Page 1

JItterbug at the

Beach Elk jaar is Pasen weer bijzonder! Niet alleen omdat de eerste echte warme zonnestralen op onze gezichten schijnen maar het is ook altijd de start van een reeks aan Jitterbugs. Ook dit jaar organiseren wij op zaterdag voor Pasen én op Eerste Paasdag de eerste twee Jitterbugs van 2018. En mis dit niet want wij hebben optredens van Miss Sugaware, Bart van Liefland, Emy Perez, Saxy Mr. S, DJ Charles, Greg van Bueren, MC Choral & Frank de Tank. Onder het genot van een heerlijk 4-gangendiner en de lekkerste wijnen & Gin Tonics geniet u van de muziek en het heerlijke avondzonnetje dat langzaam de zee in zakt.

Line up 31 maart

Line up 1 april

Miss Sugaware | Mike Scott Emy Perez | Saxy Mr. S Bart van Liefland

DJ Charles | Greg van Bueren MC Choral | Frank de Tank Saxy Mr. S

PAASMENU

ZATERDAG 31 MAART & EN ZONDAG 1 april Ontvangst met glas Taittinger Champagne en een heerlijke amuse *** Shared platter met onder meer, king krab, oesters, pata negra, blini’s met bawykov zalm, terinne van eendenlever en ambachtelijke broodsoorten *** Aspergesoep met gepocheerd kwartelei en beenham *** Gebakken ossenhaas met aardappel, jonge peulvruchten en truffeljus *** Omelet Sibérienne (aan tafel geflambeerd) € 95,- per persoon € 35,- voor kinderen tot 12 jaar

Uiteraard kunt u tijdens het Paasweekend ook genieten van een lekkere lunch of even bijkomen na een strandwandeling met een verse muntthee of wat dacht u van onze oesters in combinatie met een heerlijke Gin Tonic. Zien wij u tijdens het Paasweekend?

www.beachclubo.nl

RESERVERINGEN +31(0)71 - 367 68 15

Bco paasmenu  
Bco paasmenu