Page 1

Q

Intro news

KRÆFTEN ER STÆRKERE

FASHION WEEK

Kan man være 25 år, og allerede få kræft?

DELINO DUBRIO

Grafisk ansøgning om en mulighed for en elevplads som mediegrafiker elev.

VIL DU VÆRE MODEL? SE DE STORE FORVENTNINGER Er det hårdt at være model? Stiller vi for mange krav? Læs mere her ..

Se det store, omtalte og fantastiske fashion marked i København nu.

I ♥ MADS LANGER

COLOUR

Alt det sidste nye snak om den Danmarks kendte sanger

Få en masse viden om det store farverum indenfor moderne fashion design

ME FALL

Side 1


Q

Intro news

Side 2


Intro news

INFORMATIONER OM Q INDHOLD. ER DU PARAT? Times New Roman is a serif typeface commissioned by the British newspaper The Times in 1931, created by Victor Lardent at the English branch of Monotype. It was commissioned after Stanley Morison had written an article criticizing The Times for being badly printed and typographically antiquated. The font was supervised by Morison and drawn by Victor Lardent, an artist from the advertising department of The Times. Morison used an older font named Plantin as the basis for his design, but made revisions for legibility and economy of space. Morison’s revision became known as Times New Roman and made

its debut in the 3 October 1932 issue of The Times newspaper. After one year, the design was released for commercial sale. The Times stayed with Times New Roman for 40 years, but new production techniques and the format change from broadsheet to tabloid in 2004 have caused the. Morison had written an article criticizing The Times for being badly printed and typographically antiquated. The font was supervised by Morison and drawn by Victor Lardent. Morison had written an article criticizing The Times for being badly printed and before the real doing in this text font. This is the reason to it’s real quickies.

12 9 5

INDHOLD 12 / 13/

6

FASHION OG MAKE-UP Der er en del information om det sidste nye fra Loreal og andre kendte mærker fra modebranchen. Vil du kigge med? Måske er det noget for dig?

Side 18-19

SUMMER JEANS B.la Gina Tricot har nu udgivet en del nye jeans. De er forholdsvis billige samt en del farver

Side 10-11

15/

KRÆFTEN HAR OVERTAGET

Side 4-5

Side 8-9

der vil være en del tips og nyheder omkring den nye mode for 2013 være en del tips og nyheder

Side 12-13

17/

SOFIA M. SIMONSEN der vil være en del tips og nyheder omkring den nye mode for 2013 være en del tips og nyheder være en del tips og nyheder

Side 22


Intro news

DELINO DUBRIO Den danske supermodel, fotograf og modedesigner, Delino Dubrio, har f책et nok af pressens hetz mod gravide Kim Kardashian.

Side 4


Intro news

Hvad er hovedårsagen til, at I hos 9pr deltager i Copenhagen Fashion Week? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

og selvfølgelig masser af sjov og fest! Det er! Hvad er din vigtigste funktion under Copenhagen Fashion Week? Er det en hård omgang at leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende.

Hvad vil du have ud af modeugen?

Hvad er din bedste modeugeoplevelse nogensinde? Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce. Det bliver den fedeste fest, det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Der blev inviteret 1200 gæster, og jeg tør godt sige, at både Nina og jeg var flyvende da showet endelig startede, og vores arbejde var gjort. Det var lidt 9PRs billet ind i modebranchen, så vi skulle bare vise, hvad vi kunne. Det gik heldigvis super, og vi holdt showet igen sæsonen efter.

Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt! Det er enestående det her liv. Det har en stor betydning for en del af os her.

Hvordan forbereder du dig til CopenDer erWeek? noget, jeg ikke forstår. Pigerne bliver mere hagen Fashion er det eneste, som du ikke vil - Lige efter modeuge evaluerermen vi altidalligevel da- Hvad tjener ogenmere nøgne, modeskaberne gå glip af under Copenhagen Fashion gene sammen vores showroom-team, somstadig og med tekstilfabrikanterne flere penge. selvfølgelig også er en stor del af modeugens Week?

aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow. Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen.

Hvordan ser dine dage ud under selve modeugen? Afholdelse af shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder

- Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra meget til. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent. Det er fanta-

Side 5

stisk at se, hvor stolte især de nye designere. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra meget til. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent. Det er fantastisk at se, hvor stolte især de nye designere.

Hvad er dine forventninger til modeugen SS14? Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den københavnske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke snart får fat i den lange ende. Jeg er rigtig ked af, at mange vigtige personer i denne branche er så dygtige til at modarbejde hinanden. Det er super trættende at gøre. Det er trættende og på grænsen til dumstædigt at have så fastcementerede krav til en branche, som jo hele tiden skal forny sig. Jeg håber selvfølgelig, at alle mener, de gør det bedste for den københavnske modeuge og ikke kun har et behov for, at høre deres egen stemme…

Hvilken form for make-up lægger du? Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokse sker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis


Clinique

Side 6


Clinique

NY

Ny formel forstærker hudens fugtbarriere med hele 54%. Det er lidt ligesom en vandballon: jo mere fugt huden indeholder, des blødere og mere spændstig føles den. Trin 3 i Cliniques 3-Trinssystem. Dramatically Different Moisturizing Lotion+ genopretter hudens fugtbalance. The big plus: With a new complex, this formula strengthens skin’s own moisture barrier by 54%. More moisture stays in. Skin feels soft, springy. Has a glow.

Side 7


Intro news

Side 8


Elev

WHO AM I Kreativ, stilren og intelligent ung pige søger elevplads. Jeg sidder i øjeblikket som skole SKP-elev i Kolding på Hansenberg Designia. Jeg har valgt at sende jer en uopfordret ansøgning for at få jeres opmærksomhed. Mit navn er Helena Schmidt og jeg er ved at uddanne mig som mediegrafiker på Hansenberg i Kolding.

