Page 1

JAARGANG 41

TUININSPIRATIE HILLHOUT

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OP

WWW.HILLHOUT.COM

€ 5,95

2012


2012

Een nieuw tuinseizoen vol inspiratie

Hillhout Tuininnovaties Kent u ook dat gevoel dat u zin heeft uw tuin om te toveren in een plek waar u ongestoord en heerlijk kunt relaxen? Of waar u vrienden kunt uitnodigen voor een verrassend buitendiner? Hillhout gunt u graag dat speciale buitengevoel. Daarom staat ons magazine boordevol inspiratie. Geniet ervan! 2


IN DIT NUMMER 04

HILLHOUT ONLINE

04

Online inspiratie, online bestelgemak, montagetips, het adres van de Hillhout dealer bij u in de buurt en nog veel meer vindt u op de Hillhout website met webshop.

DUURZAAMHEID

06 06

08

We staan er niet altijd bij stil, maar voor alle producten die wij kopen is veel energie verbruikt voor productie en vervoer. Daarom doet Hillhout er alles aan om zo groen mogelijk te produceren.

NOVITEITEN 2012

08

Elan bloembakken en scherm. De verfijnde vormgeving van de Elan bloembakken en het Elan scherm past uitstekend bij de moderne tuinstijl.

10

Tuinhuis Sydney Excellent. Opbergruimte én een overdekte plek om te loungen, koken, spelen of sporten ineen. Onderscheidend modern vormgegeven.

HILLHOUT ADVISEERT...

26

Cetabever beschermt en kleurt uw hout zoals geen ander product dat kan. Laat u inspireren door de kleuren en beits collecties.

27

Barbecuen of beter gezegd OutdoorCheffen doet u bewust buiten, het hele jaar door onder een overkapping van Hillhout met een BBQ van OutdoorChef.

10 ONZE COLLECTIE Schuttingen

12

Overkappingen

28

Tuinhuizen en blokhutten

36

Tuinmeubilair en -decoratie

46

Terrassen

54

Tuintimmerhout

58

Pergola’s

62

Bloembakken

68

Hekken en poorten

74

Buiten spelen

78

COLOFON Hillhout Tuininspiratie is een uitgave van Bergenco bv, Zwolle. De aanbiedingen zijn geldig t/m 31 december 2012, zolang de voorraad strekt. Alle maten zijn bij benadering aangegeven. Prijs- en constructiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen, inclusief BTW. Concept en realisatie MUNTZ All Active Fotografie Margret van den Berg Drukwerk drukkerij Moderna Met dank aan al onze medewerkers en de Tuinen van Appeltern Dit magazine is gedrukt op FSC-gecertificeerd papier.

3


HILLHOUT.COM Aan de veelzijdige Hillhout collectie op onze website ziet u dat de inrichting van de tuin een steeds belangrijker plaats is gaan innemen. Men geniet zichtbaar meer en langer van het buitenleven en het tuinhout van Hillhout speelt daarin een opvallende rol. Om het u gemakkelijk te maken vindt u op www.hillhout.com de complete Hillhout-collectie overzichtelijk onderverdeeld in productgroepen, met alle relevante informatie (inclusief fotomateriaal) van ieder product afzonderlijk.

Dealer support Ook bij online bestellen bent u verzekerd van dealer support! Bij uw aankopen op www.hillhout.com selecteert u heel eenvoudig uw eigen vertrouwde Hillhout-dealer en bent daarmee verzekerd van optimale aftersalesservice.

WINKEL ZOEKER Snel een Hillhout dealer en showroommodel bij u in de buurt?

postcode

4

woonplaats

>


Hillhout website

HILLHOUT ONLINE In het voorjaar van 2012 introduceren wij onze geoptimaliseerde website met webshop. Hier vindt u alles wat u van het A-merk Hillhout mag verwachten.

DE LEUKSTE TUINIDEEEN VINDT U ONLINE t

complete ideetuinen

t

de laatste tuintrends

t

inspiratievideo’s

t

iedere maand tips van een tuinarchitect

KOM ALLES TE WETEN OVER DE HILLHOUT PRODUCTEN t

alles wat u wilt en moet weten over uw Hillhout product

t

makkelijk vergelijken, beter kiezen

t

handleidingen en andere downloads

t

veel voorbeeldfoto’s van toepassingen

ZOEK DE HILLHOUTDEALER BIJ U IN DE BUURT t

alle dealers in de buurt

t

eerst zien dan online bestellen?

ONLINE HULP BIJ KIEZEN!

...zoek op showroommodel per dealer t

gemakkelijk online shoppen

t

uw bestelling op tijd thuisbezorgd

Klantenservice 038-8504567 Chatten met klantenservice JAAR GARANTIE PEFC/30-31-005

PEFC-gecertificeerd

FSC-gecertificeerd

RVS afgemonteerd

10 jaar garantie tegen houtrot

Thuiswinkel waarborg

5


DUURZAAMHEID de inspiratiebron voor al onze innovaties

Onze kwaliteit van leven mag nooit ten koste gaan van die van anderen Hout uit duurzaam beheerde bossen ...juist aangelegd voor productie, let op de

Direct verwerkt in

PEFC- en FSC-certiďŹ caten!

eigen zagerijen ...minimale milieuschade, maximale controle.

PEFC/30-31-005

6


We staan er niet altijd bij stil, maar voor alle producten die wij kopen is veel energie verbruikt voor productie en vervoer. De bijbehorende CO2-uitstoot is wereldwijd één van de grootste

PEFC/30-31-005

bedreigingen voor mens en milieu. Daarom doet Hillhout er

PEFC™ (Programme for Endorsement of Forest Certification)

alles aan om zo groen mogelijk te produceren, wat begint bij

Dit is een internationale non-profit organisatie met als doel het duurzaam beheren van de bossen wereldwijd, gericht

de keuze voor FSC™- of PEFC™-gecertficeerd hout.

op de economische, ecologische en sociale functies van het bos: 60% van de gecertificeerde bossen op aarde valt onder

Hout heeft van nature unieke kwaliteiten, Hillhout voegt er nog een paar aan toe

PEFC™. Meer dan 80% van ons zachthout komt uit PEFCbossen. www.pefcnederland.nl

1. Hout heeft van nature een mooie uitstraling, is sterk (bij een laag gewicht), uitstekend isolerend en is milieuvriendelijk omdat er geen grote hoeveelheden energie nodig zijn om hout te produceren en te verwerken. 2. Hout slaat CO2 op en houdt het vast. 3. Het hout van Hillhout is FSC- of PEFC-gecertificeerd en komt uit speciaal daarvoor aangelegde productiebossen, waar meer wordt aangeplant dan gekapt. Doordat in deze bossen de bomen dicht op elkaar worden geplant, vormen ze een ecosysteem en onttrekken daardoor enorm veel CO2 aan de lucht.

FSC™ (Forest Steward-ship Council)

4. Hout is met relatief weinig energie uitstekend recyclebaar.

FSC™. Hillhout is FSC-gecertificeerd en is deelnemer

5. Dat recyclen kunt u met Hillhout lang uitstellen, omdat bijna al het naaldhout van Hillhout op unieke wijze verduurzaamd is (met maar liefst 10 jaar garantie tegen houtrot).

Het bekendste keurmerk voor zowel hard- als zachthout FSC™ is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert door wereldwijde standaarden: 30% van de gecertificeerde bossen op aarde valt onder van FSC™ Nederland. www.fscnl.org

Komo-verduurzaamd Het naaldhout wat Hillhout voor haar producten gebruikt wordt volgens strenge eisen KOMO-verduurzaamd. Hierdoor krijgen vocht, schimmels en insecten gegarandeerd

Met minimale transportbeweOp unieke wijze

gingen en maximale efficiency

verduurzaamd

geleverd in heel europa

...dus uitstekend bestand

...ook daarom onze webshop.

10 jaar geen kans. Dit procedé geldt voor bijna al onze producten.

tegen weersinvloeden en

Gezonder leven door meer

insecten én milieuvriendelijk.

buiten te genieten ...en dan ook nog eens leuker, gezelliger en sfeervoller.

7


NOVITEITEN 2012 Elan bloembakken en scherm

DESIGN VAN HILLHOUT Innovatieve designlijn Elan      en het Elan scherm past uitstekend bij de moderne tuinstijl en bovendien kiest u hiermee gegarandeerd voor een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product. 8


Elan Terrasbloembak Excellent Kijk op pagina 70-71

Elan Trellisbloembak Excellent Kijk op pagina 70-71

Elan Bloembakken Excellent Kijk op pagina 70-71

Elan Scherm Excellent Kijk op pagina 16

9


NOVITEITEN 2012 Tuinhuis Sydney Excellent

Innovatieve variant op tuinhuis en living Opbergruimte ĂŠn een overdekte plek om te loungen, koken, spelen of sporten ineen. Onderscheidend modern vormgegeven en de twee nissen nodigen uit voor een sfeervolle of praktische invulling.

STEL ZELF SAMEN Voorjaar, zomer, herfst of winter... de wanden van de overkapping zijn zelfs na montage aanpasbaar aan het jaargetijde. U kunt namelijk de wandelementen heel eenvoudig weer demonteren en op een andere plek herplaatsen. Aan u de keus!

10


Tuinhuis Sydney Excellent Kijk op pagina 38

HILLHOUT EXCELLENT Het Hillhout Excellent vignet komt u regelmatig tegen op onze producten en in ons magazine. Het impliceert dat u te maken heeft met een uitstekend Hillhout product dat zich extra onderscheidt in kwaliteit, afwerking en design. KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 11


SCHUTTINGEN Eigenlijk mist het woord schutting de rijkdom van de exclusieve erfafscheiding die u met Hillhout tuinschermen creëert. Vormgeving, materiaalgebruik, constructie en afwerking… elk Hillhout tuinscherm is in ieder opzicht anders dan elke andere schutting, met als absolute top de Excellent-lijn. Een Hillhout tuinscherm is een blijvende blikvanger voor uzelf, uw buren en uw woning, waarbij u de keuze hebt uit verduurzaamd hout, hardhout en composiet. Levensduur? Ongeëvenaard! En dat vinden wij belangrijk, want onze visie op duurzaamheid gaat verder dan het leveren van producten met een lange levensduur alleen.

Voor elke situatie! Hillhout heeft een zeer veelzijdig assortiment schuttingen allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Voor elke smaak en elke situatie is er wel een oplossing. Van laag tot hoog, van open tot dicht. Voor meer informatie raadpleeg uw Hillhout dealer of kijk op www.hillhout.com

Kies bewust een Hillhout Schutting JAAR GARANTIE PEFC/30-31-005

PEFC-gecertificeerd

12

FSC-gecertificeerd

RVS afgemonteerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 13


GESLOTEN SCHUTTINGEN Tuinwand Excellent Designschermen Excellent Basicschermen Excellent

TUINWAND VAN 2 METER HOOG! 200 cm

De Tuinwand Excellent is een chique en sterke vlakke houten wand van circa 2 meter hoog met aan twee zijden geprofileerde en watervastverlijmde platen (15 mm dik). De totale dikte van de wand is 10 cm. Leidingen voor bijvoorbeeld elektriciteit of water kunnen bij plaatsing perfect in de wand geïntegreerd worden.

Aan beide zijden even mooi Leidingen uit het zicht

Tuinwand Excellent Steunpalen geïntegreerd Tuinwand Element (hxb) 193x100 cm. Tuinwand Afdekbalk (hxbxl) 3x12x200 cm.

14

199,14,95


DUBBELZIJDIG MOOI

De Design- en Basicschermen Excellent zijn aan beide zijden even mooi en vormen, doordat ze helemaal gesloten zijn, een ideale schutting tussen u en uw buren. Het Designscherm Excellent is bovendien fraai afgewerkt met een prachtig designproďŹ el.

Designschermen Excellent

Basicschermen Excellent

Designscherm 180 (hxb) 180x180 cm Designscherm 90H (horizontale stroken) (hxb) 180x90 cm Designscherm 90V (verticale stroken) (hxb) 180x90 cm

189,169,169,-

Designdeur Excellent

199,-

(hxb) 180x100 cm

Excl. hang- en sluitwerk > p.25

Basicscherm 180 Basicscherm 90H (horizontale stroken) Basicscherm 90V (verticale stroken)

(hxb) 180x180 cm (hxb) 180x90 cm (hxb) 180x90 cm

155,135,135,-

Basicdeur Excellent

(hxb) 180x100 cm

175,-

Excl. hang- en sluitwerk > p.25

  De Designschermen Excellent zijn bijzonder fraai afgewerkt

     Hillhout overkappingen en tuinhuizen zult tegenkomen. Kleurtje? Zie pagina 26

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 15


PLANKEN SCHUTTINGEN

NIEUW!

Elan scherm Excellent Jumboschermen Deurframes

DESIGNLIJN ELAN

EIGENTIJDSE SCHUTTING Hillhout introduceert in 2012 een nieuwe designlijn die u herkent aan de naam Elan. Inspelend op de vraag naar meer verďŹ jnde vormgeving en stijl, worden de Elan schermen, deuren en bloembakken gekenmerkt door smalle houten balkjes met een tussenruimte van ca. 1 cm.

Elan scherm en -deur Excellent

Het Elan scherm is aan beide zijden even fraai, dus mooi om samen

Elan scherm (hxb) 180x180 cm. Elan deur (hxb) 180x100 cm.

met uw buren te plaatsen. Ook de bijpassende deur met een verzinkt framewerk mag er zijn. 16

139,199,-

Deur met frame van vuurverzinkt ijzer. Inclusief slotkast, exclusief sluitwerk. Verstelbare schanieren. Links of rechtsdraaiend.


Meer privacy Bijpassende deur Oerdegelijk

5 cm dik

Jumboscherm en deur 200 cm hoog Jumboscherm 200V Jumbodeur 200V

(hxb) 200x180 cm. (hxb) 200x100 cm.

Jumboschermen 99,139,-

Horizontaal 180/180 Horizontaal 145/180H Horizontaal 180/103H Verticaal 145/180V Verticaal 90/180V Toogscherm 180

Excl. hang- en sluitwerk > p.25

(hxb) 180x180 cm. (hxb) 145x180 cm. (hxb) 180x103 cm. (hxb) 145x180 cm. (hxb) 90x180 cm. (hxb) 180x180 cm.

79,75,69,75,65,79,-

MEER PRIVACY

Minder inkijk

Jumboscherm 17 planken

Een schutting gemaakt van onze 2 meter hoge Jumboschermen zorgt voor minder inkijk en geeft u precies dat beetje extra privacy wat het buitenleven

(hxb) 180x180 cm.

89,-

n贸g aantrekkelijker maakt.

Zeer solide Trekt niet krom

1

2

3

Jumbodeuren 1. Jumbodeur 180H 2. Jumbodeur 180V 3. Jumbotoogdeur

IJzeren deurframes (hxb) 180x100 cm. (hxb) 180x100 cm. (hxb) 180x100 cm.

Excl. hang- en sluitwerk > p.25

129,129,129,-

Zonder planken. (hxb) 180x100 cm. 119,Met zachthouten planken (hxbxd) 180x100x5 cm. 159,Frame van vuurverzinkt ijzer. Inclusief slotkast, exclusief sluitwerk. Verstelbare schanieren. Links of rechtsdraaiend.

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 17


PLANKEN SCHUTTINGEN

Duurzaam

Composietscherm Hardhoutschermen

DUURZAAM DESIGN Gemaakt van natuurlijke vezels en polymeren Zeer duurzaam Onderhoudsvrij Eenvoudig te monteren

COMPOSIET

Tip!

Verf de palen in bijpassende aluminium kleur zoals op de foto.

RVS afgemonteerd

Composiet scherm en deur antraciet Composiet scherm Composiet deur

(hxb) 180x180 cm (hxb) 180x100 cm

Naast schuttingen van verduurzaamd zachthout of hardhout bieden wij ook 199,159,-

Scherm met aluminium tussenbalken. Inclusief RVS L-beslag en schroeven.

18

een alternatief: Hillhout Composiet. Dit uit houtvezel en kunststof geperste materiaal biedt eigenlijk alleen maar voordelen.


FSC™ Plankenscherm en -deur recht Exotic

FSC™ Plankenscherm en –deur toog Exotic

Plankenscherm recht Exotic (hxb) 180x180 cm Plankendeur recht Exotic (hxb) 180x90 cm

Plankenscherm toog Exotic Plankendeur toog Exotic

189,155,-

Mixed hardwood. Planken met dubbele groef. Excl. hang- en sluitwerk > p.25

(hxb) 180x180 cm (hxb) 180x90 cm

189,155,-

Mixed hardwood. Planken met dubbele groef. Excl. hang- en sluitwerk > p.25

FSC hardhout

Deurframe met FSC™ hardhouten planken Exotic (hxbxd) 180x100x5 cm.

179,-

Frame van vuurverzinkt ijzer. Inclusief slotkast, exclusief sluitwerk. Verstelbare schanieren. Links of rechtsdraaiend.

EERSTEKLAS HARDHOUT Uitsluitend uit gebieden met een verantwoord bosbeleid. Hillhout is gecertificeerd voor haar hardhout door FSC™ (Forest Stewardship Council) dat wereldwijd verantwoord bosbeheer stimuleert.

FSC™ Scherm in lijst Exotic (hxb) 180x180 cm

189,-

Mixed hardwood. Raamwerk 4,2x4,2 cm. Stoken 0,8x9 cm.

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 19


SPECIALE SCHUTTINGEN Schutterscherm Excellent Jaloezie-elementen Excellent Jaloeziescherm Exotic Perfoscherm Excellent Waaierscherm Terrasscherm

SPELEN MET LICHT

Beweegbare houten lamellen

Het Shutterscherm Excellent speelt met het licht. De beweegbare lamellen zijn aan de stand van de zon aan te passen. Het scherm is te gebruiken als afscheiding maar ook als dak op een pergola. Alle lamellen zijn middels een RVS strip aan elkaar verbonden. Hierdoor bewegen de lamellen synchroon.

Shutterscherm Excellent (hxb) 180x90 cm.

20

189,-


FSC hardhout

Ook als ‘pergoladak’ toepasbaar

Jaloezie-elementen Excellent (hxb) 90x180 cm. (hxb) 77x180 cm.

75,62,50

Planken onder een hoek van 45 graden op 3 onderregels.

FSC™ Jaloeziescherm Exotic (hxb) 180x180 cm.

249,-

Mixed hardwood. Raamwerk 3x4 cm. Lamellen 0,8x4 cm.

Perfoscherm Excellent

Waaierscherm

(hxb) 180x90 cm.

Enkelzijdig. Kwartcirkel 180 cm.

169,-

119,-

Geperforeerde groene aluminium platen. Hoge slijtvastheid door behandeling met Luxacote.®

Terrasscherm (hxb) 180x180 cm.

189,-

Inclusief glaslatten, exclusief glas (glasmaat ca. 110,5x53 cm).

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 21


GAAS- EN TRELLIS SCHUTTINGEN Gaasschermen en -panelen Trellisschermen

Onze groenste schutting! Een schutting gemaakt van gaas of trellis geeft houvast aan bloemen en klimplanten en vormt na enige tijd de natuurlijkste tuinafscheiding die u zich maar wensen kunt.

Verzinkte stalen mat mazen 9,5x9,5 cm

Gaaspanelen zwart (hxb) 180x180 cm. (hxb) 180x90 cm. Zwart gecoat metaal, mazen 9,5x9,5 cm

22

Gaaselementen Excellent 69,47,50

(hxb) 180x180 cm. (hxb) 180x90 cm.

109,92,50


Ideaal als plantenklimrek Mazen ca. 11,5x11,5 cm

Trellisschermen de Luxe

Mazen ca. 2,2x2,2 cm

Trellisschermen Jasmijn

(hxb) 180x180 cm. (hxb) 120x180 cm. (hxb) 90x180 cm. (hxb) 77x180 cm. (hxb) 60x180 cm.

55,40,95 34,75 31,25 23,95

FSC hardhout

(hxb) 180x180 cm. (hxb) 180x120 cm. (hxb) 180x90 cm. (hxb) 180x60 cm.

Trellis Méditerranée 89,67,50 49,95 42,95

(hxb) 180x60 cm.

FSC™ Trellisscherm Exotic

(hxb) 180x180 cm. (hxb) 180x90 cm.

(hxb) 180x180 cm. (hxb) 180x127 cm. (hxb) 180x91 cm. (hxb) 180x56 cm. (hxb) 180x39 cm.

149,119,-

36,95

FSC hardhout

FSC hardhout

FSC™ Gaaselement Exotic

Mixed hardwood.

Mazen ca. 4,5x5 cm

FSC™ Trellisscherm Diagonaal Exotic 67,50 48,50 34,50 22,95 17,25

Mixed hardwood. Mazen 14,7x14,7 cm. Latten 1,5x3 cm.

((hxb) ) 180x180 cm. ((hxb) ) 180x90 cm. ((hxb) ) 180x60 cm. ((hxb) ) 180x41 cm.

169,99,62,50 49,95

Raamwerk 2,5x3,5 cm. Latten 1x3 cm. Mazen 6x6 cm.

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 23


ACCESSOIRES L-beslag Metplaten en Metpalen Grondankers Paalkoppen Hang- en sluitwerk Sierlijst Afdeklat Regenpijpbeugel

24


Paalkoppen

L-beslag

1. Set ronde knop 7 Set van 2 stuks.

8,99

2. Set ronde knop 9 Set van 2 stuks.

11,50

RVS 4L-beslag 4 stuks met schroeven. 6,49 L-beslag Geel verzinkt. Zonder schroeven. 0,69 4L-beslag Geel verzinkt. 4 stuks met schroeven. 3,19

1

2

3. Paalornament Kogel 7 Verzinkt. T.b.v. vierkantpaal 6,8x6,8 cm.

Metplaten Metplaat 7 Metplaat 9 Metplaat 12

9,99

7x7 cm. 9x9 cm. 12x12 cm.

9,29 10,50 16,50

Verzinkte metalen paalhouder op onderplaat. Voor vierkantpalen.

3. Paalornament Kogel 9 Verzinkt. T.b.v. vierkantpaal 8,8x8,8 cm.

Metpalen

11,50

Metpaal 5 Metpaal 7 Metpaal 9 Metpaal 12

3

4. Paalornament Piramide 7 Verzinkt. T.b.v. vierkantpaal 6,8x6,8 cm.

2,69

5x5 cm. 7x7 cm. 9x9 cm. 12x12 cm.

8,99 9,79 15,95 23,95

Verzinkte metalen paalhouder van 75 cm lang. Voor vierkantpalen.

4

4. Paalornament Piramide 9 Verzinkt. T.b.v. vierkantpaal 8,8x8,8 cm.

5. Afdekkap voor paal 6,8x6,8 Model diamantkop. (hxbxl) 4x9x9 cm.

3,29

Grondankers

2,89

Grondanker 7 met grondpen Grondanker 7 met grondplaat Grondanker 9 met grondpen Grondanker 9 met grondplaat

7x7 cm. 7x7 cm. 9x9 cm. 9x9 cm.

9,99 10,25 10,25 10,95

Verzinkt, met grondplaat om op een stevige ondergrond te monteren of met grondpen om in beton te storten. 5

5. Afdekkap voor paal 8,8x8,8 Model diamantkop. (hxbxl) 5x11,5x11,5 cm.

3,29

6. Hardhouten Afdekkap Exotic voor paal 6,5x6,5 6

Model diamantkop. (hxbxl) 4x9x9 cm.

6,99

Hang- en sluitwerk Verpakt in doos: 2 hangen, 2 duimen, klinkstel en benodigde schroeven.

44,75

6. Hardhouten Afdekkap Exotic voor paal 9x9 Model diamantkop. (hxbxl) 5x11,5x11,5 cm. 8,99

Houten Sierlijst T.b.v. vierkantpaal 8,8x8,8 cm.

15,50

Hang- en sluitwerk Excellent Zwart verzinkt. Verpakt in doos: 2 hangen, 2 duimen, klinkstel en benodigde schroeven.

49,95

Afdeklat schermen (hxbxl) 3x8x180 cm.

6,99 1

2

Regenpijpbeugel

Sluitwerk

Geel verzinkt. Binnenmaat 10x12,5 cm. Set van 2 stuks. 16,25

1. Opdekpoortslot met baardsleutel 2. Poortcilinderslot

21,75 44,50

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 25


HILLHOUT ADVISEERT

Je tuinhout heeft onder invloed van het weer heel wat te verduren. Met de producten van CetaBever bescherm je hout tegen alle weersinvloeden. Ons complete assortiment biedt alles om je tuinhout optimaal te beschermen, te onderhouden en op te frissen. Kijk voor het volledige Tuinassortiment en demo’s op www.cetabever.nl

26

alles wat hout nodig heeft


HILLHOUT ADVISEERT

OUTDOOR COOKING

...met de OutdoorChef barbecues

 " # $ %& ' het hele jaar door onder een overkapping van Hillhout. Sfeervol genieten van het buitenleven en nooit meer bak-, braad- en kookluchtjes in huis. Ontdek alle voordelen van de gepatenteerde kogeltechnologie. Kwaliteit uit Zwitserland. De kogelbarbecue onderscheidt zich van elke andere barbecue door het gesloten systeem met een optimale lucht- en warmtecirculatie, waardoor gerechten beter en sneller kunnen worden bereid. Deze technologie is dan ook terug te vinden in alle OUTDOORCHEF barbecues:

gas, houtskool en elektrisch. Neusje van de zalm is de collectie gaskogelbarbecues met het wereldwijd gepatenteerde trechtersysteem in de kogel.

Uniek trechtersysteem!

GEZOND

De enige met 100% bescherming tegen vetvlammen

GEMAKKELIJK

De best mogelijke hitteverdeling, omdraaien hoeft niet

GEVARIEERD

Met accessoires om te grillen, roosteren, bakken, braden, wokken, stomen

OUTDOORCHEF BENELUX B.V. Prinsenhil 29 Breda tel: +31 (0) 76-5815947 e-mail: info@outdoorchef.nl

www.outdoorchef.com 27


OVERKAPPINGEN Waardevol investeren in luxe? Gun uzelf een Hillhout overkapping! U gaat veel meer van de gezonde buitenlucht genieten en hebt altijd dat heerlijke vakantiegevoel binnen handbereik. Lekker loungen, buiten koken, sporten of spelen, het kan allemaal in een exclusieve Hillhout Living of Cabin. In vele maten leverbaar en met de modulaire wandelementen gemakkelijk aanpasbaar aan uw eigen wensen én aan de verschillende seizoenen. De wandelementen zijn heel eenvoudig te demonteren en aan een andere zijde weer te plaatsen. Alle overkappingen maken deel uit van de Excellent lijn, uw garantie dat vormgeving, kwaliteit en afwerking excellent te noemen zijn. Met vele innovatieprijzen en tuinawards als bewijs.

