Page 1

2010/2011 2011

De in deze brochure afgebeelde deuren zijn uitsluitend verkrijgbaar  bij deurenspeciaalzaken, hout- en bouwmaterialenhandel en een  select aantal service bouwmarkten.

Skantrae binnen- en buitendeuren   glas   beslag  architraven   plinten  2011

Dealeradressen? www.skantrae.com of bel 0316 - 58 66 00

■ ■ ■ ■

Uw Skantrae dealer:

www.skantrae.com

Wijzigingen in constructie en/of uitvoering van de modellen voorbehouden.  Geschilderde deuren en glas zijn voorbeelden. Kleuren van het deurbeslag en  fineerdeuren kunnen licht afwijken. Eventuele zetfouten zijn voorbehouden.  De afgebeelde deurmodellen zijn gedeponeerd. Niets uit deze uitgave mag  worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt worden zonder voorafgaande  schriftelijke toestemming van Skantrae B.V.

10/2010

 binnen- en buitendeuren   glas   beslag   architraven   plinten 


Introductie

Notities

Geachte woonconsument, Allereerst willen wij u bedanken voor uw interesse in Skantrae producten. Skantrae B.V. is een Nederlands deurenbedrijf, dat al meer dan 30 jaar succesvol is in de markt van luxe  binnen- en buitendeuren. Continu kijken we naar de laatste trends op woon- en interieurgebied en spelen hier met de ontwikkeling van onze  producten op in, met als doel u een zo ruim mogelijke keus te bieden in deuren en accessoires die passen bij uw  woonsmaak. Dit alles doen wij steeds met één belangrijk uitgangspunt; kwaliteit! Niet voor niets verwerken talloze aannemers en andere professionals in de bouw al vele jaren onze deuren. In dit magazine  vindt u talloze ideeën, toepassingen en tips, zodat u de beste keus kunt maken die afgestemd is op uw woonsituatie. Skantrae biedt een grote variëteit aan deurmodellen en accessoires en biedt zo de perfecte oplossing voor elke ruimte. Of u nu een bestaande woning óf een nieuwbouwwoning wilt voorzien van luxe deuren, bij Skantrae vindt u de deuren in  vele soorten en maten. Daarnaast hebben wij veel geïnvesteerd in onze voorraad en bieden wij het breedste en diepste assortiment van de  Nederlandse markt en garanderen wij u een zeer korte levertijd!  Wij wensen u veel leesplezier met dit magazine.

Dealernetwerk Skantrae biedt voor elke deuropening een ruime keuze. Zowel in binnen- als buitendeuren. Uniek hierbij is dat 98% van  de deurmodellen direct uit voorraad leverbaar is. Dus heeft u snel nieuwe deuren met bijpassende accessoires nodig?  Dan zorgt Skantrae, samen met één van haar dealers voor een snelle levering!  Het nut van een showroom: Binnen- en buitendeuren vormen een zeer bepalend onderdeel van uw in- of exterieur.  Derhalve is het goed om hiervoor de tijd te nemen en u goed te oriënteren. Nadat u in ons magazine een aantal deurmodellen heeft geselecteerd die u aanspreken, of indien u zelfs al overtuigd bent  van een model, bevelen wij u van harte één van onze dealers met een showroom aan om ter plekke de deuren eens goed  te bekijken. Daar onze dealers slechts een selectie uit ons grote deurenaanbod kunnen tonen, kunt u op onze website  www.skantrae.com niet alleen de dealer in uw regio selecteren, maar ook direct zien welke series daar in de showroom  aanwezig zijn. Wilt u er zeker van zijn dat u een gewenst model ook daadwerkelijk kunt bekijken? Neemt u dan even contact op met de  door u geselecteerde dealer en vraag naar het gewenste deurtype. Oók bent u op maandag t/m vrijdag tussen 08:30 uur  en 17:00 uur van harte welkom in onze eigen showroom in Zevenaar. Wij verzoeken u hiervoor een afspraak te maken. Skantrae B.V. Mega 1 6902 KL Zevenaar Tel: 0316 - 58 66 00 E-mail: info@skantrae.com

Of ga naar www.skantrae.com voor het laatste nieuws, tips en productspecificaties. 02

131


Kwaliteit KOMO

Skantrae heeft 55 verschillende deurmodellen voorzien van een KOMO certificaat. Uniek! Geen andere deurenleverancier geeft u zoveel keus! Een product voorzien van een KOMO certificaat biedt vele voordelen. KOMO is een onafhankelijk en toonaangevend kwaliteitskeurmerk. Het KOMO keurmerk garandeert een constante kwaliteit, een zeer belangrijk item in de hedendaagse bouwwereld. Skantrae deuren voldoen ruimschoots aan de wettelijke eisen van ondermeer het Bouwbesluit en passen in het concept van DuBo (Duurzaam Bouwen)

Doordat deuren met dit keurmerk de zware KOMO testen glansrijk hebben doorstaan, bent u ervan verzekerd dat de deuren in perfecte conditie blijven, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Op een aantal punten uit deze testen is zelfs een maximale score bereikt. Beter kan gewoonweg niet! Binnendeuren uit de SKS-series zijn ook perfect te gebruiken in zogenaamde natte ruimtes, zoals badkamers, zonder dat ze krom trekken of andere gebreken gaan vertonen. Bovendien zijn deze deuren onderworpen aan duurtesten, zodat ook na jarenlang gebruik een Skantrae deur nog steeds evengoed functioneert. Een houten paneeldeur die dus niet krom trekt en ook na jaren nog steeds goed sluit.

FSC en PEFC

Skantrae heeft duurzaam ondernemen een vast onderdeel gemaakt van haar strategie. Bij de productontwikkeling van houten producten wordt dan ook zoveel mogelijk gebruik gemaakt van beschikbare gecertificeerde houtsoorten die geschikt zijn voor onze producten. Samen met onze wereldwijde leveranciers worden producten ontwikkeld die voldoen aan de regels van FSC en PEFC. Verantwoord hout en oog voor sociale leefomstandigheden van lokale bevolkingsgroepen zijn hierbij belangrijke factoren die geenszins ten koste gaan van de kwaliteit en design van onze producten. Zie voor meer informatie over FSC en PEFC www.fsc.org en www.pefc.org.

03


Index Binnendeuren Prestige

SkanSelekt

bladzijde

luxe paneeldeuren

10 - 15

luxe paneeldeuren

16 - 19

Accent

luxe paneeldeuren

20 - 37

Original

luxe paneeldeuren

38 - 49

Cube

luxe paneeldeuren

50 - 63

SkanSelekt

SkanSelekt SkanSelekt

SkanSelekt

Skan Board

vlakke- en boardpaneeldeuren

64 - 67

Frame

deur-kozijn-sets

68 - 69

Skan

Accessoires

architraven, plinten, schuifsystemen, etc.

70 - 75

Beslag

deurkrukken, rozetten, deurduwers, etc.

76 - 95

Buitendeuren

SkanEntrance

bladzijde

700

luxe voordeuren

102 - 105

300

luxe voordeuren

106 - 109

SkanEntrance

Country

landelijke voordeuren

110 - 111

Garden

tuin-, poort-, en balkondeuren

112 - 113

Skan Skan

04

Accessoires

meerpuntssluitingen, weldorpels, etc.

114 - 115

Beslag

veiligheidsbeslag, briefplaten, huiscijfers, etc.

117 - 127


Binnendeuren Prestige

Cube

SkanSelekt

Paneelbossing met double hip Dubbel kraalprofiel

SkanSelekt Accent

SkanSelekt Fusion

SkanSelekt

SkanSelekt Prestige

SkanSelekt (SKS) binnendeuren: veel stijlen, één degelijke kwaliteit! Elke serie heeft zijn eigen karakter; de details maken het verschil. Alle Skantrae SkanSelekt deuren zijn opgebouwd uit rotsvast verlijmde, houten stijlen en dorpels. Skantrae verleent op de SKS deuren 10 jaar garantie.

Vlak paneel 90° profiel

SkanSelekt Original

Cube

SkanSelekt Cube

SkanSelekt

Paneelbossing met sterk geaccentueerde rand Facetprofiel

SkanBoard

Cube eiken

SkanSelekt

SkanFrame

Accent

Accessoires binnendeuren

SkanSelekt

Vlak paneel, extra brede stijlen 90° profiel

Vlak paneel 90° profiel

Sierbeslag binnendeuren

Vlak paneel Chamferprofiel

Original

SkanSelekt

Paneelbossing met ronde rand Kraalprofiel 05


Binnendeurglas

06

Blank glas

Facet blank glas

Facet Satinato glas

Satinato / Nevel glas

ArtDeco 76 glas

ArtDeco 82 glas


Glaspaneeldeuren zorgen voor extra licht en ruimtelijkheid. Ruimtelijkheid die ontstaat doordat de ruimte achter de deur zichtbaar wordt. Glas kan ook privacy bieden en toch licht doorlaten als gekozen wordt voor mat glas. Door toepassing van gekleurd Glas-in-Lood ontstaat een sfeervolle lichtinval. Voor alle Skantrae glaspaneeldeuren zijn er diverse glassoorten op maat. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van Skantrae veiligheidsglas. Op deze pagina’s is slechts een aantal voorbeelden afgebeeld uit het omvangrijke glasassortiment. Kijkt u bij de verschillende deurenseries naar de leverbare modellen en maten.

Bosco glas

Ramo glas

Albero glas

Crepie glas

Canalé blank glas

Canalé mat glas

07


Glas-in-lood

08

Glas-in-Lood 11

Glas-in-Lood 12

Glas-in-Lood 13

Glas-in-Lood 14

Glas-in-Lood 15

Glas-in-Lood 17


Glas-in-Lood 18

Veiligheidsglas

Glas-in-Lood 19

Glas-in-Lood 20

Skantrae veiligheidsglas Een aantal deuren in uw woning wordt intensief gebruikt. Doordat steeds meer mensen kiezen voor licht en ruimte in de woning neemt het aandeel van deuren met één of meerdere glasruiten dan ook sterk toe. Niet alleen de deur dient dus tegen een stootje te kunnen, maar juist ook het glas. Skantrae heeft nagenoeg haar hele glasprogramma uitgerust met gehard veiligheidsglas! Glas-in-lood bevat waar mogelijk veiligheidsglas. Gehard glas is circa 5 keer zo sterk als normaal glas. Mocht onverhoopt het glas toch kapot gaan, dan zijn grote, gevaarlijke stukken uitgesloten. De ruit zal vervolgens in honderden stukjes barsten. Hiermee voldoet Skantrae aan de NEN 3569 norm.

Normaal glas

Het glas-in-lood bestaat uit een zinklegering die met een zwarte patina is afgewerkt. Deze legering is vele malen sterker en dus stabieler en dus veiliger, dan lood. Het glas-in-lood niet reinigen met agressieve schoonmaakmiddelen maar met water en bijvoorbeeld groene zeep. Ook wordt het gebruik van kit afgeraden om chemische reactie met de patina met kleurverandering tot gevolg, te voorkomen. Gefigureerd glas De gefigureerde kant van het glas (facet- en satinato glas bijvoorbeeld) wordt aan de zogenaamde ‘vaste-latten’ kant gemonteerd. Dit betekent aan de kant waar de glaslatten NIET verwijderbaar zijn.

09


Stijlkenmerken

Vlakke stijl/dorpelverbinding met een strakke V-naad. Stijlbreedte: 135 mm. Witte MDF toplaag.

10

Dubbel kraalprofiel met double hip paneelrand.

Deur: SKS 2243.Sierbeslag: Daniela Lux AF en Toiletgarnituur Katy AF.

Glasroede met kraalprofiel (28 x 28 mm.)


Prestige SkanSelekt Prestige

SkanSelekt

Deuren: SKS 2241 en SKS 2243. Glasdesign: Veiligheidsglas Glas-in-Lood 59. Sierbeslag: Daniela Lux AF en Toiletgarnituur Katy AF.

11


Foto: Dubbele schuifdeuren; SKS 2208 voorzien van GLD 11. Schuifdeurkom Romeo GMM, plinten SKP 6, plintneut SKP 32, architraaf SKA 21, aanslaglat dubbele schuifdeuren Prestige en schuifsysteem ALFA.

Kenmerken van SkanSelekt Prestige: • • • • • • • • • • 12

Gelamineerde FSC houten stijlen en dorpels, een zeer sterke constructie. Stijlbreedte van 135 mm. MDF toplaag op stijlen en dorpels waardoor strakke afwerking mogelijk is. Sterke MDF panelen, zeer strak af te werken. Vlakke stijl/dorpelverbinding met een V-naad. Dubbel kraalprofiel. Double hip paneelrand. Elegante houten glasroedes met een kraalprofiel. Wit voorbehandeld, dus gemakkelijk af te lakken (zie voor behandelingsinstructies pagina 97). Voor de leverbare glassoorten per deurmaat verwijzen wij u naar de prijslijst.


Prestige SkanSelekt Prestige

SkanSelekt

SKS 2247

SKS 2240 Blank

SKS 2240 Facet blank

SKS 2240 Satinato

SKS 2240 Facet satinato

SKS 2240 Glas-in-Lood 11

SKS 2240 Glas-in-Lood 12

SKS 2240 Glas-in-Lood 13

SKS 2240 Glas-in-Lood 14

SKS 2240 Glas-in-Lood 15

SKS 2240 Glas-in-Lood 17

SKS 2240 Glas-in-Lood 18

SKS 2240 Glas-in-Lood 19

SKS 2240 Glas-in-Lood 20

13


14

SKS 2212

SKS 2208 Facet satinato

SKS 2208 Glas-in-Lood 11

SKS 2243

SKS 2241 Facet satinato

SKS 2241 Glas-in-Lood 59

SKS 2217

SKS 2220 Facet blank

SKS 2227


SkanSelekt

Prestige

63

68

73

78

83

88

SkanSelekt Prestige

Breedte Hoogte 201,5 cm

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

SKS 2208

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

O V

SKS 2212

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 2217

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 2220

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 2227

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 2240

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 2241

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 2243

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 2247

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

Breedte Hoogte 211,5 cm

63

68

73

78

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

SKS 2208

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

O V

SKS 2212

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 2217

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 2220

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 2227

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 2240

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 2241

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 2243

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 2247

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

Breedte Hoogte 231,5 cm

63

68

73

78

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

SKS 2208

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

O V

SKS 2212

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 2217

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 2220

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 2227

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 2240

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 2241

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 2243

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 2247

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

S = Stomp inclusief slotgat- en voorplaatboring Nemef 1200, O = Opdek Links of Rechts inclusief paumelleboringen en slotgat- en voorplaatboring Nemef 1200. V = Voorraadprogramma. Alle 231,5 opdek deuren worden standaard voorzien van 3 paumelleboringen.

15


Stijlkenmerken

Vlakke stijl/dorpelverbinding met een strakke V-naad. Stijlbreedte: 140 mm. Profiel: 70 mm. Witte MDF toplaag.

16

Deur: SKS 5651 nevelglas. Sierbeslag: Korpo Inox

Breed chamferprofiel met vlakke panelen.

Voorgemonteerd glas


SkanSelekt Fusion

SkanSelekt

Deuren: SKS 5661 en SKS 5651 nevelglas. Sierbeslag: Korpo Inox. Architraven: SKA 15. Plinten: SKP 8.

17


SKS 5661

SKS 5651 Blank

Nieuw bij Skantrae!

SKS 5651 Nevel

NIEUW

‘Fusion’ staat synoniem voor ‘versmelting van stijlen’ en dat is precies wat deze deur biedt! Voor zowel moderne als klassieke interieurs is de Fusion een verrijking. De unieke afgeronde facetprofilering van 70 mm geeft de deur een geweldige uitstraling! De SkanSelekt Fusion is verkrijgbaar in een paneelvariant en twee glasvarianten, namelijk blank en nevelglas. Het nevelglas bestaat uit twee lagen gelamineerd blank glas met daartussen een matte filmlaag. Dit glas biedt veel privacy en toch voldoende lichtdoorval. Beide glassoorten zijn af fabriek voorgemonteerd, waarbij het glas in de deurconstructie is opgesloten om een zo strak mogelijke afwerking te garanderen.

Breed chamferprofiel met vlakke panelen

Voorgemonteerd glas

Kenmerken van SkanSelekt Fusion: • • • • • • • • • • 18

Brede, gelamineerde FSC houten stijlen van 140 mm. 70 mm breed uniek chamferprofiel. MDF toplaag op stijlen en dorpels waardoor strakke afwerking mogelijk is. Vlakke panelen. Voorgemonteerd glas. Geen glaslatten. Twee glassoorten, waaronder het nieuwe nevelglas. Wit voorbehandeld, dus gemakkelijk af te lakken (zie voor behandelingsinstructies pagina 97). Standaard maten die niet uit voorraad leverbaar zijn voor de SKS 5661, kunnen op bestelling geleverd worden. Direct uit voorraad leverbaar in breed matenprogramma.


SkanSelekt Fusion

SkanSelekt

Deuren: SKS 5661 en SKS 5651 nevelglas. Sierbeslag: Aquarius RVS

Breedte Hoogte 201,5 cm

53

58

63

68

73

78

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

B

B

B

B

B

B

B

B

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 5651 blank

V

V

V

V

V

V

SKS 5651 nevel

V

V

V

V

V

V

SKS 5661

Breedte Hoogte 211,5 cm

53

58

63

68

73

78

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

B

B

B

B

B

B

B

B

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 5651 blank

V

V

V

V

V

V

SKS 5651 nevel

V

V

V

V

V

V

SKS 5661

Breedte Hoogte 231,5 cm

53

58

63

68

73

78

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

B

B

B

B

B

B

B

B

B

B

B

B

V

V

V

V

V

V

SKS 5651 blank

V

V

V

V

V

V

SKS 5651 nevel

V

V

V

V

V

V

SKS 5661

S = Stomp inclusief slotgat- en voorplaatboring Nemef 1200, O = Opdek Links of Rechts inclusief paumelleboringen en slotgat- en voorplaatboring Nemef 1200. V = Voorraadprogramma. B = Bestelprogramma. Levertijd Âą 8 weken. Alle 231,5 opdek deuren worden standaard voorzien van 3 paumelleboringen.

19


Stijlkenmerken

Vlakke stijl/dorpelverbinding met een strakke V-naad. Stijlbreedte: 130 mm.