Jeg blev optaget på en kvoteplads på Hansenberg i Kolding 2011, ud af 80 ansøger, hvor jeg blev en af de 10 udvalgte. Jeg er meget stolt og synes jeg udnytter mine chancer på uddannelsen.

Jeg står og mangler en elevplads.

 Jeg kan være færdig uddannet sommeren 2015.

Jeg fylder 19 til d. 20 september 2013 og ser mig selv som en meget hurtigt udviklet pige. Jeg er meget stærk til samarbejde med andre mennesker, fordi jeg er god til at komulikere og diskutere. Jeg læser Engelsk på B og Dansk på A på VUC i Kolding. Samt elsker jeg at lære og jeg har gode evner til at lære fra mig.

Min ansøgning er et selvopdigtet magasin, som jeg har kaldt Q. Det indeholder 52 oplæg. Jeg er lige kommet fra 1. Hovedforløb i Januar med topkarakter i typografi og grafisk design. Jeg er godt klædt på med de grafiske regler og grundlæggende ting. Jeg har været i praktik hos b.la Fipotex A/S, Lasertryk Aarhus, PR OFFSET Fredericia og Trykeriet i Vamdrup. Jeg har selvfølgelig en e-portfolio og en portfolio fysisk med en masse grafiske ting jeg har lavet. Dem vil jeg selvfølgelig vise jer under en samtale.

Så står i og mangler en frisk og kreativ velfunderet pige med lyst til udfordringer, så er jeg overbevist om, at jeg er den rette. I vil ikke blive skuffet. Jeg ser frem til at høre fra jer og står gerne til rådighed for en samtale, hvor jeg vil uddybe min ansøgning og min interesse for et muligt job. Tlf: 26137367 Kontakt@helenaschmidt.dk

Årsagen til, at jeg søger job hos jer er, at jeg interesser mig for faget og synes at det er inspirerende at udfolde mine kreative evner gerne i samarbejde med faglige dygtige kollegaer.

• • • •

Kreativ: Bruger CS5 pakken i mit skolearbejde, laver skitser og emballager. Stabil: Møder til tiden og overholder planlagte aftaler. Omstillingsparat: Kan hurtigt finde mig til rette i andre opgaver end de planlagte. Godt humør: Jeg er en positiv og smilende person som altid er glad på arbejde.

Side 9


Intro news

Sofia er en ung kvinde med en høj modelkarriere. Hun har lige fået konstateret kræft i låret.

Side 10


Intro news

KRÆFT? jeg er 25, det er noget, gamle mennesker får!

Kræft er en alvorlig og kompliceret sygdom, der rejser mange spørgsmål. Find her information om alt fra årsager og undersøgelser til behandling. Sofia er en ung kvinde med en høj modelkarriere. Hun har desværre lige fået kræft som 25 årig. Af Camilla Schmidt Jørgensen / Foto ISTOCK MODELFOTOGRAFERING

Hvad er hovedårsagen til, at I hos 9pr deltager i Copenhagen Fashion Week? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Hvordan opdagede du at du fik kræft, hvordan var det? Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt!

Hvad siger din familie, kæreste og søskende til det her? Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow. Derefter går meget

af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen.

Hvordan ser dine dage ud under selve modeugen? Afholdelse af shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder og selvfølgelig masser af sjov og fest!

Hvad med din modelkarriere, er det årsagen til at du måske har fået kræft? At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende.

Hvad er du mest bange for, hvad skal der ske nu og om et år? Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest er nu fantastiske danske brand. De skulle holde et stort, flot og show, og de ville have, at 9PR skulle stå for der det. Det var så vildt. Vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Der blev inviteret 1200 gæster, og jeg tør godt sige, at både Nina og jeg var flyvende da showet endelig startede, og vores arbejde var gjort. Det var lidt 9PRs billet ind i modebranchen, så vi skulle bare vise, hvad vi kunne. Det gik heldigvis super, og vi holdt showet igen sæsonen

Side 11

efter. Det vil jeg aldrig nogensinde glemme. Det er meget bekydningsfuldt og hårdt for os.

Hvordan fortalte du det til din familie og søskende, hvordan reagerede de efter du havde fortalt det? Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra meget til.

Hvad er dine forventninger til modeugen SS14? Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den københavnske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke snart får fat i den lange ende. Jeg er rigtig ked af, at mange vigtige personer i denne branche er så dygtige til at modarbejde hinanden. Det er trættende og på grænsen til dumstædigt at have så fastcementerede krav. Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe og stor succes for den københavnske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre Milano- og Berlin-modeugerne


Watch out

Watch out

Here Comes the Sun – Face of Michael Kors, model Karmen Pedaru, stars in the brand’s summer 2013 catalogue featuring laid-back elegance. The Estonian beauty joins Simon Nessman for a yacht outing wearing a mix of stripes, tropical and psychedelic prints. Accessorized with aviator style sunglasses and ladylike timepieces, Karmen looks ready to vacation in style for the sun-drenched catalogue.

