{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 20

JyskAlgerens BILLIGJyskAlgerens ALGEBEHANDLING Billig algebehandling dit tag! ! AF DIT TAG OGafFLISER Algebehandling er en billig måde at vedligeholde dit tag på. Vores algefjerner er yderst effektiv: Mos og alger dør med det samme. Efter 4-5 mdr. ses den fulde virkning C

M

Y

CM

MY

CY

TILBUD KUN 895 DKK* for et plan 895 ogMOMS 995 for INKL.

Mange døjer med alger på taget. Med en professionel algebehandling holder dit tag længere, og du slipper for skader og utætheder.

2 plan

En Komplet algebehandling gør dit tag i stand til at klare det danske vejr i de næste på år.

Mange husejere kender til alger på taget. Alger kommer som konsekvens af vores klima: fugt, vand og sollys. Når algerne først har sat sig, spredes de hurtigt.

Algebehandlingen forebygger også frostskader.

Professionel algebehandling

Alger på tage virker som en svamp, der tilfører din tagkonstruktion fugt. Denne konstante tilførsel af fugt, kan give frostsprængninger og ødelægge din tagkonstruktion. Med en algebehandling kan du komme algerne til livs, og slippe for at skulle have nyt tag. Når algerne er fjernet fra dit tag, er basis for nye algedannelser også mindsket. De luftbårne algesporer der lander på

*) Prisen er baseret på, at adgangsforholdene er i orden, og tagfladen ikke er over 350 m2.

Tillæg for andre bygninger.

CMY

K

Fliserens: Kun kr. 49 pr m2 Vi renser fliserne, giver en gang algebehamdling for at fjerne de sidste sporer, kommer nyt sand på *) Prisen er baseret på, at adgangsforholdene er og til sidst en gang imprægnering. 2

Også fliserens

dit tag, bliver lettere skyllet væk ved et regnskyl, og taget holder sig algefrit længere. En forebyggende algebehandling af taget forebygger skader som frostsprængninger og er en effektiv investering i et tag, der holder længere. Mos og alger dør med det samme, og efter 4-5 måneder ses den fulde virkning af behandlingen. Dansk Totalisolering udfører professionel algebehandling. Få yderligere information eller gratis uforpligtende tilbud på tlf.: 29 88 66 33.

49,-

.

Mindsteprisen er kr. 1500

Algebehandling forlænger tagets levetid

pr. m2

Bestil allerede FØR i dag på: EFTER Tlf. 2988 6633 eller info@dansktotalisolering.dk

Bestil allerede i dag på:

www.dansktotalisolering.dk Tlf. 2988 6633 eller info@dansktotalisolering.dk

www.dansktotalisolering.dk

Bliv rask med med Magnetfeltterapi Cirkulær magnetterapi: MAGNOFLEX® magneter består af cirkulære magnetiske ladet felter, hhv. + og -, der altid vil påvirke ioneners flow optimal, uanset hvilken retning blodåren løber.

Hvordan virker en magnetmadras?

Grundlæggende drejer magnetfeltterapi sig om, at kroppen tilføres mere energi. Behandling med magnetfelter kan blandt andet medvirke til at forbedre kroppens iltoptagelse, øge blodcirkulationen, forbedre kredsløbshastigheden, opløse smerteblokader og minimere muskelspændinger. Magnetfelterne reparerer ikke, men understøtter derimod menneskets selvlægende kræfter. Men en kombination af uld og MAGNOFLEX® magneter optimeres forudsætningerne for et optimalt kredsløb, og muligheden for at få en afslappende og helsende søvn.

Magnetterapi-behandlinger er fuldstændigt smertefrie og der er ingen kendte bivirkninger eller anden form for ubehag. Magnocare by MAGNOLFEX® magnet topmadras arbejder uden strøm fra nettet og uden batterier. Hvad er magnetterapi? Elektrisk ladet ioner: Ioner er elektrisk ladet. De findes i vores blod og er påvirkelig over for magnetfelter. Når et magnetisk ladet felt påvirker hhv. negative og positive ladet ioner, vil de oftest ikke ligge sammen men trækkes mod det modsatte ladet felt – nordpol(+) og sydpol(-).

Øget blodtransport: Menneskets blodkar er forholdsvis elastiske, hvorfor blodkarrenes vægge kan udvides når der skabes et forbedret blod flow. Dette giver ionerne mulighed for at øge sin blodtransport gennem de nu udvidede blodkar. Magnetpude Magnocares magnethovedpude er vores topprodukt af hovedpuder, puden med magneter er til dig der ønsker afspænding i skuldre, nakke og hoved. Puden indeholder magnetterapi, der påvirker dit blod mest muligt og derved giver et bedre velbefindende, afhjælper muskelspændinger og nakkeinfiltrationer mm. Magnetbandager MAGNOLFEX® magnetbandager er mere end et traditionelt bandage, bandagen giver infrarød

varme- og magnetterapi. MAGNOLFEX® magnetbandager er især gavnlig for dem der drøjer med uro og kramper i benene, muskelspændinger i lænden, nakken, knæ, skulderen, ømme og stive led, gigtgéner mm. De indsyede magneter er strategisk korrekt placeret på bandagen, så du er sikker på at de altid sidder rigtigt. MAGNOLFEX® magnetbandager arbejder uden strøm fra nettet og uden batterier.

naturligt og meget komfortabelt materiale med en høj absorberings-effekt. Ulden er førstegangsklip af levende får og er ikke klorbehandlet under garvningen.

Magnetmadrasser Magnocare by MAGNOFLEX® magnet topmadras overside består af merino fåreuld med indvævede silketråde, viskose og polyester. Silke er et af de mest komfortable og stærke fiber, som giver madrassen en blød og holdbar overflade. Dertil har silke en thermo-regulerende effekt, hvilket ikke gør Magnocare by MAGNOFLEX® magnet-topmadrassen varm om sommeren.

• Smerter, kramper, uro og hævelser i benene • Tunge og trætte ben • Dårlig nattesøvn • Kolde hænder og fødder • Sår på ben/fødder • Muskel- og ledsmerter • Rygproblemer • Kramper om natten • Spændingshovedpine • Forhøjet blodtryk • Følger af diabetes • Arbejds- og nedslidningsskader • Tendens til blå mærker • Smerter fra åreknuder

Viskose har en høj absorberings-effekt og er ligesom silke et thermo-regulerende fiber. Viskose er desuden behageligt for huden. Merino fåreuld er et åndbart,

Kan købes på www.magnocare.dk Du kan også ringe og bestille på tlf. 88820637

KAN MED FORDEL ANVENDES VED:

Profile for Hus & Have avisen

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020