Brf Växeln Inredningsbroschyr

Page 1

HSB BRF VÄXELN INREDNINGSVAL BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN

HSB BRF VÄXELN

INREDNINGSVAL

BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN

1 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

DU OCH DIN INREDNING

Gamla charmiga bostäder och hus i alla ära, att flytta in i ett sprillans nytt hem är en mycket speciell känsla. Särskilt om du själv fått vara med och bestämma hur ditt eget unika boende ska se ut.

HSB brf Växeln har en mix av smarta, effektivt planerade ettor och mini-tvåor samt större luftiga treor till femmor. Förutom ett fåtal mindre lägenheter har alla bostäder uteplats eller balkong. Gemensamt erbjuds en grönskande gård som gränsar till den mysiga teaterparken med sin unika amfiteater. På gården kommer en gemensamhetslokal att byggas i form av en ateljé med kök och uteplats. Det kommer även att finn as en gemensam takterrass med ett invändigt kök för tillagning.

Vi på HSB har under snart 100 år varit föregångare vad gäller planering och inredning av bostäder, stora som små. Och vi har lärt oss att hantera ytor och funktioner med hänsyn till de människor som ska leva och bo där. Vi har också lärt oss betydelsen av ljus, materialval och genuin kvalitet när det kommer till att skapa en miljö att trivas i.

Kraven på oss och andra som bygger bostäder har förändrats och vi med dem. Vår miljö och vårt klimat har kommit i fokus och vi lägger därför allt mer tid och möda på att hitta sunda material producerade enligt etiska premisser. Det vinner vi alla på i längden. Hållbart idag är också hållbart över tid.

I de inredningsval som vi erbjuder ligger också stor omsorg om detaljer och helhet. Att kombinera alla element i en inredning är en stor konst, men när det blir rätt är det en belöning man kan njuta av i många år framåt.

I den här katalogen har vi gjort ett noggrant urval för hemmets alla delar. Vi hoppas att vi inte bara lever upp till dina förväntningar, utan också kan överträffa dem.

2 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
3 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

ALLMÄNNA VILLKOR

VALMÖJLIGHETER I DITT HEM

Inredarens val av produkter och färger är gjord för att vara smakfulla och tidlösa. De håller hög kvalitet och är valda med tanke på vad som ligger i tiden.

Inom ramen för inredarens val kan du kostnadsfritt göra ett antal olika färg- och modellval till din nya bostad. Dessa val anges under rubriken ”Inredarens val”. I övrigt erbjuder HSB dig att göra olika val för en tillvalskostnad. Dessa val anges under rubriken ”Tillval”. De inredningsval som går att välja är de som redovisas i inredningskatalogen, de förändringar av planlösningen som är möjliga är de som framgår på respektive lägenhetsritning. Utöver detta är inga tillval/offerter/förändringar möjliga.

VAD INGÅR I PRISET?

I priset för lägenheten ingår Inredarens val vilka är presenterade i denna katalog. De priser som offereras på ”Tillval” avser mellanskillnadspris mellan Inredarens val och tillvalsutförande inklusive administration, material- och arbetskostnader, projektering, installations- och provningskostnader samt moms.

En administrativ kostnad med 1000 kr tillkommer vid prisförfrågan, avseende ej prissatta tillval i denna katalog. Gäller i de fall prisförfrågan inte resulterar till beställning.

BESTÄLLNING AV INREDNING

När det blir dags att göra dina inredningsval kommer du få inloggningsuppgifter till ett inredningsprogram där du klickar i dina val digitalt. Innan ett visst datum gör du sedan dina val och godkänner med ditt bank-ID. Efter sista beställningsdatum, kan inga ändringar eller nya beställningar göras.

Om inga inredningsval görs, inreds bostaden med Inredarens val – Vår favorit.

LÄGENHETS-/INREDNINGSVISNING

Innan tillträde blir du kallad till lägenhetsvisning av din nya bostad. Då ges möjlighet att kontrollera att inredningsvalen stämmer överens med din gjorda beställning.

BETALNING AV INREDNING

50 procent av tillvalssumman faktureras efter sista beställningsdag. Resterande 50 procent betalas i samband med slutbetalning av bostaden. Om det totala tillvalsbeloppet understiger 10 000 kr faktureras hela beloppet efter sista beställningsdag.

Beställningen är bindande. Du kan bli fullt betalningsskyldig för beställda tillval även om du inte fullföljer köpet av bostadsrätten. Om HSB finner möjlighet till avbeställning av gjorda tillval i samband med avbokning av bostadsrätten tillkommer en administrativ avgift på 3 000 kr inkl moms.

Vid nyckelutlämningen ska du kunna visa kvitto på slutbetalda tillval.

OFÖRUTSEDDA HÄNDELSER

HSB arbetar alltid med marginaler i tidsplanen för nyproduktionsprojekten. Händelser som ligger utanför HSBs kontroll kan dock påverka projektet. Vi gör allt vi kan för att projektet inte ska drabbas. Om en försening inte går att undvika kommer vi att kommunicera detta till dig som köpare. Produkter kan komma att ersättas med andra likvärdiga produkter. Om denna förändring är väsentlig kommer du att informeras. Vid försening av en produkt arbetar vi utifrån att tillträdet till lägenheten inte ska försenas.

RESERVATION

HSB reserverar sig för modell-, färg- och materialbyten samt för eventuella prishöjningar. HSB reserverar sig även för tryckfel i text och bild. Observera att kulörer inte kan återges med exakthet i tryckt eller digital form. Kontrollera därför alltid önskad kulör hos återförsäljare eller färghandlare.

Illustrerade bilder av projektet som visas i katalogen kan avvika från gällande utförande och innehåll. Miljöbilder är inspirationsbilder och kan frångå möjliga inredningsval. Vänligen respektera att materialet är upphovsrättsskyddat enligt lag. Obehörig användning eller distribution får ej förekomma.

4 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

INNEHÅLL

DU OCH DIN INREDNING 2

ALLMÄNNA VILLKOR 4 INNEHÅLL 5

KÖK .................................................................................. 6

Inredarens Val 9 Luckor 10 Beslag 12 Bänkskiva Laminat 14 Stänkskydd Laminat 15 Bänkskiva Kompositsten 16 Stänkskydd Kompositsten 16 Bänkskiva Natursten ............................................... 17 Bänkskiva Massiv Trä 17 Diskho 18 Blandare ........................................................................ 19 Övrigt 21 Köksö/Kökshalvö/Vinkyl 24 Spiskåpa 26 Inbyggnadshäll 27 Inbyggnadsugn 28 Inbyggnadsmikro 30 Kompakt Inbyggnadsugn med Mikro 31 Kyl och Fryskombinationer .................................. 32 Kyl/Frys 34 Diskmaskin 36 Kakel/Klinker 38 Inspiration 42

BADRUM, WC/DUSCH, WC 44

Inredarens Val............................................................46 Spegelskåp/Spegel 48 Kommod och Beslag 50

Kommodbeslag 52 Tvättställsblandare .................................................. 54 Badkar 55 Duschblandare Set 56 Takdusch Set .............................................................. 57 Duschväggar 58 Badkarsvägg 59 Handduksstång 60 WC-stol 61 Beslag 61 Övrigt 63 Tvättmaskin och Torktumlare 64 Väggkakel ................................................................... 66 Klinkergolv 70

FÖRVARING 74 Inredarens Val 77 Skjutdörrsgarderob 78 Garderober och Beslag 81

GOLV&VÄGG 82

Inredarens Val 84 Parkettgolv 86 Klinkergolv del av hall 88 Väggkulör 91

ÖVRIG INREDNING ................................................... 92 Inredarens Val 95 Innerdörrar 96

VI TÄNKER HÅLLBART NÄR VI VÄLJER MATERIAL 98

EGNA ANTECKNINGAR 100

5 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

KÖK

Det har sagts många gånger. Köket är hemmets hjärta, och det finns många goda skäl till det. Inte bara för dess självklara funktion i det dagliga livet, utan också som en liten oas för alla inspirerande smaker och aromer. Vi människor är utrustade med mer än 10 000 receptorer för att känna smak, men oavsett hur vi vrider och vänder på det så börjar upplevelsen alltid i ögat. Och det är just därför vi lägger så mycket tid och engagemang på kökets inredning och stil. Och i detta ligger den mycket delikata konsten att kombinera färger, material och ytor på ett tilltalande sätt. Läs mer om det på nästa sida, och botanisera bland alla smakfulla alternativ till ditt nya kök.

Hemmets hjärta har också blivit hemmets hjärna. Med smarta planlösningar och väl genomtänkt teknik i köksutrustningen får du bekvämt en smakfull upplevelse i ordets bästa bemärkelse.

6 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
7 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT
NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
MED
8 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

DET FINNS INGA GENVÄGAR TILL DET PERFEKTA KÖKET

Vi älskar köket, och de timmar vi kan få till vårt fritidsintresse – god mat från världens alla hörn. Därför är vi också väldigt kräsna när det kommer till planering, materialval och ytor i hemmets viktigaste rum. Det är en utmaning, men en härlig känsla när man lyckats.

SMARTA LÖSNINGAR LYFTER DESIGNEN ETT SNÄPP TILL

Fullutdragslådor, dämpning på skåp och lådor, praktiska material och ytor som är lätta att städa. Där har du några av de funktioner som vi ser som en given del i ett väldesignat kök. LED-belysning och el i dolda hörnboxar är andra exempel på smarta lösningar som kommer ge många pluspoäng över tid.

Det finns ett antal viktiga frågor att ställa sig när man tittar på det som ska bli hemmets hjärta.

Hur rör jag mig mellan kylskåp och spis? Var har jag den bästa arbetsytan? Kan vi fungera flera i köket samtidigt? Har jag det ljus som behövs?

Allt detta, ger oss de ramar som vi behöver när vi sedan väljer ut stil, material och de kombinationer som gör sig bäst, inte bara i köket, utan också i samklang med resten av ditt blivande hem.

KÖKET SKA HÅLLA ÖVER TID – MED DETALJER SOM KAN VARIERA

Vår utgångspunkt är att ditt kök ska vara trendmedvetet, men inte ligga som en extrem. De mest avancerade inredningstrenderna går snabbt ur tiden, och så står du med en dyr renovering framför dig.

Istället siktar vi på design och funktion som håller över tid, kända varumärken och detaljer som ger en stilren harmonisk känsla till köket. Kakel och golv är exempel på sådant man inte byter så ofta, istället ser vi till att du får utrymme och spelrum för lösa inredningsdetaljer som du kan variera över tid.

UTRUSTNINGEN SKA HÅLLA HÖG KLASS När det gäller diskmaskin, häll och ugn så ska de naturligtvis vara en genomtänkt del av kökets design.

Smart induktionshäll och ugn placerade så att din matlagning blir lätt tillgänglig. Kombinerad eller separat kyl och frys är ytterligare exempel på flexibla delar i det funktionella köket.

Vårt mål är att inredningen och köksmiljön ska bli en av hemmets favoriter och det drömkök du längtat efter.

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

INREDARENS VAL – KÖK
HSBs inredare är bra guider genom alla dina inredningsval. VÅR FAVORIT Håll utkik efter den här symbolen. Den hittar du vid våra inredares bästa val. Väljer du dessa inredningsval kan du vara säker på att få genomtänkta kombinationer genom hela bostaden.
9 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

INREDARENS VAL KÖK – LUCKOR

LEVERANTÖR: VEDUM

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

MAJA

Material: 16 mm, MDF Vit F20, NCS S 0500-N

MAJA

Material: 16 mm, MDF-board Grå F44, NCS S 3000-N

SNICKERIERNA har vita skåpstommar av melaminbelagd 16 mm spånskiva samt vitmålad takanslutning. Frisidor, passbitar, passlister, belysningsbotten samt sockel följer vald luckkulör

MAJA

Material: 16 mm, MDF-board Sandbeige F79, NCS S 4005-Y20R

10 INREDNINGSVAL
MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
– HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT

TILLVAL KÖK – LUCKOR

LEVERANTÖR: VEDUM

MAJA

Material: Lucka av 16 mm MDFboard med svagt rundad kant. Kulör Pris: 10 800:-/kök

ALICE

Material: Lucka 19 mm MDF-board med fräst profil, svagt rundad kant.

Vit F20 Pris: 18 600:-/kök

Kulör Pris: 29 400:-/kök

EDIT Material: Spegellucka, ram 19 mm MDF-board, svagt rundad kant.

Vit F20 Pris: 18 600:-/kök Kulör Pris: 29 400:-/kök

Varmgrå F58 NCS S 2502-Y

Betonggrå F49 NCS S 5502-Y

Linnebeige F88 NCS S 2005-Y20R

Naturvit F92 NCS S 1002-Y20R

Dimgrön F89 NCS S 4005-G80Y

Havregul F87 NCS S 3020-Y20R

Skogsgrön F84 NCS S 6005-G20Y

Åskblå F82 NCS S 6010-R90B

MOLLY

Material: Fanerad lucka av 20 mm spånskiva med en 2 mm massiv mjukt rundad träkant. Stående fanerriktning.