In weer en wind! De Living Modulair is bij uitstek geschikt voor iedereen die het liefst het hele jaar buiten leeft. Met de verplaatsbare wandelementen met of zonder glas bent u de 4 seizoenen de baas! Voor meer informatie raadpleeg uw Hillhout dealer of kijk op www.hillhout.com Een Hillhout Overkapping? Zeker weten! JAAR GARANTIE PEFC/30-31-005

PEFC-gecertificeerd

28

FSC-gecertificeerd

RVS afgemonteerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 29


OVERKAPPINGEN Living Modulair Excellent 400/500/700 Living Modulair Excellent 700 met tuinhuis Wandelementen Design en Basic

STEL ZELF SAMEN VAN 4 TOT 7 METER BREED! Lekker open, deels open of juist één zijde geheel gesloten. De Living Modulair Excellent laat zich eenvoudig aanpassen, ieder seizoen, aan uw persoonlijke wensen. Riant buitenverblijf van 390 cm, 502 cm tot zelfs 724 cm breed! Eindeloos veel varianten mogelijk met de 8 soorten Wandelementen Excellent. Creëer bijvoorbeeld een afgescheiden ruimte en gebruik deze als aparte loungehoek of buitenkeuken. Zelfs een atelier of aparte werkplek behoort nu tot de mogelijkheden. Maar… toegepast als luxe carport kan natuurlijk ook.

30


KIES EEN BASIS

Living Modulair Exc. 400

Living Modulair Exc. 500

Living Modulair Exc. 700

(hxbxd) 245x390x390 cm. Montage/plaatsen

(hxbxd) 245x502x390 cm. Montage/plaatsen

(hxbxd) 245x724x390 cm. Montage/plaatsen

1.799,659,-

2.199,659,-

Living Modulair Exc. 700 met Design Tuinhuis

2.699,799,-

KIES WANDELEMENTEN

Tuinhuis (bxd) 210x350 cm. Totaal (hxbxd) 245x724x390 cm. 4.599,Montage/plaatsen 799,Wanden en deur Tuinhuis uitgevoerd met designprofiel. Alleen wandelementen aan achterzijde mogelijk.

Wandelementen Design en Basic Nieuw!

1. Wandelement dicht Excellent (hxb) 218x101 cm. 189,2. Wandelement groot raam Excellent (hxb) 218x101 cm. 189,3. Wandelement klein raam Excellent (hxb) 218x101 cm. 189,4. Wandelement Shutter Excellent (hxb) 218x101 cm. 199,5. Staander t.b.v. Wandelementen (hxbxd) 227x9x9 cm. 19,95

Basic

Bij het plaatsen van wandelementen heeft u extra staanders nodig.

Acrylaatplaat 3 mm dik in elementen met raam Design

Met uniek designprofiel of de nieuwe basic 1

2

3

4

5

CREEĂ‹R EEN UNIEKE LIVING MODULAIR

Staanders 12x12 cm Dakleer en hemelwaterafvoer Dakoverstek rondom ca. 20 cm

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 31


OVERKAPPINGEN Outdoor Cabin Excellent Outdoor Cabin Grand Excellent Hoekmodel Outdoor Cabin Excellent Wandelementen Design

HET HELE JAAR BUITEN GENIETEN Buiten genieten begint bij het plaatsen van een Hillhout overkapping, zoals de Outdoor Cabin Excellent. Lekker loungen, ontspannen in de jacuzzi of buitensauna, samen

OUTDOOR COOKING

barbecueĂŤn of de kinderen lekker laten spelen. De Outdoor Cabins zijn standaard uitgevoerd met een vaste achterwand. Optioneel kunt u kiezen uit 4 soorten Wandelementen voor de zijwanden, zie onderstaande voorbeelden. Alle wanden hebben het unieke designproďŹ el, waarmee ook het Designscherm en opbergkist Chelsea zijn uitgevoerd. Enkele variatiemogelijkheden met de 4 soorten Wandelementen Excellent.

32

Cabinets en Regalen Zie pagina 51


KIES EEN BASIS

Outdoor Cabin Excellent

Outdoor Cabin Grand Excellent

Hoekmodel Outdoor Cabin Excellent

(hxbxd) 245x335x200 cm. Montage/plaatsen

(hxbxd) 245x390x340 cm. Montage/plaatsen

(hxbxd) 245x390x390 cm. Montage/plaatsen

1.429,589,-

2.199,659,-

2.499,659,-

Inclusief 2 extra staanders voor de Wandelementen.

KIES WANDELEMENTEN

UNIEK DESIGNPROFIEL Nieuw!

Wandelementen Design 1. Wandelement dicht Excellent (hxb) 218x101 cm. 189,2. Wandelement groot raam Excellent (hxb) 218x101 cm. 189,3. Wandelement klein raam Excellent (hxb) 218x101 cm. 189,4. Wandelement Shutter Excellent (hxb) 218x101 cm. 199,-

CREEĂ‹R EEN UNIEKE OUTDOOR CABIN

Staanders 12x12 cm Dakleer en hemelwaterafvoer Dakoverstek rondom ca. 20 cm Achterwanden met designprofiel

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 33


OVERKAPPINGEN Terrasoverkapping Coolfit Zonwering Paviljoen Excellent Nesling schaduwdoeken

ALTIJD LEKKER LICHT! Het hele jaar door genieten onder het lichtdoorlatende dak van de Hillhout Terrasoverkapping. Standaard diep 300 cm en in 3 breedtematen leverbaar. Het dak is Van gelamineerd hout

gemaakt van meerwandige polycarbonaatplaten die als Goede warmte isolatie Hoge lichtdoorlating (UV bestendig polycarbonaat)

hoofdkenmerken hebben dat ze licht zijn, een goede warmte-isolatie, een grote slagweerstand en een hoge lichtdoorlating bieden en zelfdovend zijn.

Terrasoverkapping 500

Terrasoverkapping 400 (bxd) 400x300 cm. Montage/plaatsen

34

1.799,659,-

(bxd) 500x300 cm. Montage/plaatsen

Terrasoverkapping 600 2.099,659,-

(bxd) 600x300 cm. Montage/plaatsen

2.399,659,-


Coolfit Zonwering Paviljoen Excellent (hxbxd) 240x320x300 cm. 599,Met harmonica antraciet- of zandkleurig schaduwdoek.

Laag op laag watervast verlijmd Trekt niet krom Doek kan middels een katrol open en dicht Inclusief harmonica Nesling schaduwdoek

PERGOLA MET SCHADUWDOEK Pergola’s Zie pagina 65

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 35


TUINHUIZEN EN BLOKHUTTEN Te weinig opbergruimte, wie kent het niet? Een tuinhuis of blokhut is dan een ideale plek om uw kostbare spullen op te bergen en binnen handbereik te houden. Maar ook een extra werkplek, hobbyruimte of fijne relaxplek ligt zeker binnen de mogelijkheden. Als u voor een blokhut of tuinhuis van Hillhout kiest, weet u zeker dat u extra (berg)ruimte van topkwaliteit in uw tuin krijgt. En… in een paar dagen te realiseren, zeker als u voor de opbouwservice van Hillhout kiest. Toch liever doe-het-zelven? Geen probleem, met de duidelijke opbouwhandleiding bouwt u zelf stap voor stap uw ’tweede huis’.

Wat u maar wilt!

Het complete assortiment tuinhuizen en blokhutten bevat veel varianten er past er altijd wel één bij uw tuinstijl, -afmetingen en –vorm. Voor meer informatie raadpleeg uw Hillhout dealer of kijk op www.hillhout.com. De zekerheden van Hillhout Tuinhuizen en Blokhutten JAAR GARANTIE PEFC/30-31-005

PEFC-gecertificeerd

36

FSC-gecertificeerd

RVS afgemonteerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 37


TUINHUIZEN EN BLOKHUTTEN

NIEUW!

Tuinhuizen Sydney Excellent

MEER DAN EEN TUINHUIS Het nieuwe eigentijdse tuinhuis Sydney Excellent is aan de voorzijde uitgevoerd met twee nissen. Deze nissen bieden de mogelijkheid om het tuinhuis een persoonlijke touch te geven. Denk bijvoorbeeld aan verticaal tuinieren, schappen met decoratieve spulletjes, opslag voor haardhout etc. Onder de optionele aanbouw (overkapping) is het heerlijk loun-

Optioneel ramen mogelijk Ook verkrijgbaar zonder nissen

gen of buiten koken. Net als bij de Cabins en Livings kunt u de aanbouw ook voorzien van losse wandelementen en dus aanpassen aan het seizoen of uw persoonlijke wensen. Mocht u trouwens geen aanbouw met vaste overkapping willen, dan biedt Hillhout dezelfde opstelling maar dan met een CoolďŹ t schaduwdoek als dak. Dit kan middels een katrol heel eenvoudig open en dicht geschoven worden. 38

Tuinhuis Sydney Excellent Type 2025 (bxdxh) 200x235x232 cm. Type 2035 (bxdxh) 200x345x232 cm. Type 3025 (bxdxh) 300x235x232 cm. Type 3035 (bxdxh) 300x345x232 cm. Optie raam t.b.v. Tuinhuis (bxh) 100x60 cm. Montage/plaatsen (alle modellen) Bijpassende vloeren verkrijgbaar.

1.999,2.399,2.499,2.899,99,659,-


Aan alle zijden wandelementen mogelijk

Aanbouw overkapping t.b.v. Tuinhuis Sydney Excellent Type 3025 (bxdxh) 335x235x232 cm. Type 3035 (bxdxh) 335x345x232 cm.

899,999,-

Alleen aan zijkant wandelementen mogelijk Doek kan middels een katrol open en dicht

Aanbouw Coolfit-schaduwdoek t.b.v. Tuinhuis Sydney Excellent Type 3025 (bxdxh) 312x235x232 cm. 599,Type 3035 (bxdxh) 312x345x232 cm. 699,Schaduwdoek verkrijgbaar in antraciet, zandkleur of gebroken wit.

De aanbouw Coolfit-schaduwdoek kunt u ook zonder Tuinhuis Sydney aan uw gevel bevestigen.

Idee!

LOSSE WANDELEMENTEN De zijkanten van de aanbouw kunt u naar keuze dichtmaken. Hiervoor

met shutters wat een verrassende lichtinval geeft. Groot voordeel van

biedt Hillhout vier verschillende Wandelementen. Eén geheel dicht,

de losse Wandelementen is dat ze heel eenvoudig weer te demonte-

met klein of groot raam en een Wandelement gedeeltelijk uitgevoerd

ren zijn en u dus naar hartenlust kunt variëren.

1

2

3

4

5

Wandelementen Basic Excellent 1. Staander t.b.v. wandelementen (hxbxd) 227x9x9 cm. 19,95 (hxb) 218x101 cm. 189,2. Wandelement dicht Excellent 3. Wandelement groot raam Excellent (hxb) 218x101 cm. 189,(hxb) 218x101 cm. 189,4. Wandelement klein raam Excellent (hxb) 218x101 cm. 199,5. Wandelement Shutter Excellent Bij het plaatsen van Wandelementen heeft u extra staanders nodig.

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 39


TUINHUIZEN EN BLOKHUTTEN Design Tuinhuizen Verona

EIGENTIJDS DESIGN MET OF ZONDER LUIFEL! KOMO-VERDUURZAAMD MET 10 JAAR GARANTIE! Alle Design Tuinhuizen Verona zijn standaard uitgevoerd met een Enkele Designdeur. De wanden zijn 18 mm dik en voorzien van het unieke designproďŹ el. Het dakoverstek is rondom ca. 20 cm. Vloer, ramen en deurvarianten optioneel. Geleverd inclusief dakleer en dakgootset.

Voorzien van het unieke designprofiel Ook verkrijgbaar met ramen

40

Design Tuinhuis Verona Type A420 (bxdxh) 210x210x240 cm. Type A480 (bxdxh) 240x240x240 cm. Type A510 (bxdxh) 300x210x240 cm. Type A540 (bxdxh) 240x300x240 cm. Type A600 (bxdxh) 300x300x240 cm. Type A650 (bxdxh) 350x300x240 cm. Type A700 (bxdxh) 350x350x240 cm. Montage/plaatsen (alle modellen).

2.159,2.399,2.549,2.599,2.799,2.849,3.099,659,-


Design Tuinhuis Verona met luifel Voorzien van het unieke designprofiel

Type A810 (bxdxh) 600x210x240 cm. Type A840 (bxdxh) 600x240x240 cm. Type A900 (bxdxh) 600x300x240 cm. Type A950 (bxdxh) 600x350x240 cm. Montage/plaatsen (alle modellen).

3.899,3.999,4.399,4.599,799,-

De ideale combinatie van bergruimte (300 cm breed) en een overkapping die u naar eigen wens gebruiken kunt. Bijvoorbeeld als living of om buiten te koken. De wanden (dikte 18 mm) zijn voorzien van een unieke designprofilering en gemaakt van topkwaliteit Noord Europees vurenhout. Het dak is waterdicht door het gebruik van dakleer in combinatie met een hemelwaterafvoer. Het dakoverstek is rondom ca. 20 cm. Vloer, ramen en deurvarianten optioneel.

Hoekmodel Design Tuinhuis Verona (bxdxh) 300x300x240 cm. Montage/plaatsen.

3.899,659,-

Speciaal gemaakt voor de hoek van uw tuin zodat er extra veel ruimte overblijft voor de verder inrichting van uw tuin. Standaard uitgevoerd met een Enkele Designdeur. De wanden zijn 18 mm dik en voorzien van het unieke designprofiel. Het dakoverstek is rondom ca. 20 cm. Vloer en deurvarianten optioneel. Geleverd inclusief dakleer, dakgootset en glas in de wanden aan de voorzijde.

Speciaal voor de hoek van uw tuin Ruimtebesparend! Voorzien van het unieke Designprofiel

Rondom Designramen

Enkele Design Glasdeur

Dubbele Design Glasdeur

Dubbele Designdeur

Dubbele Design Schuifdeur

Opties Design Tuinhuizen Verona Designramen Design Tuinhuis met rondom ramen (inclusief glas). Hoogte raamkozijn 30 cm.

Enkele Design Glasdeur Elk tuinhuis is standaard uitgevoerd met een Enkele Designdeur (201x87 cm). Zonder meerprijs kunt u ook kiezen voor een Enkele Design Glasdeur.

Dubbele Designdeuren Elk tuinhuis is standaard uitgevoerd met een Enkele Designdeur. I.p.v. deze deur kunt u ook kiezen voor dubbele deuren, 201x175 cm. Dubbele draaideuren kunnen alleen toegepast worden bij Design Tuinhuizen vanaf 240 cm breed. Een hele mooie en ruimte besparende oplossing is de Dubbele Design Schuifdeur, toepasbaar bij tuinhuizen met een voorwand van 300 cm en 350 cm. Echter bij de voorwand van 300 cm kunnen de deuren niet geheel open, maximale doorgang is dan 157 cm. Bij de voorwand van 350 cm is de maximale doorgang 172 cm.

Bij alle Design Tuinhuizen Verona zijn KOMO-verduurzaamde vloeren leverbaar. Kijk hiervoor op www.hillhout.com KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 41


TUINHUIZEN EN BLOKHUTTEN Blokhutten

Wandbalken 28 mm dik Standaard KOMO-verduurzaamd Ramen en deuren van topkwaliteit RVS deurbeslag Inclusief grondregels Gratis thuisbezorgd

MET OOK NOG EENS 10 JAAR GARANTIE! introductie van de hoogwaardige 4 plus hoekverbinding wat de blokhut zeer stabiel maakt. Ook is standaard iedere blokhut

(bxd) 300x200 cm. (bxd) 300x250 cm. (bxd) 300x300 cm. Montage/plaatsen.

1.599,1.749,1.849,659,-

3000

2000 2500 3000

verbeterd. EĂŠn van de meest opvallende verbetering is de

Blokhut IJsland met enkele deur

300 cm breed en in 3 dieptematen. Nokhoogte 203 cm.

KOMO verduurzaamd met 10 jaar Hillhout garantie tegen

Standaard exclusief bloembak. Beschikbare opties: 1 3 4

houtrot. De blokhut wordt zonder extra kosten thuis geleverd.

De opties vindt u op pagina 45.

5

8 10 12 13 14 15

6,0 m 2 7,5 m 2 9,0 m 2

Hillhout heeft haar blokhutten assortiment vernieuwd en

HOOGWAARDIGE HOEKVERBINDINGEN De stapelbouwmethode middels het 4-plus proďŹ el is scherp doordacht en veelvuldig getest. De 4-plus hoekverbinding geeft een zeer stabiele blokhut en bestaat uit zorgvuldig uitgefreesde en perfect passende wandbalken, waarbij alle hoekverbindingen bijzonder hecht en sterk zijn en het hout niet indroogt.

42


Blokhut IJsland met dubbele deur 1.559,1.749,1.849,659,-

2000 2500 3000

(bxd) 300x200 cm. (bxd) 300x250 cm. (bxd) 300x300 cm. Montage/plaatsen.

3000

6,0 m 2 7,5 m 2 9,0 m 2

300 cm breed en in 3 dieptematen. Nokhoogte 203 cm. Beschikbare opties: 1 3 4 5 8 11 14 15 De opties vindt u op pagina 45.

Blokhut Holland (bxd) 250x200 cm. (bxd) 250x250 cm. (bxd) 250x300 cm. Montage/plaatsen.

1.449,1.529,1.699,589,-

2000 2500 3000

2500

5,0 m 2 6,3 m 2 7,5 m 2

250 cm breed en in 3 dieptematen. Nokhoogte 203 cm. Beschikbare opties: 1 3 4 5 8 10 11 14 15 De opties vindt u op pagina 45.

Blokhut Ierland 30 00 00

00 00 30

25

1.999,-

25

(bxd) 250x250 cm.

5,

Nokhoogte 295 cm, zijwandhoogte 219 cm. Met glasdeur en 2 glaspanelen.

5 2

Beschikbare opties: De opties vindt u op pagina 45. 4

6

15

10 10 15

1400

589,1

20 10 10

2

m

20

Montage/plaatsen.

2

2.249,-

Nokhoogte 310 cm, zijwandhoogte 219 cm. Met glasdeur en 2 glaspanelen.

m

8,

(bxd) 300x300 cm.

8 10 12 14 15

Blokhut Schotland (bxd) 300x200 cm. (bxd) 300x250 cm. (bxd) 300x300 cm. Montage/plaatsen.

1.799,1.899,1.999,589,-

2000 2500 3000

3000

Nokhoogte 244 cm, zijwandhoogte 195 cm. Beschikbare opties: 1 2 4 5 6 7 8 12 De opties vindt u op pagina 45.

13 14 15

6,0 m 2 7,5 m 2 9,0 m 2

300 cm breed en in 3 dieptematen.

KOMO VERDUURZAAMD Standaard is ieder tuinhuis KOMO-verduurzaamd met 10 jaar Hillhout garantie tegen houtrot. KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 43


TUINHUIZEN EN BLOKHUTTEN Blokhutten

GENIETEN VAN HET BUITENLEVEN

Standaard KOMO-verduurzaamd Ramen en deuren van topkwaliteit Hoogwaardige 4-plus hoekverbinding RVS deurbeslag Inclusief grondregels Gratis thuisbezorgd

Blokhut New Foundland 2.799,799,-

Nokhoogte 257 cm, zijwandhoogte 195 cm. Luifel 140 cm diep. Standaard exclusief bloembak. Beschikbare opties: 4

5

6

7

8

9 11 12 13 14 15

44

1400

2

De opties vindt u op pagina 45.

14,4 m 2

1

3800

(bxd) 380x380 cm. Montage/plaatsen.

3800


Blokhut Groenland

3800

2.099,2.299,2.499,2.799,659,-

2000 2500 3000 3800

(bxd) 380x200 cm. (bxd) 380x250 cm. (bxd) 380x300 cm. (bxd) 380x380 cm. Met luifel Montage/plaatsen.

7,6 9,5 11,4 14,4

Standaard exclusief bloembak en dakgootset Beschikbare opties: 1 2 4 5 6 7 8 9 10

m2 m2 m2 m2

380 cm breed en in 4 dieptematen. Nokhoogte 257 cm, zijwandhoogte 195 cm. 12 14 15

De opties vindt u onderaan op deze pagina.

Blokhut Estland

2000

1.399,1.529,1.699,589,-

2000 2500 3000

(bxd) 200x200 cm. (bxd) 200x250 cm. (bxd) 200x300 cm. Montage/plaatsen.

Beschikbare opties: 1 2 4 5 6 7 8 10 De opties vindt u onderaan op deze pagina.

4,0 m 2 5,0 m 2 6,0 m 2

200 cm breed en in 3 dieptematen. Nokhoogte 228 cm, zijwandhoogte 195 cm. 14 15

Blokhut Madeira Grand

3850

(bxd) 385x275 cm.

4.999,-

Met shingledak. (bxd) 385x275 cm.

2.975,-

Montage/plaatsen.

2750

Met rieten dak.

799,-

9,3 m 2

Met dubbele glasdeur, 2 vaste ramen en 2 uitzetramen. Nokhoogte ca. 346 cm, zijwandhoogte ca. 217 cm. Beschikbare opties: 1 4 6 8 14 15 De opties vindt u onderaan op deze pagina.

Rieten daken worden op ambachtelijke wijze vervaardigd

Blokhut Fryslan (bxd) 300x300 cm.

4.999,-

Met shingledak. (bxd) 300x300 cm.

2.549,-

Montage/plaatsen.

3000

Met rieten dak.

3000

659,-

Met dubbele glasdeur en dubbel klapraam. 9,0 m 2

Nokhoogte 280 cm, zijwandhoogte ca. 155 cm. Beschikbare opties: 1 2 4 5 6 8 14 15 De opties vindt u onderaan op deze pagina.

OPTIES BLOKHUTTEN

( DETAILS EN PRIJZEN ZIE W W W.HILLHOUT.COM )

1

Bloembak 90 of 130 cm

5

Extra wandbalklaag

9

Terras en balustrade

13

Dubbel raam

2

6

11

Enkele glasdeur ipv standaard Dubbele (glas)deur ipv standaard

14

7

Shingles in andere kleur Afdak

10

3

Set goten tbv zadeldak Set goten tbv lessenaarsdak

Extra deur Extra raam / glaspaneel

4

Houten vloeren

8

Deurketting

12

Enkel raam

15

KOMO VERDUURZAAMD Standaard is iedere blokhut KOMO-verduurzaamd met 10 jaar Hillhout garantie tegen houtrot. KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 45


TUINMEUBILAIR EN -DECORATIE Wat is een tuin zonder meubilair of decoratie? Daarom heeft Hillhout een brede range praktische tuinhoutproducten die uw tuin verfraaien en jarenlang mooi blijven. Met altijd 10 jaar garantie tegen houtrot, dus minimaal 10 jaar genieten van die unieke sfeer die u met Hillhout realiseert. Hillhout tuinmeubilair en decoratie is gemaakt van het beste naaldhout uit gecertiďŹ ceerde bosbouwgebieden en wordt daarna verduurzaamd en RVS afgemonteerd. Kiest u daarnaast ook nog eens voor het Excellent-label, dan hebt u een gegarandeerd topproduct in uw tuin.

Zitten, opbergen, aankleden en‌bruggen bouwen! Uw tuingereedschap, -kussens, -hout of kliko’s fraai uit of juist in het zicht? Dan heeft Hillhout dĂŠ oplossing. Maar ook keukenmeubilair voor  " #   &  ' klimplanten en een brug over uw vijver. Voor meer informatie raadpleeg uw Hillhout dealer of kijk op www.hillhout.com. De zekerheden van Hillhout Tuinmeubilair en -decoratie JAAR GARANTIE PEFC/30-31-005

PEFC-gecertificeerd

46

FSC-gecertificeerd

RVS afgemonteerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 47


TUINMEUBILAIR EN -DECORATIE Banken en tafels Picknicktafels Lattenbank Boombank

GEZELLIG... ...ALLEMAAL AAN TAFEL!

Zeer robuust 4-persoons bank

Tuinmeubilair is beeld- en sfeerbepalend in elke tuin en op elk terras. Met de verduurzaamde houten tafels en banken van Hillhout maakt u

Countrybank en -tafel Excellent

absoluut een goede keus, ze zijn stoer en sterk, u kunt ze altijd buiten laten staan en u heeft ook nog eens 10 jaar garantie tegen houtrot.

48

Countrytafel Excellent (hxbxl) 75x90x204 cm. Countrybank Excellent (hxbxl) 45x38x180 cm.

245,169,-


Plaats voor 8 personen! Met opklapbare zittingen Zware kwaliteit

Picknicktafel Excellent

Picknicktafel de Luxe Excellent XL

(hxbxl) 70x150x180 cm.

199,-

6-Persoons picknicktafel. Tafelblad 70 cm breed en 3,5 cm dik. Zittingen 27 cm breed.

(hxbxl) 72x160x240 cm.

379,-

8-Persoons picknicktafel van 4,5 cm dik hout. Tafelblad 76 cm breed. Zittingen 30 cm breed.

Met opklapbare zittingen Zware kwaliteit

Voor kinderen van ca. 3 - 8 jaar

Picknicktafel de Luxe Excellent (hxbxl) 72x160x180 cm.

Picknicktafel Junior 299,-

(hxbxl) 55x90x90 cm.

79,-

6-Persoons picknicktafel van 4,5 cm dik hout. Tafelblad 75 cm breed. Zittingen 29 cm breed.

Excellent Banken en Tafel Excellent Bank met leuning Excellent Bank Excellent Tafel

(hxbxl) 83x55x180 cm. (hxbxl) 44x46x180 cm. (hxbxl) 71x78x180 cm.

279,199,279,-

Zeer decoratief!

Boombank Lattenbank

Halve cirkel: breedte 160 cm, hoogte 86 cm.

160 cm breed, driezits.

125,-

Smeedijzeren onderstel. Wordt niet geverfd geleverd.

189,-

Met het bouwpakket kunt u 3 zitbankjes samenstellen die aan elkaar gemonteerd een halve cirkel vormen. Twee boombanken tegen elkaar en u krijgt een hele cirkel met een binnendoorsnede van ca. 55 cm.

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 49


TUINMEUBILAIR EN -DECORATIE Buitenkeukens Kasten en kisten

Verzinkt, gepoedercoated bovenblad Deur links- of rechtsdraaiend

EEN ECHTE SMAAKMAKER! De robuuste houten meubelen van Hillhout zijn niet meer weg te denken in een tuin waar veel wordt

50

Country Buitenkeuken en -kast Excellent

gekookt. Als solide basis om lekker buiten te koken,

Buitenkeuken Buitenkast

(hxbxd) 90x172x64 cm. (hxbxd) 200x72x56 cm.

uitgebreid te dineren of gezellig te barbecueĂŤn.

Deuren links of -rechtsdraaiend.

419,449,-


Voorzien van het unieke designprofiel

Bovenkant afgewerkt met aluminium lijst

Designkist Chelsea Excellent

Tuinkist Excellent

(hxbxd) 55x172x63 cm.

299,-

(hxbxd) 60x154x81 cm.

469,-

Wordt niet geverfd geleverd.

Countrykast (hxbxd) 210x89x43 cm.

499,-

Dak van verzinkt staalplaat.

Buitenkeuken Excellent 1

(hxbxd) 90x170x60 cm.

2

499,-

Dak van verzinkt staalplaat

Verzinkt, gepoedercoated bovenblad.

Deuropening 96 cm

Greenguards 1. Greenguard 2. Hoekmodel Greenguard

1

3

(hxbxd) 230x199x84 cm. (hxbxd) 230x135x135 cm.

899,849,-

2 4

Cabinets en Regalen 1. Cabinet Excellent left 2. Cabinet Excellent right 3. Regaal Excellent 107 cm Regaal Excellent 145 cm 4. Werkblad van hardsteen

(hxbxd) 90x60x60 cm. (hxbxd) 90x60x60 cm. (hxbxd) 62x107x53 cm. (hxbxd) 62x145x53 cm. (hxbxd) 3x60x62 cm.