20

Deur: SKS 1232. Sierbeslag: deurkruk Mary NIS/NIK.

Facetprofiel. Geaccentueerde rand aan paneelbossing.

Glaslatten met facetprofiel (42 x 36 mm.)


Accent

SkanSelekt Accent

SkanSelekt

Deuren: SKS 1232 en SKS 1231. Glasdesign: Veiligheidsglas Facet Satinato. Sierbeslag: deurkruk Mary NIS/NIK. Plinten: SKP 8. Architraven: SKA 15

21


Foto: Dichte deur; SKS 1227 voorzien van deurkruk Pegasus RVS. Foto: Schuifdeur; SKS 1246 voorzien van satinato / blank glas. Schuifdeurkom Erta RVS, lockblock en schuifsysteem ALFA met klikkap wandmontage.

Kenmerken van SkanSelekt Accent: • • • • • • • • • • • 22

Gelamineerde FSC houten stijlen en dorpels, een zeer sterke constructie. Stijlbreedte van 130 mm. MDF toplaag op stijlen en dorpels waardoor strakke afwerking mogelijk is. Sterke MDF panelen, zeer strak af te werken. Vlakke stijl/dorpelverbinding met een V-naad. Facetprofilering. Geaccentueerde rand aan paneelbossing. Robuuste houten glasroedes met een facetprofiel. Wit voorbehandeld, dus gemakkelijk af te lakken (zie voor behandelingsinstructies pagina 97). Maatwerk leverbaar. Voor de leverbare glassoorten per deurmaat verwijzen wij u naar de prijslijst.


Accent

SkanSelekt Accent

SkanSelekt

SKS 1227

SKS 1201 ArtDeco 81

SKS 1210 Blank

SKS 1210 Facet blank

SKS 1201 ArtDeco 82

SKS 1203 Blank

SKS 1203 Facet blank

SKS 1246* Facet blank

SKS 1246* Satinato / Blank

* Combinatie 1 Geheel Facet blank

* Combinatie 2 1 x groot Satinato 6 x Blank

* Doordat deze deuren een A-symmetrische glasverdeling hebben zitten de glaslatten bij toepassing als dubbel deurstel op ongelijke diepte.

23


24

SKS 1219

SKS 1204 Blank

SKS 1204 Facet blank

SKS 1209 Facet blank/blauw

SKS 1209 Facet blank/geel

SKS 1209 Facet blank/groen

SKS 1209 Facet blank/rood

SKS 1209 Facet blank

SKS 1209 Glas-in-Lood 80/ facet blank/blauw

SKS 1209 Glas-in-Lood 80/ facet blank/geel

SKS 1209 Glas-in-Lood 80/ facet blank/groen

SKS 1209 Glas-in-Lood 80/ facet blank/rood

SKS 1209 Glas-in-Lood 80/ facet blank


Accent

SkanSelekt Accent

SkanSelekt

SKS 1232

SKS 1231 Blank

SKS 1231 Facet blank

SKS 1231 Facet satinato

SKS 1231 Satinato

SKS 1231 Crepie

SKS 1231 Canalé blank

SKS 1231 Canalé mat

SKS 1231 Glas-in-lood 61

SKS 1231 Glas-in-lood 62

25


26

SKS 1234

SKS 1235 Blank

SKS 1235 Facet blank

SKS 1235 Satinato

SKS 1235 Facet satinato

SKS 1235 ArtDeco 76

SKS 1233 Blank

SKS 1233 Facet blank

SKS 1233 Satinato

SKS 1233 Facet satinato

SKS 1233 Crepie

SKS 1233 Canalé blank

SKS 1233 Canalé mat

SKS 1233 Glas-in-Lood 61

SKS 1233 Glas-in-Lood 62


Accent

SkanSelekt Accent

SkanSelekt

SKS 1238

SKS 1230 Facet blank

SKS 1230 Glas-in-Lood 42

SKS 1206 Satinato

SKS 1206 Facet satinato

SKS 1230 Satinato

SKS 1230 Facet satinato

SKS 1230 Glas-in-Lood 41

SKS 1218

SKS 1206 Blank

SKS 1206 Facet blank

SKS 1206 ArtDeco 76

27


28

SKS 1247

SKS 1240 Blank

SKS 1240 Facet blank

SKS 1240 Satinato

SKS 1240 Facet satinato

SKS 1240 Glas-in-Lood 11

SKS 1240 Glas-in-Lood 12

SKS 1240 Glas-in-Lood 13

SKS 1240 Glas-in-Lood 14

SKS 1240 Glas-in-Lood 15

SKS 1240 Glas-in-Lood 17

SKS 1240 Glas-in-Lood 18

SKS 1240 Glas-in-Lood 19

SKS 1240 Glas-in-Lood 20


Accent

SkanSelekt Accent

SkanSelekt

SKS 1244

SKS 1242 Blank

SKS 1242 Facet blank

SKS 1242 Satinato

SKS 1242 Facet satinato

SKS 1242 Glas-in-Lood 11

SKS 1242 Glas-in-Lood 12

SKS 1242 Glas-in-Lood 13

SKS 1242 Glas-in-Lood 14

SKS 1242 Glas-in-Lood 15

SKS 1242 Glas-in-Lood 17

SKS 1242 Glas-in-Lood 18

SKS 1242 Glas-in-Lood 19

SKS 1242 Glas-in-Lood 20

29


SKS 1217

SKS 1221 Facet blank

SKS 1221 Glas-in-Lood 56

SKS 1220 Blank

SKS 1220 Facet blank

SKS 1220 Facet satinato

SKS 1220 Glas-in-Lood 21

30

SKS 1220 Glas-in-Lood 22

SKS 1220 Glas-in-Lood 23

SKS 1221 Glas-in-Lood 57


Accent

SkanSelekt Accent

SkanSelekt

Foto: Dichte deur; SKS 1227 voorzien van deurkruk Pegasus RVS.

31


Breedte Hoogte 201,5 cm

53 S

58 O

S

63 O

68

73

78

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

SKS 1201

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

O V

SKS 1203

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1204

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1209

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1210

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1217

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1218

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1219

V

V

V

V

SKS 1220 SKS 1221 SKS 1227

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1230

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1231

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1232

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1233

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1234

V

V

V

V

SKS 1235 SKS 1238

V

V

V

V

SKS 1240

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1242

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1244

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1246

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1247

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

Breedte Hoogte 211,5 cm

53 S

58 O

S

63 O

73

78

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

SKS 1201

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1203

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

O

SKS 1204

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1209

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1210

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1217

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1218

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1219

V

V

V

V

SKS 1220 SKS 1221 SKS 1227

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1230

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1231

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1232

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1233

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1234

V

V

V

V

SKS 1235 SKS 1238 SKS 1240

32

68

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1242

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1244

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1246

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1247

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V


SkanSelekt

Accent Breedte

53 S

58 O

S

63 O

68

73

78

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

SKS 1201

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

O V

SKS 1203

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1204

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1209

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1210

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1217

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1218

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1219

V

V

V

V

SKS 1220 SKS 1221 SKS 1227

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1230

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1231

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1232

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1233

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1234

V

V

V

V

SKS 1235 SKS 1238 SKS 1240

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1242

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1244

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1246

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1247

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SkanSelekt Accent

Hoogte 231,5 cm

S = Stomp inclusief slotgat- en voorplaatboring Nemef 1200, O = Opdek Links of Rechts inclusief paumelleboringen en slotgat- en voorplaatboring Nemef 1200. V = Voorraadprogramma. Ook als maatwerk leverbaar (slotgat- en paumelleboring op aanvraag). Alle 231,5 opdek deuren worden standaard voorzien van 3 paumelleboringen.

Alle modellen zijn ook als maatwerk leverbaar! Vraag uw dealer om meer informatie.

33


Vlakke panelen

SKS 1201 C0

SKS 1206 C0

SKS 1206 C1-FB Facet blank

SKS 1206 C2-FB Facet blank

SKS 1206 C3-FB Facet blank

SKS 1206 C4-FB Facet blank

SKS 1206 C1-BG Blank glas

SKS 1206 C2-BG Blank glas

SKS 1206 C3-BG Blank glas

SKS 1206 C4-BG Blank glas

SKS 1206 C1-FS Facet satinato

SKS 1206 C2-FS Facet satinato

SKS 1206 C3-FS Facet satinato

SKS 1206 C4-FS Facet satinato

Kenmerken van SkanSelekt Accent vlakke panelen: • Gelamineerde FSC houten stijlen en dorpels, een zeer sterke constructie. • Stijlbreedte van 130 mm. • MDF toplaag op stijlen en dorpels waardoor strakke afwerking mogelijk is. • Sterke MDF panelen, zeer strak af te werken. • Vlakke stijl/dorpelverbinding met een V-naad. • Vlak paneel. • Wit voorbehandeld, dus gemakkelijk af te lakken (zie voor behandelingsinstructies pagina 97). • Losse panelen ook als set leverbaar. 34

Uitleg 1201: C0 = combinatie nul

= één vlak paneel

Uitleg 1206: C0 = combinatie nul = vijf vlakke panelen C1 = combinatie één = één glasruit en vier vlakke panelen C2 = combinatie twee = twee glasruiten en drie vlakke panelen C3 = combinatie drie = drie glasruiten en twee vlakke panelen C4 = combinatie vier = vier glasruiten en één vlak paneel Uitleg 1235: C0 = combinatie nul = vier vlakke panelen C1 = combinatie één = één glasruit en drie vlakke panelen C2 = combinatie twee = twee glasruiten en twee vlakke panelen C3 = combinatie drie = drie glasruiten en één vlak paneel


SkanSelekt

Accent

Drie SkanSelekt Accent modellen (SKS 1201, 1206 en 1235) zijn ook leverbaar met vlakke panelen. Skantrae monteert voor u de panelen en het glas en levert de deuren zoals afgebeeld.

SKS 1206 C1-SA Satinato

SKS 1206 C2-SA Satinato

SKS 1206 C3-SA Satinato

SKS 1206 C4-SA Satinato

SKS 1206 C1-A76 ArtDeco 76

SKS 1206 C2-A76 ArtDeco 76

SKS 1206 C3-A76 ArtDeco 76

SKS 1206 C4-A76 ArtDeco 76

SKS 1235 C0

SKS 1235 C1-FB Facet blank

SKS 1235 C2-FB Facet blank

SKS 1235 C3-FB Facet blank

SKS 1235 C1-BG Blank glas

SKS 1235 C2-BG Blank glas

SKS 1235 C3-BG Blank glas

SKS 1235 C1-FS Facet satinato

SKS 1235 C2-FS Facet satinato

SKS 1235 C3-FS Facet satinato

SKS 1235 C1-SA Satinato

SKS 1235 C2-SA Satinato

SKS 1235 C3-SA Satinato

SKS 1235 C1-A76 ArtDeco 76

SKS 1235 C2-A76 ArtDeco 76

SKS 1235 C3-A76 ArtDeco 76

SkanSelekt Accent

Indien u een andere indeling wenst, dan bestelt u een losse glasset en een losse set panelen waarmee u zelf uw deurindeling kunt maken. Deze deuren zijn tevens leverbaar als maatwerk.

35


Vlakke panelen Hoogte 201,5 cm

Breedte 63

68

73

83

88

93

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

SKS 1201C0

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C0

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

O

SKS 1206C1-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C2-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C3-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C4-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C1-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C2-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C3-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C4-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C1-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C2-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C3-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C4-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C1-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C2-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C3-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C4-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C1-A76

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C2-A76

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C3-A76

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C4-A76

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C0

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C1-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C2-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C3-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C1-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C2-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C3-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C1-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C2-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C3-FS SKS 1235C1-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C2-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C3-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C1-A76

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C2-A76

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C3-A76

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

Hoogte 211,5 cm

36

78

S

Breedte 63

68

73

78

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

SKS 1201C0

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

O V

SKS 1206C0

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C1-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C2-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C3-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C4-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C1-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C2-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C3-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C4-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C1-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C2-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C3-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C4-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C1-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C2-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C3-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C4-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C1-A76

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C2-A76

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C3-A76

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C4-A76

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V


SkanSelekt

Breedte 63

68

73

78

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

SKS 1235C0

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

O V

SKS 1235C1-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C2-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C3-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C1-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C2-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C3-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C1-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C2-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C3-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C1-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C2-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C3-SA

V

V

V

V

SKS 1235C1-A76

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C2-A76

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C3-A76

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

Hoogte 231,5 cm

Breedte 63

68

73

78

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

SKS 1201C0

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C0

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

O

SKS 1206C1-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C2-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C3-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C4-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C1-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C2-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C3-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C4-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C1-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C2-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C3-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C4-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C1-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C2-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C3-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C4-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C1-A76

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C2-A76

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C3-A76

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1206C4-A76

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C0

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C1-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C2-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C3-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C1-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C2-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C3-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C1-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C2-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C3-FS SKS 1235C1-SA

SkanSelekt Accent

Hoogte 211,5 cm

Accent

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C2-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C3-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C1-A76

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C2-A76

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 1235C3-A76

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

S = Stomp inclusief slotgat- en voorplaatboring Nemef 1200, O = Opdek Links of Rechts inclusief paumelleboringen en slotgat- en voorplaatboring Nemef 1200. V = Voorraadprogramma. Selectie van vlakke panelen is ook als maatwerk leverbaar. Zie prijslijst voor beschikbare mogelijkheden (slotgat- en paumelleboring op aanvraag). Alle 231,5 opdek deuren worden standaard voorzien van 3 paumelleboringen.

37


Stijlkenmerken

Ongelijke stijl/dorpelverbinding met iets terugliggende dorpels. Stijlbreedte: 115 mm.

38

Deur: SKS 247. Sierbeslag: deurkruk Auriga RVS.

Kraalprofiel en afgeronde paneelbossing.

Elegante glasroede met kraalprofiel (31 x 31 mm).


Original

SkanSelekt Original

SkanSelekt

Deur: SKS 203. Glasdesign: Veiligheidsglas Blank. Sierbeslag: deurkruk Easy CSA.

39


Foto: dichte deur; SKS 247 opdek rechts, glasdeur: SKS 240 opdek links, voorzien van GLD 20 en deurkruk Auriga RVS, architraven SKA 18, hoekstukken SKA 12, architraafneuten SKA 14 en deurstopper Orion RVS.

Kenmerken van SkanSelekt Original: • • • • • • • • • • 40

Gelamineerde FSC houten stijlen en dorpels, een zeer sterke constructie. Stijlbreedte van 115 mm. 231,5 cm: 130 mm. MDF toplaag op stijlen en dorpels waardoor strakke afwerking mogelijk is. Sterke MDF panelen, zeer strak af te werken. Stijl/dorpelverbinding met iets terugliggende dorpels. Kraalprofilering. Afgeronde rand aan paneelbossing. Elegante houten glasroedes met een kraalprofiel. Wit voorbehandeld, dus gemakkelijk af te lakken (zie voor behandelingsinstructies pagina 97). Voor de leverbare glassoorten per deurmaat verwijzen wij u naar de prijslijst.


Original

SKS 217

SKS 220 Blank

SKS 220 Facet blank

SKS 220 Facet satinato

SKS 229 Facet blank

SKS 229 Facet blank/blauw

SKS 229 Facet blank/geel

SKS 229 Facet blank/groen

SKS 229 Facet blank/rood

SKS 229 Facet blank/ cathedraal blank

SKS 229 Facet blank/ cathedraal blank/ blauw

SKS 229 Facet blank/ cathedraal blank/ geel

SKS 229 Facet blank/ cathedraal blank/ groen

SKS 229 Facet blank/ cathedraal blank/ rood

SkanSelekt Original

SkanSelekt

41


42

SKS 227

SKS 203 Blank

SKS 211 Blank

SKS 211 Facet blank

SKS 237

SKS 236 Blank

SKS 203 Facet blank

SKS 236 Facet blank

SKS 204 Blank

SKS 204 Facet blank

SKS 214

SKS 216 Facet blank

SKS 236 Facet satinato

SKS 236 Crepie


SKS 232

SKS 231 Blank

Original

SKS 231 Facet blank

SKS 231 Crepie

SKS 231 Canalé blank

SKS 231 Canalé mat

SKS 234

SKS 235 Blank

SKS 235 Facet blank

SKS 231 Satinato

SKS 231 Facet satinato

SKS 235 Satinato

SKS 235 Facet satinato

SkanSelekt Original

SkanSelekt

43


44

SKS 247

SKS 240 Blank

SKS 240 Facet blank

SKS 240 Satinato

SKS 240 Facet satinato

SKS 240 Glas-in-Lood 11

SKS 240 Glas-in-Lood 12

SKS 240 Glas-in-Lood 13

SKS 240 Glas-in-Lood 14

SKS 240 Glas-in-Lood 15

SKS 240 Glas-in-Lood 17

SKS 240 Glas-in-Lood 18

SKS 240 Glas-in-Lood 19

SKS 240 Glas-in-Lood 20


Original

SKS 244

SKS 242 Blank

SKS 242 Facet blank

SKS 242 Satinato

SKS 242 Facet satinato

SKS 242 Glas-in-Lood 11

SKS 242 Glas-in-Lood 12

SKS 242 Glas-in-Lood 13

SKS 242 Glas-in-Lood 14

SKS 242 Glas-in-Lood 15

SKS 242 Glas-in-Lood 17

SKS 242 Glas-in-Lood 18

SKS 242 Glas-in-Lood 19

SKS 242 Glas-in-Lood 20

SkanSelekt Original

SkanSelekt

45


SKS 234

SKS 233 Blank

SKS 233 Facet blank

SKS 233 Crepie

SKS 233 Canalé blank

SKS 233 Canalé mat

Hoogte 201,5 cm

Breedte 53 S

58 O

S

63 O

68

73

78

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

SKS 203

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 204

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

O

SKS 211

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 214

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 216 SKS 217

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 220 SKS 227 SKS 229

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 231

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 232

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 233

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 234 SKS 235

46

SKS 233 Facet satinato

SKS 233 Satinato

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 236

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 237

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 240

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 242

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 244

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 247

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V


SkanSelekt

Breedte 53 S

58 O

S

63 O

68

73

78

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

SKS 203

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

O V

SKS 204

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 211

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 214

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 216 SKS 217

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 220 SKS 227 SKS 229

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 231

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 232

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 233

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 234

V

V

V

V

SKS 235

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 236

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 237

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 240

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 242

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 244

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 247

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

Hoogte 231,5 cm

Breedte 53 S

58 O

S

63 O

68

73

78

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

SKS 203

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 204

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

O

SKS 211

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 214

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 216 SKS 217

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 220 SKS 227 SKS 229

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 231

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 232

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 233

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 234 SKS 235

SkanSelekt Original

Hoogte 211,5 cm

Original

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 236

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 237

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 240

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 242

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 244

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 247

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

S = Stomp inclusief slotgat- en voorplaatboring Nemef 1200, O = Opdek Links of Rechts inclusief paumelleboringen en slotgat- en voorplaatboring Nemef 1200. V = Voorraadprogramma. Ook als maatwerk leverbaar (slotgat- en paumelleboring op aanvraag). Alle 231,5 opdek deuren worden standaard voorzien van 3 paumelleboringen.

