Page 1

Meer sfeer creëert u samen met Bakker! DAG OVER TE N A KOS EUR K DVIS NDUREN OM UW A E Z VO EN ON DE A KOM S S EN OF IN J U THUIS N EEN PA ! BI NE K EN LOOS TE METE U TE MA R IN TRAP RIJS VOO - 568267 P 2 E D 02 8 B E L:

Traprenovatie

Of u nu kiest voor een landelijke, klassieke of design uitstraling, de Reno Stairs® overzettreden zijn ontwikkeld voor zowel dichte als open trappen en voor elke gewenste stijl. Een mooie trap is de nieuwe manier om het interieur te verfraaien. Er zijn vele kleuren en verschillende soorten hout waaruit u kunt kiezen. De toepassing van verschillende oliën in trendy kleuren geven de trap een geheel eigen karakter. De eenvoud van het systeem maakt zelfmontage zeer eenvoudig.

R E DE T T E Z VER ELF O

e d e r t / ,50 p P MAAT

ET-Z H E DO

€1A9KKELIJK ZETLEFMOONTEREN!

!!!EN W U E I N VLOEREN IE!

M EN N E K A TE M

* G NVAN I T R O 50% KFHANGEN DEUR! ET A NE N OP H UWE BIN IE EEN N

PVC ENOVAT R TR AP

E R DE N VLO

E geolied S EIK blank FRAN wit of

€29 IS GRAT

Binnendeuren

Wij bieden u een grote variëteit aan deurmodellen en bieden zo een perfecte deur voor elke ruimte. Kiest u voor een dichte deur of een met glas? Kom kijken in onze showroom waar zo'n 150 deuren staan opgesteld. In onze showroom vindt u ook bijpassend deurbeslag en prachtige deurlijsten.

LEN

² m / p ,50 OER ERVL ON D

Vloeren

Het aanbod houtsoorten en systemen is enorm en dat maakt de keuze moeilijk. Hout leeft en u leeft...wat is uw stijl... Wij helpen u graag uw keuze gemakkelijker te maken. Onze showroom bestaat uit zo'n 20 kamertjes die allemaal zijn ingericht zo ziet u gelijk wat er allemaal mogelijk is!

PVC

Nieuw! PVC vloeren en traprenovatie! Kom de nieuwste kleuren bekijken in onze showroom!

* G N I T R O 10% KALLE LUXE S OP I EU R R E T N I K AST

Kastinterieurs

Sfeer en ruimte, kwaliteit en schoonheid, die combinatie bereikt u zeker met op maat gemaakte schuifdeuren en kastinterieurs van Raffito. Om uw woonplezier te verhogen en uw keuze te vergemakkelijken biedt Raffito u een ruime keuze. Creëer uw persoonlijke kast die past bij uw interieur.

Bakker dé Houthandel - Oosterwijzend 1 - 1616 LE Hoogkarspel Tel: 0228-563968 - info@bakkerdehouthandel.nl - www.bakkerdehouthandel.nl Geopend op ma t/m vr 08:00 - 18:00 uur en zat 08:00 - 17:00 uur

( Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden, *vraag altijd naar onze voorwaarden )

ALLE PRODUCTEN GRATIS BEZORGD!

Bakker de Houthandel, aanbiedingen  
Bakker de Houthandel, aanbiedingen  

bakker de Houthandel aanbiedingen week 41 2012

Advertisement