__MAIN_TEXT__

Page 1

A PROPOS

Januari


Huize Ter Walle

wenst u

...


Een magisch


01/01

NIEUWJAARSDAG

26/01

Gedichtendag

Wereldgebedsdag voor de Vrede

27/01

Internationale Dag

06/01

Driekoningen

voor de Herinnering

08/01

Openbaring van de Heer

Aan de Holocaust

09/01

Doopsel van de Heer

15/01

Onze-Lieve-Vrouw van Banneux

29/01

Werelddag voor de Melaatsen

2017-2018

Mensen om nooit te vergeten

Overlijdensbericht Mevrouw Yvonne PERNEEL Geboren te Borgerhout op 19 december 1926 En overleden te Menen op 10 december 2018.

Yvonne woonde bij ons in ‘t Lindeboomke. Mevrouw Marthe VERLINDEN Geboren te Oudenaarde op 19 januari 1948 En overleden te Menen op 26 december 2018

Marthe woonde bij ons in Cortryckpoorte Mevrouw Dinora DEBEUF Geboren te Wervik op 26 januari 1944 En overleden te Menen op 1 januari 2019.

Dinora woonde bij ons in Leiemeers Dankbaar nemen we afscheid van deze mooie mensen. We wensen de familie heel veel sterkte en liefde toe.


Agnès Vanhoutte

2 januari

100 jaar!

‘t Lindeboomke

Simona Vanacker

5 januari

88 jaar

Cortryckpoorte

Yolande Van Parys

7 januari

95 jaar

Leiemeers

Rita Degryse

20 januari

65 jaar

Cortryckpoorte

Zr. Yolande Baston

29 januari

93 jaar

Kolleblomme

Jacqueline Claeys

29 januari

87 jaar

Kolleblomme

Gelukkige verjaardag!

De fiets is binnen!


<Kerstwensen van zorgteam 1


â&#x20AC;&#x2DC;T LINDEBOOMKE

Beste lezer Bij het aftellen naar een nieuw jaar staan wij ook nog even stil bij: wat een jaar! De vele records die zijn verbroken, meerdere kampioenen, ook bij ons mogen wij met fierheid terugblikken op een sterk jaar, de vele uitjes, terrasjes, wandelingen activiteiten, aperoconcert, kunstveiling, dus heel wat nieuwigheden, kortom heel veel heugelijke momenten die bij ons nog nazinderen. Tussen vreugde hangt ook verdriet boven het hoofd en moesten wij van enkele bewoners het afgelopen jaar afscheid nemen. Ook de dankbaarheid van familie bekoort ons hart en doet beseffen dat waar ons hart voor slaat het in de eerste plaats het welzijn is van onze bewoners, een zorgeloze tijd te bezorgen in een huiselijke sfeer. En ja op een boogscheut van Sylvester of eindejaar mogen wij op Lindeboomke ook een groot feest vieren met een record op onze leefgroep, wij hebben namelijk een eeuwelinge te vieren begin 2019, met deze vooruitzichten in het achterhoofd vergeten wij ook maar niet om iedere lezer van A propos een

fijne Kerst toe te wensen, een gezond

2019 en vooral leuke momenten die ons allen bijblijven, Team Lindeboomke

Terugblik DEMICLOWN LOU


Terugblik KUNST OP â&#x20AC;&#x2DC;T TWEEDE

Terugblik SLOTSHOW SENIORENMAAND


Terugblik DE SINT

Terugblik VERJAARDAGSFEEST FERDINAND


Terugblik KERSTMARKT


Terugblik PANNENKOEKENBAK

Terugblik KERSTBINGO


KOLLEBLOMME

Het Kolleblomistje Over het wel en wee van de leefgroep Kolleblomme

Beste bewoners en familieleden, beste collegaâ&#x20AC;&#x2122;s, vrijwilligers en bezoekers van Huize Ter Walle

Hier staan we terug voor een heel nieuw jaar. Ik wil jullie graag van harte een zalig en gelukkig nieuwjaar wensen, een goede gezondheid, veel liefdevolle momenten en vreugde om je heen.


