__MAIN_TEXT__

Page 1

A PROPOS

Zomer


HUIZE TER WALLE NODIGT U UIT Zondag 22 SEPTEMBER 2019 Tussen 10u en 14u - Inkom Huize Ter Walle

Aperitief LEKKERE DRANKJES EN HAPJES

CONCERT SFEERVOL KADER

KINDERANIMATIE

Iedereen is van harte welkom! GRAAG INSCHRIJVEN voor 16/09/19 via onze administratie


Kalendernieuws 07/07 11/07

14de zondag door het kerkelijk jaar

Wereldbevolkingsdag—Feest van de Vlaamse Gemeenschap 14/07

15de zondag door het kerkelijk jaar

16/07 21/07

Maria van de berg Karmel

Belgisch Nationale Feestdag - 16de zondag door het kerkelijk jaar 28/07

04/08

17de zondag door het kerkelijk jaar

18de zondag door het kerkelijk jaar — Wereldvriendschapsdag 05/08

Wijding Basiliek Maria de Meerdere in Rome

06/08

Gedaanteverandering van de Heer

11/08

19de zondag door het kerkelijk jaar 13/08

15/08 18/08

Linkshandigendag

TENHEMELOPNEMING VAN MARIA

Dag van ‘Bescherm Kinderen’ - 20ste zondag door het kerkelijk jaar 22/08 25/08

Maria, Koningin

21ste zondag door het kerkelijk jaar — Sportzondag

31/08

Maria, Moeder en Middelares van Genade

augustus


Bewonersnieuws Gelukkige verjaardag aan… 05/07

Godfried Reynaert

07/07

Urbain Desmet

Cortyrckpoorte

89 jaar

08/07

Yvette D’Haene

Kolleblomme

88 jaar

09/07

Ginette Dumortier

14/07

Simonne Verstraete

20/7

Myriam Verfaille

Leiemeers

63 jaar

25/07

Blanche Wyseur

Zorghotel

87 jaar

27/07

Wivine Vercoutere Leiemeers

52 jaar

07/08

Nelly Vandecasteele

87 jaar

07/08

Marie-Josée Debrabandere

12/08

Bernadette Labbe

13/08

Jenny Rabau

16/08

André Deboosere

18/08

Ida Decroix

24/08

Denise Declercq

Vestinghe

96 jaar

26/08

Willy Christiaens

Cortyrckpoorte

96 jaar

29/08

Joseph Desombere

Cortyrckpoorte

Akkerwinde Vestinghe

Akkerwinde Kolleblomme

Akkerwinde

Zorghotel ‘t Lindeboomke

Kolleblomme

Cortyrckpoorte

Geniet van jullie dag!

78 jaar

84 jaar 94 jaar

96 jaar 86 jaar

63 jaar 92 jaar 83 jaar

88 jaar


Quizzen met Natje 4 inzendingen bereikten me waarvan allemaal correct! Proficiat, Marie-ThÊrèse Lalmand, Nadine trok jou uit als winnaar van deze quiz! Je krijgt eerstdaags een bonnetje ter waarde van twee euro te gebruiken in HTW. Groetjes Nathalie


Pastoraal Overlijdensberichten Mevrouw

Dina Minne Weduwe van de heer Marcel Vancaneghem Geboren te Wevelgem op 27 oktober 1925. Overleden te Menen op 21 juni 2019. Dina woonde bij ons in een assistentiewoning.

De heer

Jozef Deleu Echtgenoot van mevrouw Maria Hautekiet

Mevrouw

Geboren te Menen op 26 juni 1926.

Irène Mistiaen

Overleden te Menen op 22 juni 2019.

Weduwe van de heer Renald Baert Geboren te Waasten op 27 juni 1929. Overleden te Menen op 23 juni 2019. Irène verbleef bij ons in Cortryckpoorte.