349,349,329,359,79,-

Het regaal, verkrijgbaar in 2 breedtematen, vormt een solide basis voor uw kookunit of barbecue. Naast het regaal kan aan elke zijde een cabinet worden geplaatst (uitgevoerd met designprofilering). Op het cabinet past een werkblad van Belgisch hardsteen.

2

Tuinkasten Excellent 1. (hxbxd) 206x85x85 cm. 2. (hxbxd) 122x145x91 cm. 1

649,669,-

De bovenkant fraai afgewerkt met aluminium lijst en de deuren zijn afsluitbaar. (Wordt niet geverfd geleverd.)

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 51


TUINMEUBILAIR EN -DECORATIE Design Houtstapelplaats Multibox Compostsilo Tuindecoratie

Stijlvol opbergen Geheel verzinkt dak

Compostsilo (hxbxl) 70x120x120 cm. Gemakkelijk uit elkaar te halen.

52

Multibox 59,-

(hxbxd) 126x130x83 cm. Bovenzijde 2 deksels, voorzijde 2 deuren.

Design Houtstapelplaats Excellent 299,-

(hxbxd) 200x190x76 cm.

599,-


FSC hardhout

1

1

2

V-Trellis

2

Trellisschermen

1. FSC™ V-Trellis Exotic Hoogte 150 cm, breedte boven 65 cm, breedte onder 30 cm.

1. Trellisklimrek 42 (hxb) 180x41 cm. 14,95

21,50

Geschaafde latten ca. 1,3x2 cm. Mazen ca. 11x11 cm.

Mixed hardwood.

2. Trellisscherm Méditerranée (hxb) 180x60 cm.

2. Vast plantenklimrek Hoogte 180 cm, breedte boven 70 cm, breedte onder 30 cm.

Geschaafde latten ca. 1,5x3,2 cm. Mazen ca. 4,5x4,5 cm.

13,95

36,95

Latten 1,6x3,2 cm.

FSC hardhout

Country Tuinwerktafel

Tuinwerktafel

(hxbxd) 95x90x45 cm.

119,-

Werkblad van verzinkt staalplaat.

(hxbxd) 100x90x45 cm.

FSC™ Tuinwerktafel + opzetstuk Exotic 99,-

Werkblad van verzinkt staalplaat.

(hxbxd) 110x90x45 cm.

115,-

Mixed hardwood.

FSC hardhout

1

2

3

Watervast verlijmde boogliggers!

Tuin decoratie Spiegels 1. Spiegel Romantica (hxb) 90x50 cm.

Vijverbruggen Excellent 69,-

Met plaklood.

Vijverbrugje Excellent 80 (bxl) 80x187 cm.

149,-

Zonder leuning. Profielplanken 1,6x9,4 cm.

2. FSC™ Spiegel Exotic (hxb) 50x50 cm.

29,95

Mixed hardwood.

Brugleuning 187 Lengte 187 cm.

49,95

Watervast verlijmd.

3. Deco Tuinspiegel (hxb) 180x41 cm.

79,-

Vijverbrug Excellent 300 (bxl) 88x300 cm.

559,-

Inclusief 1 leuning. Profielplanken 2,1x12 cm.

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 53


TERRASSEN Een terras aanleggen is leuk met tuinhout van Hillhout, want Hillhout profielplanken en tuintegels kennen een praktische maatvoering en zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. De onderbalken die u hierbij nodig heeft vindt u op pagina 60-61. U heeft keuze uit verduurzaamd naaldhout of Exotic FSC-hardhout. Ook kunt u kiezen voor Hillhout composiet, een buitengewoon onderhoudvriendelijk materiaal. Op www.hillhout.com vindt u nuttige tips en voorbeelden als u zelf aan de slag wilt met tuinhout. Ook de opbouwhandleidingen voor het aanleggen van een terras, tuinpad of vlonder zorgen er voor dat u jarenlang plezier heeft van uw werk. Daar vindt u ook meer informatie over verduurzaamd hout, hardhout en composiet materiaal.

Thuisbezorgd, wel zo makkelijk!

Voor de aanleg van een terras of vlonder is vaak veel tuinhout nodig. Wel zo handig dat u dat bijvoorbeeld online kunt bestellen en laten thuisbezorgen. Dat kan met Hillhout! Voor meer informatie raadpleeg uw Hillhout dealer of kijk op www.hillhout.com. De zekerheden van Hillhout Terrassen JAAR GARANTIE PEFC/30-31-005

PEFC-gecertificeerd

54

FSC-gecertificeerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 55


TERRASSEN Composiet Vlonderplanken Vlonderplanken Tuintegels

Gemaakt van natuurlijke vezels en polymeren Zeer duurzaam Stroef oppervlak Onderhoudsvriendelijk Eenvoudig te monteren

COMPOSIET

Splintervrij en splijt niet

LANG GENIETEN MET HILLHOUT COMPOSIET Naast vlonderplanken van hout

Bamboo Brown

Stylisch Black

Sparkling Grey

Hillhout Composiet Vlonderplanken (dxbxl) 2,5x15x295 cm per pak 2 stuks.

59,-

Verkrijgbaar in de kleuren Sparkling Grey, Bamboo Brown en Stylish Black.

bieden wij ook een alternatief:

Hillhout Composiet Randprofielen

Hillhout Composiet. Deze composiet

Lengte 220 cm.

vlonderdelen zijn door hun samen-

Verkrijgbaar in de kleuren Sparkling Grey, Bamboo Brown en Stylish Black.

stelling duurzaam, onderhouds-

6,99

Composiet Onderregel en clips

vriendelijk en hebben een uniek Onderregel

geborsteld reliëf. U kunt kiezen uit drie prachtige tinten.

56

6x4x220 cm.

Montageclips Doos á 50 stuks. Inclusief schroeven en eindclips.

12,75 18,95


FSC hardhout

1

1

2

2

Vlonderplanken

FSC™ Vlonderplanken Exotic

1. Vlonderplanken met fijnprofiel (dxbxl) 2x11,5x180 cm. 4,99 (dxbxl) 2,7x14x180 cm. 8,79

2. Vlonderplanken met grofprofiel (dxbxl) 2,8x14,5x180 cm. 8,79 (dxbxl) 2,8x14,5x360 cm. 17,50

1. Vlonderplank met fijnprofiel Exotic (dxbxl) 1,9x9x210 cm. 11,75 (dxbxl) 1,9x12x210 cm. 15,50

Tweezijdig geprofileerd.

Eénzijdig geprofileerd

Tweezijdig geprofileerd. Mixed hardwood.

2. Vlonderplank met grofprofiel Exotic (dxbxl) 2x14,3x210 cm. 19,95 (dxbxl) 2x14,3x240 cm. 22,50 (dxbxl) 2x14,3x270 cm. 25,50 (dxbxl) 2x14,3x300 cm. 28,95 (dxbxl) 2x14,3x360 cm. 34,50 Eén zijde grofprofiel, andere zijde fijnprofiel. Mixed hardwood.

FSC hardhout

1

1

2

2

Tuintegels

FSC™ Tuintegels Exotic

1. Tuintegel 50x50 (bxl) 50x50 cm.

5,79

2. Tuintegel 100x100 (bxl) 100x100 cm.

26,50

1. Tuintegel Exotic 50 (bxl) 50x50 cm.

10,95

2. Tuintegel Exotic 100 (bxl) 100x100 cm. 43,95

Profielplanken 1,5 cm dik op 3 of 4 steunplanken. Dikte tegel 3 cm. Mixed hardwood.

MET RECHT MEER GENIETEN!

Vlonderplanken en tuintegels kunt u bevestigen op vierkantpalen, balken of regels. Zie hiervoor pagina 60-61 KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 57


TUINTIMMERHOUT U houdt van doe-het-zelven? Dan geeft u ook de voorkeur aan duurzame materialen waarmee u lekker kunt werken en die bijdragen aan een lange levensduur van uw creatie. Gecertificeerd hout van Hillhout hoort dan op uw boodschappenlijstje. Dit hout heeft een verantwoorde afkomst. Een houten border is gemakkelijk en snel te plaatsen en kan mooi worden gecombineerd met een dieper liggend terras van hout en een pergola op maat. Met als eindresultaat een sfeervol geheel waar u trots op kunt zijn na al uw doe-het-zelf-werk.

Borders, pergola’s, schuttingen en schuurtjes!

Alles is te creĂŤren met het tuinhout van Hillhout. Van het aanleggen van een border tot het bouwen van een pergola, schutting of schuurtje. Voor advies en meer informatie raadpleeg uw Hillhout dealer of kijk op www.hillhout.com. De zekerheden van Hillhout Tuintimmerhout JAAR GARANTIE PEFC/30-31-005

PEFC-gecertificeerd

58

FSC-gecertificeerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 59


TUINTIMMERHOUT Vierkantpalen Planken en Rabatdelen Balken en Regels Bielzen en Borderrollen

FSC hardhout

Vierkantpalen Vierkantpaal 5x5 cm Lengte 150 cm. Lengte 210 cm.

3,99 5,99

Vierkantpaal 6,8x6,8 cm Lengte 150 cm. 6,29 Lengte 190 cm. 7,79 Lengte 210 cm. 8,79 Lengte 240 cm. 9,99 Lengte 270 cm. 10,95 Lengte 290 cm. 11,95

Gelamineerde vierkantpaal

FSC™ Vierkantpalen Exotic

(dxbxl) 12x12x300 cm.

(dxbxl) 6,5x6,5x240 cm. (dxbxl) 6,5x6,5x270 cm. (dxbxl) 9x9x270 cm.

62,50

Laag op laag watervast verlijmd. Zeer robuust, geschikt voor zware constructies.

32,50 36,75 59,-

Mixed hardwood.

KLASSE MET KARAKTER!

Voor schermen en hekken.

Natuurlijke scheuren

Hillhout gebruikt alleen buiten het

Temperatuurverschillen of

hart gezaagd hout voor haar

lange droge periodes zorgen

vierkantpalen. Dat voorkomt

voor kleine scheurtjes in

overmatig trekken en scheuren. Alle vierkant-

rondhout. Dat heeft geen invloed op de kwaliteit.

Voor schermen, deuren, hekken en poorten.

palen zijn geschaafd met vellingkanten.

Hillhout houdt gewoon langer!

Vierkantpaal 12x12 cm Lengte 240 cm. 31,25 Lengte 290 cm. 37,50

Belangrijk! Wanneer u verduurzaamd hout verzaagt, moet u de verzaagde delen

Zeer robuust, geschikt voor zware constructies.

60

Buiten het hart gezaagd

Vierkantpaal 8,8x8,8 cm Lengte 120 cm. 9,79 Lengte 150 cm. 11,25 Lengte 190 cm. 13,25 Lengte 210 cm. 14,25 Lengte 240 cm. 16,25 Lengte 270 cm. 17,95 Lengte 290 cm. 19,50

behandelen tegen houtrot.


FSC hardhout

Rabatdelen (dxbxl) 1,9x11,5x210 cm. (dxbxl) 1,9x11,5x240 cm. (dxbxl) 1,9x11,5x300 cm.

5,99 6,79 8,29

Geschaafd, met veer en groef.

FSC™ Planken Exotic

Planken

(dxbxl) 1,3x14,3x180 cm. 11,75 (dxbxl) 1,3x14,3x240 cm. 15,50

Plank geschaafd (dxbxl) 1,6x9x180 cm. (dxbxl) 1,6x14x180 cm. (dxbxl) 1,6x14x240 cm. (dxbxl) 1,6x14x360 cm. (dxbxl) 1,6x14x420 cm. (dxbxl) 2,2x12x240 cm. (dxbxl) 2,2x12x360 cm. (dxbxl) 3x12x200 cm. (dxbxl) 3x12x400 cm.

Mixed hardwood. Met dubbele v-groef aan één zijde.

BIJZONDERE KENMERKEN VAN GELAMINEERD HOUT

Plank ruw fijnbezaagd (dxbxl) 1,9x15x240 cm. (dxbxl) 1,9x15x360 cm.

t-BBHPQMBBHXBUFSWBTUWFSMJKNE

2,95 3,99 5,39 7,99 8,99 7,29 11,25 7,99 15,95

5,79 8,79

t,SPNUSFLLFOFOTDIFVSFONJOJNBBM t6JUFSNBUFHFTDIJLUWPPSFYUSBHSPUFPWFSTQBOOJOHFO

Gelamineerde Balken Rechte biels (dxbxl) 12x4,5x500 cm. (dxbxl) 12x4,5x600 cm. (dxbxl) 12x12x300 cm.

44,95 55,62,50

Ruwe regels fijnbezaagd

(dxbxl) 12x18x200 cm.

33,25

Met rechte hoeken.

Laag op laag watervast verlijmd.

(dxbxl) 2,8x4,8x200 cm.

Geschikt voor zware constructies.

Prijs per bundel à 5 stuks.

13,50

FSC hardhout

Junior biels (dxbxl) 12x14x250 cm.

26,95

FSC hardhout

FSC™ Regels Exotic Balken (dxbxl) 4,2x7x190 cm. (dxbxl) 4,2x7x250 cm. (dxbxl) 4,5x9x190 cm. (dxbxl) 4,5x9x360 cm. (dxbxl) 4,5x12x240 cm.

5,29 6,95 8,29 15,25 13,95

(dxbxl) 4,4x6,7x210 cm. (dxbxl) 4,4x6,7x240 cm. (dxbxl) 4,4x6,7x270 cm. (dxbxl) 4,4x6,7x300 cm. (dxbxl) 4,4x6,7x360 cm.

19,50 21,95 25,25 28,75 34,50

FSC™ Borderrol Exotic

Mixed hardwood. Met dubbele v-groef

(hxb) 20x180 cm. (hxb) 30x180 cm.

aan twee zijden.

Mixed hardwood.

10,95 15,75

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 61


PERGOLA’S Tuinliefhebbers hebben de pergola herontdekt. Tuinontwerpers en hoveniers passen een pergola steeds meer toe om middels een lijnenspel van balken of liggers hoogte te creëren in de tuin. Maar natuurlijk wordt ook de authentieke pergola niet vergeten: als drager van klimplanten.

Speelse rondingen of strakke lijnen; het kan allemaal met pergola’s van Hillhout. Geleverd als kant-enklare sets of naar eigen ontwerp zelf samen te stellen met staanders, liggers en eventuele rijders. Op www.hillhout.com ziet u hoe eenvoudig dat gaat.

In één dag een compleet andere tuin! Afhankelijk natuurlijk van hoe complex u het maakt, maar de meeste pergola’s kunnen in één dag worden geplaatst. Op onze website hebben we er alvast een aantal voor u samengesteld. Voor meer informatie raadpleeg uw Hillhout dealer of kijk op www.hillhout.com. De zekerheden van Hillhout Pergola’s JAAR GARANTIE PEFC/30-31-005

PEFC-gecertificeerd

62

FSC-gecertificeerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 63


PERGOLA’S Pergola systeem Lisse Pergola systeem Reflex Pergola systeem Modern

STEL ZELF SAMEN OP HILLHOUT.COM

PERGOLA’S

KENNEN GEEN GRENZEN Hillhout heeft voor iedere tuinstijl een pergolasysteem! Kiest u voor de klassieke Pergola Lisse, de robuuste Pergola Reflex of construeer geheel naar eigen wensen een eigentijdse pergola van gelamineerd hout, de Pergola Modern.

Kijk voor meer voorbeelden van Pergola’s op onze site, bestel de onderdelen, download de opbouwhandleiding en ga aan de slag!

64


PERGOLA )PVUEJLUF

7cm

LISSE

Met de losse onderdelen van Pergola Lisse is heel eenvoudig een

Basismodel pergola

klassieke pergola samen te stellen. Kenmerkend voor deze pergola zijn de dubbele liggers waarmee u een sterke constructie

Klassieke vormen

verkrijgt. De onderdelen zijn niet ingekeept dus u kunt elke pergola vormgeven zoals u wilt. Voor alle Pergola Lisse onderdelen en prijzen kijk op www.hillhout.com

PERGOLA )PVUEJLUF

9 cm

REFLEX

Rechte vormen of juist rond? Met de Pergola Reex kan het alle-

Robuust

bei, ook combinaties van rechte liggers met cirkelboogliggers zijn mogelijk. De pergola is net zo lang te maken als u maar wilt. Ook

Rechte- en ronde vormen

kunt u uw tuinpad of terras overspannen met zogenaamde rijders (290 of 360 lang). Voor alle Pergola Reflex onderdelen en prijzen kijk op www.hillhout.com

ZELFBOUW PERGOLA )PVUEJLUF

12 cm

MODERN

Onder de verzamelnaam Pergola Modern vallen alle pergolacon-

Speciaal gelamineerd hout

structies die zijn gemaakt van speciaal gelamineerd hout. Dit gelamineerde hout is laag op laag watervast verlijmd en trekt niet krom, hiermee behoren overspanningen van wel 6 meter tot de moge-

Uitermate geschikt voor extra grote overspanningen Mogelijk met zonnedoek

lijkheden. U kunt naar eigen wens uw eigen pergola samenstellen. Voor alle Pergola Modern onderdelen en prijzen kijk op www.hillhout.com

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OP

WWW.HILLHOUT.COM

45&-;&-'&&/706%*(681&3(0-"4".&/ 65


PERGOLA’S Rozenpoort-en boog Excellent Cirkelpergola Reflex Excellente Boogliggers

Rozenpoort -en boog Excellent 3

1. Rozenpoort Excellent (hxbxd) 247x220x72 cm.

189,-

Doorgangsbreedte variabel.

2. Rozenboog Excellent 187 (hxbxd) 225x187x72 cm.

2

249,-

Doorgangsbreedte ca. 120 cm.

3. Rozenboog Excellent 127 (hxbxd) 230x127x72 cm. Doorgangsbreedte ca. 100 cm.

66

Trekt niet krom 229,1

Boogliggers laag op laag watervast verlijmd


Cirkelpergola Reflex 1. Basisset Cirkelpergola Reflex Totale ø ca. 250 cm. 2. Aanbouwset Cirkelpergola Reflex Totale ø ca. 250 cm.

399,349,-

Radius ca. 248 cm. Middenhoogte 240 cm / zijkant 225 cm. Tussenruimte zijstaanders ca. 180 cm

1

2

1/4 Cirkelpergola Reflex

1/2 Cirkelpergola Reflex

(basisset)

(basisset + 1 aanbouwset)

3/4 Cirkelpergola Reflex (basisset + 2 aanbouwsets)

Cirkelpergola Reflex (basisset + 3 aanbouwsets) totale ø 570 cm

Cirkelboogliggers zijn laag op laag watervast verlijmd

Excellente Boogliggers 1. Excellent Boogligger 127 Radius ± 92 cm. 4,5x7x127 cm.

39,95

1

127 cm

Overspanningsbreedte 127 cm.

2. Excellent Boogligger 187 Radius ± 182 cm. 4,5x7x187 cm.

2

45,75

187 cm

Overspanningsbreedte 187 cm.

3. Excellent Boogligger Reflex 240 Radius ± 271 cm. 4,5x9x240 cm. 65,-

3

240 cm

Overspanningsbreedte 240 cm.

4. Excellent Boogligger Reflex 300 Radius ± 371 cm. 4,5x9x300 cm. 72,50 Overspanningsbreedte 300 cm. 5. Excellent Cirkelboogligger Reflex 195 Radius ± 248 cm. 4,5x9x195 cm. 65,-

4

Overspanningsbreedte 195 cm.

6. Excellent Cirkelboogligger Reflex 158 Radius ± 203 cm. 4,5x9x158 cm. 52,50

300 cm

195 cm 5

Overspanningsbreedte 158 cm.

158 cm 6

Trekt niet krom Boogliggers laag op laag watervast verlijmd

De Excellent Boogliggers van

Overspanningsbreedte en radius

Hillhout zijn laag op laag water-

Bij alle Boogliggers zijn de overspannings-

vast verlijmd, waardoor krom-

breedte en radius aangegeven. Hiernaast

trekken, krimpen of scheuren tot

ziet u wat daar precies mee wordt bedoeld.

radius

EXCELLENT GEBOGEN overspanningsbreedte

een minimum wordt beperkt. KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 67


BLOEMBAKKEN Hoe breng je snel sfeer in en om uw huis? Natuurlijk met Hillhout bloembakken! Verkrijgbaar in vele soorten en maten, stuk voor stuk mooi om te zien. Misschien is het juist wel daarom dat Hillhout bloembakken steeds vaker niet alleen buiten maar ook binnen te vinden zijn. Als u rekening houdt met de eisen die planten of bomen aan voeding stellen dan is een Hillhout bloembak inclusief de beplanting een investering waar u jarenlang plezier van zult hebben. Bovendien zal een houten bloembak nooit stuk vriezen en bent u toe aan een andere inrichting dan is dat met verplaatsbare bloembakken heel snel te realiseren.

Geen plant te groot!

Verduurzaamd hout met minimaal 10 jaar garantie tegen houtrot of hardhout met een levensduur van gemiddeld meer dan 25 jaar, aan u de keus! Kiest de maat en stijl die past bij u en uw tuin, voor elke toepassing heeft Hillhout wel een bloembak. Voor meer informatie raadpleeg uw Hillhout dealer of kijk op www.hillhout.com. De zekerheden van Hillhout Bloembakken JAAR GARANTIE PEFC/30-31-005

PEFC-gecertificeerd

68

FSC-gecertificeerd

RVS afgemonteerd

10 jaar garantie tegen houtrot


KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 69


BLOEMBAKKEN Elan bloembakken Excellent

NIEUW!

DESIGNLIJN ELAN

ELAN BLOEMBAKKEN EXCELLENT

Buitengewoon stijlvol Met binnenzak

Met de nieuwe bloembakkenlijn ‘Elan’ van Hillhout kunt u naar hartelust combineren. Natuurlijk is iedere bloembak solitair toepasbaar maar juist drie identieke bakken naast elkaar geven elke tuin een luxe uitstraling. De zijkanten van de bloembakken zijn gemaakt van houten balkjes met ca. 1 cm tussenruimte wat een bijzonder

70

stijlvol effect geeft. In de bloembak zit een zwarte binnenzak

Elan Bloembak Excellent

(antiworteldoek) om te voorkomen dat tuinaarde wegspoelt.

(hxbxd) 50x50x50 cm.

89,-


Elan Bloembak Excellent (hxbxd) 60x60x60 cm.

Elan Terrasbloembak Excellent 99,-

99,-

DESIGNLIJN ELAN

Elan Trellisbloembak Excellent (hxbxd) 130x89x41 cm.

(hxbxd) 93x103x30 cm.

119,-

De Elan bloembakken zijn uitermate geschikt om te combineren met het Elan scherm van dezelfde designlijn. Elan scherm zie pag. 16

DESIGN OP HET TERRAS!

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 71


BLOEMBAKKEN Vierkante bloembakken Rechthoekige bloembakken Trellis bloembakken Kubus bloembakken Country bloembakken

FSC hardhout

BUITEN GEWOON MOOI! Bloembakken zijn ideaal om in ieder jaargetijde tuin of terras op te fleuren en kunnen gerust het hele jaar buiten blijven staan (hout is vorstbestendig!). Er is genoeg keuze

FSC™ Bloembakken Boston Exotic Vierkant

(hxbxd) 44x40x40 cm. (hxbxd) 56x58x58 cm. Rechthoek (hxbxd) 36x58x40 cm. (hxbxd) 47x82x58 cm.

115,149,119,159,-

Mixed hardwood.

uit diverse modellen, gemaakt van verduurzaamd naaldhout of FSCTM-gecertificeerd hardhout.

FSC hardhout

FSC™ Bloembakken met trellis Exotic (hxbxd) 140x50x50 cm. (hxbxd) 140x100x50 cm. Mixed hardwood. Raamwerk trellis 4,5x4,5 cm. Latten trellis 1x2,5 cm.

72

119,189,-


FSC hardhout

FSC hardhout

FSC™ Bloembakken vierkant en rechthoek Exotic

FSC™ Bloembakken Kubus verticaal Exotic

Vierkant

(hxbxd) 30x30x30 cm. (hxbxd) 40x40x40 cm. (hxbxd) 50x50x50 cm.

Rechthoek

(hxbxd) 29x40x40 cm. (hxbxd) 36x50x50 cm. (hxbxd) 22x80x32 cm. (hxbxd) 26x90x40 cm.

55,87,50 59,89,-

38,95 59,77,50

Mixed hardwood.

Mixed hardwood.

Zeer robuust Balkhout 7x7 cm

Bloembakken Excellent Oerdegelijk! (hxbxl) 44x55x120 cm. (hxbxl) 44x65x180 cm.

189,229,-

Geschikt voor grote planten of kleine bomen

Bloembakken Vierkant

Rechthoek

(hxbxl) 32x40x40 cm. (hxbxl) 39x50x50 cm. (hxbxl) 45x60x60 cm. (hxbxl) 25x34x82 cm. (hxbxl) 32x42x92 cm. (hxbxl) 39x50x100 cm.

32,95 41,50 55,34,95 46,95 62,50

Country Bloembakken Excellent (hxbxd) 75x75x75 cm. (hxbxd) 95x95x95 cm.

259,349,-

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 73


HEKKEN EN POORTEN Spelen uw (klein)kinderen vaak in uw tuin of is de tuin het domein van uw hond? Dan is een Hillhout tuinhek- en poort zo gek nog niet. Sterker nog, het voorkomt dat ze onverwachts de tuin uitrennen. Maar los van het praktische nut, is een tuinhek natuurlijk een fraaie markering van uw erfafscheiding. En gemaakt door Hillhout kan dat jaren zo blijven. Het plaatsen van een tuinhek is niet moeilijk. Op www.hillhout.com vindt u een duidelijke opbouwhandleiding waar stap voor stap wordt uitgelegd hoe u er voor kunt zorgen dat u naast een fraaie, ook een stabiele erfafscheiding kunt creĂŤren.

Win een prijs met uw tuinhek!

Uw Hillhout tuinhek op onze website of in ons tuinmagazine? Dat kan! Wij zijn continu op zoek naar mooie voorbeelden van tuinen waarin Hillhout is toegepast. Foto’s kunt u insturen via onze website. Voor meer informatie kijk op www.hillhout.com. De zekerheden van Hillhout Hekken en Poorten JAAR GARANTIE PEFC/30-31-005

PEFC-gecertificeerd

74

FSC-gecertificeerd

RVS afgemonteerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 75


HEKKEN EN POORTEN Countryhek Exellent Excellenthek en -poort Stakethek en -poort Profielhek en -poort Exellent Hek en poort Exotic Hang- en sluitwerk

EEN VEILIG GEVOEL... Zeer robuust

...EN EEN EERSTE KENNISMAKING

Stijlen 5x5 cm Liggers 4,5x9 cm

Hekken en poorten voorkomen dat kinderen en huisdieren onverwachts de tuin uitrennen en markeren de grenzen van uw privĂŠ bezit. Maar

76

leveren natuurlijk ook een belangrijke bijdrage

Countryhek Excellent

aan de sfeer in uw tuin.

(hxb) 80x180 cm.

95,-


Excellent hek en - poort Excellent hek Excellent poort

(hxb) 80x180 cm. (hxb) 80x100 cm.