Bij het begin van het nieuwe jaar wil ik ook een woordje van

dank brengen aan de vele vrijwilligers van ons huis, iedere activiteit

groot

of

klein,

ieder

feestje,

iedere

uitstap

enzovoort. Dat deze activiteiten kunnen doorgaan en vlotjes verlopen is enkel mogelijk door de vele hulp van jullie, onze vrijwilligers die zich met plezier inzetten voor onze bewoners. Daarom een dikke merci en mogen we hopen dat we terug een vlotte samenwerking hebben want jullie zijn echt de kers op de taart!

” Vrijwilligers zijn de kers op de taart!”

Bedankt Dat we klinken op het nieuwe jaar hadden jullie wel al door, dat doen we op 3 januari. Eerst een gezellig aperitiefuurtje met daarna de mogelijkheid van belegde broodjes met een lekker glaasje wijn… meer moet dat niet zijn!

Op 4 januari is dan de nieuwjaarsviering om 15u45 in de kapel.

Voor de rest van de maand houden we het wat rustiger, na de feestmaanden… wat doen we zoal? Een filmnamiddag, soep maken, een altijd gezellige baknamiddag, zitdansen, geheugenspel, een quiz en op 30 januari gaat Marleen jullie verwennen met heerlijke stovers.


Nu je ziet het, we houden het hierbinnen gezellig en knus. Mijn woordje wil ik dan ook afronden in die eerste maand van het jaar met de volgende boodschap.

Een huis Een thuis Een veilig onderkomen Een zonnig licht, gezonde lucht Een plaats voor mooie dromen

Een tedere hand Een warme blik Een stem die kan ontroeren En die u, op een golf van geluk kan meevoeren.

Liefs, Carine Braekevelt. Een terugblikje op de voorbije activiteiten 21 november bezoek van â&#x20AC;Ś.. En we maken lekkere petit beurretaart


22 november Aperitiefuurtje van de jarigen

27 november Kunstwandeling in ons huis


Verjaardagsfeest Laura

6 december ons sintfeestje


17 december kerstbingo met dank aan de leerlingen van het Rhizo


18 december kerstdiner in stijl


AKKERWINDE

Lieve lezers van ons A Propootje Verleden jaar schreef ik: ' ik kijk met een verwonderde blik terug'.

wel, dit jaar is het niet anders. 2018 bracht ons ons klein wondertje

PIPPA. Ik hoef jullie niet meer te vertellen wat dit met een mens doet, wat voor geluk dit kleine meisje ons schenkt! 2018 bracht ons ook een prachtige , warme zomer. Wanneer we nu naar buiten kijken en de druilerige regen zien, zouden we dit haast vergeten! Onze voorbije decembermaand was mooi. Mijn lieve vrijwilligers hebben er op 6 december een prachtig 'sint' feest van gemaakt! De foto's spreken boekdelen! Hartelijke dank hiervoor!!


Ondertussen is onze living omgetoverd in de 'Ardense eindejaar!!

bossen', gezellig voor het

Onze jaarlijkse kerstmarkt was terug een schot in de roos! De animatiekas zal er weer wel bij varen. Bedankt aan alle vrijwilligers om zo talrijk aanwezig te zijn zodat onze bewoners konden meegenieten van de gezellige kerstsfeer, de geurige wafels,gluhwein enzovoort..


We konden genieten van een heerlijke kerstwellness

We kregen bezoek van de enige, echte kerstman .


We vierden samen kerstavond . Het werd een mooie, gezellige avond.


Eindejaarskwis.

Lieve bewoners, mij rest nog jullie een voorspoedig 2019 toe te wensen , vol vreugde en goede gezondheid!