Jozef verbleef bij ons in Vestinghe


Ik ben maar een kleine glimworm, God, een bescheiden lichtje langs de boskant als het donker is. Er komen heel weinig mensen voorbij en ze zijn gewoonlijk te groot om m'n lichtje te zien. Alleen de kinderen en zij die nog kunnen neerhurken langs de kant van de weg... Zij kunnen mij vinden en verwonderd kijken naar het lichtje dat ik meedraag, zo goed en zo kwaad als het kan. Mijn lichtje is mijn levensmoed, mijn glimlach, ook in het lijden en mijn zachte vrede als het donker wordt. Ik denk soms, God, Dat Gij dikwijls moegekeken zijt op de sterren van de wereld en dan het podium de rug toekeert en neerhurkt langs de kant van de weg tot het donker wordt. En dan valt uw oog op mijn lichtje.

"Glimwormpje"

zult Gij verwonderd fluisteren en glimlachen, blij om het weerzien als waren wij oude bekenden. "Neen, neem mij nog niet in Uw hand, God, ik zou het besterven... Maar laat mij hier nog wat verder glimlachen langs de kant van de weg. Misschien komt er iemand langs die even door de knieĂŤn is gegaan en bij het zachte schijnsel van mijn hart weer glimlacht als een kind".


HTWeetje OPLEIDINGSMOMENTEN ROLWAGENFIETS Beste familieleden Wij voorzien de komende maanden enkele opleidingsmomenten voor onze rolwagenfiets zodat jullie er met volle teugen van kunnen genieten tijdens de mooie zomermaanden. De opleidingen gaan door op 9 juli—16 juli 6 augustus—20 augustus Alle verdere info te verkrijgen bij Fabienne. Vergeet niet tijdig de fiets te reserveren!

ONZE VISIE DEMENTIE OP PAPIER Onze voorziening heeft een werkgroep dementie, waarin een aantal projecten worden uitgewerkt, waaronder de visie dementie. Om deze visie te ontwikkelen riepen we de hulp in van onze medewerkers, onze vrijwilligers en van de familie en mantelzorgers van onze bewoners met dementie. We hebben deze input enorm gewaardeerd en geapprecieerd en kunnen dan ook met enige trots melden dat onze visie dementie op papier staat! Deze visie omvat een omschrijving van het begrip dementie en de vier (momenteel) meest voorkomende vormen van dementie in de literatuur, alsook in onze organisatie. Daarnaast worden onze doelstellingen en uitgangspunten om een visie op te stellen toegelicht. Tot slot worden een aantal praktische toepassingen van onze voorziening beschreven, waarvan enkele hieronder kort worden toegelicht.


Onze afdelingen voor personen met dementie worden voorzien van leefgroepwerking, die instaan voor bijv. individuele begeleiding, activiteiten op maat, maaltijdbegeleiding, optimaliseren van het woon- en leefklimaat, … De zorg vertrekt vanuit de autonomie en krachten van de personen met dementie met oog op zijn of haar waarden, normen, wensen en behoeften. Er worden op regelmatige basis overlegmomenten voorzien en één maal per jaar wordt een multidisciplinair overleg (MDO) met familie georganiseerd om blijvend aandacht te besteden aan de (veranderende) wensen en behoeften van de persoon met dementie; De afdelingen voor personen met dementie organiseren tweemaal per jaar een familieavond voor alle familieleden van onze bewoners met dementie. De inhoud van deze familieavonden worden afgestemd op de noden en wensen van de familieleden, op wat er op dat moment leeft op de afdelingen of binnen de organisatie, … ; Onze organisatie zet in op aangepaste materialen voor personen met dementie, zoals bijv. een ballendeken, lichttherapie, voeldekens, …; Rekening houdend met de individuele behoeften en mogelijkheden van onze bewoners kan er, in samenspraak met verschillende partijen (bijv. logopediste, diëtiste, familie, ...), een aangepast maaltijdplan met evt. aangepaste materialen worden voorzien, zoals bijv.: eten met handen om langer de zelfstandigheid te behouden; bewoners die niet kunnen stilzitten, laten eten al wandelend; fingerfood; forticrème; gemalen of zachte voeding; gebruik van een stootrand; … P.S.: De geïnteresseerden kunnen steeds de volledige versie van de visie vragen aan de diensthoofden, centrumleider of andere verantwoordelijken.


Huize Ter Walle vzw CIGB is sinds februari 2018 gecertificeerd door Prezo woonzorg. De voorziening draagt cliĂŤntgecentraliseerde en kwaliteitsvolle dienstverlening hoog in het vaandel. Maandelijks verschijnen 3 actiepunten waar wij elke dag naar streven.


