Page 1

Meer sfeer creëert u samen met Bakker! Traprenovatie

N EENTIE A V P A NKOOAPRENOV A A BIJ LETE TR P COM

S KET I T A R G DSPAK R

OU HEEL JAA H R E D ON VOOR EEN

EN AN E R V P O N D EU E ANKO A I J I B NN B E W U NIE

N P VA ELEN O O ANK ERD BIJ A IKEN VLO EOLIED SE KG FRAN OF BLAN /m² p WIT r 9,50

S GRATESI LAG*

DEURB

vloe r e d n IS o

€2

*U heeft zelf de keuze uit een

zeer fraaie selectie deurbeslag

Binnendeuren

Stijlvol wonen, deuren met karakter… Uw maat, uw stijl, ons vak. Binnendeuren zijn sfeerbepalend, kiest u voor modern of klassiek, voor dichte of juist glasdeuren? Kom kijken in onze showroom waar zo'n 150 deuren staan opgesteld. In onze showroom vindt u ook bijpassend deurbeslag en prachtige deurlijsten.

GRAT

Vloeren

Het aanbod houtsoorten en systemen is enorm en dat maakt de keuze moeilijk. Hout leeft en u leeft...wat is uw stijl... Wij helpen u graag uw keuze gemakkelijker te maken. Onze showroom bestaat uit zo'n 20 kamertjes die allemaal zijn ingericht zo ziet u pas echt goed wat er allemaal mogelijk is!

Of u nu kiest voor een landelijke, klassieke of design uitstraling, de Reno Stairs® overzettreden zijn ontwikkeld voor zowel dichte als open trappen en voor elke gewenste stijl. Een mooie trap is de nieuwe manier om het interieur te verfraaien. De trap als pronkstuk is een inverstering die net zolang meegaat als het huis zelf. Er zijn vele kleuren en verschillende soorten hout waaruit u kunt kiezen. De toepassing van hoogwaardige olie in trendy kleuren geven de trap een geheel eigen karakter. De overzettreden zijn naast eigentijds ook veilig, gebruiksvriendelijk en vooral betaalbaar! De eenvoud van het systeem maakt zelfmontage zeer eenvoudig, maar u kunt het werk ook door onze vakmensen laten uitvoeren.

EEN VAN ND P O ANKO ENWA BIJ A UIFK AST S CH

*

S GRATTINI GSSET

H VERLIC

Kastinterieurs

Sfeer en ruimte, kwaliteit en schoonheid, die combinatie bereikt u zeker met op maat gemaakte schuifdeuren en kastinterieurs van Raffito. Om uw woonplezier te verhogen en uw keuze te vergemakkelijken biedt Raffito u een ruime keuze. Creëer uw persoonlijke schuifdeuren die passen bij uw interieur.

bakkerdehouthandel.nl *U heeft zelf de keuze uit een zeer fraaie selectie deurbeslag

ALLE PRODUCTEN GRATIS BEZORGD!

Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden, vraag altijd naar onze voorwaarden

Oosterwijzend 1 | 1616 LE Hoogkarspel | 0228-563968 | info@bakkerdehouthandel.nl | Geopend van ma t/m vr 08:00 - 18:00 en zat 08:00 - 17:00 uur

Bakker de Houthandel Sfeeraanbiedingen  

Bakker de Houthandel Sfeeraanbiedingen, Traprenovatie, Vloeren en Deuren

Advertisement