygning, er det vigtigt at få indskrevet i aftalen, at der foretages en et-årsgennemgang. Det er din sikkerhed for, at du ikke kommer til at stå tilbage med fejl og mangler, som du skal sørge for at udbedre.

JUHLDAL PSO Shampoo No 4, er nemlig guld værd. Formentlig en af markeds absolut bedste shampoo imod hovedbundsproblemer. Shampooens høje indhold af naturligt anti-inflammatorisk og let peelende bromelin renser hovedbunden blidt og nænsomt.

Når du skal have foretaget eftersyn af tilbygningen, kan det være en god idé at have en byggerådgiver med til gennemgangen. Så er du sikker på, at alt foregår, som det skal. Kilde: ditnybyggeri.dk

Betaler du også for meget for din fyringsolie?

Det skaber nye vækstbetingelser og en sundere hovedbund.

Fyringsolie Basis:

Vejl. 11.289 kr./1000 L Online rabat: 2549 kr. * * Din pris: 8740 kr.

* Dagspris inkl. moms pr. 31. jan. 2020

Bestil nu på:

www.netbyggemarked.dk Fremragende

Plastret der forebygger sårinfektion

Sorbact® Secure har en unik bakteriebindende virkning, som letter sårheling og forebygger infektion. Plastret er endvidere vandafvisende, lader huden ånde og hæfter godt. Med Sorbact® Secure i tasken er du godt forberedt på cykelturen, ferien og i dagligdagen. Læs mere på sorbact.dk

Det grønne Sorbact® -væv beskytter såret mod snavs, og binder eventuelle bakterier til sig, så risikoen for infektion mindskes.

JUHLDAL forhandles i Helsam, helsekostbutikker, Matas og Salling.

Vi tør derfor godt påstå, at vi har fundet den ultimative kur mod kløe, irritation, eksem og psoriasis i hovedbunden. Og så er den oven i købet urtebaseret og vegansk. PSO Shampoo No 4 er til daglig brug, men fås også som Kur-Shampoo hvis man er særlig udsat og PSO Conditioner til naturlig efterbehandling.

Profile for Hus & Have avisen

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020