D

Theres a little bit in   more at than they   others in this case   and it the of them   pattern to a which   a lady’s in a dress   was cut a changed   more slowly in. But Though colors and patterns of textiles changed from year to year, the cut of a gentleman’s coat and the length of his waistcoat, or the pattern to which a lady’s dress was cut changed more slowly. beautiful heaven in this place. So im happy, im in love, free, glad and so much better than

his native Baghdad and his own inspiration to Córdoba in Al-Andalus.Similar changes in fashion occurred in the Middle East from the 11th century, following the arrival of the Turks, who introduced clothing styles from Central Asia and the Far East. There is a big show i wanna se before i leave to Copenhagen. The beginnings of the habit in Europe of continual and increasingly rapid change in clothing styles can be fairly reliably dated to the middle of the 14th century, to which historians including James Laver and Fernand Braudel date the start of Western fashion in clothing. The most dramatic manifestation was a sud-

styles. There is a lot of members in this street. These remained very different until a counter-movement in the 17th to 18th centuries imposed similar styles once again, mostly originating from Ancien Régime France. Though the rich usually led fashion, the increasing affluence of early modern Europe led to the bourgeoisie and even peasants following trends at a distance sometimes uncomfortably close for the elites—a factor Braudel regards as one of the main motors of changing fashion. Albrecht Dürer’s drawing contrasts a well turned out bourgeoise from Nuremberg (left) with her counterpart from Venice. The Venetian la-

this people. travelers, whether to Persia, Turkey Though colors and patterns of textiles changed from year to year, the cut of a gentleman’s coat and the length of his waistcoat, or the pattern to which a lady’s dress was cut changed more slowly. and lack of order in Western culture. The Japanese Shogun’s secretary boasted (not completely accurately) to a Spanish visitor in 1609 that Japanese clothing had not changed in over a thousand years. However in Ming China, for example, there is considerable evidence for rapidly changing fashions in Chinese clothing. Changes in costume often took place at times of economic or social change (such as in ancient Rome and the medieval Caliphate), but then a long period without major changes followed. This occurred in Moorish Spain from the 8th century, when the famous musician Ziryab introduced sophisticated clothing-styles based on seasonal and daily fashion from

den drastic shortening and tightening of the male over-garment, from calf-length to barely covering the buttocks, sometimes accompanied with stuffing on the chest to look bigger. There is a lot of stuff. This created the distinctive Western male outline of a tailored top worn over leggings or trousers. From calf-length to barely covering. The pace of change accelerated considerably in the following century, and women and men’s fashion, especially in the dressing and adorning of the hair, became equally complex and changing. Art historians are therefore able to use fashion in dating images with increasing confidence and precision, often within five years in the case of 15th century images. Initially changes in fashion led to a fragmentation of what had previously been very similar styles of dressing across the upper classes of Europe, and the development of distinctive national

dy’s high chopines make her look taller. Often withining. It’s amazing to be different and big in the world. Im happy dear. Ten 16th century portraits of German or Italian gentlemen may show ten entirely different hats, and at this period national differences were at their most pronounced, as Albrecht Dürer recorded in his actual or composite contrast of Nuremberg and Venetian fashions at the close of the 15th century (illustration, right). The ”Spanish style” of the end of the century began the move back to synchronicity among upper-class Europeans, and after a struggle in the mid 17th century, French styles decisively took over leadership, a process completed in the 18th century. Though colors and patterns of textiles changed from year to year, the cut of a gentleman’s coat and the length of his waistcoat, or the pattern to which a lady’s dress was cut changed more

Side 12


Watch out

Side 13


Intro news

Side 14


Medina

MEDINA

Smukkere end nogensinde før. Nu har den smukke og kendte sangerinde Medina også være model for Elle’s forside og websites med fashion. Nu er hun klar med et nyt interview om hendes liv ... Hvad er hovedårsagen til, at I hos 9pr deltager i Copenhagen Fashion Week? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Hvor skal du spille dine næste koncerter, er du nervøs? Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt!

Hvordan går det med Christopher og jeres forhold, er det kompliceret? Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow. Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen.

Er du aldrig nervøs under dine live-shows med sang eller udstråling? Afholdelse af shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder og selvfølgelig masser af sjov og fest! Hvad er

hovedårsagen til, at I hos 9pr deltager i Copenhagen Fashion Week? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Smukkere end nogenHvordan harfør. du med sinde Nusladder har og denSE og HØR, er det negativt eller positivt? smukke kendte At leve op til alleog mine kunders sanforventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi gerinde Medina også standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows sørge for,for at alle de inviterede væreogmodel Elle’s får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig forside og websites med tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende Lige da 9PR startefashion. de i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest er nu fantastiske danske brand. De skulle holde et stort, flot og show, og de ville have, at 9PR skulle stå for der det. Det var så vildt. Vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Der blev inviteret 1200 gæster, og jeg tør godt sige, at både Nina og jeg var flyvende da showet endelig startede, og vores arbejde var gjort. Det var lidt 9PRs billet ind i modebranchen, så vi skulle bare vise, hvad vi kunne. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne.

Hvad er dine forventninger til modeugen SS14? Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den københavnske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke snart får fat i den lange ende. Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe og stor succes for den københavn-

Side 15

ske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke snart får fat i den lange ende.

Hvor tit har du tid til din familie. Det må være stressende at være rockstjerne, især efter du har fået kæreste? Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra meget til.

Dine forventninger til dit shov til USA og Spanien sommeren 2014? Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den københavnske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke snart får fat i den lange ende. Jeg er rigtig ked af, at mange vigtige personer i denne branche er så dygtige til at modarbejde hinanden. Det er trættende og på grænsen til dumstædigt at have så fastcementerede krav. Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den københavnske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke snart får fat i den lange ende. Jeg er rigtig ked af, at mange vigtige personer i denne branche er så dygtige til at modarbejde hinanden. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for dem og de store kunder vi har fået.


Ringe fra Elle til 2.000 kr stk. Pels fra Elle Fashion USA. 45.000 kr - Ægte.

Underbukser fra Nelly. 30 stk til 4.0000 kr. Ægte silke.

De nyeste sommer 2014 sko. Ligger på Elle’s top 5. Fra 15.000 - 20.000 kr.

Side 16


Medina

Det

tør ikke!

Jeg

.. eller

jo!