Animatie ‘T LINDEBOOMKE

Terugblik tweedaagse aan zee


Animatie KOLLEBLOMME

Het kolleblomistje Beste lezers van A Propos De zomermaanden zijn begonnen en dat voel je! Terwijl ik dit schrijf, is het buiten

meer dan 30 graden! Iets te veel van het goede, maar ja‌ het is ook de periode dat de bekende gezichten voor enkele weekjes vervangen worden door vakantiejobs. Ook ik schrijf dit keer het woordje omdat Carine volop aan het genieten is van een welverdiende vakantie in Frankrijk! Juni was voor ons ook een mooie maand met als hoogtepunt onze tweedaagse aan zee!

Tweedaagse aan zee Op donderdag 6 juni zijn we rond 10u welgezind vertrokken richting Middelkerke. Aangekomen in Middelpunt hebben we alles rustig uitgeladen en daarna genoten van een aperitief en lunch. In de namiddag zijn we gaan wandelen langs de zeedijk met een stop in tearoom Rivièra voor een lekkere pannenkoek of wafel. Daarna zijn we met de liefhebbers tot aan het water gegaan. Sommigen in een strandrolstoel, zalig met het water zo dichtbij!


Rond 17u was het tijd om onze kamer te verkennen. Mooie, nette kamers met een comfortdouche en een balkon. Nadat we ons opgefrist hadden, konden we nog wat genieten op ons terras. Daarna konden we aanschuiven aan een heel verzorgde BBQ en een ijsje als dessert.

Om 20u30 begon het avondfeest verzorgd door onze Grijolo! Dank je wel, Griet, Joke en Lou voor de sfeervolle avond!


Vrijdag hebben we na een heerlijk ontbijt een stevige wandeling gemaakt. Om 12u30 verzorgde Middelpunt opnieuw een lekkere lunch voor ons. Om 14 u begonnen we helaas weer in te laden. We konden ons troosten aan het feit dat het weer was omgeslagen en in de regen hebben we onze terugreis aangevat. Moe en voldaan zijn we veilig terug in HTW aangekomen. Een echte topper, deze uitstap! Er zijn nu al bewoners die vragen wanneer we terug naar zee gaan, en dan liefst voor een hele week!


BBQ


Kleuterturnen


Genieten van de zon


Komende activiteiten We gaan jullie deze zomer verwennen met tal van activiteiten: muziek– en zanguurtje, aperitief, wafelbak, verjaardagsfeest‌ Ook in augustus voorzien we leuke activiteiten: beweging, pudding maken, oliebollenbak, sjoelen‌ En dat alles onder een stralende zon! Geniet er van!

Veel liefs, Marleen


Animatie AKKERWINDE

Beste lezers Het is weer zover! We zijn weer halverwege het jaar. Bij dit schrijven, is het mijn laatste werkdag en ga in verlof. Maar niet getreurd: Marie

komt mij terug vervangen! De ka-

lender staat weer vol met leuke dingen en ik ben er zeker van dat ze ook wel weer heel wat lekkers uit haar mouw zal toveren! De junimaand startte met de jaarlijkse barbecue, gevolgd door de

zeetweedaagse

om dan nog de vadertjes te vieren en onze jarigen van mei en juni met een leuk avondfeestje.


Vitamine zee


Terugblik 11 juni

Wellness in de zon


Ijsnamiddag Door de hittegolf hebben we onze oliebollenbak weerom verplaatst en vervangen door een

ijsnamiddag.

koelere Al

stond het zweet ook echt wel op onze rug en vloeiden menige Maar

okselvijvertjes het

was

;). een

prachteditie. Gezellig buiten aan de ingang van ons huis, voor herhaling vatbaar! We moesten jullie bijna wegjagen omdat we moesten beginnen opruimen.

Quiz Vandaag staat als afsluiter van mijn werkjaar nog een maandelijkse quiz

op het pro-

gramma. Benieuwd hoe moeilijk jullie het zullen vinden!

Ik zou zeggen , geniet van de foto’s, van het mooi weer, hou het koel , drink veel en tot ziens!

