Page 4

De slager, de bakker of de supermarkt? In Oosthuizen vind je dit allemaal. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver. Je doet deze lopend of op de fiets in de Raadhuisstraat. Hier zijn verschillende winkels waaronder ook de Plus supermarkt, die zeven dagen per week open is.

De kinderen kunnen op de fiets naar basisschool de Koningsspil en lekker buiten spelen kan hier op verschillende speelplekken in de buurt. Je woont hier trouwens lekker centraal tussen steden als Purmerend, Amsterdam en Hoorn. Zo brengt de bus je binnen een half uur naar Amsterdam. Even wandelen met de hond kun je

dus doen in het park voor het huis. De auto kun je overigens eenvoudig kwijt op eigen terrein. Er is voor het huis de mogelijkheid om zelf twee auto's op eigen terrein te parkeren.

Werken en wonen combineren, plek voor je hobby of gelijkvloers wonen?

Het huis is in de afgelopen jaren flink aangepakt. Een kans voor jou dus om te wonen zonder grote verbouwingsstress. Op de begane grond zijn de entree met het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping, de open keuken, de tuingerichte woonkamer en de werkkamer met aansluitend de berging en een tweede toilet.

Profile for HR Makelaars

brochure de Krommert 111 te Oosthuizen  

brochure de Krommert 111 te Oosthuizen  

Advertisement