Ek Vitpigment inkl frontanpassning Pris: 43 400:-/kök

MOLLY

Ek Natur inkl frontanpassning Pris: 32 500:-/kök

Ek Svartpigment inkl frontanpassning Pris: 43 400:-/kök

FRONTANPASSNING motverkar att vit skåpstomme framträder

Mellangrå F78 NCS S 4500-N

Antracitgrå F59 NCS S 6500-N

11 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

INREDARENS VAL KÖK – BESLAG

VEDUM

STÅENDE MONTERING av handtag på väggskåp och liggande montering på bänkskåp/lådfronter. På väggskåp samt på bänkskåp 150 mm och 200 mm sätts push-öppnare

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

18. 20. 22. 14. 15. 16. 17. 19. 21. 26. Upplaga 2021:3.1

ANEMON 31016 cc128 mm Rostfri 30. 28. 29. 31. 32. 33. 34. 35. 12

TILLVAL KÖK – BESLAG

23. 24. 25. 27. TILL TEATERPARKEN

INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET

LEVERANTÖR:
2. 3. 4. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 6. 5. 39. 41. 40. 46. 47. 36. 37. 38. 44. 43. 45. 42.
LILJA 31118 Ø30 mm Krom
ANEMON 31019 cc128 mm Svart

TILLVAL KÖK – BESLAG

LEVERANTÖR: VEDUM

ANNAN MONTERING av beslag på luckor, Liggande montering av beslag på väggskåp, där detta är möjligt, sker i samråd med Inredningskoordinator. Placering anges på köksritning Pris: 1 000:-/kök

OLIKA beslag på väggskåp och bänkskåp/lådor, där detta är möjligt, sker i samråd med Inredningskoordinator. Placering/utförande anges på köksritning Pris mot förfrågan

PUSH-ÖPPNARE på väggskåp Pris: 1 900:-/kök

GRUPP 1 Pris: 2 700:-/kök

1. Tagetes 31031, cc128 Rostfri 2. Tagetes 31078, cc128 Matt Krom 3. Cikoria 31219, cc128 Krom 4. Cikoria 31217, cc128 Rostfri 5. Akleja 31202, cc128 Krom

6. Allium 31006, cc128 Rostfri 7. Anemon 31014, cc128 Krom 8. Lilja 31117, Ø30 Svart 9. Havtorn 31114, Ø10 Svart lättrat 10. Havtorn 31115, Ø10 Rostfri lättrat

11. Havtorn 31116, Ø10 Mässing lättrat 12. Dahlia 31144, Läder Brun/Krom 13. Dahlia 31146, Läder Svart/Krom

14. Anemon 31151, Ø30 Krom 15. Anemon 31148, Ø30 Rostfri 16. Anemon 31150, Ø30 Svart 17. Vallmo 31120, L40 Svart 18. Vallmo 31080, cc64 Svart

19. Vallmo 31123, L40 Mässing 20. Vallmo 31072, cc64 Mässing 21. Vallmo 31124, L40 Tenn 22. Vallmo 31071, cc64 Tenn 23. Tistel 31129, Ø20 Rostfri 29. Nejlika 31030, cc128 Svart 30. Akleja 31203, cc128 Mässing 31. Konvalj 31009, cc160 Mässing 32. Konvalj 31008, cc160 Rostfri 33. Konvalj 31010, cc160 Svart

24. Tistel 31128, Ø20 Antik Mässing 25. Tistel 31127, Ø20 Svart 26. Flox 31119, Ø25 Svart 27. Petunia 31023, cc64 Svart 28. Lobelia 31020, cc128 Svart

GRUPP 2 Pris: 4 700:-/kök 34. Iris 31228, L100 Svart Ej borrhål i lucka

35. Iris 31227, L100 Rostfri Ej borrhål i lucka

GRUPP 3 Pris: 8 500:-/kök

36. Havtorn 31221, cc160 Svart lättrat

41. Tistel 31044, cc224 Svart lättrat

46. Akleja 31035, cc128 Läder Svart/Krom

37. Havtorn 31222, cc160 Rostfri lättrat

42. Aster 31013, cc128 Svart/Krom

47. Akleja 31036, cc128 Läder Brunt/Krom

38. Havtorn 31223, cc160 Mässing lättrat

43. Tistel 31042, cc128 Rostfri lättrat

39. Tistel 31046, cc224 Rostfri lättrat

44. Tistel 31041, cc128 Antik Mässing lättrat

40. Tistel 31045, cc224 Antik Mässing lättrat

45. Tistel 31040, cc128 Svart lättrat

13 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

INREDARENS VAL

KÖK – BÄNKSKIVA LAMINAT 30 MM

LEVERANTÖR: VEDUM

BÄNKSKIVA LAMINAT har rak kantlist i samma utförande som bänkskivan. Laminat är ett slitstarkt, mångsidigt material med lång livslängd och smidigt underhåll vilket gör laminat till ett tryggt val i köket. Laminat med stor mönsterbild som kraftigt varierar över hela skivan kan ge stora skillnader på utseendet vid t.ex. skarvar. Bänkskivan kan komma att skarvas

V ÅR FAVORIT

FAVORIT VÅR

CHROMIX SILVER

Maxlängd: 4070 mm Art. nr: 5002

KARUSELL

Maxlängd: 4070 mm Art. nr: 3029

MARFIL CREAM

Maxlängd: 4070 mm Art. nr: 9477F

TILLVAL KÖK – BÄNKSKIVA LAMINAT 30 MM

LEVERANTÖR: VEDUM

MARFIL ANTICO

Maxlängd: 4070 mm Art. nr: 9478F

Pris: 2 200:-/kök

CHICAGO CONCRETE

Maxlängd: 4070 mm Art. nr: 3010 Pris: 2 200:-/kök

FERRO GRAFITE

Maxlängd: 4070 mm Art. nr: 9483F Pris: 2 200:-/kök

KRISTALL VIT

Maxlängd: 4070 mm Art. nr: 1026D

GREY SIENA MARBLE

Maxlängd: 4070 mm Art. nr: 3025 Pris: 2 200:-/kök

IPANEMA WHITE

Maxlängd: 4070 mm Art. nr: 3038 Pris: 2 200:-/kök

WILLOW WHITE

Maxlängd: 4070 mm Art. nr: 2019 Pris: 2 200:-/kök

OLJAD EK

Maxlängd: 4070 mm Art. nr: 2024 Pris: 2 200:-/kök

D. CHARLESTONE OAK

Maxlängd: 4070 mm Art. nr: 2007 Pris: 2 200:-/kök

GREY SONOMA OAK

Maxlängd: 4070 mm Art. nr: 2006 Pris: 2 200:-/kök

BEIGE BELMONT

Maxlängd: 4070 mm Art. nr: 6060D Pris: 2 200:-/kök

14
TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET

TILLVAL KÖK – BÄNKSKIVA LAMINAT 30 MM

LEVERANTÖR: VEDUM

CARRARA MARBLE

Maxlängd: 4070 mm

Art. nr: 3006 Pris: 2 200:-/kök

GRANAT SKIFFER LJUS

Maxlängd: 4070 mm

Art. nr: 3033 Pris: 2 200:-/kök

URBAN STYLE

Maxlängd: 4070 mm Art. nr: 3008 Pris: 2 200:-/kök

CENTO

Maxlängd: 4070 mm Art. nr: 3016 Pris: 2 200:-/kök

VIRRVARR SILVER

Maxlängd: 4070 mm Art. nr: 6943F Pris: 2 200:-/kök

FLASH BLACK

Maxlängd: 4070 mm

Art. nr: 3030 Pris: 2 200:-/kök

BLACK VENTURA STONE

Maxlängd: 4070 mm Art. nr: 3027 Pris: 2 200:-/kök

MARMO ROMA

Maxlängd: 4070 mm

Art. nr: 3017 Pris: 2 200:-/kök

TILLVAL KÖK – STÄNKSKYDD LAMINAT

LEVERANTÖR: VEDUM

STÄNKSKYDD LAMINAT 12 MM Stänkskydd, höjd 150 mm Pris mot förfrågan

STÄNKSKYDD LAMINAT 12 MM Helt stänkskydd på bakvägg mellan väggskåp och bänkskiva Pris mot förfrågan

STÄNKSKYDD I LAMINAT är ett vackert och praktiskt alternativ till traditionella stänkskydd i kakel. Tillvalet av stänkskydd följer samma val/tillval som för bänkskivan, se urval för bänkskivor på detta siduppslag.

Mönsterpassning vid skarvar kan ej erhållas

KINGS MARBLE GREEN

Maxlängd: 4070 mm

Art. nr: 3018 Pris: 2 200:-/kök

VIRRVARR ANTRACIT

Maxlängd: 4070 mm Art. nr: 6945F Pris: 2 200:-/kök

15 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

TILLVAL

KÖK – BÄNKSKIVA KOMPOSITSTEN 20 MM

LEVERANTÖR: VEDUM

EN BÄNKSKIVA I KOMPOSITSTEN är så nära naturen man kan komma på konstgjord väg. Kompositsten består nämligen till 95% av mald sten! Övrigt är bindmedel för att öka hållbarheten även i en mycket tunn bänkskiva, och ibland pigment. En bänkskiva i kompositsten är kort sagt en remix av naturligt slitstark sten och prestationskraven i ett modernt kök. Bänkskivan kan komma att skarvas

FROSTY CARRINA

Blank yta Pris mot förfrågan

MOORLAND FOG Blank yta Pris mot förfrågan

NOBLE GREY Blank yta Pris mot förfrågan

TURBINE GREY Blank yta Pris mot förfrågan

TEBAS BLACK Blank yta Pris mot förfrågan

TILLVAL KÖK – STÄNKSKYDD KOMPOSITSTEN

LEVERANTÖR: VEDUM

STÄNKSKYDD I KOMPOSITSTEN är ett vackert och praktiskt alternativ till traditionella stänkskydd i kakel. Tillvalet av stänkskydd följer samma val/tillval som för bänkskivan, se urval för bänkskivor i kompositsten ovan. Mönsterpassning vid skarvar kan ej erhållas

STÄNKSKYDD KOMPOSITSTEN 13 MM

Stänkskydd, höjd 150 mm Pris mot förfrågan

STÄNKSKYDD KOMPOSITSTEN 13 MM

Helt stänkskydd på bakvägg mellan väggskåp och bänkskiva Pris mot förfrågan

16 INREDNINGSVAL –
MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT

TILLVAL KÖK – BÄNKSKIVA NATURSTEN 30 MM

LEVERANTÖR: VEDUM

EN BÄNKSKIVA I NATURSTEN kräver omtanke och underhåll men ger också ett genuint, äkta och exklusivt intryck. Avvikelser i nyans, mönster och ytstruktur förekommer, vilket gör varje skiva unik. Bänkskivan kan komma att skarvas

BIANCO CARRARA

Marmor med matt yta Pris mot förfrågan

STEEL GREY

Granit med blank yta Pris mot förfrågan

BOHUS GRÅ

Granit med blank yta Pris mot förfrågan

NERO AFRICA

Granit med blank alt matt yta Pris mot förfrågan

NERO ASSOLUTO Granit med blank alt matt yta Pris mot förfrågan

TILLVAL

KÖK –

LEVERANTÖR: VEDUM

BÄNKSKIVA

MASSIVT TRÄ 30 MM

EN BÄNKSKIVA I MASSIVT TRÄ kräver omtanke och underhåll, men blir också vackrare för varje år som går. Tänk på att olika träslag har olika egenskaper och att trä är ett levande material som varierar i utseende och förändras med tiden. Bänkskivan kan komma att skarvas

MASSIV EK NATUR

Natur Hårdvaxad Pris mot förfrågan

MASSIV EK

VITPIGMENTERAD

Vitpigmenterad Hårdvaxad Pris mot förfrågan

MASSIV ASK

VITPIGMENTERAD

Vitpigmenterad med brunkärna. Hårdvaxad Pris mot förfrågan

17 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

LEVERANTÖR: INTRA/VEDUM

UNDERLIMMAD DISKHO Kontrollera med Inredningskoordinator om vilken ho som ingår i din bostad

HORIZON 815 DMF

Stor ho: 345x415x160mm

Stor ho: 345x415x160mm

HORIZON 615 SHRF/LF

Stor ho: 345x415x160mm Liten ho: 160x415x120mm

FRAME 340

Stor ho: 340x380x160mm

LEVERANTÖR: INTRA/VEDUM

UNDERLIMMAD/PLANLIMMAD DISKHO

Laminat eller trä - underlimmad diskho. Kompositsten - planlimmad diskho då blandaren är placerad i diskplåten eller underlimmad med uppfräsning då blandaren är placerad i bänkskivan. Natursten - planlimmad diskho Diskho med avställningsyta krävs vid val av bänkskiva i trä

Underlimning Planlimning Underlimning med uppfräsning

FRAME

BALTIC

INREDARENS VAL KÖK – DISKHO
V ÅR
FAVORIT FAVORIT VÅR
TILLVAL KÖK – DISKHO FÖR DISKBÄNKSKÅP 600/800 MM
OMNIA 97 SHR/LF Stor ho: 340x380x160 mm Liten ho: 155x380x120 mm Pris: 5 600:-
OMNIA 97 SXHR/LF Stor ho: 520x380x180 mm Liten ho: 155x380x120 mm Pris: 5 900:-
LINEA 710 Diskho: 710x400x195 mm Pris: 1 900:-
GRANITE Diskho: 500x400x200 mm Pris: 6 500:-
520 Diskho: 520x380x180 mm Pris: 1 500:-
BALTIC 585 SHR/LF-LW Stor ho: 340x400x180 mm Liten ho: 180x400x180 mm Pris: 6 500:-
745 D-LW Diskho: 340x400x180 mm Pris: 7 900:-
OMNIA 60 SHR/LF Stor ho: 340x380x160 mm Liten ho: 155x380x120 mm Pris: 4 200:-
18 INREDNINGSVAL – HSB BRF
BO
MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
OMNIA 78 DF Diskho: 340x380x160 mm Pris: 4 200:-
VÄXELN.
GRÖNT

INREDARENS VAL KÖK – BLANDARE

LEVERANTÖR: MORA ARMATUR

MED DISKMASKINSAVSTÄNGNING

MMIX K5 Höjd: 391 mm Piphöjd: 252 mm Krom

TILLVAL KÖK – BLANDARE

LEVERANTÖR:

MORA ARMATUR MED DISKMASKINSAVSTÄNGNING

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

INXX II SOFT Höjd: 356 mm Piphöjd: 249 mm Krom Pris: 3 200:-

INXX II SOFT Höjd: 356 mm Piphöjd: 249 mm Mattgrå Pris: 4 500:-

MMIX K7 Höjd: 368 mm Piphöjd: 262 mm Krom

INXX II SOFT Höjd: 356 mm Piphöjd: 249 mm Mattvit Pris: 4 500:-

INXX II SOFT Höjd: 356 mm Piphöjd: 249 mm Mattsvart Pris: 4 500:-

INXX II SHARP Höjd: 306 mm Piphöjd: 248 mm Krom Pris: 3 500:-

INXX II SHARP Höjd: 306 mm Piphöjd: 248 mm Mattgrå Pris: 4 500:-

INXX II SHARP Höjd: 306 mm Piphöjd: 248 mm Mattvit Pris: 4 500:-

INXX II SHARP Höjd: 306 mm Piphöjd: 248 mm Mattsvart Pris: 4 500:-

19 INREDNINGSVAL
Upplaga 2021:3.1
– HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN
20 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

INREDARENS VAL KÖK – ÖVRIGT

LEVERANTÖR: VEDUM/ELEKTRIKER

FAVORIT FAVORIT VÅR

BÄNKBELYSNING

LED spotlights infällda i belysningsbotten under väggskåp

TAKBELYSNING

Eluttag för belysning vid köksdel

ELUTTAG Hörnboxar

LÅDOR/SKÅP

Fullutdragslådor med mjukstängning. Dämpning på luckor. Besticklåda Salvia, insats i plast

HALVKARUSELL CHILI

För rakt hörnbänkskåp 1000 mm. Två utdragbara hyllor med träbotten

KÄLLSORTERING

Diskbänkskåp med fullutdrag, invändigt hyllplan och kärl för avfallssortering

V ÅR
21 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

TILLVAL KÖK – ÖVRIGT

LEVERANTÖR: VEDUM/ELEKTRIKER

VITRINSKÅP

Lucka i målad MDF-board med klarglas, kulöranpassad stomme, glashyllor (Exklusive belysning)

400 mm Pris: 3 100:-

500 mm Pris: 3 100:-

600 mm Pris: 3 100:-

800 mm Pris: 4 500:-

Lucka Ek Natur med klarglas, kulöranpassad stomme, glashyllor (Exklusive belysning)

400 mm Pris: 6 400:-

500 mm Pris: 6 400:-

600 mm Pris: 6 400:-

800 mm Pris: 7 800:-

Lucka Ek Vit- och Svartpigment med klarglas, kulöranpassad stomme, glashyllor (Exklusive belysning)

400 mm Pris: 8 500:-

500 mm Pris: 8 500:-

600 mm Pris: 8 500:-

800 mm Pris: 11 200:-

BELYSNING VITRINSKÅP

1 LED spotlight till skåp 400-600 mm Pris: 4 200:-/skåp

2 LED spotlights till skåp 800 mm Pris: 4 800:-/skåp

22
TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET

TILLVAL KÖK – ÖVRIGT

LEVERANTÖR: VEDUM/ELEKTRIKER

ALU KANTLIST

Kantlist i ABS alu-look till laminatbänkskiva Pris: 1 000:-/kök

SOCKEL

Sockel i rostfri look Pris: 1 400:-/kök

ELUTTAG

Hörnboxar, Antracit Pris: 1 100:-/kök

KARUSELL CAJUN 1000

För rakt hörnbänkskåp 1000 mm med två hyllplan i antracitgrått. Softclose Pris: 3 800:-

23 INREDNINGSVAL –
HSB BRF
Upplaga 2021:3.1
VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN

TILLVAL KÖK – KÖKSÖ/KÖKSHALVÖ

LEVERANTÖR: VEDUM

KÖKSÖ / KÖKSHALVÖ

Ett antal lägenheter har tillvalsmöjlighet för köksö/arbetsbänk, placering framgår av resp. lägenhetsritning. Utförandet följer inredningsval för övriga köket.

Möjlighet till eluttag finns då köksön kommer vara fastmonterad i golv. Pris mot förfrågan

KONTROLLERA på lägenhetsritningen om just din bostad omfattas av tillvalsmöjligheten för köksö/kökshalvö

TILLVAL KÖK – VINKYL TILL KÖKSÖ/KÖKSHALVÖ

LEVERANTÖR: ELECTROLUX

EWUS052B5B

Vinkyl, Svart/rostfri, Inbyggd/underbyggd, Kapacitet för 52 flaskor (145 l), Ljudklass D, Elektroniska kontroller, En temperaturzon, Temperaturinställning: +5 - +18° C, LED-lampa på insidan med manuell on/off, UV-resistent glasdörr. Monteras i köksö/ kökshalvö.

B 595 mm Pris mot förfrågan

TILLVAL AV VINKYL

kan endast göras till lägenheter med tillval för köksö/kökshalvö, se lägenhetsritning

24 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
25 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

INREDARENS VAL KÖK – SPISKÅPA

CABINET 352-10

Helintegrerad spiskåpa, Vit, B 600 mm, med stor volymdel. Dolt montage bakom skåplucka som följer luckval för kök. Toppskåpet ovanför spiskåpan öppnas med push-öppning

EN SPISKÅPA saknar egen motor, den nyttjar istället husets centralfläkt, och är endast utrustad med ett spjäll. Principen är att luftflödet kan ökas respektive minskas beroende på om spjället är öppet eller stängt. Spjället är timerstyrt, max 60 min.

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

26
TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
INREDNINGSVAL
– HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET

INREDARENS VAL KÖK – INBYGGNADSHÄLL

LEVERANTÖR: ELECTROLUX

HOI630PF INDUKTIONSHÄLL

Inbyggnadshäll, 60 cm, ramlös design med fasad framkant, Touchkontroll-styrning, 2 booster-zoner, 4 zoner: 145/180/180/210 mm

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

MED EN INDUKTIONSHÄLL

värms dina kokkärl upp så snabbt att vattnet kokar på nolltid. Du kan också skapa en så mild temperatur att du kan smälta choklad utan vattenbad. Induktionshällen värmer bara upp kokkärlet, inte själva hällen. Detta är mer energisnålt och gör att utrymmet runt värmezonen är ofarligt att vidröra

TILLVAL KÖK – INBYGGNADSHÄLL

LEVERANTÖR: ELECTROLUX

HOI650MF INDUKTIONSHÄLL

Inbyggnadshäll, 60 cm, ramlös design med fasad kant, Slidertouchstyrning, 4 booster-zoner, 4 zoner: 145/180/180/210 mm Pris: 1 100:-

HKB650BMF INDUKTIONSHÄLL

Inbyggnadshäll, 60 cm, ramlös design med fasad framkant, Slidertouchstyrning, 4 booster-zoner, Flexizoner, SenseBoil - hällen känner av att det börjar koka och anpassar effekt så det skjuder Pris: 2 900:-

HOB690PMF INDUKTIONSHÄLL

Inbyggnadshäll, 60 cm, ramlös design med fasad framkant, Slidertouchstyrning, 4 booster-zoner, flexizoner med bridgefunktion, Trådlös matlagningstermometer som kommunicerar med hällen Pris: 8 500:-

27 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

INREDARENS VAL KÖK – INBYGGNADSUGN

LEVERANTÖR: ELECTROLUX

CKB520V

Inbyggnadsugn, A+, 71 liter, Vit/rostfri, Varmluft, Matlagningstermometer, SteamBake, Teleskopskenor, Pop outvred, LED-timer-display, VelvetClosing® –mjukstängande lucka, Mekaniskt lucklås, Slät emalj, Aqua Cleaning

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

28
TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
KONTROLLERA på lägenhetsritningen om ugnen placeras i högskåp alternativt i bänkskåp under häll
INREDNINGSVAL
– HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET

TILLVAL KÖK – INBYGGNADSUGN

CKB520X

Inbyggnadsugn, A+, 71 liter, Svart/rostfri, Varmluft, Matlagningstermometer, SteamBake, Teleskopskenor, Pop outvred, LED-timer-display, VelvetClosing® – mjukstängande lucka, Mekaniskt lucklås, Slät emalj, Aqua Cleaning

Pris: 500:-

CKC826V1

Inbyggnadsugn, A+, 71 liter, Vit/rostfri, Varmluft, Matlagningstermometer, SteamBake, Teleskopskenor, Pop outvred, LED-timer-display, VelvetClosing® – mjukstängande lucka, Barnlås Katalysemalj Pris: 1 500:-

CKP826V1

Inbyggnadsugn, A+, 71 liter, Vit/rostfri, Varmluft, Matlagningstermometer, SteamBake, Teleskopskenor, Pop outvred, LED-timer-display, VelvetClosing® – mjukstängande lucka, Rengöringspåminnelse, Pyrolytisk självrengöring Pris: 2 800:-

CKC826X1

Inbyggnadsugn, A+, 71 liter, Svart/rostfri, Varmluft, Matlagningstermometer, SteamBake, Teleskopskenor, Pop outvred, LED-timer-display, VelvetClosing® – mjukstängande lucka, Barnlås Katalysemalj Pris: 1 500:-

CKP826X1

Inbyggnadsugn, A+, 71 liter, Rostfri/Svart, Varmluft, Matlagningstermometer, SteamBake, Teleskopskenor, Pop outvred, LED-timer-display, VelvetClosing® – mjukstängande lucka, Rengöringspåminnelse, Pyrolytisk självrengöring Pris: 2 800:-

CKS980X1 - ÅNGUGN

Inbyggnadsugn – Multifunktionell med full ånga, A++, 70 liter, Svart/rostfri, Varmluft, Matlagningstermometer, SousVide-funktion, Teleskopskenor, LCD Touch-display, Snabbuppvärmningsfunktion, Integrerade recept, VelvetClosing® – mjukstängande lucka, Mekaniskt lucklås, Ångrengöring

Pris: 12 900:-

CKS1085X1 - ÅNGUGN

Inbyggnadsugn – Multifunktionell med full ånga, A++, 70 liter, Svart/rostfri, Varmluft, Matlagningstermometer, SousVide-funktion, Teleskopskenor, LCD Touch-display, Snabbuppvärmningsfunktion, Integrerade recept, VelvetClosing® – mjukstängande lucka, Mekaniskt lucklås, Ångrengöring Pris: 17 400:-

29 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

INREDARENS VAL KÖK – INBYGGNADSMIKRO

LEVERANTÖR: ELECTROLUX

KONTROLLERA på lägenhetsritningen om inbyggnadsmikro placeras i högskåp alternativt i väggskåp

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

KMFE264TEW

Mikro för montering i högskåp, 26 liter, Vit/rostfri, Touch, Vänsterhängd lucka

KMFE172TEW / KMFE171TEW

Mikro för montering i väggskåp, 17 liter, Vit/rostfri, Touch, Vänsterhängd lucka

30 INREDNINGSVAL
TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
– HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET

TILLVAL KÖK – INBYGGNADSMIKRO

KMFE264TEX

Mikro för montering i högskåp, 26 liter, Svart/ rostfri, Touch, Vänsterhängd lucka Pris: 500:-

KMFE172TEX / KMFE171TEX

Mikro för montering i väggskåp, 17 liter, Svart/ rostfri, Touch, Vänsterhängd lucka Pris: 500:-

TILLVAL KÖK – KOMPAKT INBYGGNADSUGN MED MIKRO

CKM806CV

Inbyggnadsugn med integrerad mikrofunktion för montering i högskåp, A, 43 liter, Vit/rostfri, Varmluft, LED-timerdisplay, Barnlås Pris: 5 300:-

CKM806CX

Inbyggnadsugn med integrerad mikrofunktion för montering i högskåp, A, 43 liter, Svart/rostfri, Varmluft, LED-timerdisplay, Barnlås Pris: 5 300:-

LEVERANTÖR: ELECTROLUX
31
Upplaga 2021:3.1
LEVERANTÖR: ELECTROLUX
INREDNINGSVAL
– HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN

INREDARENS VAL KÖK – KYL OCH FRYS KOMBINATIONER

KONTROLLERA på lägenhetsritningen om det ingår kyl och frys eller kyl/frys i din bostad

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

KRS2DE39W OCH KUT5NE26W

Kylskåp, E, 390 liter, Vit, Kylning med cirkulerande fläkt, LED-belysning, Elektronisk styrning, 5 glashyllor, 5 dörrfack, Flaskställ, 2 lådor som håller frukt och grönsaker fräscha längre, Höjd 1854 mm

Frysskåp, E, 253 liter, Vit, FrostFree, Elektronisk styrning, Snabbinfrysning med auto återställning, 6 frysbackar med transparent front, 1 infrysningsfack med transparent lucka, Höjd 1854 mm

LEVERANTÖR: ELECTROLUX
32 INREDNINGSVAL – HSB
GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
BRF VÄXELN. BO

TILLVAL KÖK – KYL OCH FRYS KOMBINATIONER

KRS2DE39X OCH KUT5NE26X

Kylskåp, E, 390 liter, Rostfri, Kylning med cirkulerande fläkt, LED-belysning, Elektronisk styrning, 5 glashyllor, 5 dörrfack, Flaskställ, 2 lådor som håller frukt och grönsaker fräscha längre, Höjd 1854 mm

Frysskåp, E, 253 liter, Rostfri, FrostFree, Elektronisk styrning, Snabbinfrysning med auto återställning, 6 frysbackar med transparent front, 1 infrysningsfack med transparent lucka, Höjd 1854 mm Pris: 4 800:-

LRC5ME38W2 OCH LUT7ME28W2

Kylskåp, E, 390 liter, Vit, CustomFlex® inredning, Multiflow för jämn temperatur, ExtraChill-låda som håller lägre temperatur än resten av kylskåpet, Stor grönsakslåda i fullbredd, LED-belysning, Plan dörrdesign, Höjd 1860 mm

Frysskåp, E, 280 liter, Vit, FrostFree, 5 transparenta frysbackar, 2 infrysningsfack med transparent lucka, LED-belysning, Plan dörrdesign, Höjd 1860 mm Pris: 4 500:-