Mia


LEIEMEERS


CORTRYCKPOORTE EN VESTINGE

Graag wil ik deze keer mijn woordje beginnen met Mooie wensen voor heel bijzondere mensen. Zoek mooie avonturen, volg je dromen en geniet Kus de maan en wees verwonderd, Over wat je in de sterren ziet Maak dansjes in de regen Verspreid geluk en lach Vang zonnestralen tussen de wolken Vier een feestje elke dag Laat echter wat je kwijt wil Bewaar wat je nooit had gedacht En vergeet niet dat plezier Ook dit jaar op je wacht Maar ik zie het je al denken Nee, ik ben nog niet helemaal klaar Want wat ik jullie heel graag wil schenken Is vooral Een hĂŠĂŠl gelukkig nieuwjaar!


Terugblikje op onze zalige kerstmomentjes samen

Hartverwarmend Sinterklaasbingo met lekkere sintprijsjes Reuzegezellig wedijveren.

Bezoek van de Sint met zijn twee mieten Jaja, we hebben ze alweer in stijl ontvangen. Een supergezellige avond en de mietjes hadden er duidelijk zin in! Dank u wel, lieve Sint en tot volgend jaar!


Kerstateljeetje Een zalige creatieve namiddag met een prachtig resultaat!


Kerstfamiliefeestje in de Sterre Een dag met een gouden randje. Marie-Anne brengt voor jullie een schitterend verslag. Dank je wel, aan onze persoonlijke reporter voor de vele mooie verslagen het hele jaar door!

Jingle bells.. jingle bells…. Jingle all the way… Elk jaar kijken vele mensen uit naar de kerstperiode; de, met voorsprong, gezelligste tijd van het jaar. Als kind keken we vooral uit naar de cadeautjes onder de kerstboom; met het ouder worden kijken we meer uit naar de sfeer en de gezelligheid… het samenzijn met de familie. Op zt2 is het al jaren traditie om in de kerstperiode te gaan dineren in een gezellig restaurantje in Menen. Bewoners met hun familie en vrijwilligers samen rond de feesttafel om kerst te vieren…. Dagen op voorhand ging iedereen op zoek in de kleerkast om een feestoutfit uit te kiezen, iedereen wilde er op z’n piekebeste uitzien. Dominique, een expert in het creëren van warme momenten en gezelligheid, had opnieuw gekozen voor ‘De Sterre’. Het restaurant ademde ook nu weer sfeer en gezelligheid uit…een mooi versierde échte kerstboom, veel lichtjes, mooie kerstmuziek…


Voor iedereen was er een gereserveerd plaatsje aan de mooi gedekte tafels. Het werd een kerstdiner voor de lekkerbekken. Als opener kregen we een (twee) glaasje(s) bubbels met enkele hapjes. Er werd getoost ….op een goede gezondheid en dat we samen nog vele glaasjes bubbels mogen drinken! De toon was gezet, de decibels stegen en onze maag begon te knorren. Als voorgerecht serveerde chef Martine kabeljauwhaasje met een overheerlijke mousselinesaus. Aan de lege borden te zien vond iedereen het zeer lekker… Het scheelde geen ‘haar’  of het kerstmannetje was er niet bij dit jaar. Die oude stakker zorgt altijd voor een leuk intermezzo maar dit keer had hij blijkbaar problemen met zijn baard.!? Gelukkig is er altijd het kerstvrouwtje, zijn reddende engel, die zorgde dat het mankementje snel werd opgelost. Uiteindelijk, met een klein beetje vertraging, kwam hij gezwind én geflankeerd door het kerstvrouwtje, het restaurant binnen. Eind goed al goed. Hij zorgde zoals altijd voor de vrolijke noot en is dan ook een graag geziene gast op ons kerstfeestje. De fotootjes zullen dit zeker illustreren. Toen het bezoek uit het hoge noorden vertrok werd het hoofgerecht opgediend; een mals stukje parelhoen met winterse garnituur en…. heel lekkere kroketjes…. Mmmmm.


