{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

A PROPOS

Februari

2020


Max! GROOT NIEUWS Eind januari maakte Max zijn entree in Huize Ter Walle. Max behaalde zijn diploma als ‘instellingshond’ vanuit de vereniging Hachiko. Graag wil Max zijn nieuwe omgeving op een rustige manier leren kennen. Daarom gaat hij in het begin dicht bij zijn baasje Yana Wielfaert blijven. Eenmaal hij het hier gewoon is, zal Max op alle afdelingen langskomen! Er werd op de afdelingen bevraagd of Max op kamer mag komen. Mocht je jouw antwoord herzien na het zien van deze lieverd, laat het ons weten!

Met Vriendelijke groeten, Yana, Debbie, Isabelle, Charlotte, Selina, Olivier, Joke en Charlot

Naam: Max Geslacht: Reu Geboortedatum: 31/05/2018 Hobby’s:

Slapen Likjes geven Knuffelen Wandelen Spelen


Kalendernieuws

Februari 2/02: Maria-Lichtmis Opdracht van de Heer in de Tempel 4/02: Wereldkankerdag 10/02: Internationale Epilepsiedag 11/02: O.L.V. van Lourdes (1858) Europese 112-dag / Wereldziekendag 14/02: Valentijnsdag 14 - 21/02: Vlaamse week tegen pesten 22/02: Europese dag van het slachtoffer 23—25/02: carnaval 29/02- Zeldzameziektendag 29/02- 8/03: Week van de vrijwilliger


Bewonersnieuws 4 februari

Lucien Isenbaert

88 jaar

‘t Lindeboomke

10 februari

Denise Knockaert

92 jaar

Vestinghe

17 februari

Thérèse Breyne

87 jaar

Kolleblomme

21 februari

Maria Decock

90 jaar

Leiemeers

26 februari

Andreas Decroo

87 jaar

Vestinghe

29 februari

Gertrud Krafzyck

96 jaar

Akkerwinde

Gelukkige verjaardag!


HTWeetjes Graag uw aandacht voor het aanbod van Pearle:

Met deze dienst wil Pearle opticiens zijn service nog verder uibreiden naar mensen die minder mobiel zijn of afhankelijk zijn van derden. Wat houdt de dienst in? We komen ter plaatse met onze mobiele unit (bestelwagen). Hierin hebben we de mogelijkheid een professionele oogmeting uit te voeren gelijk aan deze in onze Pearle winkels, dit door een gediplomeerd opticien. We luisteren naar uw behoeften en adviseren bij de juiste keuze van montuur en glas. Hierbij kan u kiezen uit onze collectie dames– en herenmonturen aanwezig in onze unit. Wij bieden alle prijsklassen aan rond glas en montuur met gerenommeerde merken. Ook voor zonnebrillen op sterkte. Later zal de door u aangeduide servicewinkel instaan voor de aflevering en eventuele naservice. U geniet van dezelfde acties en service zoals in de winkels. Interesse? Laat het weten aan administratie van HTW. Bij voldoende vraag komt de mobiele opticien eraan!


NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW

HTW–KAARTERSCLUB ELKE DERDE MAANDAG VAN DE MAAND VAN 14U—17U30 Onze eerste editie was alvast een succes!! KALENDER 2020 Maandag 20 januari—Maandag 17 februari—Maandag 16 maart Maandag 20 april—Maandag 18 mei—Maandag 15 juni Maandag 20 juli—Maandag 17 augustus—Maandag 21 september Maandag 19 oktober—Maandag 16 november—Maandag 21 december

Zin om mee te kaarten? Iedereen is welkom!

Groetjes Pol en Nadine


Huize Ter Walle vzw CIGB is sinds februari 2018 gecertificeerd door Prezo woonzorg. De voorziening draagt cliĂŤntgecentraliseerde en kwaliteitsvolle dienstverlening hoog in het vaandel. Maandelijks verschijnen 3 actiepunten waar wij elke dag naar streven.


Pastoraal Overlijdensberichten

Mevrouw

Jacqueline Claeys Weduwe van de heer Roland Tyberghien Geboren te Menen op 6 september 1933 Van ons heengegaan op 9 januari 2020 Jacqueline verbleef bij ons in een assistentiewoning.

