Page 1

DOKUMENTATION GRAFISK DESIGN


Opgave Jeg designer min egen hjemmeside som jeg vil gøre meget personlig, stilren og min stil. Den skal bruges som min online portfolio til mine grafiske opgaver.


a hover

Personligt

Enkelt

Logo - logotype Overskueligt

Sort, hvid, rød Jord, græs

Fangende

Simple Serious - Brainstorm Tøset

Moderne

Flash

Stilren Cirkeler

Undersiderne

Roligt

Blikfangende


Farver

Målgruppe

Jeg valgte at fokusere på farverne sort, hvid og rød, da det er mine yndlingsfarver og jeg synes de er meget stærke sammen. Jeg synes de skaber meget opmærksomhed og blikfang til sammen.

Mit design og virkemidlerne skal fange min målgruppe som har forstand på kreativitet og det stilrene. Jeg synes det hurtigt kommer til at se lækkert ud hvis det er stilrent og simpelt, frem for rodet og klodset. Hellere for lidt end for meget af det gode.


Logo - Slogan

Design

Mit logo og slogan siger meget om mig som designer. Jeg kan godt lide når tingene er simple og ser seriøse ud. Jeg synes hurtigt et design kan blive for rodet og uoverskueligt hvis der bliver for mange detaljer, farver og effekter. Derfor indeholder mit logo også kun få farver som passer sammen med resten af webdesignets stilrene design.

Mit design er meget stilrent, personligt og enkelt. Jeg synes det var vigtigst at jeg først og fremmest selv kunne lide min hjemmeside, og at den fangede mig og min målgruppe. Der er en rød tråd igennem hele tiden, så det ikke komme til at forvirre kunder der sidder på tiden.


Fonts

Virkemidler

Min menu er lavet som en a hover, fordi jeg ikke kunne få den font jeg ønskede at bruge, samt den lille detalje, med mine små cirkler under min menu.

Jeg synes min hjemmeside er meget blikfangende fordi den er så lys, positiv og enkel. Den har en masse detaljer med cirkler, farver og effekter som kan fange målgruppen som fx på mine undersider, hvor man holder musen over de forskellige ting.


Flash

Helena Schmidt

Jeg valgte at bruge noget flash på min forside, fordi jeg synes det er et godt blikfang for kunden/personen der ender på hjemmesiden. Der er noget som fanger dem. Friske farver, billeder og effekter. Det er lige prikken over i’et.

Jeg synes jeg har formået at gøre min hjemmeside meget personlig, hvilket jeg er meget stolt over. Det kan være svært at beslutte sig for, hvordan man vil udvikle en hjemmeside til ens egen stil. Men jeg synes det er blevet rigtig godt.


Grafisk design  

grafisk design, hjemmeside