Alle modellen zijn ook als maatwerk leverbaar! Vraag uw dealer om meer informatie.

47


Vlakke panelen Dit SkanSelekt Original model is ook leverbaar met vlakke panelen. Skantrae monteert voor u de panelen en het glas. Skantrae levert de deuren zoals afgebeeld. Indien u een andere indeling wenst dan bestelt u een losse glasset en een losse set panelen waarmee u zelf uw deurindeling kunt maken. Deze deuren zijn ook leverbaar als maatwerk.

SKS 235 C1-BG Blank glas

SKS 235 C2-BG Blank glas

SKS 235 C0

SKS 235 C1-FB Facet blank

SKS 235 C2-FB Facet blank

SKS 235 C3-FB Facet blank

SKS 235 C3-BG Blank glas

SKS 235 C1-FS Facet satinato

SKS 235 C2-FS Facet satinato

SKS 235 C3-FS Facet satinato

Uitleg 235: C0 = combinatie nul = vier vlakke panelen C1 = combinatie één = één glasruit en drie vlakke panelen C2 = combinatie twee = twee glasruiten en twee vlakke panelen C3 = combinatie drie = drie glasruiten en één vlak paneel

SKS 235 C1-SA Satinato

SKS 235 C2-SA Satinato

SKS 235 C3-SA Satinato

Kenmerken van SkanSelekt Original: • • • • • • • • • 48

Gelamineerde FSC houten stijlen en dorpels, een zeer sterke constructie. Stijlbreedte van 115 mm. 231,5 cm: 130 mm. MDF toplaag op stijlen en dorpels waardoor strakke afwerking mogelijk is. Sterke MDF panelen, zeer strak af te werken. Stijl/dorpelverbinding met iets terugliggende dorpels. Kraalprofilering. Afgeronde rand aan paneelbossing. Elegante houten glasroedes met een kraalprofiel. Wit voorbehandeld, dus gemakkelijk af te lakken (zie voor behandelingsinstructies pagina 95).


SkanSelekt

Original Breedte

Vlakke panelen Hoogte 201,5 cm

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

SKS 235C0

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C1-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C2-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C3-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C1-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C2-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C3-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C1-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C2-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C3-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

63

68

73

78

83

88

93

SKS 235C1-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C2-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C3-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

Breedte

Vlakke panelen Hoogte 211,5 cm

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

SKS 235C0

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C1-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C2-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C3-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C1-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C2-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C3-BG

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C1-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C2-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C3-FS

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

68

73

78

83

88

93

SKS 235C1-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C2-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C3-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SkanSelekt Original

63

Breedte

Vlakke panelen Hoogte 231,5 cm

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

SKS 235C0

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C1-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C2-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C3-FB

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C1-BG

V

V

V

V

V

V

SKS 235C2-BG

V

V

V

V

V

V

SKS 235C3-BG

V

V

V

V

V

V

SKS 235C1-FS

V

V

V

V

V

V

SKS 235C2-FS

V

V

V

V

V

V

SKS 235C3-FS

V

V

V

V

V

V

63

68

73

78

83

88

93

SKS 235C1-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C2-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 235C3-SA

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

S = Stomp inclusief slotgat- en voorplaatboring Nemef 1200, O = Opdek Links of Rechts inclusief paumelleboringen en slotgat- en voorplaatboring Nemef 1200. V = Voorraadprogramma. Selectie van vlakke panelen is ook als maatwerk leverbaar. Zie prijslijst voor beschikbare mogelijkheden (slotgat- en paumelleboring op aanvraag). Alle 231,5 opdek deuren worden standaard voorzien van 3 paumelleboringen.

49


Stijlkenmerken

Vlakke stijl/dorpelverbinding met een strakke V-naad. Stijlbreedte: 130 mm.

50

Deur: SKS 3235. Sierbeslag: deurkruk Blade CSA.

90째, rechthoekig profiel met vlak paneel.

Eenvoudige glasmontage met het Skantrae Easy Fixing System (16,5 x 30 mm. Totale roedemaat is 40 x 30 mm.)


Cube

SkanSelekt Cube

SkanSelekt

Deur: SKS 3253 en SKS 3263. Glasdesign: veiligheidsglas Albero. Sierbeslag: deurkruk Blade CSA.

51


Foto: Dichte deur; SKS 3261 voorzien van deurkruk Aquarius RVS, glasdeur; SKS 3255 voorzien van Bosco glas, architraven SKA 16, lockblock, aanslaglat en deurduwer Octans RVS.

Kenmerken van SkanSelekt Cube: • • • • • • • • • • 52

Gelamineerde FSC houten stijlen en dorpels, een zeer sterke constructie. Stijlbreedte van 130 mm. MDF toplaag op stijlen en dorpels waardoor strakke afwerking mogelijk is. Sterke MDF panelen, zeer strak af te werken. Vlakke stijl/dorpelverbinding met een V-naad. 90° profiel, vlakke panelen. Strakke dunne houten glasroedes, eenvoudige glasmontage met Skantrae Easy Fixing System. Exclusieve glassoorten. Wit voorbehandeld, dus gemakkelijk af te lakken (zie voor behandelingsinstructies pagina 97). Voor de leverbare glassoorten per deurmaat verwijzen wij u naar de prijslijst.


SkanSelekt

SKS 3253 Blank

SKS 3253 Bosco

SKS 3253 Ramo

SKS 3254 Facet blank

SKS 3254 Satinato

SKS 3253 Facet blank

SKS 3253 Satinato

SKS 3253 Albero

SKS 3264

SKS 3254 Blank

SKS 3254 Bosco

SKS 3254 Ramo

SkanSelekt Cube

SKS 3263

Cube

SKS 3254 Albero

53


SKS 3265

SKS 3255 Blank

SKS 3255 Facet blank

SKS 3255 Albero

SKS 3255 Bosco

SKS 3255 Ramo

SKS 3261

54

SKS 3255 Satinato


SkanSelekt

Cube Breedte

Hoogte 201,5 cm

53 S

58 O

S

63 O

68

73

78

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

SKS 3253

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 3254

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 3255 SKS 3261

V

V

V

V

O

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 3263

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 3264

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 3265

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

Breedte Hoogte 211,5 cm

53 S

58 O

S

63 O

68

73

78

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

SKS 3253

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 3254

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 3255 SKS 3261

V

V

V

V

O

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 3263

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 3264

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 3265

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

53 S

58 O

S

63 O

68

73

78

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

SKS 3253

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 3254

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 3255 SKS 3261

V

V

V

V

SkanSelekt Cube

Breedte Hoogte 231,5 cm

O

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 3263

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 3264

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 3265

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

S = Stomp inclusief slotgat- en voorplaatboring Nemef 1200, O = Opdek Links of Rechts inclusief paumelleboringen en slotgat- en voorplaatboring Nemef 1200. V = Voorraadprogramma. Ook als maatwerk leverbaar (slotgat- en paumelleboring op aanvraag). Alle 231,5 opdek deuren worden standaard voorzien van 3 paumelleboringen.

Alle modellen zijn ook als maatwerk leverbaar! Vraag uw dealer om meer informatie.

55


Stijlkenmerken

Vlakke stijl/dorpelverbinding met een strakke V-naad. Stijlbreedte: 200 mm.

56

Deur: SKS 3461. Sierbeslag: deurkruk Morphos CCS.

90째, rechthoekig profiel met vlak paneel.

Voorgemonteerd glas


Cube

SkanSelekt Cube

SkanSelekt

Deur: SKS 3452 nevelglas en SKS 3461. Glasdesign:. Sierbeslag: deurkruk Morphos CCS. Architraven: SKA 16. Plinten: SKP 8. Plintneuten: SKP 30.

57


SKS 3461

SKS 3451 Blank

Nieuw bij Skantrae!

SKS 3451 Nevel

SKS 3452 Blank

SKS 3452 Nevel

NIEUW

‘Cube X’ staat synoniem voor eXtra en dat is precies wat deze deur biedt! De extra brede stijlen van 200 mm en strakke vlakverdeling zorgen voor een robuuste en moderne uitstraling. De SkanSelekt Cube X deuren zijn symmetrisch, wat wil zeggen dat de stijlen en boven-en onderdorpel dezelfde afmeting hebben. De SkanSelekt Cube X is verkrijgbaar in een paneelvariant en vier glasvarianten in blank en nevelglas. Het nevelglas bestaat uit twee lagen gelamineerd blank glas met daartussen een matte filmlaag. Dit glas biedt veel privacy en toch voldoende lichtdoorval. Beide glassoorten zijn af fabriek voorgemonteerd, waarbij het glas in de deurconstructie is opgesloten om een zo strak mogelijke afwerking te garanderen.

Voorgemonteerd glas 90°, rechthoekig profiel met vlak paneel.

Kenmerken van SkanSelekt Cube X: • • • • • • • • • • 58

Zeer forse, gelamineerde FSC houten stijlen en dorpels van maar liefst 200mm. 90 graden profiel. MDF toplaag op stijlen en dorpels waardoor strakke afwerking mogelijk is. Vlakke panelen, 90 graden profiel panelen. Voorgemonteerd glas. Geen glaslatten. Twee glassoorten, waaronder het nieuwe nevelglas. Wit voorbehandeld, dus gemakkelijk af te lakken (zie voor behandelingsinstructies pagina 97). Standaard maten die niet uit voorraad leverbaar zijn, kunnen op bestelling geleverd worden. Direct uit voorraad leverbaar in breed matenprogramma.


Cube

SkanSelekt Cube

SkanSelekt

Deur: SKS 3461. Sierbeslag: deurkruk Esa CCS.

Breedte Hoogte 201,5 cm

53

58

63

68

73

78

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

B

B

B

B

B

B

B

B

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 3451 blank

V

V

V

V

V

V

SKS 3451 nevel

V

V

V

V

V

V

SKS 3452 blank

V

V

V

V

V

V

SKS 3452 nevel

V

V

V

V

V

V

SKS 3461

Breedte Hoogte 211,5 cm

53

58

63

68

73

78

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

B

B

B

B

B

B

B

B

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKS 3451 blank

V

V

V

V

V

V

SKS 3451 nevel

V

V

V

V

V

V

SKS 3461

SKS 3452 blank

V

V

V

V

V

V

SKS 3452 nevel

V

V

V

V

V

V

Breedte Hoogte 231,5 cm

53

58

63

68

73

78

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

S

O

B

B

B

B

B

B

B

B

V

B

V

B

V

V

V

V

V

V

SKS 3451 blank

V

V

V

V

V

V

SKS 3451 nevel

V

V

V

V

V

V

SKS 3452 blank

V

V

V

V

V

V

SKS 3452 nevel

V

V

V

V

V

V

SKS 3461

S = Stomp inclusief slotgat- en voorplaatboring Nemef 1200, O = Opdek Links of Rechts inclusief paumelleboringen en slotgat- en voorplaatboring Nemef 1200. V = Voorraadprogramma. B = Bestelprogramma. Levertijd Âą 8 weken. Alle 231,5 opdek deuren worden standaard voorzien van 3 paumelleboringen.

59


Stijlkenmerken

Vlakke stijl/dorpelverbinding met een strakke V-naad. Stijlbreedte: 130 mm. Amerikaans wit eiken fineer.

60

90째, rechthoekig profiel met vlak paneel.

Deur: SKS 4264. Sierbeslag: deurkruk Aquarius RVS en toiletgarnituur Pavo RVS.

Eenvoudige glasmontage met het massief eiken Skantrae Easy Fixing System (18 x 30 mm, totale roedemaat is 40 x 30 mm).


Cubeeiken

SkanSelekt Cube

SkanSelekt

Deur: SKS 4264 en SKS SKS 4254. Glasdesign: Veiligheidsglas Satinato. Sierbeslag: deurkruk Aquarius RVS en toiletgarnituur Pavo RVS.

61


SKS 4264

SKS 4254 Blank

SKS 4254 Bosco

SKS 4254 Ramo

SKS 4254 Facet Blank

Kenmerken van SkanSelekt Cube eiken: • • • • • • • • 62

Gelamineerde FSC houten stijlen en dorpels, een zeer sterke constructie. Stijlbreedte van 130 mm. Amerikaans wit eiken toplaag op stijlen, dorpels en panelen. Vlakke stijl/dorpelverbinding met een V-naad. 90° profiel, vlakke panelen. Strakke dunne massief eiken glasroedes, eenvoudige glasmontage met Skantrae Easy Fixing System. Exclusieve glassoorten. Voor de leverbare glassoorten per deurmaat verwijzen wij u naar de prijslijst.

SKS 4254 Satinato

SKS 4261

SKS 4254 Albero


Cubeeiken

SkanSelekt Cube

SkanSelekt

Breedte Hoogte 231,5 cm

53 S

58 O

S

63 O

S

68 O

S

73 O

S

78 O

S

83 O

S

88 O

93

S

O

S

V

V

V

O V

SKS 4254

V

SKS 4261

V

V

V

V

V

V

SKS 4264

V

V

V

V

V

V

S = Stomp inclusief slotgat- en voorplaatboring Nemef 1200, O = Opdek Links of Rechts inclusief paumelleboringen en slotgat- en voorplaatboring Nemef 1200. V = Voorraadprogramma. Alle 231,5 opdek deuren worden standaard voorzien van 3 paumelleboringen.

Tip: De Cube eiken deuren worden met een reeds aangebrachte voorlak geleverd. Deze transparante, matte spuitlak op waterbasis is geschikt om af te lakken met alkyd- en acryl lakken, te olieĂŤn met parketolie, te waxen met parketwax of te beitsen.

Exclusief leverbaar in 231,5 cm deurhoogte

Voor de behandelingsinstructies verwijzen wij u naar onze website. Omdat eiken een natuurproduct is, zijn structuur- en kleurverschillen mogelijk. Deze verschillen vallen daardoor niet onder de garantie. De garantievoorwaarden worden bij de deur geleverd. Kleurafwijkingen t.o.v. showroomdeuren zijn mogelijk door gebruik van andere laksoorten en/of de mate van aanbrengen van de lak.

63


Stijlkenmerken

Houtnerfstructuur SKB 202/205

64

Deur: SKB 277. Sierbeslag: Indus RVS.

Glad oppervlak SKB 272/274

Glad oppervlak SKB 270/277


Board

SkanBoard

Skan

Foto: Dichte deur; SKB 277 voorzien van deurkruk Romeo CSA en sleutelrozet Astro CSA.

65


Kenmerken van SkanBoard paneel:

G AR A

N

2

T I E JA

AR

T I E JA

N

Vuren kantlatten, honingraatvulling tussen twee geperste MDF platen. Paneeldeuren met naadloze stijl/dorpelverbinding. De SKB 202 en 205 zijn voorzien van een zichtbare houtnerf. De overige modellen hebben een glad oppervlak. Facet blank glas leverbaar voor alle afgebeelde glasdeuren. Voor de SKB 270 en SKB 272 is tevens blank glas leverbaar. Wit voorbehandeld, dus gemakkelijk af te lakken. (zie voor behandelingsinstructies pagina 97). Voor de leverbare glassoorten per deurmaat verwijzen wij u naar de prijslijst.

AR

• • • • •

G AR A

SKB 274

SKB 272 Facet blank

SKB 277

SKB 270 Facet blank

SKB 205 Houtnerf

SKB 202 Houtnerf Facet blank

SKB 277 ook leverbaar in 231,5 cm deurhoogte! Foto: Dichte deur; SKB 277 voorzien van deurkruk Romeo CSA en sleutelrozet Astro CSA.

66


Board

Skan

Kenmerken van SkanBoard vlak: • • •

Vuren kantlatten, honingraatvulling tussen twee vlakke MDF platen. SKB 280 voorbehandeld SKB 290 afgelakt wit RAL 9010

Contructie SKB 280 stomp

SKB 280 stomp

Contructie SKB 290 opdek

SKB 290 opdek

Breedte 53 S

58 O

S

63 O

S

68 O

S

73 O

SKB 202 SKB 205

V

V

V

V

78

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

S

V

V

V

V

V

V

V

V

V

O V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKB 270

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKB 272

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKB 274

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKB 277

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKB 280

V

V

V

V

SKB 290

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SkanBoard

Hoogte 201,5 cm

V

Breedte Hoogte 211,5 cm

53 S

58 O

S

63 O

S

68 O

S

73 O

S

78 O

S

83 O

SKB 202 SKB 205

V

V

V

V

V

V

V

V

88

93

S

O

S

O

S

V

V

V

V

V

O V

V

V

V

V

V

V

SKB 270

V

V

V

V

V

V

SKB 272

V

V

V

V

V

V

SKB 274

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKB 277

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKB 280

V

V

V

V

SKB 290

V

V

V

V

V

V

V

V

Breedte

S

O

S

68 O

S

73 O

S

SKB 277 SKB 280

V

78 O

83

88

93

S

O

S

O

S

O

S

O

V

V

V

V

V

V

V

V

V

SKB 290 S = Stomp inclusief slotgat- en voorplaatboring Nemef 1200, O = Opdek Links of Rechts inclusief paumelleboringen en slotgat- en voorplaatboring Nemef 1200. V = Voorraadprogramma.