Intussen werd het buiten wat duister maar de glinsterende ‘flitsers’ op het dessertkarretje van Martine, zorgden voor heel wat licht… de kerstijsbûche met verse aardbeien, krakende chocoladeschilfertjes en een dikke toef slagroom smaakte hemels…voor velen bestaat er geen beter dessert…. Een koffietje als afsluiter maakte ‘ons’ kerstetentje compleet. Intussen viel de avond over de feestelijk verlichte markt van Menen. Het signaal om huiswaarts te keren, maar niet voor we Martine bedankten voor het hartelijk onthaal, de gastvrijheid en het overheerlijke kerstdiner. Dominique, het was een zalig dinertje in familiekring, een ode aan de gezelligheid en de warmte van Kerst. Dank je wel, we maken graag afspraak voor volgend jaar.

Fijne feestdagen !!! Marie-Anne V.

Kerstateljeetje, deel 2 Zie eens wat een mooie kersttafereeltjes! Goed gedaan!


Kerstmarkt in Huize Ter Walle Het blijft als een paal boven water. De gezelligste kerstmarkt van de streek! Ons kraampje helemaal uitverkocht tot groot jolijt van onze animatiekas, onze engeltjes en wintertafereeltjes onder glas veroverden in een mum van tijd eenieders hartje. Dank u wel iedereen voor jullie talrijke aanwezigheid!


Kersthappening in het huisje van de kerstman Hemeltje lief, hoe zalig was dat! De kerstman met zijn omaatje en kerstkindje Juul. Hoe vertederend mooi!


Dank je wel, Michel voor het heerlijk verjaardagstraktaat!!

Kerstdiner in Huize Ter Walle Super lekker! Dank u wel, lieve kerstelfjes uit de keuken. Het heeft ons heel erg gesmaakt!


Lieve mensen, We hebben niet zoveel nodig om gelukkig te zijn. Het zit hem veelal in de kleine dingen en die zijn niet te koop. Je kan ze enkel krijgen.

Vriendschap, vreugde, blijdschap, liefde, een warm gebaarâ&#x20AC;Ś Ik wens je er heel veel van, ook dit jaar!


Bij deze wil ik ook deze bijzondere maand al onze lieve kerstelfjes bedanken, overal in ons huis kwam je ze tegen, ze zeulden met kerstbomen, bakten oliebollen, schonken glĂźhwein, zeulden tafels en stoelen, lazen gazetten voor of je zag ze ergens creatief of culinair in de weer. Bedankt voor jullie fijne inzet, jullie enthousiasme en de vele hulp het hele jaar door!

Dank u wel! Zo glijden we het nieuwe jaar binnen met een kalender vol leuke activiteiten. Geniet ervan en zoals jullie weten

Iedereen altijd van harte welkom!

Liefs, Dominique x


Gelukkige verjaardag aan... Julien Tomme

14 januari

de Rotonde

Nelly Deroo

25 januari

de Rotonde

Julia Six

31 januari

de Rotonde

Terugblik december Op 6 december hebben we bezoek gekregen van de Sint. Het was een leuke namiddag. De sint feliciteerde Raymonde voor het vele werk dat ze doet op zondag in het Lindeboomke. Alsook de vrijwilligers, en al het werk dat ze doen en hun tijd die ze er in steken. Daarna hebben we heerlijk gesmuld van de koeken met warme chocomelk of koffie.


Het kerstdiner was een schot in de roos, het was een plezier om jullie te zien genieten van het eten en elkaars gezelschap.

Voor de maand

januari

Groetjes Lise

, zijn jullie allemaal uitgenodigd voor de


Beste bezoekers en familieleden Eerst en vooral wil het personeel van het centrum voor dagverzorging u allen een Gelukkig nieuwjaar wensen!

