Page 12

Maar voordat we de tuin bekijken nemen we eerst een kijkje op de eerste verdieping. Via het ruime trappenhuis bereiken we deze verdieping. Trek hier gerust wat tijd voor uit, want met 5 slaapkamers en een SUPER ROYALE badkamer doet deze verdieping zeker niet onder van de begane grond!

Er zijn 2 grote slaapkamers aan de voorzijde en ook de badkamer bevindt zich aan de voorzijde. Maar de slaapkamers aan de achterzijde hebben natuurlijk allemaal een unique selling point, het prachtige uitzicht over de Waterlandse weilanden!

Alle slaapkamers zijn licht, meer dan royaal van formaat en afgewerkt met lichte wanden en een laminaatvloer. En doordat er slaapkamers genoeg zijn

is het natuurlijk ook mogelijk om ĂŠĂŠn van de kamers om te toveren tot kledingkamer. En zoals gezegd is ook de badkamer is lekker ruim. Hier zijn een hoekligbad, een douche- stoomcabine, een toilet en een wastafelmeubel. De vloertegels zijn in combinatie met vloerverwarming, wel zo comfortabel.

En wanneer 5 slaapkamers nog niet genoeg zijn, geen probleem! De vaste trap brengt je naar de tweede verdieping. Er zijn hier nu twee kamers, beide natuurlijk bruikbaar als slaapkamers, maar een gebruik als kantoorruimte of hobbyruimte is natuurlijk ook heel goed mogelijk.

Profile for HR Makelaars

Brochure Fuik 19 Monnickendam  

Brochure Fuik 19 Monnickendam  

Advertisement