Page 1

GARDEROBE


Norsk design, kjøkken og garderober. Husebys historie strekker seg over 70 år. Vårt mål og visjon har alltid vært og er fortsatt å skape løsninger som fremhever og kompletterer våre kunders stil og egenart. Du ser mulighetene, tør å kombinere og er ikke redd for kontraster. Din smak setter standarden for deg selv, venner og kollegaer. Våre ingredienser er den ypperste kvaliteten, den beste ekspertisen og sterk idealisme. Du har valgfriheten, enten det gjelder design, overflateteknikker, farger eller strukturer. Vårt utvalg og vår kompetanse gjør at du kan få det beste innen moderne, nostalgiske eller klassisk design – uten at det koster mer. Vi er stolte av å kunne dele dette med deg. La deg inspirere og besøk våre butikker og ta en prat med våre innredningskonsulenter.


KORIANDER

Walk in garderobe i Koriander: Front/design Koriander, eikefiner av første klasse i speil og heltre eik i rammtre. Vist i takhøy med profilert takoppforing. Beiset utvendig, på skap og i hyller med fargen Torv. Klart glass i dørene, krom opphengstang. Demping på hengsler som standard. Håndtak/grep i gull.


OLIVEN

Garderobe rett vegg: Front/design Oliven i MDF. Vist i takhøy. Malt i spesialfarge på fronter og i åpne hyller. Innvendig bøkefiner. Demping på hengsler som standard. Knott i stål.


Oppbevaring og identitet En garderobe kan være så mangt, et møbel, et skattekammer, en oppbevaringsplass, et skjulested og et første inntrykk! Garderobe, navnet stammer fra fransk garder (vokte) og robe (kjole), og betyr et oppbevaringsted for klær. En moderne garderobe skal også være en signatur. Det er ofte det første gjestene dine møter. Møbelet for velkomst og orden. Det viser hvilken stil du liker, hva gjesten kan forvente å møte i resten av huset. Møbelet som mer enn noe annet signaliserer hvem du er!


PESTO


Pesto, en front med liggende rett stripet eike finer. Vist her med fremtrukket sokkel og takoppforing, Her vist i ekstra takhøy. Farge; beiset Nero natur. Grep i sort skinn og krom. Automatisk skuffeinntrekk.


Oppbevaring skal også bevare En garderobe skal være et sted for orden, en oppbevaringsplass og ikke minst et sted hvor du kan bevare tingene du er glad i. I våre garderobeløsninger kan du innrede med skuffesystemer som tilfredsstiller alle dine krav det estetiske og det praktiske. Du kan velge med eller uten inndelingsløsninger – alt i ypperste håndverksmessige utførelse. Skuffene kommer i 40, 50, 60 og 80 cm bredde.


ROSMARIN

Walk in garderobe i Rosmarin: Front/design Rosmarin heltre eik i speil og rammtre. Vist i takhøy. Malt i standard fargen eggehvit. Demping på hengsler og automatisk inntrekk på skuffer som standard. Vist med fremtrukket sokkel. Garderobeøy vist med 4 cm profilert heltre eik topplate malt i samme farge som front. Helautomatisk ”trykk-åpner” på skuff i øy. Knott i krom.


Huseby har tatt frem et garderobesortiment hvor vi har lagt vekt på valgfrihet og finish. Våre garderober skal tilpasses deg, enten du liker tradisjonelle tunge engelske møbler, nordisk lett og lyst eller en hvilken som helst annen stilretning. Spennende overflater i kombinasjon med innredningsløsninger du ikke kan får fra andre leverandører gir et helhetsinntrykk av kvalitet. Hva er mer spennende enn å lete i garderoben? Innerst inne i skapet finne barnas luer fra de var små, vottene fra den første fjellturen eller skoene de tok sine første skritt med! Selv om garderoben skal være et verktøy for orden, er realiteten at mange av oss tar vare på ting vi kanskje burde ha kvittet oss med – og gledes over at man ikke gjorde nettopp det.


www.huseby.no

Huseby AS Postboks 142 3177 V책le

Huseby garderobe 2012  
Advertisement