55,75,-

Latten 2,8x6 cm. Poort met verzinkte hangen en klinkstel. FSC hardhout

Stakethek en - poort

FSC™ Countryhek Exotic

Stakethek Staketpoort

(hxb) 80x180 cm. (hxb) 80x100 cm.

44,25 72,50

(hxb) 80x180 cm.

179,-

Mixed hardwood. Stijlen 4,2x4,2 cm. Onder- en bovenbalk 4,5x9 cm.

Latten 2,5x4,5 cm. Poort met verzinkte hangen (excl.sluitwerk).

FSC hardhout

Profielhek en -poort Excellent Profielhek Excellent Profielpoort Excellent

FSC™ Hek en poort Exotic

(hxb) 80x180 cm. (hxb) 80x100 cm.

55,75,-

Fijnprofiel in het hart van de planken (2,5x8 cm).

FSC™ Hek Exotic FSC™ Poort Exotic

(hxb) 80x180 cm. (hxb) 80x100 cm.

109,69,-

Mixed hardwood. Latten 3x6 cm.

Poort met verzinkte hangen en klinkstel.

1

Hang- en sluitwerk voor enkele poort

3

1. Klink met neus

9,99

Sluit uw poort perfect af, inclusief schroeven. Verzinkt, dus roestvrij.

2

ALLE HILLHOUT POORTEN ZIJN OOK MOOI TE COMBINEREN MET EEN ‘GROENE AFSCHEIDING’.

Verpakt per set.

2. Hang 50 cm 3 1

2

4,99

Voor het afhangen van poorten en deuren, verzinkt. Lengte 50 cm.

3. Duim

5,99

Voor het afhangen van poorten en deuren, verzinkt. Verpakt per 2 stuks.

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 77


BUITEN SPELEN Naar buiten allemaal! Vroeger deden we niet anders, tegenwoordig lijken kinderen wel aan de TV of spelcomputer gekluisterd. Hillhout zet zich graag in voor een gezond leven door het buitenleven en -spelen te promoten. En jong geleerd is oud gedaan. Daarom onze keuze om speelhout te ontwikkelen voor de particuliere tuin. Uiteraard waar nodig CE-genormeerd, dus veilig! Uw tuin compleet omgebouwd tot speeltuin voor uw (klein)kinderen! Van zandbak tot speeltoestel tot zelfs een mini speelhuis. Op www.hillhout.com bij het onderdeel “Inspiratie� vindt u ook prachtige voorbeelden van overkappingen speciaal ingericht als extra speelplek voor de kids.

Handige bouwpakketten!

Alle Hillhout speeltoestellen zijn heel eenvoudig te monteren met de bijgeleverde opbouwhandleiding. Mocht u desondanks vragen hebben raadpleeg uw Hillhout dealer of kijk op www.hillhout.com. De zekerheden van Hillhout Speeltoestellen JAAR GARANTIE PEFC/30-31-005

PEFC-gecertificeerd

78

FSC-gecertificeerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot

CE-normering


KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 79


BUITEN SPELEN Zandbakken Speeltoestellen

SPEELPLEZIER KENT GEEN GRENZEN!

Vierkante zandbak Zandbak (hxbxl) 25x120x120 cm. Bijpassend deksel in 2 delen.

80

Zandbak met zitdeksel 44,50 38,95

(hxbxl) 30x120x120 cm.

159,-


Zeskantige zandbak

Zandbak met zeildak

Zandbak Ă˜ 150 cm, hoogte 25 cm. Bijpassend deksel in 2 delen.

79,95 47,50

(hxbxl) 150x120x120 cm.

109,-

Veilig uit de zon spelen.

SPELEN OP MAAT

Extension Set

In een paar uurtjes tijd een geheel nieuwe speelwereld in uw eigen vertrouwde tuin. Met een basispakket hout en een doos met bijbehorende accessoires bouwt u een veilige speelbasis voor uw kinderen. De solide houten staanders (7x7 cm) en liggers (9x9 cm) zijn op maat gezaagd en voorgeboord. En vanzelfsprekend zijn deze speeltoestellen CE-genormeerd en voldoen hiermee aan de veiligheidsrichtlijnen voor de particuliere tuin.

Playtower

Extension Set Playtower

Basispakket hout (hxbxd) 330x135x430 cm.

499,-

Met geĂŻntegreerde overdekte zandbak en houten trap.

Bijbehorende doos met accessoires

62,50

Basispakket hout (hxbxd) 245x270x280 cm. Bijbehorende doos met accessoires

89,79,-

2 schommelzitjes, 4 schommelbeugels, 2 grondankers en bevestigingsmateriaal.

4 handgrepen, 4 grondankers en bevestigingsmateriaal.

Glijbaan van kunststof lengte 300 cm.

99,-

Wall Swing

Double Swing

Basispakket hout (hxbxd) 245x270x280 cm. Bijbehorende doos met accessoires 2 schommelzitjes, 4 schommelbeugels, 2 grondankers en bevestigingsmateriaal.

79,89,-

Basispakket hout (hxbxd) 245x270x280 cm. Bijbehorende doos met accessoires

99,109,-

2 schommelzitjes, 4 schommelbeugels, 4 grondankers en bevestigingsmateriaal.

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 81


BUITEN SPELEN Speeltoren Speelhuis Picknicktafel Schommels Accessoires

Met blokhutprofiel Inclusief vloer

Met ge誰ntegreerde overdekte zandbak

Kinder Speelhuis (hxbxd) 190x180x250 cm. Onbehandeld en ongeverfd geleverd.

82

Kinder Speeltoren 599,-

Speeltoren (hxbxd) 290x170x170 cm. Set accessoires: 2 stuurtjes, 2 koplampen, grill, 2 wielen, 2 handgrepen en een verrekijker. Glijbaan van kunststof. Lengte 300 cm.

579,79,99,-


Zeer solide Van balkhout 9x9 cm Inclusief ophangbeugels

Picknicktafel Junior

Kinderschommel Enkel

(hxbxl) 55x90x90 cm.

79,-

(hxbxd) 220x210x150 cm.

Voor kinderen van ca. 3 - 8 jaar.

Excl. accessoires.

Duikelstang

Kinderschommel Dubbel

Metaal, kleur rood. (Øxl) 3,4x125 cm

21,50

219,-

(hxbxd) 220x270x150 cm.

229,-

Excl. accessoires.

ACCESSOIRES VOOR SPEELTOESTEL, SCHOMMEL EN SPEELTOREN Losse glijbaan Van kunststof. lengte 300 cm. 99,-

Houten rekstok 17,95

Set ringen 19,95

Touwladder met houten sporten 24,95

Klimtouw 21,50

Houten zitje 11,50

Kunststof zitje 16,95

Schommel ophangbeugel Set Ø 9 cm 8,99

Schommel ophangbeugel 9x9 cm 9,99

Kunststof stuurwiel 15,95

Kunststof Telefoon 14,95

Kunststof Telescoop 14,95

Kunststof Handgrepen Set à 2 stuks 5,49

Grondanker Speeltoestel Metaal, lengte 60 cm 6,49

Kunststof baby schommelzitje 27,95

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE EN INFO OOK OP WWW.HILLHOUT.COM 83


MEER MET UW TUIN?

Op www.hillhout.com vindt u alles, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Vragen of

suggesties, neem dan contact op met onze afdeling klantenservice: 038-8504567 of sales@hillhout.com

Ga naar Facebook

en profiteer!

t6QMPBEGPUPTWBOKPVXUVJOFOmaak kans op prachtige prijzen! t"MUJKEBMTFFSTUIFUMBBUTUFOJFVXT t"DUJFBBOCJFEJOHFOBMMFFO voor Facebook vrienden

BTW. 42510000295 MUNTZ All Active reclamebureau

bij benadering aangegeven. Prijs- en constructiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen, inclusief

Een uitgave van Bergenco bv, Zwolle. De aanbiedingen zijn geldig t/m 31 december 2012, zolang de voorraad strekt. Alle maten zijn

4DBORSDPEFNFUVXNPCJFMFOHBEJSFDUOBBSPO[F'BDFCPPLQBHJOB


€ 5,95

Hillhout tuininspiratie JAARGANG 40 | 2011

Hillhout 40 jaar! Dat vieren we met nieuwe producten én een webshop

Collectie en webshop Online bestellen, zorgeloos thuisbezorgd... www.hillhout.com

Inspiratie en ontwerp Ontdek wat Hillhout voor úw buitenleven kan doen... www.hillhout.com

Service en zekerheid Wie bewust kiest, kiest voor Hillhout... www.hillhout.com


Column

Duurzaam, met het oog op de toekomst Bert van Veldhuizen, directeur van

Met Hillhout geniet u het hele jaar door.

wilt. Eventueel begrenst met een originele

Hillhout, wil van Hillhout nog meer het

Daar heeft u niet per se een tuin van enor-

afscheiding die u nergens anders zult

merk maken waar tuinliefhebbers in

me afmeting voor nodig. Want de kracht

tegenkomen. Bovendien investeert u met

Europa om vragen. Vanwege de

van Hillhout is juist dat wij u in staat stel-

Hillhout in kwaliteit. In kwaliteit van leven,

innovaties, de kwaliteit, de uitstraling en

len uw tuin optimaal te benutten. En elk

duurzaamheid en milieu. Waarden waar

de focus op groen ondernemerschap.

seizoen mee te beleven. Met pergola’s die

we als Hillhout al jarenlang op inzetten.

zelfs een postzegeltuintje nog een extra dimensie weten mee te geven. Fraaie overkappingen die u langer van het buitenleven laten

Want wat in 1970 begon als een éénmanszaak in houten tuinhekken, is nu, veertig jaar later, uitgegroeid

tot

een

genieten. Met handige tuinkasten, fiets-

internationaal en trendsettend merk. Daar

bergingen en romantische tuinhuisjes. En

zijn we natuurlijk trots op. Net zo trots

een perfect ingerichte buitenplaats om

als op onze geheel vernieuwde website,

te kokkerellen en eindeloos na te tafelen.

waarop u alles van ons eenvoudig kunt be-

Wat u wilt. Hoe u het wilt. En waar u het

stellen. Lees, surf, kijk en klik. En geniet!

Hillhout bestaat 40 jaar. Een mooi moment voor een nieuwe mijlpaal... de compleet nieuwe website met webshop!

40 JAAR T

HI

“” Met Hillhout geniet u het hele jaar door

Met het nodige succes.

LLHOU

€ 5,95

Hillhout tuininspiratie JAARGANG 40 | 2011

Hillhout 40 jaar! Dat vieren we met nieuwe producten én een webshop

www.hillhout.com Hillhout tuininspiratie is een uitgave van Bergenco bv, Zwolle. De aanbiedingen zijn geldig t/m 31 december 2011, zolang de voorraad strekt. Alle maten zijn bij benadering aangegeven. Prijs- en

Concept en realisatie MUNTZ All Active Fotografie Margret van den Berg Drukwerk drukkerij Thijsen Media Group Met dank aan al onze medewerkers en de Tuinen van Appeltern

constructiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen, inclusief BTW.

Dit magazine is gedrukt op

Collectie en webshop

FSC-gecertificeerd papier.

Online bestellen, zorgeloos thuisbezorgd... www.hillhout.com

Inspiratie en ontwerp Ontdek wat Hillhout voor úw buitenleven kan doen... www.hillhout.com

Service en zekerheid Wie bewust kiest, kiest voor Hillhout... www.hillhout.com

Omslag

2

Binnenwerk


Inhoud

04 08 12 16 20 24

De keuze voor Hillhout wordt nu wel heel eenvoudig

Langer genieten met Hillhout Composiet

Voor elk moment en elk seizoen

06 10 14 18

Wat eten we? Iedereen kan aanschuiven

22

Saint Tropez in Amersfoort

Duurzaamheid de inspiratiebron voor al onze innovaties

26

Meer privacy met 2 meter hoge schermen

Ook vernieuwd (én verbeterd): onze blokhutten-collectie!

Hoe overkapt wilt u het hebben?

Uniek designprofiel. In perfecte harmonie op elkaar afgestemd

Meer mogelijk met Hillhout

Hillhout tuinhoutcollectie 2011

Direct naar de Hillhout tuinhoutcollectie 2011 Schuttingen Pergola’s Hekken en poorten Terrassen en tuinhout Tuinmeubilair - banken en tafels Tuinmeubilair - kasten en kisten

28 34 37 38 40 42

Bloembakken en tuindecoratie Overkappingen Tuinhuizen en blokhutten Buiten spelen FSC™-Hardhout Snelzoeker

44 46 52 59 63 67

3


De keuze voor Hillhout wordt nu wel heel eenvoudig

In het voorjaar van 2011, als start van onze 40-jarige-jubileumcampagne, introduceren wij onze compleet nieuwe website waarin wij alles wat wij u aan kwaliteit te bieden hebben, hebben gebundeld. Alvast een samenvattend tipje van de sluier. Online bestelgemak

Ontdek onze klantenservice

Bestel gemakkelijk, foutloos en snel.

Elke werkdag zijn onze servicemedewerkers u graag van dienst. Buiten deze tijden kunt u op de website de Veelgestelde Vragen raadplegen of een contactformulier invullen.

Unieke thuisbezorgservice Optimaal gemak, minimale milieubelasting en geen risico op transportschade.

Zorgeloze montageservice Kies voor snelle en gegarandeerde montage door ons eigen Hillhout Opbouw Team.

Online inspiratie In ons inspiratiecentrum vindt u veel kant-en-klare tuinvoorbeelden en honderden sfeervoorbeelden van toegepaste producten.

4

Snel uw Hillhoutdealer vinden of showmodellen bekijken Voor een groot deel van de basiscollectie en voor al uw vragen over uw HIllhoutaankopen, ook als u die online heeft gedaan, vindt u een gekwalificeerde Hillhoutdealer bij u in de buurt. U kunt zelfs zien welke dealer welk showmodel heeft staan van bijvoorbeeld een Living of Blokhut of welke dealer meedoet met onze voordeelacties.


>_bb^ekj

Handig! Download bijvoorbeeld tips voor montage Magazines, productfolders, opbouwhandleidingen, funderingsadviezen, bouwaanvragen... u kunt het allemaal wanneer en waar u maar wilt downloaden.

Kwaliteit, garantie en voorwaarden Hillhout producten zijn van hoge kwaliteit en natuurlijk met garantie. Kijk op www.hillhout.com voor de uitgebreide garantievoorwaarden.

Hillhout Excellent Het Excellent-label is ons paradepaardje. Met al het beste verenigd in het product waar het label op of aan bevestigd is. Zorgvuldig geselecteerd en gezaagd hout, milieuvriendelijk KOMOverduurzaamd, vakkundig verwerkt tot een stabiel en tot in detail fraai afgewerkt eindproduct. En bovendien... ook de vormgeving is buitengewoon Excellent! Met 10 jaar garantie tegen houtrot.

Ontdek het gemak van online bestellen...

www.hillhout.com E:;8$(%"(&"%%*

5


Meer privacy met...

meter 2 hoge schermen Soms wil je je wel eens even helemaal in je eigen tuin kunnen terugtrekken. Om ongestoord te genieten van de rust, van elkaar en van het buiten zijn. Dat k谩n nu. Met onze extra hoge Jumboschermen en Tuinwand Excellent.

Het verschil in beeld Met onze extra hoge schermen, de Tuinwand Excellent en een 200 cm variant van ons bekende Jumboscherm.

Onze maar liefst 2 meter hoge schermen en wanden zijn ideaal om bijvoorbeeld een onooglijk schuurtje van de buren achter te verbergen. Ze zorgen natuurlijk ook voor minder inkijk. Bovendien kunt u kiezen uit een oerdegelijk en extra royaal Jumboscherm, 贸f een stijlvolle excellente Tuinwand met de mogelijkheid om leidingen onzichtbaar weg te werken. Oplossingen waar u jaren plezier aan beleeft!

6


Ontdek het gemak van online bestellen...

www.hillhout.com

Jumboscherm 200 cm

Tuinwand Excellent

Ze zijn niet alleen extra hoog,

Zo’n aan twee zijden strak-en-

maar ook duurzaam en bijzonder

vlakke tuinwand vormt de

solide. En geschikt voor elke

perfecte basis voor een

toepassing. Met naar wens

eigentijdse tuin met cachet.

uiteraard een bijpassende deur.

Lees hier meer over op pagina 28.

Kijk op pagina 32. Of ga naar

En bestel snel op hillhout.com.

hillhout.com.

7


Langer genieten met Hillhout Composiet Zoekt u een alternatief voor hout? Onze terrasdelen van composiet zijn ongelofelijk duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hebben een natuurlijke uitstraling. U kunt kiezen uit drie prachtige tinten. Ook ideaal voor een steiger die elk seizoen doorstaat. Jaar na jaar!

Hillhout Composiet terrasdelen Naast onze terrasdelen van verduurzaamd zachthout of hardhout, bieden

Composiet Terrasdeel Keuze uit 3 moderne kleuren. Zie pagina 39.

wij nu ook een ander alternatief: Hillhout Composiet. Dit uit houtvezel en kunststof geperste materiaal biedt eigenlijk alleen maar voordelen. Geen splinters, geen barsten, geen onderhoud! De Hillhout Composiet Terrasdelen hebben een uniek geborsteld reliëf en naar keuze één zijde met grof profiel en één met fijn profiel. Verkrijbaar in Sparkling Gray, Bamboo Brown en Stylish Black.

8

Nieuw

Sparkling Grey


De voordelen van composiet t(FNBBLUWBOOBUVVSMJKLFWF[FMTFOQPMZNFSFO t;FFSEVVS[BBN t4USPFGPQQFSWMBL t0OEFSIPVETWSJFOEFMJKL t&FOWPVEJHUFNPOUFSFO t4QMJOUFSWSJKFOTQMJKUOJFU

Een composiet schutting Alle voordelen van composiet zijn natuurlijk ook van toepassing op onze Hillhout Composiet Schermen. Voor een strakke en stijlvolle, uiterst duurzame schutting van antracietkleurige planken en aluminium tussenbalken: zie pagina 31 of lees er meer over op onze website.

Bamboo Brown

Stylish Black

Een composiet terras is heel eenvoudig zelf te leggen. Download de opbouwhandleiding op...

www.hillhout.com Toch liever een houten vlonder? t,0.0WFSEVVS[BBNE[BDIUIPVU [JFQBHJOB t'4$™)BSEIPVU [JFQBHJOB

9


Ook vernieuwd (én verbeterd):

onze blokhutten-collectie!

Wilt u vierkant of achthoekig? Shingles of een rieten dak? Onze nieuwe collectie blokhutten is veelzijdig en mooier dan ooit. En sterker, dankzij ons verduurzamingsprocédé en de nieuwe, unieke 4-Plus hoekverbinding.

10


De blokhut die het best bij u past, gratis thuisbezorgd...

www.hillhout.com

Standaard KOMO verduurzaamd... dus 10 jaar garantie!

Nieuw! 4-Plus hoekverbindingen

Van uw blokhut of berging wilt u lang en zorgeloos kunnen

Als Hillhout blijven we ons continu verbeteren.

genieten. Vandaar dat ook nog eens door ons, volgens de strengste milieu- en kwaliteitseisen, wordt verduurzaamd. Hierdoor krijgen vocht, zon, schimmels en insecten gegarandeerd 10 jaar geen kans om uw kostbare aankoop aan te tasten. Zo koopt u met

Een voorbeeld daarvan is onze nieuwe 4-Plus hoekverbinding. Een constructie die uw blokhut extra stabiel en tochtdicht maakt. Zie ook pagina 58.

Hillhout altijd iets goeds.

Maatwerk met de uitgebreide opties Gaat uw voorkeur uit naar stoer-en-landelijk of juist naar een romantisch, elegant optrekje? U vindt altijd iets karakteristieks in ons assortiment. Zoals onze modellen Ierland en Madeira Grand, ook verkrijgbaar met ambachtelijk gemaakt echt rieten dak. Bekijk meer tuinhuizen op onze site of vanaf pagina 54.

11


Voor elk moment en elk seizoen Wees één met de natuur. Beleef de seizoenen. En geniet het hele jaar door van het buitenleven. Door een heerlijk beschut lievelingsplekje te creëren.

12


Voor 4 seizoenen tuinplezier Zo’n overdekte plek leent zich natuurlijk uitstekend voor zwoele zomeravonden. Maar ook voor momenten waarop de zon wat al te ongenadig brandt of juist regen de pret drukt. En in de herfst of winter? Kacheltje of heater in combinatie met extra wandelementen en je beleeft het binnenleven buiten!

Met wandelementen regen, wind en zon de baas. Meer voorbeelden...

www.hillhout.com

Da’s handig van Hillhout: Livings met modulaire wandelementen. Door een wandelement te verplaatsen, te verwijderen of toe te voegen kunt u zelf bepalen waar u precies zon, licht, wat privacy of een verrassend doorkijkje wilt hebben. En dat kan eventueel elk seizoen weer anders! Zie ook pagina 46-47.

Living Modulair 400 met 4 Wandelementen dicht Excellent

Living Modulair 500 met 4 Wandelementen dicht Excellent en 3 Wandelementen groot raam Excellent

Wandelementen Excellent

Living Modulair 700 met 3 Wandelementen dicht Excellent en 2 Wandelementen groot raam Excellent

Living Modulair 700 met Design Tuinhuis met 4 Wandelementen klein raam Excellent

13


Hoe overkapt wilt u het hebben?

3

2

1

6

Altijd gedroomd van een landelijk prieel of zo’n tropisch aandoende buitenkamer waarin het heerlijk ontspannen lunchen en loungen is? De mogelijkheden zijn eindeloos. Als trendsetter in tuinhout heeft Hillhout de meest uitgebreide collectie overkappingen. Voor iedere toepassing en voor elke lifestyle. Veel variatie in stijl en mogelijkheden en allemaal voorzien van het predikaat Excellent. Ontdek alle mogelijkheden vanaf pagina 46 of op onze website.

14

9


4

5

Alle overkappingen inclusief opties vindt u vanaf pagina 46 in dit magazine en op...

www.hillhout.com

8

U ziet het, de mogelijkheden zijn eindeloos 7 1. Living Modulair Excellent 500

10

2. Prieel Algarve met rieten dak 3. Design Tuinhuis met luifel 4. Terrasoverkapping 5. Hoekmodel Outdoor Cabin Excellent 6. Outdoor Cabin Grand Excellent 7.

Arcade Paviljoen Excellent

8. Living Modulair Excellent 700 9. Outdoor Cabin Grand Ecxellent 10. Paviljoen Rivièra Excellent

15


Wat eten we? Iedereen kan aanschuiven Gezellig buiten eten met familie, goede kennissen of vriendjes van school. Dat betekent gegarandeerd feest. En u hoeft niet op een bordje meer of minder te kijken, want onze collectie tuinmeubilair biedt ruimte aan heel veel visite.

Picknicktafel de Luxe Excellent XL – pagina 41

$PVOUSZUBGFM CBOL&YDFMMFOU pagina 40

16

Tuinbank 180 pagina 41


Meer tuinmeubilair? Vanaf pagina 40. Bij u thuisbezorgd als u bestelt op

www.hillhout.com 17 17


Uniek designprofiel In perfecte harmonie op elkaar afgestemd

Dus waarom uw tuin niet? Wie van bijzonder design houdt en let op subtiele details kan zich helemaal vinden en thuisvoelen in onze productrange voorzien van ons gepatenteerde designprofiel.

18


O.a. verkrijgbaar in deze productrange

Designscherm Excellent

Doordachte productontwikkeling hoort natuurlijk bij een merk als Hillhout. Daarom gaan wij niet voor eendagsvliegen en zult u na vele jaren bijna altijd nog een identiek Outdoor (Grand) Cabin Excellent

product kunnen nabestellen. Maar ook in de vormgeving en afwerking willen wij excelleren, wat resulteert in vele primeurs en prijzen.

Uniek in zijn soort Ons designprofiel bijvoorbeeld vindt u terug in schermen

Living Modulair Excellent

en overkappingen, cabins en opbergkisten, tuinhuizen en bloembakken. Zodat uw tuin als vanzelf een rustige, stijlvolle en eigentijdse aanblik biedt. Een geheel vormt. En u toch alle ruimte laat voor een heel eigen en persoonlijke invulling en aankleding. Design Bloembak Excellent

Dubbelzijdig Design Onze Designschermen Excellent zijn een visitekaartje. Voor ons, voor u, en uw tuin. Een visitekaartje waar uw buurt of buurman blij mee zal zijn, dankzij het aan twee kanten fraai

Designkist Chelsea Excellent

afgewerkte, unieke designprofiel.

Hoekmodel Design Tuinhuis Excellent

Design Tuinhuizen Verona

Bekijk sfeervoorbeelden van alle producten met designprofiel...

www.hillhout.com 19


Saint Tropez in Amersfoort De krekels en de over het plaveisel wegschietende salamandertjes moet u er zelf bij denken. Maar verder heeft u met Hillhout weinig verbeeldingskracht nodig om u thuis elders te wanen.

20


Nog meer

ideetuinen? www.hillhout.com

Van idee tot tuin Laat u inspireren door voorbeelden van hoe andere tuinliefhebbers en levensgenieters producten van Hillhout hebben toegepast in hun tuin. Op onze website kunt u urenlang door onze fotobrowser wandelen.

Sfeerfoto’s en ontwerpen van ideetuinen...

www.hillhout.com 21


Meer mogelijk met Hillhout Jaloezieschermen en shutters. Pergola’s en vlonderplanken. Schermen en tuintimmerhout. Met wat vindingrijkheid en een dagje klussen realiseert u een tuin, terras of balkon waar u het hele jaar door van kunt genieten. Van het prille voorjaar tot in de herfst en winter. Want met Hillhout haalt u meer uit uw tuin.

De toepassing tips op een rij 1. Intieme zithoek met bergruimte met o.a. Tuinwand Excellent 2. Gevelbekleding met o.a. Jaloeziescherm Excellent 3. Tuinieren op hoogte met o.a. Basicscherm Excellent 4. Strandterras met trap met Exotic FSCTM - hardhout 5. Licht en zonbestendig met o.a. Shutterscherm Excellent en Tuintimmerhout 6. Schutting-zit combinatie met o.a. Designscherm Excellent en Tuintimmerhout 7. KIndveilig balkon met Exotic FSCTM - hardhout

Meer inspiratie...

www.hillhout.com

22

5

2


1

3

4

7

6

23


Duurzaamheid de inspiratiebron voor al onze innovaties We staan er niet altijd bij stil, maar voor alle producten die wij kopen is veel energie verbruikt voor productie en vervoer. De bijbehorende CO2-uitstoot is wereldwijd één van de grootste bedreigingen voor mens en milieu. Daarom doet Hillhout er alles aan om zo groen mogelijk te produceren, wat begint bij de keuze voor FSC- en PEFC gecertficeerd hout.

... verwerkt in eigen zagerije n en productiebedrijven dich tbij de productiebossen.

Via een doordacht distribu tienetwerk worden producten met maximale efficiency en minimale kilometers afge leverd door heel Europa.

Door al het gecertificeerde naaldhout volgens KOMOnormering te verduurzamen, is het uitstekend bestand tegen weersinvloeden.