Mevrouw

Maria Pattyn weduwe van de heer Juliaan Devolder Geboren te Geluwe op 24 oktober 1923 En overleden te Menen 4 januari 2020 Maria verbleef bij ons in Kolleblomme


Dementie

TIPS VOOR DE OMGEVING: 

Neem alle tijd, je bent nu nog samen

Accepteer dat je geduld niet eindeloos is

Leg de lat niet te hoog

Geluk zit in kleine dingen, organiseer regelmatig iets leuks

Probeer positief te blijven, ook al valt dat niet altijd mee

Zorg ervoor dat het gezellig is, de rest maakt eigenlijk niet uit

Ga niet stilzitten, maar blijf ondernemen

Doe eenvoudige dingen waar degene met dementie vrolijk van wordt,

durf weer kind te zijn en mee te genieten.


Animatie ‘t LINDEBOOMKE

Beste lezer De kerstperiode is voorbij en de kerstversiering ligt netjes opgeborgen op zolder. De living van ’t Lindeboomke werd terug omgebouwd tot een rustgevende plaats waar we met z’n allen gezellig kunnen samenzijn. Die nodige rust werd verdergezet in de animatie. De bewoners konden bijvoorbeeld genieten van spelletjesnamiddagen, handmassages en manicure, bingo, … Noem maar op!

We aten ook met z’n allen lekkere, versgebakken wafels. Heerlijk!


En Lucien werd extra in de watten gelegd voor zijn verjaardag!

Mijn goed voornemen voor 2020? Meer sport en beweging! En wat leuk dat ik ook de bewoners van ’t Lindeboomke hierbij kan betrekken! Zo zal ik ervoor zorgen dat er op ons maandelijks programma ook wat meer ‘actieve’ animatie staat. In Januari zijn we hier alvast goed mee begonnen! Iedereen deed mee met een stoelendans op wat leuke, ouderwetse muziek. Die activiteit sloten we af met wat voetbal. Voor herhaling vatbaar!

Voila, dit was het zo een beetje.

Dat februari even leuk, en natuurlijk heel

Tot dan,

liefdevol, mag zijn! Selina


Animatie KOLLEBLOMME

Het kolleblomistje Over het wel en wee van de leefgroep Kolleblomme

De eerste maand van 2020 is weer voorbij gevlogen. Na de feestmaanden november en december deden we het uiteraard ook hier in Huize Ter Walle net wat rustiger aan. De drink– en eetactiviteiten werden wat aan de kant geschoven, want zeg nu eens zelf… een mens kan toch echt wel zeggen: nu heb ik er genoeg van.

We sloten hier bij ons op Kolleblomme wel het jaar 2019 af in schoonheid met op 31 december de laatste dag van het jaar een feest voor onze 100

-jarige Irène. Ze heeft er echt van genoten, dat is zeker (ook de foto’s zullen dat beamen). We startten al in de voormiddag met het bezoek van het stadshuis en ook heel wat familie en vrienden… samen maakten we er een mooi aperitiefuurtje van en er werd heel wat afgebabbeld en gelachen, super! In de namiddag was er dan feest voor Irène en haar medebewoners in de leefgroep.


Gezellige koffietafel, lekkere taart, een babbel… het was een gezellige namiddag en iedereen vond de taart super lekker! Irène, het was een heel mooie dag speciaal voor u, maar ook voor ons als bewoners, personeel en vrijwilligers. We hebben er mee van genoten! Op naar de volgende 100–jarige.


Februari Februari, de maand van de geliefden, want op 14 februari vieren we Valentijn. Hoewel het vroeger misschien nog niet zo populair was als nu, we kunnen er toch niet omheen. Alle liefdevolle etalages, hartjes en lintjes, de restaurants met hun valentijnsmenu’s‌ We kunnen niets anders dan ons romantisch laten meeslepen‌ Dus: op 14 febrauri gaan we uit eten naar ons gezelligste restaurant op de markt in Menen, De Sterre! Al wie mee wil, zowel bewoners, familie, vrienden, personeel, vrijwilligers, iedereen is hartelijk welkom om er een mooie liefdesdag voor onze bewoners van te maken. De prijs is 35 euro per persoon, all-in! Dus geef gerust nog je naam door aan mij als je graag zou meegaan. Wie weet, tot dan?!

