Page 1

Riviera mood By House of Lola


7 flowers dress ss coral och mud


Jag sticker in till stan för att träffa min alldeles egna speciella person. Min människa. Slänger på mig plagget som jag alltid känner mig fin och lite extra kvinnlig i. Dagen kan bli lång eller kort. Glass eller sommardrink. Vänskap.


Holiday blouse och Holiday singlet white


Vissa dagar bara vet jag att en vit top är det enda rätta. En top i svalt vävt tyg med mjuk bomulls jersey som anpassar sig efter min kropp just där jag önskar. Känslan av att befinna mig på rivieran behöver inte vara fysisk, fantasin sätter inga gränser.


Jag älskar rosa. Rosa får mig att känna mig somrig, levande och faktiskt lite exklusiv. Som den sista skvätten av mammas hemmagjorda rabarbersaft, himmelfärgen en sen juninatt eller den åtråvärda rosa stenen i gammelfarmors smyckeskrin. Rosa+chinos+shorts =sant.


Lola chino slim fit Lola shorts light pink


En varm sommardag med vinden som bästa vän. Sval bris, sandfylld havsblåst, fläktande sälta på sommarvarm klippa, skummande vågor och vajande vass. Filten busar och saften kryddas av naturen. Härliga lata dagar i skönaste frottén.

Lazy day dre berry och li


ss frotte ght mud


Holiday blouse white

Holiday singlet white

100% cotton 96% bomull 4 % elastan

100% cotton 96% bomull 4 % elastan

XS-XL 690 kr

XS-XL 490 kr

Lola shorts light pink 97% bomull 3 % elastan (v채vt tyg)

Lola chinos slim fit light pink 97 % cotton 3 % elastan (v채vt tyg)

XS-XL 790 kr

XS-XL 690 kr


Lazy day dress berry och light mud 80% cotton 20% polyester (frotte)

XS-XL 690 kr

7 flowers dress coral och mud 92% bomull 8% elastan

XS-XL 790 kr

Fortune superwide shawl coral 100 % cotton (v채vt tyg)

one size 650 kr


Releasedatum:

20 maj 2013 Kontakta din säljare för att beställa eller gå in i vår webshop www.houseoflola.se Begränsad upplaga Vi önksar dig riktigt sköna rivieradagar oavsett var i världen du befinner dig! Tusen tack till våra trogna modeller/vänner Sandra och Marie och tack till Ocean Hotell i Falkenberg för lånet av era fina lokaler!

Riviera mood by house of lola  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you