Page 1

EL BUFADOR Número 02, Febrer 2008 Nova època


EL BUFADOR Número 02, Febrer 2008 Nova època

ENTORN FPHSJ • • • • • •

Acreditació Wi-Fi Triatge Intranet Curs de Dietètica Coneix a...


Número 02, Febrer 2008

EL BUFADOR

Nova època

ENTORN FPHSJ ACREDITACIÓ Durant la setmana del 28 de gener, una auditora de l’empresa TÜV International, va realitzar el procés d’Acreditació dels Hospitals d’Aguts al nostre centre. El procés d’Acreditació es defineix com un procés de qualitat pel qual una organització sanitària s'incorpora a un sistema de verificació externa que avalua el nivell en què se situa l'esmentada organització en relació amb un conjunt de referents prèviament establerts, consensuats amb els experts i adaptats al territori. El resultat d’aquesta auditoria la rebrem en un termini màxim de 40 dies hàbils, aproximadament. El procés d’Acreditació ha de ser el punt de partida per l’establiment d’un Departament de Qualitat al nostre centre.


Número 02, Febrer 2008

EL BUFADOR

Nova època

ENTORN FPHSJ WI-FI L’Hospital Sant Jaume d’Olot aposta per les Noves Tecnologies, tal i com reflecteix el fet d’haver implantat, recentment, la tecnologia Wi-Fi (comunicació sense cables) a tot el centre d’Aguts. La tecnologia Wi-Fi permetrà, entre d’altres fets, atendre a l’usuari i registrar les dades assistencials amb un dispositiu tecnològic sense haver d’estar connectats a la xarxa. Actualment, el bloc quirúrgic disposa d’aquesta tecnologia, fet que permet treballar sense cables amb portàtils a cada quiròfan.


Número 02, Febrer 2008

EL BUFADOR

Nova època

ENTORN FPHSJ TRIATGE En breu, el Servei d’Urgències del nostre Hospital disposarà d’una aplicació informàtica per a la realització del triatge dels usuaris. L’aplicació (anomenada ePAT) està creada pel Servei Andorrà d’Emergències amb la col· laboració de Badalona Serveis Assistencials. L’ePAT permetrà realitzar el procés de triatge d’una forma totalment objectiva. A curt termini, aquesta aplicació estarà totalment integrada amb SAVAC.


Número 02, Febrer 2008

EL BUFADOR

Nova època

ENTORN FPHSJ INTRANET Arrel de l’Acreditació, l’estructura de la Intranet ha estat modificada. Actualment, cada Direcció del centre, disposa del seu propi espai de publicació. A més, s’han publicat tots els documents necessaris per a l’Acreditació, de forma que estan a disposició de tothom. Per a qualsevol proposta de millora o suggeriment, no dubteu en posar-vos en contacte amb Informàtica.


Número 02, Febrer 2008

EL BUFADOR

Nova època

ENTORN FPHSJ CURS DE DIETÈTICA Aquest mes de Febrer s’ha dut a terme un curs de Dietètica per a Infermeres i Auxiliars d’Infermeria, amb un total de 21 participants. Impartit per la Sra. Laura Padró, diplomada en Nutrició Humana i Dietètica, i professora de la U.B., s’ha aprofundit en el coneixement de les dietes terapèutiques i el seu contingut dietètic i nutricional. El grau de satisfacció dels participants ha estat molt elevat. Atès el gran nombre de professionals interessats en fer aquest curs, s’ha decidit fer dues edicions més, els dies 8, 15 i 22 de maig, de 15,30 a 17 h. i els dies 15, 22 i 29 de maig de 13,30 a 15 h. Uns dies abans d’aquestes dates us donarem informació de la composició dels grups per poder-hi assistir.


Número 02, Febrer 2008

EL BUFADOR

Nova època

ENTORN FPHSJ CONEIX A... El teu nom sencer... Joaquim Danés i Valeri Un fet històric que destacaries... N'hi ha molts. Potser no quedaré gaire bé, però pels que tenim la sang blaugrana, la 1a copa d'Europa el 1992. Quant fa que treballes a l’Hospital? Des del mes de juliol de 1984, en farà 24 aquest proper estiu. Funcions a l’Hospital... Ara sóc el cap de Servei d'Urgències Color preferit... No em demanis per què, però sempre m'ha encantat el groc. A més a més, m'agrada en totes les intensitats i versions. Últim llibre que has llegit... Vaig comprar-li un llibre amb en Jorge Bucay quan, per l'Acadèmia, va venir a donar una sessió l'any passat. Encara no me l'he acabat però m'agrada sentir parlar de pensaments i sentiments. Música preferida... La dels anys 80. Quan me’n vaig a dormir, poso sempre RAC 105 per escoltar-la. Mig ple o mig buit? Haig de dir que mig ple, tot i que entenc i respecto molt als que el veuen mig buit. Però tot i que hi ha dies que el veus força buit, hem de lluitar sempre per gaudir del que som i del que tenim. No hi ha alternativa, feu-me cas. Passat, present o futur? Què difícil!!! Coses del passat, altres del present i confiança en el futur. De debò que crec que no es pot triar, és un encadenament irreductible. Un desig... Ésser definit com a un "bon tio".


Número 02, Febrer 2008

EL BUFADOR

Nova època

ENTORN FPHSJ CONEIX A... Virtuts i defectes... Crec que la meva principal virtut ha estat aconseguir el control de gelosies, enveges, ràbies i força d'aquests defectes emocionals que ens martiritzen el dia a dia. Com a defecte diré que sóc un pèl obsessiu, marrà en termes col· loquials. No suportes... La violència. Em posa malalt. Pensa que quan miro les notícies de la tele i veig escenes violentes, moltes vegades haig de canviar de canal. Què significa per a tu l’Hospital Sant Jaume? Uff!!! És la meva segona casa. Tant és així que me'l sento meu. Recordo que quan vaig començar hi veníem a berenar, a fer tertúlies, a parlar de tot plegat. El veig com a una gran família, amb tots els seus defectes i virtuts i penso que cal mantenir aquest rol. A urgències, per exemple, passem moltes estones amb stress i ens cal tenir una certa complicitat entre tots nosaltres. He tingut la sort que fer de metge ha estat per mi una gran passió. I l'hospital, i em fa il· lusió dir-ho, m'ha permès de fer-ne sempre, amb més o menys encert. Sempre he tingut la porta oberta i m'hi he sentit sempre prou valorat tant a nivell personal com professional.


EL BUFADOR Número 02, Febrer 2008 Nova època

Bufador febrer 2008  

Bufador febrer 2008

Bufador febrer 2008  

Bufador febrer 2008

Advertisement