Page 1

RENOVEREN IS HOT! Voorjaar 2010

Deurbeslag

Traprenovatie Eigen haard is goud waard,

Deuren

…zeker in deze tijd met de onzekerheid van de huizenmarkt. Renovatie van uw huidige woning biedt op dit moment alle mogelijkheden en maakt verhuizen zelfs vaak overbodig. Uw eigen woning wordt met de juiste materialen een “nieuw” huis. U weet wat u heeft en dat is in een ander huis ook maar afwachten. Een nieuw huis heeft ook vaak aanpassingen nodig om aan uw wens te kunnen voldoen.

Een mooie voordeur geeft de eerste indruk van uw huis, maar ook binnendeuren zijn sfeer bepalend. Kiest u voor moderne, klassieke, dichte of glasdeuren? Uw woonkamer word weer een gezellige ruimte door het monteren van een houten vloer, u heeft keuze uit een groot scala aan prachtige kleuren en voor extra allure renoveert u uw bestaande trap, zonder breken of beschadigen, met het Reno Stairs® overzettreden systeem.

Bakker dé Deurenspecialist


l

origina

e

CUBE

prestig

Op Skantra e mo Accent, Or dellen iginal, Prestige e n Cube nu:

10% kortin g

Vraag altijd naar de voorwaarden.

Op Skantrae modellen Original, Prestige, Cube en Accent, nu 10% korting! Ga dus snel naar Bakker dĂŠ Houthandel en ontdek de meer dan 100 tentoongestelde deuren!

accent


10% korting opwaarop luxe paneeldeuren Al meer dan een eeuw service jeluxe kunt vertrouwen 10% korting op paneelde 10%10% korting op luxe paneeldeuren korting op luxe paneelde

10% kor

10% korting op luxe paneeldeuren Rijkelijk

Rust

met blank facetglas

10% korting

Rijkelijk

Droom

met blank glas

met blank facetglas

Temperament

met glas-in-lood Flair

Een deur voor elk interieur Bruynzeel Puur wonen Rust Rijkelijk Droom In de hectiek van vandaag wordt rust in je huis steeds belangrijker. Rijkelijk

Rust

Droom

Temperament

Zuiver

met mat facetglas

Weelde

met glas-in-lood Glorie

Rijkelijk

met blank facetglas

Temperament Zuiver

Weelde

Rust

met blank

Zuiver

met blank met wil blank met blank facetglas glas-in-lood Flair metGlorie mat facetglas Rust Droom Temperament Zuiver Weelde met g met blankglas glasgenieten met blank facetglassamen met blank facetglas met glas-in-lood Flairmet met mat facetglas met een glas-in-lood Thuis jefacetglas ontspannen, zijn, van het goede leven. Dat kan alleen in Rust Rijkelijk Droom Temperament Zuiver

Bruynzeel Puur

www.bruynzeeldeuren.nl geldig op het Bruynzeel standaard programma luxe paneeldeuren bij Bakker dé houthandel. met blank glas In met met blank facetglas met blank facetglas metfacetglas glas-in-lood Flair met matFlair facetglasmet mat metfacetglas glas-in-lood Glorie blank glas interieur dat bij je past. je eigen smaak enActie stijl. met blank facetglas met blank met glas-in-lood met g Zie de website of de brochure ‘Bruynzeel binnendeuren programma’ voor alle modellen.

Bruynzeel Puur wonen Bruynzeel Puur wonen Bruynzeel Puur wonen

op Bruynzeel paneeldeuren

91412 bruynzeel adv 420x148_def.indd 1

In het unieke Bruynzeel Bruynzeel binnendeuren programma is er ook een deur voor u. Puur wonen www.bruynzeeldeuren.nl

www.bruynzeeldeuren.nl www.bruynzeeldeuren.nl www.bruynzeeldeuren.nl

www.bruynzeeldeuren.n

Actie geldig op het Bruynzeel standaard programma luxe paneeldeuren bij Bakker dé houthandel. Zie de website of de brochure ‘Bruynzeel binnendeuren programma’ voor alle modellen.