Op het laatste van de maand,

de

dag

voor

aswoensdag, vieren we dan ook al carnaval met ene reuze oliebollenbak en verder hopelijk veel ambiance!


Voor iedere activiteit die gebeurt in deze maand zou ik zeggen, neem er de activiteitenkalender eens bij en lees op het gemak wat er nog zoal staat te gebeuren.

En natuurlijk is iedereen welkom!

Veel liefs, Carine


Animatie AKKERWINDE

Hallo iedereen

Een nieuw jaar is weer aangebroken en wat vliegt de tijd toch vlug. ‘t Is weeral februari!

De

januarimaand

hebben

driekoningentaart en we hadden al direct

we

goed

ingezet

3 koninginnen .

met

lekkere


Ook onze

wafelbak

was een succes, gezellig tafelen, vertellen, lachen,

grappen, dat is wat we op akkerwinde het liefste doen.

Efkes terug in de tijd en herinneringen ophalen aan de hand van een namiddag

bezienswaardigheden van West-Vlaanderen .

leren altijd wel iets bij.

We


Verwennerij, dat komt ook wel maandelijks aan bod. Deze maand hadden we er een ganse dag voor uitgetrokken, .. we startten met een luxe ontbijt en in de namiddag een heuse

Voor

februari

wellness .

zal het niet anders zijn. Na onze creanamiddag van januari

geef ik met de gemaakte kleipotjes een workshop bloemschikken. En ook in februari aan lekker eten geen gebrek. Lekkere croques, met Valentijn restaurantbezoek naar De Sterre, een raclette avond en dan nog er bovenop carnavalsfeest!!

Ik zou zeggen: kom maar allemaal af, we gaan ons samen amuseren!!

Liefs

Mia


Liefde hoeft niet Perfect te zijn Zolang het maar Echt is


Animatie CORTRYCKPOORTE EN VESTINGHE

Beste lezer van ons favoriete blaadje Alles netjes opgeruimd in ons huisje. Ja, beste lezer, dit is de drang die ik elk jaar opnieuw ervaar na de feestdagen (en ik denk dat ik niet alleen ben, hé Mieke ;)). Even tijd nemen om te genieten van de eenvoudige dingen zoals een mooi boek, een lekker kopje thee, een winterwandeling door het bos… Gewoon even alle drukte van de voorbije weken achter me laten. Ook zin gekregen om tot rust te komen, neem dan eventjes de tijd om je neer te vlijen in je luie zetel met een lekker kopje koffie en

geniet van je nieuwe A Propos!

Februari—Valentijn De etalages kleuren rood, Valentijn is in aantocht! Een dagje waarop we de mensen die we graag zien eens extra in de bloemetjes zetten. En ook wij doen daar graag aan mee, we maken er een mooie maand van vol leuke valentijnsactiviteiten. We gaan creatief zijn, een lekker soepje maken met valentijnsallures, valentijnsbingo spelen, cinema spelen en als kers op de taart worden jullie verwend met een overheerlijk superdeluxe valentijnsontbijtbuffet. Genieten maar!


Februari—Carnaval Ook dit staat als een paal boven water, februari staat steevast garant voor ons carnavalsfeest. Het wordt een super avondje uit in een mooie après-skihut. Een sfeervolle oberbayeravond met heerlijke tartiflette en een goeie pot bier! Heidi, Anton en de roosjes , we zijn er klaar voor! Het worden weer billenkletstoestanden met jodelende tirolermeisjes! Dus alle feestneuzen van harte welkom in chalet de Cortryckpoorte. De deuren gaan open om 17u. Ja, beste mensen, zoals jullie lezen, wordt februari weer een goedgevulde maand met voor ieder wat. Ook deze maand neem ik naar jaarlijkse gewoonte een weekje skiverlof :) en waar mijn weekje winters genieten dit jaar naartoe gaat, is nog een verrassing. Mijn dikke sneeuwbotten, muts en wanten liggen al klaar! En dan nu het goeie nieuws voor jullie, een toffe bende vrijwilligers komt jullie tijdens mijn wintervakantie vergezellen, een leuke bingonamiddag, volksspelen, sjoelen, manillen… veel plezier samen, en alvast een dikke merci! Nog

Verjaardagsfeest Marie-Thérèse en Rose Anne Heerlijk die ijsjes! Dank u wel!


