Page 1

GRUP: Sergio Fernandez Jaume Bardi Houriya Aidy Lisbeth Curto


El treball de tecnologia que presenten, és la realització d’un pas a nivell que consta de dues barreres i dos semàfors a cada banda de la via d’un tren. Quan el semàfor es posa roig la barrera baixa i quan està verd puja per a deixa pas al vianants.


Realitza un circuit elèctric amb dos motors, 2 finals de cursa i una font d’alimentació que permeti el funcionament d’un pas a nivell.


1 fusta rectangular per a la base Fusta mĂŠs prima i petita per fer les barreres i els semĂ fors. 4 cunyes de suport 2 passos de cursa Regletes de plĂ stic Grapes Cinta americana Esprai Cargols Arandeles Motors Cables Leds


Vam escollir la fusta i la vam portar al xalet. Després vam mesura la fusta i la vam tallar amb la serra de calar: les barreres, suports, els semàfors... A continuació vam llimar totes les peces.


Una vegada fet, vam pintar amb esprai de color marró la base, de color roig les barreres i de color negre els semàfors. Quan ja estava tot pintat, vam posar els leds als semàfors (dos verds i dos rojos). Vam agafar els suports i les barreres i després vam posar les rodes dentades, cargols, motors...


Vam unir a la base amb els cargols de fusta i els suports metàl·lics. Posteriorment vam muntar la regleta i vam connectar els cables elèctrics darrere de la base. Vam soldar els cables corresponents a l’interruptor. Vam deixar dos cables disponibles per connectar-los a la font d’alimentació.


Despr茅s vam posar els finals de cursa a la barrera i els vam connectar al motor. Una vegada feta la instal路laci贸 el猫ctrica vam posar unes cunyes per elevar la base.


Regletes mĂŠs grans Materials que no siguin reciclats i que estiguin en mĂŠs bon estat Bones eines de treball


Tecnologia  
Tecnologia  

Barrera de pas