LRC5ME38X2 OCH LUT7ME28X2

Kylskåp, E, 390 liter, Rostfri, CustomFlex® inredning, Multiflow för jämn temperatur, ExtraChill-låda som håller lägre temperatur än resten av kylskåpet, Stor grönsakslåda i fullbredd, LED-belysning, Plan dörrdesign, Höjd 1860 mm

Frysskåp, E, 280 liter, Rostfri, FrostFree, 5 transparenta frysbackar, 2 infrysningsfack med transparent lucka, LED-belysning, Plan dörrdesign, Höjd 1860 mm Pris: 6 800:-

LRB3DE18C OCH LUT6NE18C

Kylskåp, E, 311 liter, Helintegrerat, DynamicAir-teknik skapar ett luftflöde så att kall luft cirkulerar i hela kylen, LED-belysning, Elektronisk styrning, 5 glashyllor, 5 dörrfack, 2 lådor som håller bl.a. frukt och grönsaker fräscha längre Frysskåp, E, 204 liter, Helintegrerat, FrostFree, Elektronisk styrning, SnabbInfrysning med auto återställning, 5 transparenta frysbackar, 2 infrysningsfack med transparent lucka Pris: 20 900:-

TILLKOMMANDE Stommar, luckor, beslag och montering vid tillval av helintegrerad kyl och frys ingår i priset ovan

LEVERANTÖR: ELECTROLUX
33 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

INREDARENS VAL KÖK – KYL/FRYS

LEVERANTÖR: ELECTROLUX

KONTROLLERA på lägenhetsritningen om det ingår kyl/frys eller kyl och frys i din bostad

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

LNT4TE33W2

Kyl/Frys, E, Vit, Totalt 313 liter, Elektronisk styrning, Höjd 1850 mm

Kyldel: 220 liter, LED-belysning, 3 glashyllor, Flaskställ, 3 dörrfack, 2 lådor som håller frukt och grönsaker fräscha längre, DynamicAir ser till att temperaturen i kylskåpet hålls stabil

Frysdel: 93 liter, FrostFree, Snabbinfrysning med auto återställning, 3 transparenta frysbackar

34 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

TILLVAL KÖK – KYL/FRYS

LEVERANTÖR: ELECTROLUX

LNT4TE33X2

Kyl/Frys, E, Rostfri, Totalt 311 liter, Elektronisk styrning, Höjd 1850 mm

Kyldel: 220 liter, LED-belysning, 3 glashyllor, Flaskställ, 3 dörrfack, 2 lådor som håller frukt och grönsaker fräscha längre, DynamicAir ser till att temperaturen i kylskåpet hålls stabil

Frysdel: 91 liter, FrostFree, Snabbinfrysning med auto återställning, 3 transparenta frysbackar Pris: 1 800:-

LNC7ME32W1

Kyl/Frys, E, Vit, Totalt 331 liter, Elektronisk styrning, Höjd 1860 mm, Plan dörrdesign, Integrerade pockethandtag

Kyldel: 230 liter, LED-belysning, CustomFlex®inredning, 3 glashyllor, 1 låda som håller frukt och grönsaker fräscha längre, ExtraChill-låda som håller lägre temperatur än resten av kylskåpet, Multiflow-teknik

Frysdel: 101 liter, FrostFree, Snabbinfrysning med auto återställning, 3 transparenta frysbackar Pris: 2 600:-

LNC7ME32X1

Kyl/Frys, E, Rostfri, Totalt 331 liter, Elektronisk styrning, Höjd 1860 mm, Plan dörrdesign, Integrerade pockethandtag

Kyldel: 230 liter, LED-belysning, CustomFlex®inredning, 3 glashyllor, 1 låda som håller frukt och grönsaker fräscha längre, ExtraChill-låda som håller lägre temperatur än resten av kylskåpet, Multiflow-teknik

Frysdel: 101 liter, FrostFree, Snabbinfrysning med auto återställning, 3 transparenta frysbackar Pris: 3 700:-

LNT8TE18S3

Kyl/Frys, E, Vit, Totalt 256 liter, Helintegrerat, Elektronisk styrning

Kyldel: 194 liter, LED-belysning, 4 glashyllor, 4 dörrfack, 2 lådor som håller frukt och grönsaker fräscha längre, TasteGuard® luftfilter Frysdel: 62 liter, FrostFree, Snabbinfrysning med auto återställning, 3 transparenta frysbackar Pris: 10 500:-

TILLKOMMANDE

Stomme, luckor, beslag och montering vid tillval av helintegrerad kyl/frys ingår i priset ovan

35 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

INREDARENS VAL KÖK – DISKMASKIN

KONTROLLERA på lägenhetsritningen om det är en 60 cm eller 45 cm bred diskmaskin i din bostad. Lucka och handtag till helintegrerad diskmaskin följer övriga val i kök

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

EES47310L

Diskmaskin Helintegrerad, 60 cm, D, 46 dB, 13 standardkuvert, 8 program, Bestickkorg i underkorg, Justerbar överkorg, Startfördröjning, Elektronisk salt-/ glansmedelsindikator, Beem on floor röd och grön, Autosensor, AirDry

KEQC2200L

Diskmaskin Helintegrerad, 45 cm, E, 46 dB, 9 standardkuvert, 8 program, Bestickkorg i underkorg, Justerbar överkorg, Startfördröjning, Elektronisk salt-/ glansmedelsindikator, Beem on floor röd och grön, Autosensor, AirDry

36 INREDNINGSVAL
MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
– HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT

TILLVAL KÖK – DISKMASKIN

EEC67310L

Diskmaskin, Helintegrerad, 60 cm, D, 44 dB, XXL- utrymme, 13 standardkuvert, 8 Program, ComfortLift® - nedre korgen lyfts upp till en bekväm höjd, Besticklåda med handtag, Justerbar överkorg, Startfördröjning, Elektronisk salt-/ glansmedelsindikator, Beem on floor röd och grön, Autosensor Pris: 5 500:-

KECA7305L

Diskmaskin, Helintegrerad, 60 cm, D, 39 dB, XXL- utrymme, 13 standardkuvert, 8 Program, ComfortLift® - nedre korgen lyfts upp till en bekväm höjd, Besticklåda med handtag, Justerbar överkorg, Invändig belysning, Startfördröjning, Elektronisk salt-/glansmedelsindikator, TimeBeam® visar kvarvarandetid, Autosensor Pris: 7 700:-

DISKMASKIN MED COMFORTLIFT® är den första i sitt slag. Den gör det lättare att komma åt disken på ett mer bekvämt sätt än tidigare. Tack vare den unika mekanismen kan du lyfta upp den nedre korgen så att du lättare kan fylla och tömma maskinen. Att fylla och plocka ur diskmaskinen har aldrig varit så enkelt som nu

KEMB8510L

Diskmaskin, Helintegrerad, 60 cm, B, 42 dB, XXL- utrymme, 14 standardkuvert, 8 Program, MaxiFlex –besticklåda, Justerbar överkorg, Invändig belysning, Startfördröjning, Elektronisk salt-/glanmedelsindikator, Beem on floor röd och grön, Autosensor Pris: 3 200:-

KEZA9315L

Diskmaskin, Helintegrerad, 60 cm, D, 39 dB, XXL- utrymme, 15 standardkuvert, 8 Program, Besticklåda med handtag, Justerbar överkorg, Invändig belysning, Startfördröjning, Elektronisk salt-/glansmedelsindikator, TimeBeam® visar kvarvarandetid, Autosensor Pris: 5 400:-

EEG62310L

Diskmaskin Helintegrerad, 45 cm, D, 44 dB, 9 standardkuvert, 8 program, Bestickkorg i underkorg, Justerbar överkorg, Ljudsignal vid programslut, Startfördröjning, Elektronisk salt-/ glansmedelsindikator, Beem on floor röd och grön, Autosensor, AirDry Pris: 1 600:-

37 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

INREDARENS VAL KÖK –

KAKEL/KLINKER

LEVERANTÖR: HÖGANÄS KAKEL

WHITE MATERIAL: KAKEL

V ÅR FAVORIT

FAVORIT VÅR

300x600x8 mm, White blank 1140-0069

Ljusgrå fog

300x600x8 mm, White matt 1140-0068

LUXURY MATERIAL: KAKEL MARMOR

247x547x8 mm, Calacatta Oro blank 1824-0001

STÅENDE RAK SÄTTNING

KAKEL/KLINKER I KÖK avser stänkskydd på bakvägg mellan väggskåp och bänkskiva. Höjden mellan bänkskiva och väggskåp är ca 50 cm

TILLVAL KÖK – KAKEL/KLINKER

LEVERANTÖR: HÖGANÄS KAKEL

WHITE MATERIAL: KAKEL

150x150x5 mm, White blank 1877-0001, Ljusgrå fog Pris: 150:-/kvm

150x150x5 mm, White matt 1877-0002, Ljusgrå fog Pris: 150:-/kvm

38 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

TILLVAL KÖK – KAKEL/KLINKER

LEVERANTÖR: HÖGANÄS KAKEL

LUXURY MATERIAL: KAKEL MARMOR

247x547x8 mm, Statuario blank 1824-0002, Ljusgrå fog Pris: 350:-/kvm

247x547x8 mm, Marfil blank 1824-0004, Ljusgrå fog Pris: 350:-/kvm

247x547x8 mm, Bardiglio blank 1824-0003, Grå fog Pris: 350:-/kvm

ARQUITECTOS MATERIAL: KAKEL

97x297x7,5 mm, White blank 1714-0438, Ljusgrå fog Pris: 450:-/kvm

97x297x7,5 mm, Silver Grey blank 1714-0446, Ljusgrå fog Pris: 450:-/kvm

97x297x7,5 mm, Greige blank 1714-0490, Grå fog Pris: 450:-/kvm

97x297x7,5 mm, Anthracite Grey blank 1714-0481, Mörkgrå fog Pris: 450:-/kvm

97x297x7,5 mm, White matt 1714-0439, Ljusgrå fog Pris: 450:-/kvm

97x297x7,5 mm, Silver Grey matt 1714-0457, Ljusgrå fog Pris: 450:-/kvm

BISELADO MATERIAL: KAKEL

100x200x8 mm, White blank 1508-0026, Ljusgrå fog Pris: 300:-/kvm

97x297x7,5 mm, Greige matt 1714-0491, Grå fog Pris: 450:-/kvm

97x297x7,5 mm, Anthracite Grey matt 1714-0480, Mörkgrå fog Pris: 450:-/kvm

100x200x8 mm, Gris Perla blank 1508-0030, Grå fog Pris: 400:-/kvm

39 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

TILLVAL KÖK – KAKEL/KLINKER

LEVERANTÖR: HÖGANÄS KAKEL

NEWCON MATERIAL: GRANITKERAMIK

297x597x9 mm, Silver Grey matt 1843-0043, Grå fog Pris: 250:-/kvm

297x597x9 mm, Dark Grey matt 1843-0042, Mellangrå fog Pris: 250:-/kvm

SCALE

HEXAGON MATERIAL: KAKEL

297x597x9 mm, White matt 1843-0033, Ljusgrå fog Pris: 250:-/kvm

124x107x10 mm, White blank 1844-0007, Ljusgrå fog Pris: 1 250:-/kvm

124x107x10 mm, Black blank 1844-0002, Mörkgrå fog Pris: 1 250:-/kvm

EUROPE MATERIAL: GRANITKERAMIK

124x107x10 mm, Mint blank 1844-0010, Ljusgrå fog Pris: 1 250:-/kvm

124x107x10 mm, Dark Grey blank 1844-0005, Mellangrå fog Pris: 1 250:-/kvm

124x107x10 mm, Greige blank 1844-0009, Ljusgrå fog Pris: 1 250:-/kvm

300x600x9,5 mm, White matt 18360040, Grå fog Pris: 350:-/kvm

300x600x9,5 mm, Beige matt 18360030, Grå fog Pris: 350:-/kvm

300x600x9,5 mm, Grey matt 18360033, Grå fog Pris: 350:-/kvm

300x600x9,5 mm, Greige matt 18360031, Grå fog Pris: 350:-/kvm

40 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

TILLVAL KÖK – KAKEL/KLINKER

LEVERANTÖR: HÖGANÄS KAKEL

CEPPOSTONE

MATERIAL: GRANITKERAMIK

MUN MATERIAL: GRANITKERAMIK

300x600x9 mm, Grey matt 1864-0007, Grå fog Pris: 400:-/kvm

300x600x9 mm, Mink matt 1864-0008, Grå fog Pris: 400:-/kvm

SOHO MATERIAL: KAKEL

296x595x10 mm, White Naturale 1885-0002, Ljusgrå fog Pris: 450:-/kvm

296x595x10 mm, Beige Naturale 1885-0003, Ljusgrå fog Pris: 450:-/kvm

296x595x10 mm, Grey Naturale 1885-0001, Grå fog Pris: 450:-/kvm

97x297x8 mm, Light Grey blank 1875-0003, Ljusgrå fog Pris: 350:-/kvm

97x297x8 mm, London Fog blank 1875-0006, Grå fog Pris: 350:-/kvm

97x297x8 mm, Black blank 1875-0010, Mörkgrå fog Pris: 350:-/kvm

97x297x8 mm, Racing Green blank 1875-0009, Mellangrå fog Pris: 350:-/kvm

97x297x8 mm, White blank 1875-0001, Ljusgrå fog Pris: 350:-/kvm

LIGGANDE RAK SÄTTNING HALVSTENSSÄTTNING

Pris: 500:-/kök

FÖRSKJUTEN SÄTTNING 1/3 Pris: 500:-/kök

KAKEL/KLINKER I KÖK säljs i hela kvm och avser stänkskydd på bakvägg mellan väggskåp och bänkskiva. Höjden mellan bänkskiva och väggskåp är ca 50 cm

41 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
42 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

VÅR FAVORIT INREDARENS VAL V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

Håll utkik efter den här symbolen. Den hittar du vid våra inredares bästa val. Väljer du dessa inredningsval kan du vara säker på att få genomtänkta kombinationer genom hela bostaden.