Wellness Altijd zalig!


Nieuwjaarsreceptie We heffen het glas op het nieuwe jaar! Liefste meter, liefste peter, hoe meer je geeft, hoe beter! Je kapoen :)


Ouderwets nieuwjaren Met lukkenbak en een dreupel. Zalig, lekker en de dreupelkes, die liepen zoetjes binnen.

Volkscafeetje EĂŠn en al gezelligheid!


Soep maken Mmm, lekker!


Verjaardagsfeest Nellie en Rita Hiep hiep hiep, Hoera! Dank u wel, lieve mensen, voor het heerlijk traktaat!


Confituur van lekker winterfruit Heel lekker!


Huize Ter Walle speelt bingo Reuzegezellig!


Voila, dit was het een beetje. Ik wens jullie allen een Ăźbergezellige februari met heel veel lieve mensen om je heen!

En zoals jullie weten‌ Iedereen altijd van harte welkom! Liefs, Dominique x


Assistentiewoningen Januari Op donderdag 2 januari hebben de bewoners van onze assistentiewoningen het jaar terug goed ingezet met de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Samen hebben ze geklonken op het nieuwe jaar, en ook wij wensen hen het beste voor 2020. Vooral een goede gezondheid en dat we samen nog vele mooie momenten mogen beleven. In januari zijn er ook tal van nieuwe

activiteiten

voorgesteld

geweest aan onze bewoners. Zo kunnen ze vanaf nu deelnemen aan extra activiteiten georganiseerd door het centrum voor dagverzorging en het woonzorgcentrum van Huize Ter Walle. Enkele voorbeelden van activiteiten zijn: rollatordans, Tai Chi, samen zingen, bingo spelen, quiz, cinema, aerobic, ... Deze werden alvast zeer enthousiast onthaald door onze bewoners. Maandelijks krijgen ze een nieuwe kalender met de komende activiteiten op. Deze kalenders hangen ook uit in de inkomhal van zowel de Rotonde als het Benedictinenhof.


Op donderdag 23 januari hebben we met een aantal van onze

bewoners van de assistentiewoningen terug rond de tafel gezeten voor onze

gebruikersraad.

Daar kwamen enkele puntjes naar

voren. Enkele voorbeelden: borden mogen nog wat warmer zijn bij het middagmaal, graag het menulijstje krijgen tegen de 1e van de maand, bestellingen bij externe winkels mogen wat meer gebruikt worden,‌ Al deze puntjes kan je terugvinden in het verslag. Vanaf dit jaar vieren we ook telkens om de 2 maanden de voorbije

verjaardagen

van onze bewoners. Op dinsdag 28 januari zijn we

voor de eerste keer gezellig bij elkaar gekomen in ons zaaltje op het 3e verdiep in de Rotonde. De bewoners hebben genoten van een kopje koffie en heerlijke pannenkoeken ! Ze werden alvast heel erg gesmaakt.


Voor de maand februari

hebben we terug een leuke namiddag gepland op

dinsdag 18 februari. Walter Desmet komt dan namelijk vertellen ‘

uit de tijd van toen’. Allen welkom dus in de Rotonde om 14u30.

Nicole en Lise

Gelukkige verjaardag 16/02 Marie-Louise Deman Benedictinenhof


Centrum voor dagverzorging Uitstap de skipiste

Maandag 20 januari zijn we met zijn allen gaan eten naar de skipiste. Skiën

hebben we natuurlijk niet gedaan. Veel te gevaarlijk! We hebben wel kunnen kijken naar de skiërs met een apéritiefje, tartiflette en nadien nog met een wafel of pannenkoek met koffie. Iedereen was meer dan voldaan. Virginie, Lenn en Charline (de vrouw van Gilbert Strobbe) waren ook mee. Dat was enorm gezellig. Een jaarlijkse voltreffer!


