Page 1

Tue myyntiä

Huiskulatuotteilla Huiskulan työesiliinat suojaavat vaatteesi Esiliinat on valmistettu Suomessa Finlaysonin kestävästä ja pestävästä enstex-kankaasta. Essuja on kahta mallia: kuvan lyhyt vihreä (17 €) ja pidempi musta (28 €). Edessä on kätevä säilytystasku.

Suunnittele kimput väriviuhkan avulla Hollannin Kukkaneuvoston floristeille kehittämä Mini Color Chart -väriviuhka (20 €) sisältää kaikki leikkokukkavärit. Viuhkan avulla voit vertailla värejä ja suunnitella asetelmia. Väriviuhka on näppärä apu myös ostotilanteessa.

Huiskulan ulkomainosteline kiinnittää huomion Vaihda ulkomainostelineeseen (85 €) sesonkiin sopivat julisteet tai ilmoita tarjouksista. Nouda veloituksetta ajankohtaiset julisteet Huiskulan toimipisteistä tai myyntiautoista.

Muista myös virkisteet Huiskulan laadukkailla Chrysal-leikkokukkavirkisteillä varmistat, että kukista on iloa pitkään. Virkiste helpottaa myös kukkien kotihoitoa, sillä maljakkovesi pysyy puhtaana ja kukat kestävät kauemmin. Valikoimaan kuuluvat ammattikäyttöön soveltuvat nestemäinen (23 €/5 l) ja jauhemainen virkiste (14,60 €/2,5 kg) sekä kuluttajille suunnattu virkistepussi (28 €/1000 pss). Kysy lisää myyjiltämme!


Huiskulan toimipisteitä Huiskula huolehtii asiakkaistaan yhdentoista toimipisteen voimin kattavasti ympäri Suomen – aina Turusta Ouluun. Toimipisteverkosto palvelee ammattitaidolla niin pienissä kuin isommissakin kukkatarpeissa. Keväisessä Terälehdessä esittelimme kuusi Huiskula-toimipistettä ja nyt voit lukea lopuista. Tervetuloa ostoksille Huiskulaan!

1

2

Kuva 1: Turun noutotukussa palvelevat Heidi Hämäläinen (vas.), Tanja Anttila, Eeva Hämäläinen, Merja Määttänen sekä Mia Leppänen. Pakkaamossa työskentelevät Tiina Annunen, Annukka Saario, Sanna Hämäläinen sekä kuvasta puuttuva Riitta Vikström. Lisäksi noutotukussa palvelevat Maj-Lis Halla, Sari Heino sekä Tuija Kauhanen. Kuvasta puuttuu myös toimipisteen esimies Päivi Jalava. Kuva 2: Turun myyntiautoissa kukkatarpeista huolehtivat Stina Fredriksson (vas.),

TURKU Päätoimipaikkamme noutotukusta kukkien jälleenmyyjät voivat tulla ostamaan tuotteita runsaasta leikkokukkien, leikkovihreiden ja ruukkukasvien valikoimasta. Auton voit pysäköidä lämpimään parkkihalliin, jolloin kukkien lastaus käy kätevästi pakkassäälläkin. Kukkakauppatarvikkeet saat noutotukun yhteydessä olevasta SHT-Tukun palvelutukusta.

VAASA

Raimo Maula sekä Lassi Virtanen.

Kukat voi myös tilata puhelimitse asiansa osaavilta myyjiltä, jolloin kukat toimitetaan lähialueen asiakkaille jakeluautolla. Kauemmas kukat kuljettaa ulkopuolinen rahdinkuljettaja. Turussa on kolme kiertävää myyntiautoa, jotka palvelevat ympäröivän maakunnan asiakkaita.

