{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 22

22

Fyringsolie skal bestilles Online – Klimavenligt og CO2 Neutralt Opvarmning af boligen kan være en stor post i budgettet, specielt hvis du bruger Fyringsolie. Men der er faktisk mange penge at spare. Også i klimaregnskabet findes der en løsning. Bestil online og spar penge

I Danmark har mange boliger stadig oliefyr, og det kan være dyrt at fylde den tomme tank op. Prisen på fyringsolie varierer dagligt, og påvirkes af udbud og efterspørgsel, men også af dollarkursen, situationen mellem de olieproducerende lande og af olieselskaberne. Markedet kan være svært at gennemskue, men én ting er sikkert – er du en af dem som fortsat bruger fyringsolie, kan der være mange penge at spare, ved at bestille din olie på nettet. Se eksempel:

Fyringsolie Basis • Vejledende pris 11.289,- kr. / 1000 liter • Online rabat ved Netbyggemarked.dk 2.549,- kr. / 1000 liter

• Din pris ved Netbyggemarked.dk 8.740,- kr. / 1000 liter

(priseksempel pr. 31/1-2020)

Ved at holde øje med olieprisen på eksempelvis Netbyggemarked.dk er du sikret, at du altid får din fyringsolie til gode konkurrencedygtige priser. Det samme gør sig også gældende for Landbrugsdiesel, der også er billigere at bestille online.

Bestil online og pas på klimaet

Når du bruger fyringsolie kan det være svært at være klimavenlig. Det forsøger Netbyggemarked.dk at rette op på. Ud over konkurrencedygtige priser, gør Netbyggemarked.dk også meget for at passe på vores jordklode.

Vidste du det – om at spare på energien Der er flere måder at spare på energi i vores bolig. Her er 6 facts, der kan få dig til at tænke over den gode energi. 1 Lidt over 1/3 af det samlede energiforbrug til opvarmning går til at opvarme varmt vand. Så når du sparer på det varme vand sparer du både på vandregningen og varme regningen. 2 Vi danskere bruger i gennemsnit 103 liter vand om dagen pr. person. 3 Et hul på rørledningen på størrelse med en synål kan lække op til 70 liter vand pr. dag. (Det er en god ide at være opmærksom på dryppende vandhaner eller løbende wc-cisterner.)

For hver 1000 liter fyringsolie, du bestiller på Netbyggemarked.dk, sørger webshoppen for at plante et træ i samarbejde med Klimatræ. Du kan selv tilføje flere træer til din indkøbskurv sammen med fyringsolien.

4 Hvis du bor i hus, hæfter du selv for utætheder i vandrørene helt ud til skellet. 5 En velisoleret bolig med energirigtige vinduer og døre bruger mindre varme og er derfor billigere at bo i. Men energirenovering kan også forbedre indeklimaet og energimærket og samtidig gøre dit hus mere værd. 6 Hvis dit hus ikke er energimærket, kan du få en energirådgiver til at gennemgå dit hus og vise dig, hvor i boligen du kan spare energi. Læs mere om at spare på energien, energirenovering og forskellige energiformer på husoghaveavisen.dk

Netbyggemarked.dk er en del af et Dansk Klima-initiativ ”CO2 Neutralt website”, hvilket betyder, at webshoppen neutraliserer den CO2 som hjemmesiden udleder – bl.a. når du kigger rundt på siden, for at finde den bedste pris på fyringsolie. Kilde: sparenergi.dk

DRØMMER DU OM EN TØR KÆLDER? Få et sundt indeklima med H2Oblock fra Faxe Design. Den fjerner lugtgener i løbet af få uger og udtørrer kælderen permanent. H2Oblock er et trådløst elektroosmose system, der installeres uden gravearbejde og indgreb i murværk. H2Oblock fjerner opstigende fugt, forhindrer dannelse af skimmelsvamp og beskytter ejendommen mod fugt. En H2Oblock er væsentlig billigere end omfangsdræn og andre kendte løsninger.

Pris fra kr. 26.900.-

Inkl. moms og montage. Returret samt 10 års funktionsgaranti.

Bestil et

GRATIS FUGTTJEK

på www.h2oblock.dk/hu eller ring for info på 49 76 01 10

FØR Kronborg vinkælder udtørret - se reference på www.h2oblock.dk

- kendt for kvalitet siden 1926

Profile for Hus & Have avisen

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020