Politiets teknikere har arbejdet på et stort område omkring det fundne lig, som alle formoder er den forsvundne studerende, der forsvandt under en løbetur onsdag aften. Vi ved foreløbig meget lidt om findestedet. Af Camilla Schmidt Jørgensen / Foto ISTOCK MODELFOTOGRAFERING

Hvad er hovedårsagen til, at I hos 9pr deltager i Copenhagen Fashion Week? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Hvor skal du spille dine næste koncerter, er du nervøs? god omtale efterfølgende Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest er nu fantastiske danske brand. De skulle holde et stort, flot og show, og de ville have, at 9PR skulle stå for der det. Det var så vildt. Vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Der blev inviteret 1200 gæster, og jeg tør godt sige, at både Nina og jeg var flyvende da showet endelig startede, og vores arbejde var gjort. Det var lidt 9PRs billet ind i modebranchen, så vi

skulle bare vise, hvad vi kunne. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. .

Hvordan går det med Christopher og jeres forhold, er det kompliceret? Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow. Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen.

Er du aldrig nervøs under dine live-shows med sang eller udstråling? Afholdelse af shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder Side 17

og selvfølgelig masser af sjov og fest! Hvad er hovedårsagen til, at I hos 9pr deltager i Copenhagen Fashion Week? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Hvordan har du med sladder og SE og HØR, er det negativt eller positivt? At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest er nu fantastiske danske brand. De skulle holde et stort, flot og show, og de ville


Fashion

Side 18


Fashion

FASHION WEEK Hvad er hovedårsagen til, at I hos 9pr deltager i Copenhagen Fashion Week? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Hvad vil du have ud af modeugen? Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt!

Hvordan forbereder du dig til Copenhagen Fashion Week? Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow. Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen.

Fashion Week? At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende.

Hvad er din bedste modeugeoplevelse nogensinde? Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce Det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Der blev inviteret 1200 gæster, og jeg tør godt sige, at både Nina og jeg var flyvende da showet endelig startede, og vores arbejde var gjort. Det var lidt 9PRs billet ind i modebranchen, så vi skulle bare vise, hvad vi kunne. Det gik heldigvis super, og vi holdt showet igen sæsonen efter.

Hvad er det eneste, som du ikke vil gå glip af under Copenhagen Fashion Week? Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra meget til.

Hvordan ser dine dage ud under selve modeugen?

Hvad er dine forventninger til modeugen SS14?

Afholdelse af shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder og selvfølgelig masser af sjov og fest! Hvad er din vigtigste funktion under Copenhagen

Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den københavnske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre

Side 19

Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke snart får fat i den lange ende. Jeg er rigtig ked af, at mange vigtige personer i denne branche er så dygtige til at modarbejde hinanden. Det er super trættende at gøre. Det er trættende og på grænsen til dumstædigt at have så fastcementerede krav til en branche, som jo hele tiden skal forny sig. Jeg håber selvfølgelig, at alle mener, de gør det bedste for den københavnske modeuge og ikke kun har et behov for, at høre deres egen stemme

Hvilken form for make-up lægger du? Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt!

Har du tid til en kæreste? Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Der var en fantastisk følelse nu. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Det er super rart og så tager jeg den altid med ro!- Jeg elsker når Nina, min. Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen til hjemmet.


Model Alex N

Fashion design Blanz Overdel fra Diesel 3.000 kr Shorts fra Blanz 2.000 kr Sko fra H&M 300 kr.

Side 20


Model Alex N

Fashion design Blanz Overdel fra Diesel 3.000 kr Shorts fra Blanz 2.000 kr Sko fra H&M 300 kr.

Side 21


Model Alex N

Fashion design Blanz Overdel fra Diesel 3.000 kr Shorts fra Blanz 2.000 kr Sko fra H&M 300 kr.

Side 22


Model Alex N

Fashion design Blanz Overdel fra Diesel 3.000 kr Shorts fra Blanz 2.000 kr Sko fra H&M 300 kr.

Side 23


K stories

A Woman Should Be Two Things, Classy and Fabulous. Coco Chanel

Side 24

�


K stories

Hvad er hovedårsagen til, at I hos 9pr deltager i Copenhagen Fashion Week? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Hvad vil du have ud af modeugen? Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt!

Hvordan forbereder du dig til Copenhagen Fashion Week? Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige

fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow. Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen.

Hvordan ser dine dage ud under selve modeugen? Afholdelse af shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder og selvfølgelig masser af sjov og fest og at leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende. Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Det er en fantastisk måde at komme ind på hinanden på. Der blev inviteret 1200 gæster, og jeg tør godt sige, at både Nina og jeg var flyvende da showet endelig startede, og vores arbejde var gjort. Det var lidt 9PRs billet ind i modebranchen, så vi skulle bare vise, hvad vi kunne. Det gik heldigvis super, og vi holdt showet igen sæsonen efter. Afholdelse af

Side 25

shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder og selvfølgelig masser af sjov og fest og at leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende.

Hvad er det eneste, som du ikke vil gå glip af under Copenhagen Fashion Week? Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt nu om knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke snart får fat i den lange ende derin. Jeg er rigtig ked af, at mange vigtige personer i denne branche er så dygtige til at modarbejde hinanden. Det har en stor betydning.


GT Jeans

Hvor meget handler du i Gina. Har du besøgt deres online shop eller er det kun fysisk du shopper? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Hvad vil du have ud af modeugen? Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de for-

skellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt! Det er rigtig fint.