Proost op een gezond en zorgeloos nieuw jaar vol geluk, gezelligheid en warme vriendschap voor elkaar! Rollatordans met de lola’s Marie-Madeleine is een van de enthousiaste deelnemers die iedere donderdagmorgen paraat staat om te rollatordansen. Onze rollatordans is een enorm succes geworden. Zelfs zo een succes dat we in de maand november een optreden gaven.

“Interview met Marie-Madeleine” “Het rollatordansen vind ik superfijn. Ik verlang letterlijk naar de donderdagmorgen. Het is leuk om jezelf volledig te mogen geven. Het geeft je ook meteen energie om de dag te beginnen. Het optreden zelf was erg spannend voor mij! Alsook wil ik het personeel een dikke pluim geven voor hun behulpzaamheid, vriendelijkheid en vrolijkheid. “


Sinterklaas in het centrum voor dagverzorging De sint is langsgekomen op 5 december. De lieve oude sint nam dit jaar geen blad voor zijn mond. Wie zich tot bij de sint moest wenden, had zich waarschijnlijk niet goed gedragen ;) Zijn boek stond volgekladderd met weetjes over ons. Ook de piet was dit jaar iets groter en stouter dan normaal  We hebben hele toffe foto’s van in ’t Vermaak als in ’t Parkhuis.


Verjaardagsfeest Deze maand vierden we maar liefst 4 jarigen! Marie- Madeleine (’t Vermaak), Rudy (’t Vermaak) en Annie (’t Parkhuis) trakteerden ons op een heus feest met lekkere taart! Hartelijk dank en een gelukkige verjaardag.

Reis naar Argentinië Hallo iedereen! Zoals ieder jaar besloot ik ook dit jaar om een verre reis te doen. Dit jaar was de bestemming Argentinië; het land van de pinguïns en de gauchos. Van de besneeuwde bergtoppen van de Andes, de gletsjers in het zuiden


(Patagonië) en de lekkere biefstukken. Het was

voor mij een wondermooie ervaring waar ik ogen te kort voor had. Aan een typisch Argentijnse tango heb ik mij niet durven wagen. Daarvoor heb ik nog wat danslessen nodig van de bezoekers in het dagcentrum. Hieronder vinden jullie enkele foto’s maar een uitgebreide fotoreportage volgt nog.

Interview met Rosette over de Tai Chi Elke vrijdagmorgen is er op heden Tai Chi in de bibliotheek. Een oosterse bewegingsvorm op zeer ontspannende muziek. Rosette Vanhenis neemt er telkens aan deel. Waarom ben je zo gemotiveerd om er telkens aan deel te nemen? Rosette: Deze activiteit zorgt ervoor dat ik even mijn problemen aan de kant kan zetten en geeft me een rustgevend gevoel. De eerste keer was het wat wel wennen om zo traag te bewegen op relaxatiemuziek, maar al gauw ervaarde ik dat het me veel deugd deed.

Hoe verloopt deze activiteit? Rosette: We worden in ’t Vermaak geïnviteerd om mee te komen naar de bibliotheek en kunnen daar plaats nemen op een stoel. De muziek speelt al en de ruimte is beperkt verlicht zodat er reeds een ontspannen sfeer is. Het doet deugd om even weg te zijn uit de grote zaal, waar er soms veel rumoer en beweging is (veel drukte). Het zou wel nog beter zijn moest er een apart lokaaltje zijn zodat er minder aan de kant moet worden gezet. Groter moet het wel niet zijn, want de huidige grote van de groep deelnemers is voor mij goed. Nog meer mensen zou een nadelig effect kunnen hebben op de sfeer.


Hoe ervaar je de bewegingen?