Lieve groeten , Mia


Animatie LEIEMEERS

Vaderdagsfeest


Aperitiefuurtje


Animatie CORTRYCKPOORTE EN VESTINGHE

Beste lezer van ons favoriete blaadje En dan is het zomer…

De schoolpoorten gaan dicht, de eerste festivals staan ingepland, de voetbalgekte is uitgebroken, onze Rode Duiveltjes zijn goed bezig, het kan niet op! We tellen met z’n allen af naar de vakantie. Het hele jaar kijken we uit naar die lange, zonnige dagen die eindeloos gevierd kunnen worden. Luie namiddagen, lekker wam in ‘t zonnetje, waar we zonder schuldgevoel zalig niets mogen doen. De kunst van het genieten staat gewoon gelijk aan het gevoel van puur levensgenot. De versnelling lager schakelen en herontdekken hoe we ten volle kunnen genieten. Ik wens het jullie allen toe!

Een onvergetelijke, zalige zomer! La douce France Heerlijk uitblazen, de batterijen opladen en waar kan dat beter dan in de zalige Provence. Ik ben al eventjes aan het wegdromen. Voor mij is het elk jaar een beetje thuiskomen. Heerlijke lavendelvelden, prachtige landschappen, velden vol zonnebloemen, een lekker fris glaasje rosé op een leuk Frans Provençaals terrasje in de schaduw van de platanen, kleurige marktjes, mooie schilderdorpjes… zalig toch, vive la France! Tijd dus om even het roer door te geven. Jobstudenten vervangen de vertrouwde gezichten. Aan ons roer komt die jaar alweer Hanna, die jullie samen met een tof team vrijwilligers komt vermaken. En ja, ik weet zeker dat deze bende ons bootje goed gaat besturen! Ik kan met een gerust hart vertrekken. Ik wens jullie veel plezier samen!


Terugblikje Juni was zalig! Zoals beloofd zijn we veel buiten geweest. Het zonnetje was goed van de partij en we hebben er enorm van genoten! Dikke merci aan al onze super vrijwilligers om onze hele inboedel naar buiten richting tuin te sjouwen. Bloed, zweet en … nee hoor, het staat als een paal boven water, HTW heeft de liefste vrijwilligers van ‘t land! Maar heerlijk is het om te zien hoeveel jullie ervan genieten. De hele bende samen in de tuin, onze mooiste tafelkleedjes op de tafels, mooie ruikers bloemen her en der, ons fleurig zomerkarretje, ijsjes, wafels… dit alles onder een Frans muziekje: GENIETEN MAAR! De foto’s spreken boekdelen.

Verjaardagsfeest Antoine Hiep hiep hiep, hoera voor Antoine!


Verjaardag Alain Ook Alain vierde een jaartje meer deze maand!


Barbecue op ons terras! Overheerlijk! Met dank aan onze knappe BBQ-man en zijn lieftallige assistentes.

Aardbeienfeestje in de tuin, zalig!


Vrouwenonderonsje, aardbeien in chocoladefontein, mmm!!!

Tuinfeest met wafelbak Er zitten hier blijkbaar heel wat verborgen baktalenten!


Aardbeienconfituur in het zonnetje en snoeppotjes voor op de markt


Markt in Huize Ter Walle Ons kraampje heeft goed geboerd! Goed gedaan, dames! Dank u wel ook aan alle marktkramers van dienst!


Koude schotel Wat heeft dat gesmaakt in het zonnetje op ons terras!

Ijsnamiddag Heerlijk in de schaduw!


Met de weersvoorspelling tot 30°; zon à volenté, tal van zomerse activiteiten in de tuin en in het vooruitzicht sluit ik graag de junimaand af. In juli gaan we dezelfde zomerse toer op, we gaan genieten van Brusselse wafels in de tuin. Jaja, met aardbeitjes en slagroom gaan we verjaardagsfeestjes vieren voor Johnny, Simonne Verstraete en ons ma die zich hier al goed geïnstalleerd heeft. Één mooie, grote familie, zo noemt ze onze bende. We gaan jullie ook verwennen met een grote fruitnamiddag, gaan vervolgens op uitstap naar de boerderij en afsluiten doen we met ons zomerfestival met koud visbuffet. Daarna ga ik er even tussenuit.

