Issuu on Google+

000-M240

IBM Lotus Sametime Unified Telephony Sales Mastery Test v1 ↘

http://www.testsexpert.com/000-M240.html


Question: 1 The following statement about Sametime Entry is true: A. Includes online meetings B. Supports Sametime Unified Telephony C. Includes an open programming model D. Includes rich presence

Answer: A Explanation: Reference: http://www10.lotus.com/ldd/stwiki.nsf/dx/Getting_Started_with_Sametime_StandardEntry_8.5.2

Question: 2 The value of unified communications includes all the following, except: A. Reduces human latency in business processes B. Helps individuals, groups and companies interact C. Reduces network traffic D. Cuts travel cost

Answer: C

Question: 3 POTS refers to all but the following: A. Plain Old Telephone Service B. The voice-grade telephone service that remains the basic form of connectionto the Telephone network C. A Gateway device D. The PSTN

Answer: C Explanation: Reference: http://www.webopedia.com/TERM/P/POTS.html

www.testsexpert.com

2


Question: 4 All of following statements about SIP are true, except: A. Used to set up hunt groups and calling queues B. Stands for Session Initiation Protocol C. Emerging de facto standard for transmission over the web D. The protocol used by SUT

Answer: D

Question: 5 Sametime Unified Telephony can be used with which Sametime product(s)? A. Sametime Advanced. B. Sametime Unified Telephony Connect C. All Sametime products D. Sametime Standard or Sametime Advanced.

Answer: B Explanation: Reference: http://www01.ibm.com/software/lotus/products/sametime/unifiedtelephony/features/(topic: Softphone)

Question: 6 All of the following statements about the telephone "Exchange" are true except: A. Originally used telephone operators that manually connect callers to thephone number they wanted to reach B. Invented as a way to connect phones between every possible endpoint C. Sometimes referred to as the "Local Loop" D. Sometimes referred to as "the Central Office"

Answer: B Explanation: Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/Telephone_exchange

www.testsexpert.com

3


Question: 7 How does a unified user experience add more value when it is delivered as part of the business processes and applications that people use every day? A. If the user has to stop what they are doing to go to a separate collaboration environment, the tools won’t be used. B. Customers love the look and feel of IBM’s unified user experience. C. IBM’s unified user experience can be customized to incorporate company logos. D. IBM’s unified user experience is web-based.

Answer: D Explanation: Reference: http://www01.ibm.com/software/lotus/products/sametime/whatsnew.html(click “People using Sametime 8.5 software tab in the content; second bulleted point)

Question: 8 Which of the following does Sametime NOT help remote employees do? A. Feel connected to the business and colleagues B. Minimize travel for training and meetings C. Lower real estate costs D. Tap expertise throughout the organization to solve problems in real time

Answer: D Explanation: Reference: ftp://public.dhe.ibm.com/common/ssi/ecm/en/lob14033usen/LOB14033USEN.PDF(page 6)

www.testsexpert.com

4


You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with answers on the web because it provides real exams preparation environment. Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry leading experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.

We also provide PDF Training Material for: Cisco CCNA CCNP CCIP CCIE CCVP CCSP CXFF CCENT CCDE

Microsoft MCTS MCSE MCITP MBS MCPD MCAD MCAS MCSA MCDBA

HP AIS APC APS ASE CSA MASE APP CSD CSE

IBM Adobe Comptia Oracle Lotus CS4 A+ 11g DBA WebSphere CS3 Security+ 10g DBA Mastery ACE Server+ OSA 10g SOA CS5 Network+ OCA 9i Storage CS2 Linux+ 11i Rational Captivate iNet+ 9i Forms Tivoli Flex Project+ Weblogic IBM DB2 CSM RFID+ Oracle 8i IBM XML MX7 HTI+ PTADCE

We provide latest exams preparation material only. Contact US at: support@testsexpert.com Join Us at Twitter: www.twitter.com/testsexpert FaceBook: www.facebook.com/testsexpert

www.testsexpert.com

5


000-M240 test