Rosette: Ik heb veel last van pijn (o.a. in mijn heupen) en deze bewegingen zijn zo traag dat ik ze kan uitvoeren zonder pijn te ervaren. Iedereen kan mee met het tempo. Het is zelfs soms wat aanpassen om ze niet te snel uit te voeren. Sommige bewegingen zijn niet altijd zo gemakkelijk. Ik moet soms goed opletten hoe ze moeten worden uitgevoerd, maar ik denk dat het me behoorlijk lukt. Gelukkig komen elke week dezelfde bewegingen terug waardoor ik het steeds beter kan. Voor mij mag er wel weer eens een nieuwe beweging geĂŻntroduceerd worden. Is 1 keer tai chi in de week voor jou voldoende? Rosette: Voor mij zou het wel 2 keer mogen doorgaan. Ik zou er ook dan zeker aan deelnemen! We zullen het zeker verder blijven plannen en misschien doen we het in de nabije toekomst 2 keer in de week. Het is wel zo dat er binnenkort ook zityoga zal doorgaan en dat zal misschien ook wel een leuke afwisseling zijn. Bedankt Rosette voor jou inbreng!

Lieve mensen, we willen een

warme oproep doen om een oude trouwfoto van jullie

mee te nemen naar ons dagcentrum. We zouden graag een collage maken met deze fotoâ&#x20AC;&#x2122;s voor valentijn. Wie zich hiervoor geroepen voelt, neem gewoon een trouwfoto mee, we scannen deze foto en geven deze meteen terug! Alvast bedankt voor jullie medewerking!


Afscheid van student Arne Dag lieve bezoekers van het dagcentrum, Jammer genoeg komt er na 2,5 jaar een einde aan mijn verblijf in het dagcentrum. Op 3 oktober 2016 begon ik aan mijn stageperiode met een groot ei in mijn broek. Wat zou ik als 20-jarige doen tussen al die oudere mannen en vrouwen. Wel, ik heb heel veel gedaan samen met jullie. Had je me

verteld op voorhand dat ik voor jullie live onthaard zou worden van mijn buikhaar(Halloweentoneel), of in mijn pyjama met mijn blote buik zou rondlopen (Drie-koningentoneel), of uit volle borst Jo Vally zou meezingen, dan had ik jullie echt uitgelachen op voorhand. Maar kijk, het zijn uiteindelijk hoogtepunten geworden van mijn stageperiode. Hoogtepunten net als de talloze uitstappen die ik mocht begeleiden zoals naar de zee, skipiste of de Floralux. De voorbije 2,5 jaar heb ik veel geleerd op school, maar nog meer van jullie. De verhalen die jullie vertelden, de ervaringen die jullie me gaven en kennis die ik opdeed dankzij jullie zijn voor mij meer waard dan al die theorie op school. Bij deze wil ik iedereen bedanken. Dank u wel aan Huize Ter Walle voor alle kansen die ik kreeg. Dank u wel aan het hele team van het dagcentrum, om mij te zien als collega en mij te aanvaarden zoals ik ben. Dank u wel aan alle bezoekers die ik mocht naar huis brengen met het busje, het was een eer jullie buschauffeur te zijn. Dank u wel aan alle mantelzorgers en familieleden van de bezoekers, om mij te zien als be-

geleider en niet als stagiair. Dank u wel aan alle anderen die ik tegen kwam de voorbije 2,5 jaar tijdens mijn stageperiode. Midden januari eindigt het voor mij, maar wees er maar zeker van dat je me nog geregeld zal zien. Ik zie jullie snel weer!

Liefs, Arne xxx


05/01

Guido Roelstraete

08/01

Didier Isaac

09/01

Maria Theresia Lannoo

09/01

AndrĂŠ Matthys

12/01

Marcel Destailleur

16/01

Lydia Van Den Heede

23/01

Erna Vermont

27/01

Michel Ducatteeuw

27/01

Denise Lybeer

Jarigen

We wensen hen een zeer gelukkige verjaardag!

