Page 1

640-792

Supporting Cisco Telepresence System Devices ↘

http://www.testsexpert.com/640-792.html


Question: 1 Which port is indicated on the right Secondary Codec for the CTS-3210? A. Right Display B. Right Camera C. Center Display D. Left Display

Answer: B

Question: 2 Which port do you conned to on the Primary Codec in order to establish an Ethernet connection between your laptop and the Cisco TelePresence 3000 equipment? A. Video port B. Network port C. IP Phone port D. Secondary Camera port

Answer: B

Question: 3 Which size and type of tool is required to loosen the screws that allow rotational adjustment of the CTS-3010 cameras? A. #1 Phillips screwdriver B. 5.0 mm Allen wrench C. #3 Phillips screwdriver D. 3.0 mm Allen wrench

Answer: D

www.testsexpert.com

2


Question: 4 Which four functions does Cisco TelePresence rely on Cisco Unified Communications Manager for? (Choose four) A. Configurations B. Software upgrades C. Management D. Call processing E. Scheduling meetings F. Microphone calibration

Answer: ACDE

Question: 5 Which three of the following components are included on the Cisco TelePresence 3210? (Choose three.) A. One boardroom-style table with a second row B. One boardroom-style table C. One 40" external display D. Nine table microphones E. Four LED light fixtures

Answer: ACD

Question: 6

www.testsexpert.com

3


Answer: Layer 2 Datalink – ARP Layer 3 – Network – IP Layer4 – Transport – TCP Layer7 – Application - Email

Question: 7 Which three of the following are benefits of Cisco TelePresence Manager? (Choose three) A. Bulk software upgrades of endpoints B. Calendaring integration and management C. One-Button-to-Push meeting access D. Allow for content sharing E. Concierge services

Answer: BCD

Question: 8 Which two hardware components are optional for the Cisco TelePresence 1000? (Choose two) A. One Cisco Unified IP Phone 7975G B. One external display C. One high-definition camera D. One Auxiliary Control Unit

Answer: AD

Question: 9

www.testsexpert.com

4


Which port is indicated on the Auxiliary Control Unit for the CTS-1100 and 1300? A. Auxiliary Collaboration Display B. Serial Control for Projector C. Lights D. Serial Control for Dimmer Box

Answer: B

Question: 10

Answer:

www.testsexpert.com

5


CTS-500 – 1-2 participants in a home/executive office CTS-1100 – 2 participants in multipurpose room CTS-1300 – 6 participants in multipurpose room CTS-3010 – 6 participants in dedicated telepresence room CTS-3210 – up to 10 participants in dedicated telepresence room

www.testsexpert.com

6


You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with answers on the web because it provides real exams preparation environment. Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry leading experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.

We also provide PDF Training Material for: Cisco CCNA CCNP CCIP CCIE CCVP CCSP CXFF CCENT CCDE

Microsoft MCTS MCSE MCITP MBS MCPD MCAD MCAS MCSA MCDBA

HP AIS APC APS ASE CSA MASE APP CSD CSE

IBM Adobe Comptia Oracle Lotus CS4 A+ 11g DBA WebSphere CS3 Security+ 10g DBA Mastery ACE Server+ OSA 10g SOA CS5 Network+ OCA 9i Storage CS2 Linux+ 11i Rational Captivate iNet+ 9i Forms Tivoli Flex Project+ Weblogic IBM DB2 CSM RFID+ Oracle 8i IBM XML MX7 HTI+ PTADCE

We provide latest exams preparation material only. Contact US at: support@testsexpert.com Join Us at Twitter: www.twitter.com/testsexpert FaceBook: www.facebook.com/testsexpert

www.testsexpert.com

7

Supporting Cisco Telepresence System Devices  

/640-792.html Supporting Cisco Telepresence System Devices ↘

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you