{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 24

24

Sund økonomi i boligen

Trappen er ikke et problem

Klimavenlige produkter koster ofte en mindre investering, men der er investeringer der betaler sig tilbage. Hvis du investerer i en klimavenlig Ecoteck pilleovn, får du værdi tilbage.

På et tidspunkt kan trappen synes for stejl. Det behøver til gengæld ikke være et problem. Med en stolelift er det let og sikkert at komme op og ned ad trappen. Nogle mennesker kommer til den erkendelse at måtte flytte, fordi trappen er blevet for stejl. Trappen behøver imidlertid ikke være et problem. En stolelift kan tilpasses alle slags trapper – uden at være til gene for dem, der vælger at gå. Hjælpemidler i hjemmet

Investering i en Ecoteck pilleovn kan gavne klimaets sundhed ved at reducere Co2 udslip. Du oplever et indeklima i din bolig, og mindre arbejde med brændeovnen - der giver dig tid til mere væsentlige ting i din hverdag. Og du vil kunne opvarme et normalt boligareal på 100m2 for under 4000kr årligt! • Mindre Co2 udslip kontra fossile opvarmning herunder også varmepumper • Billigere opvarmning kontra Olie, Gas EL og dyr fjernvarme • Væsentligt mindre arbejde kontra brændeovne

• Bedre indeklima som gavner dig og huset

Bedre end brændeovnen!

Ecoteck er topmoderne opvarmning, der fordeler varmen bedre og hurtigt. Den fuldautomatiske optænding giver tryghed og komfort. Termostatstyringen sikrer, at du har den rigtige temperatur i hjemmet, lige når du ønsker det.

Vi vil gerne hjælpe!

Ecoteck tilbyder sammen med kompetente forhandlere over hele landet rådgivning omkring

klimavenlig opvarmning. Du finder forhandlere ecoteck.dk. Der tilbydes finansiering både af pilleovn og hele varmeløsninger, ligesom du kan LEJE din nye pilleovn.

Hygge på pose, med god samvittighed

Der fældes ikke træ alene for at producere energi. Skovejeren vil altid forsøge at sælge sit træ til højeste pris, og markedet vil regulere, hvad der går til biomasse, og hvad der går til andre formål. Så opvarmning med en Ecoteck pilleovn og certificeret træpiller er sund fornuft. Vil du vide mere om valget af miljørigtig og CO2 neutral opvarmning, kontakt ecoteck.dk eller ring 96 46 41 46.

Firmaet opadtrappen.dk leverer maskiner og udstyr til folk, der har brug for hjælpemidler til eksempelvis trapper, fra seng til kørestol, på toilettet m.m. Firmaet leverer hjælpemidler til både private og det offentlige, og har stor indsigt og erfaring i hjælpemiddelprodukter.

Fleksible løsninger

www.opadtrappen.dk har stolelifte der kan tilpasse alle slags trapper, også udendørs. Det er sjældent to hjem er ens, og derfor er der udviklet et fleksibelt skinneprogram, der gør det muligt at montere stolelifte sikkert og stabilt på enhver trappetype. Stoleliften er sikker at bruge og nem at komme ud og ind af. Med en stolelift er det muligt at blive i eget hjem længst muligt. Se mere om de mange forskellige muligheder på www.opadtrappen.dk eller ring for yderligere oplysninger på tlf.: 80 37 37 37.

Med en trappelift opnår du afgørende fordele • Du undgår at flytte • Du kan bruge alle etager i huset uden besvær • Du kan nemt transportere ting med dig fra en etage til en anden • Du kan trygt og sikkert komme op og ned ad trapperne både ude og inde

NYE VINDUER OG DØRE Vinduespladsen timlboyndteerrer ng og i l å m p o rkere æ v gratis d n å h e med egn

lp Få hjæ din e til hel ing af tn udskif & døre r vindue trappe eller

store Se voresleri på: l billedgaladsen.dk vinduesp

6100 HADERSLEV Niels Bohrs Vej 5

2740 SKOVLUNDE Skovlunde Byvej 94

8230 ÅBYHØJ Klamsagervej 27-29

4676 9100

Profile for Hus & Have avisen

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020