Hvordan forbereder du dig til Copenhagen Fashion Week, er det anderledes end i LA? Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens

Side 26

aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow. Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen. Det spiller en kæmpe rolle for min hverdage og medmennesker at jeg er positiv, smilende og super udadvendt på min arbejdsplads. Det er helt sikkert det værd. Det spiller en kæmpe rolle for min hverdage og udadvendt på min arbejdsplads. Det er helt sikkert det værd. Det spiller en kæmpe rolle


GT Jeans

JEANS I’m more of a jeans and T-shirt kind of girl Bedste salgs-år med jeans fra Gina Tricot Denmark

Året 2011-12 Året 2013-14

Forår og sommer sæsonerne

Efterår og vinter sæsonerne

22. stk om året.

27. stk om året.

25. stk om året.

67 stk om året.

for min hverdage og udadvendt på min arbejdsplads. Men jeg er glad for den, det er sikkert til dumstædigt at have så fastcementerede krav til en branche, som jo hele tiden skal forny sig. Jeg håber selvfølgelig, at alle mener, de gør det bedste for den københavnske modeuge og ikke kun har et behov for, at høre på deres ideer. Det er inspirerende.

Hvordan ser dine dage ud under selve modeugen. Er det forpustende og stresset? Afholdelse af shows og events, messebesøg, og at se de vigtigste shows, møder med vores kunder og selvfølgelig masser af sjov og fest!

Hvad er din vigtigste funktion under Copenhagen Fashion Week? At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende.

Hvad er din bedste modeugeoplevelse nogensinde. Kan du forklare det? Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber.

Hvad er det eneste, som du ikke vil gå glip af under Copenhagen Fashion Week? Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kun-

de Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi bestemt gå glip af. Og så er der ikke nogle gode ring også nogle

Hvad er dine forventninger til modeugen SS14? Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den der er københavnske modeuge, som de og jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt de andre Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke snart får fat i den lange ende. Jeg er rigtig ked af, at mange vigtige personer i denne branche er så dygtige til at modarbejde med hinanden. Det er trættende og på grænsen til dumstædigt at have så fastcementerede krav til en branche, som jo hele tiden skal forny sig. Jeg håber selvfølgelig, at alle mener, de gør det bedste for den københavnske modeuge og ikke kun har et behov for, at høre deres egen stemme…

Hvad er dine forventninger til modeugen SS14? Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den københavnske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke snart får fat i den lange ende. Jeg håber selvfølgelig, at alle mener, de gør det bedste for den københavnske modeuge og ikke kun har et behov for, at høre på deres ideer. Det er inspirerende.

Side 27


Beautiful

Nu fortsætter den yndige og sødeste skuespillerinde sin karriere som model

BOSS Det er god stil at tale om, at modellerne ikke må blive for tynde, når man er i modebranchen, men hvis man ser på de store modebyer, er det de tyndeste modeller, der er mest de eftertragtede, fortæller model Line Boss. Hun har været i branchen i over ti år.

Side 28


Side 29


This time

THIS TIME National Geographics fotografer er kendt for at være nogle af verdens dygtigste og dristigste, fordi de søger derud, hvor ingen mennesker før har været. I anledning af magasinets 125 års jubilæum udstilles deres ikoniske fotografier i Øksnehallen fra den 18. juni til 28. juli 2013. Du kan se nogle af de imponerende fotografier her.

Men vil du helt til tops, stiller det store krav til dig og til, hvordan du plejer din krop. Udfordringer er gode! Disse portfolioer får du lavet sammen med fotografer rundt omkring i det danske land. Og her er der nok et par ting, man skal tage højde for, inden man sætter nogle kontakter i gang.

Hvor mange år har du ville dette? Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt! Det er rigtig fint.

Hvordan forbereder du dig til Copenhagen Fashion Week, skal du til andre laver som NY? Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow. Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen. Det spiller en kæmpe rolle for min hverdage og medmennesker at jeg er positiv, smilende og super udadvendt på min arbejdsplads. Det er helt sikkert det værd. Det spiller en kæmpe rolle for min hverdage og udadvendt på min ar-

bejdsplads. Det er vigtigt for min hverdag nu. Det er helt sikkert det værd. Det spiller en kæmpe rolle for min hverdage og udadvendt på min arbejdsplads. Men jeg er glad for den, det er sikkert til dumstædigt at have så fastcementerede krav til en branche, som jo hele tiden skal forny sig. Jeg håber selvfølgelig, at alle mener, de gør det bedste for den københavnske modeuge og ikke kun har et behov for, at høre på deres ideer.

Hvordan forbereder du dig til Copenhagen Fashion Week, er det anderledes end i LA? Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow. Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen. Det spiller en kæmpe rolle for min hverdage og medmennesker at jeg er positiv, smilende og super udadvendt på min arbejdsplads. Det er helt sikkert det værd. Det spiller en kæmpe rolle for min hverdage og udadvendt på min arbejdsplads. Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen. Det spiller en kæmpe rolle for min hverdage og medmennesker at jeg er positiv, smilende og super udadvendt på min arbejdsplads. Det er helt sikkert det værd. Det spiller en kæmpe rolle for min hverdage og udadvendt på min arbejdsplads. Det vil helst sikkert have en godt. Det spiller en kæmpe rolle for min hverdage og udadvendt på min arbejdsplads. Det vil vi godt.

Side 30


This time

Sleep all day. Party all night. Never grow old. Never die.

Whatever you do don't let anybody talk you into doing something about the way you look ever.

Hvad er din vigtigste funktion under Copenhagen Fashion Week? At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende.

har gjort en stor forskel på mit liv. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr.,

Hvad er din bedste modeugeoplevelse nogensinde. Kan du forklare det?

Hvad er det eneste, som du ikke vil gå glip af under Copenhagen Fashion Week?

Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Det

Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi bestemt gå glip af. Og så er der ikke nogle gode ring også nog-

Side 31

le. At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende.