04-11-09 14:

Actie geldig op het Bruynzeel standaard programma luxe paneeldeuren bij Bakker dé hout 04-11-09 14:59 Zie de website of de brochure ‘Bruynzeel binnendeuren programma’ voor alle modellen. Actie geldig op het Bruynzeel standaard programma luxe paneeldeuren bij Bakker dé hout Actie geldig op het Bruynzeel standaard programma luxe paneeldeuren bij Bakker dé houthandel. Zie de ‘Bruynzeel website of binnendeuren de brochure ‘Bruynzeel binnendeuren programma’ voor alle modellen. Zie de website of de brochure programma’ voor alle modellen.

WAAROM VOOR IN DE WAND SCHUIVENDE DEUREN KIEZEN? Het toepassen van in de wand schuivende deuren is de perfecte methode om problemen op te lossen die de ontwerper van tegenwoordig kan tegen komen. Het optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte wordt een steeds belangrijker issue in de moderne woning- en utiliteitsbouw. Eclisse heeft deze behoefte aan het efficiënt gebruiken van vloeroppervlak tot missie verheven. Vanaf de start van de productie van schuifdeursystemen in 1989, zijn de producten doorontwikkeld tot het hoge niveau waar zij zich nu op bevinden, en... het eind is nog zeker niet in zicht. Zowel op technisch als esthetisch gebied.

Deze maand

10op%al konozerEctlisinseg

schuifdeur systemen!


Je eigen sfeer cre Reno Stairs® overzettreden steeds vaker als favoriete trapbekleding

Overzettreden van écht hout zijn ook ideaal voor nieuwbouw Reno Stairs® Met de knowhow van vele houtsoorten en de jarenlange ervaring in de verwerking van hout en houtproducten heeft Reno Stairs® een traprenovatiesysteem ontwikkeld voor zowel dichte als open trappen. Het gepatenteerde Reno Stairs® systeem voor traprenovatie c.q vernieuwing is uniek en heeft zich bewezen een succesvol en eerlijk product te zijn. In dit product worden alleen hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen verwerkt. Overzettreden worden steeds vaker gekozen als trapbekleding en traprenovatie. Koudwatervrees voor het product is helemaal overwonnen en het overgrote publiek gaat massaal voor de overzettreden. Ondanks de keuze uit vele kleuren en verschillende soorten hout blijft de eiken trap toch de favoriet. De toepassing van verschillende oliën in trendy kleuren geven de trap een geheel eigen karakter, van modern tot klassiek. Veiligheid is een aspect dat telt en dat weet Reno Stairs® ook. Zij maken het product naast eigentijds ook veilig, gebruiksvriendelijk en vooral betaalbaar!

Veiligheid Met de keuze voor de antislipstrip kiest Reno Stairs® voor veiligheid. Dit veiligheidsaspect wordt vaak onderschat. Het is een voorname reden om een trap te bekleden met een overzettrede die de trap niet alleen veiliger, maar ook mooier maakt.

vloerbedekking of welke andere oplossing dan ook een heel ander verhaal.

Ideaal voor nieuwbouw “Mensen vragen ons wel eens of het ook op een nieuwe trap in een nieuwbouwhuis kan. In de meeste nieuwe huur,- of koopwoningen is de trap standaard van vurenhout en doorgaans voorzien van een witte grondverf. Klaar dus om bekleed worden met prachtige Reno Stairs® overzettreden, dus ideaal voor uw nieuwbouwwoning!” Zeil of vloerbedekking is over het algemeen geen oplossing die voor jarenlang plezier staat.

Op de website kunt u de mogelijkheden van Reno Stairs® overzettreden zien. En de verschillende materialen, kleuren en modellen die leverbaar zijn. Met Reno Stairs® heeft u niet alleen kwaliteit in huis, maar ook een trapbekleding die zijn weerga niet kent.

De keuze voor Reno Stairs® is dé keuze voor een schitterende trap en jarenlang plezier. Reno Stairs® is een goede investering, en behoeft nooit meer opnieuw te worden bekleed! Dit is met

Een mooie trap is dé nieuwe manier om het interieur te verfraaien. De trap als pronkstuk is een investering die net zolang meegaat als het huis zelf.