V

V V

V V

V

N

2

T I E JA

AR

T I E JA

O

63

N

S

58

G AR A

53

AR

Hoogte 231,5 cm

G AR A

67


Deur-kozijn-set

1

2

4 Deur/kozijn/set: DKS 280. Sierbeslag: Aquarius RVS

3

Luxe RVS paumellescharnier 80 x 80 mm Links/Rechts, los leverbaar

NIEUW

G AR A

T I E JA

AR

N

T I E JA

68

2

N

• Grenen (foutvrij) inmetselkozijn leverbaar met: - voorgemonteerde stompe vlakke boarddeur (PEFC) of - voorgemonteerde stompe luxe boardpaneeldeur (FSC). • Pas- en arm geschaafd. • Voorzien van 3 luxe RVS paumellescharnieren 80 x 80 mm. • Sluitplaat gemonteerd. • Reeds wit gegrond, makkelijk af te lakken. • Voorgefreesd slotgat Nemef 1200/1300. • Uit voorraad leverbaar.

AR

Kenmerken van SkanFrame:

G AR A


Frame

Skan

PEFC/30-31-100

Draairichting: Geef bij uw bestelling altijd de draairichting aan. In onderstaande tekening ziet u hoe de draairichting bepaald wordt.

DKS 280 vlakke boarddeur (linksdraaiend)

DKS 277 luxe boardpaneeldeur (linksdraaiend)

Breedte Kozijnmaat 56 x 90 mm

Hoogte 201,5 cm

73 S

DKS 280

78 O

L/R

DKS 277

S

83 O

S

L/R

L/R

V

L/R

88 O

S

93 O

L/R

S

O

L/R

Breedte Kozijnmaat 56 x 90 mm

Hoogte 211,5 cm

73 S

DKS 280

78 O

L/R

DKS 277

S

83 O

S

88 O

S

93 O

S

L/R

L/R

L/R

L/R

L/R

L/R

L/R

L/R

O

Hoogte 231,5 cm

73 S

78 O

S

83 O

DKS 280

S

88 O

L/R

DKS 277

S

SkanFrame

Breedte Kozijnmaat 56 x 90 mm

93 O

S

L/R

L/R

L/R

L/R

O

Breedte Kozijnmaat 56 x 115 mm

Hoogte 201,5 cm

73 S

DKS 280

78 O

L/R

DKS 277

S

83 O

S

L/R

L/R

L/R

L/R

88 O

S

93 O

L/R

S

O

L/R

Breedte Kozijnmaat 56 x 115 mm

Hoogte 211,5 cm

73 S

DKS 280

78 O

L/R

DKS 277

S

83 O

S

88 O

S

93 O

S

L/R

L/R

L/R

L/R

L/R

L/R

L/R

L/R

O

Breedte Kozijnmaat 56 x 115 mm

Hoogte 231,5 cm

73 S

78 O

DKS 280 DKS 277

S

83 O

S L/R

88 O

S

93 O

S

L/R

L/R

L/R

L/R

O

S = Stomp inclusief slotgat- en voorplaatboring Nemef 1200, L = Links voorraadprogramma R = Rechts voorraadprogramma

69


Accessoires

Foto: Dubbele openslaande deuren; SKS 235 voorzien van deurduwer Sabina Lux OCS, glasdeur; facet blank veiligheidsglas, lockblock en set aanslaglatten.

Dubbele deuren Een dubbele deur levert u veel doorgangsruimte op en oogt zeer fraai. Indien u een enkele deur heeft en graag dubbele deuren wilt, adviseren wij u om een vakman in te schakelen om deze constructie te vervaardigen. Skantrae levert een groot assortiment deuren in veel breedte- en hoogtematen. Dit geeft u talloze mogelijkheden de dubbele deuren naar uw smaak uit te voeren. Op pagina 71 treft u informatie aan over aanslaglatten en tongnaalden die zorgen voor een perfecte aansluiting van dubbele deuren.

Lockblock Alle Skantrae deuren zijn voorzien van slotgatboring o.b.v. de Nemef 1200/1300 sloten. Indien u het slotgat niet wenst (bijvoorbeeld in het geval van dubbele deuren of oude kozijnen met andere sluitplaathoogtes), is er een los grenen lockblock met aparte wit voorbehandelde grenen voorplaat leverbaar, waarmee u de bestaande boring kunt dichtmaken. Gebruikt u hiervoor een kwalitatief goede houtlijm. 70


Dubbele deuren Aanslaglatten / Tongnaald

Aanslaglat voor SkanSelekt Prestige

Aanslaglat voor SkanSelekt Original / Fusion

Aanslaglat voor SkanSelekt Accent / Cube

Tongnaald set voor SkanSelekt stompe deuren

Aanslaglat voor SkanSelekt opdekdeuren

AANSLAGLATTEN T.b.v. dubbele deuren is een set wit voorbehandelde aanslaglatten beschikbaar. Verkrijgbaar in SkanSelekt Accent/Cube, SkanSelekt Original/Fusion of SkanSelekt Prestige profilering en voor opdekdeuren. TONGNAALD Voor optimale afdekking van de noodzakelijke draainaad bij dubbele binnendeuren is tevens een wit voorbehandelde set grenen tongnaalden leverbaar. Tongnaalden zijn ook geschikt voor 231,5 cm hoge deuren.

Accessoires binnendeuren

Automatische tochtvaldorpel Planet Bespaar op energiekosten en voorkom tocht onder de deuren met de automatische tochtval-dorpel Planet. Zowel geschikt voor opdek- als stompe deuren. Niet geschikt voor woningen met balansventilatiesystemen. Tip: deze tochtvaldorpel kunt u direct in de deur laten monteren tegen geringe meerpijs.

Tochtvaldorpel geopende deur

Tochtvaldorpel gesloten deur

71


Accessoires

Foto: Dichte deur; SKS 1227 voorzien van deurkruk Pegasus RVS. Foto: Schuifdeur; SKS 1246 voorzien van satinato / blank glas. Schuifdeurkom Erta RVS, lockblock en schuifsysteem ALFA met klikkap wandmontage.

Schuifdeuren Een schuifdeur heeft meer voordelen dan alleen een fraaie uitstraling! U hoeft geen rekening meer te houden met de uitzwaai van de deur. Daarmee bespaart u ruimte en het geeft u meer mogelijkheden bij het inrichten van uw huis. Kies voor het kwalitatief uitstekende en gebruiksvriendelijke schuifsysteem Alfa van Skantrae. Als u de constructie wilt verbergen, kunt u optioneel gebruik maken van de bijpassende klikkap. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden. Als sierbeslag voor uw schuifdeur kiest u bijvoorbeeld een deurduwer of een schuifdeurkom. Vanaf pagina 76 van deze brochure vindt u Skantrae sierbeslag. Om de bestaande slotgaten in de deur weg te werken, heeft Skantrae een lockblockset ontwikkeld waarmee u zeer eenvoudig het aanwezige slotgat kunt afdichten. Voor meer informatie over dit lockblock en het Alfa schuifsysteem verwijzen wij u naar de pagina hiernaast. 72


Schuifdeuren Aanslaglat voor dubbele schuifdeuren Aanslaglat voor dubbele schuifdeuren Voor optimale afdekking van de noodzakelijke naad bij dubbele schuifdeuren zijn tevens witte voorbehandelde grenen aanslaglatten leverbaar. De aanslaglatten zijn ook geschikt voor 231,5 cm hoge deuren. Aanslaglat voor dubbele schuifdeur SkanSelekt Accent / Cube

Aanslaglat voor dubbele schuifdeur SkanSelekt Prestige / Fusion/ Original

Het klikkapsysteem wordt geleverd inclusief zijkap en is leverbaar in een versie voor wand- én ondermontage in 2000 of 4000 mm.

Schuifsysteem Alfa

Montagebeugel

Fraai weggewerkt en ruimtebesparend. Dit systeem wordt vaak toegepast bij een zogenaamde kamer en suite indeling. Daarnaast zijn er natuurlijk vele andere toepassingen te bedenken, bijvoorbeeld tussen kamer en keuken. Wij adviseren u om een vakman in te schakelen om deze constructie te monteren. Zie www.skantrae.com voor afmetingen en details. Schuifsysteem Klikkap t.b.v. Alfa schuifsysteem

Klikkap voor wandmontage

Accessoires binnendeuren

Kies voor het kwalitatief uitstekende en gebruiksvriendelijke schuifsysteem Alfa van Skantrae. Geschikt voor in de wand en voor de wand montage. Als u de constructie wilt verbergen, kunt u gebruik maken van het bijpassende klikkapsysteem. Afmetingen: 22 x 64 x 2000 mm (of 4000 mm). Per deur dient u één schuifsysteem toe te passen. Voor meer informatie over de technische details en de montage verwijzen wij u naar www.skantrae.com.

Klikkap

Lockblock Alle Skantrae deuren zijn voorzien van slotgatboring o.b.v. de Nemef 1200/1300 sloten. Indien u het slotgat niet wenst (bijvoorbeeld in het geval van dubbele deuren of oude kozijnen met andere sluitplaathoogtes), is er een los grenen lockblock met aparte wit voorbehandelde grenen voorplaat leverbaar waarmee u de bestaande boring kunt dichtmaken. Gebruikt u hiervoor een kwalitatief goede houtlijm. 73


Architraven & Plinten

SKA 17

SKA 15

SKA 19

Alle architraven worden geleverd in sets, bestaande uit 6 lengtes van 2440 mm. Dit is voldoende voor ĂŠĂŠn kozijn aan beide zijden en is door de lengte ook geschikt voor 231,5 cm hoge deuren en dubbele deuren.

SKA 1 hoekstuk

(combineren met SKA 15/17/19)

SKA 2 hoekstuk

(combineren met SKA 16/18/20/21)

SKA 9 / Neut

SKA 10 / Neut SKA 8 / Opdekneut

Opdekarchitraven en opdekneuten Wanneer het kozijn niet gelijk loopt met de muur kunt u onderstaande opdekarchitraven in combinatie met de opdekneuten (SKA 8) toepassen. Deze architraven en neuten zijn op maat te maken door de verhoogde kant in te korten, zodat de architraaf en de neut het hoogteverschil tussen kozijn en muur opvangen. Zie onderstaande doorsnede en situatieschets per model.

deur

kozijn

paumelle

deur

SKA 16 opdek

muur

kozijn

SKA 16 opdek SKA 16 Opdek

74

paumelle

SKA 18 opdek

muur

SKA 18 opdek SKA 18 Opdek


Sfeervolle sierlijsten in combinatie met Skantrae deuren. De architraven kunnen in dezelfde kleur als uw deur worden afgelakt, maar ook in een contrasterende kleur. Indien nodig kunt u een frezing in de architraaf aanbrengen of de muur opdikken d.m.v. een lat. Daarna kunt u de architraven middels schroeven en/of montagekit op het kozijn bevestigen. Stijlvolle plinten met bijpassende profilering maken het plaatje helemaal compleet. Tip: schilder de plinten in dezelfde kleur als de deur en architraven voor een ruimtelijk effect. Architraven en plinten zijn ommanteld met witte folie, daarom makkelijk overschilderbaar. Architraven, hoekstukken, neuten en plinten zijn FSC gecertificeerd.

SKA 18

SKA 16

SKA 20

SKA 21

Alle architraven worden geleverd in sets, bestaande uit 6 lengtes van 2440 mm. Dit is voldoende voor één kozijn aan beide zijden en is door de lengte ook geschikt voor 231,5 cm hoge deuren en dubbele deuren.

SKA 11 hoekstuk

(combineren met SKA 15/17/19)

SKA 12 hoekstuk

SKA 13 / Neut

SKA 14 / Neut

(combineren met SKA 16/18/20/21)

Plinten & plintneuten Accessoires binnendeuren

Plinten zorgen voor een juiste aansluiting op het geheel. Maak het plaatje helemáál af door bijpassende plintneuten toe te passen. Alle plinten worden geleverd in sets bestaande uit 4 lengtes van 2400 mm en zijn voorzien van een kabelgoot. Alle plintneuten worden geleverd in sets bestaande uit 2 stuks van 220 mm hoog.

SKP 32 / Plintneut

(combineren met SKP 6)

SKP 30 / Plintneut

(combineren met SKP 8)

Klassiek

Modern

SKP 6 180 mm. hoog

SKP 8 180 mm. hoog 75


Binnendeurbeslag

Foto: Dichte deur; SKS 1232, deurkruk Mary NIS/NIK titanium.

Levenslange garantie Titanium werd in eerste instantie veel gebruikt in de ruimtevaart en chirurgie. Kortom, zaken waar kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Skantrae biedt een groot deel van haar assortiment sierbeslag aan met daarop de Titanium coating. Op Titanium sierbeslag krijgt u levenslange garantie op kleurvastheid en krassen. Het resultaat: een uniek en zorgeloos product van hoge kwaliteit. Italiaans Design Skantrae heeft een aantal bijzondere deurkrukken laten ontwerpen door gerenommeerde Italiaanse ontwerpers (DND). Uniek en exclusief verkrijgbaar bij Skantrae. Massief Messing is het basisproduct dat wordt gebruikt voor de vervaardiging van het massieve beslag. Binnen dit programma zijn diverse finishes mogelijk, zoals bijvoorbeeld chroom of de traditionele goudgele kleur van messing. RVS Naast het massieve sierbeslag in diverse finishes heeft u een ruime keuze uit roestvast staal. U heeft de keuze tussen het reguliere programma en een aantal prachtige massieve design modellen. Kwalitatief gezien is ook dit programma een uitstekende keus.

Rozet (fig.1) Deurkrukken worden met een schroefrozet of drukrozet geleverd. In beide gevallen worden de schroeven keurig weggewerkt en zijn deze niet zichtbaar. Bij de nostalgische modellen met een ovaal rozet zijn de schroeven bewust wel zichtbaar.

Fig. 1

Door- en door montage (fig.2) Het Skantrae sierbeslag is geschikt voor door- en door montage (m.u.v. Daniela, Kristina ovaal en Riva). De montageschroeven gaan door het slot en de deur. De deurkruk wordt zonder zichtbare bevestiging stevig vastgeschroefd. Geveerd Alleen afgaan op het design is niet voldoende, het kwaliteitsaspect is zeker zo belangrijk. Alle deurkrukken worden geveerd geproduceerd. Dit betekent dat er een niet waarneembaar veersysteem in de deurkruk zit wat zorgt voor een levenslang zorgeloos gebruik. 76

Fig. 2


Onderhoud beslag Skantrae binnendeur beslag is behalve functioneel en van hoge kwaliteit ook een sieraad voor uw deur. Uw Skantrae deur zal bijdragen tot een fraaie woonmetamorfose. Het gekozen beslag maakt het geheel écht af! Hoe houd ik mijn beslag mooi? Beslag zoals een deurkruk is een gebruiksartikel dat meerdere keren per dag gebruikt wordt. Wij adviseren u deze producten (vergelijkbaar met waterkranen en dergelijke) regelmatig schoon te maken. Skantrae deurbeslag is verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten zoals roestvast staal en messing in verschillende kleuren van zilver of goudkleurig beslag tot modern mat chroom en nikkel tot oude finishes zoals brons en antiek. Onderstaand een aantal tips om uw beslag mooi te houden; Monteert u het sierbeslag pas nádat u de deur volledig heeft afgelakt en wanneer de verf volledig droog is! Hoe houd ik mijn titanium beslag mooi? Beslag met een titanium coating heeft een slijtvaste laag die om het beslag heen zit en is verkrijgbaar in diverse finishes. Deze coating is dermate hard dat Skantrae een levenslange garantie op deze producten geeft! Wij adviseren u het beslag regelmatig met een vochtige doek af te nemen. Voorkom te allen tijde het gebruik van agressieve reinigings- en/of schuurmiddelen. Dit kan de Titanium coating aantasten waardoor het verouderingsproces versneld wordt. De levenslange garantie op het beslag komt in dit geval te vervallen. Hoe houd ik mijn RVS beslag mooi? Roestvast staal beslag is gemaakt van een legering van verschillende staalsoorten, waardoor dit materiaal bij uitstek geschikt is voor buitentoepassingen of gebruik in keukens, badkamers en toiletten. De hardheid van het staal wordt bepaald door de hoeveelheid nikkel in het materiaal. Afhankelijk van de omgeving waar het deurbeslag wordt toegepast, bestaat de kans op oppervlakte-roestvorming. Dit is vergelijkbaar met bijvoorbeeld de aanslag van kalk op kranen en douchekoppen en is niet afkomstig vanuit het product zelf. U kunt roestvorming voorkomen door regelmatig het beslag af te nemen met een vochtige doek of zachte spons. Voorkom te allen tijde het gebruik van agressieve reinigings- en/of schuurmiddelen. Voor lichte beschadigingen kan licht, met de borstelrichting van het RVS, meeschuren met zeer fijn waterproof schuurpapier uitkomst bieden.

Sierbeslag binnendeuren

Hoe houd ik mijn antieke beslag mooi? Het antieke beslag (ijzer, brons en antique brons) heeft een specifieke oppervlaktebehandeling ondergaan. Door veelvuldig gebruik zal deze finish gaan ‘verweren’ en ouder gaan lijken. Dit is een natuurlijk proces en kenmerkend voor deze type finishes. Gebruik van deze deurkrukken zorgt namelijk voor een schurend effect wat ervoor zorgt dat het basismateriaal (messing) door de antieke finish heen zal gaan schijnen.

mat chroom

nero

inox

ijzer

mat nikkel

antique brons

chroom

brons

messing

roestvast staal

77


Binnendeurbeslag Alle Skantrae deurkrukken en sleutel- en cilinderrozetten zijn ook leverbaar als halve set t.b.v. combinatie met buitendeurbeslag.

Mat chroom

Daniela Lux OCS

Cottage SCI Handvat: kersenfinish.

Noxia Lux OCS

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Katy OCS Katy OCS Katy OCS

Bladzijde

90

Mat chroom

Carola OCS

Sabina Lux OCS

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Katy OCS Katy OCS Katy OCS

Bladzijde

90

Mat chroom

Wing OCS

Polo Lux CCS

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Katy OCS Katy OCS Katy OCS

Bladzijde

90

Mat chroom

Pisa CSA

Calla CSA

Roma CSA

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Astro CSA Astro CSA Astro CSA

Bladzijde

88

Mat chroom

Salina CSA

Fly CSA

Easy CSA

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Astro CSA Astro CSA Astro CSA

Bladzijde

88

Mat chroom

Giava CSA

Nirvana CSA

Tivoli CSA Handvat: ebbenhout.

