Page 24

2017 MEMÒRIA ANUAL a ViuClínic (projecte de mobilitat per a SAVAC) Amb l’objectiu de treballar en l’àrea assistencial amb dispositius mòbils s’ha estat treballant des de 2016 en una aplicació que permet accedir a SAVAC en una interface més amigable, ràpida i adaptada a les necessitats del professional. Es planifica per a 2018 l’arrencada del pilot amb els metges de guàrdia de medicina interna i els anestesistes, ja que també té incorporat el sistema de Check-list quirúrgic.

a Cartelleria digital Iniciem en 2017 el projecte de cartelleria digital instal·lant el primer dispositiu en l’Àrea d’Odontologia i Cirurgia Oral i Maxil·lofacial. A través d’un monitor (TV) d’alta resolució, permet visualitzar l’emissió programada de diferents vídeos de salut (promocionats pel Departament de Salut) amb una durada de cicle de més de 4 hores, notícies, RSS i informació rellevant de l’hospital.

a CMBD-AEA-WSW Complint amb els objectius del CatSalut s’implanta el procés de notificació via WebServices del Conjunt Mínim Bàsic de Dades d’Atenció Especialitzada d’Aguts (CMBD-AEA). El sistema permet enviar al CatSalut, a través de la plataforma integrada de SAVAC i via WebServices, les dades relatives a les visites ambulatòries de l’àrea d’aguts de l’Hospital.

PÀG. 24

Profile for HOSPITAL SANT RAFAEL

Memoria 2017 cat  

Memoria 2017 cat  

Profile for hsrafael
Advertisement