Nog wat Kerst en nieuwjaar


Trouwfoto’s voor valentijn

Nelly Viane en Raffeal Marie-Madeleine en Arsené

Marcella en Antoon

Diana en André

Cindy en Frederic

Inge en Jorick


Nieuwe vanaf student binnen CDV midden februari Ik ben Kevin Bonte en ben afkomstig van Kuurne. Ik studeer orthopedagogie aan de Vives hogeschool te Kortrijk. Tijdens de week spendeer ik mijn tijd dan ook voornamelijk op de schoolbanken. Mijn weekends zijn meestal goed gevuld. Ik heb mijn eigen mini -voetbalploeg waar ik samen met enkele vrienden het beste van mezelf geef. Daarnaast ben ik scheidsrechter in 2e provinciale. Als laatste van mijn vele hobby's geef ik training in de keeperschool van Kv Kortrijk. Verder heb ik een vriendin waar ik momenteel al zo'n 3 jaar mee samen ben. De kans dat jullie me herkennen is vrij groot aangezien ik vorig semester al stage liep op Leiemeers. Ik hoop dat we er samen een leuke tijd kunnen van maken. Tot binnenkort!

Kevin


Bezoeker IN DE KIJKER

Dag Marie Madeleine! Hoe gaat het jou? Goed! Momenteel heb ik geen grote zorgen of ongemakken. Ik ben ook gelukkig dat ik onlangs al mijn familieleden heb teruggezien om Kerst en Nieuwjaar samen te vieren. Waar heb je dit gevierd? Met Kerstavond was het bij mijn jongste dochter en met Nieuwjaarsavond was het bij de schoonfamilie van mijn zoon. Heb je goed kunnen eten? Ja, het was telkens heel veel en heel lekker. Veel hapjes, een voorgerecht, een hoofdgerecht, dessert, alles er op en eraan. Ik mispakte me telkens aan de hapjes en kon bijgevolg niet meer zoveel eten van wat dat volgt. Drink je ook een glaasje apéritief? Ik drink één of twee glaasjes apéritief, maar daarna drink ik water. Dat is genoeg voor mij. Ik heb daar geen zo’n behoefte in. Was het een lange avond? Ja, het was 1u30! Vooraf zeg ik altijd dat ik het niet lang zal trekken, maar uiteindelijk blijf ik altijd lang ‘pekken’ want ik zit zo graag tussen mijn ‘volk’. Ze vragen dan: ‘Ben je nog niet moe’. En dan zeg ik: ‘Moh ba nink!’. Ik kan er nog goed tegen. Nadien heb ik wel een paar dagen nodig om te bekomen.

Heb je goede voornemens voor 2020? Ik wil vooral kunnen blijven komen naar het dagcentrum. Ik heb vorige maand gevraagd om een dag extra te komen in de week en dit werd toegestaan. Ik kom heel graag, want in de week zit ik thuis vaak alleen en dat is niet zo fijn. Waar geniet je van in het dagcentrum? Ik kan genieten van het schoonheidssalon van Jeroen. Dan krijg ik een manicure en een maquillage. Toen ik enig tijd geleden gevallen was, was ik heel blauw in mijn gezicht. Jeroen zorgde ervoor dat dit niet zo opviel. Daar was ik heel tevreden mee. Ik doe eigenlijk wel alle activiteiten graag. Ik geniet ook heel veel van het contact met de andere bezoekers en met het personeel. Leuk om te horen. Bedankt, Marie Madeleine!


Uitnodiging mantelzorgnamiddag 30 januari 2020 Beste familieleden en/of mantelzorgers, Onder het motto ‘Verzorgen doen we samen’, organiseren de centra voor dagverzorging ‘t Vermaak en ‘t Parkhuis een ontmoetingsgroep voor familieleden en mantelzorgers. In deze ontmoetingsgroep bieden we de mogelijkheid om gedachten en ervaringen te delen en kennis te verwerven. In deze contactmomenten staat het ontmoeten van elkaar en het verhaal van familie en/of mantelzorger centraal.

In het kader van deze ontmoetingsgroep nodigt het team van de centra voor dagverzorging u uit op dinsdag 10 maart voor een familiefeest met uitleg rond onze workshops. We verwachten u vanaf 14u30 om gezellig samen een stuk taart te eten en een kop koffie te drinken.

