Issuu on Google+

LOT-800

Administering IBM Lotus Same time 8

↘

http://www.testsexpert.com/LOT-800.html


Question: 1 Which of the following terms describes the ability of a user to detect when other users are online? A. Polling B. Presence C. Location D. Participant List

Answer: B

Question: 2 Your Sametime environment includes a Sametime server inside the firewall and a Sametime server outside the firewall. Both servers are in unique Domino organizations. What is the first step in connecting the two Sametime servers? A. You must ensure the two servers are on the same network segment B. You must ensure that the twoSametime servers are cross-certified C. You must ensure the server outside the firewall has tunneling enabled D. You must ensure the server inside the firewall has a lower IP address than the server outside the firewall

Answer: B

Question: 3 By default, which one of the communication methods listed will Sametime Mobile clients communicate with the Sametime server? A. Port 80, usingSametime tunneling and a VPN solution B. Port 1533, using the standardSametime Connect client access C. Port 443, usingSametime via HTTP and a valid SSL certificate D. Port 8082, using theSametime Links protocol and 128-bit encryption

Answer: D

www.testsexpert.com

2


Question: 4 To provide security and scaling you have implemented multiplexers outside of the firewall connected to a Sametime server cluster behind the firewall. The multiplexer and Sametime servers communicate over which port by default? A. 1352 B. 1503 C. 1516 D. 8088

Answer: C

Question: 5 Which of the following lists the order in which the Sametime client will attempt to transmit audio streams for voice chat? A. Client and then multicast B. Server and then multicast C. Peer-to-peer and then server D. Peer-to-peer and then client

Answer: C

Question: 6 Which of the following can attach to Community Services through HTTPS-tunneled connections? A. Sametime Connect B. Meeting Room Client and Java Connect client C. Sametime Connect and the integrated Notes client D. Meeting Room Client and the integrated Notes client

Answer: A

Question: 7 IP audio chats are limited to how many total participants?

www.testsexpert.com

3


A. 2 B. 5 C. 9 D. Unlimited

Answer: B

Question: 8 In the Sametime Community for the Brown Corporation, they have six servers. To provide failover, they want to create mutliple Sametime clusters inside the community. Which of the following is required for this scenario to work? A. Servers that are not part of any cluster must be removed from the community. B. The Domino directory must contain as many Sametime cluster documents as there are clusters implemented. C. A cluster document for each cluster must only exist on servers in the community involved in the cluster. D. A cluster document for each cluster must exist in theSametime Configuration database on each server in the community.

Answer: D

Question: 9 The Sametime administrator has successfully created a Sametime Community cluster of three Sametime servers. However, users are not being load balanced between the servers when connecting to the Community Services via the Sametime Connect client. Which of the following is the cause of users not properly load balanced? A. The users have not loaded theSametime Connect Cluster client B. The Sametime Connect client is unable to take advantage of Sametime clusters, it is only for meetings using a web browser C. The Sametime Connect client must be reinstalled with the '-cluster' flag setting to see the Sametime cluster configuration D. The Sametime cluster name is not specified in the ome Sametime Server field of the person documents in the Domino Directory

Answer: D

www.testsexpert.com

4


Question: 10 While in the Sametime Connect 8.0 client, you wish to retrieve a new plug-in to enable into your client. Which of the following provides this capability? A. New Tool Site B. New Remote Site C. New Server Site D. New Plug-in Site

Answer: B

www.testsexpert.com

5


You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with answers on the web because it provides real exams preparation environment. Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry leading experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.

We also provide PDF Training Material for: Cisco CCNA CCNP CCIP CCIE CCVP CCSP CXFF CCENT CCDE

Microsoft MCTS MCSE MCITP MBS MCPD MCAD MCAS MCSA MCDBA

HP AIS APC APS ASE CSA MASE APP CSD CSE

IBM Adobe Comptia Oracle Lotus CS4 A+ 11g DBA WebSphere CS3 Security+ 10g DBA Mastery ACE Server+ OSA 10g SOA CS5 Network+ OCA 9i Storage CS2 Linux+ 11i Rational Captivate iNet+ 9i Forms Tivoli Flex Project+ Weblogic IBM DB2 CSM RFID+ Oracle 8i IBM XML MX7 HTI+ PTADCE

We provide latest exams preparation material only. Contact US at: support@testsexpert.com Join Us at Twitter: www.twitter.com/testsexpert FaceBook: www.facebook.com/testsexpert

www.testsexpert.com

6


Administering IBM Lotus Sametime 8