Hvad er dit fremtidige drømmejob som topmodel i LA? Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den der er københavnske modeuge, som de og jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt de andre Milano super alternativer. Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – , jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne.


how t be a mode ..

party on the w

Hvordan bliver jeg model? Professionel fotograf giver gode råd. Det vigtigste er din selvsikkerhed i dag frøken Hvis man går med modeldrømmen i maven og godt kunne tænke sig at forsøge sig lidt i denne til tider hårde, men absolut spændende verden, er der nok et par ting, man skal tage op til overvejelse, inden man kaster sig ud i det.

Hvad er din bedste modeugeoplevelse nogensinde. Kan du forklare det? Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den

kaliber. Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Det har gjort en stor forskel på mit liv.

Hvad er det eneste, som du ikke vil gå glip af under Copenhagen Fashion Week? Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder

Side 32

20-års-jubilæum – det må vi bestemt gå glip af. Og så er der ikke nogle gode ring også nogle. At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende.

Hvad er dine forventninger til modeugen SS14? Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den der er københavnske modeuge, som de og jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt de andre Milano super alternativer. Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt


How to be

to ” ”

el

Rigtig mange vil være modeller, den glamourøse livsstil, vi ser mere og mere i fjernsynet, sætter drømmene i gang hos os. Det kræver et stort ansvar som person at være model og du skal være yderst stabil og dygtig.

Rigtig mange vil være modeller, den glamourøse livsstil, vi ser mere og mere i fjernsynet, sætter drømmene i gang hos os. Det kræver et stort ansvar som person at være model og du skal være yderst stabil og dygtig.

world ”

Rigtig mange vil være modeller, den glamourøse livsstil, vi ser mere og mere i fjernsynet, sætter drømmene i gang hos os. Det kræver et stort ansvar som person at være model og du skal være yderst stabil og dygtig.

Rigtig mange vil være modeller, den glamourøse livsstil, vi ser mere og mere i fjernsynet, sætter drømmene i gang hos os. Det kræver et stort ansvar som person at være model og du skal være yderst stabil og dygtig.

Side 33


Need to know

ALL Y NEED KNOW

Jean B. Professionel fashion model

Så en anden vej at gå er at opbygge dig en smuk portfolio med flotte billeder, som du kan bruge som CV til fremtidige job og søger til jobs.

kollektionerne. Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand,

Hvad er hovedårsagen til, at I hos 9pr deltager i Copenhagen Fashion Week? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og

Hvad vil du have ud af modeugen? - Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Det er fantastisk at se, hvor stolte

Side 34


Need to know

YOU D TO W IS

Jane Q. fashion og backup model

Whatever you do don’t let anybody talk you into doing something about the way you look ever.

især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent . Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på deres søde konkurrencer.

Hvordan forbereder du dig til Copenhagen Fashion Week? Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow. Derefter går meget af tiden

på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed. Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner.

Hvordan ser dine dage ud under selve modeugen? Alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende. Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig

Side 35


Intro news

Drink all day; play all night. Let’s get it poppin; I’m in Miami, bitch.

et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Det har gjort en stor forskel på mit liv. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Det har gjort en stor forskel på mit liv at der er nogle som har en del.

Så en anden vej at gå er at opbygge dig en portfolio med flotte billeder, som du kan bruge som CV til fremtidige job og ansøgninger til modelbureauer.

Hvor meget skal vi drikke og hvilke former for alkohold har personalet sørget for?

Hvad siger du til at gennem feste hele natten lang og sove dagene væk. Klar til Rømø! Er du klar? Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde

Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi bestemt gå glip af. Og så er der ikke nogle gode ring også nogle. At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende. Det er godt. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum. Det er inponerende.

Side 36


Sleep all day. Party all night. Never grow old. Never die.

Hvad er din vigtigste funktion under Copenhagen Fashion Week? At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende.

Hvad er din bedste modeugeoplevelse nogensinde. Kan du forklare det? Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det bliver den fedeste fest længe min ven. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Det har gjort en stor forskel på mit liv. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af de vidsteste. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Her og nu! Det har gjort en stor forskel på mit liv.

Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af de vidsteste.

Hvad er det eneste, som du ikke vil gå glip af under Copenhagen Fashion Week? Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi bestemt gå glip af. Og så er der ikke nogle gode ring også nogle. At leve op til alle mine kunders forventninger. Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Det har gjort en stor forskel på mit liv. Det er

Side 37


Colours

Side 38


Colours

COLOUR M E FA L L Hvad er hovedårsagen til, at I hos 9pr deltager i Copenhagen Fashion Week? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Hvad vil du have ud af modeugen? - Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt!

Hvordan forbereder du dig til Copenhagen Fashion Week? Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow.

Hvordan ser dine dage ud under selve modeugen? Afholdelse af shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder og selvfølgelig masser af sjov og fest! Blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce det mest

fantastiske danske brand. Det var en super god oplevelse at få det ordnet i en fart i dagen.

Hvad er din vigtigste funktion under Copenhagen Fashion Week? At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende.

Hvad er din bedste modeugeoplevelse nogensinde? Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Der blev inviteret 1200 gæster, og jeg tør godt sige, at både Nina og jeg var flyvende da showet endelig startede, og vores arbejde var gjort. Det var lidt 9PRs billet ind i modebranchen, så vi skulle bare vise, hvad vi kunne. Det gik heldigvis super, og vi holdt showet igen sæsonen efter At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler sig tryg, og selvfølgelig at der kommer en masse god omtale efterfølgende. Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Side 39

Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra meget til. Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra meget til.