Huiskulantie 52, 20380 TURKU Puh. 020 790 7010 Fax (02) 247 1402 myynti@huiskula.fi

Vaasan toimipisteessä kukkien jälleenmyyjiä palvellaan kahdella myyntiautolla, jotka kiertävät Vaasassa sekä mm. alueilla Lapväärtti–Kauhajoki ja Kokkola. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat leikkokukat, leikkovihreät ja ruukkukasvit sekä osin kukkakauppatarvikkeet. Vaasan Huiskulassa palvelu pelaa niin suomeksi kuin ruotsiksikin.

Moottorikatu 14, 65170 Vaasa Puh. 020 790 7180 Fax (06) 356 9028 vaasa@huiskula.fi

Aukioloajat: ma 7–18, ti 7–16, ke 7–20, to 7–16, pe 7–18, la suljettu su 7–11

Aukioloajat: ma–to 7.00–17.00, pe 7.00–19.00 la–su suljettu

Toimipisteen esimies Bengt Rönnqvist (vas.), Maria Svenns sekä Hans Holm työskentelevät Vaasan myyntiautoissa.


Savonlinnan noutotukussa palvelevat Kirsi Hostikka (vas.), Tiina Inkinen sekä toimipisteen esimiehenä Eveliina Piikki. Myyntiautossa työskentelevät Eero Kokkonen (edessä vas.) sekä Aki Värtinen.

Simasalonkatu 4, 57200 Savonlinna Puh. 020 790 7160, Fax: (015) 531 856 savonlinna@huiskula.fi Aukioloajat: ma–to 7.30–16.00, pe 7.30–15.00 la–su suljettu

SAVONLINNA Savonlinnan toimipisteessä kukkien jälleenmyyjistä huolehtii noutotukku sekä kiertävä myyntiauto. Runsaaseen tuotevalikoimaan kuuluvat leikkokukat, leikko-

vihreät ja ruukkukasvit sekä kukkakauppatarvikkeet. Tuotteita voi tilata myös puhelimitse, jolloin ne toimitetaan lähialueen asiakkaille jakeluautolla. Kauemmas ku-

kat kuljettaa ulkopuolinen rahdinkuljettaja. Savonlinnan kiertävä myyntiauto palvelee mm. alueilla Lappeenranta–Imatra, Joensuu–Kitee sekä Puumala–Juva–Varkaus.

Jyväskylässä palvelevat Paula Palonen (vas.) ja Katja Mustalahti. Jari Suominen työskentelee puolestaan myyntiautossa ja Johanna Ylikoski toimipisteen esimiehenä.

JYVÄSKYLÄ Jyväskylässä kukkien jälleenmyyjät voivat tehdä ostoksia noutotukusta sekä kiertävästä myyntiautosta. Runsaaseen valikoimaan kuuluvat leikkokukat, leikkovihreät ja ruukkukasvit sekä laaja valikoima SHT-Tukun kukkakauppatarvikkeita. Tuotteita voi tilata myös puhelimitse, jolloin ne toimitetaan lähialueen asiakkaille

jakeluautolla. Kauemmas kukat kuljettaa ulkopuolinen rahdinkuljettaja. Myyntiauto palvelee mm. alueilla Saarijärvi–Karstula sekä Pieksämäki–Suonenjoki.

Vasarakatu 22, 40320 Jyväskylä Puh. 020 790 7140 Fax (014) 675 076 jyvaskyla@huiskula.fi Aukioloajat: ma–to 7.00–15.00, pe 7.00–16.00 la–su suljettu

tää niin leikkokukat, leikkovihreät ja ruukkukasvit kuin kukkakauppatarvikkeetkin. Iisalmen myyntiautot kulkevat Kuopion ja Iisalmen alueella, mutta myös aina Leppävirrasta Kuhmoon ja Lieksasta Ylivieskaan sekä Outokumpuun.

IISALMI Iisalmen noutotukussa ja myyntiautoissa palvelusta vastaavat Sami Passiniemi (vas.), kausiapu Minna Riihijärvi, Heikki Kaatrasalo, toimipisteen esimies Tuomo Nissinen, Marjatta Inkiläinen, Pauli Saha, Riina Inkiläinen sekä Harri Kämäräinen.

