Page 1

EL BUFADOR Número 05, Juliol 2008 Nova època


EL BUFADOR Número 05, Juliol 2008 Nova època

ENTORN FPHSJ • • • • • •

Projecte de Cooperació Auditoria de Seguretat de les Dades de Caràcter Personal Convocatòria plaça professora associada a la UdG Colònies a Sant Feliu de Pallerols Festa SocioSanitària Coneix a...


Número 05, Juliol 2008 Nova època

ENTORN FPHSJ PROJECTE DE COOPERACIÓ El 2006 l’Hospital Sant Jaume i el Consell Municipal de Cooperació van signar un conveni on es feia constar que l’entitat hospitalària es comprometia a donar el material que li sobra però que encara està en condicions d’ús. El Consell, per la seva banda, es compromet a rebre les demandes, estudiar-les i fer el seguiment fins arribar al seu destí. L’any passat, l’Hospital va donar 52 llits i material a Cuba a través del Consell de Cooperació. Aquest any es van donar 20 llits a projectes de Cooperació amb Àfrica, dels quals una part està integrat al pla de suport a una cooperativa de dones del Senegal.

EL BUFADOR


Número 05, Juliol 2008

EL BUFADOR

Nova època

ENTORN FPHSJ AUDITORIA DE SEGURETAT DE LES DADES DE CARÀCTER PERSONAL El proper mes de setembre, l’Hospital haurà de passar aquesta auditoria a fi de verificar que complim les mesures reglamentàries i els procediments i instruccions vigents en matèria de seguretat de dades. Aquesta auditoria, obligatòria i que com a mínim s’ha de passar cada dos anys, la realitzarà l’empresa Faura-Casas Auditors i consultors en col· laboració amb la Fundació Unió Catalana d’Hospitals. Estem segurs de la vostra col· laboració i conscienciació de la importància que té la confidencialitat de dades personals en un centre com el nostre.


Número 05, Juliol 2008

EL BUFADOR

Nova època

ENTORN FPHSJ CONVOCATÒRIA PLAÇA PROFESSORA ASSOCIADA A LA UdG Dins del marc del conveni signat el 16 de gener de 1997 per part de la Universitat de Girona i l’Hospital Sant Jaume d’Olot, la Comissió Mixta en sessió del dia 16 de juny de 2008 va convocar 1 plaça de professora associada clínica del nostre centre, que va ser adjudicada a Laura Aulinas, infermera del SocioSanitari. Els objectius d’aquesta convocatòria són: • Assignar un tutor docent a un grup d’entre sis i vuit estudiants. • Facilitar una major integració en el context del servei on l’estudiant realitza les seves pràctiques. • Incrementar el coneixement de les actuacions d’infermeria en l’àmbit dels diferents serveis. • Facilitar la realització de les pràctiques, del seu seguiment, assessorament i suport docent. • Obtenir una millor avaluació dels aprenentatges dels estudiants.


Número 05, Juliol 2008

EL BUFADOR

Nova època

ENTORN FPHSJ COLÒNIES A SANT FELIU DE PALLEROLS La setmana passada, durant els dies 9, 10 i 11 de juliol, per segon any consecutiu, 21 usuaris del geriàtric de l’Hospital Sant Jaume van anar de colònies a la Rectoria de Sant Feliu de Pallerols. L’objectiu de la sortida era compartir experiències tots plegats en un lloc diferent de l’habitual i canviar el ritme de tot l’any.

Cal dir que ha tornat a estar una experiència meravellosa i, que després de 2 anys de realització, ha quedat consolidada.


Número 05, Juliol 2008 Nova època

ENTORN FPHSJ FESTA SOCIOSANITÀRIA Durant el mes de juliol es celebrarà la festa de la residència de l’Hospital Sant Jaume d’Olot. Les dates més importants són les següents: • Dimarts 22/07 a 2/4 de 5h, al pati es farà una gran quina on estan convidats tots els familiars i voluntaris. • Dijous 24/07 a les 11h, ofici solemne al pati i tot seguit, actuació de la coral del centre. • Divendres 25/07 a les 13h, dinar de germanor i de festa major, i tot seguit...ACTUACIÓ SORPRESA!!!

EL BUFADOR


Número 05, Juliol 2008

EL BUFADOR

Nova època

ENTORN FPHSJ CONEIX A... El teu nom sencer... Margarita Planella Pineda. Un fet històric que destacaries... Els Jocs Olímpics del 1992 sense dubte i també la entrada de l’Euro que és un esdeveniment que tots el recordarem de ben segur! Quant fa que treballes a l’Hospital? El proper mes de març, 20 anys. Però, en plantilla, des de l’any 1990. Funcions a l’Hospital... Estic com Auxiliar Administrativa a la recepció de Urgències. Color preferit... M’agrada molt el color verd, entre d’altres. Música preferida... M’encanta en Julio Iglesias però també m’agrada la música “disco”... Mig ple o mig buit? Cal ser positiu: mig ple.


Número 05, Juliol 2008

EL BUFADOR

Nova època

ENTORN FPHSJ Passat, present o futur? Penso que els tres conceptes són bons: sempre és bo recordar temps passats, viure el present al màxim i moltes esperances de cara al futur. Un desig... SALUT PER A TOTHOM!!! Virtuts i defectes... Com a virtut indiscutiblement la paciència i que sóc una persona molt metòdica i això, sovint, es converteix en un defecte. I com a defectes, sóc una persona molt impulsiva. No suportes... La mentida i la hipocresia. Què significa per a tu l’Hospital Sant Jaume? És la meva segona casa, com per gairebé tots els que hi treballem. També hi tinc molts bons companys i el meu lloc de treball em dóna l’oportunitat de conèixer molta gent.


EL BUFADOR Número 05, Juliol 2008 Nova època

Bufador juliol 2008  

Bufador juliol 2008