Issuu on Google+

250-400

Administration of Altiris Client Management Suite 7.0 ↘

http://www.testsexpert.com/250-400.html


Question: 1 Which two products are included In Altiris Client Management Suite 7.0? (Select two.) A. Ghost Solution Suite B. Recovery Solution C. Real-Time System Manager D. Wise Package Studio E. Deployment Solution

Answer: CE

Question: 2 What does me Application Management Component of Inventory Solution enable an administrator to accomplish? A. identil’y application usage on a particular computer B. manage applications from either a white list or a black list C. compare changes in files and the registry between two computers D. back up registry keys from two different computers

Answer: C

Question: 3 Which Altiris Client Management Suite 7.0 component allows an administrator to track computer resources before an AltEfls Agent is installed? A. Patch Management B. Application Discovery C. Handheld Management D. Network Discovery

Answer: C

www.testsexpert.com

2


Question: 4 Which statement is true about the Application Management feature of Inventory Solution? A. It tracks and compares changes to application files and registry keys. B. It monitors and denies the usage of applications on a network. C. It gathers detailed information about application files. D. It limits the usage of applications to the number of purchased licenses.

Answer: A

Question: 5 Which solution is included with Altiris Client Management Suite 7.0? A. Help Desk B. backup Exec C. pcAnyi4iere D. Carbon Copy

Answer: A

Question: 6 Which two solutions enable an administrator to back up a workstation and then install an application on mat same wor5tatiOn (Select two.) A. Real-Time System Manager B. Software Management Solution C. Recovery Solution D. Inventory Solution E. Wise Package Studio Pro

Answer: BC

www.testsexpert.com

3


Question: 7 An administrator wants to create a transform tile for an obscure .msi and then identity machines that require the software. Which two components should me administrator use to accomplish this task? (Select two.) A. Deployment Solution B. Wise Package Studio Pro C. Application Management D. Real-Time System Manager E. Inventory Solution

Answer: BE

Question: 8 Which type of tile must me Deployment Console user select *tiile creating a PC Transplant task to capture a computers personality? A. .pbt B. .xml C. .zip D. .exe

Answer: A

Question: 9 An administrator wants to install an operating system, boot-critical drrvers, and a particular piece of software on a new machine. Which solution allows me administrator to accomplish this? A. Deployment Solution 6.9 B. Deployment Solution 70 C. Software Management Solution D. PC Transplant

www.testsexpert.com

4


Answer: A

Question: 10 Which type of PC Transplant file determines the application settings captured using FC Transplant? A. POT B. A21 C. .INI D. XML

Answer: B

www.testsexpert.com

5


You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with answers on the web because it provides real exams preparation environment. Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry leading experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.

We also provide PDF Training Material for: Cisco CCNA CCNP CCIP CCIE CCVP CCSP CXFF CCENT CCDE

Microsoft MCTS MCSE MCITP MBS MCPD MCAD MCAS MCSA MCDBA

HP AIS APC APS ASE CSA MASE APP CSD CSE

IBM Adobe Comptia Oracle Lotus CS4 A+ 11g DBA WebSphere CS3 Security+ 10g DBA Mastery ACE Server+ OSA 10g SOA CS5 Network+ OCA 9i Storage CS2 Linux+ 11i Rational Captivate iNet+ 9i Forms Tivoli Flex Project+ Weblogic IBM DB2 CSM RFID+ Oracle 8i IBM XML MX7 HTI+ PTADCE

We provide latest exams preparation material only. Contact US at: support@testsexpert.com Join Us at Twitter: www.twitter.com/testsexpert FaceBook: www.facebook.com/testsexpert

www.testsexpert.com

6


Administration of Altiris Client Management Suite 7.0