Hout heeft van nature unieke kwaliteiten, Hillhout voegt er nog een paar aan toe PEFC™ (Programme for Endorsement of Forest Certification)

1. Hout heeft van nature een mooie uitstraling, is sterk (bij een laag gewicht), uitstekend isolerend en is milieuvriendelijk omdat er geen grote hoeveelheden energie nodig zijn om hout te produceren en te verwerken. 2. Hout slaat CO2 op en houdt het vast. 3. Het hout van Hillhout is FSC- en PEFC gecertificeerd en komt uit speciaal daarvoor aangelegde productiebossen, waar meer wordt aangeplant dan gekapt. Doordat in deze bossen de bomen dicht op elkaar worden geplant, vormen ze een ecosysteem en onttrekken daardoor enorm veel CO2 aan de lucht. 4. Hout is met relatief weinig energie uitstekend recyclebaar. 5. Dat recyclen kunt u met Hillhout lang uitstellen, omdat al het naaldhout van Hillhout op unieke wijze KOMO-verduurzaamd is (met maar liefst 10 jaar excellente garantie tegen houtrot).

24

Dit is een internationale non-profit organisaE:;8$(%"(&"%%*

tie met als doel het duurzaam beheren van de bossen wereldwijd, gericht op de economische, ecologische en sociale functies van het bos: 60% van de gecertificeerde bossen op aarde valt onder PEFC™. Meer dan 80% van ons zachthout komt uit PEFC-bossen. www.pefcnederland.nl


Hillhout kiest bewust voor duurzaam beheerde bossen in Scandinavie en Midden-Eu ropa

.

In die speciaal daarvoor aangelegde productiebossen wordt niet meer gekapt dan er van nature bijgroeit.

le Het hout wordt met minima ... ngen wegi rtbe transpo

>

. . . Met als resultaat dat uw buitenleven verrijkt wordt met verantwoorde houtproducten waar u nog jarenlang plezier aan zult beleven.

FSC™ (Forest Steward-ship Council) Het bekendste keurmerk voor zowel hardals zachthout. FSC™ is een internationale

ring aan de Nieuw in 2011! Naast leve rechtstreeks via ook Hillhoutdealers kan nu bij de consument de Hillhout webshop direct t scheelt nog meer thuis worden bezorgd. Da transport en CO2-uitstoot!

organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert door wereldwijde standaarden: 30% van de gecertificeerde bossen op aarde valt onder FSC™. Hillhout is FSC-gecertificeerd en is deelnemer van FSC™ Nederland. www.fscnl.org

Met Hillhout kiest u bewust voor duurzaamheid, lees er alles over op

www.hillhout.com 25


28

Schuttingen

34

Pergola’s

37

Hekken en poorten

Hillhout tuinhoutcollectie

2011 46

Overkappingen

52

Tuinhuizen en blokhutten

26


38

Terrassen en tuinhout

40

Tuinmeubilair - banken en tafels

42

Tuinmeubilair kasten en kisten

44

Bloembakken en tuindecoratie

Bij elk product vindt u de belangrijkste kenmerken. Voor álle productkenmerken verwijzen wij u graag naar www.hillhout.com. Op onze website vindt u ook honderden sfeerfoto’s van tuinen waarin de Hillhout-producten zijn toegepast en kunt u checken of bijvoorbeeld een bepaalde overkapping of blokhut te bewonderen is bij een Hillhoutdealer bij u in de buurt.

59

Buiten spelen

63

FSC™-Hardhout

27


Schuttingen Tuinwand Excellent

Aan beide zijden even mooi

Meer

Leidingen uit het zicht

scherm,

Steunpalen ge誰ntegreerd

meer

Voor de bouw van een complete Tuinwand Excellent zijn nodig: Tuinwand Elementen van 100 cm breed, Tuinwand Afdekbalken en Vierkantpalen 7x7 cm. De Vierkantpalen worden volledig ge誰ntegreerd in de Tuinwand Excellent zodat de elementen samen een mooie vlakke wand vormen. De Afdekbalken van 200 cm lang werken de bovenkant van de wand strak af. De Tuinwand Excellent wordt geleverd met een duidelijke opbouwhandleiding.

privacy! Tuinwand van 2 meter hoog! De Tuinwand Excellent is een chique en sterke vlakke houten wand van circa 2 meter hoog met

Tuinwand Element Excellent

aan twee zijden geprofileerde en watervastverlijmde platen (15 mm dik). De totale dikte van de wand

(HxB) 193x100 cm. Hillhoutcode 302104

is 10 cm. Leidingen voor bijvoorbeeld elektriciteit of water kunnen bij plaatsing perfect in de wand ge誰ntegreerd worden.

199,00 Tuinwand Afdekbalk Excellent (HxBxL) 3x12x200 cm. Hillhoutcode 421308

14,95

Designschermen Excellent Unieke designprofiel aan 2 zijden Ideaal samen met uw buren! Designscherm Excellent 180 (HxB) 180x180 cm.

189,00 Designscherm Excellent 90H Hillhoutcode 305545 (HxB) 180x90 cm. Hillhoutcode 305553

169,00 Designscherm Excellent 90V (HxB) 180x90 cm. Hillhoutcode 305561

169,00 Design Toogscherm Excellent

(HxB) 190x180 cm. Hillhoutcode 305537

239,00

Designdeur Excellent (HxB) 180x100 cm. Excl. hang- en sluitwerk. Hillhoutcode 305588

209,00

Excellente vormgeving, constructie,

28

afwerking en kwaliteit.

?66G <6G6CI>: E:;8$(%"(&"%%*

PEFC-gecertificeerd

RVS afgemonteerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


Schuttingen Basicschermen Excellent

Modern en strak!

Louvre- en Perfoscherm Excellent

Basicscherm Excellent 90V

Geperforeerde groene aluminium platen (Perfoscherm)

(HxB) 180x90 cm. Hillhoutcode 303127

Groene aluminium profielen (Louvrescherm)

Basicscherm Excellent 180

135,00 Basic Toogscherm Excellent

Hoge slijtvastheid door behandeling met Luxacote®

(HxB) 180x180 cm. Hillhoutcode 303119

(HxB) 190x180 cm. Hillhoutcode 303135

Louvrescherm Excellent

155,00 Basicscherm Excellent 90H

Basicdeur Excellent

(HxB) 180x90 cm. Hillhoutcode 303151

(HxB) 180x100 cm. Excl. hang- en sluitwerk. Hillhoutcode 303143 175,00

135,00

199,00

(HxB) 180x90 cm. Hillhoutcode 299502

Perfoscherm Excellent 199,00

(HxB) 180x90 cm. Hillhoutcode 299529

169,00

Jaloezie-elementen Excellent Planken onder een hoek van 45 graden op 3 onderregels Ook als “pergoladak” toepasbaar

Jaloezie-element Excellent 90 (HxB) 90x180 cm. Hillhoutcode 306568

75,00 Jaloezie-element Excellent 77 (HxB) 77x180 cm. Hillhoutcode 306541

62,50

Shutterscherm Excellent Het Shutterscherm Excellent speelt met het licht. De beweegbare lamellen zijn aan de stand van de zon aan te passen. Het scherm is te gebruiken als afscheiding maar ook als dak op een pergola. Alle lamellen zijn middels een RVS strip aan elkaar verbonden. Hierdoor bewegen de lamellen synchroon.

Shutterscherm Excellent (HxB) 180x90 cm. Hillhoutcode 299405

189,00

Beweegbare houten lamellen Spelen met zon en licht!

Voor alle unieke kenmerken en webshop HILLHOUT.COM Bekijk online alle details en kenmerken van elk tuinscherm van Hillhout. En als u wilt kunt u ze met een paar muisklikken meteen bestellen.

29


Schuttingen Structuurschermen Excellent

Kyotoscherm Excellent

Fijngeprofileerde stroken

Rechtstreekse inkijk onmogelijk

Structuurscherm Excellent 180

Kyotoscherm Excellent

(HxB) 180x180 cm. Hillhoutcode 306606

(HxB) 180x180 cm. Hillhoutcode 305570

105,00 Structuurscherm Excellent 120

139,00

(HxB) 180x120 cm. Hillhoutcode 306649

87,50 Structuurscherm Excellent 90H Stroken horizontaal. (HxB) 180x90 cm. Hillhoutcode 304727 79,00

Structuurscherm Excellent 90V Stroken verticaal. (HxB) 180x90 cm. Hillhoutcode 304751 79,00

Structuurdeur Excellent (HxB) 180x100 cm. Hillhoutcode 306738

199,00

Excl. hang- en sluitwerk.

Gaaspanelen zwart

Trellis Méditerranée

Zwart gecoat metaal, mazen 9,5x9,5 cm

Diagonaalscherm Excellent 180 (HxB) 180x180 cm. Hillhoutcode 304662

Trellisscherm Méditerranée 69,00

Gaaspaneel zwart 90 (HxB) 180x90 cm. Hillhoutcode 305707

Mazen ca. 7x7 cm

Mazen ca. 4,5x4,5 cm

Gaaspaneel zwart 180 (HxB) 180x180 cm. Hillhoutcode 305715

Diagonaalschermen Excellent

Ideaal als plantenklimrek

(HxB) 180x60 cm. Hillhoutcode 304808

85,00 Diagonaalscherm Excellent 90

36,95

(HxB) 180x90 cm. Hillhoutcode 304689

47,50

65,00

Diagonaal Toogscherm Excellent 180 (HxB) 180x180 cm. Hillhoutcode 304611

109,00

Diagonaal Toogscherm Excellent 180

Gaaselementen Excellent

Verzinkte stalen mat, mazen 9,5x9,5 cm

Terrasscherm Inclusief glaslatten, exclusief glas (glasmaat ca. 110,5x53 cm)

Gaaselement Excellent 180

Gaaselement Excellent 90

(HxB) 180x180 cm.

(HxB) 180x90 cm.

Hillhoutcode 305618

109,00

Hillhoutcode 305634

Terrasscherm 92,50

(HxB) 180x180 cm. Hillhoutcode 305316

189,00

Excellente vormgeving, constructie,

30

afwerking en kwaliteit.

?66G <6G6CI>: E:;8$(%"(&"%%*

PEFC-gecertificeerd of FSC-gecertificeerd

RVS afgemonteerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


Schuttingen Hillhout Composiet scherm antraciet Hillhout Composiet scherm antraciet Met aluminium tussenbalken. Inclusief RVS L-beslag en schroeven. (HxB) 180x180 cm. Hillhoutcode 519812 199,00

Nieuw

Gemaakt van natuurlijke vezels en polymeren Zeer duurzaam Onderhoudsvrij Eenvoudig te monteren RVS afgemonteerd

Trellisschermen de Luxe

Trellisschermen Jasmijn

Mazen ca. 11,5x11,5 cm

Trellisscherm de Luxe 180 (HxB) 180x180 cm. Hillhoutcode 304360

55,00

Trellisscherm de Luxe 120 (HxB) 120x180 cm. Hillhoutcode 304387

40,95

Trellisscherm de Luxe 90 (HxB) 90x180 cm. Hillhoutcode 304379

34,75

Trellisscherm de Luxe 77 (HxB) 77x180 cm. Hillhoutcode 304409

31,25

Mazen ca. 2,2x2,2 cm

Trellisscherm de Luxe 60 (HxB) 60x180 cm. Hillhoutcode 304417

23,95

Ideaalscherm

Waaierscherm enkel

Ideaalscherm (HxB) 180x180 cm. Hillhoutcode 308323

Waaierscherm Enkel 55,00

Enkelzijdig. Kwartcirkel 180 cm. Hillhoutcode 306460

Trellisscherm Jasmijn 90

Trellisscherm Jasmijn 180 119,00

(HxB) 180x180 cm. Hillhoutcode 304930

(HxB) 180x90 cm.

89,00

Trellisscherm Jasmijn 120

49,95

Trellisscherm Jasmijn 60

(HxB) 180x120 cm. Hillhoutcode 304948

Hillhoutcode 304956 (HxB) 180x60 cm.

67,50

Hillhoutcode 304964

42,95

Ideaalschermen de Luxe Stroken in raamwerk

Ideaalscherm de Luxe 180 (HxB) 180x180 cm. Hillhoutcode 307351

89,00

Ideaalscherm de Luxe 145 (HxB) 145x180 cm. Hillhoutcode 307378

82,50

Ideaalscherm de Luxe 120 (HxB) 120x180 cm. Hillhoutcode 307386

77,50

Voor sfeerbeelden en webshop HILLHOUT.COM Grote afbeeldingen van al onze producten en voorbeelden van hoe andere tuinliefhebbers deze producten in hun tuin hebben toegepast vindt u op onze website. En alle producten zijn met een paar muisklikken meteen te bestellen.

31


Schuttingen Meer privacy met

2 meter hoog Jumboscherm! Nieuw

Jumboscherm en deur 200 cm hoog Jumboscherm verticaal 200/180

Meer privacy Oerdegelijke kwaliteit Met bijpassende deur

Hillhout quality

(HxB) 200x180 cm. Hillhoutcode 306495

109,00

Jumbodeur 200V (HxB) 200x100 cm. Excl. hang- en sluitwerk. Hillhoutcode 306339 199,00

Jumboschermen Dikte scherm 5 cm

Jumboscherm horizontaal 180/180

Jumboscherm verticaal 145/180V

(HxB) 180x180 cm.

(HxB) 145x180 cm.

Hillhoutcode 306223

85,00 Jumboscherm horizontaal 145/180H

Hillhoutcode 306240 82,50 Jumboscherm verticaal 90/180V

(HxB) 145x180 cm. Hillhoutcode 306231

(HxB) 90x180 cm. Hillhoutcode 306193

82,50 Jumboscherm horizontaal 180/103H (HxB) 180x103 cm. Hillhoutcode 306274

69,00

Jumbotoogscherm 180 (HxB) 180x180 cm. Hillhoutcode 306207

72,50

92,50

Jumbodeuren Hillhout heeft een ruime collectie basis tuinhoutproducten met een bewezen

Zeer solide

staat van dienst. Een uitstekende keuze

Deurstijlen van â&#x20AC;&#x153;gevingerlast houtâ&#x20AC;?, dus trekt niet krom

voor de basis van elk type tuin. Tijdloos

1. Jumbodeur 180H

vormgegeven, gemaakt van kwalitatief hoogwaardig KOMO-verduurzaamd naaldhout en verwerkt tot een zeer solide eindproduct. Met 10 jaar garantie tegen houtrot.

(HxB) 180x100 cm. Excl. hang- en sluitwerk.

Hillhoutcode 306312

179,00

2. Jumbodeur 180V (HxB) 180x100 cm. Excl. hang- en sluitwerk. Hillhoutcode 306320 179,00

3. Jumbotoogdeur (HxB) 180x100 cm. Excl. hang- en sluitwerk.

Hillhoutcode 306371

1

2

Excellente vormgeving, constructie,

32

afwerking en kwaliteit.

3

179,00

?66G <6G6CI>: E:;8$(%"(&"%%*

PEFC-gecertificeerd of FSC-gecertificeerd

RVS afgemonteerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


Schuttingen Jumboscherm 17 planken

Deurframes Vuurverzinkt ijzer Verstelbare schanieren

Minder inkijk

Inclusief slotkast Links- of rechtsdraaiend

Jumboscherm 17 planken (HxB) 180x180 cm. Hillhoutcode 306304

IJzeren deurframe

95,00

Zonder planken. (HxB) 180x100 cm.

119,00 Deurframe met zachthouten planken

Hillhoutcode 232459

(HxBxD) 180x100x5 cm. Hillhoutcode 306380

Hang- en sluitwerk

2

159,00

1. Hang- en sluitwerk

3

Verpakt in doos: 2 hangen, 2 duimen, klinkstel en benodigde schroeven. Hillhoutcode 303054 44,75 2. Hang- en sluitwerk Excellent

1

Zwart verzinkt. Verpakt in doos: 2 hangen, 2 duimen, klinkstel en benodigde schroeven. 4

L-beslag

Metpalen

Hillhoutcode 230014 49,95 3. Opdekpoortslot met baardsleutel Hillhoutcode 232475 21,75 4. Poortcilinderslot Hillhoutcode 232483 44,50

Metplaten

Verzinkte metalen paalhouder van 75 cm lang. Voor vierkantpalen.

Grondankers

Verzinkte metalen paalhouder op onderplaat. Voor vierkantpalen.

Met grondplaat om op een stevige ondergrond te monteren of met grondpen om in beton te storten. Verzinkt.

Metpaal 5 5x5 cm. Hillhoutcode 232327

RVS 4L-beslag 4 stuks L-beslag met schroeven. Hillhoutcode 231657

6,49

7x7 cm. Hillhoutcode 232300

Metplaat 9

L-beslag

Hillhoutcode 232319

Metpaal 9

9,79

9x9 cm. Hillhoutcode 232297

9,29 10,50

Metplaat 12

9x9 cm. Hillhoutcode 232351

4L-beslag

Metplaat 7

7x7 cm.

Geel verzinkt. Zonder schroeven. Hillhoutcode 231819

0,69

8,99

Metpaal 7

12x12 cm. Hillhoutcode 232289

16,50

15,95

Metpaal 12

Geel verzinkt. 4 stuks L-beslag met schroeven. Hillhoutcode 231649 3,19

12x12 cm. Hillhoutcode 232360

Grondanker 7 Met grondpen 7x7 cm. 9,99 Hillhoutcode 232238 Grondanker 7 Met grondplaat 7x7 cm. Hillhoutcode 232262 10,25 Grondanker 9 Met grondpen 9x9 cm. 10,25 Hillhoutcode 232246 Grondanker 9 Met grondplaat 9x9 cm. Hillhoutcode 232270 10,95

23,95

Paalkoppen 1

2

3

Set van 2 stuks.

Verzinkt. T.b.v. vierkantpaal 7x7 cm.

8,99

2. Set ronde knop 9 Set van 2 stuks. Hillhoutcode 306177

Hillhoutcode 230723

3,29

5. Afdekkap voor paal 7x7

Verzinkt. T.b.v. vierkantpaal 7x7 cm.

9,99

3. Paalornament Kogel 9

Afdeklat schermen

Regenpijpbeugel

Model diamantkop. (HxBxL) 4x9x9 cm. Hillhoutcode 306142

2,89

5. Afdekkap voor paal 9x9

Verzinkt. T.b.v. vierkantpaal 9x9 cm. Hillhoutcode 230758

2,69 Hillhoutcode 230715 4. Paalornament Piramide 9 Verzinkt. T.b.v. vierkantpaal 9x9 cm.

11,50

3. Paalornament Kogel 7 Hill Houtcode 230740

5

4. Paalornament Piramide 7

1. Set ronde knop 7 Hillhoutcode 306169

4

11,50

Houten Sierlijst

Model diamantkop. (HxBxL) 5x11,5x11,5 cm. Hillhoutcode 306150

3,29

Regenpijpbeugel

Afdeklat voor schermen

Houten Sierlijst

(HxBxL) 3x8x180 cm.

T.b.v. vierkantpaal 9x9 cm. Hillhoutcode 306070

Hillhoutcode 306126

15,50

Geel verzinkt. Binnenmaat 10x12,5 cm.

6,99

Set van 2 stuks. Hillhoutcode 231878

16,25

Voor opbouwhandleidingen en webshop HILLHOUT.COM Zelf een schutting plaatsen? Download de handige opbouwtips. In onze webshop kunt u alle toebehoren bestellen, maar uiteraard kunt u hiervoor ook bij de Hillhoutdealer terecht.

33


Pergola’s Slingerpergola Reflex 6

Enkel of dubbel, u kiest gewoon wat u mooi vindt. Met de losse elementen behoort iedere

2

vorm en maat tot de mogelijkheden, ook een geheel dichte cirkelvorm! Topkwaliteit; de Excellent Cirkelboogliggers zijn laag op laag watervast verlijmd, dus gegarandeerd voor jaren en jaren. (Meer

4 1

informatie over boogliggers zie pagina 35.) 2 5

3

4

1

rondingen

Speelse of strakke lijnen? Pergola’s geven een dak aan de tuin of accentueren belangrijke zichtlijnen waarlangs de mooiste klimplanten

1. Staander Slingerpergola Reflex 270

4. Eindstukje Reflex 4,5x9x32 cm. Hillhoutcode 414433

9x9x270 cm. Hillhoutcode 415502

27,50 2. Excellent Cirkelboogligger Reflex 195

4,5x9x72 cm. Hillhoutcode 415650

7,29

6. Rijder enkel 65 Reflex

4,5x9x195 cm. Hillhoutcode 414409

65,00 3. Excellent Cirkelboogligger Reflex 158 4,5x9x158 cm. Hillhoutcode 414395

3,29

5. Rijder dubbel 72 Reflex

4,5x9x65 cm. Hillhoutcode 415677

6,29

52,50

geleid kunnen worden. Zo u wilt met ronde vormen, rechte vormen of juist een combinatie hiervan. Belangrijk dat u kiest voor een duurzame basis, Hillhout dus.

Helemaal rond! Wanneer u een gesloten cirkelvorm wilt maken, heeft u daarvoor nodig:

16x Staander Slingerpergola Reflex 270

Cirkelpergola Reflex

Hillhoutcode 415502

8x Excellent Cirkelboogligger Reflex 195

De Cirkelboogliggers zijn laag op laag watervast verlijmd

Hillhoutcode 414409

8x Excellent Cirkelboogligger Reflex 158

Radius ca. 248 cm. Middenhoogte 240 cm / zijkant 225 cm. Tussenruimte zijstaanders ca. 180 cm

Hillhoutcode 414395

40x Rijder dubbel 72 Reflex Hillhoutcode 415650

1. Basisset Cirkelpergola Reflex

totale ø ca 530 cm

1

Totale ø ca. 250 cm. Hillhoutcode 414328

399,00 2. Aanbouwset Cirkelpergola Reflex Totale ø ca. 250 cm. Hillhoutcode 414336

349,00

1/4 Cirkelpergola Reflex (basisset)

2

3/4 Cirkelpergola Reflex (basisset + 2 aanbouwsets)

1/2 Cirkelpergola Reflex (basisset + 1 aanbouwset)

Cirkelpergola Reflex (basisset + 3 aanbouwsets) totale ø 570 cm

Excellente vormgeving, constructie,

34

afwerking en kwaliteit.

?66G <6G6CI>: E:;8$(%"(&"%%*

PEFC-gecertificeerd

RVS afgemonteerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


Pergola’s 7 6

Pergolasysteem Arcade

2

3

Pergolasysteem Arcade levert duizenden creatieve tuinideeën op en mag onze assortimentsnaam Excellent dragen. Logisch! Het systeem munt uit in kwaliteit. Alle onderdelen van het systeem

5 4

hebben één nauwkeurige maatvoering. Zo past alles in, op en bij elkaar. De boogliggers zijn watervast verlijmd.

9

PAST WERKELIJK IN ELKE TUIN Het systeem Arcade is zo slim ontworpen dat u de pergola steeds met 120 of 180 cm kunt uitbreiden. Kortom toepasbaar in iedere tuin. Alles is mogelijk; recht of toog, enkel of dubbel, open of dicht, met of zonder bloembak! Op www.hillhout.com vindt u diverse voorbeeldopstellingen. Stel uw eigen opstelling samen Steeds met 120 cm of 180 cm te verlengen

1. Staander

11

4. Eindligger

7x7x210 cm.

4,5x7x220 cm.

Hillhoutcode 416029 7x7x270 cm. Hillhoutcode 416053

14,95

8

11,50

Hillhoutcode 416150

5. Eindligger kort 18,25

2. Lengteligger 4,5x7x127 cm.

Voor de zuilen van de pergola. 4,5x7x81 cm.

VOOR BEVESTIGING TUSSEN DE STAANDERS:

5,99

Hillhoutcode 416185

Hillhoutcode 416134 4,5x7x187 cm. Hillhoutcode 416126

1

6,99 9,79

3. Boogligger

9. Trellisklimrek type 42

6. Rijder enkel

Latten van 1,3x2 cm en vakken van 11x11 cm. Roestvrijstalen nieten. (HxB) 180x41 cm.

7x7x60 cm. Hillhoutcode 416223

6,29

4,5x7x127 cm. Hillhoutcode 416320

39,95

4,5x7x187 cm. Hillhoutcode 416312

45,75

21,50

Hillhoutcode 602329

7. Rijder dubbel

10. Siersmeedrek

7x7x72 cm. Hillhoutcode 416266

Groen gepoedercoat metaal in houten raamwerk 4,2x4,2 cm. (HxB) 180x41 cm.

6,99

8. Systeembalk 55

99,00

Hillhoutcode 305626

11. Deco Tuinspiegel

Voor het maken van bloembakken. 7x7x55 cm.

Met stevige lijst. Zeer decoratief in combinatie met Arcade. (HxB) 180x41 cm. Hillhoutcode 597090 79,00

5,99

Hillhoutcode 488224

9

10

11

Excellente Boogliggers Watervast verlijmd Trekt niet krom

1. Arcade Boogligger 127 Overspanningsbreedte 127 cm. Radius ± 92 cm. 4,5x7x127 cm. Hillhoutcode 416320 39,95

2. Arcade Boogligger 187 1

Overspanningsbreedte 187 cm. Radius ± 182 cm. 4,5x7x187 cm.

127 cm

45,75

Hillhoutcode 416312 2

3

187 cm

240 cm

3. Excellent Boogligger Reflex 240 Overspanningsbreedte 240 cm. Radius ± 271 cm. 4,5x9x240 cm. Hillhoutcode 414158 65,00

4. Excellent Boogligger Reflex 300 Overspanningsbreedte 300 cm.

4

300 cm

Radius ± 371 cm. 4,5x9x300 cm. Hillhoutcode 414166 72,50 5. Excellent Cirkelboogligger Reflex 195

195 cm

Overspanningsbreedte 195 cm. Radius ± 248 cm. 4,5x9x195 cm. Hillhoutcode 414409 65,00 158 cm

6

6. Excellent Cirkelboogligger Reflex 158 Overspanningsbreedte 158 cm. Radius ± 203 cm. 4,5x9x158 cm. Hillhoutcode 414395

52,50

Op en top Excellent De Excellent Boogliggers van Hillhout zijn laag op laag watervast verlijmd, waardoor kromtrekken, krimpen of scheuren tot een minimum wordt beperkt.

radius

5

overspanningsbreedte

Overspanningsbreedte en radius Bij alle Boogliggers zijn de overspanningsbreedte en radius aangegeven. Hiernaast ziet u wat daar precies mee wordt bedoeld.

Voor showmodellen en dealers HILLHOUT.COM Een pergola moet je zien. Bekijk sfeervoorbeelden op onze website of zoek een dealer die een showmodel pergola heeft opgebouwd.

35


Pergolaâ&#x20AC;&#x2122;s

3 4

4. Reflex Rijder dubbel 360

1. Reflex Staander

Pergola Reflex dubbel

9x9x290 cm.

Ideaal voor uw terras of als overspanning van uw tuinpad. De pergola kunt u steeds verlengen

Hillhoutcode 415510

2. Reflex Eindligger

met 180 cm (= breedtemaat van een standaard Hillhout scherm of hek). Ook verkrijgbaar als

4,5x9x225 cm. Hillhoutcode 415553

2

complete set, inclusief bevestigingsmateriaal.

4,5x9x50 cm. Hillhoutcode 415715

12,95

9,99

Hillhoutcode 415537

Rijder 360 > doorgang 287 cm

4. Reflex Rijder dubbel 290 4,5x9x290 cm. Hillhoutcode 415634

De pergolaâ&#x20AC;&#x2122;s kunt u zo lang maken als u wilt!