Bakker dé Deurenspecialist Uw dealer van Reno Stairs® Traprenovatie Leeghwaterweg 35, Indst.ter. Noordwijkermeer (Beverwijk), 1951 NA Velsen Noord Tel: 0251-229652 deurenspecialist@bakkerdehouthandel.nl

m o o r w o h s e z n o r a a n k o o Kom ! p o s ip t n e n ë e e id l o v en doe boorde Binnendeuren Bakker dé Deurenspecialist biedt een grote vairiëteit aan deurmodellen en biedt zo een perfecte deur voor elke ruimte. Kiest u voor een dichte deur of een met glas? Kom kijken in onze showroom waar zo’n 150 deuren staan opengesteld. In onze showroom vindt u ook bijpassend deurbeslag en wat dacht u van die prachtige deurlijsten om het geheel af te maken?

U heeft al een paneeldeur vanaf € 169,-


eëer je bij Bakker Traprenovatie Of u nu kiest voor een landelijke, klassieke of moderne uitstraling, de Reno Stairs® overzettreden zijn bruikbaar voor elke trap en voor elke gewenste stijl. De eenvoud van het systeem maakt zelfmontage zeer eenvoudig, maar u kunt het werk ook door onze vakmensen laten uitvoeren.

U heeft al een eiken overzettrede voor € 29,50 per trede.

Stijlvol wonen, deuren met karakter... Uw maat, uw stijl ons vak! Voor een ware metamorfose vervangt u uw deuren. Een mooie voordeur geeft de eerste indruk van uw huis, maar ook binnendeuren zijn sfeerbepalend. Kiest u voor moderne, klassieke, dichte of glasdeuren? Om u kennis te laten maken met onze bijzonder uitgebreide deurencollectie nodigen wij u van harte uit, om eens een kijkje te nemen in onze uitgebreide showroom. In de showroom staan ca. 150 deuren opgesteld en geven u dus een goede indruk van wat allemaal mogelijk is om de juiste sfeer in uw woning te krijgen. De showroom kunt u dinsdag t/m zaterdag van 09:00 uur t/m 17:00 uur bezoeken.


Garag Sectionaa e l Renomaticdeur 75 incl. a

Anti-inbraakset Uitgerust met de anti-inbraakset voldoet de garagedeur in Nederland aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (Bouwbesluit NEN 5096).

slechts

andrijving

€ 975.-

Wie jarig is trakteert!

Hörmann 75 jaar De oude deur wordt door een nieuwe vervangen, snel en keurig op dezelfde dag! “Wij zijn enthousiast omdat alles zo goed verlopen is. Nu past ook de garagedeur veel beter bij ons huis. De oude deur werd gelijk weggehaald. De aandrijving hadden wij alleszins veel vroeger moeten laten plaatsen.” Vraag naar onze voorwaarden!

Voor het perfect afwerken van uw woning De afwerking met plinten en architraven is zeker zo belangrijk als het leggen van een mooie vloer. Plinten, plintneuten en architraven geschilderd in de kleuren die passen in een interieur, geven een extra accent aan elke ruimte en vergroot het ruimtelijk gevoel. Door het uitgebreide assortiment plinten en het gebruik van mooie kleuren krijgt u precies de sfeer die u wilt krijgen, van modern tot klassiek van landelijk tot trendy. De allerlaatste woontrend is bijvoorbeeld het gebruik van hoge gladde plinten tot zelfs 27cm hoog. Ook zie je de sier- en kraalplinten steeds vaker als toepassing voor randafwerking. De voordelen van MDF-plinten zijn dat ze gemakkelijk te verwerken zijn, de plinten al gegrond zijn, de prijs zeer aantrekkelijk is en ze uit voorraad leverbaar zijn. Kom eens langs om de mogelijkheden te bekijken, wij geven u graag advies!