Nieuwe bezoekers Vlamynck Julia, Pille Wilma, Camelbeke Hugo, Samyn Willy, Dumortier Germaine, Simon Odile, Boudry Raymonde, Pattyn Nelly, Dumortier Ginette, Vanpeteghem Godelieve, Vandenbulcke Jacqueline, Loosveldt Ann, Dekyvere Esther, Vanhoutte Denise

Wij heten hem van harte welkom in ons midden!

Jarigen Op 10/1 is Irene Vervenne jarig! Hiep hiep hoera en we blazen 80 kaarjes uit! ! Gerda vanlerberghe is jarig op 13/1! We wensen je een gelukkige 68ste verjaardag! En op 25/1 zijn er twee jarigen onder ons! Nelly Deroo (92)en NoĂŤlla (68)Quartier worden samen 160 jaar.

We wensen hen een zeer gelukkige verjaardag!


Wetenschappers hebben onderzoek naar meer geluk en levensvoldoening meetbaar gemaakt. Het is veel ingewikkelder dan we denken. Hoe schat je je eigen gelukstoestand in? Alles hangt met alles samen. Ben je introvert, zijn je emoties stabiel? Er is geen nauwkeurige omschrijving van geluk. Het beleid van ons land richt zich niet op het individueel niveau, maar op de samenleving als geheel. Geluk zit misschien anders in elkaar dan we denken en het is ook lastig een doeltreffend beleid te maken. Zou het kunnen dat we zo hard ons best doen, dat we daardoor weer ongelukkig worden? Geluk is niet alleen materieel welzijn. Het ontbreken van bedreigingen zoals lichamelijke en geestelijke kwalen, kanker en andere ziektes en de domme dingen die we elkaar aandoen zoals oorlogen, kunnen misschien met Gods hulp verholpen worden. Proberen gelukkig te zijn, blijft een moeilijke opdracht. Het zou helpen mocht er wat meer aandacht aan zieken en eenzamen gegeven worden. Liefde en vriendschap overwinnen alles. Dat is veel krachtiger dan haat en wrok. De toekomst moet je nu maken en je hoeft en kunt ze niet ten onder laten gaan. En toch zal de samenleving zich aanpassen. Sociale ongelijkheid ondergraaft de samenleving. Hoe ouder je wordt, hoe meer besef dat sterven onvermijdelijk is en de dood blijvend en dat het ons allemaal overkomt. Het zijn krimpende grenzen waarmee we moeten leven.

Gilbert Vanhoutte 22 december 2018

Een voorspoedig 2019 gewenst aan alle bewoners en bezoekers, zorgverleners en familie van Huize Ter Walle.


Quizzen met Natje 10 inzendingen bereikten me en allen zijn correct. Gefeliciteerd. De onschuldige hand van mijn man, Dirk , trok Simonne Verstraete als winnaar van deze quiz. Gefeliciteerd! U krijgt de komende dagen een bonnetje ter waarde van 2 euro te gebruiken in HTW cafetaria of rijdend winkeltje.

Lotto HTW Lottocijfers:

14

25

33 35

40

41

Met twee juiste cijfers wint Mariette Van De Wiele de HTW-lotto! U krijgt hiervoor een bonnetje voor de cafetaria of rijdend winkeltje.

Jarige vrijwilligers 3 januari

Monique Lazou

13 januari

Magda Ramout

30 januari

Katrien Pollefeyt

31 januari

Lut Dunon


Jarige personeelsleden 5 januari

Jorick Cappon

Teamleider DVC

6 januari

Chantal Vercaempst

Poetsvrouw

7 januari

Kimberly Provost

Chauffeur DVC

14 januari

Mia Verfaille

Zorgkundige ZT2

19 januari

Jeroen Godderis

Verpleegkundige DVC

Sandrine Vansuyt start op 3 januari als zorgkundige op zorgteam 2. Majorie Bonnel start op 3 januari als poetsvrouw.

Veel succes en welkom in ons team!


Profile for htw98

A Propos januari 2019  

A Propos januari 2019  

Profile for htw98
Advertisement