Pergola Reflex enkel

Pergolaset Reflex dubbel Doorgangsbreedte 217 cm. (HxBxL) 300x290x450 cm.

22,50

449,00

Hillhoutcode 415812

Pergola Lisse 4

Te verlengen met 180 cm

4

Te verlengen met 180 of 240 cm 3

1. Reflex Staander

7x7x290 cm. Hillhoutcode 490873

2

29,95

4,2x7x250 cm. Hillhoutcode 401218

5

5

4,2x7x190 cm. Hillhoutcode 401234

8,29

4. Lisse Rijder 4,2x7x60 cm. Hillhoutcode 401269

9,99

3,69

5. Lisse Schoor

1

4. Reflex Rijder enkel 65

7x7x50 cm. Hillhoutcode 401277

1

3,99

6,29

5. Reflex Schoor 4,5x9x50 cm. Hillhoutcode 415715

2

10,50

3. Lisse Ligger 190 12,95

4,5x9x190 cm.

4,5x9x65 cm. Hillhoutcode 415677

13,50

2. Lisse Ligger 250

3. Reflex Lengteligger Hillhoutcode 415537

3

1. Lisse Staander

2. Reflex Eindligger 4,5x9x225 cm. Hillhoutcode 415553

4,29

4,5x9x190 cm.

Rijder 290 > doorgang 217 cm

9x9x290 cm. Hillhoutcode 415510

27,50

5. Reflex Schoor

3. Reflex Lengteligger

5

1

4,5x9x360 cm. Hillhoutcode 415618

29,95

4,29

Reflex 9x9 cm enkel

Handig; nu ook verkrijgbaar als set!

4,5x9 cm

Bestaande uit 2 Staanders van 210 cm, 2 Liggers 250, 5 Rijders en 2 schoren.

Lisse 7x7 cm

Pergolaset Lisse

4,5x9 cm

(HxBxL) 210x60x250 cm. Hillhoutcode 416592

4,2x7 cm

69,00 7x7 cm

9x9 cm

4,2x7 cm

Boogschoren

Extra grote overspanningen

Boogschoor Excellent 50 Watervast verlijmd. 4,5x7x50 cm. Hillhoutcode 416363

Wilt u zelf een pergola construeren, dan kan dat uitstekend met gelamineerd hout (pagina 38). Overspanningen van maar liefst 6 meter behoren hiermee tot de mogelijkheden. Het gelamineerde hout is laag op laag watervast verlijmd.

16,95

Boogschoor Excellent 65 Watervast verlijmd. 4,5x7x65 cm. Hillhoutcode 416371

19,95

Rozenpoort -en boog Excellent Boogliggers laag op laag watervast verlijmd Trekt niet krom

1. Rozenpoort Excellent (HxBxD) 247x220x72 cm. Doorgangsbreedte variabel. Hillhoutcode 416576

189,00 2. Rozenboog Excellent 187

1

(HxBxD) 225x187x72 cm. Doorgangsbreedte ca. 120 cm. Hillhoutcode 416436 249,00 3. Rozenboog Excellent 127 (HxBxD) 230x127x72 cm. Doorgangsbreedte ca. 100 cm. Hillhoutcode 416428 229,00

2

3

Excellente vormgeving, constructie,

36

afwerking en kwaliteit.

?66G <6G6CI>: E:;8$(%"(&"%%*

PEFC-gecertificeerd of FSC-gecertificeerd KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


Hekken en poorten

Een

veilig gevoel

Countryhek Excellent

Zeer robuust

â&#x20AC;Śen een eerste kennismaking.

Stijlen 5x5 cm

Hekken en poorten voorkomen dat kinderen en huisdieren

Liggers 4,5x9 cm

onverwachts de tuin uitrennen en markeren de grenzen van uw privĂŠ bezit. Maar leveren natuurlijk ook een belangrijke Countryhek Excellent

bijdrage aan de sfeer in uw tuin.

(HxB) 80x180 cm. Hillhoutcode 131024

Stakethek en -poort

Structuur hek en -poort de Luxe

Met dikke latten

Fijngeprofileerde planken

Stakethek

Structuurhek de Luxe

(HxB) 80x180 cm. Hillhoutcode 130133

95,00

(HxB) 70x180 cm.

44,25

Hillhoutcode 131113

41,95

Staketpoort

Structuurpoort de Luxe

Poort met verzinkte hangen (excl. sluitwerk). (HxB) 80x100 cm.

Poort met verzinkte hangen en klinkstel. (HxB) 70x100 cm.

Hillhoutcode 203378

72,50

Hillhoutcode 203610

Profielhek en -poort Excellent Fijnprofiel in het hart van de planken

Hang- en sluitwerk voor een enkele poort 1. Klink met neus Sluit uw poort perfect af, inclusief schroeven. Verzinkt, dus roestvrij. Verpakt per set.

Profielhek Excellent (HxB) 80x180 cm. Hillhoutcode 130737

55,00

Profielpoort Excellent

Hillhoutcode 230529

3 9,99

2. Hang 50 cm

Poort met verzinkte hangen en klinkstel. (HxB) 80x100 cm. Hillhoutcode 203734

75,00

Voor het afhangen van poorten en deuren, verzinkt. Lengte 50 cm.

75,00

Hillhoutcode 230359

2

1

4,99

3. Duim Voor het afhangen van poorten en deuren, verzinkt. Verpakt per 2 stuks.

Excellent hek en -poort

Hillhoutcode 230413

5,99

Excellent hek (HxB) 80x180 cm. Hillhoutcode 130834

55,00

Excellent poort Poort met verzinkte hangen en klinkstel. (HxB) 80x100 cm. Hillhoutcode 203823

75,00

1

2

3

Voor opbouwhandleidingen en webshop HILLHOUT.COM Zelf een tuinhek plaatsen? Download de handige opbouwtips. In onze webshop kunt u alle toebehoren bestellen, maar uiteraard kunt u hiervoor ook bij de Hillhoutdealer terecht.

37


Terrassen en tuinhout

Vierkantpaal 9x9 cm Voor schermen, deuren, hekken en poorten. Lengte 120 cm.

Vierkantpalen

de

slag!

Welk doel u ook voor ogen heeft, de mooiste en meest duurzame doe-het-zelf creaties maakt u met Hillhout.

Lengte 150 cm.

Lengte 150 cm. Hillhoutcode 489921

4,59

Lengte 210 cm. Hillhoutcode 489964

Hillhoutcode 218758 Lengte 190 cm. Hillhoutcode 218790

6,99

Lengte 210 cm.

Vierkantpaal 7x7 cm

Hillhoutcode 218812

Voor schermen en hekken.

Lengte 240 cm.

12,50 14,95 15,75

Lengte 150 cm. Hillhoutcode 490822

Hillhoutcode 218847

19,25

7,29

Lengte 190 cm. Hillhoutcode 490830

Lengte 270 cm. Hillhoutcode 218863

19,95

9,29

Lengte 210 cm. Hillhoutcode 490849

Lengte 290 cm. Hillhoutcode 218898

20,95

10,25

Vierkantpaal 12x12 cm

Lengte 240 cm. Hillhoutcode 490857

11,25

Zeer robuust, geschikt voor zware constructies.

Lengte 270 cm. Hillhoutcode 490865

11,95

Lengte 240 cm. Hillhoutcode 491055

34,95

13,50

Lengte 290 cm. H illhoutcode 491071

44,50

Lengte 290 cm. Hillhoutcode 490873

Meteen goed aan

10,75

Hillhoutcode 218723

Vierkantpaal 5x5 cm

Gelamineerde balken Gelamineerde balk/ligger Laag op laag watervast verlijmd. 12x4,5x500 cm. Hillhoutcode 496162

44,95

12x4,5x600 cm. Hillhoutcode 496170

55,00

Gelamineerde paal Laag op laag watervast verlijmd. 12x12x300 cm. Hillhoutcode 496120

62,50

Tuinmeubilair, overkappingen, een prachtig houten terras of een vlonder van composiet terrasdelen. Kijk op www.hillhout.com voor ideeĂŤn en handige downloads.

Profielplanken 1. Profielplank Tweezijdig geprofileerd en gefreesd. (DxBxL) 1,5x9x180 cm. Hillhoutcode 423815

Bijzondere kenmerken van gelamineerd hout t-BBHPQMBBHXBUFSWBTUWFSMJKNE t,SPNUSFLLFOFOTDIFVSFONJOJNBBM t6JUFSNBUFHFTDIJLUWPPSFYUSBHSPUFPWFSTQBOOJOHFO

3,99

1

2x11,5x180 cm. Hillhoutcode 423858

5,79

2,7x14x180 cm. Hillhoutcode 423874

9,79

2. Grofprofielplank (DxBxL) 2,8x14x180 cm. Hillhoutcode 423718

10,95

2,8x14x360 cm. Hillhoutcode 423726

21,75

2

Rabatdelen Rabatdeel Geschaafd, met veer en groef. (DxBxL) 1,9x11,5x210 cm. Hillhoutcode 706256

6,99

1,9x11,5x240 cm. Hillhoutcode 706264

8,29

1,9x11,5x300 cm. Hillhoutcode 706280

9,99

Excellente vormgeving, constructie,

38

afwerking en kwaliteit.

?66G <6G6CI>: E:;8$(%"(&"%%*

PEFC-gecertificeerd of FSC-gecertificeerd KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


Terrassen en tuinhout Planken

Bielzen

Plank geschaafd (DxBxL) 1,6x9x180 cm. Hillhoutcode 140511 1,6x14x180 cm. Hillhoutcode 140538 1,6x14x240 cm. Hillhoutcode 140546 1,6x14x360 cm. Hillhoutcode 140562 1,6x14x420 cm. Hillhoutcode 140589 2,2x12x240 cm. Hillhoutcode 421642 2,2x12x360 cm. Hillhoutcode 421669 3x12x200 cm. Hillhoutcode 422177 3x12x400 cm. Hillhoutcode 422134

3,29 4,49 6,29 8,79 9,99 7,99 12,50 8,99 17,95

1

1. Rechte biels

Plank ruw fijnbezaagd 1,9x15x240 cm. Hillhoutcode 140422 1,9x15x360 cm. Hillhoutcode 140465

2

2. Junior biels

Met rechte kanten. Afmeting 12x18 cm. Lengte 200 cm.

6,29 9,79

36,95

Hillhoutcode 474231

Balken

Afmeting 12x14 cm. Lengte 250 cm. Hillhoutcode 473162

29,95

Ruwe regels Ruwe regel fijnbezaagd

Balk Geschaafd met vellingkanten. (DxBxL) 4,5x9x190 cm. Hillhoutcode 422622 4,5x9x360 cm. Hillhoutcode 422673 4,5x12x240 cm. Hillhoutcode 422843

Gebundeld per 5 stuks. (DxBxL) 2,8x4,8x200 cm.

9,29 16,95 15,50

Hillhoutcode 420115

14,95

Balkhout geschaafd (DxBxL)

8,29 10,50

4,2x7x190 cm. Hillhoutcode 401234 4,2x7x250 cm. Hillhoutcode 401218

Tuintegels

1

2

1. Vierkante Tuintegel (BxL) 50x50 cm. Hillhoutcode 170038

5,79 2. Vierkante Tuintegel Excellent

RVS schroeven Roestvrijstalen schroeven

(BxL) 60x60 cm. Hillhoutcode 170119

4x45 mm. Ideaal voor het bevestigen van uw houten vloer. Met de boor (ø 3,5 mm) met opsteekverzinker kunt u voorboren en gelijk verzinken.

10,50 3. Vlonder Recht

Doosje Ă 100 RVS-schroeven

(BxL) 100x100 cm. Hillhoutcode 170615

7,99

Hillhoutcode 234109

Doosje Ă 200 RVS-schroeven

29,95

3

14,95

Hillhoutcode 234125

Boor met opsteekverzinker 10,99

Hillhoutcode 234230

Hillhout Composiet Terrasdelen Gemaakt van natuurlijke vezels en polymeren 2-zijdig geprofileerd; grof en fijn Zeer duurzaam

t6OJFLHFCPSTUFMESFMJĂ&#x2018;G

Nieuw t/JFVXFNPEFSOFLMFVSFO

Stroef oppervlak Onderhoudsvriendelijk Eenvoudig te monteren Splintervrij en splijt niet (DxBxL) 2,5x15x295 cm.

Terrasdelen Sparkling Grey Kleur: Sparkling Grey. 2 stuks per pak. Hillhoutcode 519618

59,00 Terrasdelen Bamboo Brown Kleur: Bamboo Brown. 2 stuks per pak. Hillhoutcode 519626

59,00 Terrasdelen Stylish Black

Hillhout Composiet Randprofiel

Kleur: Stylish Black.

Randprofiel Sparkling Grey

2 stuks per pak. Hillhoutcode 519634

Lengte 220 cm. Hillhoutcode 519677

59,00

Lengte 220 cm. Hillhoutcode 519685

Onderregel 6,99

6x4x220cm. Hillhoutcode 919521

6,99

Montageclips

Randprofiel Bamboo Brown Randprofiel Stylish Black Lengte 220 cm. Hillhoutcode 519693

Composiet Onderregel en clips 12,75

Doos ĂĄ 50 stuks. Inclusief schroeven en

6,99

eindclips. Hillhoutcode 919542

18,95

Alles voor uw vlonder handig en snel thuisbezorgd HILLHOUT.COM Voor een vlonder is gemiddeld heel wat materiaal nodig. Bespaar onnodig transport ĂŠn tijd, geld en moeite door alle onderdelen online te bestellen en thuis te laten bezorgen.

39


Tuinmeubilair - banken en tafels

Gezellig allemaal aan

Countrybank en -tafel Excellent Zeer robuust

tafel!

4-persoons bank

Countrytafel Excellent (HxBxL) 75x90x204 cm. Hillhoutcode 610828

245,00

Countrybank Excellent (HxBxL) 45x38x180 cm. Hillhoutcode 610810

169,00

...nodig familie of vrienden uit! Tuinmeubilair is absoluut onmisbaar in elke tuin, op elk terras of balkon. Niet alleen uit praktische overwegingen, maar zeker ook als sfeerbepalende factor. Hillhout heeft voor iedere toepassing wel een stijlvolle oplossing, altijd gemaakt van KOMO-verduurzaamd hout met 10 jaar garantie tegen houtrot.

Excellent Banken en -tafel Stevig en stabiel Extra zitcomfort

1

1. Excellent Bank 180 3

Met leuning. (HxBxL) 83x55x180 cm. Hillhoutcode 610607 279,00

2. Excellent Bank 180 Zonder leuning. (HxBxL) 44x46x180 cm. Hillhoutcode 610623

199,00

3. Excellent Tafel 180 (HxBxL) 71x78x180 cm. Hillhoutcode 610615

2

279,00

Excellente vormgeving,

40

constructie, afwerking en kwaliteit.

?66G <6G6CI>: E:;8$(%"(&"%%*

PEFC-gecertificeerd of FSC-gecertificeerd

RVS afgemonteerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


Tuinmeubilair - banken en tafels Picknicktafels

Nieuw

Picknicktafel de Luxe Excellent XL 8-Persoons picknicktafel van 4,5 cm dik hout. Tafelblad 76 cm breed. Zittingen 30 cm breed. (HxBxL) 72x160x240 cm. Hillhoutcode 610569

449,00

Plaats voor 8 personen! Met opklapbare zittingen Zware kwaliteit

Picknicktafel Excellent 6-Persoons picknicktafel. Tafelblad 70 cm breed en 3,5 cm dik. Zittingen 27 cm breed. (HxBxL) 70x150x180 cm. Hillhoutcode 610585

225,00

Leverbaar vanaf maart 2011.

Met opklapbare zittingen Zware kwaliteit

Picknicktafel de Luxe Excellent 6-Persoons picknicktafel van 4,5 cm dik hout. Tafelblad 75 cm breed. Zittingen 29 cm breed. (HxBxL) 72x160x180 cm. Hillhoutcode 610593 395,00

Picknicktafel speciaal voor kinderen zie pagina 61.

Tuinbanken

Lattenbank Smeedijzeren onderstel

Lattenbank 160 cm breed, driezits. (Wordt niet geverfd geleverd). 1

Hillhoutcode 610089

2

125,00 1. Tuinbank Klassiek

2. Tuinbank 180

(HxBxD) 45x180x38 cm. Hillhoutcode 610011

Met rugleuning. (HxBxD) 91x180x50 cm.

109,00

Hillhoutcode 610356

135,00

Boombank Zeer decoratief! Met het bouwpakket kunt u 3 zitbankjes samenstellen die aan elkaar gemonteerd een halve cirkel vormen. Twee boombanken tegen elkaar en u krijgt een hele cirkel met een binnendoorsnede van ca. 55 cm. Inclusief bevestigingsmateriaal en duidelijke opbouwhandleiding.

Boombank Halve cirkel: Breedte 160 cm, hoogte 86 cm. Hillhoutcode 610704 189,00

Voor alle unieke kenmerken en webshop HILLHOUT.COM Bekijk online alle details en kenmerken van elk tuinmeubel van Hillhout. En als u wilt kunt u ze met een paar muisklikken meteen bestellen.

41


Tuinmeubilair - kasten en kisten

Een

echte

smaakmaker Country Buitenkeuken en -kast Excellent

Buitenkeuken Excellent

Verzinkt, gepoedercoated bovenblad

Verzinkt, gepoedercoated bovenblad

Deuren links- of rechtsdraaiend

Buitenkeuken Excellent (HxBxD) 90x170x60 cm. Hillhoutcode 597201

Country Buitenkeuken Excellent

529,00

(HxBxD) 90x172x64 cm. Hillhoutcode 597236

419,00 Country Buitenkast Excellent

(HxBxD) 200x72x56 cm. Hillhoutcode 597244

449,00

Tuinkasten Excellent

Countrykast

Bovenkant afgewerkt met aluminium lijst

Dak van verzinkt staalplaat

Deuren afsluitbaar

Countrykast

De bovenkant fraai afgewerkt met aluminium lijst en de deuren zijn afsluitbaar. Makkelijk te monteren bouwpakket. Deels voorgemonteerd.

(HxBxD) 210x89x43 cm. Hillhoutcode 596337

(Wordt niet geverfd geleverd.)

499,00 1. Tuinkast Excellent 206 (HxBxD) 206x85x85 cm. Hillhoutcode 598062

649,00

2. Tuinkast Excellent 122 (HxBxD) 122x145x91 cm. Hillhoutcode 598097

1

669,00

2

Excellente vormgeving, constructie,

42

afwerking en kwaliteit.

?66G <6G6CI>: E:;8$(%"(&"%%*

PEFC-gecertificeerd

RVS afgemonteerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


Tuinmeubilair - kasten en kisten Greenguards

Multibox

Dak van verzinkt staalplaat

Bovenzijde 2 deksels, voorzijde 2 deuren

Deuropening 96 cm

Multibox (HxBxD) 126x130x83 cm. Hillhoutcode 703524

1. Greenguard (HxBxD) 230x199x84 cm. Hillhoutcode 596310

899,00

399,00

2. Hoekmodel Greenguard (HxBxD) 230x135x135 cm. Hillhoutcode 596329

849,00

1

Designkist Chelsea Excellent Voorzien van het unieke designprofiel Designkist Chelsea Excellent (HxBxD) 55x172x63 cm. Hillhoutcode 720011

299,00

2

Tuinkist Excellent

Compostsilo

Bovenkant afgewerkt met aluminium lijst

Gemakkelijk uit elkaar te halen

Tuinkist Excellent

Compostsilo

(HxBxD) 60x154x81 cm. Wordt niet geverfd geleverd. Hillhoutcode 598003

(HxBxL) 70x120x120 cm. Hillhoutcode 635650

79,00

469,00

TIP: Berg bij vochtig weer uw spullen, bijvoorbeeld zitkussens, in een verwarmde ruimte op.

Design Houtstapelplaats Excellent Stijlvol opbergen

Werkblad van verzinkt staalplaat

1. Country Tuinwerktafel (HxBxD) 95x90x45 cm.

Geheel verzinkt dak

149,00

Hillhoutcode 597252

Design Houtstapelplaats Excellent (HxBxD). 200x190x76 cm. Hillhoutcode 720828

Tuinwerktafels

659,00

2. Tuinwerktafel (HxBxD) 100x90x45 cm. Hillhoutcode 596140

109,00 1

2

Zoom in op al dit tuinmeubilair HILLHOUT.COM U wilt graag tot in detail een Tuinkast of Design Houtstapelplaats bekijken? Ga dan naar onze website daar vindt u grotere afbeeldingen, meer sfeerafbeeldingen en de specifieke kenmerken.

43


Bloembakken en tuindecoratie

Snel een andere sfeer op uw Bloembakken zijn net als bloempotten in huis cruciaal als het gaat om het creëren van de gewenste sfeer. Door te spelen met vorm, kleur

terras

Design Bloembak Excellent Voorzien van het unieke designprofiel

en beplanting, kan uw tuin, terras of balkon in

Design Bloembak Excellent

één dag een compleet ander gezicht krijgen.

(HxBxD) 80x80x80 cm. Hillhoutcode 598127

299,00

Zuil- en Kubusbloembak Zuilbloembak (HxBxD) 65x56x56 cm. Hillhoutcode 611042

99,00

Kubusbloembak (HxBxD) 65x56x56 cm. Hillhoutcode 611034

89,00

Bloembakken vierkant

Bloembakken rechthoek

Bloembak vierkant 60/60

Bloembak rechthoek 50/100

Bloembak rechthoek 34/82

(HxBxL) 45x60x60 cm. Hillhoutcode 636347

(HxBxL) 39x50x100 cm. Hillhoutcode 636401

(HxBxL) 25x34x82 cm. Hillhoutcode 636428

55,00

Bloembak vierkant 50/50 (HxBxL) 39x50x50 cm. Hillhoutcode 636355

62,50

34,95

Bloembak rechthoek 42/92 (HxBxL) 32x42x92 cm. Hillhoutcode 636410

41,50

46,95

Bloembak vierkant 40/40 (HxBxL) 32x40x40 cm. Hillhoutcode 636363

32,95

Excellente vormgeving,

44

constructie, afwerking en kwaliteit.

?66G <6G6CI>: E:;8$(%"(&"%%*

PEFC-gecertificeerd of FSC-gecertificeerd

RVS afgemonteerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


Bloembakken en tuindecoratie Bloembakken Excellent Zeer robuust Balkhout 7x7 cm Bloembak Excellent 120

Bloembak Excellent 180

(HxBxL) 44x55x120 cm. Hillhoutcode 635960

(HxBxL) 44x65x180 cm. Hillhoutcode 635979

189,00

229,00

Country Bloembakken Excellent

Vijverbruggen Excellent

Oerdegelijk!

Watervast verlijmde boogliggers!

Geschikt voor grote planten of kleine bomen

Vijverbrugje Excellent 80

Vijverbrug Excellent 300 Inclusief 1 leuning. Profielplanken 2,1x12 cm. (BxL) 88x300 cm.

Country Bloembak Excellent 75

Country Bloembak Excellent 95

Zonder leuning. Profielplanken 1,6x9,4 cm. (BxL) 80x187 cm.

(HxBxD) 75x75x75 cm. Hillhoutcode 610895

(HxBxD) 95x95x95 cm. Hillhoutcode 610909

Brugleuning 187

259,00

149,00

Hillhoutcode 743224

349,00

Hillhoutcode 743054

559,00

Watervast verlijmd. Lengte 187 cm. Hillhoutcode 743259

49,95

Spiegels Spiegel Romantica

Deco Tuinspiegel

(HxB) 90x50 cm. Hillhoutcode 596582

(HxB) 180x41 cm. Hillhoutcode 597090

69,00

79,00 Met plaklood

Planten klimrekken 1. Trellisscherm Méditerranée Geschaafde latten ca. 1,5x3,2 cm. Mazen ca. 4,5x4,5 cm. (HxB) 180x60 cm. Hillhoutcode 304808

36,95

2. Vast Plantenklimrek Latten 1,6x3,2 cm. Hoogte 180 cm. Breedte onder 30 cm, boven 70 cm. Hillhoutcode 602019

13,95

1

2

Ontdek wat bloembakken met uw tuin kunnen doen HILLHOUT.COM De trend! Grote bloembakken in uw tuin. U vindt voorbeelden en tips op onze website.

45


Overkappingen

Binnen maar toch ook

buiten! Van 4 tot 7 meter breed! Riante buitenverblijven van 390 cm, 502 cm tot zelfs 724 cm breed. Eindeloos veel varianten mogelijk met de 3 soorten Wandelementen Excellent. CreĂŤer bijvoorbeeld een afgescheiden ruimte en gebruik deze als aparte loungehoek of buitenkeuken. Zelfs een atelier of aparte werkplek behoort nu tot de mogelijkheden. Ofâ&#x20AC;Ś toegepast als luxe carport kan natuurlijk ook.

Excellente vormgeving,

46

constructie, afwerking en kwaliteit.

?66G <6G6CI>: E:;8$(%"(&"%%*

PEFC-gecertificeerd

RVS afgemonteerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


Overkappingen Living Modulair Excellent Lekker open, deels open of juist ĂŠĂŠn zijde geheel gesloten door de wandelementen naast elkaar te plaatsen met daartussen de staanders. De Living Modulair Excellent laat zich eenvoudig aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Zoals bijvoorbeeld uw privacy eisen, het gewenste uitzicht of lekker uit de wind zitten. Modulair, flexibel samen te stellen en

Staanders 12x12 cm

gemaakt voor jarenlang buiten genieten.

Dakleer en hemelwaterafvoer Dakoverstek rondom ca. 20 cm 3 soorten wandelementen met designprofiel en staander optioneel

Vernieuwd

Living Modulair Excellent 400

Living Modulair Excellent 500

Living Modulair Excellent 700

(HxBxD) 245x390x390 cm.

(HxBxD) 245x502x390 cm. Hillhoutcode 721476

(HxBxD) 245x724x390 cm. Hillhoutcode 721484

Hillhoutcode 721425

1.799,00

2.199,00

Living Modulair Excellent 700 met Design Tuinhuis

2.699,00

Voor opties Design Tuinhuis, zie pagina 52.

Wandelementen Excellent

Wanden en deur Design Tuinhuis uitgevoerd met designprofiel. Maat tuinhuis: 210x350 cm. (HxBxD) 245x724x390 cm. Hillhoutcode 720879 4.599,00

Tochtvrij zitten

Met uniek designprofiel

Bij elk Wandelement Excellent worden

Acrylaatplaat 3 mm dik in elementen met raam

2 montagelatten (zie detail) meegeleverd

1. Wandelement dicht Excellent

zodat u een tochtvrije constructie kunt

(HxB) 218x101 cm. Hillhoutcode 721433

maken!

189,00 2. Wandelement groot raam Excellent (HxB) 218x101 cm. Hillhoutcode 721450

189,00 3. Wandelement klein raam Excellent (HxB) 218x101 cm. Hillhoutcode 721468

189,00

4. Staander Living Modulair (HxBxD) 227x9x9 cm. Hillhoutcode 721441

19,95

1

2

3

4

Living Modulair Excellent als carport met berging Multifunctionele combinatie. Te gebruiken als grote living of carport in combinatie met praktische afsluitbare berging. De wanden en deur van het tuinhuis hebben exact hetzelfde designprofiel als de optionele Wandelementen Excellent wat gegarandeerd een stijlvol geheel oplevert.