Deze maa

Nostalg nd: i plintesche n

€ 2,49 p/m Nu vana

f:


Hollandse duurzaamheid

Java deurenfabriek Deuren met een handtekening Een deur van Javadeurenfabriek is een persoonlijk project van een van onze vakmensen. Elke deur wordt door één ambachtsman vervaardigd. Maatwerk, precies volgens uw wensen! Verfijnd afgewerkt tot in de kleinste details. Daarom signeren wij elke deur die bij ons de fabriek verlaat. Een oude gewoonte van het gilde van de deurenmakers.

ACTIE! Bij aankoop van ee

n nieu

JAVA buitendeuwre

s Tot zien er dé bij Bakk !! pecialist Deurens

nu 50% kortin

g

op het afhangen va

ij u thuis! Tot ziens b eteam! Het montag

n de deur!

Entra RVS sierbeslag: strak van lijn en functioneel De laatste jaren tijd is het gebruik van RVS om en in de woning zeer populair. In de moderne badkamer en keuken kan het toepassen van RVS in de vorm van accessoires en apparatuur eigenlijk niet ontbreken. Entra RVS sierbeslag is strak van lijn, functioneel en eenvoudig van vorm met een tijdloze uitstraling, gemaakt van duurzaam materiaal. De perfecte balans tussen schoonheid, stevigheid en bruikbaarheid, zijn de principes van architectuur. RVS, Roestvast Staal, is een legering van ijzer, koolstof en chroom. De verhoudingen in deze bepalen de kwaliteit en mate van roestvastheid. De Entra RVS producten zijn vervaardigd uit hoogwaardig AISI 304 staal. Naast het normale onderhoud met vochtige doek is het aan te bevelen het sierbeslag regelmatig te reinigen met een RVS Cleaner om corrosie te voorkomen.

Deze maa

25% korting nd

op al he deurbes t la van Ent g ra!


Méér dan 150 deuren opgesteld in onze showroom! endeuren Rooster buit nú vanaf:

van: € 1425,voor: € 999-

van: € 1425,voor: € 999-

van: € 1425,voor: € 999uw voordeel:

uw voordeel:

uw voordeel:

€ 426,-

€ 426,-

€ 426,-

van: € 1425,voor: € 999uw voordeel:

€ 426,-

999,-

Actieprijzen Entry Line binnendeuren Type Reno met Udine glas in lood

Roosterdeuren met draairaam Alle roosterdeuren zijn aan de binnenkant voorzien van een draairaam. Het raam kan geopend worden en hierdoor uw woning ventilatie verschaffen of uzelf veiligheid bieden. Het draairaam is afgehangen met hang- en sluitwerk en voorzien van tochtband. Desgewenst kan in het draairaam isolatieglas toegepast worden!

Massieve n binnendeure nú vanaf:

Entry Line betaalbare

sfeervolle paneeldeuren De deuren zijn vervaardigd van massief hout en MDF, wit voorbewerkt en kunnen in elke gewenste kleur worden afgewerkt. Afgebeeld glas, glas in lood en facetglas zijn leverbaar in twee uitvoeringen: blank en satijn (minder doorzichtig).

van: € 209,voor: € 169-

uw voordeel:

€ 40,-

van: € 209,voor: € 169-

€ van: € 209,voor: € 169-

169,-

van: € 209,voor: € 169-

uw voordeel:

uw voordeel:

uw voordeel:

€ 40,-

€ 40,-

€ 40,van: € 434,voor: € 349-

uw voordeel:

€ 85,Tampa

Richmond

Atlanta

Portland

Tot ziens bij Bakker dé Deurenspecialist! www.bakkerdedeurenspecialist.nl (vraag altijd naar onze voorwaarden)

Showroom | Leeghwaterweg 35 | Indst.ter. Noordwijkermeer (Beverwijk) 1951 NA Velsen Noord Tel: 0251-229652 | deurenspecialist@bakkerdehouthandel.nl | Geopend op di. t/m zat. 09:00 - 17:00

Bakker dé Deurenspecialist  

Een deur kan de entree maken of breken. De mooiste eersteklas binnen- of buitendeuren bestelt u dan ook bij Bakker dé Deurenspecialist. Zowe...

Advertisement