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Astro CSA Astro CSA Astro CSA

Bladzijde

88

Mat chroom

Le Mans CSA

78

Evia CSA

= Titanium coating

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Astro CSA Astro CSA Astro CSA

Bladzijde

88


Alle Skantrae deurkrukken en sleutel- en cilinderrozetten zijn ook leverbaar als halve set t.b.v. combinatie met buitendeurbeslag.

Mat chroom

Fluke OCS

NIEUW

Fluo OCS

NIEUW

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

DND OCS DND OCS DND OCS

Bladzijde

89

Mat chroom

Derby CSA

Imola CSA

Linda CSA

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Bilastro CSA Bilastro CSA Bilastro CSA

Bladzijde

88

Mat chroom

Ibra CSA

Lila CSA

Rubino CSA

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Bilastro CSA Bilastro CSA Bilastro CSA

Bladzijde

88

Mat chroom

Francy CSA

Idro CSA

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Bilastro CSA Bilastro CSA Bilastro CSA

Bladzijde

88

Nina OCS

Elena OCS

Diana OCS

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Iris OCS Iris OCS Iris OCS

Bladzijde

89

Sierbeslag binnendeuren

Mat chroom

Mat chroom

Blade CSA Designer Giordano & Grossi

Dune CSA Designer Giordano & Grossi

Tivoli Quadrato CSA Handvat: ebbenfinish.

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Quastro CSA Quastro CSA Quastro CSA

Bladzijde

91

Mat chroom

Preso CSA Designer Grasselli e Pedrizzetti

Quadra WenghĂŠ-finish CSA Designer Grasselli e Pedrizzetti

Quadra Eiken-finish CSA Designer Grasselli e Pedrizzetti

= Titanium coating

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Quastro CSA Quastro CSA Quastro CSA

Bladzijde

91

79


Binnendeurbeslag Alle Skantrae deurkrukken en sleutel- en cilinderrozetten zijn ook leverbaar als halve set t.b.v. combinatie met buitendeurbeslag.

Inox

VitaD INOX DND Designer Mauro Ronchi

Logo INOX DND Designer Mauro Ronchi

VitaB INOX DND Designer Mauro Ronchi

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Inox DND Inox DND Inox DND

Bladzijde

89

Inox

Link INOX

Nova INOX

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Iris INOX Iris INOX Iris INOX

Bladzijde

89

Inox

Fluo INOX

NIEUW

Korpo INOX

NIEUW

Fluke INOX

NIEUW

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

DND INOX DND INOX DND INOX

Bladzijde

89

Mat nikkel/nikkel

Dali NIS/NIK

Mary NIS/NIK

Atena NIS/NIK

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Astro NIS/NIK Astro NIS/NIK Astro NIS/NIK

Bladzijde

88

Mat nikkel/nikkel

Salina NIS/NIK

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Astro NIS/NIK Astro NIS/NIK Astro NIS/NIK

Bladzijde

88

Mat nikkel

Korpo ONS

NIEUW

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

DND ONS DND ONS DND ONS

Bladzijde

89

Nikkel

Riva NIK Handvat: ebbenfinish.

80

= Titanium coating

Sleutelrozet Toiletgarnituur

Rivolino NIK Rivolino NIK

Bladzijde

91


Alle Skantrae deurkrukken en sleutel- en cilinderrozetten zijn ook leverbaar als halve set t.b.v. combinatie met buitendeurbeslag.

Mat nikkel

Linda NIS

Rubino NIS

Ibra NIS

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Bilastro NIS Bilastro NIS Bilastro NIS

Bladzijde

88

Mat nikkel

Derby NIS

Imola NIS

Lila NIS

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Bilastro NIS Bilastro NIS Bilastro NIS

Bladzijde

88

Mat nikkel

Idro NIS

Francy NIS

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Bilastro NIS Bilastro NIS Bilastro NIS

Bladzijde

88

Mat nikkel

Pisa NIS

Easy NIS

Evia NIS

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Astro NIS Astro NIS Astro NIS

Bladzijde

88

Blade NIS Designer Giordano & Grossi

Dune NIS Designer Giordano & Grossi

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Quastro NIS Quastro NIS Quastro NIS

Bladzijde

91

Sierbeslag binnendeuren

Mat nikkel

Mat nikkel

Lorena ONS

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Iris ONS Iris ONS Iris ONS

Bladzijde

89

Mat nikkel

Cometa ONS

= Titanium coating

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Katy ONS Katy ONS Katy ONS

Bladzijde

90

81


Binnendeurbeslag Alle Skantrae deurkrukken en sleutel- en cilinderrozetten zijn ook leverbaar als halve set t.b.v. combinatie met buitendeurbeslag.

Chroom

Riva CRO Handvat: ebbenfinish.

Sleutelrozet Toiletgarnituur

Rivolino CRO Rivolino CRO

Bladzijde

91

Chroom

Tivoli CRO Handvat: ebbenfinish.

Easy CRO

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Astro CRO Astro CRO Astro CRO

Bladzijde

88

Chroom

Tipo OC

Boomerang OC

Wing OC

Chroom

Elena OC

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Iris OC Iris OC Iris OC

Bladzijde

89

Tivoli Quadrato CRO Handvat: ebbenfinish.

Quastro CRO Quastro CRO Quastro CRO

Bladzijde

91

Katy OC Katy OC Katy OC

Bladzijde

90

Chroom/mat chroom

Cottage CCS

Chroom Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Katy OC Katy OC Katy OC

Bladzijde

90

Chroom/mat chroom

Morphos CCS

NIEUW

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Quastro CCS Quastro CCS Quastro CCS

Bladzijde

91

Chroom

ESA CNE

NIEUW

ESA CCS

NIEUW

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

DND SQUARE OC DND SQUARE OC DND SQUARE OC

Bladzijde

89

Chroom/mat nikkel

Lisa CNS

82

= Titanium coating

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Katy CNS Katy CNS Katy CNS

Bladzijde

90


Alle Skantrae deurkrukken en sleutel- en cilinderrozetten zijn ook leverbaar als halve set t.b.v. combinatie met buitendeurbeslag.

Messing

Derby OTL

Francy OTL

Lila OTL

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Bilastro OTL Bilastro OTL Bilastro OTL

Bladzijde

88

Messing

Ibra OTL

Imola OTL

Linda OTL

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Bilastro OTL Bilastro OTL Bilastro OTL

Bladzijde

88

Messing

Rubino OTL

Idro OTL

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Bilastro OTL Bilastro OTL Bilastro OTL

Bladzijde

88

Messing

Lisa OLS

Daniela Lux OLV

Wing OLV

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Katy OLV Katy OLV Katy OLV

Bladzijde

90

Elegant OLV

Carola OLV

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Katy OLV Katy OLV Katy OLV

Bladzijde

90

Sierbeslag binnendeuren

Messing

Messing

Nina OLV

Lorena OLV

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Iris OLV Iris OLV Iris OLV

Bladzijde

89

Messing/mat

Atena OTL/OSA

Salina OTL/OSA

= Titanium coating

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Astro OTL/OSA Astro OTL/OSA Astro OTL/OSA

Bladzijde

88

83


Binnendeurbeslag Alle Skantrae deurkrukken en sleutel- en cilinderrozetten zijn ook leverbaar als halve set t.b.v. combinatie met buitendeurbeslag.

Nero

Derby GMM

Francy GMM

Ibra GMM

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Bilastro GMM Bilastro GMM Bilastro GMM

Bladzijde

88

Nero

Imola GMM

Linda GMM

Rubino GMM

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Bilastro GMM Bilastro GMM Bilastro GMM

Bladzijde

88

Nero

Lila GMM

Idro GMM

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Bilastro GMM Bilastro GMM Bilastro GMM

Bladzijde

88

ijzer

Daniela Lux FAN

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Katy FAN Katy FAN Katy FAN

Bladzijde

90

ijzer Sleutelrozet Toiletgarnituur

Kristina FAN Kristina FAN

Bladzijde

90

Kristina FAN

Ijzer

Kristina Ovaal FAN

Sleutelrozet Toiletgarnituur

Kristina ovaal FAN Kristina ovaal FAN

Bladzijde

90

Daniela Lux Ovaal FAN

Antique brons

Mary OBA

84

= Titanium coating

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Astro OBA Astro OBA Astro OBA

Bladzijde

88


Alle Skantrae deurkrukken en sleutel- en cilinderrozetten zijn ook leverbaar als halve set t.b.v. combinatie met buitendeurbeslag.

Antique brons Sleutelrozet Toiletgarnituur

Katy AF Katy AF

Bladzijde

90

Daniela Lux AF

Antique brons

Kristina AF

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Kristina AF Kristina AF Kristina AF

Bladzijde

90

Antique brons

Daniela Lux Ovaal AF

Kristina Ovaal AF

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Katy ovaal AF Katy ovaal AF Katy ovaal AF

Bladzijde

90

Brons

Erica OBR

Pisa OBR

Giava OBR

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Astro OBR Astro OBR Astro OBR

Bladzijde

88

Tivoli OBR Handvat: ebbenfinish.

Imola OBR

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Astro OBR Astro OBR Astro OBR

Bladzijde

88

Sierbeslag binnendeuren

Brons

Mat messing

Tesa OS

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Katy OS Katy OS Katy OS

Bladzijde

90

85


Binnendeurbeslag Alle Skantrae deurkrukken en sleutel- en cilinderrozetten zijn ook leverbaar als halve set t.b.v. combinatie met buitendeurbeslag.

RVS

Pisces RVS

Phoenix RVS

Pictor RVS

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Sagitta RVS Sagitta RVS Sagitta RVS

Bladzijde

91

RVS

Puppis RVS

Perseus RVS

Pegasus RVS

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Sagitta RVS Sagitta RVS Sagitta RVS

Bladzijde

91

RVS

Aurila RVS

Cepheus RVS

Andromeda RVS

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Pavo RVS Pavo RVS Pavo RVS

Bladzijde

91

RVS

Apus RVS

Corvus RVS

Circinus RVS

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Pavo RVS Pavo RVS Pavo RVS

Bladzijde

91

RVS

Anglia RVS

Aries RVS

Cetus RVS

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Pavo RVS Pavo RVS Pavo RVS

Bladzijde

91

RVS

Auriga RVS

Carina RVS

Aquarius RVS

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Pavo RVS Pavo RVS Pavo RVS

Bladzijde

91

RVS

Crater RVS

86

= Massief RVS

Sleutelrozet Cilinderrozet Toiletgarnituur

Pavo RVS Pavo RVS Pavo RVS

Bladzijde

91


Gemini RVS

Draco RVS

Fornax RVS Badkamer/toilet slot

Dorado RVS

Cygnus RVS

Delphinus RVS Badkamer/toilet slot

Leo RVS

Lacerta RVS

Libra RVS Badkamer/toilet slot

Indus RVS

Grus RVS

Hydra RVS Badkamer/toilet slot

Sierbeslag binnendeuren

Het langschildbeslag dat is voorzien van een toilet- of sleutelgat heeft de volgende slotafstanden; sleutelgat 56mm en toiletgarnituur 63 mm. In alle gevallen is er sprake van verborgen montage zodat schroeven niet zichtbaar zijn. Onderstaande krukken zijn niet als 1/2 set leverbaar.

87


Binnendeurbeslag Astro CSA Sleutelrozet

Astro CSA Cilinderrozet

Astro CSA Toiletgarnituur

Astro NIS Sleutelrozet

Astro NIS Cilinderrozet

Astro NIS Toiletgarnituur

Astro NIS/NIK Sleutelrozet

Astro NIS/NIK Cilinderrozet

Astro NIS/NIK Toiletgarnituur

Astro CRO Sleutelrozet

Astro CRO Cilinderrozet

Astro CRO Toiletgarnituur

Astro OTL/OSA Toiletgarnituur

Astro OBA Sleutelrozet

Astro OBA Cilinderrozet

Astro OBA Toiletgarnituur

Astro OTL/OSA Sleutelrozet

88

Astro OTL/OSA Cilinderrozet

Astro OBR Sleutelrozet

Astro OBR Cilinderrozet

Astro OBR Toiletgarnituur

Bilastro CSA Sleutelrozet

Bilastro CSA Cilinderrozet

Bilastro CSA Toiletgarnituur

Bilastro NIS Sleutelrozet

Bilastro NIS Cilinderrozet

Bilastro NIS Toiletgarnituur

Bilastro GMM Sleutelrozet

Bilastro GMM Cilinderrozet

Bilastro GMM Toiletgarnituur

Bilastro OTL Sleutelrozet

Bilastro OTL Cilinderrozet

Bilastro OTL Toiletgarnituur

= Titanium coating


DND INOX Cilinderrozet

DND INOX Toiletgarnituur

DND OCS Sleutelrozet

DND OCS Cilinderrozet

DND OCS Toiletgarnituur

DND SQUARE OC Sleutelrozet

DND SQUARE OC Cilinderrozet

DND SQUARE OC Toiletgarnituur

Iris OC Sleutelrozet

Iris OC Cilinderrozet

Iris OC Toiletgarnituur

Iris ONS Sleutelrozet

Iris ONS Cilinderrozet

IRIS ONS Toiletgarnituur

Iris OLV Sleutelrozet

Iris OLV Cilinderrozet

DND ONS Sleutelrozet

Iris OCS Sleutelrozet

Iris INOX Sleutelrozet

DND ONS Cilinderrozet

DND ONS Toiletgarnituur

Iris OCS Cilinderrozet

Iris OCS Toiletgarnituur

Iris INOX Cilinderrozet

Iris INOX Toiletgarnituur

Sierbeslag binnendeuren

DND INOX Sleutelrozet

Iris OLV Toiletgarnituur

= Titanium coating

89


Binnendeurbeslag Katy OCS Sleutelrozet

Katy OCS Cilinderrozet

Katy OC Sleutelrozet

Katy OC Cilinderrozet

Katy OLV Sleutelrozet

Katy OLV Cilinderrozet

Katy AF Sleutelrozet

Katy AF Cilinderrozet

Katy Ovaal FAN Sleutelrozet

Katy Ovaal AF Sleutelrozet

90

Katy OCS Toiletgarnituur

Katy OC Toiletgarnituur

Katy OLV Toiletgarnituur

Katy AF Toiletgarnituur

Katy Ovaal FAN Toiletgarnituur

Katy Ovaal AF Toiletgarnituur

Katy ONS Sleutelrozet

Katy ONS Cilinderrozet

Katy CNS Sleutelrozet

Katy CNS Cilinderrozet

Katy CNS Toiletgarnituur

Katy FAN Sleutelrozet

Katy FAN Cilinderrozet

Katy FAN Toiletgarnituur

Katy OS Sleutelrozet

Katy OS Cilinderrozet

Katy OS Toiletgarnituur

Kristina FAN Sleutelrozet

Kristina AF Sleutelrozet

Katy ONS Toiletgarnituur

Kristina FAN Toiletgarnituur

Kristina AF Toiletgarnituur


Pavo RVS Sleutelrozet

Pavo RVS Cilinderrozet

Pavo RVS Toiletgarnituur

Sagitta RVS Sleutelrozet

Sagitta RVS Cilinderrozet

Quastro CSA Sleutelrozet

Quastro CSA Cilinderrozet

Quastro CSA Toiletgarnituur

Quastro NIS Sleutelrozet

Quastro NIS Cilinderrozet

Quastro NIS Toiletgarnituur

Quastro CRO Sleutelrozet

Quastro CRO Cilinderrozet

Quastro CRO Toiletgarnituur

Quastro CCS Sleutelrozet

Quastro CCS Cilinderrozet

Quastro CCS Toiletgarnituur

Rivolino CRO Toiletgarnituur

Rivolino NIK Sleutelrozet

Rivolino NIK Toiletgarnituur

Sierbeslag binnendeuren

Rivolino CRO Sleutelrozet

Sagitta RVS Toiletgarnituur

= Titanium coating

91


Binnendeurbeslag

Tivoli CSA Deurduwer Handvat: ebbenfinish. H.o.h. maat 215 mm

Sabina Lux OCS Deurduwer H.o.h. maat 175 mm

92

Tivoli Quadrato CSA Deurduwer Handvat: ebbenfinish H.o.h. maat 215 mm

Dali CSA Deurduwer H.o.h. maat 195 mm

Pisa CSA Deurduwer H.o.h. maat 200 mm

Polo Lux CCS Deurduwer Chroom/mat chroom H.o.h. maat 180 mm

Giava CSA Deurduwer H.o.h. maat 255 mm

Tivoli CRO Deurduwer Handvat: ebbenfinish H.o.h. maat 215 mm

= Titanium coating

Dune CSA Deurduwer H.o.h. maat 205 mm

Tivoli Quadrato CRO Deurduwer Handvat: ebbenfinish H.o.h. maat 215 mm


Dali OTL Deurduwer H.o.h. maat 195 mm

Dune OTL Deurduwer H.o.h. maat 205 mm

Pisa OTL Deurduwer H.o.h. maat 200 mm

Giava OTL Deurduwer H.o.h. maat 255 mm

Sierbeslag binnendeuren

Sabina Lux OLV Deurduwer H.o.h. maat 175 mm

Deurgreep Bournmouth RVS H.o.h. maat 200 mm

Deurgreep Octans RVS H.o.h. maat 155 mm

Deurduwer Norma RVS H.o.h. maat 355 mm

= Titanium coating

Deurgreep Wight RVS H.o.h. maat 250 mm

93


Binnendeurbeslag

Romeo OTL Schuifdeurkom

Erta RVS Schuifdeurkom

Orion RVS Deurstopper

Paumelle scharnier RVS 80 x 80 mm Links/Rechts

94

Romeo GMM Schuifdeurkom

Terra RVS Schuifdeurkom

Romeo OBR Schuifdeurkom

Romeo CS Schuifdeurkom

Romeo OC Schuifdeurkom


Musca RVS vaste knop t.b.v. vaste knop/kruk combinatie

Mensa RVS vaste Knop t.b.v. vaste knop/kruk combinatie

Ook leverbaar in OTL titanium

Ook leverbaar in OTL titanium

Lepus RVS Knopkruk

Sierbeslag binnendeuren

Spulu RVS Knopkruk

95


Technische informatie Om in no-time een ander interieur te creëren en Skantrae deuren perfect tot hun recht te laten komen, is het van belang dat u de juiste beslissing(en) neemt voor en tijdens uw aankoop. Wij trachten u daarbij een handje te helpen middels deze tippagina. Houdt u rekening met een aantal vuistregels: - Het beste resultaat wordt verkregen als onze producten door mensen met vakkennis geplaatst worden. - Skantrae levert haar producten via een geselecteerd dealernetwerk. Zij beschikken over een eigen plaatsingsservice en/of zij beschikken over een adressenbestand van gespecialiseerde aannemers of klusbedrijven, die u alle zorg van het plaatsen uit handen kunnen nemen. Informeer bij dealers in uw buurt naar de mogelijkheden. - Dealeradressen vindt u op onze internetsite (www.skantrae.com) of telefonisch: 0316 - 58 66 00 Denkt u, vóórdat u bij één van onze dealers naar binnen stapt, aan het volgende: OPMETEN - Meet de maat van uw kozijnen of oude deuren nauwkeurig op. Meet bij de stompe deuren de netto breedte- en hoogtemaat. Bij opdekdeuren meet u de breedte ZONDER de opdekrand en de hoogte INCLUSIEF de opdekrand. Is de deur stomp of opdek? (Zie onderstaande tekening). STOMP EN OPDEK De opdekrand kan zowel met een rechte (90°) rand als met een schuine rand uitgevoerd zijn. Bepaal de draairichting van uw deuren aan de hand van de onderstaande tekening:

DRAAIRICHTINGEN - Ga voor de deur staan, zodat de deur naar u toe draait. - De plaats van de scharnieren geeft de draairichting aan: links -> linksdraaiend, rechts -> rechtsdraaiend.