Indien u wenst te komen, gelieve uw aanwezigheid en het aantal personen door te geven via het invulstrookje aan een medewerker van het CDV of per mail (dvc@htw.be) voor 3 maart. Warme groet, Team CDV 056/52 17 41 &- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - De heer / mevrouw …………………………………. (familie van ……………………...) zal aanwezig zijn op de familie-

feest van dinsdag 10 maart 2020 van 14u 30 met ……... personen.


Jarige bezoekers ‘t VERMAAK: 12/02

Patrick Desaedeleer 66 jaar

23/02

Annie Desmet

79 jaar

24/02

Cecilia Wolters

82 jaar

25/02

Linda Huysentruyt

67 jaar

25/02

Rita Vanelslande

73 jaar

’t PARKHUIS: Geen jarigen in februari

We wensen hen een gelukkige verjaardag! Nieuwe bezoekers ‘t VERMAAK: Descamps Carlos ’t PARKHUIS: Vanhee Marguerite Windels Daniel

Fijn dat jullie er zijn!


Personeel en vrijwilligers Jarige vrijwilligers

Jarige personeelsleden

01/02 Pol Vanmoerkerke

03/02 Kim Ouhamma

Intern transport

03/02 Thérèse Maricau

14/02 Jara Deckmyn

Zorgkundige / Logistiek ZT1

03/02 Lieve Markey

16/02 Isabelle Carette

Verpleegkundige ZT1

06/02 Moniek Douterlungne 18/02 Marianne Sarrazin

Verpleegkundige ZT1

19/02 Julien Van Gysel

23/02 Annelies Vandevoorde

22/02 Roos Ghekiere

02/03 Nathalie Deleu

Medewerker CDV

Verpleegkundige ZT1

28/02 Brigitte Vandaele

Welkom… Op 1 februari startte we

Esther Opsomer

zorgkundige.

Yara Lefebvre

bij ons en op 3 februari ontmoetten

voor het eerst. Beiden versterken zorgteam 2 als


WEEK VAN DE VRIJWILLIGER Naar aanleiding van de week van de vrijwilliger, organiseren we met alle animatoren een gezellig ontbijt voor alle vrijwilligers. Laat jullie maar eens goed in de watten leggen op vrijdagochtend 6 maart in de cafetaria! Jullie hebben het verdiend!

BEDANKT OM ER ALTIJD VOOR ONS TE ZIJN


ACTIVITEITENKALENDER ’T LINDEBOOMKE FEBRUARI


ACTIVITEITENKALENDER ’T LINDEBOOMKE FEBRUARI


ACTIVITEITENKALENDER KOLLEBLOMME FEBRUARI


ACTIVITEITENKALENDER KOLLEBLOMME FEBRUARI


ACTIVITEITENKALENDER AKKERWINDE FEBRUARI


ACTIVITEITENKALENDER AKKERWINDE FEBRUARI


ACTIVITEITENKALENDER LEIEMEERS FEBRUARI


ACTIVITEITENKALENDER VESTINGHE EN CORTRYCKPOORTE FEBRUARI


ACTIVITEITENKALENDER VESTINGHE EN CORTRYCKPOORTE FEBRUARI


Menu Huize Ter Walle Heeft het eens niet zo gesmaakt of geef je juist graag een complimentje aan de chef? Vertel het ons en vul het vakje opmerkingen in en geef dit blad af aan de administratie. (of in vakje administratie aan de balie)

DAG Zaterdag 01-02-2020

Ontbijt smeerkaas

Middagmaal varkensmignonette met knolselder in witte saus, aardappelen en blackwellsaus

Avondmaal Hoevekaas

Sinaasappel, koek Zondag 02-02-2020

spikkel

kalkoenborst met appelmoes, kroketten en demi glacesaus

Ardeense paté

rijstdessert en koek Maandag 03-02-2020

confituur

gehaktballetjes curry met wokgroenten, rijst en currysaus

Kasselrib

platte kaas met fruit en koek Dinsdag 04-02-2020

suikerboter

Rookworst met winterstamppot van ui en wortel en vleesjus Witte pens koud fruitcocktail en koek