43 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

BADRUM

Från ett funktionellt utrymme för personlig hygien och tvätt till en skönt avslappnad miljö för återhämtning och egen tid. Badrummet har gjort en tidsresa som heter duga. Idag vill vi inreda denna oas för att skapa trivsel och ro i en annars hektisk tillvaro. Om du söker en personlig touch på ett rum i hemmet, så är det här!

Badrummet är ett rum där material och ytor är något som du vill ska hålla länge, så ta dig lite extra tid för din blivande oas.

44 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
45 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

RENA LINJER SOM GER UTRYMME FÖR EGNA FÄRGER OCH ACCENTER

Badrummet är nog det vi upplever som det mest personliga rummet i ett hem. Och det finns så mycket man kan göra för att skapa något extra. Med en design och stil som speglar vår personlighet och med belysning som skapar harmoni och stämning blir det den oas vi söker. Kakel och klinker är något som vi ser som bestående, medan handdukar och tvättkorgar eller andra detaljer kan ge färgspel och värme till miljön.

UTRUSTNINGEN SOM GER DIG MER AV EGEN TID

Egen tvättmaskin och torktumlare alt. kombinationsmaskin, ger dig tid över till annat i livet. Maskinerna är tysta och energismarta och hjälper dig i vardagen genom att ta hand om dina kläder skonsamt och effektivt. Vi har placerat maskinerna bredvid varandra för att få en praktisk arbetsyta ovanpå. På bänken finns även plats för badrummets nödvändiga detaljer, så som mjuka fina handdukar och favoritdoften, som tillsammans skapar ett vackert stilleben.

PRAKTISK FÖRVARING KAN INTEGRERAS ELEGANT

I badrummet vill man ha schampo, favoritkrämen och allt det andra som gör livet skönt på nära håll. Det kräver smart förvaring för hygienartiklar men där ska även finnas plats handdukar och tvätt.

Med stilrena spegelskåp och kommod under tvättstället kan vi skapa effektiv förvaring utan att störa helhetsintrycket. Det handlar om att med hyllplan på rätt nivåer skapa höjd och bredd för alla de favoriter som du vill ha till hands.

FRÄSCH DUSCH ELLER INBJUDANDE BADKAR?

Är drömmen en dusch eller ett badkar? Vi har gjort plats för det som är din favorit. Duschen med duschväggar är smidig, snabb och smart. Badkaret kan vara en välbehövlig oas där du kan njuta och ta igen dig. Hur du väljer beror mycket på hur du lever, inte minst i vardagen då ett bra badrum är en viktig prick över i.

VÅR FAVORIT Håll utkik efter den här symbolen. Den hittar du vid våra inredares bästa val. Väljer du dessa inredningsval kan du vara säker på att få genomtänkta kombinationer genom hela bostaden.

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

INREDARENS VAL – BADRUM, WC/DUSCH, WC
HSBs inredare är bra guider genom alla dina inredningsval.
46 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
47 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

INREDARENS VAL BADRUM, WC/DUSCH, WC – SPEGELSKÅP/SPEGEL

LEVERANTÖR: INR – ICONIC NORDIC ROOMS

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

BADRUM

SPEGELSKÅP STAGE 60 MED OVANBELYSNING

ELLER SPEGEL FEEL 60 MED ARMATUR

Glashyllor, LED-belysning, Prylhållarmagnet, Speglar även på insida av luckor, Eluttag. 4000 K Mått (BxHxD): 600x720x140 mm

Premium White

Spegel med LED-belysning på arm och LED underbelysning. 4000 K Mått (BxHxD): 600x720/755x30/95 mm

WC/DUSCH, WC

SPEGELSKÅP STAGE 50 MED OVANBELYSNING

ELLER SPEGEL FEEL 50 MED ARMATUR

Glashyllor, LED-belysning, Prylhållarmagnet, Högerhängd lucka med spegel även på insida, Eluttag. 4000 K Mått (BxHxD): 500x720x140 mm

Premium White

Spegel med LED-belysning på arm och LED underbelysning. 4000 K Mått (BxHxD): 500x720/755x30/95 mm

OM DU HAR BÅDE BADRUM OCH WC/DUSCH ELLER WC i din bostad, ska du göra inredningsval till båda dessa rum
48 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

TILLVAL BADRUM, WC/DUSCH, WC – SPEGELSKÅP/SPEGEL

LEVERANTÖR: INR – ICONIC NORDIC ROOMS

BADRUM SPEGELSKÅP STAGE 60

MED OVANBELYSNING

Glashyllor, LED-belysning, Prylhållarmagnet, Speglar även på insida av luckor, Eluttag. 4000 K Mått (BxHxD): 600x720x140 mm

Still Grey Pris: 600:Black Oak Pris: 1 600:Accent Pris: 3 100:-

WC/DUSCH, WC SPEGELSKÅP STAGE 50

MED OVANBELYSNING

Glashyllor, LED-belysning, Prylhållarmagnet, Spegel även på insida av lucka, Eluttag. 4000 K Mått (BxHxD): 500x720x140 mm

Still Grey

Pris: 600:Black Oak Pris: 1 200:Accent Pris: 3 000:-

BADRUM, WC/DUSCH, WC

SPEGEL LOOX

Rund spegel med effektfull LEDbelysning bakom kanten. 3000 K Mått: Ø 700 mm

Pris: 2 900:-

BADRUM, WC/DUSCH, WC PLUS LIGHT 60/50 LED underbelysning till spegelskåp. 4000 K

Pris: 900:-

Premium White Still Grey Black Oak Earth S 5005-Y20R Ocean S 6005-B20G Sand S 3005-Y20R Anthracite S 7500-N Forest S 5005-G50Y 49 INREDNINGSVAL – HSB
TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL

INREDARENS VAL

BADRUM, WC/DUSCH, WC – KOMMOD

LEVERANTÖR: INR – ICONIC NORDIC ROOMS

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

BADRUM

VISKAN GRIP PRO 60

Kommod, 2 lådor med fullutdrag och mjukstängning, Antiglidmattor, Vit grepplist.

Tvättställ i matt vit stenkomposit.

Mått (BxHxD): 600x506x430 mm

Premium White

WC/DUSCH, WC

VISKAN GRIP PRO 50

Kommod, 2 lådor med fullutdrag och mjukstängning, Antiglidmattor, Vit grepplist.

Tvättställ i matt vit stenkomposit.

Mått (BxHxD): 500x506x350 mm

Premium White

PLUS POWER Dubbelt eluttag 230V ingår i nedre lådan på kommoden PUSH DOWN-VENTIL Ingår på kommoden
50 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
OM DU HAR BÅDE BADRUM OCH WC/DUSCH ELLER WC i din bostad, ska du göra inredningsval till båda dessa rum

TILLVAL BADRUM, WC/DUSCH, WC – KOMMOD

LEVERANTÖR: INR – ICONIC NORDIC ROOMS

Premium White

Still Grey

Forest S 5005-G50Y Upplaga 2021:3.1

BADRUM

VISKAN GRIP PRO 60

Kommod, 2 lådor med fullutdrag och mjukstängning, Antiglidmattor, grepplist. Tvättställ i matt vit stenkomposit. Mått (BxHxD): 600x506x430 mm

Still Grey Pris: 600:Black Oak Pris: 1 100:Accent Pris: 3 700:-

WC/DUSCH, WC

VISKAN GRIP PRO 50

Kommod, 2 lådor med fullutdrag och mjukstängning, Antiglidmattor, grepplist. Tvättställ i matt vit stenkomposit. Mått (BxHxD): 500x506x350 mm

Still Grey Pris: 600:Black Oak Pris: 1 000:Accent Pris: 3 600:-

Ocean S 6005-B20G

BADRUM

VISKAN CLASSIC 60 Kommod, 2 lådor med fullutdrag och mjukstängning, Delvis inredd överlåda, Antiglidmattor. Tvättställ i matt vit stenkomposit. Mått (BxHxD): 600x506x430 mm

Premium White Pris: 1 500:Accent Pris: 5 200:-

Sand S 3005-Y20R Anthracite S 7500-N 51 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN

KOMMODBESLAG till Viskan Classic, se nästa sida! GREPPLIST till Viskan Grip Pro följer ton i ton kulör Still Grey och Black Oak. Vid tillval av kommod i Accent-kulör är grepplisten valbar i vitt, grått eller svart
Black Oak Earth S 5005-Y20R

TILLVAL BADRUM – KOMMODBESLAG

INR

ICONIC

1. FLAT

Längd 200 mm

Brushed - Black, Stainless Pris: 250:-/st

3. PLAY Ø 35 mm

Chrome, Matte Black Pris: 150:-/st

6. BELL Ø 25 mm

Chrome, Matte Black Pris: 150:-/st

PUSH - TIPMATIC Push-öppning, mjukstängning Pris: 2 190:-/kommod

1. FLAT

Längd 60 mm

Brushed - Black, Stainless Pris: 250:-/st

4. NOTE c/c 64 mm

Brushed - Black, Stainless Pris: 250:-/st

7. ART c/c 192 mm

Brushed - Black, Stainless Pris: 300:-/st

2. DEEP c/c 64 mm

Chrome, Matte Black Pris: 250:-/st

5. ADD c/c 256 mm

Chrome, Matte Black Pris: 250:-/st

8. THIN

Längd 250 mm

Polished, Matte Black Pris: 250:-/st

3. PLAY Ø 35 mm

Brushed - Brass, Stainless Pris: 150:-/st

5. ADD c/c 128 mm

Chrome, Matte Black Pris: 250:-/st

8. THIN

Längd 40 mm

Polished, Matte Black Pris: 150:-/st

LEVERANTÖR:
NORDIC ROOMS 1. 2. 3. 4. 1. 5. 6. 5. 7. 8. 8.
52 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
53 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT
NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
MED

INREDARENS VAL BADRUM,

WC/DUSCH, WC – TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

LEVERANTÖR: MORA ARMATUR

MMIX B5 Höjd: 169 mm Piphöjd: 61mm Krom

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

TILLVAL BADRUM, WC/DUSCH, WC – TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

LEVERANTÖR:

MORA ARMATUR

INXX II SOFT SMALL Höjd: 143 mm Piphöjd: 64 mm Krom Pris: 2 900:-

INXX II SOFT SMALL Höjd: 143 mm Piphöjd: 64 mm Mattgrå Pris: 4 700:-

INXX II SOFT SMALL Höjd: 143 mm Piphöjd: 64 mm Mattvit Pris: 4 700:-

INXX II SOFT SMALL Höjd: 143 mm Piphöjd: 64 mm Mattsvart Pris: 4 700:-

INXX II SHARP SMALL Höjd: 143 mm Piphöjd: 78 mm Krom Pris: 2 900:-

INXX II SHARP SMALL Höjd: 143 mm Piphöjd: 78 mm Mattgrå Pris: 4 700:-

INXX II SHARP SMALL Höjd: 143 mm Piphöjd: 78 mm Mattvit Pris: 4 700:-

INXX II SHARP SMALL Höjd: 143 mm Piphöjd: 78 mm Mattsvart Pris: 4 700:-

PUSH-DOWN VENTIL till tvättställ följer vald kulör på tvättställsblandaren OM DU HAR BÅDE BADRUM OCH WC/DUSCH ELLER WC i din bostad, ska du göra inredningsval till båda dessa rum
54 INREDNINGSVAL –
MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT

INREDARENS VAL BADRUM – BADKAR

LEVERANTÖR: IFÖ

BK-PRO 1600

Mått (LxBxH): 1570x695x410/555 mm Volym: 180 Liter Material: Emaljerad stålplåt Vit

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

BADKAR ingår som Inredarens val som alternativ till duschväggar i vissa bostäder.

Kontrollera på lägenhetsritningen om detta val omfattar just din bostad

TILLVAL BADRUM – BADKAR

LEVERANTÖR: IFÖ

BKFF 1600

Mått (LxBxH): 1585x682x410/555 mm Volym: 180 Liter Material: Emaljerad stålplåt Vit Pris: 2 700:Svart Pris: 6 500:-

CARIBIA BK-HF 16

Badkar med halvfront Mått (LxBxH): 1570x695x410/550 mm Volym: 180 Liter Material: Emaljerad stålplåt Vit Pris: 1 700:-

TILLVAL PÅ BADKAR går endast att göra om det ingår badkar som Inredarens val.