Mesdames et messieurs, vergeet jullie bril en zonnehoed niet en geniet! Ik wens jullie veel plezier en weet: iedereen altijd van harte welkom! Zomerse groetjes Dominique


Assistentiewoningen Beste vrienden Woensdag 3 juli zijn we met de liefhebbers naar Wervik geweest richting de balokken. Eerst een potje koffie gedronken en dan een mooie wandeling gemaakt in de natuur. Nadien genoten we terug op terras, de mannen een frisse pint, de vrouwen een coupe fraise of advocaat. Het was een heerlijke namiddag. Eind juli of begin augustus zal er nog een activiteit volgen, jullie worden hiervan snel op de hoogte gebracht!

Groetjes Nicole


Verjaardagen 01/07: Ingrid Speybrouck de Rotonde 17/07: Flora Vanhoutte De Rotonde 23/08: Eddy Vandeputte Benedictinenhof

24/08: Diana Vermaut De Rotonde 30/08: Marie-Louise Asspeel De Rotonde


Centrum voor dagverzorging Verjaardag monique vanackere

Monique trakteerde ons op donderdag 6 juni met een super lekkere aperitief! We hebben gedanst en gelachen! Ze was erg blij met alle zoenen die ze kreeg!

Hieronder zie je enkele sfeerfoto’s


Verjaardag Suzanne Vanhuyze

Op zaterdag 8 juni vierden we de verjaardag van Suzanne. Suzanne kreeg van Iedereen 4 dikke kussen. Ze straalde! Hieronder vind je enkele sfeerfoto’s.


Charlot ging naar Malaga Liefste bezoekers, Ik ben er even tussenuit geweest. Ik heb jullie ontzettend gemist, maar dacht vaak aan jullie (op een zonnig terras met een cocktail in de hand :)) Malaga en zijn omstreken zijn gewoonweg prachtig van natuur en cultuur. We zijn dagelijks tussen de 10 en 20 km gaan wandelen. Van genieten aan de zee is er bij ons weinig sprake! We hebben Nerja, Camenito del Ray, de straat van Gibraltar (met de apen) , het vakantieparadijs Marbella en natuurgebied El Torcal bezocht. Aangezien ik er niet genoeg van krijg, vertrek ik binnenkort op een citytripje naar Londen.

Vele groetjes, Charlot


Rarara‌ Wie ben ik

Tip:

Dit is een vakantiefoto vanuit

Ik ben verzot op chocolade...

Tenerife!

Another walk in the park


Nieuwe bezoekers NIEUWE BEZOEKERS ’t VERMAAK: Drouart Thérèse en Lesage Daniël

Wij heten hen van harte welkom in ons midden! Jarige bezoekers JARIGE BEZOEKERS ‘t VERMAAK: 10/7