TYPE DEUR - Wil ik een glasdeur of een paneeldeur? - Welk glas zou ik eventueel daarbij willen hebben? - Welk beslag zou daar het beste bij passen? - Welke architraaf past bij uw deur? - Is het hang- en sluitwerk (sloten en scharnieren) aan vervanging toe? - Welke kleuren zullen mijn nieuwe deuren gaan krijgen? ZELF DOEN OF UITBESTEDEN? Weeg bij de volgende zaken goed af of u ze zelf gaat doen of dat u het werk uitbesteedt aan gespecialiseerde bedrijven: deur plaatsen, glas plaatsen, schilderen. GLAS PLAATSEN Glas plaatsen in een binnendeur is secuur werk. Het moet zorgvuldig gebeuren om een zo mooi mogelijk resultaat te verkijgen. U kunt ervoor kiezen het glas te laten plaatsen door Skantrae. We hanteren hiervoor zeer gunstige prijzen. Check hiervoor onze prijslijst. BORINGEN Alle Skantrae deuren worden voorzien van slotgaten o.b.v. Nemef 1200 inclusief voorplaatfrezingen. De gebruikte afmetingen zijn: Hoogte Slotkast 130 mm Voorplaat 174 mm

Breedte 18 mm 20 mm

Diepte 85 mm 3 mm

Hart krukgat op 1050 mm uit onderkant deur (wordt niet geboord). PAUMELLEBORINGEN T.B.V. OPDEKDEUREN Deurhoogte: 2015 mm Onderste paumelleboring vanaf bovenkant deur (incl. opdekrand): 1736 mm Tussenruimte: 1500 mm Bovenste paumelleboring vanaf bovenkant deur (incl. opdekrand): 236 mm Deurhoogte: Onderste paumelleboring vanaf bovenkant deur (incl. opdekrand): Tussenruimte: Bovenste paumelleboring vanaf bovenkant deur (incl. opdekrand):

2115 mm

Deurhoogte: Onderste paumelleboring vanaf bovenkant deur (incl. opdekrand): Tussenruimte (1e en 2e paumelleboring): Bovenste paumelleboring vanaf bovenkant deur (incl. opdekrand): 3e paumelleboring vanafbovenkant deur (incl. opdekrand):

2315 mm

1836 mm 1500 mm 336 mm

2036 mm 1700 mm 336 mm 536 mm

MAXIMAAL TOEGESTANE INKORTINGEN In de volgende tabel ziet u een overzicht van de maximaal toegestane inkortingen die nog binnen de garantievoorwaarden vallen. Stijlen SkanSelekt 10 mm SkanBoard 10 mm

96

Bovendorpel 10 mm 10 mm

Onderdorpel 60 mm 10 mm


Binnendeuren GARANTIEVOORWAARDEN EN BEHANDELINGSINSTRUCTIES Onze garantievoorwaarden worden bij iedere deur geleverd of zijn op aanvraag verkrijgbaar. CONTROLE Let op: controleer uw deur voordat u deze gaat behandelen. Indien een deur geheel of gedeeltelijk is bewerkt, dan heeft u de deur geaccepteerd en kunnen klachten over zichtbare gebreken niet meer in behandeling worden genomen. WARM/KOUD SITUATIE In belangrijke mate wordt kromtrekgedrag van deuren veroorzaakt door spanningen die te maken hebben met verschillen en veranderingen in temperatuur en vocht– huishouding. Wees daarom uiterst voorzichtig met deuren die tussen twee ruimtes hangen waar grote verschillen in temperatuur (kunnen) ontstaan (zoals tussen berging/ garage en keuken). Zorg voor een zo gelijkmatig mogelijke afstemming van de temperatuur in beide ruimtes. SCHILDERADVIES Skantrae binnendeuren worden geleverd met een witte primer. Skantrae deuren zijn geschikt om af te lakken met zowel alkyd (oplosmiddel houdend) als acryl (watergedragen) lakken. De SKS Cube eiken deuren worden met een reeds aangebrachte voorlak geleverd. Deze transparante, matte spuitlak op waterbasis is geschikt om af te lakken met alkyd- en acryllakken, te olieën met parketolie, te waxen met parketwax of te beitsen. Zie voor behandeling van fineerdeuren zoals SKS Cube eiken onze website voor instructies. BEHANDELING WITTE DEUREN - De fabrieksmatig aangebrachte grondlaag controleren op hechting en beschadigingen. - Eventuele beschadigingen en/of schaafkanten, alsmede onbehandeld houtwerk behandelen met grondlak, bijvoorbeeld grondlak van Wijzonol , Sigma (of gelijkwaardig) overeenkomstig met de aangebrachte grondlaagdikte en kleur. De bewerkte kanten en de verbindingsnaden van de panelen, de stijlen en dorpels dienen voor de zekerheid nog één keer gegrond te worden. Dit zorgt voor een verbeterde levensduur bij deuren die in vochtige omgevingen worden afgehangen. Het gronden dient met de kwast te gebeuren. De grondlak dient vol aangebracht te worden. De natte laagdikte moet 100 micrometer bedragen en de droge laagdikte 35 micrometer. - De deur zeer goed reinigen en ontvetten. Vuil, stof en vet zijn de belangrijkste oorzaken van onthechting van lak. - Gebruik voor de reiniging Universol van Sikkens (of gelijkwaardig). Dit is een milieuvriendelijke ontvetter met alle goede eigenschappen van ammonia. Het is niet schuimend, niet agressief voor de huid, volledig biologisch afbreekbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Vraag ernaar bij uw verfspeciaalzaak. - Erg belangrijk is het opschuren van de deur. Om het beste resultaat te krijgen raden wij schuurpapier met minimaal korrel 180 aan. Beter nog is om zogenaamde scratchpads te gebruiken, bijvoorbeeld SandBlaster Fine 320 of 180 van 3M. Deze pads zijn makkelijk in gebruik en leveren een zeer goed resultaat. - Dusdanig schuren dat de toplaag ruw aanvoelt. Zodoende wordt een goede hechting gegarandeerd.

- Oppervlakten stofvrij maken met een droge doek of zachte borstel. - Het afkitten van panelen en/of hoekverbindingen bij binnendeuren is voor een perfect resultaat niet noodzakelijk. Indien u dit toch wenst te doen, gebruik dan een siliconen-vrije kit zoals Tiocol van Den Braven. Eventuele krimpnaadjes die ontstaan in de kitrand vallen buiten de garantie. - De deuren dienen twee maal afgelakt te worden voor een perfect resultaat. - Schilder de profielen, randen en hoekverbindingen (aan alle zijden!) eerst met een kwast. Voor een superieure kwaliteit dient de eerste droge laagdikte minimaal 35 micrometer te bedragen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met verf van Wijzonol, Sigma (of gelijkwaardig). Om deze droge laagdikte van 35 micrometer te bereiken, is het van belang de verf “vol” aan te brengen in een natte laagdikte van ca. 100 micrometer. De deur dient voor een goed resultaat minimaal tweemaal afgelakt te worden met een roller. Natuurlijk met voldoende droogtijd tussen de laklagen. Volg daarbij de aanwijzingen op de verfverpakking. Voor goed resultaat dient ook de tweede laag te zijn voorzien van een droge laagdikte 35 micrometer, hierdoor omvat de totale aflaklaag 70 micrometer. Voor een perfect afgelakte deur werkt u van het midden van de deur naar buiten. Schilder eerst de verbindingen van de panelen, dan de panelen en tot slot de randen (stijlen en dorpels) van de deur. - Vergeet niet: na de eerste laklaag dient de deur wederom opgeschuurd te worden. Dit zorgt voor een betere hechting van de tweede laklaag. U kunt dit doen met bijvoorbeeld de SandBlaster scratchpad Fine van 3M of schuurpapier met korrel 240. Deuren dienen binnen 8 dagen na levering volledig en aan alle 6 de zijden en in alle boringen en inkrozingen afgewerkt te zijn. AFLAKKEN MET WATERGEDRAGEN VERF: Wanneer u de deur gaat schilderen met verf op waterbasis raden wij u aan om de deur eerst van een primelaag te voorzien in de uiteindelijke aflakkleur. Door het gebruik van deze primelaag bent u verzekerd van een goede hechting. Volgt u te allen tijde de instructies zoals vermeld op de verpakking of het product-kenmerkenblad van de producent van de verf. Indien u een donkere aflakkleur gaat gebruiken, kunt u eventueel een extra donkere primer (grondlak) gebruiken. SCHILDER UW DEUREN NOOIT: - Bij een ruimteluchtvochtigheid boven de 85% (let op pas gestucte ruimtes in met name nieuwbouwwoningen). - Bij temperaturen beneden de 7°C. - In de volle zon. Pas en arm schaven, stompe deuren Als u uw nieuwe deur gaat afhangen, is het wenselijk dat de deur aan de volgende spelingen (draainaden) voldoet: - aan de hangzijde een speling van 2 mm. - aan de sluitzijde een speling van 3 tot 4 mm. - aan de bovenzijde een speling van 2 mm. - aan de onderzijde een speling van 3 mm. Mocht uw deur niet aan de hiervoor genoemde spelingen voldoen, dan kunt u uw deur pas en arm schaven. Dit is alléén mogelijk bij stompe deuren! Voor het schaven kunt u het beste een rijschaaf of een elektrische schaaf gebruiken. 97


Buitendeuren

G AR A

T I E JA

N

T I E JA

7

AR

98

AR

N

Foto: Voordeur SKE 735 rechts voorzien van GT-06 rooster zwart, veiligheidsrozet rond OTL, voordeurknop Antrim OTL, briefplaat Cavan OTL, beldrukker Offaly OTL, huiscijfer OTL en weldorpel 1.

G AR A


Buitendeuren: De voordeur is het visitekaartje van uw huis. Immers is een voordeur sfeerbepalend en drukt u met uw keuze een stempel op het aanzien van uw woning. Het model, de kleur en het beslag bepalen mede de uitstraling van uw woning. Skantrae biedt u een ruime keus aan buitendeuren voor bijna woonstijl. De buitendeur beschermt u tevens tegen ongewenst bezoek en is er dus ook om uw veiligheid te garanderen. Bij de ontwikkeling van de buitendeuren is hier rekening mee gehouden. De tuin- en balkondeuren van Skantrae zijn gecertificeerd voor inbraakwerendheidsklasse 3 en zijn voorzien van het KOMO certificaat. Skantrae heeft daarnaast een ruim assortiment moderne PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) en SKG (Stichting Keurmerk Gevelelementen) gecertificeerde meerpuntssluitingen die, indien gewenst, bij bestelling al in de deur gemonteerd kunnen worden. Skantrae buitendeuren worden onder strenge KOMO richtlijnen geproduceerd en er wordt gebruik gemaakt van de beste KOMO gecertificeerde materialen. KOMO is een hoog gewaardeerd kwaliteitskeurmerk dat door een onafhankelijke instantie wordt verleend. Het KOMO keurmerk garandeert u een duurzame kwaliteit. Met een Skantrae buitendeur kiest u voor Karakter, Veiligheid en Kwaliteit!

Kenmerken van voordeuren: De SkanEntrance deuren worden onder strenge KOMO regels geproduceerd. Voor de constructie wordt gebruik gemaakt van de beste KOMO gecertificeerde materialen zoals houtsealers, houtlijmen, zwelband tussen de dorpels en een met roestvaststalen nagels vergrendelde pen-en-gat verbinding. Voorbehandeld met een grijskleurige primer in de kleur RAL 7001 (geschikt voor een lichte of donkere aflakkleur). Ook hier een garantie voor kwaliteit.

Kenmerken van tuin- en balkondeuren: De SkanGarden deuren zijn voorzien van het KOMO certificaat. Dit houdt in dat de beste materialen zijn verwerkt in de constructie van deze balkondeuren inclusief ventilatiesleuven. Tuin- en balkondeuren zijn voorbehandeld met een grijze primer in de kleur RAL 7001 (geschikt voor een lichte of donkere aflakkleur).

99


Buitendeurglas

100

ISO Glasrooster 2

ISO Satinato blanke bies

ISO Facet blank

ISO Glas-in-Lood B

ISO Wobble

ISO Glasrooster 1


Glasdeuren zorgen voor extra licht en ruimtelijkheid. Ruimtelijkheid die ontstaat doordat de ruimte achter de deur zichtbaar wordt. Glas kan ook privacy bieden en toch licht doorlaten als gekozen wordt voor mat glas. Door toepassing van gekleurd Glas-in-Lood ontstaat een sfeervolle lichtinval. Voor vele Skantrae buitendeuren zijn er diverse glassoorten op maat. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van Skantrae veiligheidsglas. Op deze pagina’s is slechts een aantal voorbeelden afgebeeld uit het omvangrijke glasassortiment. Kijkt u bij de verschillende deurenseries voor leverbare modellen en maten.

ISO Blank

ISO Glas-in-Lood C

ISO Carving

ISO Glas-in-Lood G

ISO Satinato

ISO Deco

101


SKE 730 L of R*

1)

SKE 735 L of R*

1)

Rooster GT-02 Blank glas en rooster standaard gemonteerd.

Rooster GT-02 Blank glas en rooster standaard gemonteerd.

SKE 730 L of R*

1)

Rooster GT-03 Blank glas en rooster standaard gemonteerd.

SKE 735 L of R*

SKE 730 L of R*

1)

SKE 735 L of R*

1)

Rooster GT-04 Blank glas en rooster standaard gemonteerd.

1)

Rooster GT-03 Blank glas en rooster standaard gemonteerd.

Rooster GT-04 Blank glas en rooster standaard gemonteerd.

SKE 730 L of R*

1)

SKE 735 L of R*

1)

Rooster GT-06 Blank glas en rooster standaard gemonteerd.

Rooster GT-06 Blank glas en rooster standaard gemonteerd.

Kenmerken van SkanEntrance 700:

• 102

7

AR

T I E JA

T I E JA

N

• •

Paumelles en draaiknop standaard in messing kleur. Ook leverbaar in mat chroom.

N

G AR A

• •

Hardhout stijlen en dorpels, exterieur-MDF panelen. Pen- en gat verbinding, brede stijlen (140 mm). 120 mμ grijs voorbehandeld. Aan beide zijden geprofileerde roosters in SKE 721, SKE 730 en SKE 735. Roosters in 6 kleuren leverbaar. Keuze uit vijf weldorpels (zie pagina 114). Standaard geleverd zonder weldorpel. Geavanceerde sluitconstructie met meerpuntssluiting in het draairaam. Briefsleuf mogelijk waar briefplaat is afgebeeld. ISO-Blank glas voorgemonteerd in SKE 721, SKE 730 en SKE 735. Overige deuren zijn standaard geschikt voor isolatieglas. Alle constructieonderdelen zijn van te voren behandeld en panelen zijn rondom gekit.

AR

• • • •

G AR A


700 SkanEntrance 700

SkanEntrance

SKE 721*

rooster Zwart RAL 9017 Blank glas en rooster standaard gemonteerd. Draairaam draait in alle uitvoeringen links naar binnen L1

Roosterdeuren zijn voorzien van draairaam met ISO glas en degelijke meerpuntssluiting.

Foto: Voordeur SKE 735 rechts voorzien van GT-06 rooster zwart, veiligheidsrozet rond OTL, voordeurknop Antrim OTL, briefplaat Cavan OTL, beldrukker Offaly OTL, huiscijfer OTL en weldorpel 1.

Matenoverzicht Binnenzijde deur kan afwijken van getoonde buitenzijde

Leverbare roosterkleuren:

Rooster rijtuigengroen

Rooster mergelwit

Rooster goudkleur

88

93

SKE 721

V

V

SKE 730 L of R

V

V

SKE 735 L of R

V

V

Hoogte 211,5 cm

88

93

SKE 721

V

V

SKE 730 L of R

V

V

SKE 735 L of R

V

Hoogte 231,5 cm

Rooster Gelders blauw 1)

Rooster zilver

Rooster zwart

U heeft keuze uit de draairichting van het draairaam. L1 (links naar binnen) of R2 (rechts naar binnen) Bij uw bestelling s.v.p. deze draairichting aangeven.

* Montage van veiligheidsgarnituur niet mogelijk. Advies: monteer een knopkruk met een veiligheidsrozet.

Breedte

Hoogte 201,5 cm

Breedte

V Breedte

88

93

SKE 721

V

SKE 730 L of R

V

SKE 735 L of R

V

Hoogte 234,0 cm

Breedte 88

93

SKE 721

V

SKE 730 L of R

V

SKE 735 L of R

V

V = Voorraadprogramma. Ons leveringsprogramma wordt regelmatig uitgebreid. Voor een actueel overzicht verwijzen wij u naar de Skantrae-dealer of www.skantrae.com

103


Foto: Voordeur; SKE 742 voorzien van Glas-in-lood G, veiligheidsgarnituur Easy ovaal met knop Wexford CSA, briefplaat Argyl CSA, huiscijfer CSA, beldrukker Offaly CSA en weldorpel.