Overkapping op maat en webshop HILLHOUT.COM Iedere overkapping biedt de mogelijkheid om langer te genieten van uw tuin. Ontdek de overkapping die het best bij u past op onze website, stel deze op maat samen en bestel online. Opbouwservice? Ook dat kunt u aanvinken.

47


Overkappingen

Cabin voor iedere toepassing

Een

Enkele variatiemogelijkheden met de 3 soorten Wandelementen Excellent.

Staanders 12x12 cm Dakleer en hemelwaterafvoer Dakoverstek rondom ca. 20 cm Achterwanden met designprofiel 3 soorten wandelementen met designprofiel optioneel

Outdoor Cabin- en Outdoor Cabin Grand Excellent

Outdoor Cabin Excellent

Outdoor Cabin Grand Excellent

(HxBxD) 245x335x200 cm. Hillhoutcode 721204

Inclusief 2 extra staanders voor de Wandelementen. (HxBxD) 245x390x340 cm.

1.429,00

Hillhoutcode 721212

2.199,00

Excellente vormgeving,

48

constructie, afwerking en kwaliteit.

?66G <6G6CI>: E:;8$(%"(&"%%*

PEFC-gecertificeerd

RVS afgemonteerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


Overkappingen Hoekmodel Outdoor Cabin Excellent Ideaal, een overkapping geplaatst zover mogelijk in de hoek van uw tuin. Eigenlijk kost het u totaal geen leefruimte want de diepte van uw tuin wordt zo optimaal benut. Gebruik ‘m als lekkere loungeplek, als kookplek of bijvoorbeeld als speelplek voor uw kinderen.

Staanders 12x12 cm Dakleer en hemelwaterafvoer Dakoverstek rondom ca. 20 cm Achterwanden met designprofiel 3 soorten wandelementen met designprofiel optioneel Hoekmodel Outdoor Cabin Excellent (HxBxD) 245x390x390 cm. Hillhoutcode 721220

2.499,00

Wandelementen Excellent

6OJFL designprofiel

Met uniek designprofiel Acrylaatplaat 3 mm dik in elementen met raam 1. Wandelement dicht Excellent (HxB) 218x101 cm. Hillhoutcode 721433

189,00 2. Wandelement groot raam Excellent (HxB) 218x101 cm. Hillhoutcode 721450

189,00 3. Wandelement klein raam Excellent (HxB) 218x101 cm. Hillhoutcode 721468

189,00

4. Staander Living Modulair (HxBxD) 227x9x9 cm. Hillhoutcode 721441

19,95

1

2

3

4

Outdoor Cooking Voor wie de Outdoor Cabin wil gaan gebruiken als buitenkeuken heeft Hillhout een aantal bijzondere meubelen ontwikkeld. Speciaal als solide basis voor kookunit of barbecue zijn er twee regalen leverbaar, één van 107 cm en één van 145 cm breed. Naast het regaal kan aan elke zijde een cabinet worden geplaatst, uitgevoerd in hetzelfde designprofiel als van de cabin zelf, mooi af te werken met een werkblad van Belgisch hardsteen.

Cabinet Excellent left (HxBxD) 90x60x60 cm. Hillhoutcode 721255

349,00 Regaal Excellent 107 cm

Cabinet Excellent right (HxBxD) 90x60x60 cm. Hillhoutcode 721247

329,00

349,00

Werkblad van hardsteen (HxBxD) 3x60x62 cm. Hillhoutcode 721280

(HxBxD) 62x107x53 cm. Hillhoutcode 721310

Regaal Excellent 145 cm 79,00

(HxBxD) 62x145x53 cm. Hillhoutcode 721328

359,00

Meer over onze buitenverblijven en webshop HILLHOUT.COM De Outdoor Cabins zijn door de verschillende toepassing van wandelementen in vele variaties leverbaar en aan te passen. Op onze website ziet u enkele voorbeelden en kunt u ook zelf uw Cabin samenstellen.

49


Overkappingen

Dak van meerwandige polycarbonaatplaten Goede warmte isolatie Hoge lichtdoorlating (UV bestendig) Hoge veiligheidsfactor

Terrasoverkapping Staanders: gelamineerd hout 12x12 cm Liggers: gelamineerd hout 6x14 cm Het hele jaar door genieten onder het lichtdoorlatende dak van de Hillhout Terrasoverkapping. Standaard diep 300 cm en in 3 breedtematen leverbaar. Het dak is gemaakt van meerwandige polycarbonaatplaten die als hoofdkenmerken hebben dat ze licht zijn, een goede warmte-isolatie, een grote slagweerstand en een hoge lichtdoorlating bieden en zelfdovend zijn.

Staanders en liggers zijn gemaakt van gelamineerd hout

Terrasoverkapping 400

Terrasoverkapping 500

(BxD) 400x300 cm. Hillhoutcode 721506

*%%

Hillhoutcode 721514

+%% Terrasoverkapping 600

(BxD) 500x300 cm.

1.799,00

Xb

Xb

Xb

 )%%

(BxD) 600x300 cm.

2.099,00

Hillhoutcode 721522

2.399,00

Prieel Algarve Nokhoogte rieten dak: 350 cm Nokhoogte shingledak: 315 cm Bijpassende vloer leverbaar

Wandelement Algarve (HxB) 90x101 cm. Hillhoutcode 713180

Algarve Grand met rieten dak (BxD) 385x275 cm.

99,00

4.599,00 Algarve Grand met shingle dak Hillhoutcode 713155

Algarve met shingle dak Achthoekig ø 275 cm. Hillhoutcode 713104

Algarve met rieten dak 1.499,00

Achthoekig ø 275 cm. Hillhoutcode 713112

3.299,00

(BxD) 385x275 cm. (Niet afgebeeld.) Hillhoutcode 713147 1.899,00

Excellente vormgeving, constructie,

50

afwerking en kwaliteit.

?66G <6G6CI>: E:;8$(%"(&"%%*

PEFC-gecertificeerd

RVS afgemonteerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


Overkappingen Coolfit Zonwering Paviljoen Excellent Laag op laag watervast verlijmd Trekt niet krom Doek kan middels een katrol open en dicht Gemaakt van gelamineerde balken 9x9 cm Inclusief harmonica Nesling schaduwdoek 290x300 cm

Coolfit Zonwering Paviljoen Excellent Met harmonica zandkleurig schaduwdoek. (HxBxD) 240x320x300 cm. Hillhoutcode 416525 599,00 Coolfit Zonwering Paviljoen Excellent Met harmonica antraciet schaduwdoek. (HxBxD) 240x320x300 cm. Hillhoutcode 416550

599,00

Arcade Paviljoen Excellent t4UBBOEFSTDN t"SDBEFMJHHFSTDN t/PLMJHHFSTDNFOTDIPSFO t/PLTUVL t&YDMVTJFG1PMZFTUFSEPFL

Arcade Paviljoen Excellent (BxD) 290x290 cm. Exclusief doek. Hillhoutcode 416479 185,00

Polyesterdoek (BxD) 290x290 cm. Gebroken wit. Hillhoutcode 416487 105,00 Groen. Hillhoutcode 416495

105,00

Paviljoen Méditerranée Excellent t4UBBOEFSTDN t5SFMMJTLMJNSFLLFO t"SDBEFMJHHFSTDN t/PLMJHHFSTDNFOTDIPSFO t/PLTUVL

Paviljoen Méditerranée Excellent (BxD) 290x290 cm. Exclusief doek. Hillhoutcode 416509 399,00 Bijpassend doek zie boven

Paviljoen Rivièra Excellent t,PMPNNFOYYDN t-JHHFSTYYDN

Paviljoen Rivièra Excellent (BxD) 290x290 cm. Exclusief doek. Hillhoutcode 416452 489,00

Doek t.b.v. Paviljoen Rivièra Excellent (BxD) 270x229 cm. Hillhoutcode 416460

89,00

Voor showmodellen en dealers HILLHOUT.COM Een overkapping moet je zien. Bekijk sfeervoorbeelden op onze website of zoek een dealer die de overkapping van uw keuze als showmodel heeft opgebouwd.

51


Tuinhuizen en blokhutten

Opbergen en

Design Tuinhuizen met luifel

genieten liggen

De ideale combinatie van bergruimte en een overkapping die u naar eigen wens gebruiken kunt. Bijvoorbeeld als living of om buiten te koken. De wanden (dikte 18 mm) zijn voorzien van een unieke designprofilering en gemaakt van topkwaliteit Noord Europees vurenhout. Het dak is waterdicht door het gebruik van dakleer in combinatie met een hemelwaterafvoer. Het dakoverstek is rondom ca. 20 cm. Vloer, ramen en deurvarianten optioneel.

naast elkaar

Voorzien van het unieke designprofiel Type A810

Type A950

Natuurlijk zijn onze Design Tuinhuizen al een

Met tuinhuis 300x210 cm. (BxDxH) 600x210x240 cm. Hillhoutcode 720810

Met tuinhuis 300x350 cm. (BxDxH) 600x350x240 cm. Hillhoutcode 720782

lust voor het oog, eigentijds vormgegeven en

Type A840

Montage/plaatsen

Met tuinhuis 300x240 cm. (BxDxH) 600x240x240 cm. Hillhoutcode 720798

(alle modellen) Hillhoutcode 999369

uitgevoerd met wanden met het unieke designprofiel. Alle tuinspullen netjes achter slot en

3.899,00

4.599,00

799,00

3.999,00

Type A900

grendel en lekker genieten onder het dak van

Met tuinhuis 300x300 cm. (BxDxH) 600x300x240 cm.

het Tuinhuis met luifel.

Hillhoutcode 720801

4.399,00

Opties Design Tuinhuizen Op aanvraag zijn optioneel ramen en verschillende soorten deuren mogelijk in de Design Tuinhuizen.

Designramen

Enkele Design Glasdeur

Dubbele Designdeuren

Elk tuinhuis is standaard uitgevoerd met een

Elk tuinhuis is standaard uitgevoerd met een

Enkele Designdeur (201x87 cm). Zonder meerprijs kunt u ook kiezen voor een Enkele Design Glasdeur.

Enkele Designdeur. I.p.v. deze deur kunt u ook kiezen voor dubbele deuren (201x175 cm). Dubbele draaideuren kunnen alleen toegepast

Design Tuinhuis met rondom ramen (inclusief

worden bij Design Tuinhuizen vanaf 240 cm breed. Een hele mooie en ruimte besparende

glas). Hoogte raamkozijn 30 cm.

oplossing is de Dubbele Design Schuifdeur, toepasbaar bij tuinhuizen met een voorwand van 300 cm en 350 cm. Echter bij de voorwand van 300 cm kunnen de deuren niet geheel open, maximale doorgang is dan 157 cm. Bij de voorwand van 350 cm is de maximale doorgang 172 cm.

1. Enkele Design Glasdeur 2. Dubbele Designdeur 3. Dubbele Design Glasdeur 4. Dubbele Design Schuifdeur

1

2

3

4

Excellente vormgeving, constructie,

52

afwerking en kwaliteit.

?66G <6G6CI>: E:;8$(%"(&"%%*

PEFC-gecertificeerd

RVS afgemonteerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


Tuinhuizen en blokhutten Design Tuinhuizen Verona

Afgebeeld is Design Tuinhuis Verona uitgevoerd met optie Designramen.

Voorzien van het unieke designprofiel Eigentijds tuinhuis, standaard uitgevoerd met een Enkele Designdeur. De wanden zijn 18 mm dik en voorzien van het unieke designprofiel. Het dakoverstek is rondom ca. 20 cm. Vloer, ramen en deurvarianten optioneel. Geleverd inclusief dakleer en dakgootset.

Verona Type A600

Verona Type A420 (BxDxH) 210x210x240 cm. Hillhoutcode 720410

2.159,00

Verona Type A480 (BxDxH) 240x240x240 cm. Hillhoutcode 720429

2.399,00

(BxDxH) 350x300x240 cm. Hillhoutcode 720470

2.849,00

Verona Type A700 2.549,00

Verona Type A540 (BxDxH) 240x300x240 cm. Hillhoutcode 720437

2.799,00

Verona Type A650

Verona Type A510 (BxDxH) 300x210x240 cm. Hillhoutcode 720461

(BxDxH) 300x300x240 cm. Hillhoutcode 720445

(BxDxH) 350x350x240 cm. Hillhoutcode 720453

3.099,00

Montage/plaatsen 2.599,00

(alle modellen) Hillhoutcode 999342

659,00

Hoekmodel Design Tuinhuis Speciaal voor de hoek van uw tuin Ruimte besparend! Voorzien van het unieke designprofiel Speciaal gemaakt voor de hoek van uw tuin zodat er extra veel ruimte overblijft voor de verder inrichting van uw tuin. Standaard uitgevoerd met een Enkele Designdeur. De wanden zijn 18 mm dik en voorzien van het unieke designprofiel. Het dakoverstek is rondom ca. 20 cm. Vloer en deurvarianten optioneel. Geleverd inclusief dakleer, dakgootset en glas.

Hoekmodel Design Tuinhuis (BxDxH) 300x300x240 cm. Hillhoutcode 720500

3.899,00

Montage/plaatsen Hillhoutcode 999342

659,00

KOMO-verduurzaamde vloeren t.b.v. Design Tuinhuizen (inclusief plinten) KOMO-verduurzaamde vloer (BxD) 210x210 cm.

(BxD) 350x350 cm. Hillhoutcode 720658

549,00

Hillhoutcode 720615 (BxD) 210x350 cm.

219,00

(BxD) 300x210 cm. Hillhoutcode 720666

289,00

Hillhoutcode 720690

339,00

(BxD) 240x240 cm. Hillhoutcode 720623

(BxD) 350x240 cm. Hillhoutcode 720674

369,00

259,00

(BxD) 350x300 cm. Hillhoutcode 720682

469,00

329,00

Vloer hoekmodel. Hillhoutcode 720496

429,00

(BxD) 240x300 cm. Hillhoutcode 720631 (BxD) 300x300 cm. Hillhoutcode 720640

399,00

KOMO verduurzaamd Standaard is iedere tuinhuis KOMO-verduurzaamd met 10 jaar Hillhout garantie tegen houtrot.

Voor opbouwservice en webshop HILLHOUT.COM U wilt graag een tuinhuis of blokhut maar ziet op tegen het zelf opbouwen? Via onze website of de Hillhoutdealer kunt u opbouwservice aanvragen: gegarandeerd snel en goed opgebouwd door onze eigen vakmensen.

53


Tuinhuizen en blokhutten

Geniet van het

buitenleven met ook nog eens 10 jaar garantie! Hillhout heeft haar blokhutten assortiment vernieuwd

is de introductie van de hoogwaardige 4 plus hoekverbinding wat de blokhut zeer stabiel maakt. Ook is standaard iedere blokhut KOMO verduurzaamd met 10 jaar Hillhout garantie tegen houtrot. De blokhut wordt zonder extra kosten thuis geleverd.

Blokhut IJsland met enkele deur 300 cm breed en in 3 dieptematen. Nokhoogte 203 cm. (Standaard exclusief bloembak.)

3000

IJsland 200 (BxD) 300x200 cm. Hillhoutcode 714160

2000 2500 3000

en verbeterd. EĂŠn van de meest opvallende verbetering

1.949,00

IJsland 250 (BxD) 300x250 cm. Hillhoutcode 714178

2.099,00

Hoogwaardige 4-plus hoekverbinding Standaard KOMO-verduurzaamd Ramen en deuren van topkwaliteit

6,0 m 2 7,5 m 2 9,0 m 2

IJsland 300 (BxD) 300x300 cm.

2.199,00

Hillhoutcode 714186

Montage/plaatsen IJsland 659,00

Hillhoutcode 999342

RVS deurbeslag Beschikbare opties: 1

Inclusief grondregels

3

4

5

8

10 12 13 14 15

De opties vindt u op pagina 58.

Gratis thuisbezorgd Standaard KOMO-verduurzaamd met 10 jaar Hillhout garantie tegen houtrot.

Excellente vormgeving,

54

constructie, afwerking en kwaliteit.

?66G <6G6CI>: E:;8$(%"(&"%%*

PEFC-gecertificeerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


Tuinhuizen en blokhutten Blokhut IJsland met dubbele deur 300 cm breed en in 3 dieptematen. Nokhoogte 203 cm.

3000

(BxD) 300x200 cm. Hillhoutcode 714194

2000 2500 3000

IJsland 200 DD 1.949,00

IJsland 250 DD (BxD) 300x250 cm. Hillhoutcode 714208

2.099,00

(BxD) 300x300 cm. Hillhoutcode 714216

6,0 m 2 7,5 m 2 9,0 m 2

IJsland 300 DD 2.199,00

Montage/plaatsen IJsland 659,00

Hillhoutcode 999342

Beschikbare opties: 1

3

4

5

8

11 14 15

Standaard KOMO-verduurzaamd met 10 jaar Hillhout garantie tegen houtrot.

De opties vindt u op pagina 58.

Blokhut Holland Nokhoogte 203 cm. 250 cm breed en in 3 dieptematen.

2500

(BxD) 250x200 cm. Hillhoutcode 714135

2000 2500 3000

Holland 200 1.699,00

Holland 250 (BxD) 250x250 cm. Hillhoutcode 714143

1.799,00

(BxD) 250x300 cm. Hillhoutcode 714151

5,0 m 2 6,3 m 2 7,5 m 2

Holland 300 1.999,00

Montage/plaatsen Holland 589,00

Hillhoutcode 999326

Beschikbare opties: 1

3

4

5

8

10 11 14 15

Standaard KOMO-verduurzaamd met 10 jaar Hillhout garantie tegen houtrot.

De opties vindt u op pagina 58.

Blokhut Ierland Met glasdeur en 2 glaspanelen.

25 30 00 00

00 00 30

(BxD) 250x250 cm. Nokhoogte 295 cm, zijwandhoogte 219 cm. Hillhoutcode 714305

25

Ierland 250

5,

2.299,00

5 2

2

m

20

6

8

15

10 10 15 1400

Montage/plaatsen Ierland Hillhoutcode 999326 589,00

4

20 10 10

2

(BxD) 300x300 cm. Nokhoogte 310 cm, zijwandhoogte 219 cm. Hillhoutcode 714313 2.699,00

Beschikbare opties: 1

m

8,

Ierland 300

10 12 14 15

De opties vindt u op pagina 58.

Standaard KOMO-verduurzaamd met 10 jaar Hillhout garantie tegen houtrot.

Voor funderingsadvies en bouwaanvragen HILLHOUT.COM Voor een blokhut of tuinhuis hebt u soms een vergunning nodig en moet u altijd zorgen voor een optimale fundering. Op onze website vindt u alles hierover.

55


Tuinhuizen en blokhutten Blokhut New Foundland Nokhoogte 257 cm, zijwandhoogte 195 cm. Luifel 140 cm diep. Standaard exclusief 3800

bloembak.

New Foundland

3800

(BxD) 380x380 cm. Hillhoutcode 714259

3.299,00 Montage/plaatsen New Foundland Hillhoutcode 999369

Beschikbare opties: 1

2

4

5

6

7

8

1400

14,4 m 2

799,00

9

Standaard KOMO-verduurzaamd met 10 jaar Hillhout garantie tegen houtrot.

De opties vindt u op pagina 58.

11 12 13 14 15

Blokhut Madeira Grand Met dubbele glasdeur, 2 vaste ramen en 2 uitzetramen. Nokhoogte ca. 346 cm,

3850

2750

zijwandhoogte ca. 217 cm.

Madeira Grand met riet Met rieten dak. (BxD) 385x275 cm. Hillhoutcode 714348 5.999,00

9,3 m 2

Madeira Grand met shingles Met shingledak. (BxD) 385x275 cm. Hillhoutcode 714356 3.499,00

Montage/plaatsen Madeira Grand 799,00

Hillhoutcode 999369

Rieten daken worden op ambachtelijke wijze vervaardigd Beschikbare opties: 1

4

6

8

14 15

Standaard KOMO-verduurzaamd met 10 jaar Hillhout garantie tegen houtrot.

De opties vindt u op pagina 58.

Blokhut Fryslan Met dubbele glasdeur en dubbele klapraam. Nokhoogte ca. 280 cm,

3000

zijwandhoogte ca. 155 cm.

3000

Fryslan met riet Met rieten dak. (BxD) 300x300 cm.

5.999,00

Hillhoutcode 714321

Fryslan met shingles

9,0 m 2

Met shingledak. (BxD) 300x300 cm. Hillhoutcode 714330 2.999,00

Montage/plaatsen Fryslan 659,00

Hillhoutcode 999342

Rieten daken worden op ambachtelijke wijze vervaardigd Beschikbare opties: 1

2

4

5

6

8

14 15

Standaard KOMO-verduurzaamd met 10 jaar Hillhout garantie tegen houtrot.

De opties vindt u op pagina 58.

Excellente vormgeving,

56

constructie, afwerking en kwaliteit.

?66G <6G6CI>: E:;8$(%"(&"%%*

PEFC-gecertificeerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


Tuinhuizen en blokhutten Hoogwaardige 4-plus hoekverbinding Standaard KOMO-verduurzaamd Ramen en deuren van topkwaliteit RVS deurbeslag Inclusief grondregels Gratis thuisbezorgd

Blokhut Groenland 380 cm breed en in 4 dieptematen. Nokhoogte 257 cm, zijwandhoogte 195 cm. Standaard exclusief bloembakken en dakgootset.

3800

(BxD) 380x200 cm. Hillhoutcode 714267

2000 2500 3000 3800

Groenland 200 2.499,00

Groenland 250 (BxD) 380x250 cm. Hillhoutcode 714275

2.699,00

(BxD) 380x300 cm. Hillhoutcode 714283

m2 m2 m2 m2

Groenland 300

7,6 9,5 11,4 14,4

2.899,00

Groenland met luifel (BxD) 380x380 cm. Hillhoutcode 714291

3.299,00

Montage/plaatsen Groenland Hillhoutcode 999342 659,00 Beschikbare opties: 1

2

4

5

6

7

8

9

10 12 14 15

De opties vindt u op pagina 58.

Standaard KOMO-verduurzaamd met 10 jaar Hillhout garantie tegen houtrot.

Blokhut Schotland 300 cm breed en in 3 dieptematen.

3000

Nokhoogte 244 cm, zijwandhoogte 195 cm.

Schotland 200 2000 2500 3000

(BxD) 300x200 cm.

2.099,00

Hillhoutcode 714224

Schotland 250 (BxD) 300x250 cm.

2.249,00

Hillhoutcode 714232 (BxD) 300x300 cm. Hillhoutcode 714240

6,0 m 2 7,5 m 2 9,0 m 2

Schotland 300 2.399,00

Montage/plaatsen Schotland Hillhoutcode 999326 589,00

Beschikbare opties: 1

2

4

5

6

7

8

12 13 14 14 15

De opties vindt u op pagina 58.

Standaard KOMO-verduurzaamd met 10 jaar Hillhout garantie tegen houtrot.

Voor gratis thuisbezorgen en webshop HILLHOUT.COM Hillhout levert de blokhut gratis thuis bij u af, op een met u afgesproken tijdstip. Voor voorwaarden, handige tips en onze opbouwservice zie onze website.

57


Tuinhuizen en blokhutten 2000

Blokhut Estland 2000 2500 3000

200 cm breed en in 3 dieptematen. Nokhoogte 228 cm, zijwandhoogte 195 cm.

Estland 200 (BxD) 200x200 cm. Hillhoutcode 714100

1.649,00

(BxD) 200x250 cm. Hillhoutcode 714119

4,0 m 2 5,0 m 2 6,0 m 2

Estland 250 1.799,00

Estland 300 (BxD) 200x300 cm. Hillhoutcode 714127

Hoogwaardige 4-plus hoekverbinding Standaard KOMO-verduurzaamd

1.999,00

Ramen en deuren van topkwaliteit RVS deurbeslag

Montage/plaatsen Estland Hillhoutcode 999326 589,00 Beschikbare opties: 1

2

4

5

Inclusief grondregels

6

7

8

10 14 15

Standaard KOMO-verduurzaamd met 10 jaar Hillhout garantie tegen houtrot.

De opties vindt u onderaan op deze pagina.

Hoogwaardige hoekverbindingen

Terras en balustrade

De stapelbouwmethode middels het 4-plus profiel

De blokhutten New Foundland en Groenland kunt u uitbreiden met een

is scherp doordacht en veelvuldig getest. De

balustrade of met een

4-plus hoekverbinding geeft een zeer stabiele

balustrade gecombi-

blokhut en bestaat uit zorgvuldig uitgefreesde

neerd met terrasvloer

en perfect passende wandbalken. Waarbij alle

(Blokhut terras compleet

hoekverbindingen bijzonder hecht en sterk zijn en

380). Afmeting: 380 cm

het hout niet indroogt.

breed, 200 cm diep.

Overzicht opties blokhutten 1

Bloembakken Bloembak 90 Hillhoutcode 714410 Bloembak 130 Hillhoutcode 714429

2

54,95

209,00 239,00 245,00 339,00

Wandbalklaag 380x250 cm Hillhoutcode 714798 Wandbalklaag 380x300 cm Hillhoutcode 714801 Wandbalklaag 380x380 cm Hillhoutcode 714810

410,85 346,94 433,68 520,41

6

329,00 479,00 449,00

7

5

129,00 135,00

Vloeren Vloer 200x200 cm Hillhoutcode 714550 Vloer 200x250 cm Hillhoutcode 714569 Vloer 200x300 cm Hillhoutcode 714577 Vloer 250x200 cm Hillhoutcode 714585 Vloer 250x250 cm Hillhoutcode 714593 Vloer 250x300 cm Hillhoutcode 714607 Vloer 300x200 cm Hillhoutcode 714615 Vloer 300x250 cm Hillhoutcode 714623

182,60 228,25 273,90 218,90 285,30 342,30 273,90

Wandbalklaag 200x200 cm Hillhoutcode 714690 Wandbalklaag 200x250 cm Hillhoutcode 714704 Wandbalklaag 200x300 cm Hillhoutcode 714712 Wandbalklaag 250x200 cm Hillhoutcode 714720 Wandbalklaag 250x250 cm Hillhoutcode 714739 Wandbalklaag 250x300 cm Hillhoutcode 714747 Wandbalklaag 300x200 cm Hillhoutcode 714755 Wandbalklaag 300x250 cm Hillhoutcode 714763 Wandbalklaag 300x300 cm Hillhoutcode 714771 Wandbalklaag 380x200 cm Hillhoutcode 714780

342,38

94,00 105,75 117,50

159,80 178,60

8

0,00

13

14

219,00 259,00

Deurketting

Terras en balustrade Blokhut terras compleet 380 Hillhoutcode 714941 Blokhut balustrade 380 Hillhoutcode 714950

129,25

429,00 199,00

117,50 10

129,25

Enkele Glasdeur Enkele glasdeur i.p.v. standaard Hillhoutcode 715077

0,00

141,00 11

Extra deuren

58

399,00 629,00 629,00

Extra ramen / glaspaneel Enkel raam 28 mm Hillhoutcode 715018 Dubbel raam 28 mm Hillhoutcode 715026 Enkel uitzetraam 28 mm hoog Hillhoutcode 715034 Enkel vast raam 28 mm hoog Hillhoutcode 715042 Glaspaneel 28 mm Hillhoutcode 715050

219,00 329,00 219,00 139,00 175,00

Dubbele Deur Dubbele deur i.p.v. enkel standaard 230,00 Hillhoutcode 715085

Excellente vormgeving, constructie, afwerking en kwaliteit.