Odette Clou

86 jaar

27/7

Romain Opsomer

80 jaar JARIGE BEZOEKERS ’t PARKHUIS: 3/07

Marie-Rose Christiaens

74 jaar

7/07

Christiane Cardoen

80 jaar

16/07

Lyliane Vanassche

70 jaar

17/07

Flora Vanhoutte

73 jaar


Personeel en vrijwilligers Jarige vrijwilligers 9/07

Maria Coine

7/08

Rudolf Vanderbruggen

9/07

Bettina Ruaert

8/08

Florette Decock

10/07

Lena De Saedeleer

13/08

Chris Demeester

11/07

Claudine Vankeirsbilck

21/08

Jean-Pierre Vromant

12/07

Claude Osten

18/07

Erwig Verbrugghe

19/07

Shirley Callens

Jarige personeelsleden 4/07

Jannick Van Assche

9/07

Maria Coine

10/07

Djenebou Coulibaly

11/07

Evelyne Moonen

11/07

Claudine Vankeirsbilck

12/07

Stan Benoot

12/07

Soezemie Vanbecelaere Logistiek assistente ZT2 26/08

Robin De Lobelle

14/07

Delfien Wyffels

Verpleegkundige ZT 2

29/08

AngĂŠlique Rubrecht

19/07

Shriley Callens

Logistiek assistente ZT 1

30/08

Vanessa Schouteten Diensthoofd ZT2

21/07

Charlot Leyn Medewerkster CDV

24/07

Robin Malfait

26/07

Jella Dooms

27/07

Karolien Knockaert

28/07

Edith Verhaeghe

28/07

Lise Lemahieu

Sociale dienst

30/07

Kawtar Khatiri

Verpleegkundige ZT 2

Teamleider Administratie

Brugpensioen Medewerkster keuken

Medewerkster schoonmaak Zorgkundige

Medewerker CDV

Zorgkundige ZT 1

Verpleegkundige ZT 1 Planner

Medewerkster schoonmaak

5/08

Asma Ouaali

9/08

Rani Agustiani

11/08

Nele Pollefeyt

13/08

Louis Mestdagh

24/08

Charlotte Van Marcke Verpleegkundige ZT1

25/08

Anneke Vanheede Medewerkster keuken

Zorgkundige mobiele equipe Medewerkster schoonmaak Medewerkster DVC Medewerker CDV

Zorgkundige ZT2 Zorgkundige ZT1


Liefde is

Vriendelijk blijven als je wegsmelt


ACTIVITEITENKALENDER ’T LINDEBOOMKE JULI


ACTIVITEITENKALENDER ’T LINDEBOOMKE JULI


ACTIVITEITENKALENDER KOLLEBLOMME JULI


ACTIVITEITENKALENDER KOLLEBLOMME JULI


ACTIVITEITENKALENDER AKKERWINDE JULI


ACTIVITEITENKALENDER LEIEMEERS JULI


ACTIVITEITENKALENDER VESTINGHE EN CORTRYCKPOORTE JULI


ACTIVITEITENKALENDER VESTINGHE EN CORTRYCKPOORTE JULI


Menu Huize Ter Walle Heeft het niet zo gesmaakt of was het juist bijzonder lekker? Vertel het ons en vul het vakje opmerkingen in en geef dit blad aan de administratie. (of in vakje administratie aan de balie) DAG

Maandag 01/07/2019

Ontbijt Luikse siroop

Middagmaal Chippolatta met ratatouille, gekookte aardappelen en jagersaus

Avondmaal

Ardeense ham

Fruityoghurt en koek Dinsdag 02/07/2019

Boeuf Bourguignon met Speculoospasta tomatensalade en puree Gerookte kalkoenfilet Nectarine en koek

Woensdag 03/07/2019

Confituur

Kalkoenschnitzel met prinsessenboontjes, gekookte aardappelen en bruine saus

Visbrochet

Platte kaas en koek

Donderdag 04/07/2019

Choco

Lendebiefstuk/hesp met frietjes, béarnaisesaus en een gemengd slaatje

Rolmops

Chocolademousse en koek

Vrijdag 05/07/2019

Smeerkaas

Tomaat garnaal met gebakken aardappelen, slaatje en cocktailsaus

Peperone

Cornet en koek

Zaterdag 06/07/2019

Confituur

Boomstammetje met gekookte aardappelen, pepersaus en koude bloemkool

Américain préparé

Rijstdessert en koek

Zondag 07/07/2019

Ovenkoek

Kippenbil met erwten en wortelen, kroketten en Leerdammer bruine saus Meloen en gebak

Maandag 08/07/2019

Smeerkaas

Gehaktballetjes met tomatensaus, puree en cressonette

Roompastei

Peer en koek

Dinsdag 09/07/2019

Suikerboter

Bas côté met warme of koude tomaat, gekookte aardappelen en Hot dog champignonsaus Vanillepudding en koek

Woensdag 10/07/2019

Luikse siroop

Kalfsworst met witte bonen in tomatensaus, gekookte aardappelen en bruine saus Frisco en koek

Krabsalade

Opmerkingen


Menu Huize Ter Walle Heeft het niet zo gesmaakt of was het juist bijzonder lekker? Vertel het ons en vul het vakje opmerkingen in en geef dit blad in aan de administratie. (of in vakje administratie aan de balie) DAG Donderdag 11/07/2019

Ontbijt Chocolade

Middagmaal Avondmaal Préparé van de chef met frieten, andalousesaus, Kalkoenham met sla en tomaat kruiden Nactarine en koek