104


700 SkanEntrance 700

SkanEntrance

SKE 723

ISO Glas-in-Lood A

SKE 742

ISO Glasrooster 2

SKE 723

ISO Glasrooster 1

SKE 742

ISO Glas-in-Lood G

SKE 723

SKE 723

ISO Blank

ISO Facet blank

SKE 742

SKE 742

ISO Facet blank

SKE 742

ISO Glas-in-Lood C

SKE 742

ISO Deco

ISO Wobble

Matenoverzicht

Hoogte 201,5 cm

Breedte 83

SKE 723 SKE 742

V

Hoogte 211,5 cm

83

Hoogte 231,5 cm

93

V

V

V

V

Breedte

SKE 723 SKE 742

88

V

88

93

V

V

V

V

Breedte 83

88

SKE 723

V

SKE 742 Hoogte 234,0 cm

SKE 742

ISO Glas-in-Lood B

SKE 742

93 V

Breedte 83

88

93

SKE 723

V

SKE 742

V

ISO Blank

V = Voorraadprogramma. Ons leveringsprogramma wordt regelmatig uitgebreid. Voor een actueel overzicht verwijzen wij u naar de Skantrae-dealer of www.skantrae.com

105


SKE 304 ISO Blank

SKE 385 R

ISO Facet blank

SKE 304

ISO Facet blank

SKE 385 L

ISO Facet blank

SKE 304

ISO Satinato blanke bies

SKE 385 R

ISO Satinato blanke bies

SKE 385 L

ISO Satinato blanke bies

Kenmerken van SkanEntrance 300:

G AR A

T I E JA

7

AR

N

T I E JA

106

N

• • • • •

Hardhout stijlen en dorpels. 120 mμ grijs voorbehandeld. Pen- en gat verbinding, brede stijlen (140 mm). Exterieur-MDF panelen. Keuze uit vijf weldorpels zie pagina 114. Standaard geleverd zonder weldorpel. Losse hardhout knop leverbaar voor SKE 353. U-vormige paneelprofilering. Briefsleuf mogelijk waar briefplaat is afgebeeld. Standaard geschikt voor isolatieglas. Alle constructieonderdelen zijn van te voren behandeld en panelen zijn rondom gekit.

AR

• • • • •

G AR A


300

SkanEntrance 300

SkanEntrance

SKE 385 R ISO Blank

SKE 384R

ISO Facet blank

SKE 384R

ISO Satinato blanke bies

SKE 385 L

SKE 385 R

SKE 385 L

SKE 384L

SKE 384R

SKE 384L

ISO Blank

ISO Facet blank

ISO Carving

ISO Carving

ISO Carving

ISO Carving

SKE 384L

ISO Satinato blanke bies

107


SKE 333 R

SKE 333 L

SKE 333 R

SKE 333 L

ISO Blank

ISO Carving

SKE 353 R

ISO Facet blank (knop los bijbestellen)

108

ISO Blank

ISO Carving

SKE 353 L

ISO Facet blank (knop los bijbestellen)

SKE 333 R

ISO Facet blank

SKE 333 R

ISO Satinato blanke bies

SKE 353 R

ISO Draadglas (knop los bijbestellen)

SKE 333 L

ISO Facet blank

SKE 333 L

ISO Satinato blanke bies

SKE 353 L

ISO Draadglas (knop los bijbestellen)


300

SkanEntrance 300

SkanEntrance

SKE 380

ISO Carving

SKE 380

ISO Facet blank

SKE 380 ISO Blank

SKE 380

ISO Satinato blanke bies

SKE 380 Tansma RVS sierbeugels (optioneel ongemonteerd geleverd)

Matenoverzicht

SKE 382 Facet blank

SKE 382

ISO Carving

Breedte

Hoogte 201,5 cm

88

93

SKE 304

V

V

SKE 333

V

V

SKE 353

V

V

SKE 380

V

V

SKE 382

V

V

SKE 384

V

V

SKE 385

V

V

Hoogte 211,5 cm

88

93

SKE 304

V

V

SKE 333

V

V

SKE 353

V

V

SKE 380

V

V

SKE 382

V

V

SKE 384

V

V

SKE 385

V

V

Hoogte 231,5 cm

88

Breedte

Breedte 93

SKE 304

V

SKE 333

V

SKE 353

V

SKE 380

V

SKE 382

V

SKE 384

V

SKE 385

V

Hoogte 234,0 cm

Breedte 88

93

SKE 304

V

SKE 333

V

SKE 353

V

SKE 380

V

SKE 382 V V = voorraadprogramma. Ons leveringsprogramma wordt regelmatig V uitgebreid. Voor SKE 384 een actueel overzicht verwijzen wij u naar de Skantrae-dealer of www.skantrae.com SKE 385 V

SKE 382

Satinato blanke bies

SKE 382

V = Voorraadprogramma. Ons leveringsprogramma wordt regelmatig uitgebreid. Voor een actueel overzicht verwijzen wij u naar de Skantrae-dealer of www.skantrae.com

Tansma RVS sierbeugels (optioneel ongemonteerd geleverd)

109


Foto: Duo-deur; SKM 445F voorzien van ISO blank glas, veiligheidsrozet rond OTL, voordeurknop Donegal OTL, sluitlat en weldorpel 5.

Kenmerken van SkanCountry:

AR

G AR A

110

T I E JA

7

AR

N

T I E JA

Hardhout stijlen en dorpels. Panelen van exterieur MDF plaatmateriaal. 120 mμ grijs voorbehandeld. Pen- en gat verbinding, brede stijlen (140 mm). Voorziening voor ISO beglazing. Briefsleuf mogelijk waar briefplaat is afgebeeld. Keuze uit vijf weldorpels (zie pagina 114). Deuren zijn na het afhangen deelbaar te maken als duodeur (de zgn. boerendeur). • Sluitlat optioneel t.b.v. duodeur leverbaar. • Alle constructieonderdelen zijn van te voren behandeld en panelen zijn rondom gekit. • Voor alle SkanCountry glasdeuren is blank isolatieglas leverbaar voor de in de matentabel genoemde deurmaten. Informeert u hiervoor bij uw dealer.

N

• • • • • • •

G AR A


Country

SkanCountry

Skan

SKM 443A

SKM 444F

Matenoverzicht

Matenoverzicht

Breedte

Hoogte 201,5 cm 211,5 cm

83

88

SKM 443A

V

SKM 444F

V

SKM 445F

V

Breedte

Hoogte 93

231,5 cm

V

V

SKM 443A

V

V

V

SKM 444F

V

V

V

SKM 445F

V

83

88

93

V = Voorraadprogramma. Ons leveringsprogramma wordt regelmatig uitgebreid. Voor een actueel overzicht verwijzen wij u naar de Skantrae-dealer of www.skantrae.com

SKM 445F

V = Voorraadprogramma.

111


sglas ISO veiligheid r! los leverbaa

Foto: Dubbele tuindeur; SKG 553 voorzien van blank ISO glas, veiligheidsgarnituur Aquarius ovaal RVS tongstijl en BUVA balkespagnolet.

Kenmerken van SkanGarden KOMO:

SKG 557

ISO Blank glas Borstwering; 65,0 cm.

SKG 559

ISO Blank glas Borstwering; 86,6 cm.

SKG 559

• Hardhout stijlen en dorpels. • 120 mμ grijs voorbehandeld. (muv 570 en 590) • Pen- en gat verbinding, brede stijlen (140 mm). • Sealer en KOMO zwelband tussen stapeldorpels. • Standaard geschikt voor isolatieglas. Isolatieglaslatten worden standaard meegeleverd (niet geschikt voor enkel glas). • ISO veiligheidsglas is los leverbaar. • TIP: SKG 559 leverbaar met ISO Satinato. Ideaal ter voorkoming van inkijk in o.a. bergingen en schuren. • Alle constructieonderdelen zijn van te voren behandeld met KOMO houtsealer.

ISO Satinato glas Borstwering; 86,6 cm.

SKG G AR A

T I E JA

7

AR

N

SKG 554

ISO Blank glas Borstwering; 43,4 cm.

T I E JA

112

SKG 563

ISO Blank glas Borstwering; 32,6 cm

AR

N

SKG 553

ISO Blank glas Borstwering; 32,6 cm.

G AR A


Garden

Skan

Kenmerken van SkanGarden onbehandeld: • • • •

Hardhout stijlen en dorpels. Onbehandeld. Pen- en gat verbinding, brede stijlen (140 mm.) Standaard geschikt voor isolatieglas. Isolatieglaslatten worden standaard meegeleverd (niet geschikt voor enkel glas). • Isolatieglas is los leverbaar. • TIP: SKG 590 leverbaar met ISO Satinato. Ideaal ter voorkoming van inkijk in o.a. bergingen en schuren.

G AR A

ISO blank glas Borstwering; 86,6 cm.

T I E JA

G AR A

SkanGarden

ISO Satinato glas Borstwering; 86,6 cm.

N

T I E JA

ISO blank glas Borstwering; 65,0 cm.

AR

SKG 590

SKG 590

AR

3

N

SKG 570

Matenoverzicht

G AR A

Hardhouten stijlen en dorpels. 120 mμ groen RAL 6012 voorbehandeld. Schragen gemonteerd. Wordt standaard zonder slotgat geleverd.

Groen gegronde afwateringsdorpel los leverbaar.

T I E JA

AR

N

T I E JA

• • • •

AR

1

N

Kenmerken van Poortdeuren:

G AR A

Breedte

Hoogte 201,5 cm

78

83

88

93

SKG 553

V

V

V

V

SKG 554

V

V

V

V

SKG 557

V

V

V

V

SKG 559

V

V

V

V

V

V

V

SKG 563 SKG 570

V

V

V

V

SKG 590

V

V

V

V

Hoogte 211,5 cm

78

83

88

93

SKG 553

V

V

V

V

SKG 554

V

V

V

V

SKG 557

V

V

V

V

SKG 559

V

V

V

V

V

V

V

Breedte

SKG 563 SKG 570

V

V

V

V

SKG 590

V

V

V

V

Hoogte 231,5 cm

78

83

88

93

V

V

V

V

V

V

V

83

88

93

V

V

V

V

V

V

V

88

93

88

93

V

V

Breedte

SKG 553 SKG 559 SKG 563 Hoogte 234,0 cm

V Breedte 78

SKG 553 SKG 559 SKG 563 Hoogte 176,0 cm

V Breedte 78

SKG 650 Hoogte 211,5 cm SKG 650

83 V Breedte

78

83

SKG 650 Poortdeur V = Voorraadprogramma. Ons leveringsprogramma wordt regelmatig uitgebreid. Voor een actueel overzicht verwijzen wij u naar de Skantrae-dealer of www.skantrae.com

113


Accessoires Weldorpels Weldorpels geven uw buitendeur een rijke uitstraling, maar dienen ook ter voorkoming van het doorslaan van hemelwater onder uw deur. Onderstaand alle verkrijgbare modellen. Deze modellen zijn allen uitgerust met een speciale Durability Gap voor het afkitten om de weldorpel degelijk op het oppervlak van uw buitendeur te laten aansluiten en ter voorkoming van vochtvorming achter de weldorpel.

Automatische tochtvaldorpel Bespaar op energiekosten en voorkom tocht onder de deuren. Automatische tochtvaldorpel Planet, de absolute top in automatische tochtvaldorpels voor jarenlang gebruik. Daarnaast levert de automatische tochtvaldorpel Planet een geluidsisolatie van 48 DB en stelt deze zichzelf automatisch in geval van een ongelijke vloer.

Geopende deur tochtvaldorpel Planet

Gesloten deur tochtvaldorpel Planet

De afgebeelde weldorpels zijn leverbaar voor de SkanEntrance 300 en 700 serie en zijn zowel ongemonteerd als gemonteerd leverbaar. Voor de SkanCountry serie alleen WLD 4 en WLD 5 gebruiken. Geeft u s.v.p. bij uw bestelling uw gekozen weldorpel aan.

114

SkanEntrance WLD 1

SkanEntrance WLD 2

SkanEntrance WLD 3

SkanEntrance WLD 4

SkanEntrance WLD 5


Buitendeuren Skantrae levert een aantal meerpuntssluitingen namelijk de KFV AS 2502/W268 (zie afbeelding) KFV 4900 en de BUVA 6220. Deze meerpuntssluitingen kunnen los danwel gefreesd en gemonteerd in de deur geleverd worden.

Balkespagnolet

Tongstijl

De balkespagnolet van BUVA is een degelijke, SKG gekeurde oplossing voor dubbele tuin- en balkondeuren. De balkespagnoletten worden geleverd in de deurhoogtes 201,5, 211,5 en 234 cm en zijn gemakkelijk in te korten.

Ten behoeve van dubbele deuren is het mogelijk om een tongstijl los bij de deuren te bestellen. Deze wordt op lengte en grijs voorbehandeld geleverd. Oplossing is geschikt voor BUVA balk. Tochtrubber wordt ongemonteerd geleverd.

De BUVA balkespagnolet is zwaar geannodiseerd en is leverbaar in aluminium F1 en wit.

Accessoires buitendeuren

Meerpuntssluitingen

Aanslaglatten Ten behoeve van dubbele deuren is het mogelijk om aanslaglatten los bij de deuren te bestellen. Deze worden op lengte en grijs voorbehandeld geleverd. Oplossing is geschikt voor KFV-sluitlijst. Tochtrubber wordt ongemonteerd geleverd.

115


Buitendeurbeslag Kiest u voor titanium buitendeurbeslag dan bent u verzekerd van jarenlang plezier zonder krassen, vlekken of aanslag door ons wisselvallige weertype. Hiermee behoudt uw kruk dus een fantastische uitstraling, 贸贸k na vele jaren intensief gebruik. Op buitendeurbeslag dat geen titanium bescherming heeft ondergaan, wordt ook door ons geen garantie tegen krassen en vlekken verleend. Veiligheid is bij uw buitendeur natuurlijk van het grootste belang. Wij wijzen u dan ook op het brede assortiment SKG*** en PKVW gekeurd veiligheidsbeslag. Breed assortiment Het buitendeurbeslag is in vele varianten leverbaar zoals losse deurknoppen in ronde of vierkante uitvoering, briefplaten, veiligheidsschilden met rond of ovale achterplaat, veiligheidsrozetten te combineren met losse voordeurknoppen, huiscijfers- en letters, beldrukkers en deurgrepen. Alle varianten zijn leverbaar in verschillende finishes; RVS, titanium mat chroom of titanium messing. Langschilden Veiligheidsbeslag met kruk/knopcombinaties voor voordeuren en kruk/kruk combinaties voor achterdeuren. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Veilig en fraai. Ook uitstekend toe te passen in combinatie met ons assortiment SKG meerpuntssluitingen. SKG Veiligheid is een belangrijk aspect. Ons buitendeurbeslag is voor een zeer groot deel voorzien van het gerenommeerde SKG keurmerk. Getest op inbraakwerendheidklasse 3***.

Hoe houd ik mijn buitendeurbeslag mooi? Voordeurbeslag is een gebruiksartikel dat meerdere keren per dag gebruikt wordt. Wij adviseren u deze producten, vergelijkbaar met waterkranen en dergelijke, regelmatig schoon te maken. Skantrae deurbeslag is verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten zoals roestvast staal en messing in verschillende kleuren van zilver of goudkleurig beslag tot modern mat chroom. Roestvast staal beslag is gemaakt van een legering van verschillende staalsoorten, waardoor dit materiaal bij uitstek geschikt is voor buitentoepassingen of gebruik in keukens, badkamers en toiletten. De hardheid van het staal wordt bepaald door de hoeveelheid nikkel in het materiaal. Afhankelijk van de omgeving waar het deurbeslag wordt toegepast, bestaat de kans op oppervlakte-roestvorming. Dit is vergelijkbaar met bijvoorbeeld de aanslag van kalk op kranen en douchekoppen en is niet afkomstig vanuit het product zelf. Dit kunt u voorkomen door regelmatig het beslag af te nemen met een vochtige doek of zachte spons. Voorkom te allen tijde het gebruik van aggressieve reinigings- en/of schuurmiddelen. Voor lichte beschadigingen kan licht, met de borstelrichting van het RVS, schuren met zeer fijn waterproof schuurpapier uitkomst bieden.