Woensdag 05-02-2020

peperkoek

Donderdag 06-02-2020

honing /confituur

Spaghetti carbonara

Quiche

flan caramel en koek

Vol au vent met gemengde sla, frieten en mayonaise

ei op z’n Russisch

peer en koek Vrijdag 07-02-2020

confituur

visbrochette met veldsla met witte boontjes, gebakken aardappelen en Lunchworst béarnaisesaus pralinemousse en koek

Zaterdag 08-02-2020

smeerkaas

beenhesp met gestoofd witloof, peterselieaardappelen en vleesjus

Préparé

banaan en koek

Zondag 09-02-2020

Valentijnshart

kippenbil met broccoli, dennenaardappelen en marinadesaus

Leerdammer

yoghurt en gebak Maandag 10-02-2020

chocolade

bouilli met gestoofde wortelen, aardappelen en mosterdsaus

Hennepot

mandarijn en koek

Dinsdag 11-02-2020

Luikse siroop

vogelnestje met cressonette, aardappelen en tomatensaus met champignons

Kalkoenham

natuuryoghurt en koek Woensdag 12-02-2020

Smeerkaas

varkensstoofvlees op Indische wijze met ananas, rijst en currysaus Vleeskroket pana cotta en koek

Donderdag 13-02-2020

kalkoenbrochette met speculoospasta komkommersalade, frieten en andalousische saus appel gestoofd en koek

Vleessalade

Opmerkingen


DAG Donderdag 13-02-2020

Ontbijt speculoospasta

Middagmaal kalkoenbrochette met komkommersalade, frieten en andalousische saus

Avondmaal vleessalade

appel gestoofd en koek Vrijdag 14-02-2020

confituur

gebakken zonnevisfilet met gestoofde prei, aardappelen en witte wijnsaus

brie

fruityoghurt en koek Zaterdag 15-02-2020 Zondag 16-02-2020

choco

braadworst met hutsepot en braadjus

bereid gehakt

sinaasappel en koek

ovenkoek en confituur

mosterdgebraad met suikerboontjes, kroketten en rode wijn saus

Ardeense paté

chocoladepudding en koek Maandag 17-02-2020

speculoos

kasselrib met boontjes in tomatensaus, peterselie aard en vleesjus

Gentse kop

mandarijn en koek Dinsdag 18-02-2020

suikerboter

kalkoenballetjes op z’n Brussels met witloof en gebakken aardappelen

champignonworst

vanille pudding en koek Woensdag 19-02-2020

honing /confituur

Bolognaise met hoorntjes en gemalen kaas

witte pens

ijs en koek Donderdag 20-02-2020

Vrijdag 21-02-2020

confituur

smeerkaas

dyjonnais met slaatje en frieten banaan en koek

kippenwit met kruiden

vis vol au vent met cressonette en puree

crème pate

fruityoghurt en koek Zaterdag 22-02-2020

Luikse siroop

gemarineerde varkenslapje met groene boontjes, aardappelen en mosterdsaus

américain préparé

kiwi en koek Zondag 23-02-2020

rozijnenbol

kalkoenpavé met warme abrikoos, dennenappels en jagersaus

camembert

platte kaas met fruit en koek Maandag 24-02-2020

confituur

kippenbil met erwten en wortelen, gebakken aard en Spaanse saus chocoladepudding en koek

Dinsdag 25-02-2020

suikerboter

gehaktballetjes met cressonette, bieslookpuree en tomatensaus champignons

Ardeense ham / hesp Bretoense kiproullade

sinaasappel en koek Woensdag 26-02-2020

chocolade

gelardeerd varkenshaasje met gestoofd witloof, aardappelen en rode wijnsaus lasagne natuuryoghurt en koek

Donderdag 27-02-2020

peperkoek

beenhesp met tomatensla, frieten en béarnaise

hoofdvlees

appel gestoofd en koek Vrijdag 28-02-2020

smeerkaas

roodbaarsfilet met andijviestamppot met ajuin en mousselinesaus ijs en koek

Zaterdag 29-02-2020

confituur

goulash met cressonette en peterselieaardappelen banaan en koek

Ardeense pastei 2/3 jagersworst 1/3 gerookte worst

Opmerkingen


Profile for htw98

A PROPOS februari 2020  

A PROPOS februari 2020  

Profile for htw98
Advertisement