Iisalmen Huiskulassa kukkien jälleenmyyjiä palvellaan pääosin kolmella myyntiautolla, jotka kiertävät laajasti Iisalmea ympäröivää maakuntaa. Lisäksi Iisalmessa on noutotukku. Kattava valikoima sisäl-

Yrittäjäntie 11, 74130 Iisalmi Puh. 020 790 7130 Fax (017) 826 811 iisalmi@huiskula.fi Aukioloajat: ma–to 7.00–15.00, pe 7.00–17.00 la–su suljettu


Kukkia HUI-Netin kautta Internetistä on tullut viestinnän ja ennen kaikkea kaupankäynnin taivas. Kun asiakas astuu tähän www-tavarataloon, on myös maailman kukkavalikoima avoinna.

HUI-Net palvelee kukkatukkuasiakkaita Huiskula on kehittänyt yhteistyössä hollantilaisen tavarantoimittajansa kanssa oman HUI-Net-verkkokaupan. Palvelu on tarkoitettu etenkin kauppiaille, joiden on mahdollista ennakoida viikoittaisia kukkatarpeitaan ja näin keskittää hankintojaan isommaksi kertaeräksi. Vaaditaan kuitenkin edelleen monta työvaihetta, ennen kuin sähköisesti tilatut tuotteet ovat kauppiaan liikkeessä.

Hyötyä erityisesti isoista kertaostoksista Sähköinen kaupankäynti on asiakkaalle helppoa ja vaivatonta. Verkkokaupat tulvivat upeita kuvia ja ideoita. Lisäksi ne tuovat laajan ja kohtuuhintaisen valikoiman asiakkaan saataville ajasta tai paikasta riippumatta. Palveluun kuitenkin liittyy edelleen valtava määrä työtä ja käsipareja. Jokainen työvaihe tietysti myös maksaa. Nettikaupan edut tulevatkin paremmin esille vasta noin 400–500 euron kertaostoksissa. Tällöin toiminta on kannattavaa ja kustannustehokasta niin hollantilaiselle vientiliikkeelle, Huiskulalle palvelun tarjoajana kuin asiakkaallemmekin

Helppo ja vaivaton tapa tehdä kauppaa!

muun muassa hankintaan kuluvan ajankäytön tehostumisen myötä.

Perinteisesti ostavia kauppiaita unohtamatta HUI-Net-nettikauppapalvelu on todellakin oiva vaihtoehto tai lisä Huiskulan tukkujen ja myyntiauton käytölle. Nettikaupan ohella Huiskulan tukut ja autot tarjoavat jatkossakin hyvää henkilökohtaista palvelua ja runsaan valikoiman asiakkaillemme heidän kaikissa kukkatarpeissaan.

Mikäli kiinnostuit HUI-Netistä, ota yhteyttä omaan Huiskulatoimipisteeseesi!

Asiakkaalta kuultua: ”Parasta on riippumattomuus kellonajasta, myös hinta-/laatusuhde on ollut erinomainen ja tietysti valinnanvapaus. Saan sellaisia erikoisuuksia kuin itse rohkenen ostaa.” – Marjo Pekonen, Kukka- ja hautaustoimisto Jacaranda, Keuruu ”Kuvat ovat loistavia. Samoin se, että paperien selaaminen jää pois. Voin katsella tuotteita silloin kun minulle sopii.” – Hannu Heikkinen, Kukkakauppa Andante Oy, Helsinki

http://www.huiskula.fi/upload/documents/lo_res/teralehti_kkliite_syksy08_(4)e275  
http://www.huiskula.fi/upload/documents/lo_res/teralehti_kkliite_syksy08_(4)e275  

http://www.huiskula.fi/upload/documents/lo_res/teralehti_kkliite_syksy08_(4)e275.pdf