399,00

24,95 15

117,50

110,00

Enkele deur standaard 28 mm Hillhoutcode 714976 Enkele glasdeur 28 mm Hillhoutcode 714984 Dubbele deur 28 mm Hillhoutcode 714992 Dubbele glasdeur 28 mm Hillhoutcode 715000

179,00

105,75 9

Dubbel raam Dubbel raam i.p.v. enkel raam Hillhoutcode 715131

0,00

Afdaken

Enkel raam Enkel uitzetraam hoog i.p.v. standaard 0,00 Hillhoutcode 715115 Enkel vast raam hoog i.p.v. standaard 0,00 Hillhoutcode 715123

0,00

Hillhoutcode 714925

136,30

12

Shingles in andere kleur

Afdak 1750 mm Hillhoutcode 714879 Afdak 2650 mm Hillhoutcode 714887 Afdak 3250 mm Hillhoutcode 714895

Extra wandbalklagen

Dubbele glasdeur i.p.v. enkel standaard 230,00 Hillhoutcode 715093 Dubbele glasdeur i.p.v. dubbel standaard 0,00 Hillhoutcode 715107

148,05

Shingles rood i.p.v. zwart Hillhoutcode 714852 Shingles groen i.p.v. zwart Hillhoutcode 714844 Shingles bruin i.p.v. zwart Hillhoutcode 714836

659,19

Set goten t.b.v. lessenaarsdak Set goten 2500 mm enkel Hillhoutcode 714518 Set goten 3000 mm enkel Hillhoutcode 714526

4

39,95

Set goten t.b.v. zadeldak Set goten 2000 mm Hillhoutcode 714445 Set goten 2500 mm Hillhoutcode 714453 Set goten 3000 mm Hillhoutcode 714461 Set goten 3800 mm met luifel Hillhoutcode 714488

3

Vloer 300x300 cm Hillhoutcode 714631 Vloer 380x200 cm Hillhoutcode 714640 Vloer 380x250 cm Hillhoutcode 714658 Vloer 380x300 cm Hillhoutcode 714666 Vloer 380x380 cm Hillhoutcode 714674 Vloer Ierland 250 Hillhoutcode 715204 Vloer Ierland 300 Hillhoutcode 715212 Vloer Madeira Grand Hillhoutcode 714682

?66G <6G6CI>: E:;8$(%"(&"%%*

PEFC-gecertificeerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot


Buiten spelen

Speelplezier kent geen grenzen

Duikelstang Duikelstang Metaal, kleur rood. (ØxL) 3,4x125 cm. Hillhoutcode 635278 21,50

…een genot om kinderen te zien klimmen, klauteren, graven en bouwen. Kinderen zitten meer en meer binnen. Spelcomputers en tv-programma’s zijn leuk, maar het is nog leuker en veel gezonder om lekker buiten te spelen. Met de speelattributen van Hillhout, speciaal ontwikkeld voor de particuliere tuin, is die keus snel gemaakt. Naar buiten dus. Een gezonde maar ook veilige keuze want alle toestellen zijn natuurlijk CE-genormeerd.

Kinder Speelhuis Een ‘eigen huis’, welk kind wil dat nou niet? En met de veranda erbij een lekkere grote speelplek van ca. 270 cm diep en 180 cm breed. Hoogte ca. 190 cm.

Met blokhutprofiel Inclusief vloer CE-genormeerd Onbehandeld geleverd

Nieuw

Kinder Speelhuis (BxD) 180x250 cm. Hillhoutcode 715158

599,00

Voor opbouwtips en webshop HILLHOUT.COM CE-normering

Al onze speelproducten zijn online te bestellen. Handig om nu alvast te kijken naar de duidelijke opbouwhandleiding die u kunt downloaden op onze website!

59


Buiten spelen

Speeltoestellen op maat...

In een paar uurtjes tijd een heel nieuwe speelwereld. En dat in een veilige vertrouwde omgeving: uw eigen tuin! Met de Double Swing, de Wall Swing, de Playtower en de Extension Set voor de Playtower bouwt u een veilige speelbasis, die u verder op maat kunt maken met de vele leverbare accessoires! Kijk op www.hillhout.com voor alle mogelijkheden!

Basispakket hout op maat gezaagd en voorgeboord Staanders 7x7 cm / Liggers 9x9 cm Accessoires en bevestigingsmateriaal optioneel in doos

Double Swing Basispakket hout 245x270x280 cm. Hillhoutcode 637017

99,00

Accessoires 2 schommelzitjes, 4 schommelbeugels, 4 grondankers en bevestigingsmateriaal. Hillhoutcode 637025 109,00

Heel compleet en veilig Alle producten voor kinderen zijn CE-genormeerd. Dat betekent

Wall Swing

gegarandeerde veiligheid. De producten worden geleverd inclu-

Basispakket hout

sief bevestigingsmateriaal en een duidelijke opbouwhandleiding.

245x270x280 cm. Hillhoutcode 637076

Het hout is KOMO-verduurzaamd met oog voor het milieu en met 10 jaar garantie tegen houtrot.

79,00

Accessoires 2 schommelzitjes, 4 schommelbeugels, 2 grondankers en bevestigingsmateriaal. Hillhoutcode 637084 89,00

Playtower Basispakket hout Met ge誰ntegreerde overdekte zandbak en houten trap. Bijpassend glijbaan optioneel. 330x135x430 cm. Hillhoutcode 637033 499,00

Basispakket hout voor Extension Set Playtower

Accessoires

245x270x280 cm. Hillhoutcode 637050

4 grondankers, 4 handgrepen en bevestigingsmateriaal. Hillhoutcode 637041

62,50

89,00

Accessoires voor Extension Set Playtower 2 schommelzitjes, 4 schommelbeugels, 2 grondankers en bevestigingsmateriaal.

79,00

Hillhoutcode 637068

Losse glijbaan van kunststof Glijbaan

Playtower

Extension Set

Lengte: 300 cm. Hillhoutcode 635235

Excellente vormgeving, constructie,

60

afwerking en kwaliteit.

99,00

?66G <6G6CI>: E:;8$(%"(&"%%*

PEFC-gecertificeerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot

CE-normering


Buiten spelen

Zandbakken Stevige zandbakken voor veel speelplezier. Makkelijk te monteren bouwpakket van geschaafde planken 1,9 cm dik met vellingkanten. Inclusief duidelijke opbouwhandleiding.

1. Zandbak met zitdeksel

4. Zeskantige zandbak

(HxBxL) 30x120x120 cm. Hillhoutcode 635499

159,00

2. Vierkante zandbak (HxBxL) 25x120x120 cm. Hillhoutcode 635588

44,50 3. Bijpassende vierkante deksel In 2 delen. Hillhoutcode 635626 38,95

1

Ă&#x2DC; 150 cm. hoogte 25 cm. Hillhoutcode 635502

79,95 5. Bijpassende zeskantige deksel In 2 delen. Hillhoutcode 635634 47,50 6. Zandbak met zeildak (HxBxL) 150x120x120 cm. Hillhoutcode 635480

6

109,00

4

2 3

5

Picknicktafel Junior Voor kinderen van ca. 2 t/m 8 jaar Picknicktafel Junior (HxBxL) 55x90x90 cm. Hillhoutcode 610674

89,00

Voor sfeerbeelden en webshop HILLHOUT.COM Grote afbeeldingen van al onze producten en voorbeelden van hoe andere tuinliefhebbers deze producten in hun tuin hebben toegepast vindt u op onze website. En alle producten zijn met een paar muisklikken meteen te bestellen.

61


Buiten spelen Kinder Speeltoren Geen spelcomputer maar een speeltoren. Fantasie wordt weer ouderwets geprikkeld en de buitenlucht in grote hoeveelheden ‘opgesnoven’. Laat de vijanden maar komen, onze Speeltoren is er op gebouwd (dus met CE-normering). Door de compacte afmeting te plaatsen in bijna iedere tuin. Met duidelijke opbouwhandleiding. Niet geverfd. Optioneel: glijbaan en accessoires. Met geïntegreerde overdekte zandbak Glijbaan en accessoires optioneel

Kinder Speeltoren (HxBxD) 290x170x170 cm. Hillhoutcode 635448

579,00 Accessoires Kinder Speeltoren Set bestaat uit: 2 stuurtjes, 2 koplampen, grill, 2 wielen, 2 handgrepen en een verrekijker. Hillhoutcode 635456

79,00

Glijbaan Van kunststof. Lengte 300 cm. Hillhoutcode 635235

99,00

Schommels Zeer solide Van balkhout 9x9 cm Inclusief ophangbeugels Accessoires optioneel

1. Kinderschommel Enkel (HxBxD) 220x210x150 cm. Excl. accessoires. Hillhoutcode 635057

219,00

2. Kinderschommel Dubbel (HxBxD) 220x270x150 cm. Excl. accessoires. Hillhoutcode 635316

1

2

229,00

Accessoires voor speeltoestel, schommel en speeltoren Touwladder, met houten sporten

Houten zitje

Hillhoutcode 635154

17,95

Hillhoutcode 635170

11,50

Houten rekstok

Hillhoutcode 635146

Schommel ophangbeugel Set ø 9 cm. Hillhoutcode 635375

24,95

8,99

Set ringen

Klimtouw

Kunststof zitje

Hillhoutcode 635162

Hillhoutcode 635189

Hillhoutcode 635359

19,95

21,50

16,95

Schommel ophangbeugel 9x9 cm. Hillhoutcode 635391

9,99

Kunststof stuurwiel

Kunststof telefoon

Losse glijbaan

Grondanker Speeltoestel

Hillhoutcode 634913

Hillhoutcode 634930

Van kunststof. lengte 300 cm.

Metaal, lengte 60 cm.

15,95

14,95

Hillhoutcode 635235

Hillhoutcode 635219

99,00

6,49

Kunststof telescoop

Kunststof handgrepen

Hillhoutcode 634921

Set á 2 stuks.

Kunststof baby schommelzitje

14,95

Hillhoutcode 634948

Hillhoutcode 634905

5,49

27,95

Excellente vormgeving, constructie,

62

afwerking en kwaliteit.

?66G <6G6CI>: E:;8$(%"(&"%%*

PEFC-gecertificeerd

KOMO-verduurzaamd

10 jaar garantie tegen houtrot

CE-normering


FSC™-hardhout

Duurzaam en

FSC™ Plankenscherm en -deur recht Exotic

degelijk

Mixed hardwood. 15 Planken met dubbele V-groef. (HxB) 180x180 cm. Hillhoutcode 931845 189,00 FSC™ Plankendeur recht Exotic

Uitsluitend eersteklas hardhout uit ge-

Mixed hardwood. Zwaar raamwerk. (HxB) 180x90 cm. Hillhoutcode 931824 155,00

FSC™ Plankenscherm recht Exotic

bieden met een verantwoord bosbeleid selecteert Hillhout voor haar tuinproducten. Hillhout is gecertificeerd voor haar hard-

FSC™ Plankenscherm en -deur toog Exotic

hout door FSC™ (Forest Stewardship Council) dat wereldwijd verantwoord bosbeheer stimuleert. Met onze hardhoutlijn Exotic bent u dus verzekerd van ‘eerlijk’ hout met een uitstekende kwaliteit en een levensduur van 25 jaar. Dat wordt lang

FSC™ Plankenscherm toog Exotic Mixed hardwood. 15 Planken met dubbele V-groef. (HxB) 180x180 cm. Hillhoutcode 931830 189,00 FSC™ Plankendeur toog Exotic Mixed hardwood. Zwaar raamwerk. (HxB) 180x90 cm. Hillhoutcode 931831

155,00

genieten.

FSC™ Jaloeziescherm Exotic FSC™ Jaloeziescherm Exotic Raamwerk 3x4 cm. Lamellen 0,8x4 cm. (HxB) 180x180 cm. Hillhoutcode 569089 249,00

Deurframe met FSC™ hardhouten planken Exotic Deurframe met FSC™ hardhouten planken Exotic Inclusief slotkast, exclusief klink en slotplaat. Links- of rechtsdraaiend. (HxBxD) 180x100x5 cm. Hillhoutcode 569011

179,00

Voor opbouwhandleidingen en webshop HILLHOUT.COM Zelf een schutting plaatsen? Download de handige opbouwtips. In onze webshop kunt u alle toebehoren bestellen, maar uiteraard kunt u hiervoor ook bij de Hillhoutdealer terecht.

63


FSC™-hardhout FSC™ Scherm in lijst recht Exotic

FSC™ Scherm in lijst toog Exotic

FSC™ Scherm in lijst recht Exotic

FSC™ Scherm in lijst toog Exotic

Raamwerk 4,2x4,2 cm. Stroken 0,8x9 cm. (HxB) 180x180 cm.

Raamwerk 4,2x4,2 cm. Stroken 0,8x9 cm. (HxB) 180x180 cm.

Hillhoutcode 569062

189,00

189,00

Hillhoutcode 569070

FSC™ Gaaselement Exotic

FSC™ V-Trellis Exotic FSC™ V-Trellis Exotic

FSC™ Gaaselement Exotic

Mixed hardwood. Hoogte 150,

Mixed hardwood. (HxB) 180x180 cm. Hillhoutcode 569771 180x90 cm. Hillhoutcode 569763

breedte boven 65 cm. breedte onder 30 cm.

149,00

Hillhoutcode 569704

14,95

119,00

FSC™ Trellisscherm Diagonaal Exotic

FSC™ Trellisscherm Exotic FSC™ Trellisscherm Exotic

FSC™ Trellisscherm Diagonaal Exotic

Mixed hardwood. Mazen 14,7x14,7 cm. Latten 1,5x3 cm. (HxB) 180x180 cm. Hillhoutcode 569755 67,50

Raamwerk 2,5x3,5 cm. Latten 1x3 cm. Mazen 6x6 cm. (HxB) 180x180 cm. Hillhoutcode 569054 169,00

180x127 cm. Hillhoutcode 569747 180x91 cm. Hillhoutcode 569739 180x56 cm. Hillhoutcode 569720 180x39 cm. Hillhoutcode 569712

48,50 34,50 22,95 17,25

180x90 cm. Hillhoutcode 569046 180x60 cm. Hillhoutcode 569038 180x41 cm. Hillhoutcode 569020

99,00 62,50 49,95

FSC™ Countryhek Exotic FSC™ Countryhek Exotic Stijlen 4,2x4,2 cm. Onder- en bovenbalk 4,5x9 cm. (HxB) 80x180 cm. Hillhoutcode 569887

179,00

FSC™ Hek en poort Exotic

Afdekkap Diamant Exotic

FSC™ Hek Exotic

Afdekkap Diamant Exotic voor paal 7x7

Mixed hardwood. Latten 3x6 cm. (HxB) 80x180 cm. Hillhoutcode 569860 109,00 FSC™ Poort Exotic Mixed hardwood. Latten 3x6 cm. (HxB) 80x100 cm. Hillhoutcode 569879

(HxBxL) 4x9x9 cm. Hillhoutcode 570486

6,99

Afdekkap Diamant Exotic voor paal 9x9 (HxBxL) 5x11,5x11,5 cm. Hillhoutcode 570494

69,00

8,99

Eersteklas, FSC-gecertificeerd hardhout.

64

FSC-gecertificeerd

RVS afgemonteerd


FSC™-hardhout

FSC™ Grofprofielplank Exotic

FSC™ Plank Exotic FSC™ Plank Exotic

FSC™ Grofprofielplank Exotic Tweezijdig geprofileerd. (DxBxL) 2x14,3x210 cm. Hillhoutcode 972510

19,95 22,50 25,50 28,95 34,50

2x14,3x240 cm. Hillhoutcode 569291 2x14,3x270 cm. Hillhoutcode 569305 2x14,3x300 cm. Hillhoutcode 972517 2x14,3x360 cm. Hillhoutcode 569852

FSC™ Fijnprofielplank Exotic

Mixed hardwood. Met dubbele v-groef aan één zijde. (DxBxL) 1,3x14,3x180 cm. Hillhoutcode 972450 1,3x14,3x240 cm. Hillhoutcode 972452

11,75 15,50

FSC™ Vierkantpaal Exotic FSC™ Vierkantpaal Exotic

FSC™ Fijnprofielplank Exotic (DxBxL) 1,9x9x210 cm. Hillhoutcode 569313

11,75 15,50

1,9x12x210 cm. Hillhoutcode 569321

Mixed hardwood. (DxBxL) 6,5x6,5x240 cm. Hillhoutcode 570346 6,5x6,5x270 cm. Hillhoutcode 570320 9x9x270 cm. Hillhoutcode 569844

FSC™ Regel Exotic

FSC™ Borderrol Exotic

FSC™ Regel Exotic

FSC™ Borderrol Exotic

Mixed hardwood. Met dubbele v-groef aan twee zijden. (DxBxL) 4,4x6,7x210 cm. Hillhoutcode 976560

Mixed hardwood. (HxB) 20x180 cm. Hillhoutcode 569780

4,4x6,7x240 cm. Hillhoutcode 569275 4,4x6,7x270 cm. Hillhoutcode 569283 4,4x6,7x300 cm. Hillhoutcode 569828 4,4x6,7x360 cm. Hillhoutcode 569836

32,50 36,75 59,00

19,50 21,95 25,25 28,75 34,50

30x180 cm. Hillhoutcode 569798

10,95 15,75

FSC™ Spiegel Exotic FSC™ Spiegel Exotic (HxB) 50x50 cm. Hillhoutcode 569933

FSC™ Tuintegels Exotic FSC™ Tuintegel Exotic 50 Mixed hardwood. 7 Profielplanken 1,5 cm dik op 2 steunplanken. Dikte tegel 3 cm. RVS-geschroefd. (BxL) 50x50 cm. Hillhoutcode 569801 FSC™ Tuintegel Exotic 100

10,95

Mixed hardwood. 14 Profielplanken 1,5 cm dik op 5 steunplanken. Dikte tegel 3 cm.

29,95

FSC™ Tuinwerk tafel met opzetstuk Exotic FSC™ Tuinwerktafel met opzetstuk Exotic (HxBxD) 110x90x45 cm. Hillhoutcode 569925

115,00

RVS-geschroefd. (BxL) 100x100 cm. Hillhoutcode 569810

43,95

Meer weten over FSC™-gecertificeerd hardhout HILLHOUT.COM Hillhout gaat voor duurzaam. Levensduur en oog voor mens en milieu staan aan de basis van de ontwikkeling van elk product. Daarom kiest Hillhout uitsluitend voor gecertificeerd hout. U leest er meer over op onze website.

65


FSC™-hardhout FSC™ Zuil- en Kubusbloembak Exotic

FSC™ Bloembakken met trellis Exotic

FSC™ Zuilbloembak Exotic

FSC™ Kubusbloembak Exotic

FSC™ Bloembak met trellis Exotic

Mixed hardwood. Planken 2 cm dik. (HxBxD)

Mixed hardwood. Planken 2 cm dik. (HxBxD)

S 44x42x42 cm.

S 54x50x50 cm.

Mixed hardwood. Raamwerk trellis 4,5x4,5 cm. Latten trellis 1x2,5 cm. (HxBxD)

Hillhoutcode 569674

129,00

M 64x56x56 cm. Hillhoutcode 569682

189,00

189,00

Hillhoutcode 569658

229,00

269,00

L 74x70x70 cm. Hillhoutcode 569666

249,00

L 84x74x74 cm. Hillhoutcode 569690

Hillhoutcode 569542

M 64x60x60 cm.

140x50x50 cm. Hillhoutcode 569470

119,00

140x100x50 cm. Hillhoutcode 569488

189,00

FSC™ Bloembakken rechthoek en vierkant Exotic FSC™ Bloembak vierkant Exotic Mixed hardwood. (HxBxD) 29x40x40 cm. Hillhoutcode 569593

55,00

36x50x50 cm. Hillhoutcode 569607

87,50 FSC™ Bloembak rechthoek Exotic Mixed hardwood. (HxBxD) 22x80x32 cm. Hillhoutcode 569623

59,00

26x90x40 cm. Hillhoutcode 569631

89,00

FSC™ Bloembakken Boston Exotic

FSC™ Bloembak Kubus verticaal Exotic

FSC™ Bloembak vierkant Boston Exotic

FSC™ Bloembak kubus verticaal Exotic

Mixed hardwood. (HxBxD) 44x40x40 cm. Hillhoutcode 569496

Mixed hardwood. (HxBxD) 50x50x50 cm. Hillhoutcode 569577

115,00

56x58x58 cm.

40x40x40 cm.

Hillhoutcode 569500 149,00 FSC™ Bloembak rechthoek Boston Exotic

Hillhoutcode 569569 30x30x30 cm. Hillhoutcode 569550

Mixed hardwood. (HxBxD) 36x58x40 cm. Hillhoutcode 569518

119,00

47x82x58 cm. Hillhoutcode 569526

159,00

77,50 59,00 38,95

Eersteklas, FSC-gecertificeerd hardhout.

66

FSC-gecertificeerd

RVS afgemonteerd


Snelzoeker

Vind hier wat u zoekt! Accessoires speeltoestellen Afdekkappen en -latten Afdekkappen hardhout Afdekknoppen Arcade pergola systeem Balken en balkhout Banken Bevestigingsmateriaal Bielzen Bloembakken Bloembakken hardhout Blokhutten en tuinhuizen Boogliggers Excellent Boombank Borderrollen hardhout Brug Buitenkasten Buitenkeukens Buitenmeubelen

60-62 33 64 33 35 38-39 40-41 33, 37 39 44-45 66 52-58 35 41 65 45 42-43 42, 49 40-43, 49

Cabins Cirkelpergola Reflex Composiet Terrasdelen Composiet Scherm Compostsilo Coolfit Zonwering Paviljoen Exc.

48-49 34 39 31 43 51

Dekdelen hardhout Design Houtstapelplaats Design Tuinhuizen Excellent Deurbeslag Deuren en schermen Deuren en schermen hardhout Deurframes

65 43 52-53 33 28-33 63-64 33, 63

Exotic hardhout-producten Excellent Pergola systeem Arcade Excellent Boogliggers

63-66 35 35

FSC™-hardhout

63-66

Gaaselementen Gaaselementen hardhout Gelamineerd hout Glijbaan Grondankers

30 64 38 60, 62 33, 62

Haardhoutafdak Hang- en sluitwerk Hardhout Hekken en poorten Hekken en poorten hardhout HKC Terrasdelen HKC Scherm

43 33, 37 63-66 37 64 39 31

Houtstapelplaats

43

Kasten Keukens Kinderhuisje Kinderpicknicktafel Kinderschommels, -speeltoestellen en -speeltoren Kisten Kliko-ombouw

42-43 42, 49 59 61

Lattenbank L-beslag Living Modulair Excellent

41 33 46-47

Metpaal/Metplaat Meubelen Multibox

60-62 43 43

33 40-43, 49 43

Opbergruimte Outdoor Cabins Excellent Overkappingen

42-43, 52-58 48-49 46-51

Paalhouders Palen Palen hardhout Paviljoen Arcade Excellent Paviljoen Coolfit Zonwering Exc. Paviljoen Méditerranée Excellent Paviljoen Rivièra Excellent Pergola systeem Arcade Pergola’s Picknicktafels Planken Planken hardhout Plantenbakken Plantenklimrek Plantenklimrek hardhout Poorten Poorten hardhout Priëlen Profielplanken Profielplanken hardhout

33 38 65 51 51 51 51 35 34-36 41, 61 38-39 65 44-45, 66 30, 31, 35, 45 64, 66 37 64 50-51 38 65

Rabatdelen Regels Regels hardhout Regenpijpbeugel Rolborder Ronde pergola’s Rozenbogen Excellent Rozenpoort Excellent

38 39 65 33 65 34-35 36 36

Schermen en deuren Schermen en deuren hardhout

28-33 63-64

Schommels Schroeven RVS Schuttingen Schuren Speelhuisje Speeltoestellen Speeltoestellen accesssoires Speeltoren Spiegels Spiegel hardhout Slingerpergola Reflex Tafels Tegels Terrassen en tuinhout Terraskisten Terrasoverkapping Terrasscherm Tuinafscheiding Tuinbanken Tuindecoratie Tuinhekken Tuinhout Tuinhuizen Excellent Tuinkasten Tuinkisten Tuinmeubilair Tuinprieel Tuinschermen Tuinschutting Tuinschuren Tuinsets Tuinspiegels Tuintafels Tuintegels Tuintegels hardhout Tuintimmerhout Tuintimmerhout hardhout Tuinvlonder Tuinwand Excellent Tuinwerktafels Tuinwerktafel hardhout

60, 62 39 28-33, 63-64 52-58 59 59-62 60-62 60-62 35, 45 65 34 40-41 39, 65 38-39 43 50 30 28-33, 37, 63-64 40-41 44-45, 66 37, 64 38-39 52-53 42-43 43 40-43, 49 50-51 28-33, 63-64 28-33, 63-64 52-58 40 35, 45, 65 40-43, 65 39 65 38-39 65 39, 65 28 43 65

Vast plantenklimrek Vierkantpalen Vierkantpalen hardhout Vijverbruggen Excellent Vlonders

45 38 65 45 39, 65

Wandelementen Excellent

47, 49

Zandbakken Zonwering (Coolfit)

61 51

Snel vinden en webshop HILLHOUT.COM Op onze website kunt u alle producten niet alleen snel vinden, u kunt ze ook tot in detail bekijken, vergelijken en bestellen. Zorgeloos en snel thuisbezorgd!

67


Meteen werk maken van uw tuin? Meer weten en even niet online? Op www.hillhout.com vindt u alles, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Maar mocht u toch nog vragen hebben, behoefte aan advies of onze producten willen zien, dan bent u bij de gekwalificeerde Hillhoutdealer natuurlijk aan het juiste adres. Heeft u nog een vraag of suggestie, neem dan contact op met onze afdeling klantenservice: 038-8504567 of sales@hillhout.com

.6/5;.BSLFUJOH$PNNVOJDBUJPO(SPVQ

aangegeven. Prijs- en constructiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen, inclusief BTW. 425100279

Hillhout tuininspiratie

Een uitgave van Bergenco bv, Zwolle. De aanbiedingen zijn geldig t/m 31 december 2011, zolang de voorraad strekt. Alle maten zijn bij benadering

Bestelgemak Dealers Compleet assortiment Alle acties Thuisbezorging Ideetuinen Hout Opbouwhandleidingen Tips Bouwaanvragen Kwaliteit Verduurzamen Noviteiten

Profile for Bakker dé Houthandel BV

Hillhout Catalogus Prijslijst 2012 Prijzen Nu Online Bekijken!  

Hillhout Prijslijst Catalogus 2012 bij Bakker dé Houthandel voor de Scherpste Prijs en Gratis Bezorgd! Bestel Nu met Actiekorting!

Hillhout Catalogus Prijslijst 2012 Prijzen Nu Online Bekijken!  

Hillhout Prijslijst Catalogus 2012 bij Bakker dé Houthandel voor de Scherpste Prijs en Gratis Bezorgd! Bestel Nu met Actiekorting!

Advertisement