Messing

116

Mat chroom

RVS


Buitenschild recht knop Sligo

Buitenschild recht knop Wexford

Buitenschild recht knop Dublin

Buitenschild recht knop Wicklow

Buitenschild ovaal knop Sligo

Buitenschild ovaal knop Wexford

Buitenschild ovaal knop Dublin

Buitenschild ovaal knop Wicklow

Sierbeslag buitendeuren

Messing

Stel uw veiligheidsset samen Kies hierboven een buitenschild met knop of kruk. Onderstaand vindt u de verschillende modellen deurkrukken voor binnen, die samen het garnituur vormen. De vaste knop op het buitenschild is zowel links- als rechtswijzend toe te passen. Messing veiligheidsschilden zijn leverbaar met profielcilinder (PC) maat 72 en worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Binnenschild recht kruk Francy Rechts/Links

Binnenschild recht kruk Rubino Rechts/Links

Binnenschild ovaal kruk Francy Rechts/Links

= Titanium coating

Binnenschild ovaal kruk Rubino Rechts/Links

117


Buitendeurbeslag Messing

Deurknop Derry OTL

Deurknop Donegal OTL

Deurknop Antrim OTL

Veiligheidsrozet rond OTL

Deurgreep Dali OTL H.o.h. maat 195 mm

118

Deurgreep Dune OTL H.o.h. maat 205 mm

Deurgreep Pisa OTL H.o.h. maat 200 mm

= Titanium coating

Deurgreep Giava OTL H.o.h. maat 255 mm


Messing

Briefplaat Cavan OTL

Tochtborstel Caithless OTL

Tochtborstel Sutherland OTL

Sierbeslag buitendeuren

Briefplaat Argyll OTL

Huiscijfers OTL (12 cm hoog)

Huisletters OTL (9 cm hoog)

Beldrukker Waterford OTL

Beldrukker Offally OTL

= Titanium coating

119


Buitendeurbeslag Mat chroom

Buitenschild ovaal knop Sligo

Buitenschild ovaal knop Wexford

Buitenschild ovaal knop Dublin

Buitenschild ovaal kruk Easy Rechts/Links

Buitenschild ovaal kruk Francy Rechts/Links

Buitenschild ovaal knop Wicklow

Stel uw veiligheidsset samen Kies hierboven een buitenschild met knop of kruk. Onderstaand vindt u de verschillende modellen deurkrukken voor binnen, die samen het garnituur vormen. De vaste knop op het buitenschild is zowel links- als rechtswijzend toe te passen. Mat verchroomde veiligheidsschilden voor knoppen zijn leverbaar met profielcilinder (PC) maat 72. Mat verchroomde veiligheidsschilden voor krukken zijn leverbaar met profielcilinder (PC) maat 55 en 72. Worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Binnenschild ovaal kruk Tivoli Rechts/Links

120

Binnenschild ovaal kruk Easy Rechts/Links

= Titanium coating

Binnenschild ovaal kruk Francy Rechts/Links


Mat chroom

Buitenschild recht knop Wexford

Buitenschild recht knop Dublin

Buitenschild recht kruk Easy Rechts/Links

Buitenschild recht kruk Francy Rechts/Links

Buitenschild recht knop Wicklow

Sierbeslag buitendeuren

Buitenschild recht knop Sligo

Stel uw veiligheidsset samen Kies hierboven een buitenschild met knop of kruk. Onderstaand vindt u de verschillende modellen deurkrukken voor binnen, die samen het garnituur vormen. De vaste knop op het buitenschild is zowel links- als rechtswijzend toe te passen. Mat verchroomde veiligheidsschilden voor knoppen zijn leverbaar met profielcilinder (PC) maat 72. Mat verchroomde veiligheidsschilden voor krukken zijn leverbaar met profielcilinder (PC) maat 55 en 72. Worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Binnenschild recht kruk Tivoli Rechts/Links

Binnenschild recht kruk Easy Rechts/Links

= Titanium coating

Binnenschild recht kruk Francy Rechts/Links

121


Buitendeurbeslag Mat chroom

Deurknop Derry CSA

Deurknop Donegal CSA

Deurknop Antrim CSA

Veiligheidsrozet rond CSA

Deurgreep Dali CSA H.o.h. maat 195 mm

122

Deurgreep Dune CSA H.o.h. maat 205 mm

Deurgreep Pisa CSA H.o.h. maat 200 mm

= Titanium coating

Deurgreep Giava CSA H.o.h. maat 255 mm


Mat chroom

Tochtborstel Caithless CSA

Briefplaat Argyll CSA

Tochtborstel Sutherland CSA

Sierbeslag buitendeuren

Briefplaat Cavan CSA

Huiscijfers CSA (12 cm hoog)

Huisletters CSA (9 cm hoog)

Beldrukker Waterford CSA

Beldrukker Offally CSA

= Titanium coating

123


Buitendeurbeslag RVS

Buitenschild ovaal knop Kent

Buitenschild ovaal knop Bristol

Buitenschild ovaal knop York

Buitenschild ovaal knop Luton

Buitenschild ovaal knop Norfolk

Buitenschild ovaal knop Blackpool

Buitenschild ovaal kruk Aquarius

Buitenschild ovaal knop Durham

Buitenschild ovaal kruk Pegasus

Stel uw veiligheidsset samen Kies hierboven een buitenschild met knop of kruk. Onderstaand vindt u de verschillende modellen deurkrukken voor binnen, die samen het garnituur vormen. De vaste knop op het buitenschild is zowel links- als rechtswijzend toe te passen. RVS veiligheidsschilden zijn leverbaar met profielcilinder (PC) maat 55 en 72 en worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Binnenschild ovaal kruk Pegasus

124

Binnenschild ovaal kruk Carina

Binnenschild ovaal kruk Aries

Binnenschild ovaal kruk Aquarius

Binnenschild ovaal kruk Perseus


RVS

Buitenschild recht knop Bristol

Buitenschild recht knop York

Buitenschild recht knop Luton

Buitenschild recht knop Norfolk

Buitenschild recht knop Blackpool

Buitenschild recht kruk Aquarius

Buitenschild recht knop Durham

Sierbeslag buitendeuren

Buitenschild recht knop Kent

Buitenschild recht kruk Pegasus

Stel uw veiligheidsset samen Kies hierboven een buitenschild met knop of kruk. Onderstaand vindt u de verschillende modellen deurkrukken voor binnen, die samen het garnituur vormen. De vaste knop op het buitenschild is zowel links- als rechtswijzend toe te passen. RVS veiligheidsschilden zijn leverbaar met profielcilinder (PC) maat 55 en 72 en worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Binnenschild recht kruk Pegasus

Binnenschild recht kruk Carina

Binnenschild recht kruk Aries

Binnenschild recht kruk Aquarius

Binnenschild recht kruk Perseus

125


Buitendeurbeslag RVS

Deurknop Dorset RVS

Deurknop Swindon RVS

Deurknop Essex RVS

Deurknop Nottingham RVS

Deurknop Leicester RVS

Musca RVS vaste knop t.b.v. vaste knop/kruk combinatie

Mensa RVS vaste Knop t.b.v. vaste knop/kruk combinatie

Ook leverbaar in OTL titanium

Ook leverbaar in OTL titanium

Deurgreep Wight RVS H.o.h. maat 250 mm

126

Deurknop Surrey RVS

Deurgreep Bournmouth RVS H.o.h. maat 200 mm

Deurduwer Norma RVS H.o.h. maat 355 mm

Deurgreep Octans RVS H.o.h. maat 155 mm


RVS

Briefplaat Oxford RVS

Briefplaat Manchester RVS

Tochtborstel Brighton RVS (80 mm. hoog) Tochtborstel Milton RVS (54 mm. hoog)

Sierbeslag buitendeuren

Tochtborstel Sussex RVS (80 mm. hoog) Tochtborstel Midlands RVS (54 mm. hoog)

Veiligheidsrozet vierkant RVS

Veiligheidsrozet rond RVS

Huiscijfers RVS (10 cm hoog)

Huisletters RVS (9 cm hoog)

Beldrukker Wiltshire RVS

Beldrukker Medway RVS

127


Technische informatie Als u een keus heeft gemaakt, is het belangrijk dat uw bestelling in 1 keer door ons goed wordt uitgevoerd. Daarom helpen wij u met onderstaande informatie.

Ook kan de dorpel los (ongemonteerd) geleverd worden. Voor naar buiten draaiende deuren geldt dat standaard een volle breedte weldorpel wordt meegeleverd, tenzij anders aangegeven.

Houdt u rekening met een aantal vuistregels: - Het beste resultaat wordt verkregen als onze producten door mensen met vakkennis geplaatst worden. - Skantrae levert haar producten via een geselecteerd dealernetwerk. Zij beschikken over een eigen plaatsingsservice en/of zij beschikken over een adressenbestand van gespecialiseerde aannemers of klusbedrijven, die u alle zorg van het plaatsen uit handen kunnen nemen. Informeer bij dealers in uw buurt naar de mogelijkheden. - Dealeradressen vindt u op onze internetsite (www.skantrae.com) of telefonisch: 0316 - 58 66 00

BRIEVENBUSOPENING De boring van de briefsleuf gebeurt op de plaats zoals aangegeven in onze brochure, op een andere plaats is niet mogelijk. In deuren waarop in deze brochure geen briefplaat is afgebeeld, wordt door Skantrae geen brievenbusopening gemaakt.

Garantievoorwaarden en verwerkingsvoorschriften zijn bijgesloten in de verpakking van uw nieuwe Skantrae deur. Deze garantievoorwaarden zijn ook op te vragen bij uw dealer of rechtstreeks bij Skantrae: info@skantrae.com. DRAAIRICHTING Geef bij uw bestelling altijd de gewenste draairichting Binnen ting aan. In onderstaande tekening staat hoe u die draairichting kunt bepalen. Bij een aantal asymmetrische modellen in onze brochure, zijn deL1 originele Binnen links naar binnen R2 ook in spiegelbeeld (L en R). L1 uitvoering leverbaar Bij de deurcoderingen altijd uitgegaan rechtsisnaar binnenvan R2naar BINNEN draaiende deuren; L is links naar binnen (deur is geschikt voornaar L1 en R4), R is rechts naar Buiten links buiten L3 binnen (deur is geschikt voor L3 en R2). R4 L3

rechts naar buiten R4 Buiten

= Scharnier

VOORBEHANDELING DEUREN SkanEntrance 700, SkanEntrance 300, Skan-Country en SkanGarden zijn standaard 2x grijs (RAL 7001) voorbehandeld 120 mÎź. (m.u.v. onbehandelde SKG tuin- en balkondeuren). ROOSTERWERK SKANENTRANCE 721, 730 en 735 Standaard zijn de roosters in de SkanEntrance 721, 730 en 735 zwart. Deze roosters zijn ook in de volgende kleuren leverbaar: Goudkleurig Rijtuigengroen Gelders blauw Mergelwit Zilver WELDORPELS Geadviseerd wordt om de dorpel met watervaste houtlijm te verlijmen en daarna te schroeven. Op verzoek kan deze weldorpel (ook verhoogd) door Skantrae gemonteerd worden. 128

SLOTGATBORING Het is mogelijk om een slotgat of een meerpuntssluiting door onze CNC-machine te laten infrezen en door Skantrae te laten monteren. Onze meerpuntssluitingen voldoen aan het SKG keurmerk met drie sterren en zijn daarom geschikt om gebruikt te worden in gevelelementen die moeten voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Een meerpuntssluiting is NIET mogelijk voor SkanCountry deuren die gebruikt gaan worden als DUO-uitvoering. Standaard krukgathoogte is 1050 mm. Voor duo-deuren (of deuren met twee weldorpels) is de krukgathoogte 950 mm. Tevens is het mogelijk om Nemef slotgaten (types 1200/1300, 4110 en 4139) te laten infrezen. TONGSTIJL/AANSLAGLAT Ten behoeve van dubbele deuren is het mogelijk om een tongstijl/aanslaglat los bij te bestellen. Deze worden op lengte en onbehandeld of wit voorbehandeld geleverd. SLUITLAT Alle SkanCountry modellen zijn geschikt voor Duo-uitvoering. Dit betekent dat op de bouwplaats de deur, na het afhangen, in twee helften kan worden gezaagd. Zorgt u ervoor dat na deze bewerking de deur weer aan alle benodigde kanten wordt behandeld. Voor deze duo-deuren is een aparte sluitlat leverbaar incl. tochtprofiel in de sponning. LET OP: Duo-uitvoering wordt niet geadviseerd voor naar buiten draaiende deuren. ISOLATIEGLASVOORZIENINGEN Alle SkanEntrance, SkanCountry en SkanGarden modellen zijn voorzien van isolatieglas voorziening (ISO-voorziening). GARANTIE EN ONDERHOUD Wij geven u een aantal belangrijke tips m.b.t. het onderhoud en de garantie op uw Skantrae buitendeur. De uitgebreide en volledige afhang- en behandelingsinstructie en garantievoorwaarden vindt u in de verpakking van de deur of u kunt ze aanvragen bij Skantrae B.V. te Zevenaar; tel. 0316 - 58 66 00 of e-mail: info@skantrae.com. TRANSPORT Controleer de deur, het glas en het beslag bij ontvangst op eventuele transportschade en zichtbare gebreken en/ of manco’s. Bij aflevering door uw dealer aan uw adres: vermeld de eventuele schade dan direct op de vrachtbrief van de transporteur voordat u deze ondertekent. Meldt u dit direct bij uw dealer en leg hem het probleem voor. Is een deur geheel of gedeeltelijk bewerkt, dan heeft u de deur geaccepteerd en kunnen klachten over zichtbare gebreken niet meer in behandeling worden genomen.


Buitendeuren GARANTIETERMIJN De garantietermijn gaat in op de dag van de factuurdatum van Skantrae B.V. betrekking hebbende op de levering van het product. Bewaar ten bewijze hiervan daarom altijd uw aankoopnota. Skantrae garandeert haar buitendeuren volgens onderstaand overzicht: - 7 jaar volledige garantie op minimaal tweemaal fabrieksmatig voorbehandeld hardhouten buitendeuren. - 3 jaar garantie op onbehandelde SKG deuren. - 1 jaar garantie op SKG poortdeuren. - Sierbeslag wordt niet op kleur- en krasvastheid gegarandeerd, met uitzondering van het sierbeslag met Titanium-coating. Een eventuele garantie omvat deugdelijke reparatie door Skantrae B.V. ten bedrijve waar de deur is gemaakt, dus nooit in het werk. Mocht reparatie niet mogelijk zijn, dan zal in overleg een nieuwe deur worden geleverd. LET WEL: afhangkosten en overige bijkomende kosten vallen niet onder de garantie en worden derhalve niet vergoed. Bij onbehandelde deuren kunnen kleur- en structuurafwijkingen in het natuurproduct hout in dit verband niet als een hinderlijk gebrek worden beschouwd. AFWERKING De onder- en bovenkant van de deur dienen met een extra laag afsluitende verf of gelijkwaardig product te worden beschermd (een deur heeft zes kanten). Aflakken binnen acht dagen. Ook gaten en sleuven voor sloten, scharnieren, briefplaten, ventilatieroosters, glassponningen en dergelijke dienen te worden voorzien van een extra beschermende laag. Indien buitendeuren regelmatig en langdurig blootgesteld worden aan zonlicht adviseren wij de deur af te werken met een licht reflecterende kleur. Een deur mag nooit onvoldoende behandeld en onbeglaasd aan weersinvloeden worden blootgesteld. Oktober 2010, Skantrae B.V.

Foto: Voordeur; SKE 385 voorzien van ISO satinato glas. Veiligheidsgarnituur Perseus recht met knop Norfolk RVS, briefplaat Oxford RVS, beldrukker Wiltshire RVS, huiscijfer RVS en weldorpel 4.

129


Notities

130


Introductie

Notities

Geachte woonconsument, Allereerst willen wij u bedanken voor uw interesse in Skantrae producten. Skantrae B.V. is een Nederlands deurenbedrijf, dat al meer dan 30 jaar succesvol is in de markt van luxe  binnen- en buitendeuren. Continu kijken we naar de laatste trends op woon- en interieurgebied en spelen hier met de ontwikkeling van onze  producten op in, met als doel u een zo ruim mogelijke keus te bieden in deuren en accessoires die passen bij uw  woonsmaak. Dit alles doen wij steeds met één belangrijk uitgangspunt; kwaliteit! Niet voor niets verwerken talloze aannemers en andere professionals in de bouw al vele jaren onze deuren. In dit magazine  vindt u talloze ideeën, toepassingen en tips, zodat u de beste keus kunt maken die afgestemd is op uw woonsituatie. Skantrae biedt een grote variëteit aan deurmodellen en accessoires en biedt zo de perfecte oplossing voor elke ruimte. Of u nu een bestaande woning óf een nieuwbouwwoning wilt voorzien van luxe deuren, bij Skantrae vindt u de deuren in  vele soorten en maten. Daarnaast hebben wij veel geïnvesteerd in onze voorraad en bieden wij het breedste en diepste assortiment van de  Nederlandse markt en garanderen wij u een zeer korte levertijd!  Wij wensen u veel leesplezier met dit magazine.

Dealernetwerk Skantrae biedt voor elke deuropening een ruime keuze. Zowel in binnen- als buitendeuren. Uniek hierbij is dat 98% van  de deurmodellen direct uit voorraad leverbaar is. Dus heeft u snel nieuwe deuren met bijpassende accessoires nodig?  Dan zorgt Skantrae, samen met één van haar dealers voor een snelle levering!  Het nut van een showroom: Binnen- en buitendeuren vormen een zeer bepalend onderdeel van uw in- of exterieur.  Derhalve is het goed om hiervoor de tijd te nemen en u goed te oriënteren. Nadat u in ons magazine een aantal deurmodellen heeft geselecteerd die u aanspreken, of indien u zelfs al overtuigd bent  van een model, bevelen wij u van harte één van onze dealers met een showroom aan om ter plekke de deuren eens goed  te bekijken. Daar onze dealers slechts een selectie uit ons grote deurenaanbod kunnen tonen, kunt u op onze website  www.skantrae.com niet alleen de dealer in uw regio selecteren, maar ook direct zien welke series daar in de showroom  aanwezig zijn. Wilt u er zeker van zijn dat u een gewenst model ook daadwerkelijk kunt bekijken? Neemt u dan even contact op met de  door u geselecteerde dealer en vraag naar het gewenste deurtype. Oók bent u op maandag t/m vrijdag tussen 08:30 uur  en 17:00 uur van harte welkom in onze eigen showroom in Zevenaar. Wij verzoeken u hiervoor een afspraak te maken. Skantrae B.V. Mega 1 6902 KL Zevenaar Tel: 0316 - 58 66 00 E-mail: info@skantrae.com

Of ga naar www.skantrae.com voor het laatste nieuws, tips en productspecificaties. 02

131


2010/2011 2011

De in deze brochure afgebeelde deuren zijn uitsluitend verkrijgbaar  bij deurenspeciaalzaken, hout- en bouwmaterialenhandel en een  select aantal service bouwmarkten.

Skantrae binnen- en buitendeuren   glas   beslag  architraven   plinten  2011

Dealeradressen? www.skantrae.com of bel 0316 - 58 66 00

■ ■ ■ ■

Uw Skantrae dealer:

www.skantrae.com

Wijzigingen in constructie en/of uitvoering van de modellen voorbehouden.  Geschilderde deuren en glas zijn voorbeelden. Kleuren van het deurbeslag en  fineerdeuren kunnen licht afwijken. Eventuele zetfouten zijn voorbehouden.  De afgebeelde deurmodellen zijn gedeponeerd. Niets uit deze uitgave mag  worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt worden zonder voorafgaande  schriftelijke toestemming van Skantrae B.V.

10/2010

 binnen- en buitendeuren   glas   beslag   architraven   plinten 

Skantrae deuren en accessoires brochure 2011  

Skantrae deuren en accessoires 2011 Binnen- en buitendeuren, beslag, glas architraven en plinten. Bleef alles maar zo mooi als een Skantra...

Skantrae deuren en accessoires brochure 2011  

Skantrae deuren en accessoires 2011 Binnen- en buitendeuren, beslag, glas architraven en plinten. Bleef alles maar zo mooi als een Skantra...

Advertisement