Vrijdag 12/07/2019

Confituur

Zalmsalade met broccolisalade, gebakken aardappelen en Paardenworst mayonaise Platte kaas met fruit en koek

Zaterdag 13/07/2019

Honing/ confituur

Stoofvlees op z’n Vlaams met appelmoes en Passendaele kaas gekookte aardappelen Yoghurt natuur en koek

Zondag 14/07/2019

Rozijnenbol

Gevulde kipfilet met halve peer, kroketten en Mosterdspek rode wijnsaus chocolademousse en koek

Maandag 15/07/2019

Speculoos

Cordon bleu met gestoofde wortelen, krielaardappelen en mosterdsaus

Hesp

Pistachecrème en koek Dinsdag 16/07/2019

Woensdag 17/07/2019

Confituur

Smeerkaas

Spaghetti bolognaise Ijs en koek

Kippenbroodje met preistoemp en Spaanse saus

Jagerworst

Omelet

Fruityoghurt en koek Donderdag 18/07/2019

Luikse siroop

Tournedos/ hesp met frietjes, gemengd slaatje Rosbief en peperroomsaus Aardbeien en koek

Vrijdag 19/07/2019

Choco

Gerookte visschotel met farmersalade, koude aardappelen en cocktailsaus

Gevulde kippenrol

Watermeloen en koek

Zaterdag 20/07/2019

Suikerboter

Kalkoensteak met warme abrikoos, gekookte aardappelen en Jonge kaas zingarasaus Sinaasappel en koek

Zondag 21/07/2019 Nationale feestdag

Boerenpistolet bruin

Varkensrib met boterbonen, kroketten en blackwellsaus Platte kaas en gebak

Boerenpastei

Opmerkingen


Menu Huize Ter Walle Heeft het niet zo gesmaakt of was het juist bijzonder lekker? Vertel het ons en vul het vakje opmerkingen in en geef dit blad in aan de administratie. (of in vakje administratie aan de balie) DAG Maandag 22/07/2019

Ontbijt

Middagmaal Avondmaal Wiener schnitzel met Speculoospasta tomtensaalade, puree en Rilette demi glacesaus Ijs en koek

Dinsdag 23/07/2019

Confituur

KipsatĂŠ met ananas, noedels en Oosterse sesamsaus

Kalkoenroullade

Abrikoos en koek

Woensdag 24/07/2019

Smeerkaas

Kasselrib met gestoofde erwtjes, gekookte aardappelen en bruine saus

Grillworst

Fruityoghurt en koek Donderdag 25/07/2019

Honing/ confituur

Dyonnais met slaatje en frietjes Mousse mokka en koek

Vrijdag 26/07/2019

Luikse siroop

Tonijnsteak met veldsla, penne en Napolitaanse saus

Hamrolletjes met asperges

Vleessalade

Meloen en koek

Zaterdag 27/07/2019

Peperkoek

Kalfstournedos met gestoofde suikerboontjes, peterselieaardappelen en champignonsaus

Brie

Chocoladepudding en koek

Zondag 28/07/2019

Croissant

Geikeerd varkensgebraad met perzik, kroketten en marinadesaus

Lookworst

Platte kaas natuur en koek

Maandag 29/07/2019

Smeerkaas

Bereid gehakt met slaatje, gebakken aardappelen en mayonaise

Kalkoen met peterselie

nectarine en koek Dinsdag 30/07/2019

Confituur

Kippenblokjes met kokos en kruidenkaas, broccoli Vissalade en bastami rijst Yoghurt natuur en koek

Woensdag 31/07/2019

Zwitserse schijf met witloofsalade, Speculoospasta aardappelen en demi glacesaus Rijstdessert en koek

Frikandel

Opmerkingen


Zomerquiz 2019 Vul allemaal massaal de zomerquiz in en maak kans op een leuke zomerprijs! Ten laatste indienen op 28 augustus. Veel plezier!

Mieke Woordzoeker


Vind jij de spreekwoorden?


Vind jij de spreekwoorden?


Woordritsen Bijvoorbeeld

K A A S Want pindakaas en kaasplank zijn beiden bestaande woorden.

Veel plezier !

Profile for htw98

A Propos - Zomernummer 2019  

A Propos - Zomernummer 2019  

Profile for htw98
Advertisement