Hvad er dine forventninger til modeugen SS14? Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den københavnske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke snart får fat i den lange ende. Jeg er rigtig ked af, at mange vigtige personer i denne branche er så dygtige til at modarbejde hinanden. Det har en god ide.. Det er trættende og på grænsen til dumstædigt at have så fastcementerede krav til en branche, som jo hele tiden skal forny sig. Jeg håber selvfølgelig, at alle mener, de gør det bedste for den københavnske modeuge og ikke kun har et behov for, at høre deres egen stemme. Det havde en stor betyning for os to.

Hvilken form for make-up lægger du? Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har


Boss

Boss Vidste du ...

Hvilket fashion design der er blevet vurderet til at være det mest kendte, brugte og mest moderne i år? Er det Coco Landio, Gucci, Nirvana. Læs her og se om du har ret .. Boss, Gucci, Nirvana? Hvem skal vi vælge og hvad skal der ske til vinter, ny stil. Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner som vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Hvad vil du have ud af modeugen? - Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent. Det er alt for fedt her. Det skulle helst have en stor betydning at få ordnet den slags offentligt.

Hvordan forbereder du dig til Copenhagen Fashion Week, er det anderledes end i LA? - Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow. Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen. Det spiller en kæmpe rolle for min hverdage og medmennesker at jeg er positiv, smilende og super udadvendt på min arbejdsplads. Det er helt sikkert det værd.

Har du nogle ideer om, om der vil ske noget nyt i firmaet, kommer der noget nyt på markedet?

Der poseres bag en grøn screen med noget af det mest omtalte sæt Coco Chanel sæt fra 2013. Nu skal det designes om i andre modeller.

Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Side 40


Boss

Her ses Liona posere for Coco Chanel mens hun bærre deres nyeste sommerhit til 2014.

Her ses Liona posere for Coco Chanel mens hun bærre deres nyeste vintersæt til 2014. Her skal der udstråles lidenskab.

Hvem havde set den komme, så endda fra den store, kendte og mest inspirerende af de fleste brands? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Coco Landio er udsmykket med glans Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt. decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier. Det er så fedt. Side 41

Her ses Liona posere for Coco Chanel mens hun posere til en reklame for piger med mindre selvtillid.


Sofia M. Simonsen

SOFIA M. SIMONSEN Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Hvad vil du have ud af modeugen? Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker. Det har min familie stor glæde af i min trykkede hverdag som. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt er det helt sikkert!

Hvordan forbereder du dig til Copenhagen Fashion Week? Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow. Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere

vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen. Jeg har en rigig stor glæde til at feste i min fritid her. Jeg har en rigig stor glæde til at feste i min fritid her og mange flere steder i dette land.

Hvordan ser dine dage ud under selve modeugen? Afholdelse af shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder og selvfølgelig masser af sjov og fest! Jeg har en rigig stor glæde til at feste i min fritid her.

Hvad er din vigtigste funktion under Copenhagen Fashion Week? At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler nu. At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de

Hvad er din bedste modeugeoplevelse nogensinde? Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så skulle vi til at holde show i den kaliber. Der blev inviteret 1200 gæster, og jeg tør godt sige, at både Nina og jeg var flyvende da showet endelig startede, og vores arbejde var gjort. Det var lidt 9PRs billet ind

Side 42

i modebranchen, så vi skulle bare vise, hvad vi kunne. Det gik heldigvis super, og vi holdt showet igen sæsonen efter.

Hvad er det eneste, som du ikke vil gå glip af under Copenhagen Fashion Week? Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra meget til.

Hvad er dine forventninger til modeugen SS14? Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den københavnske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke snart får fat i den lange ende. Jeg er rigtig glad for det. Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar, da vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må


�

Side 43

A real woman can go through anything on her own, but a real man won’t let her


Little lady

A pretty little lady

Hvad er hovedårsagen til, at I hos 9pr deltager i Copenhagen Fashion Week? Næsten alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne.

Hvad vil du have ud af modeugen? Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Jeg elsker mit arbejde. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Nu har jeg endelig noget at se frem til nu her og dags. Det er fantastisk at

A Woman Should Be Two Things, Classy and Fabulous. Coco Chanel

se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Nu har jeg endelig noget at se frem til nu her og dags.

se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Nu har jeg endelig noget at se frem til nu her og dags.

Hvordan forbereder du dig til Copenhagen Fashion Week?

Hvordan ser dine dage ud under selve modeugen?

Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Det er vildt! Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et af de andre venner jeg hhar haft i mange år. mindre end din arrangement på standen til stort internationalt modeshow. Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Nu har jeg endelig noget at se frem til nu her og dags.Det er fantastisk at

Afholdelse af shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder og selvfølgelig masser af sjov og fest!

Side 44

Hvad er din vigtigste funktion under Copenhagen Fashion Week? At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler nu.

Hvad er din bedste modeugeoplevelse nogensinde? Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et smukt og stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. viset


Little lady

Hvordan ser dine dage ud under selve modeugen? Afholdelse af shows og events, messebesøg, se de vigtigste shows, møder med vores kunder og selvfølgelig masser af sjov og fest!

Hvad er din vigtigste funktion under Copenhagen Fashion Week? At leve op til alle mine kunders forventninger. Det kan være lige fra bare at komme forbi standen og se de nye kollektioner til at afholde store shows og sørge for, at alle de inviterede får en fantastisk oplevelse, at kunden føler nu. Det har været en kæmpe udfordring! Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den københavnske modeuge.

Hvad er din bedste modeugeoplevelse nogensinde? Lige da 9PR startede i 2009 blev vi kontaktet af Vilsbøl de Arce – det mest fantastiske danske brand. De skulle holde et stort show, og de ville have, at 9PR skulle stå for det. Det var så vildt – vi havde kun eksisteret i 2 mdr., og så Side 45

skulle vi til at holde show i den kaliber. Der blev inviteret 1200 gæster, og jeg tør godt sige, at både Nina og jeg var flyvende da showet endelig startede, og vores arbejde var gjort. Det var lidt 9PRs billet ind i modebranchen, så vi skulle bare vise, hvad vi kunne. Det gik heldigvis super, og vi holdt showet igen sæsonen efter. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra meget til.