Kontrollera på lägenhetsritningen om detta tillval omfattar just din bostad

55 INREDNINGSVAL – HSB BRF
NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
VÄXELN. BO GRÖNT MED

INREDARENS VAL BADRUM

LEVERANTÖR: MORA ARMATUR

OM DU HAR BÅDE BADRUM OCH

WC/DUSCH i din bostad, ska du göra inredningsval till båda dessa rum

OCH WC/DUSCH – DUSCHBLANDARE SET V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

DUSCHSET MMIX S5 MED

BLANDARE MMIX T5

Handduschset med termostatstyrd duschblandare/ badkarsblandare med svängbar pip 160 cc Krom

TILLVAL BADRUM OCH WC/DUSCH – DUSCHBLANDARE SET

LEVERANTÖR: MORA ARMATUR

INXX II

Handduschset med termostatstyrd duschblandare/ badkarsblandare med svängbar pip, 160 cc Krom

Pris duschblandare: 5 200:Pris badkarsblandare: 7 500:-

INXX II

Handduschset med termostatstyrd duschblandare/ badkarsblandare med svängbar pip, 160 cc Mattgrå

Pris duschblandare: 7 700:Pris badkarsblandare: 10 800:-

INXX II

Handduschset med termostatstyrd duschblandare/ badkarsblandare med svängbar pip, 160 cc Mattvit

Pris duschblandare: 7 700:Pris badkarsblandare: 10 800:-

INXX II

Handduschset med termostatstyrd duschblandare/ badkarsblandare med svängbar pip, 160 cc Mattsvart

Pris duschblandare: 7 700:Pris badkarsblandare: 10 800:-

56 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

TILLVAL BADRUM OCH WC/DUSCH – TAKDUSCH SET

LEVERANTÖR: MORA ARMATUR

INXX II

SHOWERSYSTEM

Termostatstyrd duschblandare med tak- och handdusch 160 cc Krom Pris: 8 900:-

INXX II SHOWERSYSTEM

Termostatstyrd duschblandare med tak- och handdusch 160 cc Mattgrå Pris: 15 200:-

INXX II SHOWERSYSTEM

Termostatstyrd duschblandare med tak- och handdusch 160 cc Mattvit Pris: 15 200:-

INXX II SHOWERSYSTEM

Termostatstyrd duschblandare med tak- och handdusch 160 cc Mattsvart Pris: 15 200:-

MMIX S5

SHOWERSYSTEM

Termostatstyrd duschblandare med tak- och handdusch 160 cc Krom Pris: 4 500:-

TAKDUSCH endast till duschhörn, ej badkar

57 INREDNINGSVAL
Upplaga 2021:3.1
– HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN

INREDARENS VAL BADRUM OCH WC/DUSCH – DUSCHVÄGGAR

LEVERANTÖR: INR – ICONIC NORDIC ROOMS

OM DU HAR BÅDE BADRUM

OCH WC/DUSCH i din bostad, ska du göra inredningsval till båda dessa rum

BADRUM, WC/DUSCH

LINC ANGEL ORIGINAL Raka, svängbara duschväggar. Glas Clear med profil och grepp Circle i Polished, Matte White eller Matte Black Mått: Varierande bredd beroende på utrymme, höjd 2 000 mm

DUSCHHÖRN

Linc Angel Original ingår i WC/dusch för lgh 102, 105, 109, 113, 117, 121, 125. Övriga lgh med WC/dusch har Linc Angel Flex

WC/DUSCH

LINC ANGEL FLEX

Raka, svängbara duschväggar som även viks på mitten. Glas Clear med profil och grepp Circle i Polished eller Matte Black Mått: 800x800 mm, höjd 2 000 mm

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR PROFIL Polished eller Matte Black V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR
Polished, Matte White eller Matte Black
PROFIL
58 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

TILLVAL BADRUM OCH WC/DUSCH – DUSCH-/BADKARSVÄGGAR

BADRUM, WC/DUSCH

LINC ANGEL ORIGINAL Raka, svängbara duschväggar. Profil och grepp Circle i Polished, Matte White eller Matte Black Mått: Varierande bredd beroende på utrymme, höjd 2 000 mm

BADRUM

LINC 17 ORIGINAL

Svängbar duschvägg för badkar. Profil i Polished, Matte White eller Matte Black

Mått: 800 mm, höjd 1 400 mm

Streak Pris: 800:Frosted Pris: 800:Smoke Pris: 800:Timeless® Pris: 3 000:-

BADRUM

LINC NIAGARA Rundade, svängbara duschväggar. Profil och grepp Circle i Polished, Matte White eller Matte Black

Mått: Varierande bredd beroende på utrymme, höjd 2 000 mm

Clear Pris: 4 200:Frosted Pris: 4 500:Smoke Pris: 4 500:Timeless® Pris: 4 900:-

MATERIALPROV

Clear Pris: 800:Streak Pris: 1 100:Frosted Pris: 1 100:Smoke Pris: 1 100:Timeless® Pris: 3 400:-

Clear Frosted Timeless Streak Smoke
59 INREDNINGSVAL – HSB BRF
NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
LEVERANTÖR: INR – ICONIC NORDIC ROOMS
VÄXELN. BO GRÖNT MED

INREDARENS VAL BADRUM – HANDDUKSSTÅNG

OUTLINE LITE FK634

Handdukstång med fyra individuellt svängbara armar Mått (BxH): 410x625 mm

Polerat rostfritt stål

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

PAX TAMBURIN

Vattenburen handdukstork i polerat rostfritt stål ersätter handduksstång i badrum, tillkommer i WC/ dusch, för de våtrum som har särskilt värmebehov. Handdukstork kopplad till värmesystem är endast i drift under uppvärmnings-/ vintersäsong

60 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

INREDARENS VAL

BADRUM, WC/DUSCH, WC – WC-STOL OCH BESLAG

LEVERANTÖR: IFÖ

LEVERANTÖR: BESLAGSBODEN

OM DU HAR BÅDE BADRUM OCH WC/ DUSCH ELLER WC i din bostad, ska du göra inredningsval till båda dessa rum

SPIRA

Golvstående WC-stol Inklusive mjukstängande hårdsits Vit

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

BADRUM OCH WC/DUSCH 4-krok, 2-krok och toapappershållare utan lock. Självhäftande Krom

WC 2-krok och toapappershållare utan lock. Självhäftande Krom

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

TILLVAL BADRUM, WC/DUSCH, WC – BESLAG

LEVERANTÖR: BESLAGSBODEN

BADRUM OCH WC/DUSCH 4-krok, 2-krok och toapappershållare utan lock. Självhäftande Vit matt eller Svart matt Pris: 800:-/våtrum

WC 2-krok och toapappershållare utan lock. Självhäftande Vit matt eller Svart matt Pris: 600:-/våtrum

61 INREDNINGSVAL –
TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL
62 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

INREDARENS VAL

BADRUM, WC/DUSCH, WC – ÖVRIGT

LEVERANTÖR: VEDUM/ELEKTRIKER

FÖRVARINGSSKÅP OCH BESLAG OVANFÖR TVÄTTMASKIN OCH TORKTUMLARE SAMT KOMBIMASKIN TVÄTT/TORK

V ÅR FAVORIT

FAVORIT VÅR

BADRUM LUCKA MAJA Material: 16 mm MDF Vit F20, NCS S 0500-N

BADRUM BÄNKBELYSNING LED-Belysning samt eluttag

BADRUM, WC/DUSCH, WC TAKBELYSNING Downlights inklusive dimmer

BADRUM BESLAG PUSHÖPPNARE

BADRUM BÄNKSKIVA LAMINAT 30 MM OVANFÖR TVÄTTMASKIN OCH TORKTUMLARE SAMT KOMBIMASKIN TVÄTT/TORK

V ÅR FAVORIT

FAVORIT VÅR

KRISTALL VIT Art. nr: 1026D

CHROMIX SILVER Art. nr: 5002

KARUSELL Art. nr: 3029

TILLVAL BADRUM, WC/DUSCH, WC – ÖVRIGT

LEVERANTÖR: VEDUM/ELEKTRIKER

LUCKA Byte till annan lucka, se urval kök Pris mot förfrågan

BESLAG Byte till annat beslag, se urval kök Pris: 300:-/st

BÄNKSKIVA LAMINAT 30 MM Byte till annat laminat, se urval kök Pris: 1 100:-

BADRUM ELBUREN KOMFORTVÄRME I GOLV Pris: 12 500:-

MARFIL CREAM Art. nr: 9477F

ELBUREN KOMFORTVÄRME I GOLV ger en behaglig värme som gör att golvet inte upplevs kallt, men är inte möjlig att få hur varm man vill pga maxgräns för energiförbrukningen i huset. Erbjuds endast som tillval för golv i badrum

63 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

INREDARENS VAL BADRUM – TVÄTTMASKIN OCH TORKTUMLARE

LEVERANTÖR: ELECTROLUX

KONTROLLERA på lägenhetsritningen om det är en separat tvättmaskin och torktumlare eller en kombimaskin tvätt/tork som ingår i din bostad

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

TVÄTTMASKIN EW6F5248P8 OCH

TORKTUMLARE EW7H528P8

Tvättmaskin, C, Vit, 8 kg, 1400 varv/minut, Digital LED-display, Mängdautomatik, TimeManager® fördröjd start, PowerJet-teknik – använder allt tvättmedel och håller facket rent, PVC-fri Värmepumpstumlare, A++, Vit, 8 kg, Digital LED-display, Elektronisk Sensor, PVC-fri

KOMBIMASKIN TVÄTT/TORK EW7W6661S8

Kombinerad tvättmaskin/torktumlare, B/E, Vit, 10 kg tvätt/ 6 kg tork, 1600 varv/minut, Digital LED-display, TimeManager® fördröjd start, Ångprogram för uppfräschning och strykhjälp

TILLVAL BADRUM – TVÄTTMASKIN OCH TORKTUMLARE

LEVERANTÖR: ELECTROLUX

TVÄTTMASKIN EW6F6448Q4 OCH TORKTUMLARE EW8H648G7

Tvättmaskin, A, Vit, 8 kg, 1400 varv/minut, Digital LED-display, Mängdautomatik, TimeManager® fördröjd start, AutoDose – doserar automatiskt rätt mängd tvättmedel, SensiCare System, Wi-Fi Värmepumpstumlare, A++, Vit, 8 kg, Digital LED-display, TimeManager® fördröjd start, OptiSense justerar torktiden, Skrynkelskydd Pris: 3 700:-

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR
64 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

TILLVAL BADRUM – TVÄTTMASKIN OCH TORKTUMLARE

LEVERANTÖR: ELECTROLUX

TVÄTTMASKIN EW8F7669Q8 OCH TORKTUMLARE EW9H779P9

Tvättmaskin, A, Vit, 9 kg, 1600 varv/minut, Digital LED-display, Mängdautomatik, TimeManager® fördröjd start, AutoDose – doserar automatiskt rätt mängd tvättmedel, UltraCare System, Ångprogram, Wi-Fi Värmepumpstumlare, A+++, Vit, 9 kg, Digital LED-display, TimeManager® fördröjd start, CycloneCare-system och 3DSense-teknik för perfekt, jämn och skonsam lufttorkning, Invändig LEDbelysning Pris: 10 500:-

65 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

INREDARENS VAL

BADRUM, WC/DUSCH, WC –

LEVERANTÖR: HÖGANÄS KAKEL

WHITE MATERIAL: KAKEL

VÄGGKAKEL

V ÅR FAVORIT FAVORIT

VÅR

250x400x7,5 mm, White matt 1140-0061, Ljusgrå fog

Ljusgrå fog

LIGGANDE RAK SÄTTNING

250x400x7,5 mm, White blank 1140-0070, Ljusgrå fog

66
TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET

TILLVAL BADRUM, WC/DUSCH,

LEVERANTÖR: HÖGANÄS KAKEL

WHITE MATERIAL: KAKEL

150x150x5 mm, White matt 1877-0002, Ljusgrå fog Pris: 150:-/kvm

WC

98x198x7,2 mm, White matt 1085-0916, Ljusgrå fog Pris: 200:-/kvm

– VÄGGKAKEL

150x150x5 mm, White blank 1877-0001, Ljusgrå fog Pris: 150:-/kvm

98x198x7,2 mm, White blank 1085-0924, Ljusgrå fog Pris: 200:-/kvm

300x600x8 mm, White matt 1140-0068, Ljusgrå fog Pris: 350:-/kvm

LUXURY MATERIAL: KAKEL MARMOR

300x600x8 mm, White blank 1140-0069, Ljusgrå fog Pris: 350:-/kvm

247x547x8 mm, Statuario blank 1824-0002, Ljusgrå fog Pris: 350:-/kvm

247x547x8 mm, Calacatta Oro blank 1824-0001, Ljusgrå fog Pris: 350:-/kvm

247x547x8 mm, Marfil blank 1824-0004, Ljusgrå fog Pris: 350:-/kvm

247x547x8 mm, Bardiglio blank 1824-0003, Grå fog Pris: 350:-/kvm

OM DU HAR BÅDE BADRUM OCH WC/DUSCH ELLER WC i din bostad, ska du göra inredningsval till båda dessa rum Väggkakel säljs i hela kvm

67 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

TILLVAL BADRUM, WC/DUSCH, WC – VÄGGKAKEL

ARQUITECTOS MATERIAL: KAKEL

97x297x7,5 mm, White blank 1714-0438, Ljusgrå fog Pris: 450:-/kvm

97x297x7,5 mm, Silver Grey blank 1714-0446, Ljusgrå fog Pris: 450:-/kvm

97x297x7,5 mm, Greige blank 1714-0490, Grå fog Pris: 450:-/kvm

97x297x7,5 mm, Anthracite Grey blank 1714-0481, Mörkgrå fog Pris: 450:-/kvm

97x297x7,5 mm, White matt 1714-0439, Ljusgrå fog Pris: 450:-/kvm

97x297x7,5 mm, Silver Grey matt 1714-0457, Ljusgrå fog Pris: 450:-/kvm

SOHO MATERIAL: KAKEL

97x297x8 mm, Light Grey blank 1875-0003, Ljusgrå fog Pris: 350:-/kvm

97x297x8 mm, London Fog blank 1875-0006, Grå fog Pris: 350:-/kvm

97x297x8 mm, Black blank 1875-0010, Mörkgrå fog Pris: 350:-/kvm

97x297x7,5 mm, Greige matt 1714-0491, Grå fog Pris: 450:-/kvm

97x297x7,5 mm, Anthracite Grey matt 1714-0480, Mörkgrå fog Pris: 450:-/kvm

STÅENDE

RAK SÄTTNING

Pris: 500:-/Våtrum

97x297x8 mm, Racing Green blank 1875-0009, Mellangrå fog Pris: 350:-/kvm

LIGGANDE, FÖRSKJUTEN SÄTTNING 1/3 Pris: 1 500:-/Våtrum

97x297x8 mm, White blank 1875-0001, Ljusgrå fog Pris: 350:-/kvm

SÄTTNING FONDVÄGG

Ange vägg på lägenhetsritning (endast kakel på hel vägg) Pris: 1 500:-/Vägg våtrum

