Page 1

Fotosfääri | Torstai 7.6.2012 | HuHu2012

Fotosfääri | TORSTAI 7.6.2012 | HuHu2012

uettu

ll Tähreist o

Ahtelaan saapui leiriläisiä Teksti: edvina | Kuva: Joel

Sää tänä Aamupäivä

12°C

Aurinkko paist täyelt terält Iltapäivä

17°C Teksti: Crista | Piirros: Jessi

Enemmä pilve ko aamust

Ja huAmen

17°C

Ohut yläpilve ja mahollisesten aurinkko

Etelän vesikäärme Normaalisti letkeässä alaleirissä meno yltyy hyvinkin raisuksi ja sotaisaksi. Leppoisat Etelän vesikäärmeet pääsevät päivän aikana purkamaan kavereita kohtaan kertyneitä aggressioita oikein toden teolla. Varo, ettei taistelussa vahingoitu sivullisia. Myös romantiikkaa on leirillä ilmassa, etkä sinäkään jää siitä paitsi. Pidä silmät ja korvat auki niin huomaat äkkiä jonkun luovan haaveilevia katseita suuntaasi.

Ahtelaan saapui eilen lukuisia linjaautoja, jotka jättivät reippaita nuoria leiriläisiä tien varteen aloittamaan leireilynsä maittavilla leirikisoilla. Erinäisillä rasteilla oli luvassa niin ryhmädilemmojen purkua, leijan rakentamista, jäätelötikkuharharakennelmia, huhujen jakamista tekstiviestitse, sydänvikarockkailua sekä merirosvomusiikkiin sopivan esityksen tehtailua. Ilmassa oli conversejen lisäksi sähläyksen tuntua joidenkuiden osalta.

sän muodikkaimpia vaatekappaleita ovat minisortsien ja conversejen ohella niin supercoolit aurinkolasit kuin superyllättäjät; nahkatakitkin.

Maittavaa oli päivän aikana saamamme ruoka ja illan huipensi conversekansalle suunnattu avajaisseremonia, jonka suorassa lähetyksessä nähtiin niin mainoksia, julkimoita kuin alaleirien välistä kisailuakin. Myöhään illalla kahvilassa leiripoppoota viihdytti myös oikea bändi – Auntie Mary, Uusimman ja kuumimman muo- jonka haastattelun löydät HuHun netdin tärpitkin kävelivät vastaamme tisivuilta! kuin itsestään: Ahtelan tämän ke-

TekstiviestEI ”Viereisessä teltassa guumia poikia ;) toivottavasti tutustun heihin.” -5 kissaa ”Partiolaiset tukkivat kassan abc tammisillalla, jonoa syntyi!” –aurahärkä_91 ”Pojat tuppaavat kokoontua tyttöjen vessassa. OMG!” ”Suurta kohua on aiheuttanut Italiasta Ahtelan rantaan ajautunut lihaksikas rantaleijona. Eläimen tuntomerkit: asiaton murina ja rusketus. Varoitus! Houkuttelee naaras gepardeja.”

Lähetä omat huhusi numeroon

040 474 2369

Ohjelmas tänää 8-9:30 Aamusauna 9-10 10:3010:45 1113:30 14:15:15 15:3018

Aamiainen Lipunnosto

1819:15 20-21 21-22 21-01

Päivällinen

Ohjelmaa Lounas Ohjelma jatkuu

Iltaohjelma Iltapala Kahvila auki!

tis

Tämmön Haas Tällä kertaa toimistotytöt haastattelivat väsyneenoloista olympiakisaryhmää. Ryhmään kuuluivat Emppu, Karo, Ida, Elmeri ja Sami. Jokainen edusti omaa lippukuntaansa: Perttelin Piketit, Kuusenkävyt, Leirisiskot, Pyhän Laurin Ritarit ja Halikon Siniset. (Suluissa jälleen toimistotyttöjen kommentteja)

Mikä boogie? Erikoisin tavara, minkä olette pakanEmppu: Et oo tosissas (Kyllä, olen) neet mukaan? Karo: Ihan hyvä Emppu: Pipo Elmeri: Lapset Mitä huhuja olette kuulleet leiristä? Karo: Toppatakki Karo: En ole kuullut Ida: Mustekalatyyny Emppu: Olemme ennakkoluulotto- Sami: Ei ole mitään erikoista mukana mia (Hienoa partioasennetta! Vaikka kyllä nyt HuHu-leiristä jotain Mikä oli hauskin rasti? huhuja pitäis olla kuullut..) Emppu: Kananmunarasti Meinaatteko osallistua keskiyön limboon? Karo: Mitääääh, mikä se on?! (Selitimme, että keskiyön limbo järjestetään joka yö kello 00.00 kahvila Siriuksessa, suosittelemme!) Emppu: Eeen tiiä, ehkä.

HuHu2012 - Fotosfääri 2  

Fotosfääri - Ahtelan häikäisevin päivälehti no. 2

HuHu2012 - Fotosfääri 2  

Fotosfääri - Ahtelan häikäisevin päivälehti no. 2

Advertisement