Hvad er det eneste, som du ikke vil gå glip af under Copenhagen Fashion Week?

Derefter går meget af tiden på at udforske nye tiltag, som kan optimere vores kunder synlighed op til, under og efter modeugen. Der blev inviteret mere end 1200 gæster, og jeg tør godt sige, at både Nina og jeg var flyvende da showet endelig startede, og vores arbejde var gjort. Det var lidt 9PRs billet ind i modebranchen, så vi skulle bare vise, hvad vi kunne. Det gik heldigvis super, og vi holdt showet igen sæsonen efter.

“ Der blev inviteret mere end 1200 gæster, og jeg tør godt sige, at både Nina og jeg var flyvende da showet endelig startede, og vores arbejde var gjort. Det var lidt 9PRs billet ind i modebranchen, så vi skulle bare vise, hvad vi kunne. Det gik heldigvis super, og vi holdt showet igen sæsonen efter. alle vores kunder er repræsenteret ved Copenhagen Fashion Week, og det betyder selvfølgelig, at vi også er godt involveret i messerne, hvor vi for første gang ser vores kunders nye kollektioner. Vi har også tit shows og events for vores kunder under modeugen. Det er skønt især med shows, hvor vi virkelig arbejder tæt med kunden og kollektionerne. Jeg elsker når Nina, min partner i 9PR og jeg snuser rundt på messerne og ser, hvor de forskellige brands har rykket sig hen. Vi bruger aldrig modeugen til decideret new bizz-møder, men hvis vi ser et brand, vi mener har stort potentiale i de danske medier, og som vi ikke er stødt på, så går vi ind og snakker med dem. Det er fantastisk at se, hvor stolte især nye designere er over deres kollektioner, og så vokser de lige en halv meter, når vi står og roser deres talent – Dejligt! Lige efter en modeuge evaluerer vi altid dagene sammen med vores showroom-team, som selvfølgelig også er en stor del af modeugens aktiviteter. Showroom-teamet kommer med deres syn på vores kunders kollektioner, samt hvad de mener der kunne gøres af diverse aktiviteter til næste modeuge – det kan være lige fra et mindre arrangement på standen til stort internationalt modeshow.

Just in case you needed a reminding. There is one thing you can never take from a woman, her beauty

Jeg synes aldrig, jeg når alt det, jeg gerne vil nå! Der er så mange fantastiske arrangementer. Jeg skal rundt til alle kunderne – det er helt sikkert. Jeg glæder mig til at se, hvad vi skal arbejde med fremadrettet. Modeugen i august er lidt mindre travl end den i januar og Maj. vores kunder som regel prioriterer shows for AW-kollektionerne. Vores kunde Hugo Boss holder 20-års-jubilæum – det må vi ikke gå glip af. Og så er der også nogle shows, som jeg glæder mig ekstra meget til.

Hvad er dine forventninger til modeugen SS14?

The smartest thing a woman can ever learn, is to never need a man.

Jeg har aldrig håbet så meget på kæmpe succes for den københavnske modeuge, som jeg gør denne gang. Jeg ser det lidt som knald eller fald, da mange brands nu ser blandt andre Milano- og Berlin-modeugerne som super alternativer, hvis København ikke snart får fat i .


Intro news

FERIE, FEST OG FARVER Vil du også nyde en perfekt luksus familien med din familie eller din drømme fyr? Vi tilbyder et luksus ophold i en uge for næsten ingen penge. Hvad siger du?

Side 46


Intro news

Tyrkiet

Belgien

Frankrig

Historie: Det ville være et stort plus hvis du havde en ide om din skrifttypes fremstilling.

Historie: Det ville være et stort plus hvis du havde en ide om din skrifttypes fremstilling.

Historie: Det ville være et stort plus hvis du havde en ide om din skrifttypes fremstilling.

Luksusophold: Det er en stor betydning at du tænker over hvilken skrifttype du bruger.

Luksusophold: Det er en stor betydning at du tænker over hvilken skrifttype du bruger.

www.belgienopholdshotel.dk 12 44 55 66

www.belgienopholdshotel.dk 12 44 55 66

Luksusophold: Det er en stor betydning at du tænker over hvilken skrifttype du bruger. www.tyrkietopholdshotel.dk 12 23 56 88

Paris

Portugal

Bulgarien

Historie: Det ville være et stort plus hvis du havde en ide om din skrifttypes fremstilling.

Historie: Det ville være et stort plus hvis du havde en ide om din skrifttypes fremstilling.

Historie: Det ville være et stort plus hvis du havde en ide om din skrifttypes fremstilling.

Luksusophold: Det er en stor betydning at du tænker over hvilken skrifttype du bruger.

Luksusophold: Det er en stor betydning at du tænker over hvilken skrifttype du bruger.

Luksusophold: Det er en stor betydning at du tænker over hvilken skrifttype du bruger.

www.belgienopholdshotel.dk 12 44 55 66

www.belgienopholdshotel.dk 12 44 55 66

www.belgienopholdshotel.dk 12 44 55 66

Side 47


Intro news

AFFAIR

WITH

BOMBAY

FOR SPRING/SUMMER 2014 THE FASHION WORLD’S BIGGEST DESIGNERS HAVE FALLEN UNDER INDIA’S SPELL

Side 48


Intro news

Side 49


Ray Disel


Ray Disel

Side 51


Q Design - Helena Schmidt  
Q Design - Helena Schmidt  
Advertisement