LIGGANDE HALVSTENSSÄTTNING

Pris: 1 500:-/Våtrum

OM DU HAR BÅDE BADRUM OCH WC/DUSCH ELLER WC i din bostad, ska du göra inredningsval till båda dessa rum Väggkakel säljs i hela kvm

68 INREDNINGSVAL – HSB
BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
BRF VÄXELN.
69 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

INREDARENS VAL BADRUM,

WC/DUSCH,

LEVERANTÖR: HÖGANÄS KAKEL

NEWCON MATERIAL: KLINKER

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

WC – KLINKERGOLV

147x147x9 mm, Silver Grey matt 1843-0054, Grå fog

Grå fog Mellangrå fog Upplaga 2021:3.1

147x147x9 mm, White matt 1843-0056, Grå fog

147x147x9 mm, Dark Grey matt 1843-0037, Mellangrå fog

INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET

70
RAK SÄTTNING TILL TEATERPARKEN

TILLVAL BADRUM, WC/DUSCH, WC – KLINKERGOLV

LEVERANTÖR: HÖGANÄS KAKEL

EUROPE MATERIAL: GRANITKERAMIK

150x150x9,5 mm, White matt 1836-0012, Grå fog Pris: 350:-/kvm

150x150x9,5 mm, Beige matt 1836-0013, Grå fog Pris: 350:-/kvm

BASIS PRO MATERIAL: KLINKER

150x150x9,5 mm, Grey matt 1836-0015, Grå fog Pris: 350:-/kvm

150x150x9,5 mm, Greige matt 1836-0014, Grå fog Pris: 350:-/kvm

147x147x9 mm, Sand 1891-0006, Grå fog Pris: 350:-/kvm

147x147x9 mm, Ash 1891-0007, Grå fog Pris: 350:-/kvm

147x147x9 mm, Concrete 1891-0008, Grå fog Pris: 350:-/kvm

147x147x9 mm, Basalt 1891-0009, Mellangrå fog Pris: 350:-/kvm

71 INREDNINGSVAL
Upplaga 2021:3.1
– HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN

TILLVAL BADRUM, WC/DUSCH, WC – KLINKERGOLV

LEVERANTÖR: HÖGANÄS KAKEL

GRYNNA MATERIAL: GRANITKERAMIK OGLASERAD

146x146x8 mm, White matt 1525-0667, Grå fog Pris: 450:-/kvm

1525-0416, Grå fog Pris: 450:-/kvm

CEPPOSTONE MATERIAL: GRANITKERAMIK

1525-0248, Grå fog Pris: 450:-/kvm

146x146x8 mm, Light Grey/Brown matt 1525-0381, Grå fog Pris: 450:-/kvm

147x147x9 mm, Grey matt 1864-0027, Grå fog Pris: 600:-/kvm

147x147x9 mm, Mink matt 1864-0021, Grå fog Pris: 600:-/kvm

HALVSTENSSÄTTNING

Pris: 1 000:-/Våtrum

FÖRSKJUTEN SÄTTNING 1/3 Pris: 1 000:-/Våtrum

OM DU HAR BÅDE BADRUM OCH WC/DUSCH ELLER WC i din bostad, ska du göra inredningsval till båda dessa rum. Klinkergolv säljs i hela kvm

72 INREDNINGSVAL – HSB
VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
BRF
73 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

FÖRVARING

Nyckeln till en luftigt fräsch interiör är faktiskt väl planerade förvaringsytor. Med rymliga och kloka skåp och garderober kommer du kunna hålla bostadens ytor just så inbjudande och tilltalande som du drömde om när du planerade ditt hem. Så ge bra plats för dina kläder, skor och de där prylarna som du ett tu tre behöver. I vår inspirationsbild här ser du exempel på de stilrena garderober som du kan välja i ditt eget nya hem.

74 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

Att ha sina saker till hands och att snabbt kunna stoppa undan dem, där har du hemligheten till ett harmoniskt hem.

75 INREDNINGSVAL –
TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL
76 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

BRA GARDEROBER OCH SKÅP GÖR DITT HEM RÄTTVISA

Begreppet ”att tänka efter före” har väl aldrig varit så passande som när det kommer att planera en bostad och dess förvaringsytor. Att realistiskt uppskatta behovet av garderober med plats för galgar och hyllor är inte så lätt, men viktigt. Likaså att se hur hallen ska kunna hållas fri från skor och väskor, som så lätt skapar en otrevligt stökig känsla redan i entrén.

duktion har du ditt livs chans att göra livet så mycket enklare.

NU HAR DU DIN CHANS

Ta dig en tur genom ditt hem som det ser ut idag. Titta igenom garderober, lådor och skåp. Hur tycker du att det fungerar nu? Hur skulle du vilja se det imorgon.

HSBs inredare är bra guider genom alla dina inredningsval.

Det finns idag en rad olika smarta och effektiva lösningar när det kommer till förvaring. Mycket handlar om att ha skåp och lådor tillgängliga på nära håll när det är dags att lägga undan tröjan, ställa in skorna och hänga upp blusen.

VARJE RUM HAR SINA UTMANINGAR

I hallen bör det finnas bra förvaring för ytterkläder på bekvämt avstånd från entrédörren. Likaså plats för dina eller gästernas skor. I sovrummet är ett väl tilltaget utrymme för säsongens alla kläder en känsla att njuta av varje morgon.

I det rent praktiska finns också förvaringen av tvätt, linne och även annat som kanske inte behövs dagligen, men som ändå måste ha sin plats.

Ordning och reda är ett tankesätt som faktiskt inte ligger för oss i vardagen, och just därför är det så viktigt att organisera sitt hem redan från början. Och flyttar du in i nypro-

Gör sedan en liten önskelista på förbättringar du skulle vilja ha i ditt nya hem. Det gör det så mycket lättare att prioritera när det är dags att fatta beslut.

Är det så att du har en generöst stor personlig garderob med kläder, se då till att göra plats för den. Älskar du fina skor? Då har du säkert många, och du kommer antagligen shoppa ännu fler.

VÅR FAVORIT Håll utkik efter den här symbolen. Den hittar du vid våra inredares bästa val. Väljer du dessa inredningsval kan du vara säker på att få genomtänkta kombinationer genom hela bostaden.

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

INREDARENS
VAL – FÖRVARING
77 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

INREDARENS VAL FÖRVARING – SKJUTDÖRRSGARDEROB

LEVERANTÖR: ELFA

VISTA PLAIN Vit melamin med matt silverprofil alt. vit profil

V ÅR FAVORIT

FAVORIT VÅR

INREDNING GARDEROBSDEL

Hylla och stång, djup 400 mm Vit

INREDNING LINNEDEL

Hylla, stång, 3 Meshbackar och 1 extra hyllplan, djup 400 mm Vit

SKJUTDÖRRSGARDEROBEN har antingen 2 eller 4 dörrblad beroende på garderobslängden. Tak- och golvskena följer dörrprofilens färg.

SKJUTDÖRRSGARDEROB inkl. inredning ingår i omfattning enligt lägenhetsritning

INREDNING STÄDDEL

Avskiljsvägg, två hyllplan, medicinskåp, slanghållare, kroklist samt redskapshållare. Vit

78 INREDNINGSVAL
TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
– HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET

TILLVAL FÖRVARING – SKJUTDÖRRSGARDEROB

LEVERANTÖR: ELFA

VISTA PLAIN

Spegel, Klar Matt Silverprofil Pris: 900:-/st

Spegel, Klar Vit profill Pris: 900:-/st

Melamin Green Mist NCS S 2005-G50Y Matt Silverprofil Pris: 1 500:-/st

Melamin Pine Green NCS S 5005-G50Y Matt Silverprofil Pris: 1 500:-/st

Melamin Sandstone NCS S 2005-Y20R Matt Silverprofil Pris: 1 500:-/st

Melamin Clay Brown

NCS S 6005-Y20R Matt Silverprofil Pris: 1 500:-/st

Glas, Kristallvitt Matt Silverprofil Pris: 1 800:-/st

Glas, Kristallvitt Vit profill Pris: 1 800:-/st

Glas, Grått Matt Silverprofil Pris: 1 800:-/st

Glas, Grått Vit profill Pris: 1 800:-/st

Glas, Svart Matt Silverprofil Pris: 1 800:-/st

Glas, Svart Vit profill Pris: 1 800:-/st

MJUKSTÄNGNING

Minsta dörrbredd: Vista 700 mm, Grace 600 mm Pris: 1 500:-/Skjutdörrsgarderob

BELYSNING

LED-belysning integrerad i list mellan dörrrblad och takanslutning, inklusive elarbete Pris mot förfrågan

VISTA PLAIN Tak- och golvskena följer dörrprofilens färg. Pris per dörrblad

79 INREDNINGSVAL – HSB BRF
TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET

TILLVAL FÖRVARING – SKJUTDÖRRSGARDEROB

LEVERANTÖR: ELFA

Vit ram, vit melamin Pris: 5 500:-/st

Vit ram, klar spegel Pris: 5 300:-/st

Vit ram fyra fält, vit melamin Pris: 5 700:-/st

Vit ram fyra fält, klar spegel Pris: 6 100:-/st

Skjutdörr med 70 mm bred vit MDF-ram, NCS S 0500-N. Fyllning av vit melamin, NCS S 0500-N, alternativt klar spegel. Aluminiumfärgad takskena med vit front, golvskena i vit aluminium. Pris per dörrblad

GRACE – KLASSISKT UTSEENDE MED SOLID KÄNSLA
80 INREDNINGSVAL
TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
GRACE PLAIN GRACE QUATTRO
– HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET

INREDARENS VAL FÖRVARING – GARDEROBER OCH BESLAG

LEVERANTÖR: VEDUM

GARDEROB

Höjd 2250 mm, Hylla, Klädstång Garderober ingår i omfattning enligt lägenhetsritning

LINNESKÅP

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

Höjd 2250 mm, 3st trådbackar, 150mm höga och 4st hyllplan Linneskåp ingår i omfattning enligt lägenhetsritning

STÄDSKÅP

Höjd 2250 mm, Hyllplan, Slanghållare, Medicinskåp, 2st utdragbara plastlådor Städskåp ingår i omfattning enligt lägenhetsritning

LUCKA Maja Vit F20 NCS S 0500-N

ANEMON 31016 cc128 mm Rostfri

ANEMON 31019 cc128mm Svart

LILJA 31118 Ø30 mm Krom

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

TILLVAL FÖRVARING – GARDEROBER OCH BESLAG

LEVERANTÖR: VEDUM

ANNAN LUCKA PÅ

GARDEROB

Kontrollera med Inredningskoordinator vilka luckor som är möjliga att välja till garderob Pris mot förfrågan

BESLAG

Byte till annat beslag, se urval kök

Pris: 300:-/st

81 INREDNINGSVAL – HSB
TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL

GOLV&VÄGG

Kanske har du med dig dina möbler och inredningsdetaljer från din förra bostad. Då handlar det om att hitta ett nytt ”hem” med nyanser i golv och vägg som lyfter fram dina favoriter. Eller också har du bestämt dig för att skapa en helt ny känsla och stil. Med inredarens val kan du få hjälp att fullända din nya dröm. Oavsett läge, så är golv och vägg något du kommer att leva med länge, så det gäller att känna efter och tänka till. Och lite till.

Ett nytt hem, men kanske en mix av nytt och gammalt när det kommer till möblemang? Golv och vägg gör sig bäst som neutral bakgrund till ett hem i ständig förändring.

82 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
83 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

VARSÅGOD. SCENEN ÄR DIN!

Med väggar och golv bygger du fonden till helheten. Där kan du med färger och mönster skapa atmosfären kring dina möbler, textilier och dina personliga inredningsdetaljer. Med vita väggar kan vi se en stor variation av möbler, färgsprakande mattor och tavlor som får sin chans mot den diskreta bakgrunden. Nu är det din tur, scenen är din.

lan av trä i ett parkettgolv av god kvalitet.

Om det är så att du väljer det ljusa vitlaserade ekparektt-golvet som vi föreslår, så kommer du att få ett golv som ger din bostad en varm och ljus känsla i många år framöver.

Likaså satsar vi på gediget material när det kommer till fönsterbänkarna. Sten är ett självklart val när man, som vi, gärna förgyller fönstren med blommor som ska vattnas och tas om hand.

Om vi söker en accent för att skapa lite mer energi kan vi addera en mindre fondvägg, antingen i en färgton som bryter av mot helheten, eller en spännande tapet.

Oftast ser vi det i steg. Med den lugna och ljusa scenen färdig, kan vi vänta ett tag innan vi bestämmer oss för vilken färg, eller vilken tapet vi vill lägga till i vårt vardagsrum, sovrum eller vår hall. Vi kan vänta tills vi flyttat in och känt efter – det är så många andra beslut som slåss om vår tid just när flyttlasset går.

MATERIALEN SKAPAR ATMOSFÄR OCH KÄNSLA

Ditt materialval för golv och vägg handlar mycket om kvalitet, om hållbarhet över tid och sunda material som du ska kunna leva med många år. Men det handlar också om en känsla. Om upplevelsen att gå över ett ljummet parkettgolv en söndagsmorgon. Vi kommer alltid tillbaka till den äkta käns-

VÅR FAVORIT Håll utkik efter den här symbolen. Den hittar du vid våra inredares bästa val. Väljer du dessa inredningsval kan du vara säker på att få genomtänkta kombinationer genom hela bostaden.

