Page 1


Inleiding Inleiding CMI moet dit jaar weer afscheid nemen van een flink aantal studenten. Een aantal hebben het meeste al afgerond, anderen zijn nog met de laatste loodjes bezig. Ondertussen wordt er binnen CMI hard gewerkt aan een mooi boekwerkje met al de eindprojecten van de eindexamenstudenten erin. Dit jaar willen we de catalogus wat persoonlijker maken. We schrijven een wedstrijd uit onder alle vierdejaars CMI om de cover voor de eindexamencatalogus te maken. Vorig jaar zag de catalogus er zo uit:


Eisen Eisen Student: Elke student mag zich inschrijven voor deze wedstrijd. Kleuren: Er moet gebruik worden gemaakt van de kleurstaal hieronder. De kleuren staan voor de opleidingen: Bedrijfskundige Informatica (kleur 1), Technische Informatica (kleur 2), Informatica (kleur 3), Communication and Multimediadesign (kleur 4), Mediatechnologie (kleur 5).

Thema: Het thema van de cover is samenwerking. Denk hierbij aan samenwerking in groepsverband en tussen de opleidingen. Deadline: 7 juni 2010 voor 15.00 uur Afmetingen en aanleveren: Ga uit van een A4 met een margin van 3 mm aan alle zijden. Aanleveringen in pdf photoshop of illustrator bestand. ( Het kan zijn dat het nog iets kleiner gaat worden dan A4 dus houd daar rekening mee met vormgeven) Keuze: Op de vorige pagina staat een afbeelding van de vorige catalogus. Wanneer je meedoet met deze wedstrijd mag je kiezen of je alleen een voorkant ontwerpt of een voor- ĂŠn achterkant. Deelname: Wanneer je meedoet aan deze wedstrijd stuur dan even een email naar: jaarboek2010hro@gmail.com Zet in je mail je naam, emailadres waarop je te bereiken bent en of je alleen de voorkant of beide kanten gaat vormgeven, geef ook even aan in welke klas je zit. Wanneer er nog dingen wijzigen krijg je dit via email te horen. Dit emailadres is ook bereikbaar voor vragen.

CMI TAG10 Ontwerpwedstrijd  

CMI TAG10 Ontwerpwedstrijd

CMI TAG10 Ontwerpwedstrijd  

CMI TAG10 Ontwerpwedstrijd

Advertisement