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

HSBs inredare är bra guider genom alla dina inredningsval.
INREDARENS VAL
GOLV&VÄGG 84 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
85 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

INREDARENS VAL GOLV&VÄGG – PARKETTGOLV

LEVERANTÖR: KÄHRS

TRÖSKEL

Trösklar följer parkettgolvets färg

GOLVSOCKEL

Trä

Vit NCS S 0500-N, fabriksmålad

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

EK TARANTO

3-stav, 15 mm. Vitlaserad, mattlackad

EK COMO

3-stav, 15 mm. Naturell, mattlackad

TILLVAL GOLV&VÄGG – PARKETTGOLV

LEVERANTÖR: KÄHRS

EK LIMESTONE

3-stav, borstad, 15 mm. Vitpigmenterad, mattlackad Pris: 300:-/kvm

EK NOUVEAU SNOW

1-stav/planka, borstad med mikrofasade kanter, 15 mm. Vitpigmenterad, mattlackad Pris: 700:-/kvm

EK ALLOY

3-stav, borstad, 15 mm. Gråpigmenterad, mattlackad Pris: 300:-/kvm

EK NOUVEAU GRAY

1-stav/planka, borstad med mikrofasade kanter, 15 mm. Gråpigmenterad, mattlackad Pris: 700:-/kvm

EK LAVA

3-stav, borstad, 15 mm. Brunpigmenterad, mattlackad Pris: 300:-/kvm

EK NOUVEAU TAWNY

1-stav/planka, borstad med mikrofasade kanter, 15 mm. Brunpigmenterad, mattlackad Pris: 700:-/kvm

EK CORNWALL

1-stav/planka, borstad med fasade kanter, 15 mm. Naturell, mattlackad Pris: 650:-/kvm

EK PALAZZO BIANCO

Mönsterparkett, borstad, 15 mm. Vitpigmenterad, mattlackad Pris: 450:-/kvm

DET MATTLACKADE PARKETTGOLVET ger en känsla av oljade golv, men är lika tåligt som ett lackat parkettgolv. Mellan klinker och parkett läggs en trälist som följer parkettgolvets färg
86 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
87 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

INREDARENS VAL GOLV&VÄGG – KLINKERGOLV DEL AV HALL

LEVERANTÖR: HÖGANÄS KAKEL

NEWCON MATERIAL: GRANITKERAMIK

V ÅR FAVORIT

FAVORIT VÅR

297x297x7 mm

Silver Grey matt 1843-0046, Grå fog

297x297x7 mm White matt 1843-0048, Grå fog

Grå fog Mellangrå fog

RAK SÄTTNING

297x297x7 mm Dark Grey matt 1843-0039, Mellangrå fog

KLINKERGOLV Mellan klinker och parkett läggs en trälist som följer parkettgolvets färg

TILLVAL GOLV&VÄGG – KLINKERGOLV DEL AV HALL

LEVERANTÖR: HÖGANÄS KAKEL

CEPPOSTONE MATERIAL: GRANITKERAMIK

300x600x9 mm, Grey 1864-0007, Grå fog Pris: 400:-/kvm

300x600x9 mm, Mink 1864-0008, Grå fog Pris: 400:-/kvm

88 INREDNINGSVAL
MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
– HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT

TILLVAL GOLV&VÄGG – KLINKERGOLV DEL AV HALL

LEVERANTÖR: HÖGANÄS KAKEL

NEWCON MATERIAL: GRANITKERAMIK

297x597x9 mm, Silver Grey matt 1843-0043, Grå fog Pris: 250:-/kvm

EUROPE MATERIAL: GRANITKERAMIK

297x597x9 mm, White matt 1843-0033, Grå fog Pris: 250:-/kvm

297x597x9 mm, Dark Grey matt 1843-0042, Mellangrå fog Pris: 250:-/kvm

300x600x9,5 mm, White matt 1836-0040, Grå fog Pris: 350:-/kvm

300x600x9,5 mm, Beige matt 1836-0030, Grå fog Pris: 350:-/kvm

300x600x9,5 mm, Grey matt 1836-0033, Grå fog Pris: 350:-/kvm

300x600x9,5 mm, Greige matt 1836-0031, Grå fog Pris: 350:-/kvm

300x300x9,5 mm, White matt 1836-0017, Grå fog Pris: 400:-/kvm

300x300x9,5 mm, Beige matt 1836-0018, Grå fog Pris: 400:-/kvm

300x300x9,5 mm, Grey matt 1836-0020, Grå fog Pris: 400:-/kvm

300x300x9,5 mm, Greige matt 1836-0019, Grå fog Pris: 400:-/kvm

89 INREDNINGSVAL
Upplaga 2021:3.1
– HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN

TILLVAL GOLV&VÄGG – KLINKERGOLV DEL AV HALL

LEVERANTÖR: HÖGANÄS KAKEL

BASIS PRO MATERIAL: KLINKER

297x297x9 mm, Sand 1891-0063, Grå fog Pris: 400:-/kvm

297x297x9 mm, Ash 1891-0012, Grå fog Pris: 400:-/kvm

297x297x9 mm, Concrete 1891-0013, Grå fog Pris: 400:-/kvm

297x297x9 mm, Basalt 1891-0014, Mellangrå fog Pris: 400:-/kvm

297x597x9 mm, Sand 1891-0021, Grå fog Pris: 480:-/kvm

297x597x9 mm, Ash 1891-0022, Grå fog Pris: 480:-/kvm

297x597x9 mm, Concrete 1891-0023, Grå fog Pris: 480:-/kvm

297x597x9 mm, Basalt 1891-0024, Mellangrå fog Pris: 480:-/kvm

HALVSTENSSÄTTNING Pris: 1 000:-

FÖRSKJUTEN SÄTTNING 1/3 Pris: 1 000:-

KLINKERGOLV s ä ljs i hela kvm. Klinkergolvet läggs med en grå fogfärg anpassad till vald klinkerplatta. Ange ev. läggningsriktning

90 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

INREDARENS VAL GOLV&VÄGG – VÄGGKULÖR

VÄGGKULÖR

Målade väggar i NCS-kulör

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

Vit S 0500-N

Vitgrå S 1000-N

Ljusgrå S 1500-N

Silvergrå S 3000-N

Grafitgrå S 4500-N

Ljus Dimgrön S 2005-G50Y

Ljus Linnebeige S 1505-Y20R

Linnebeige S 2005-Y20R Sand S 3005-Y20R

Puderrosa S 3010-Y50R

INNERDÖRRAR, DÖRRKARM, SNICKERIER OCH FÖNSTERKARMAR, är vita fabriksmålade i kulör NCS S 0500-N

TILLVAL GOLV&VÄGG – VÄGGKULÖR

VÄGGKULÖR

Målat i helt rum, valfri NCS-kulör Pris: 3 500:-/kulör

Fondvägg målad, valfri NCS-kulör Pris: 2 500:-/vägg

PLATSMÅLAD GOLVSOCKEL OCH DÖRRFODER

NCS-kulörer Pris mot förfrågan

TIPS PÅ NCS-KULÖRER

Mörkgrå S 6500-N

Rouge S 3020-Y80R Timjansgrön S 6005-G20Y
Himmelsblå S 5010-R90B Åskblå S 7010-R90B
91 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

ÖVRIG INREDNING

Att montera en bildörr från en gammal japansk bil på en ny svensk modell, är kanske en lika knasig som övertydlig jämförelse. Men faktum är att inredningsdetaljerna lätt kan bli lite fel, om man inte riktigt ser helheten framför sig. Att botanisera bland detaljerna som gör helheten är en spännande utmaning, med många stilpoäng att hämta. Socklar, dörrar och inte minst de många varianter på belysning som finns, kan ge en helhet som verkligen lyfter din vardag.

92 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

Du ska öppna och stänga dem många gånger framöver, du ska möta dem när du går in och ut och du ska tända och släcka dem tusentals gånger. Välj dina dörrar, dörrhandtag och belysningslösningar med omsorg. Det är mödan värt.

93 INREDNINGSVAL – HSB
TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL
94 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1

DET ÄR DE SMÅ DETALJERNA SOM GÖR DET!

Dörrar för ditt nya hem finns i många modeller och de ska fungera väl med de andra inredningsdetaljerna du valt.

Belysningen är en annan viktig del av ditt framtida hem, med en potential att inte bara lysa upp, utan också skapa värme och trivsel. Det hela ska hålla ihop, för känslan och för sinnesron.

Vi lägger kanske mer tid på dessa detaljer än många tror, dels därför det är ett genuint intresse, men också för att den helhet vi ser framför oss ska bli verklighet, för dig och alla som besöker ditt nya hem.

ÖPPNA DÖRREN TILL DITT NYA HEM

I den här katalogen finns ett flertal val av dörrar. Med lite fantasi kan du säkert se stilen i ditt nya hem, visulisera dina möbler och hur väggar och golv ska samspela med dörrarnas utryck. Olika kombinationer ger olika uttryck och känsla, så titta igenom alternativen och se hur det ser ut genom hela bostaden.

V Upplaga 2021:3.1

ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR INREDARENS VAL – ÖVRIG INREDNING

LJUSET

ÄR MYCKET MER ÄN

LJUS Hur kommer stämningen och känslan bli i din lägenhet, och hur ska du hantera ljuset i de olika rummen. Vardagsrummet är en helt annan miljö än sovrummet. Hallen kanske är öppen mot köket, men ska ändå ha helt annat ljus när det är bråttom att hitta sina skor, rätta kappan eller de där nycklarna du så lätt tappar bort.

Idag finns många alternativ när det kommer till belysning, med dimmers och med olika toner för värme och stämning. Dimmers är en funktion som kan forma sinnesstämningar och hemkänslan i skiftande årstider och tider på dygnet.

HSBs inredare är bra guider genom alla dina inredningsval.
VÅR FAVORIT Håll utkik efter den här symbolen. Den hittar du vid våra inredares bästa val. Väljer du dessa inredningsval kan du vara säker på att få genomtänkta kombinationer genom hela bostaden. 95 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN

INREDARENS VAL

ÖVRIG INREDNING – INNERDÖRRAR

LEVERANTÖR: SWEDOOR

EASY GW

Slät dörr Lätt konstruktion Vit NCS S 0500-N

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

DÖRRFODER ÄR VITA fabriksmålade med NCS S 0500-N

LEVERANTÖR: HOPPE

DÖRRTRYCKE STOCKHOLM F9 Aluminium Steel Låsrosett anpassas efter rum

V ÅR FAVORIT FAVORIT VÅR

96 INREDNINGSVAL
TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
– HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET

TILLVAL ÖVRIG INREDNING – INNERDÖRRAR

LEVERANTÖR: SWEDOOR

STABLE GW

Slät dörr Massiv konstruktion Vit NCS S 0500-N Pris: 1 000:-/st

UNIQUE 01L

Ramdörr Massiv konstruktion Vit NCS S 0500-N Pris: 1 900:-/st

UNIQUE 01L GWA130 Ramdörr med runt fönster sandblästrat glas Massiv konstruktion Vit NCS S 0500-N Pris: 5 200:-/st

UNIQUE 03L

Ramdörr, tredelad Massiv konstruktion Vit NCS S 0500-N Pris: 2 200:-/st

INNERDÖRR i lätt konstruktion stänger normalt ute en ljudnivå på 21 dB, innerdörrar i massiv konstruktion ger en något ljuddämpande effekt

97 INREDNINGSVAL –
Upplaga 2021:3.1
HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN

VI TÄNKER HÅLLBART

NÄR VI VÄLJER MATERIAL

Bortom inredningsvalets stil, form och färg tänker vi på hållbarhet när vi väljer material och leverantörer.

I Sverige står bygg- och fastighetssektorn för en betydande del av den totala energiförbrukningen och drygt 20% av koldioxidutsläppen. Det är något som vi aktivt arbetar för att förändra. Vår övergripande målsättning är att senast 2045 ha en verkligt hållbar

nyproduktion i alla led. Med det menar vi ingen negativ nettopåverkan på vare sig miljö och klimat, samhället eller enskilda individer som berörs av vår verksamhet när vi utvecklar och bygger bostäder. Därför väljer vi sunda material som produceras med hänsyn till miljö och hälsa, och vi ser till att produktionen sker inom ramarna för de etiska riktlinjer vi har inom HSB.

Vårt arbete med miljö, energi och klimat utgår från de globala och nationella miljömålen. Vi strävar mot en helt klimatneutral verksamhet, att hushålla med våra gemensamma resurser, utveckla hållbara produkter och tjänster samt att vara en viktig samhällsaktör.

Ett exempel på våra satsningar är HSB Living Lab på Chalmers i Göteborg. Det är ett bostadshus och en forskningsarena där vi utvecklar framtidens hållbara boende. HSB har som ambition att all nyproduktion ska klassas minst enligt Miljöbyggnad Silver.

Inom HSB arbetar vi alltid med materialval med miljö och klimat i fokus. Boendet ska vara bekvämt, men också varahållbart för hälsa och miljö.
98 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
HSB Living Lab är en arena där vi kommer kunna utveckla nya sätt att bygga och forma framtidens boende.
99 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
100 INREDNINGSVAL – HSB BRF VÄXELN. BO GRÖNT MED NÄRHET TILL TEATERPARKEN Upplaga 2021:3.1
EGNA ANTECKNINGAR

HSB skänker 1000 kronor per nybyggd lägenhet till Kooperation utan gränser

1 000 kronor

HSB arbetar för att byggnaden skall miljöcertifieras enligt det svenska miljösystemet Miljö- byggnad silver

Vi vill gärna veta hur nöjda våra kunder är med sin bostad, därför mäter vi kundnöjdheten kontinuerligt

FOTO

Electrolux

Elfa Höganäs Kakel

Borås Tapeter Engblad & Co Elfa

Iconic Nordic Rooms Johnér Bildbyrå Mr Perswall Richard Hammarskiöld Shutterstock xxx Kakel/Klinkerleverantör xxx xxx Köksleverantör xxx xxx 3D Bildbyrå xxx

Richard Hammarskiöld Shutterstock Studio Superb Vedum Kök och Bad Zynka

www.hsb.se KOOPERATION UTAN GRÄNSER